22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    na dejó...
  • csajozosforum
    Ha valakit érdekel, hogyan lehet a csajozást megtanulni, profi tapasztalt guruktól..és ezt méghozzá TELJESEN INGYEN, akkor az nézzen el a :
    www.pua.hu -ra

A legnagyobb magyar csajozási közösség már több mint 500 fővel!

www.pua.hu
  • clio1616v
    Ha megfigyelted és látod mi történik, akkor hogyan mondhatod azt, hogy ha nem figyelted volna meg is ugyanígy történt volna minden?
    Egy tüntetés nem reprodukálható...

Viszont Lirion nagyon elszégyenlte magát a két linkedtől, igaz nem néztem meg miket linkeltél.. de hatásos volt.. ennyit a tapasztalatairól..
  • salsoul
    Igen, ha példa okán elmegyek egy tüntetésre, hogy megfigyeljem az emberek reakcióit bizonyos dolgokra akkor nyilván másképp fognak működni az én jelenlétemtől... Már csak azért is, mert csak én tudok arról, hogy megfigyelni mentem...
  • clio1616v
    Hát én azt nem hiszem el, hogy még mindig ebben ringatod magad...

Nem érted, hogy nem elég hogy te akarod?
    Semmi jelentősége nincsen, hogy neked ki tetszik ^^

Az egymásratalálás a lényeg, és ez nem megy úgy, hogy odasétálsz és helló na megjöttem, gyere... :))
  • clio1616v
    Ezzel vitatkoznék ;)

A megfigyelt dolog, az másképp viselkedik, ha megfigyeled mintha nem... ezért a megfigyelés megváltoztatja és nem azt látod emiatt, hogy valójában, hogyan viselkedik, hanem azt, hogy a megfigyelés alatt hogyan viselkedik...

Ez bármire igaz legyen az egy darab atom, vagy elektron.. nem tudod elkerülni, hogy a megfigyelés ne változtasson a viselkedésükön..
  • Molnibalage
    Meg az ég kék, a fű zöld, a víz nedves és a nők titkolóznak.
  • salsoul
    Igen, ingyenesen amíg valaki ingyensen hozzférhetővé nem teszi: rapid-on, dc-n, torrenten, akármin... egyébként ez az ebook-ra is ugyan így vontakozik.
  • Lirion
    Olvasott az lehet, hogy vagy, de mégis tudatlan maradtál.
    Zenék, filmek hazánkban szabadon letölthetőek ingyenesen, saját használatra, nem jogsértő cselekmény. Lemezek írására van rengeteg ingyenes program, van openoffice is ingyen, windóz meg nem annyira drága.
  • Lirion
    Ha vmit lefordítasz saját szavaiddal, úgy már nem sérti a szerzői jogokat. Az sérti viszont, hogy a teljes alkotást más címmel vagy megnevezéssel mások számára is elérhetővé teszed. Engem nem érdekel, hogy mit csinálsz, csak felhívtam rá a figyelmed, a tulajdonos valszeg úgyse talál rá, de akár még bajod is származhat belőle. De mind1, egyértelmű, hogy a könyvet védtem..

Egyiket sem olvastam még, nem tudom, hogy lehetne hozzá közöm. Bár most az elsőt sebtében átfutottam, elég sok bullshit van benne, sokkal kevesebb a hasznos tanács, mint a gagyi. Az egyetlen rész, ami így hirtelen egyezik az általam itt leírtakkal, az tesztelés, amit a nők csinálnak. Ez viszont kb. olyan, mintha leírnád, hogy a balatonon sok némettel találkozol. Vagy hogy a tűz forró.
  • Rundstedt17
  • salsoul
    Remélem a Windózod meg az Ofiszod meg a Néród meg az empéhármaid, filmeid mind-mind legálisak
  • salsoul

Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy közöd nincs hozzá, és az egyiket még véded is.
    Nem az a jogilag sértő ha vki nem ad számlát, és a szerző nevének feltütntetése nélkül más angol ebook-okból ollózza össze művét?
  • Lirion
    Persze, salsoul megvette, csak hogy most törvénysértő módon oszthassa meg másokkal. :D
  • Lirion
    Kettőnk közül te vagy, aki olvasta a két feltöltött e-bookot is, arról igazán nem tehetek, hogy találsz bennük olyasmiket, amik hasonlóak az én gondolataimhoz is. :P
  • Lirion
    Ha feltételeznénk, hogy nagyon tetszel és azt mondanám, hogy egy kapcsolatot most nem akarok/tudok felvállalni, de ha ráérek, szívesen találkozok veled pár órára, hogy jól érezzük magunkat, akkor ennek melyik részét nem hinnéd el? :P
  • salsoul
    Mindegy Lirion, mindegy.
    Majd ha tudsz valami sajátot és eredetit szólalj meg - ahogy nekem mondtad.
  • Lirion
    Tapasztalat? Mindenesetre azt látom, hogy téged hülyébbé tett.
  • minigirl
    Szerintem evidens: egyiknek sem. Hogy miért?
    A lánynak: nem a szavaknak kell hinni, hanem a tetteknek. Tehát ha átvágják, ne siránkozzon.
    A srácnak: szerintem már kifejtettem egy párszor, hogy a Lirionhoz hasonló kanegereknek miért nem hiszek. :)
  • salsoul
    És működik a maga szintjén a maga célközönségében.
    Mindazonáltal jó - széles körűen használható - tippek is vannak bennük.

Az okosat okosabbá teszi, a hülyébbet még hülyébbé.
  • Lacee
    én is beleolvastam mindkettőbe... elképesztően felszínes írások, ezekért valaki pénzt adott ki?
  • salsoul
    Irtam valahol, hogy a sajátom?
    Ez Lirion forrása csak.
  • salsoul
    Lehet, csak mégis passzol ahhoz, amit a világban tapasztalok.
  • Molnibalage
    Ez lenne a saját gondolat? Érdekes fogalmaid vannak a sajátról...

Mindkettőbe beleolvastam. Hááááááát... Vannak benne szerintem orbitális hülyreségek. Nem vagyok Dun Huan, de néha a falat kapartam olvasás közben.
  • Fbn Lx
    egyébként nem érdekel, hogy mennyire tűnök fel negatív színben, ha abban tűnök fel, amikor nincs igazam. Sőt, szeretem ha kiderül hogy nincs igazam, mert azoktól az alkalmaktól haladok előre. Most is szeretettel és tudásvággyal várom, hogy olyat másolj be, ami miatt negatív színben tűnök fel, mert abból tanulhatok és fejlődhetek.
  • Fbn Lx
    ja. most azt is megtudtam, hogy az összefüggéseid megismerésével negatív színben tűnnék fel. Ráadásul ettől még félek is.
    Kezdjük ott, hogy ki a szart érdekli hogy milyen színben tűnik fel egy fórumon? ne beszélj már hülyeségeket.
    Másrészt amit bemásoltál valóban összefüggés, de az összefüggőség az alapállítást nem teszi igazzá.
    Ne higgy el attól valamit, mert egymásra építve logikus a kapcsolat. Attól még lehet, hogy az alap egy kupac szarból táplálkozik.
  • salsoul
    Mindegy, hogy te hogy gondolkodsz a témáról, és hogy mennyire tiltakozol ellene. Mert a témát nem érdekli, hogy miként vélekedsz róla.
    És általában azok tiltakoznak leginkább, akik attól tartanak, hogy bizonyos összefuggések számbavételével negatív színben tűnnek fel.

Mindent szkeptikusan fogadok, és addig tartok fennt, amig valami - leginkább tapasztalás - másról meg nem győz.

Legutóbb egy olyan műből idéztem mely az emberiség varázslatait és babonáit vizsgálja, leplezi le és mutatja meg a mögöttük álló jelenséget úgy mint a sugallhatóság, szugerálás.
  • Fbn Lx
    most ugye nem próbálod meg bemagyarázni nekem, hogy én valójában nem kérdőjelezem meg az általam tisztelt emberek bizonyos véleményét vagy cselekedeteit, ami nincs összhangban az én nézeteimmel?
    Annak ellenére, hogy én tudom magamról, hogy igen?
    Áh. Néha akkora faszságokat idézel, hogy az már fáj.
    Ugyanazt tudom mondani most is, mint a #7569 utolsó két sorában.
  • Fbn Lx
    már megbocsáss, de ez egy idióta gondolat, a mindent benyaló, mérlegelni képtelen idióta fanatikusokról.
    Az emberek nagy része NEM így viselkedik, ismételten hangsúlyozom.
    Nehéz szkeptikusan olvasni azt, amit olvasol?
    Ezek szerint te pont abba a kisebbségbe tartozol, aki mérlegelés nélkül nyal be dolgokat.
  • salsoul
    Én csak arra akartam utalni - forrásaidat feltüntetve, a #7576 kapcsán -, hogy mikor fogsz végre saját eredeti kútfőből - tapasztalásból származó - gondolatokkal előállni, ami nem lenti könyvekből táplálkozik?
  • Lirion
    Attol, h nincs R meg C a szerzoi jogok meg elnek. De mind1, te tudod, mit csinalsz, felolem kirakhatod az index fooldalara is a linket, nem fog zavarni.
  • salsoul
    Ja és ez lemaradt:
  • salsoul
    Lehet, hogy fizetős de nem jogvédett.
    Sehol sem láttam sem azt, hogy (R) sem azt, hogy (C).
    ISBN számot sem találni, és anno számlát sem kaptam róla.
    Így semmilyen jogokat sem sértünk.

Ez pusztán csak az, hogy nem úgy állnak a dolgok ahogy azokat maszkolod.
    A csajok így meg majd észre tudják venni mikor manipulálják őket (aljas mód)...
  • Lirion
    Hu de megijedtem, jajj mi lesz most velem..
    Tudtommal ezek az ebookok fizetosek (az elso legalabbis az), szoval durvan szerzoi jogokat sertesz meg azzal hogy igy publikusan feltoltotted.. Azert az kemeny, h meg erre is kepes vagy az irigyseg miatt.
  • salsoul
    Nem is várok holnapig.
    Itt van az >>> egyik <<< itt meg a >>> másik <<<.
  • salsoul
    Képzeld el azért idéztem, mert idézni akartam. Bizony.

Egyébként Lirion az mennyivel jobb, hogy valaki egy szűk körben hozzáférhető könyvet olvas el és utánna az olvasottakat a saját eredeti portékájának tüntenti fel? És magát úgy tünteti fel, hogy mekkora ász csajozásban, mikor gyakorlatilag még egy csajjal sem volt együtt, max verbálisan?

Egyszer bizony elfogy a türelmem aminek az lesz a vége hogy feltöltöm a netre az adott ebook-ot és minden sorához meg fogom adni a megfelelő hozzászólásaid ID-jét.
  • Stupid Peach
    box meccs lesz??:D
  • Lirion
    Tudsz saját kútfőből is mondani vmi véleményt vagy csak mások gondolatainak beidézése megy?
  • salsoul
    teheme >>> theme
  • salsoul
    Akkor neked is, Fbn Lx-nek is:
    "A személyekbe vetett bizalomhoz hasonló hatású a valamely felfogás helyességében való hit is. Minden hittel, minden meggyőződéssel, legyen az vallásos, filozofiai, politikai, avagy más tartalmú, együtt jár, hogy mindazt, a mi e meggyőződéssel egybehangzó, közvetlenül, bizonyítás nélkül igaznak, a mi pedig vele ellenkezik, egyszerűen hamisnak tartjuk. Ez a tény az összehangzás, vagy ennek hiánya keltette érzelmeken, a kedv, illetve elkedvetlenedés érzelmein alapul. A legtöbb emberre nézve valamely állítás valódiságának egyedüli kritériumát ezek az érzelmek adják meg: A kedv érzelme a figyelmet lekötvén, az illető képzetek zavartalanul jutnak a tudatba és így behatnak az egyén gondolkodására és ténykedésére. Az ellenkező, kedvetlenséget keltő érzelmektől pedig a figyelem elfordul. Más szóval: bizonyos hit, vagy bizonyos meggyőződés fokozza a sugallhatóságot minden iránt, a mi vele megegyezik, míg mindennel szemben, a mi e hittel nincs összehangzásban, a szuggerálhatóságot csökkenti."

Mellesleg a te nagy csajozós ötleteid is mind ezen az elven működnek, eme elvet aknázzák ki, és eme elv szerint feldolgozhatatlan számodra a teheme nagy ő.