418
Internetes szerelem :D
  • Mega22
    koszike, millio puszika!!!
    hasonlokat kívanok!!!
    és ne feledd amibe nem halsz bele az csak megerosítt és a másik meg h mindent lehet csak AKARNI kell!!!
    hajráááá
  • Mega22
    koszonom szépen h megvédesz Snake joool esik, pedig nem is ismersz....
    de milyen szép is lenne e világ ha mindenki hozzád hasonlo lenne, de hát akadnak még barmok!!!
  • Mega22
    édesem koszonom szépen a jooo kivánságokat bár ma már kb. 10x koszontottél fel minden formában ahogy lehet:DDD
    naon hálás vaok érte és koszonom szépen az osszes szavad amikkel te is oszintén más emberek elott beszélsz rolam&!!!
    sokat jelent ez nekem.....életem lettél már soha nem engedlek el, az enyém vagy:DDD
  • Mega22
    na hallod te mekkora egy idiota vagy....
    azt gondolod magamnak irogatok
    nézd meg a galériában az én képeimet meg az ovét és ha gondolod akkor rakok fel kozoset is a kételyek elkerulése miatt!
    amúgy kedvesem nem kotelezo itt lenned, sot jobb is lenne itt minden nélkuled!!!!
    szal dobbantás
  • TCelica
    szia.
    te véletlenül nem miskolci vagy?
  • SNAKE01
    igaz
  • mikike
    ne bántsd
    fogyatékos
  • SNAKE01
    olyan barom vagy te,azhiszed 1 személy 2 nickkel és egymásnak írogatnak,meg ez az egész kitalált?:O hát szvsz tevagy a kúrva szánalmas,huzz innét a pi***ba k*cs*g... -.-

Ui:tudom rám is célozgattál,hát kapdbe,hülyegyerek....
  • SNAKE01
    köszi a választ!;)
  • TCelica
    Kedves Mega és Roberto.

Nagyon örülök ennek a csodálatos kapcsolatnak.
    Soha nem hittem volna hogy itt a neten 2 ember így egymásra találhat.
    Jó olvasni azt hogy mennyire sszeretitek egymást és mennyire oda vagytok egymásért. :))
    Mégegyszer gratula nektek és nagyon sok boldogságot és örömteli pillanatot kívánok nektek.
    Na és sok gyümölcsöt a későbbiekben. :DDD
  • mikike
    hány gyerek lesz, öregkor?
  • roberto0915
    Igen, mi is ezt a sorrendet eszeltük ki :)))
    Úgy gondoltuk, h ha elvégzem a sulit.. ami még 2évet jelent.. akkor jöhet is az összeköltözés :))) ..addig is marad a sűrű látogatás és a napi szinten történő több órás társalgás.. és ha megvan az összeköltözés..akkor egy óvatlan pillanatban.. amikor a legkevésbbé számít rá... :D megkérem a kezét! ..majd ezt követően szerelmünk gyümölcse a gyerekek ;)

Mindent a maga idejében! ;) ..ami egyre közelebb van :))
  • sz4bolcs
    hát igen, ez bizony te leszel... szánalmas.
  • roberto0915
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZERELMEM!

Először is üdvözlök mindenkit.. régi és új tagokat! Jó olvasni, h sokan drukkolnank értünk és sokan vannak még hasonló helyzetben.
    Hát igen a nagy távolság miatt nem könnyű a helyzet.. de mégis úgy érzem, h lány ilyen közel még sosem állt hozzám.. és ez fantasztikus!!! A fránya km-ek meg leküzdhetők... ;)
    Igaz 2x találkoztunk még csak.. de az a rövidke 1ütt töltött 10nap maga(v. mega :D)volt a csoda. Igaz az első randin nagy volt a para.. ami úgy gondolom termésetes, de nem kellett sok időnek eltelníe, h az izgatottságunk hamar elszálljon. Hiszen már oly sokat tudtunk már akkor is egymásról.. napi szinten több órát msn-eztünk. Minden egyes vele töltött percet élveztem... sokat beszélgettünk, sokat nevettünk, sokat... 1ütt :)
    És alig várom, h minél hamarabb láthassam újra kedvesem! A nap majd minden percében csak rá gondolok.. nem múlhat el úgy perc, h ne gondolnék rá.. és ez így volt már akkor is, amikor még nem volt személyes találka.. fülig szerelmes lettem.. teljesen elcsvarta a fejem.
    Megtaláltam személyében azt a lányt, akit egész életemben kerestem... igaz nem vagyok vmi idős ember :D .. mindössze 20és fél.. de benne minden megvan amit jó pár évvel ezelőtt megálmodtam magamnak... :)))

ps.: mindenkinek hasonló jókat kívánok.. mert az igaz szerelemnél jobb dolog nem igen létezik! ;)
  • mikike
    összeköltözés, házasság, gyerekek?
  • sz4bolcs
    vagy rád.. te ugyanis már csinált ilyesmit.
  • Mega22
    na akkor...
    februártor ismerem itt taliztam vele sg-chaten, elosszor csak az ablakban írtunk általános dolgokrol, de rogton a kép alapján megmozgatott bennem valami! én felraktam magama galériába és undokul zsaroltam a tobbieket h miért nincs nekik is fent kép....
    erre o beírta h neki vannak képei....én nagy merészen kinyitottam és erre fel a pofám leszakadt, rogton megtetszett :DDD
    ezt neki nem mondtam féltem bevallani, mert akkor még volt valami gátolo tényezo kettonk kozt (meg volt még az exem)
    Pár nap alatt eljutottunk addig h keményen irogattunk privátban, és végul fel vett engem msn-re!
    h ott nyugodtan tudunk majd írni:D
    hát olyan március kozepére teljesen paff és kész lettem tole, belé szerettem ugy h még soha nem láttam, féltuk bevallani de muszály volt, konnyebb volt kiadni magunkbol!
    ekkor jott az életemben a változás uj lappal indítottam, szal szakítottam akkori párommal olyan miatt akit még soha nem láttam, de a szívem már az ove volt:DDD
    az elso randit husvétra beszéltuk meg a pontos dátum apr.5 volt!Eljott hozzám szegedrol egészen szlovákiába! Egyutt toltottunk 5 varázslatos napot.....Két hete én voltam náluk, szintén 5 napra!Attol a naptol vagyunk egyutt mikor elosszor láttuk egymást...ez a hivatalos dátum...szal 1honapja és pár napja.Ez alatt az ido alatt volt 2randi most meg marad a skype minden este 4-5oran keresztul amíg a vizsgaidoszak le nem megy!!!és utána egész nyár a miénk!
    érdemes várni...érzem magamban a akaratot....
    várnák rá életem végéig hiszem ma már tudom o az igazi, jobban ismerem lassan mint saját magamat:DDD
  • SNAKE01
    és hányszor találkoztatok már,mióta vagytok együtt?
  • Mega22
    háááát elég durva kb. 340 km kettonk kozt a távolság!!!
    de minket ez nem érdekel.....távol vagyunk de mégis olyan kozel!!!
  • mikike
    mennyi ez a km?
  • Mega22
    ez faca, mekkora bolond vagy!!!de nekem tetszik:D
  • gasongas #157
    Én szeretlek!!:DDDD
    Mikor talizunk?:DDDD
  • Vlala #156
    Közérdekű közlemény:
    Ha valaki esetleg az írásaim és nickem után, az SG-n töltött évek alatt megkedvelt (lehetőleg hölgy legyen), hovatovább szeretetet érez irántam, ne bátortalankodjon, szóljon nyugodtan, nem harapok.
    "Sosem lehet tudni" jeligére a Vlala topicba.

(:D :D :D bocs, ezt nem tudtam kihagyni...)
  • Mega22
    jah van benne valami, bár turelmetlenul várom már:P
  • gasongas #154
    Ami késik nem múlik.:)
    Annál jobb ismét látni a másikat, minél régebben találkoztatok.
  • Mega22
    koszike a gratulát :DDD, ari vagy!!!
    pasimmal sajna most nem tudunk egyutt lenni a szulinapomon, mert tudod azok a fránya kilométerek:DD, de vége a vizsgaidoszaknak és jon hozzám hosszú idore:DDD
    már most egy happy vaok :DDD
    szívesen írtam a választ ha gondolod máskor is válaszolok bármilyen kérdésedre.....
    szeretem tapasztalataimat megosztani és esetleg jooo tanácsot adni!!!
    koszi még 1x mindent!
  • Brolly
    Júúj, ma van a szülinapod, de jó neked:) barátoddal terveztek vmit, vagy most most is távol van?:( Am Naon Naon Sok Boldog Születésnapot, és sok további sok sikert a kapcsolatotokhoz;) Amúgy kösssz a választ, teccik a stílusod:)
  • Mega22
    rám gondolsz?
  • sz4bolcs
    ugye most nem magadba beszélgetsz?
  • SNAKE01
    köszönöm^.^
  • Mega22
    nagyon szépen koszonom viszont kívánom neked h teljesuljon minden álmod és vágyad:DDD
  • SNAKE01
    boldog születésnapot,és légy boldog még nagyon sokáig!:)
    remélem jól és boldogan tellik ez a napod...
  • Mega22
    szioka!
    koszonom szépen a gratuláciodat ami a kapcsolatomat illeti, meg a szulinapomat is:DDD
    édes vagy, és ez tok jooool esik:D
    bár a 22. nem kell még átírni hiszen most lettem csak annyi,de azért koszike:DDD
    majd jovore ezt is kivitelezem....
    apropo az irigységed...nincs semmi baj hidd el, én tudom h mindenkire valahol vár valaki e hatalmas világon, így hát rád is:DDD
    légy turelmes, ugy toppan be h nem is számítasz rá...
    kívánom h légy te is minnél hamarabb teljes ember és találd meg a másik feled:DD
    hiszen megérdemled!!!
    cmukk
  • gasongas #145
    Sziasztok.

Csak gratulálni tudok nektek! Jó látni, hogy a szerelemnek semmi sem szabhat határt. Bevallom kicsit irígyellek benneteket. Nem is kicsit ...
    És most cserélni kell a nickneved Mega23-ra?
    Amúgy boldog szülinapot.:)
  • Mega22
    most picit pihentetjuk a dolgot, de én naon remélem h mindig lesz valaki akinek lesz mit ide írni!amit én nagyon szívesen olvasok majd hiszen a izgi torténetek naon érdekelnek:DDDD
  • Mega22
    Szia hááááát most nagyon meglepodtem, de nagyon szépen koszonom h gondoltál rám!!!
    sok puszika
  • TCelica
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :)))
  • Thanatos
    sokáig tartott a nagy szerelem ebben a topicban :D
  • Mega22
    de joooooo naon orulok h van más is aki így lett szerelmes és így találta meg az igazit:P
    sok sikert és kitartást jah és sok boldogságot
    gratulálok
  • Mega22
    koszonom szépen, bár vártam rég már infot feloled:D