489
2007. május 19 : ?
-
#409 Szombat hajnalban lesz ugy hiszem magyar idö szerint a bemutato. Pedig aludnom kéne -
Nuki #408 ha ingyenes, persze hogy jöhet!! :DDD
[kohn vérem forrong] -
Nuki #407 felfelé kerekít -
[SiX] Boci #406 Mikor szokott valtozni a kep? Tegnap meg ejjel 1kor megneztem, de akkor meg a Warcraft3as volt fenn. -
#405 12 óra? o,o -
#404 magyar idő szerint mikor is lesz ? -
#403 ! -
#402 majd valamikor ... a tavoli jovoben, de ne most :D -
#401 már csak 12 ora addig ne öljétek meg egymást htxvm!!!!!!44 -
#400 nekem need az sc mmo is :) -
#399 Az összes eshetőség közül az SC MMO lenne az, ami a rémálmaimban szerepel. Félre értés ne essék, nincs bajom az MMOkkal, de az SC-ből én RTS-t szeretnék látni. -
[SiX] Boci #398 Hozzateszem, hogy en SC2t tovabbra is valoszinubbnek tartok :). -
[SiX] Boci #397 kis pletyka:
Starcraft MMO -
[SiX] Boci #396 Nem en talaltam ki, a best buyon van:). Persze attol meg lehet hulyeseg. -
#395 Kiált a franc SC után, kell a bajnak. -
#394 akkor meg mi ez a nyáron kiadják hülyeség?:) -
[SiX] Boci #393 nem mondod?:) -
#392 ...és kiássák a felmenőiket mind egy szálig, és lelocsolják benzinnel és máglyát raknak belőle. [legalábbis én ezt tenném ] -
#391 szerintem ők is tudják, hogy felrobbantják a családjaikat, ha kihoznak valami konzol-only játékot. -
#390 a ghost az semmi, lefujták -
[SiX] Boci #389 En azt gyanitom, hogy mi van ha tenyleg nagyjabol csendben elkeszultek a ghosttal, ami folytatja a sztoryt az sc utan, es kiadjak iden nyaron. De nem ez lesz a nagy bejelentes, hanem az SC2 amit viszont gondolom csak jovore hoznak ki. 2 sc game egyszerre utne. -
#388 mivan?
DVD-ROM Release Date: 6/15/2007
hát ezt csaknem jelentik be,meglincselnék őket,egy 4-5 éve bejelentett játék,aminek a fejlesztése le lett állítva,és most mégis kihoznák?ráadásul csak old-genre,vagy hogy írjam,áááá,kizárt
na most nézem,ez valami nagy bullshit,biztos valami elterelő hadművelet Blizzard-módra :)
ITT 2010 a release date -
#387 Torrentröl letölthetö az egész SC muzsika. Én egyszer régen leszedtem, sajna nemtudom megvan-e még
-
[SiX] Boci #386 Erdekes:
Bestbuy -
#385 nekem van egy-két sc zeném. -
#384 az összes blizz zenét összekéne hozni egy nagy mixben,azt kiadni :) -
#383 nehogy vmi szar spigiboy féle diszkot csinálj belőle, mert megöllek :D -
lucifer007 #382 mi aza franchise??:P
Amugy valakinek megvanaka játékban lévö hang anyagok valahol (starcraft) ??:) Vagy egy honlapot tudna adni?:P Mert meg szeretném Remixelni igy ünnepnap alkalmábol:P -
#381 amugy te a diablo 1- es boci vagy ?: D -
#380 Hihetetlen, hogy ekkora hírzárlattal tudnak dolgozni. -
[SiX] Boci #379 Na ja:) -
#378 De legalább jól összefoglaltad a tényeket. :) -
[SiX] Boci #377 Amit en tudok a Blizzardrol az a kovetkezo (kis elmelkedes 1 nappal az info elott):
- 400 fejlesztojuk van, amibol 100 dolgozik a WoWon (+1000 uzemelteto vilageszerte)
- Ergo 300 fejleszto dolgozik, tudomasom szerint 2 be nem jelentett projecten
- Azt is tudom hogy a 2 jatekbol az 1ik uj franchise a masik 1 mar meglevo vilagukban jatszodik (termeszetesen barmikor felbehagyhatnak 1 projectet es mast kezdhetnek el csinalni)
- Tervezve volt Diablo 3 (pvp MMO stilusban, durva clan support es ladder)
- Tervezve volt Starcraft mind MMO, mind RTS formatumban
- A projectet amit most jelentenek be, mar tavaly szeptemberben, majd kesobb decemberben terveztek bejelenteni, de nem tettek, ergo vagy egy mar majdnem kessz gamet kapunk, vagy olyan oriasi project, aminel mar a bejelentes is tobb mint fel evet csuszik :D
- Ami biztos, hogy nem Warcraft lesz
- A hype amivel bejelentik a mostani jatekuk (felsoroljak az eddig megjelent jatekaikat), adhat olyan spekulaciora okot, hogy az uj franchise lesz amit bejelentenek.
- A vilag SCert kialt, ergo nagyon valoszinu az SC vonal
Lehet nem mondtam senkinek ujat ezzel:). -
Nuki #376 felejcsétek már el a logikát, 50-50% xD -
#375 ne legyen igazad xd -
#374 Biztos, hogy nem Warcraft XXX lesz. Ezen kívül bármi lehet. Logikusan nézve SC. -
Nuki #373 Fél perces kakát, tele kétértelmü jelenetekkel, amiről nem tudod eldönteni hogy diablo vagy starcraft lesz-e ez egy előrerenderert egytálétel lesz. -
lucifer007 #372 Már csak 1 nap:D remélem holnap mikor felekelek tom milesz:)De amugy a bemutato remélem nem valami fél perces kisvideo lesz....:S mert akor beperelem öket:D Részletesen irjanak le pár dolgot h mire számithatunk majd kb:) Meg valami játékbeli kis filmet de ne valami vacak animácios filmet:( :))
Szerintetek mit várhatunk?:) -
#371 persze közvetitik.
nem tom hol majd utána nézek és beirom -
#370 hajjaj! Sok kicsi zergling vér, ami kijön belölük, kb ezerszerannyi, mint amennyi beléjükférne :DD
...Sajna protossnál ez nem annyira látványos (zealot, dark, archon, stb...) :((