Az új Blizzard játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 s a Protoss.
unknown nick
Remélem nem veszik amcsi stlye-ra egy Warcraft Vs Starcraft-al <#vigyor2> Végülis SC és WC eseményen lesz az Opening Ceremony.

Predator meg = Protos 😄
scorpeeon
Itteni idõ szerint reggel pontban 9kor derül ki minden 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Frosty01
egyébként xp-n hogy lehet beüzemelni SC-t? :C nekem egyáltalán indul el, broodwarral sem.

practitioner of the forbidden arts of death

Alien kicsit elõbb volt, mint SC szerintem 😄

De amúgy tényleg van hasonlóság az Alienek, és Zergek között.
amugy a remxien ugy gondolkoznénk h a játkban vanak fx-ek és egyéb hangok beszolsok azt valami dalamos dologra ütni😊 csak a a baj h mikor bejelntik az uj gamet (ami SC lesz😛) utána a topicot is elhagyják😞( Nem de?😊 Ez volt a UPC-s nél is😄

Amugy nme rég megnéztem megint az Alaien vs predatort és elég sok Sc elemet találtam bene (épület,faj féle stilusok vagysi azok föb jelemzöi stb)😄Szerintetek nem?😄
honan szedted le?😄 mert nekm megvan az eredeti de a sima sc cd-t elhazsnáltam rendesen nem tok felrakni😄 de persze cdkeye meg miden megvan még😛😄
shala
<#levele>

non potest pluere aeternum

ProGabe
mi az hogy nem is próbáltad a kieget?hát az a lényeg ember 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
7 éves? 😄 akkor fake az adatlapod-.-
Frosty01
váááááá 😄
buta 😄

berlinboy6329
Kövezzetek meg,de LETÖLTÖM az SC-t most azonnal és végviszem megint a régi idõk kedvéért+meg akarom tudni mi a sztroija,mert kb 7 éves lehettem mikor utoljára toltam+kipróálom a kiegét is,amivel még nem játszottam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

shala
hát végülis pippanthatunk, ha más nincs <#awink>

reggel 7-9 között + csúszás

light00
azért le ne fagyasszuk a szervert<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

berlinboy6329
Magyar idõ szeint mikor lesz a bejelentés?

A net TV meg nem lenne rossz 5let.Nyomon követni a nagy SMényt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
részemrõl a lényeg,bármint is jelentsenek be,hogy erõs single része legyen,nem vagyok egy nagy multi playa,és mivel egy MMO-t adtak ki legutóbb,erre 99% az esély,persze nagyon jó lesz a multi része is,dehát pont egy sc2-nek ne lenne 😛P

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
nalam is ez a helyzet <#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sheltem
A témaindító vagy egy moderátor ha lesz infó arról, hogy hol lehet majd élõben nézni a showt és mikor legyen szíves a bannerba felül kirakni thx.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

unknown nick
A holnapi (vagy nemtudom mikori) bejelentéstõl függ, hogy WAR addict leszek 08-ban vagy újfent Blizzard véraddict 😊

light00
én csak pippantok egyet az ügy tiszteletére 😄
Valaki?<#idiota>

BEAST
ha nem, akkoris be fogsz 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
ha bejelentik sc2-t, akkor nagyon bebaszok -.-

shala
na de szombat hajnalban mikor, mert én ép melozok, tudnom kell mikor menjek a géphez -.-

géká? :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
ha GK-n mulik te sem fogsz <#idiota>

light00
Háááááááááát....(rám ne nézz<#idiota>)

én.

BEAST
Ugyan ki tud ilyenkor aludni? 😛

light00
Szombat hajnalban lesz ugy hiszem magyar idö szerint a bemutato. Pedig aludnom kéne <#idiota>

ha ingyenes, persze hogy jöhet!! 😄DD

felfelé kerekít <#idiota>

Mikor szokott valtozni a kep? Tegnap meg ejjel 1kor megneztem, de akkor meg a Warcraft3as volt fenn.

miilann
12 óra? o,o

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

shala
magyar idõ szerint mikor is lesz ?

BEAST
!

BEAST
majd valamikor ... a tavoli jovoben, de ne most 😄

light00
már csak 12 ora addig ne öljétek meg egymást htxvm!!!!!!44

shala
nekem need az sc mmo is 😊

unknown nick
Az összes eshetõség közül az SC MMO lenne az, ami a rémálmaimban szerepel. Félre értés ne essék, nincs bajom az MMOkkal, de az SC-bõl én RTS-t szeretnék látni.

Hozzateszem, hogy en SC2t tovabbra is valoszinubbnek tartok 😊.

kis pletyka:
Starcraft MMO

Nem en talaltam ki, a best buyon van😊. Persze attol meg lehet hulyeseg.

Kandurex
Kiált a franc SC után, kell a bajnak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grizzly21
akkor meg mi ez a nyáron kiadják hülyeség?😊

nem mondod?😊

Frosty01
...és kiássák a felmenõiket mind egy szálig, és lelocsolják benzinnel és máglyát raknak belõle. [legalábbis én ezt tenném <#vigyor5>]

magus
szerintem õk is tudják, hogy felrobbantják a családjaikat, ha kihoznak valami konzol-only játékot.

grizzly21
a ghost az semmi, lefujták