Internetes szerelem :D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
És ez pont azért van mert mindenki azt hiszi a másikról, hogy az nem önmagát adja. pedig az õszinteség sokkal vonzóbb szerintem mint a vetítés (ahogy azt nagyon sokan teszik)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Végülis ha azt nézzük, ez nem is olyan hülye téma(Elõször azt hittem hogy Cagivamito valamelyik regje lehet<#vigyor1>). Bárkit meg lehet kedvelni neten keresztül, de azt is figyelembe kell venni, hogy egy ember nem azt adja élõben amit neten. Az már más kérdés, hogy veletek nem így történt, örüljetek neki! Grat.
szerintem légy turelmes és jon aminek jonni kell!!!
én sem akartam ezt a szerelmet nem is ismerkedni jottem ide, de mégis sikerult valakibe belebotlani....csak sima beszélgetésnek indult, apro témákrol amik két ember kozt teljesen normálisak, de végul arra lettem figyelmes h minden reggel vár 1 levél tole, amire én szívesen válaszolok!Egyre gyakoribb lett a levél, és jott az msn.....innen már nem volt vissza út és arra ébredtem h halálosan szeretem.....
ugy is képes voltam felrúgni az addigi életem h ot még soha nem láttam, nem érintettem, és még meg sem csokoltam!
Szal feladtam mindent és új lappal nyitottam felé....
Távol vagyunk egymástol ezért is hosszu ideig tartott mire megszerveztuk a rég megálmodott randit.....
Nagyon izgultam azon is h épp ugy fog e szeretni az után is h találkozik velem, féltem nagyon....
De végulis olyan volt mint az álmaimban amikor elképzeltem ot😄DD
Jooool sult el minden és remélem h a te szerelmed is viszonzásra talál majd!Légy turelmes és kitarto😄DD

Peppus
én is ott SAJNOS 😊 brrrrr... 😞

Divergencia
én is ott ismertem meg a szerelmem, csak õ nem szeret.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

na ez tok jooooo, drukkolok nektek.....
lehet h ma már a net lett az a hely ahol az emberek észreveszik azokat is akik addig a szemuk elott voltak😄

SNAKE01
örülök nektek és sok szerencsét,hát van ilyen is!😊
amúgy ne foglalkozz a sok kreténnel!😉

szerk:tegnap énis így ismerkedtem meg a szomszéd lánnyal!😄DDD
mára meg is beszéltünk egy találkozót!😊

jah még valami ami most naon tetszik nekem....
remélem nektek is fog......
egy motto: A SZERELEMBEN FONTOS SZABÁLY A TÁVOLSÁG NEM AKADÁLY!!!!

De joooo mindenki mindenkit szeret....<#crazya><#crazya>
na végre harmónia!!!

nyamiag
ÉN IS SZERETLEK!!!

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Me0w
Koszi 😊 Az elojelek biztatoak 😄

Together we'll fly someday...

roberto0915
ÉN IS SZERETLEK!!!

SZERETLEK!!!

roberto0915
Grat! 3év az szép idõ.. és kivánom, h örökké tartson 😉
Az én kedvesem se teljesen magyar.. külföldi. És igen.. majd nálunk is lesz házasság.. 😉

egyre jobb 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

minigirl
Akkor azt is rosszul. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Me0w
Detto, mi pont icq-n botlottunk egymasba, en avval tudom mondjuk uberelni a dolgot, hogy a felesegem raadasul nem magyar 😉 De lassan jon a 3. hazassagi evfordulo 😉

Together we'll fly someday...

Sir Quno Jedi
Nemén. CSak figyelek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

minigirl
Hülye, még csak három éve járok vele, attól, hogy már 8 éves kora óta ismerem. Összekevered a dolgokat! 😊😛

te bolond......a kép csatolásrol hallotál már?!😄

Sir Quno Jedi
De te már nyolc éves korod óta tartod/neveled a barátodat, akkor pedig vagy már kisgyerkõcként cseteltél, VAGY megcsaltad virtuálisan a hálón a barátodat! Namostmelyik? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Csá béjbe, bejön a kézírásod." 😄😄😄

minigirl
Én is chateltem egy sráccal, nagyon régen, aztán kiderült, hogy Franciaországban él. :S Pedig még jól is nézett kimeeg minden. Aztán egy idõ után már nem írogattunk egymásnak. Hát, ennyi. :S

_Atti_
"Elõször csodás külsõje fogott meg.. "

'bejön a nickneved..olyan szép formás' 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

IRC... akkor még jó volt, egész délutánokat IRC-ztem át, dumáltunk a nagy semmirõl, meg arról, hogy milyen lehet a gyümölcs élete egy tál tejlevesben (kb. ilyen szintû témáink voltak).

Ismerek pár olyan párt, akik IRC-n keresztül jöttek össze, az egyik pár érdekessége, hogy ugyanabba a suliba jártak, és mindennap találkoztak a folyosón, de élõben valahogy nem tetszettek egymásnak, vagy mittudomén, a lényeg, hogy nem keresték különösebben a másik társaságát. Egészen addig, amíg - mindketten másnak adva ki magukat - el nem kezdtek beszélgetni, és rá nem jöttek, hogy sok bennük a közös.

ilyenem (kétszer) nekem is volt, még a jó öreg Matáv-Mindenkinet korszakban 😉

ó, igen
az internet õskora, mIRC,Win98,Freemail,Supergamez,...
akkoriban sokat chateltem, persze legtöbbször csak hülyültünk többi haverral a gépteremben (ja még otthoni netem se volt 😊
egyszer egy lánnyal több hétig leveleztünk, de aztán egyszercsak rámunt, írtam még pár levelet de csak pár szóban válaszolt

az a röhej hogy tudom a nevét és azt hogy hol lakik, ennyi év után végig kiváncsi voltam hogy néz ki, de sajnos iwiw, myvip nem ad találatot 😞
szóval örök homály marad a kiléte.....

Azért még nem kellett volna ilyen hamar a világ elé tárnod alig bimbozó kapcsolatunkat<#wow3> Ez az elsõ csalódás, na mindegy majd este talin megbeszéljük a részleteket..
sz4bolcs
...azóta is minden nap chatelünk xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én meg chat.hu-ról találkoztam barátnõmmel, 1 éve, 1 hónapja.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

de. köszönjük.

vegicsek
Nem fér beleide?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

ez tök jó! ilyenrõl még nem is hallottam! sok szerencsét a továbbikaban😉
Én még sosem találkoztam hogy valakinek ENNYIRE komoly legyen egy internetes ismerkedés! 😄
(én általában pórul jártam az ilyenekkel😄)

ÁjjLe BoBBi
visszaolvastam és rá kellett döbbenjek hogy ez csodálatos.

MI EZ A GECISZAR!!?!?!? A_:S?D?_😄SA?_😄SA

THE FLAME OF LOVE!!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
hájez mizu!?
falme?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

TrIp
hát azért 1000 nincsen, de lehet válogatni... xDD

internetes szerelem😊))
Nézzétek végig😊

gratulálok és remélem nekem is az életem hasonloan alakul majd😄DD
orulok nektek 😄

bocsánatot kérek a helyesírásom miatt toled meg mindenkitol, de nektek eszetekbe sem jut h esetleg én nem vagyok magyar....ennyi!!!
Nem az írásom és annak elemzése volt a lényeg, hanem a tartalom, joooo lett volna esetleg hasonlo torténeteket hallani vagy valami pozitív dolgot, de itt mindenki annyira ellenséges, húha szép is lett a világ.....
De gondolom aki ilyen tokéletesen negatív ember annak biztos 1000 partnere van akik kozul vígan válogathat 😄DDD

ivjoe
Sztem azért néha menjetek ki a napfényre is. :CCC
Szintén.
TVelvet
loál! 😊 mikre nem képes a Zinternet
Mayday
Mi is mircen talalkoztunk a felesegemmel (akkor persze meg nem volt a felesegem). Nekunk 8 boldog evunk telt el azota, ket gyermekunk van, egy 5 eves lany, es egy 14 honapos fiu.

En most is szerelmes vagyok, es kivanom mindenkinek, hogy megtalalja a maga parjat!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
En is mircen talakoztam a felesegemmel ;D
Pont akkor lepett be megnezni valami emailt es bekapcsoltak neki a miercet. Azt se tudta miaz. En akkor pont fent voltam. A csavo a net kavezobol engem szelektalt ki hogy velem beszelgessen. Elete elso mierc beszelgetese velem volt. Azota eltelt 7 ev es boldogan elunk.

Na?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Drephis
loál D:

help

ngcsnet
cybersex?
bocs...de erre most ki kíváncsi?😄

Dynamic
"hidtem"...bazze...mekkora lol már, hogy a hibásan elterjedt idióta "hidjüközésbõl" már sikerült a hidtem szót is leképezni:/
hmm, na mivan elfogyott a szerelem? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
történeted miatt nem, helyesírásod miatt viszont annál inkább :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

prezi
dugtatok már neten !?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !