418
Internetes szerelem :D
-
Forro Napsugar #218 Szia Mega és Roberto.
Nagyon jó olvasni azt hogy milyen boldogok vagytok és hogy mennyire szeretitek egymást. Láttam a képet is rólatok és nagyon aranyosak vagytok.
Én sajna még nem lehetek együtt azzal az emberrel akit nagyon szeretek.
nem ölelhetem, nem csókolatom még csak meg sem érinthetem, mégis tiszta szívemből szeretem. :)
Nagyon sokat beszélgetünk telefonon és ha van rá lehetőségünk msn-en is.
Mindig kapok tőle nagyon szép, kedves, üzeneteket és leveleket.
Nagyon aranyos én nagyon szeretem.
2-3 hónapja megy ez igy köztünk, még se lehetünk együtt bizonyos dolgok miatt, pedig már mindketten nagyon szeretnénk egymás karjában lenni.
Nem tudom meddig fog ez még tartani és nem tudom azt se hogy ez csak még jobban megerősíti vagy egy idő után megöli a kapcsolatot.
Ezt persze nem szeretném mert azt nem bírnám ki.
Minden este róla álmodom és minden percben nagyon hiányzik.
Nem tudom hogy mennyire szokott olvasgatni erre fele de itt is csak azt tudom neki mondani hogy nagyon szeretem és hiányzik. :))
Legyetek jók, és nagyon vigyázzatok egymásra.
-
#217 xD -
#216 nincs -
#215 Sziasztok
Azon gondolkozom, hogy tudok-e írni néhány vidám mondatot egy szerelmespárnak, akik távol vannak egymástól. Kuicsit hihetettlen, de nem jut semmi az eszembe. Magamról tudom, hogy semmi boldogítóbb nincs, mint átölelni a szeretett embert. Ezért csak azt kívánom, minél előbb ölelhessétek egymást.
Ja, és szép napot nektek ma is.:) -
#214 hát ez vmi elb@aszott jó :DDDDDDDd
rendesen megérte még most hajnalban is végig követni, szarrá röhögtem az agyam :DDDDDDDddd -
#213 naszóval? höh -
#212 kösszi
már nagyon várom,h itt legyen :) -
#211 a bánatot is meg kel osztani, nem csak az örömöt! -
#210 Ez tényleg jó dolog, jelenlegi kedvesemet is neten ismertem meg. Lassan két éve együtt vagyunk, tiz percre lakik tőlem gyalog!:D -
#209 napsütésesö szivárványoz kisséfelhőzsö napot mindekinekö -
Mega22 #208 hi gas!
koszike neked is szép napsutéses napot :D -
Mega22 #207 húúúúúúha nem semmi akkor most orulnom kellene h az én párom csak 340km-re van:D:D:D
na akkor most már egyutt tartunk ki júliusig....szorítok neked és sok erot kívánok a kitartáshoz:D
-
Mega22 #206 hááááát reméljuk szakításunkrol szolo topik nem lesz:D -
#205 -
#204 Sziasztok.
Szép napot a gerlepárnak.:)) -
#203 Neked is van internetes szerelmed? -
#202 az piskóta az én 1300-1400 km-emhez :(
én a július 14.-ét várom -
#201 akkor nem tudom, mi tehet keresztbe ennek a kapcsolatnak
de remélem arról is nyittok egy topikot, mert majd érdekel -
#200 ..persze hogy tud róla!! :))) Szépen átbeszéltük már közösön.. és igen sokszor hozzuk fel, mint téma.. ;)
-
#199 Hi GAS!
Aha a gyakorlat... :D
Na és igen a tervek 2 gyerekről szólnak.. :)) szeretnénk 1 fiút és 1 lányt.. de igen, ami a legfontosabb, h egészségesek legyenek! -
#198 hááát, Mayday,Tiesto,Viva eletro party...:) -
#197 Azért írtam ezeket, mert Snakenek ez nem az első ilyen esete lenne.
Ha valakinek, neki nincs oka arra, hogy kikérje magának.
Aki egy fórumon kreál magának barátnőt, annak nincs...
Erre írtam, hogy volt már példa arra, hogy snake magával irogatott.
És ő küld el a legnagyobb arccal a p*csába.
Te tetted ezt, király! -
#196 szép napot:) -
#195 tudom! -
Mega22 #194 mi???szeretem???imádom én nagy techno, house és elektro mániás vaok!!!
hol láttad? vagy honnan tudod?
-
Mega22 #193 Szia gass!
háááát a sorrend nem fontos...azt tudjuk 2 gyereket akarunk, hiszen én mindig is magam voltám testvérke nélkul és ezért is szeretném ha a gyerekem mellett lenne 1 kis ocsike vagy 1 hugica!!!
az egészség a legfontosabb, de 1 fiucsak kell elsonek és utána johet a pici lány:DDD
-
#192 jaaa, értem, kösssz szépen:) am nem is tudtam hogy szereted a Technot, tök szupi^^ -
#191 és a lány is így gondolja?
ezt jó megbeszélnetek a gyerek kérdés fontos dolog.
emiatt akár el is lehet válni.
én már csak tudom...
-
#190 Valaki azt hiszi két személyiséged van?:DD
Akkor jól jár veled a párod, egyszerre két Maga is!:))
Csak össze ne vessz magaddal!:DDD -
#189 Szép napot mindenkinek.
Szóval már azt is tudjátok, hogy két gyerek lesz.:) Azért jól rá kell ám készülni! A gyakorlat teszi a mestert.:DD
Amúgy hogy tervezitek? Tudom az a lényeg egészség legyen.... De mégis, mi a terv? 1 fiú 1 lány? Sorrend? Esetleg 2 fiú vagy 2 lány? -
Mega22 #188 na magyarázom Brolly h most mi szitu....
kedves sz4bolcsunk azt hiszi h én itt magamban irogatok....azt hiszi h 1személyben eljátszok két embert, és most erre célozgat erossen!!!ez bolond....kinek jutna az ilyen az eszébe, talán annak aki kibaszottul ráér vagy akinek nincs jobb dolga....tutira o már csinálta ezt és ezért ilyen tapasztalt e téren!!!
kiváncsi lennék ha ossze fognánk és halálra szekálnák h ide tolná e még a képét!
mondjuk már írtam is a kedvesnek h semmi sem kotelezo szal lehet dobbantani, de hisz ha most olvasod majd a dolgokat fogod is érteni!!!
remélem segítettem, joooo olvasást:DDD -
Mega22 #187 Na tessék te idiota, nézd meg a galériában ott a kép!!!Roberto és én!!!
De ha gondolod akkor nyugodtan fogd rám h retusáltam....
és a másik dolog h neked aztán tényleg nem fogok bizonygatni semmit:" mert annyira számítasz nekem mint körmöm alatt a piszok!!!" -
#186 "...hogy hogyan veregessük hátba saját magunkat"
te most komcsi azt hiszed hogy mega és roberto egy személy?
akkor te már tudsz valamit ... :D
velünk is megoszhatnád ha nem titok.
és nem kell gunyolódni "184"
nem én vagyok itt a házigazda de ahogy Mega mondaná.: DOBBANTÁS :))
Elnézést Mega de ez nagyon ocsmányság egy embertől ... -
#185 Most mivan, nem értek semmit:S -
#184 mi tudjuk kiről van szó, a többi véleménye meg kit érdekel. -
#183 chat.hu-n "ismerkedtem meg" a mostani bnőmmel, 1 éve 1 hónapja együtt vagyunk, de én most valami másról írok.
...hogy hogyan veregessük hátba saját magunkat. -
köszike a jókivánságkat ...
szabolcsal vagy kivel megne is foglalkozz, irigykedik ...
meg nehogy már bizonyitgass neki.
mi tudjuk miről van szó, más véleménye meg kit érdekel.... -
#181 2 :) -
#180 hány gyerek lesz???? -
Mega22 #179 jaj ez naon édes, na kész vaok teljesen toled!!!