86
  • ostroml
    jaja nekem powerbook van és 5-6 órát bir a közel 2éves aksi igaz keveset megy aksiróóóóól :D de osx az elvan találva csak jöne már a leopard:D

viszatérve vistara most gondolkodom céges gépekre venni párat bár felaktam tsztként és engem nem gyözöt anyira meg plane a rendszergazda és a useres futatási jgok plane hogy legtöb alkalmazás else indult csak rendszergazdaként és volt olyan program ami csak 1x tudott elinudlni utána ujra kellet a gépet inditani hogy eltugyam megint inditani :D
  • asysoft
    Lehet OSX lejjebb veszi a GPU órajelét (3D módban általában magasabb órajelen dolgoznak a GPU-k, úgy rémlik GMA is, bár erről nem találok most infót). Mindenesetre Ubuntu Linux alatt is kb 2 órás üzemidőt tudtam elérni, AIGLX-el (vagy XGL-el, tudja a fene).
  • csorfab
    Inkább az érthetetlen, hogy egy **rva compositing manager, mint az Aero, miért húzza le 1.5 órával az akksi élettartamát... Az OSX-ben is van compositing, méghozzá szép is, talán szebb is mint a Vista, mégis normális üzemidőt lehet vele elérni...
  • BlueGold
    Miért is kellett a win.95, Win. 98, Win. 98SE, Win. XP? Csak, mert az van másnak is.
  • asysoft
    Nekem "HP Optimized" energiaprofillal is 2 órát húz a Vista, ha be van kapcsolva az Aero, anélkül meg több, mint 3-at, hasonló géphasználat esetén, mindezt egy GMA950-es "VGA"-val. Aki notebookon használ Vistát, annak ajánlom ezt a programot, ez ha akkuról megy a gép, kikapcsolja az Aerot. (Érthetetlen, hogy energiaprofilból miért nem lehet az Aerot kikapcsolni...)
  • maestro85
    Miért is kell vista? Jobb az aerodinamikája?