Internetes szerelem :D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
hány gyerek lesz, öregkor?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

roberto0915
Igen, mi is ezt a sorrendet eszeltük ki 😊))
Úgy gondoltuk, h ha elvégzem a sulit.. ami még 2évet jelent.. akkor jöhet is az összeköltözés 😊)) ..addig is marad a sûrû látogatás és a napi szinten történõ több órás társalgás.. és ha megvan az összeköltözés..akkor egy óvatlan pillanatban.. amikor a legkevésbbé számít rá... 😄 megkérem a kezét! ..majd ezt követõen szerelmünk gyümölcse a gyerekek 😉

Mindent a maga idejében! 😉 ..ami egyre közelebb van 😊)

sz4bolcs
hát igen, ez bizony te leszel... szánalmas.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

roberto0915
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZERELMEM!

Elõször is üdvözlök mindenkit.. régi és új tagokat! Jó olvasni, h sokan drukkolnank értünk és sokan vannak még hasonló helyzetben.
Hát igen a nagy távolság miatt nem könnyû a helyzet.. de mégis úgy érzem, h lány ilyen közel még sosem állt hozzám.. és ez fantasztikus!!! A fránya km-ek meg leküzdhetõk... 😉
Igaz 2x találkoztunk még csak.. de az a rövidke 1ütt töltött 10nap maga(v. mega 😄)volt a csoda. Igaz az elsõ randin nagy volt a para.. ami úgy gondolom termésetes, de nem kellett sok idõnek eltelníe, h az izgatottságunk hamar elszálljon. Hiszen már oly sokat tudtunk már akkor is egymásról.. napi szinten több órát msn-eztünk. Minden egyes vele töltött percet élveztem... sokat beszélgettünk, sokat nevettünk, sokat... 1ütt 😊
És alig várom, h minél hamarabb láthassam újra kedvesem! A nap majd minden percében csak rá gondolok.. nem múlhat el úgy perc, h ne gondolnék rá.. és ez így volt már akkor is, amikor még nem volt személyes találka.. fülig szerelmes lettem.. teljesen elcsvarta a fejem.
Megtaláltam személyében azt a lányt, akit egész életemben kerestem... igaz nem vagyok vmi idõs ember 😄 .. mindössze 20és fél.. de benne minden megvan amit jó pár évvel ezelõtt megálmodtam magamnak... 😊))

ps.: mindenkinek hasonló jókat kívánok.. mert az igaz szerelemnél jobb dolog nem igen létezik! 😉

mikike
összeköltözés, házasság, gyerekek?

sz4bolcs
vagy rád.. te ugyanis már csinált ilyesmit.

na akkor...
februártor ismerem itt taliztam vele sg-chaten, elosszor csak az ablakban írtunk általános dolgokrol, de rogton a kép alapján megmozgatott bennem valami! én felraktam magama galériába és undokul zsaroltam a tobbieket h miért nincs nekik is fent kép....
erre o beírta h neki vannak képei....én nagy merészen kinyitottam és erre fel a pofám leszakadt, rogton megtetszett 😄DD
ezt neki nem mondtam féltem bevallani, mert akkor még volt valami gátolo tényezo kettonk kozt (meg volt még az exem)
Pár nap alatt eljutottunk addig h keményen irogattunk privátban, és végul fel vett engem msn-re!
h ott nyugodtan tudunk majd írni😄
hát olyan március kozepére teljesen paff és kész lettem tole, belé szerettem ugy h még soha nem láttam, féltuk bevallani de muszály volt, konnyebb volt kiadni magunkbol!
ekkor jott az életemben a változás uj lappal indítottam, szal szakítottam akkori párommal olyan miatt akit még soha nem láttam, de a szívem már az ove volt😄DD
az elso randit husvétra beszéltuk meg a pontos dátum apr.5 volt!Eljott hozzám szegedrol egészen szlovákiába! Egyutt toltottunk 5 varázslatos napot.....Két hete én voltam náluk, szintén 5 napra!Attol a naptol vagyunk egyutt mikor elosszor láttuk egymást...ez a hivatalos dátum...szal 1honapja és pár napja.Ez alatt az ido alatt volt 2randi most meg marad a skype minden este 4-5oran keresztul amíg a vizsgaidoszak le nem megy!!!és utána egész nyár a miénk!
érdemes várni...érzem magamban a akaratot....
várnák rá életem végéig hiszem ma már tudom o az igazi, jobban ismerem lassan mint saját magamat😄DD

SNAKE01
és hányszor találkoztatok már,mióta vagytok együtt?

háááát elég durva kb. 340 km kettonk kozt a távolság!!!
de minket ez nem érdekel.....távol vagyunk de mégis olyan kozel!!!

mikike
mennyi ez a km?

ez faca, mekkora bolond vagy!!!de nekem tetszik😄

gasongas
Én szeretlek!!😄DDD
Mikor talizunk?😄DDD

élni és égni....

Közérdekû közlemény:
Ha valaki esetleg az írásaim és nickem után, az SG-n töltött évek alatt megkedvelt (lehetõleg hölgy legyen), hovatovább szeretetet érez irántam, ne bátortalankodjon, szóljon nyugodtan, nem harapok.
"Sosem lehet tudni" jeligére a Vlala topicba.

(😄 😄 😄 bocs, ezt nem tudtam kihagyni...)

jah van benne valami, bár turelmetlenul várom már😛

gasongas
Ami késik nem múlik.😊
Annál jobb ismét látni a másikat, minél régebben találkoztatok.

élni és égni....

koszike a gratulát 😄DD, ari vagy!!!
pasimmal sajna most nem tudunk egyutt lenni a szulinapomon, mert tudod azok a fránya kilométerek😄D, de vége a vizsgaidoszaknak és jon hozzám hosszú idore😄DD
már most egy happy vaok 😄DD
szívesen írtam a választ ha gondolod máskor is válaszolok bármilyen kérdésedre.....
szeretem tapasztalataimat megosztani és esetleg jooo tanácsot adni!!!
koszi még 1x mindent!

Brolly
Júúj, ma van a szülinapod, de jó neked😊 barátoddal terveztek vmit, vagy most most is távol van?😞 Am Naon Naon Sok Boldog Születésnapot, és sok további sok sikert a kapcsolatotokhoz😉 Amúgy kösssz a választ, teccik a stílusod😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

rám gondolsz?

sz4bolcs
ugye most nem magadba beszélgetsz? <#oooo>

SNAKE01
köszönöm^.^

nagyon szépen koszonom viszont kívánom neked h teljesuljon minden álmod és vágyad😄DD

SNAKE01
boldog születésnapot,és légy boldog még nagyon sokáig!😊
remélem jól és boldogan tellik ez a napod...

szioka!
koszonom szépen a gratuláciodat ami a kapcsolatomat illeti, meg a szulinapomat is😄DD
édes vagy, és ez tok jooool esik😄
bár a 22. nem kell még átírni hiszen most lettem csak annyi,de azért koszike😄DD
majd jovore ezt is kivitelezem....
apropo az irigységed...nincs semmi baj hidd el, én tudom h mindenkire valahol vár valaki e hatalmas világon, így hát rád is😄DD
légy turelmes, ugy toppan be h nem is számítasz rá...
kívánom h légy te is minnél hamarabb teljes ember és találd meg a másik feled😄D
hiszen megérdemled!!!
cmukk

gasongas
Sziasztok.

Csak gratulálni tudok nektek! Jó látni, hogy a szerelemnek semmi sem szabhat határt. Bevallom kicsit irígyellek benneteket. Nem is kicsit ...
És most cserélni kell a nickneved Mega23-ra?<#awink>
Amúgy boldog szülinapot.😊

élni és égni....

most picit pihentetjuk a dolgot, de én naon remélem h mindig lesz valaki akinek lesz mit ide írni!amit én nagyon szívesen olvasok majd hiszen a izgi torténetek naon érdekelnek😄DDD

Szia hááááát most nagyon meglepodtem, de nagyon szépen koszonom h gondoltál rám!!!
sok puszika

TCelica
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT 😊))

sokáig tartott a nagy szerelem ebben a topicban 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de joooooo naon orulok h van más is aki így lett szerelmes és így találta meg az igazit😛
sok sikert és kitartást jah és sok boldogságot
gratulálok

koszonom szépen, bár vártam rég már infot feloled😄

ez nem mindíg van így szerintem....
ember fuggo ez én pl. soha nem adom ki másnak magam mint amilyen vagyok😄DD
semmi titok mert akkor lehet jon a nagy pofára esés ha életben látod a másikat😄

helyes teljesen igazat adok neked....
a neten megismert emberben elosszor a lelkébe szeretunk bele és nem érdek és a kivánatos kulso amit pl. ahogy írtad a discoban fedezunk fel!
igy elkeruljuk a meglepetéseket amiket a dekorácio takar😄D

szerintem a kitartás csak a két resztvevo embertol fugg!!!nálunk a távolság 340km korul van és mégis bírjuk, mert lehet ha most kitartunk egymás mellett akkor az egész életen át tarto boldogság vár ránk....
az a fontos h sokat tudjatok errol beszélni, még a fájdalmas dolgokrol is....
ha nem érzed h elég benned az ero akkor szerintem abba kell hagyni, de ha viszont akaratos vagy akkor tégy meg érte mindent mert akkor az érzelmeidet viszonozni fogja....
egy nonek sokat jelent ha a fiu érzelmes és problémák nélkul tud az érzéseirol beszélni!!!
sok sikert!

Ezzel én is így voltam ...
Sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, ezután jött az msn-sn, és csak azt vettem észre hogy szerelem lett a vége. 😊)
Pont úgy mint nálatok.
TCelica
Ennek én annyira örülök 😊))
Sok boldogságot nektek. <#puszi>

gz8
Nekem is van tapasztalatom ezen a téren, és nem mindig pozitív kicsengésû.

Én inkább úgy fogom fel, hogy elindultam a hozzászokáshoz vezetõ út felé. <#idiota>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Gabesz amd64
távolság néha gáz néha nem
mi is így vagyunk a párommal
Õ M.o.-on én meg külföldön.

szerencsére még bírjuk,mert nagy a szerelem,meghát sûrûbben járkálok haza.Nyáron meg Õ jön ki hozzám egy jó hosszu idõre.

nem lenne msn akkor gáz lenne 😞

amugy interneten ismerkedtünk meg újra,mert én már ismertem Õt,általános iskolába alattam járt egy évvel

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

igen ez a messzi távolság-szerelem dolog is olyan, hogy elõtte nem árt megismerni és normálisan beleszeretni a másikba.
mert ha el alig ismered pár napja, úgy valóban nem fog kitartani a dolog.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ruffirant
akkor életük végéig ids boldogan élnek

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

nem találkoznak
ruffirant
milyen igaz, addig amíg nem találkoznak.

azért elõnye is van a netes kapcsolatnak, ha sosem találkoztok. mindenki azt mutathatja magából amit a másik látni szeretne és így sosem ábrándulnak ki egymásból, ezt most lehet szerelemre vagy baráti kapcsolatra is vonatkoztani.
A monogámiát nincs ember aki kibírja egy életen át. Csak az változó, hogy erre ki hány év után jön rá, és miként kezeli a problémát 😛
Nálunk elõször 600, majd 250km volt. Minden hétvégén vonat. 1 éven át. Gondold újra.

Hint: Nem az a szerelem, amikor a diszkóban felszeded a helyi csajt mert tetszik, jársz vele 2 hétig, majd jöhet a következõ.
ruffirant
már megértem mért mondták az hogy a telefonsex minden vágyad kielégíti ha jol bánsz a telefonkagyloval....bocs ez most csak eszembe jutott...

Bucser
7000 KM és fél évig õ az USA-ban én itthon. Ilyet szerinted kibír a szerelem? Szerintem símán. csak a kapcsolatban résztvevõ feleken múlik, hogy mennyire gondolják komolyan a dolgot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Brolly
hmm, akármekkora távolság, úgy hogy 152 km és évente vagy 3szor ha találkoznak, olyat szerinted kibír egy kapcsolat, persze mindennap msn, de az nem olyan.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ruffirant
Én is egy csómó embert ismertem meg neten akit ma már a barátomnak nevezek(nálam ez nagy szó)de tovább még nem jutottunk.De akármi lehet én a ntes ismerkedést jó dolognak tartom.

gz8
Ne vedd el a kedvét a házasságtól! <#idiota>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

A távolság nemhogy nem akadály, hanem kifejezetten jót tesz. (hát még pár év házasság után 😄)