Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Van egy jelenség.
A pontból látszik A képpen A megfigyelõnek és táborának
B pontból látszik B képpen B megfigyelõnek és táborának
C pontból látszik C képpen C megfigyelõnek és táborának
sat.

A B C korlátolt megfigyelõknek külön-külön igazuk megkérdõjelezhetetlen, leülnek és az idõk végezetig csatáznak a kérdésrõl. Vagy addig ameddig az egyik ki nem nyírja a másik kettõt és el nem szalad a bakter jojással.
salsoul
A vonatról nézve igen; abban amit írtál hiba nincs.
Molnibalage
Szóval a kérdés nem az, hogy a vonat megáll -e a következõ állomásnál hanem az, hogy a következõ állomás megáll -e ennál a vonatnál? <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nekem van önérzetem, nem tudnék neten társat keresni 😞

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

salsoul
Einstein óta tudjuk, hogy minden relatív 😉
Molnibalage
Igen, ezt írtam. Végülis, miért ne? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"Végigmegyek egy nap Pesten és minimum 20 olyan nõt látok akivel minden további nélkül el tudnám képzelni"
Nem pont ezt, hanem amit korábban mondtál, azt hiszem az autóbuszost, hogy felszállsz, látsz egy csomó csinos lányt, sokat közülük el tudnál képzelni párodként. Na ezt.
Ugye ezt írtad korábban, jól emlékszem?
Molnibalage
Mármint mit írtál be? Nekem ez most nem világos...

Tudod mit csináltam? Beírtam ezt egy népszerû társkeresõ oldal fórumába. Hogy ugyan mit reagálnak erre a nõk.
- Éretlen vagy.
Ezt mondták. Ami szerintem ugyan marhaság, mert egyáltalán nem ismernek téged.
Én meg úgy gondolom, hogy sok nõnek túlságosan elszálltak az igényei/elvárásai.
Molnibalage
Magas? Szinte semmi. Írtam már. Végigmegyek egy nap Pesten és minimum 20 olyan nõt látok akivel minden további nélkül el tudnám képzelni magam. Ha ebbõl csak 5% normális agyilag még akkor is napi 1.

Nem vagy egyedül. Run is írja, én is csatlakozom: ritka, rendes lányt találni <#shakehead>
De lehet! A mércéd ugye nem olyan magas, hogy önmagadat korlátozd vele a keresésben? Mert ez gyakori hiba, tapasztaltam már én is.

A szakítshabirsz-on olvastam, hogy aki neten keres társat, sikeres ember nem lehet. De kit érdekel, hogy nem tartanak sikeres embernek, ha találok!?
És én már találtam! <#wink><#eljen>
salsoul
Én nem keresek. Csak rátalálok <#crazya>
jó keresést lol<#vigyor>

kb mert ez nem áll vmi valóságos alapokon<#vigyor>

Nandusz
Sok X-Men-t olvastál fiatal korodban.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

azt hiszem ezzel nem vagy egyedül,azaz nem voltál mert engem már abszolút nem foglalkoztat.

Molnibalage
Én találok megfelelõt csak vagy õ nem talál engem megfelelõnek vagy már más találta annak és foglalt...

salsoul
... mentalitás ...
salsoul
Kisugárzás, megjelenés, illat, hang, beszéd, modor, gondolatok, értékrend, testtartás, járás... önmaga
És hogy választod ki,vagy találod meg azt az egyet?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

salsoul
10 000 nõnemû közt egy Nõ ha van...
Persze ez fordítva is agaz, férfiakra...
akkor úgy látszik még most sem tanultál a hibáidból meg a bölcs mondásaidból😄

a megvalósítás és a fenntartás is.

én rengeteget láttam csak abszolút nem teszek tettem hogy legyen is valami😄.túl sok idõbe kerülne.

hát olyan tényleg nincs😄.nem tudom hogy mit akar de így valóban egyedül fog meghalni😄.

"ma az emberek kiegyeznek ötven-hatvan százalékos szerelmekben, hivatásokban és félnek végigjátszani játékaikat. Félnek a száz százaléktól. A teljes önátadástól, mert az veszélyes, nem hagy menekülési útvonalat. Túl nagy a kockázat, hiszen a száz százalékos életnél a bukás is száz százalékos. Olyan, amibe BELE KELL HALNI! Aki pedig fél, nem éli át a teljességet. Egész élete csak ötven-hatvan százalékos. Nem, nem, nem! Nem egyezek ki. Ha becsavarnak, akkor csavarjanak már be tökig! Csak úgy érdemes. Vagy egyáltalán ne. Ha belehalok is, én mégiscsak akarom azt a száz százalékot!"

40 éves hölgy véleménye, a naplójából
Amikor egy disznó nem megy az óljába odacsördítenek neki egyet. Egyszer-egyszer meg kell tenni bizonyos embereknél is. Mert megérdemlik.
Olyan is van, amikor annyira harapós a disznó, hogy le kell vágni. Mert menthetetlen és veszélyt jelent a többire, még az emberekre is.
salsoul
Ha te mondod Jacky mester akkor olyan tényleg nincs.
Nincs mit tenni. Te mindent tudsz és látsz.
<#worship><#worship><#worship>
Ha ez a kirakó egy sérült lélek össze nem rakható töredékeibõl áll, nem igazán érdekel.
salsoul
Tudod Jacky mester ha össze tudnád rakni a kirakót... nem... nem... az neked soha sem fog menni...
Olyan nincs, hogy 4 év alatt nem találkozol egy vonzó, minden tekintetben megfelelõ nõvel!
Max. ha otthon ülsz éjjel-nappal és nem találkozol senkivel.
De ha esetleg beszélgetnél, akkor kiderülne mennyi érdekes lány van mindenfelé.

Sose fogsz találni nekedvalót, ha túl magasra teszed a mércét. Ennyi ugye világos már? Ideje lenne belátni, mert magányosan, egyedül fogsz meghalni.
Akkor a másik topicban meg mit hadoválsz a gondviselésrõl, kivárásról?
salsoul
salsoul
Mivan?

Nekem is voltak kudarcaim. Amik azért voltak mert valamit elhibáztam.
És a hibák, kudarcok a tanítómestereim.
Én örülök minden kudarcomnak.
De ha ebbõl most azt olvasod ki, hogy kudracra hajtok: gratulálok.

Most éppen páratlan életem van <#vigyor2>
Az elmúlt 4 évben nem láttam olyan nõt akivel érdemes lett volna kapcsolatot kialakítanom. persze sokat látok olyat akire azt mondom: hm jól nézki, jó alkja van, jól lenne esetleg megkettyinteni... de ebben semmi értékes és szép nincsen számomra.
Plusz idõközben rájöttem, hogy jobban fel kell nõnöm a dologhoz.
Még van jó 3-4 évem minimum...
hát jah fölösleges a csajnak könyörögni😄

Daffit
Hagyd a fenébe! Ha valamit akar, akkor újra "próbálkozik". Ha meg nem, akkor nem.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Akkor gondolom neked összejött fiatalon igaz és még most is tart?😄😄😄

salsoul
"nem mersz érte tenni akkor tuti nemlesz lófaszsem,sem az életben sem a kapcsolatodban"

És teljesen igaza van.
A szerencse azokat pártolja akik tesznek a szerencséjükért.
aham ez így csak magasröptû beszéd.Majd az idõ eldönt mindent hogy a szerencsés kivételbe tartoztok vagy sem.

#3753: érdemes lenne írni neki üzenetet? mármint hogy most akkor mi is van? vagy hülyeség

klart
ezt ugyan nemtudhatod,de igaz hogy misem,viszont egyet nemértek,sokan félnek egy kicsit a terveiket felszínre hozni,esetleg a vágyaikat egymással kapcsolatban.és ami biztos annak is örülni,ez az hogy beleéled magad,ez veszett ki sok emberbõl már,mert foshik minden szartól.én nem,jóltudom hogy megvan erre az esély,de ez csak kettõnkön múlik úgyis.ha aképpen teszünk,és teszünk érte,ez nemfog bekövetkezni,mindenért tenni kell,és akkor lehet belõle valami,mégha hibázol is közben,de ha félsz tõle inkább csak vagy nem mersz érte tenni akkor tuti nemlesz lófaszsem,sem az életben sem a kapcsolatodban :c

Nyugi. Nem mindegy mit mond? Úgyse az õ szava döntõ.
Klart meg a párja majd eldönti, mit akarnak, céljaikat stb.
És ha Run cinikus, akkor mi van? Semmi.
A 3801-ben meg annyit követett el, hogy egy szmájlit illesztett a végére. De ugyanezt megtette mini is a saját volt kapcsolatáról szólva, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem vette zokon. Mert kiheverte, sõt rájött, hogy nem is lett volna jó az a kapcsolat, ha úgy marad.
Ez is engem igazol, hogy ott valami probléma van, ha nem költöztetek össze. Mint látjuk, szét is mentetek.
Akár pénz, akár más az ok. A pénz is problémaforrás.
"Mondjuk, így visszatekintve nem is bánom. 😊 " - Na látod!
én csak a véleményemet mondom el nem alaptalanul.Már elnézést hogy realista vagyok,de a fiatalkori kapcsolatok általában nem tartanak sokáig.ha jól emlékszem pár hónappal ezelõtt is ide beírt egy 14-15 év körüli srác hogy jaj de jó megvan igazija örökre együtt lesznek stb aztán nem olyan rég írta hogy vége lett😄.a másik hogy tudsz te olvasni?nem kellene részegen hülyeségeket irkálnod mert én nem kívántam hogy vége legyen a kapcsolatának.

szerintem egyáltalán nem volt parasztos nem úgy tûnt mint aki azon szenved hogy nem jött össze.vagy te minden egyes sikertelen dolgon sírdogálsz még?😄

minigirl
Ha fontolgatod a pároddal az összeköltözést, teszel/tesztek azért, hogy össze tudjatok költözni.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
Hasonló jókat neked te köcsög? Esetleg a halálát nem kívánod már neki, ha így belejöttél? <#violent><#banplz>

Molnibalage
És ez olyan vicces te paraszt?

minigirl
Hogy te milyen biztató vagy... xD

#3801: Nem, mert én suli miatt leléptem a városból, a srác meg nem gondolta úgy, hogy velem kéne jönnie. Pedig õ akkor már dolgozott, talált volna melót itt is. Mondjuk, így visszatekintve nem is bánom. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
Pénz?