418
Internetes szerelem :D
  • TCelica
    Sziasztok.
    Hát itt ma hogy hogy nem járt senki?
  • SNAKE01
  • TCelica
  • TCelica
    És talán te leszel az aki kinyomozza?
    Ja, és te nem az az illető vagy aki a múltkor Mirk topikjában szép szavakkal ill. jelzőkkel jellemezett?
    Hát ebből is látszik néhány dolog ...
    Sajnos vannak még ilyen emberek.
    (Azóta a hozzászólások törölve lettek onnan mert csak rondította a topikot.)

Bocsika Mega hogy ezt ide írtam. Máshol azóta nem találkoztam vele.

• Brolly
  • TCelica
    Sziasztok.
    Igazad van Mega és Roberto.
    Ezt már én is elmondtam néhány embernek, de nem értik meg ...
    Nekik így jó ha másokat fikázhatnak.
    Ebből is csak az derül ki milyen jó és szép dolgokra nevelték őket ...
    A múltkor a kereső hibájából nyitottam kétszer egymás után két topikot ami már volt. Egy emberke pedig szép és értelmes dolgokkal illetett meg, de nem érdekel. Ha valaki ennyire bunkó ne csodálkozzon ha esetleg mások elfordulnak tőle, esetleg a későbbiekben b*aszogatni fogják. :))

Szép napot nektek szerelmesek.
  • roberto0915
    Üdv Mindenkinek!
    Hát igen.. szomrúan nézem én is, h sok még itt az ízetlenkedő.. de azt nem értem meg, hogy ha valami nem tetszik.. miért ide kell megírni.. egészen másról szól ez a topik.. és ha panaszkodni támad kedve vkinek, akkor nyisson egy olyan szobát, amelynek a címe pl.: "Vélemények az Internetes szerelemről" v "Fikázni járok az sg-re" vmi hasonlót.. ahol kitombolhatja magát (mindenki tud nyitni magának szobát.. nem kell a másikét szétbarmolni).
    De örömmel veszem észre, hogy azért több itt jó lelkű ember.. és tud örülni a másiknak.. vagy megtudja osztani boldogságát, tapasztalatit másokkal. ;)

Szép Napot Mindenkinek!
  • SNAKE01
    kilehet nyomozni kivolt...
  • Mega22
    Sziasztok!!!( mindenki aki értelmes!!!)
    na akkor még 1x elismételem magam báááááár azt naon utálom.....de ha valaki akkora idióta h olvasni sem tud a sorok kozt, akkor még 1x mondom:
    "kedveskéim semmi sem kotelezo, nem eroszak itt lenni, és lehet nyugott szívvel tovább lépni, nem kell ide a ti p*csaságaitokat beírni!
    igazat megvalva a kutya nem kiváncsi rátok.
    Igazi sablonos emberek vagytok akiket a társadalomtol még az sem kulomboztet meg h legalább érzés lenne bennetek! Annyira egyszeruek vagytok h az már fáj, uram ég, hihetetlen!!!
    Tele a világ érzéketlen és irigy emberekkel........
    Ez a topik a joooo embereknek jott létre és azért meg leginkább h ezt a hihetetlen dolgot ami velem tortén el mondhassam mindenkinek! Pláne azért is itt az sgn mert itt ismertem meg a szerelmem! gondoltam érdekel valakit h mi a torténetunk és esetleg én is hallhatok hasonlo dolgokat, torténeteket!
    Szal ha nem tetszik valami lehet búcsúzni vagy nem is kell mert hát szerintem senki még csak olvasásra sem méltoztatja majd a soraitokat!!!!!
    Ez egy ilyen topik ami nem kotelezo.......

Koszonom Celica az infot ezt én sem tudtam...........de legalább most már tudom h valamelyik moderátornak koszonhetem ezt a csodát:DDDDD
    Bár ismerném a kilétét biztos nem maradna el a hála!!!!!!
  • gasongas #249
    Sziasztok.

Mennyi érzéketlen, öntelt hólyag van a föld a hátán.
    Legtöbbször irígységből bebüfög valami hölyeséget, és mint aki jól végezte dolgát, talán még a saját vállát is megveregeti. Semmiről semmi fogalma sincs, de azért bebüfög....
    Biztos nem jutott neki más, csak guminő, és megeszi a penész, azt látva hogy valakinek összejött.
    Meg úgy néz ki, hogy vannak lámák, akiknek gőzük sincs, hogy kinek van jogosultsága egy topik kinézetét megváltoztatni. És ahelyett hogy kérdezne, inkább a saját lámaságát leplezni próbálva támad. Brolly nak igaza van, ez szánalmas.....
    Elnézést de kicsit felhúzott itt egy pár érzéketlen tapló.....
    Remélem ettől még szép napotok lesz.:)
    Azt, meg hogy kire és hol talál rá a szerelem, senki sem tudja. Ezen kár is agyalni. És kívánom hogy ez a szerelem örökké tartson.
    Na meg a gyünölcse is érjen meg hamarosan.:))))
  • TCelica
    Pl. úgy hogy csak 500 hozzászólás után kap házigazdi jogot. :))
    Addig a moderátorokra van bízva minden.
  • bcrics
    írhatna már vmi internetes csajsziÁ!!_!!már úgy szeretnék megimerkedni vmi egészséges leányzóval!!!
    na írjatok
  • Brolly
    Húzzál már el, senki nem kíváncsi rád, most attól hogy beírtál ide menőnek érzed magad, szánalom...
  • Herold
    Ne kamuzz, más hogy tudná megváltoztatni a topic kinézetét.
  • Herold
    Mi a kurva isten ez a szar? Úristen de szar,
  • Gabesz amd64
    akkor ne offolj itt ha nyálas

és legalább taliztál vele?
  • DaemoonHunter
    Off: Nem nyálas ez a topic egy kicsit?
    Jó-jó szerelem, öröm meg minden, dehát...
    Bocs a szidásért, lehet nincs igazam.
    On/Anno nekem is volt egy barátnőm, akivel neten ismerkedtem meg, pár hónapig szépen írogattunk egymásnak, aztán egyre kevesebbet. Élőben ismerkedni az igazi! akárki akármit is mond, chaten pedig kényelmes:D
  • SNAKE01
  • n003
    jahh és a F.A.Q. is hiányzik
  • Gabesz amd64
    háttér még oké
  • SigS

Isteni lett...
  • SNAKE01
    egyet értek
  • Divergencia
    OMG
  • Sephi
    Uzennem tisztelettel annak aki ezt a remek dizajnt megalkotta hohy akkora izles ficamba szenved hogy azzal arasztani lehetne.

TE JO EG!
  • roberto0915
    Sziasztok! Tényleg nagyon szép lett a topik.. ez az új külső.. hmmm!!!
    Hálás köszönet az ismeretlen szerkesztő(k)nek!!! ;)

További szép napot mindenkinek!
  • Mega22
    Nekem mondod?!:D
    tényleg naon jooo lett csak még azt nem tudom h ki volt ez az édes és arany pofika aki ezt csinálta:D
    de ha megtudom akkor tutira szívbol megkoszonom neki:D
  • Brolly
    Szijjasztok! wow nagyon szupi lett a topic,

• gasongas #231
    Én azt hittem Te voltál Megus.:)))
    De tényleg szép lett. Bár ami a szerelmet széppé teszi, azt átélni kell....
  • Mega22
    Hello és sziasztok!!!
    akárki volt is a jótevo szívbol koszonom neki ezt a gyonyoruséget amit a topikommal csinált:DDD
    Hálás koszonet naon tetszik, istenem olyan joooo h vannak még ilyen emberek akik egyedivé teszik e világot:D
    Na mára már garantált a joooo kedvem:D:D:D:D, naon kész lettem

Még 1x koszonom jotevo
  • gasongas #229
    Sziasztok.

A szerelem az, amit nem lehet eröltetni, és elkerülni sem.
    Ha nem akar jönni, hiába várod, de ha szíven talál, nincs mit tenni.
    És hogy létezik-e örökké tartó szerelem?
    Azt nem tudom, csak tiszta szívből remélem.
  • péder

nem is:)
  • TCelica
    Sziasztok. :)
  • Gabesz amd64
    értem jólvanakkor

ne vedd komolyan amiket irtam
  • Brolly
    hát én eltudnám küldeni, imádom az iyeneket, teccenek ezek is nagyon, nekem kivannak gyújtve egy szövegfájlba, mindegyiket eltudnám mondani, csakhát nem lehet... nah mind1, azért köszi szépen:)
  • Mega22
    sziasztok

nem tudom ki de valaki említett itt 1-2 vidám mondatot :D

na én nekem van valamim számotokra, ha ugy érzitek van olyan ember az életetekben akinek el tudjátok valamelyiket kuldeni tegyétek meg :DD

"Az igaz szerelem nem pusztán a kezek osszekulcsolása, hanem a szívek osszefonódása"

"A szerelem olyan mint az életkor a jeleit nem rejtheted el"

"Az élet megtanította nekunk, a szeretet nem abbol áll, hogy bámulunk egymásra, hanem egy irányba nézunk"

"Az igaz szerelem az amikor nem várunk semmit sem cserébe"

"A szerelem olyan mint az élet csak, halállal érhet véget"

és a kedvencem ami alapján ma éllem az életem:

"A szerelemben fontos szabály a távolság nem akadály!!!"

remélem mindenkinek tetszik majd
  • péder
    16 éve van Párom, tehát nem nagyon:)
  • Gabesz amd64
    kit láttál a képeken?
  • Gabesz amd64
    all right:)

kéne?
  • roberto0915
    Szia Napsugár!
    Én is örülök annak, h szerelmes vagy és úgy érzed megtaláltad azt az embert akire vártál. Bár az igen fájó, h a nagy szerelem ellenére nem lehettek együtt még.. de bizt eljön majd az az idő is, vagyis drukkolok annak, h együtt legyetek.. .. mert annál csodásabb érzés nem igen van.. amikor az ember rátalál igaz szerelmére és vele élheti le hátralévő éveit. Szal kívánom, h szerelmetek beteljesüljön és szünjön meg minden akadály köztetek.
    És az érzések naon ismerősek, amiket te most átélsz.. azaz, h vele álmodsz és csak rá gondolsz... én is ezt élem át, de hát nem is csoda mindketten szerelmesek vagyunk :))

Azt kivánom tiszta szívemből neketek, hogy legyetek együtt örökre!!!!
  • roberto0915
    Szia GAS! ;)
    Köszi szépen a jó kívánságod.. naon jól esik. És igen hihetetlen módon hiányzik megnyugtató ölelése.. és finom érzéki csókja, de sajna még várni kell e csodás pillanatra. De érdemes várni, mert naon SZERETEM!
    És a nap minden percében hiányzik, hogy ha nem lehet velem!!!

Neked is további szép napot!