Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pontból látszik A képpen A megfigyelõnek és táborának
B pontból látszik B képpen B megfigyelõnek és táborának
C pontból látszik C képpen C megfigyelõnek és táborának
sat.
A B C korlátolt megfigyelõknek külön-külön igazuk megkérdõjelezhetetlen, leülnek és az idõk végezetig csatáznak a kérdésrõl. Vagy addig ameddig az egyik ki nem nyírja a másik kettõt és el nem szalad a bakter jojással.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem pont ezt, hanem amit korábban mondtál, azt hiszem az autóbuszost, hogy felszállsz, látsz egy csomó csinos lányt, sokat közülük el tudnál képzelni párodként. Na ezt.
Ugye ezt írtad korábban, jól emlékszem?
- Éretlen vagy.
Ezt mondták. Ami szerintem ugyan marhaság, mert egyáltalán nem ismernek téged.
Én meg úgy gondolom, hogy sok nõnek túlságosan elszálltak az igényei/elvárásai.
De lehet! A mércéd ugye nem olyan magas, hogy önmagadat korlátozd vele a keresésben? Mert ez gyakori hiba, tapasztaltam már én is.
A szakítshabirsz-on olvastam, hogy aki neten keres társat, sikeres ember nem lehet. De kit érdekel, hogy nem tartanak sikeres embernek, ha találok!?
És én már találtam! <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
40 éves hölgy véleménye, a naplójából
Olyan is van, amikor annyira harapós a disznó, hogy le kell vágni. Mert menthetetlen és veszélyt jelent a többire, még az emberekre is.
Nincs mit tenni. Te mindent tudsz és látsz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Max. ha otthon ülsz éjjel-nappal és nem találkozol senkivel.
De ha esetleg beszélgetnél, akkor kiderülne mennyi érdekes lány van mindenfelé.
Sose fogsz találni nekedvalót, ha túl magasra teszed a mércét. Ennyi ugye világos már? Ideje lenne belátni, mert magányosan, egyedül fogsz meghalni.
Nekem is voltak kudarcaim. Amik azért voltak mert valamit elhibáztam.
És a hibák, kudarcok a tanítómestereim.
Én örülök minden kudarcomnak.
De ha ebbõl most azt olvasod ki, hogy kudracra hajtok: gratulálok.
Most éppen páratlan életem van <#vigyor2>#vigyor2>
Az elmúlt 4 évben nem láttam olyan nõt akivel érdemes lett volna kapcsolatot kialakítanom. persze sokat látok olyat akire azt mondom: hm jól nézki, jó alkja van, jól lenne esetleg megkettyinteni... de ebben semmi értékes és szép nincsen számomra.
Plusz idõközben rájöttem, hogy jobban fel kell nõnöm a dologhoz.
Még van jó 3-4 évem minimum...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
És teljesen igaza van.
A szerencse azokat pártolja akik tesznek a szerencséjükért.
Klart meg a párja majd eldönti, mit akarnak, céljaikat stb.
És ha Run cinikus, akkor mi van? Semmi.
A 3801-ben meg annyit követett el, hogy egy szmájlit illesztett a végére. De ugyanezt megtette mini is a saját volt kapcsolatáról szólva, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem vette zokon. Mert kiheverte, sõt rájött, hogy nem is lett volna jó az a kapcsolat, ha úgy marad.
Akár pénz, akár más az ok. A pénz is problémaforrás.
"Mondjuk, így visszatekintve nem is bánom. 😊 " - Na látod!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
#3801: Nem, mert én suli miatt leléptem a városból, a srác meg nem gondolta úgy, hogy velem kéne jönnie. Pedig õ akkor már dolgozott, talált volna melót itt is. Mondjuk, így visszatekintve nem is bánom. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.