Az új Blizzard játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En azt gyanitom, hogy mi van ha tenyleg nagyjabol csendben elkeszultek a ghosttal, ami folytatja a sztoryt az sc utan, es kiadjak iden nyaron. De nem ez lesz a nagy bejelentes, hanem az SC2 amit viszont gondolom csak jovore hoznak ki. 2 sc game egyszerre utne.

ProGabe
mivan?
DVD-ROM Release Date: 6/15/2007
hát ezt csaknem jelentik be,meglincselnék õket,egy 4-5 éve bejelentett játék,aminek a fejlesztése le lett állítva,és most mégis kihoznák?ráadásul csak old-genre,vagy hogy írjam,áááá,kizárt

na most nézem,ez valami nagy bullshit,biztos valami elterelõ hadmûvelet Blizzard-módra 😊
ITT 2010 a release date

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
Torrentröl letölthetö az egész SC muzsika. Én egyszer régen leszedtem, sajna nemtudom megvan-e még

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Erdekes:
Bestbuy

Frosty01
nekem van egy-két sc zeném.

practitioner of the forbidden arts of death

shala
az összes blizz zenét összekéne hozni egy nagy mixben,azt kiadni 😊

non potest pluere aeternum

shala
nehogy vmi szar spigiboy féle diszkot csinálj belõle, mert megöllek 😄

mi aza franchise??😛

Amugy valakinek megvanaka játékban lévö hang anyagok valahol (starcraft) ??😊 Vagy egy honlapot tudna adni?😛 Mert meg szeretném Remixelni igy ünnepnap alkalmábol😛
shala
amugy te a diablo 1- es boci vagy ?: D

unknown nick
Hihetetlen, hogy ekkora hírzárlattal tudnak dolgozni.

Na ja😊

Zsoltika 007
De legalább jól összefoglaltad a tényeket. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Amit en tudok a Blizzardrol az a kovetkezo (kis elmelkedes 1 nappal az info elott):
- 400 fejlesztojuk van, amibol 100 dolgozik a WoWon (+1000 uzemelteto vilageszerte)
- Ergo 300 fejleszto dolgozik, tudomasom szerint 2 be nem jelentett projecten
- Azt is tudom hogy a 2 jatekbol az 1ik uj franchise a masik 1 mar meglevo vilagukban jatszodik (termeszetesen barmikor felbehagyhatnak 1 projectet es mast kezdhetnek el csinalni)
- Tervezve volt Diablo 3 (pvp MMO stilusban, durva clan support es ladder)
- Tervezve volt Starcraft mind MMO, mind RTS formatumban
- A projectet amit most jelentenek be, mar tavaly szeptemberben, majd kesobb decemberben terveztek bejelenteni, de nem tettek, ergo vagy egy mar majdnem kessz gamet kapunk, vagy olyan oriasi project, aminel mar a bejelentes is tobb mint fel evet csuszik 😄
- Ami biztos, hogy nem Warcraft lesz
- A hype amivel bejelentik a mostani jatekuk (felsoroljak az eddig megjelent jatekaikat), adhat olyan spekulaciora okot, hogy az uj franchise lesz amit bejelentenek.
- A vilag SCert kialt, ergo nagyon valoszinu az SC vonal

Lehet nem mondtam senkinek ujat ezzel😊.

felejcsétek már el a logikát, 50-50% xD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
ne legyen igazad xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Biztos, hogy nem Warcraft XXX lesz. Ezen kívül bármi lehet. Logikusan nézve SC.

Fél perces kakát, tele kétértelmü jelenetekkel, amirõl nem tudod eldönteni hogy diablo vagy starcraft lesz-e ez egy elõrerenderert egytálétel lesz.

Már csak 1 nap😄 remélem holnap mikor felekelek tom milesz😊De amugy a bemutato remélem nem valami fél perces kisvideo lesz....:S mert akor beperelem öket😄 Részletesen irjanak le pár dolgot h mire számithatunk majd kb😊 Meg valami játékbeli kis filmet de ne valami vacak animácios filmet😞 😊)

Szerintetek mit várhatunk?😊
grizzly21
persze közvetitik.
nem tom hol majd utána nézek és beirom

light00
hajjaj! Sok kicsi zergling vér, ami kijön belölük, kb ezerszerannyi, mint amennyi beléjükférne 😄D
...Sajna protossnál ez nem annyira látványos (zealot, dark, archon, stb...) 😞(

BEAST
lol ... es egy ZvZ meccs vegere mar magat a palyat se lehetne latni xDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

light00
Remélem azért egy dolgot megtesznek: A halottak maradjanak már ott! Lehet, hogy igy gépigényes(ebb) lesz, de milyen jo már egy 10-20 marine halála után végigsétálni a terepen 😄D

BEAST
<#taps>

Sheltem
Nos felkerült az utolsó kép is a www.blizzard.com nyitóoldalára...

Már csak a kérdõjel van... Izgi. SC2t akar a nép 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

light00
Torrent oldalakrol szinte azonnal a meccsek után letölthetö a video. Élöben sehol. Köttess be müholdas tévét, és állits be koreai csatornákat.

De youtubeon van ezermillio video, azt is öröm végignézni.

talán a pplive-on el lehet majd kapni ha nem lesz valami közelibb serverrõl stream.

Sheltem
Ez engem is érdekelne

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

unknown nick
Nem tudja vki, közvetítik neten valahol a showt-?

BEAST
most neztem meg, hatalmas :o
<#idiota>

grizzly21
nincs müsor, egy rész volt, lenn belinkeltem

Sc, diablo is (részben)

a küldetések kit érdekelnek. a warcraft 3 a bnet miatt isten.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

grayfox
egy jó ideig nem. rocot én is nyomtam 2 évig bneten, de tft gáz sztem.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Szerintetek lsz még a warcraftnak folytatása a warcraft 3 ágán? nagyon örülnék neki... <#circling> warcraft 4...

grayfox
*vár*

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Rage47
szép végszó mára^^
ami blizzard, az forradalmi.

BEAST
sosenem, de joejt :p

ugy látom ma estére én oltom le a vilanyt a Topicban😛 jo éjt mindenkinek XD
ezt tudtam h koreában már van egykét szenvedély beteg😊 de az jobban érdekelne h a national-on van e fajta starcraftos müsor?😮
Mert ha igen valaki irjon idö pontot én meg akarom nézni😄 ALIG VOK FAN😛
elsõ ránézésre te is nyugisan játszol, aztám amikor az ember ránéz a monitorodra azt hiszi hogy a belsõ idõd kissé sokkal gyorsabb mint a mienk..😄
(vagy lassabb? mindegy az a lényeg hogy számomra követhetetlen)

berlinboy6329
Na,úgy látszik végre beindult a letöltés.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grizzly21
ezt találtam még, de ez nálam még lassabb sokkkal
sztem várd ki, ha lassan jön is, 300 mega az egész, vagy inkább trükköz flashgettel,
de youtube-on egyes részei is fennvanak, ocska minõségben

itt
meg ez

meg ezek szar részek is, érdekesebb amikor nem a játékból mutatnak, hanem koreából.

unknown nick
Azért írtam 08-at, ha akkor megjelenik már jók vagyunk 😊

Rage47
nekem max-szal szedi - Flashget
BEAST
szinten :c ... inkabb hagytam a fenebe

magus
nekem is annyival jön : /

berlinboy6329
De.Igaz most kipróbáltam FF-al,de u.az az eredmény.jó a net,nem ez a lényeg,mert szed 460-al mindent,de ezt nem.Mind1.Máshol nincs fenn?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
jah kb. tényleg így szokott lenni😊))
ProGabe
pontosan,nem is kell több egy ilyen szép jubileumhoz 😊

ezzel csak annyi a gond,hogy blizz-nél ez nem így szokott mûködni:elhatározzák hogy megcsinálják,1-1.5 évig készítgetik,valamit "összetákolnak",bejelentik 3 kép meg egy fél perces teaser kíséretében,3 hónapig semmi,újabb 3 hónapig semmi,mutatnak még 5 képet,újabb 3 hónapig semmi,még 2 hónap semmi,halasztás1 képekkel,halasztás2 videókkal,halasztás3 infókkal,kiadják,2 hónapra rá patch1,3 hónapra rá patch2,6 hónapra rá patch3 amivel jön a kieg bejelentés(aminek az adatai 70%-a már benne van az alap játékban,mármint készen van,a'la dio2),infók a kiegrõl,1 évvel a megjelenés után kieg és akkor lehet mondani hogy kész a játék 😊

reméljük most máshogy lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.