Internetes szerelem :D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én sem akartam ezt a szerelmet nem is ismerkedni jottem ide, de mégis sikerult valakibe belebotlani....csak sima beszélgetésnek indult, apro témákrol amik két ember kozt teljesen normálisak, de végul arra lettem figyelmes h minden reggel vár 1 levél tole, amire én szívesen válaszolok!Egyre gyakoribb lett a levél, és jott az msn.....innen már nem volt vissza út és arra ébredtem h halálosan szeretem.....
ugy is képes voltam felrúgni az addigi életem h ot még soha nem láttam, nem érintettem, és még meg sem csokoltam!
Szal feladtam mindent és új lappal nyitottam felé....
Távol vagyunk egymástol ezért is hosszu ideig tartott mire megszerveztuk a rég megálmodott randit.....
Nagyon izgultam azon is h épp ugy fog e szeretni az után is h találkozik velem, féltem nagyon....
De végulis olyan volt mint az álmaimban amikor elképzeltem ot😄DD
Jooool sult el minden és remélem h a te szerelmed is viszonzásra talál majd!Légy turelmes és kitarto😄DD
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
lehet h ma már a net lett az a hely ahol az emberek észreveszik azokat is akik addig a szemuk elott voltak😄
amúgy ne foglalkozz a sok kreténnel!😉
szerk:tegnap énis így ismerkedtem meg a szomszéd lánnyal!😄DDD
mára meg is beszéltünk egy találkozót!😊
remélem nektek is fog......
egy motto: A SZERELEMBEN FONTOS SZABÁLY A TÁVOLSÁG NEM AKADÁLY!!!!
na végre harmónia!!!
Az én kedvesem se teljesen magyar.. külföldi. És igen.. majd nálunk is lesz házasság.. 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Together we'll fly someday...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
'bejön a nickneved..olyan szép formás' 😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ismerek pár olyan párt, akik IRC-n keresztül jöttek össze, az egyik pár érdekessége, hogy ugyanabba a suliba jártak, és mindennap találkoztak a folyosón, de élõben valahogy nem tetszettek egymásnak, vagy mittudomén, a lényeg, hogy nem keresték különösebben a másik társaságát. Egészen addig, amíg - mindketten másnak adva ki magukat - el nem kezdtek beszélgetni, és rá nem jöttek, hogy sok bennük a közös.
az internet õskora, mIRC,Win98,Freemail,Supergamez,...
akkoriban sokat chateltem, persze legtöbbször csak hülyültünk többi haverral a gépteremben (ja még otthoni netem se volt 😊
egyszer egy lánnyal több hétig leveleztünk, de aztán egyszercsak rámunt, írtam még pár levelet de csak pár szóban válaszolt
az a röhej hogy tudom a nevét és azt hogy hol lakik, ennyi év után végig kiváncsi voltam hogy néz ki, de sajnos iwiw, myvip nem ad találatot 😞
szóval örök homály marad a kiléte.....
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ez tök jó! ilyenrõl még nem is hallottam! sok szerencsét a továbbikaban😉
Én még sosem találkoztam hogy valakinek ENNYIRE komoly legyen egy internetes ismerkedés! 😄
(én általában pórul jártam az ilyenekkel😄)
MI EZ A GECISZAR!!?!?!? A_:S?D?_😄SA?_😄SA
THE FLAME OF LOVE!!!
:Ð
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
falme?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nézzétek végig😊
orulok nektek 😄
Nem az írásom és annak elemzése volt a lényeg, hanem a tartalom, joooo lett volna esetleg hasonlo torténeteket hallani vagy valami pozitív dolgot, de itt mindenki annyira ellenséges, húha szép is lett a világ.....
De gondolom aki ilyen tokéletesen negatív ember annak biztos 1000 partnere van akik kozul vígan válogathat 😄DDD
En most is szerelmes vagyok, es kivanom mindenkinek, hogy megtalalja a maga parjat!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pont akkor lepett be megnezni valami emailt es bekapcsoltak neki a miercet. Azt se tudta miaz. En akkor pont fent voltam. A csavo a net kavezobol engem szelektalt ki hogy velem beszelgessen. Elete elso mierc beszelgetese velem volt. Azota eltelt 7 ev es boldogan elunk.
Na?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem