489
2007. május 19 : ?
-
#449 Jó lenne, csak félek, hogy ebből sajna tényleg SC lesz. Egyébént, ha ez utóbbi, ezt a topikot zárom, ha viszont más, akkor meg az új játékra átnevezem. -
Imter #448 SC2 topik már van, lesz majd mit bezárni... -
#447 mivel nincs kereső,és mind2 talán a világ legjobban várt játéka,ezért úgy kérdezd:melyikből fog holnap 10 új topik nyílni :) -
Imter #446 Holnap D3 vagy SC2 topik lesz az első helyen? :) -
#445 -
#444 állitolag sc2.org on az egyik nyomatni fogja, de teamliquid.net vagy .org is lehet h jo lesz nem tudom, mondjuk én megleszek elégedve ha egy nevet látok holnap a blizzard.com on -
#443 Majd ha vki rájön hogy neten hol lehet nézni plz mindenképpen irja meg! Köszönöm! (Utána letölteni) -
#442 jaja, az viszont tényleg hasonlit -
#441 Ham ár hasonltgatunk, akkor érdemes megfigyelni a Csillagközi Inváziot. "Központi tudat", "kis g**i marine-mészárlos karmos pok-izék", folytassam?
(nem is tudná) -
#440 elvileg simán kéne futnia,millió órákat játszottam vele xp-n,legelőször is legújabb patch legyen fenn -
Dodo55 #439 2 s a Protoss. -
#438 Remélem nem veszik amcsi stlye-ra egy Warcraft Vs Starcraft-al Végülis SC és WC eseményen lesz az Opening Ceremony. -
lucifer007 #437 Predator meg = Protos :D -
#436 Itteni idő szerint reggel pontban 9kor derül ki minden :) -
#435 egyébként xp-n hogy lehet beüzemelni SC-t? :C nekem egyáltalán indul el, broodwarral sem. -
Dodo55 #434 Alien kicsit előbb volt, mint SC szerintem :D
De amúgy tényleg van hasonlóság az Alienek, és Zergek között. -
lucifer007 #433 amugy a remxien ugy gondolkoznénk h a játkban vanak fx-ek és egyéb hangok beszolsok azt valami dalamos dologra ütni:) csak a a baj h mikor bejelntik az uj gamet (ami SC lesz:P) utána a topicot is elhagyják:(( Nem de?:) Ez volt a UPC-s nél is:D
Amugy nme rég megnéztem megint az Alaien vs predatort és elég sok Sc elemet találtam bene (épület,faj féle stilusok vagysi azok föb jelemzöi stb):DSzerintetek nem?:D -
lucifer007 #432 honan szedted le?:D mert nekm megvan az eredeti de a sima sc cd-t elhazsnáltam rendesen nem tok felrakni:D de persze cdkeye meg miden megvan még:P:D -
#431 -
#430 mi az hogy nem is próbáltad a kieget?hát az a lényeg ember :) -
#429 7 éves? :D akkor fake az adatlapod-.- -
#428 váááááá :D
buta :D -
#427 Kövezzetek meg,de LETÖLTÖM az SC-t most azonnal és végviszem megint a régi idők kedvéért+meg akarom tudni mi a sztroija,mert kb 7 éves lehettem mikor utoljára toltam+kipróálom a kiegét is,amivel még nem játszottam. -
#426 hát végülis pippanthatunk, ha más nincs -
FLeK0 #425 reggel 7-9 között + csúszás -
#424 azért le ne fagyasszuk a szervert -
#423 Magyar idő szeint mikor lesz a bejelentés?
A net TV meg nem lenne rossz 5let.Nyomon követni a nagy SMényt. -
#422 részemről a lényeg,bármint is jelentsenek be,hogy erős single része legyen,nem vagyok egy nagy multi playa,és mivel egy MMO-t adtak ki legutóbb,erre 99% az esély,persze nagyon jó lesz a multi része is,dehát pont egy sc2-nek ne lenne :PP -
#421 nalam is ez a helyzet -
#420 A témaindító vagy egy moderátor ha lesz infó arról, hogy hol lehet majd élőben nézni a showt és mikor legyen szíves a bannerba felül kirakni thx. -
#419 A holnapi (vagy nemtudom mikori) bejelentéstől függ, hogy WAR addict leszek 08-ban vagy újfent Blizzard véraddict :) -
#418 én csak pippantok egyet az ügy tiszteletére :D
Valaki? -
#417 ha nem, akkoris be fogsz :DDD -
#416 ha bejelentik sc2-t, akkor nagyon bebaszok -.- -
#415 na de szombat hajnalban mikor, mert én ép melozok, tudnom kell mikor menjek a géphez -.- -
Nuki #414 géká? :o -
#413 ha GK-n mulik te sem fogsz -
#412 Háááááááááát....(rám ne nézz) -
Nuki #411 én. -
#410 Ugyan ki tud ilyenkor aludni? :P