Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgyis vége lesz legkésõbb 2 éven belül

nem jött öxe amint látom😄

klart
nem persze nem kell 1 éven belül,mi sem így gondoltuk,és hát ígyvan,van akinél eszedbe sem jut a gondolat,

minigirl
Az összeköltözéssel kapcsolatban: nem mondom, hogy nem értek egyet veled, de szerintem nem feltétlenül kell egy éven belül összeköltözni. 😊
A mostani helyzetem csak véletlen, sõt, mindt tudjuk, hamarabb történt meg az összeköltözés, mint az, hogy összejöttünk volna. 😊
De! Volt egy 2 éves kapcsolatom, és azalatt eszembe sem jutott, hogy összeköltözzek a sráccal, pedig a jeggyûrû egy év után már az ujjamon volt...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

klart
ígyvan,és mi mindenképp szeretnénk mi ezt,már most is,csak ugye erre nincs lehetõség egyenlõre.a gyerekkel kapcsolatban meg,volt nemrég hogy volt rá esély hogy terhes lesz.és akkor is csak azért voltunk megijedve mert még fiatalok vagyunk.ugye neki még suli,én már melózom is persze,de akkor is,korai még.mondta ha pár évvel idõsebb volna még örülne is neki ha véletlen teherbe esne.😊
aztán végülis nemlett gond.feleslegesen izgultunk ^^

Jaja, összeköltözés mindenképpen kell. Nem is szoktam érteni, mikor néha hallom ismerõsi körbõl, hogy 1 éve együtt van vkivel és még nem költöztek össze. Sõt, nem is fontolgatják.
Ott valami probléma van. Egyik féllel, másik féllel, mindkettõvel, magával a kapcsolattal.
klart
miis így gondoljuk😊
hát fiatalok vagyunk még dehisz,viszont ha továbbra is ilyen jól megleszünk,összeköltözés mindenképp lesz,de ez még persze a jövõ és hát a többit is kitudja😊

Úgy érzem ebbõl valami komoly lesz az tuti!<#worship>
Gyerek mikor lesz? <#wink><#hehe>
klart
köszönöm,és igen,valóban szerencsésnek is érzem magam.😊
és ha magamat adom és valaki elfogad így akkor nem érheti csalódás késõbb ígyvan.
amit elfelejtettem leírni hogy a kapcsolatunkban mindenre kitérünk,barátok is vagyunk egyben mi valóban mindent megbeszélünk,nem úgy mint az átlag párok.mi barátként is tekintünk egymásra,és jólmûködik ez a része is,barátként is megálljuk a helyünket😊

Egy másik topicba már betettem, de hátha itt is tetszést arat..
(normális embereknek tecceni fog, a többi meg nem érdekel <#hehe>)

XXI. század

Szereplõk:
Terméktámogatás: T ;
Vásárló: V
T: Igen, miben segíthetek?

V: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton?

T: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?

V: Hát, nem vagyok egy mûszaki zseni, de azt hiszem, készen állok. Mit kell elõször tennem?

T: Elsõ lépésként nyissa meg a szívét. Megtalálta a szívét?

V: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

T: Milyen más programok futnak?

V: Lássuk csak, van: Múltbéli megbántódás, Alacsony önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

T: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli megbántódást a jelenleg mûködõ rendszerébõl. A hosszútávú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül
a Szeretet felül fogja írni az Alacsony önértékelést a saját
moduljával. A Harag és a Neheztelés programját teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelõ installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

V: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni õket. Meg tudja mondani?

T: Örömmel. Menjen a startmenübe, és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlõdnek.

V: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát.
Ez normális?

T: Igen, de ne feledje, Önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen frissítésekhez.

V: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet! Azt mondja:"Hiba! A program nem fut külsõ egységeken." Most mit tegyek?

T: Ne aggódjon! Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belsõ Szíveken való futásra lett tervezve, de az Ön szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy Önnek elõször saját
magát kell Szeretnie, mielõtt másokat Szerethetne.

V: Tehát, most mit tegyek?

T: Gördítse le az Önelfogadás menüt, majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5,
Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.
soha ne jöhessen újra elõ.

V: Megcsináltam. Hé! A szívem új fájlokkal telik meg! Mosoly jelent meg a képernyõmön, és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát mindenfelé a Szívembe! Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett.
Ez normális?

T: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelõ idõben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív
mûködését, ne aggódjon! Egyébként jó érzés,nem?

V: De, csak szokatlan.

T: Szóval, a Szeretet telepítve, és rendesen fut. Még egy dolog, mielõtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt, és különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Õk is megosztják majd másokkal, és visszajuttatnak viszonzásul Önhöz is új, és izgalmas változatok!

V:Köszönöm!
Örülök, hogy teccik mini <#wink><#wave>
minigirl
Naggggyon jóóóó!!! xD

Lehet, hogy a testvírfórumba illene inkább, de ideteszem, mert ott most Shadow szigorú tekintete az úr <#hehe>
Ide is illik, vicces kis történetecske férfiról és nõrõl.

Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35. házassági évfordulóját
ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...

Egyszer csak egy gyönyörû tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta:
"Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hûek voltatok egymáshoz ez alatt a hosszú idõ alatt kívánhattok tõlem egyet-egyet, én teljesítem a kívánságotokat!"

"Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerû férjemmel!" -
kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és -abrakadabra - két elsõ osztályú jegy termett az asztalon a Luxus utazási iroda világ körüli útjára.

Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt: "Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!" A tündér és a feleség
nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az kívánság... Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és - abrakadabra - a férj 92 éves lett!
Gratulálok klart! Szerencsés vagy, de ezt te is tudod.
Nekem is volt már netrõl kapcsolatom, szép és jó is volt, ameddig tartott. Azóta is jóban vagyunk, barátomnak mondhatom.
Az a fontos, hogy magadat add, mindig. Ha valaki úgy elfogad, nem érheti csalódás késõbb.
klart
hát srácok én egészen más véleménnyel vagyok az internetes ismerkedéssel kapcsolatban.nekem voltak azért szép sikereim,ez alapján tudtam elkezdeni végülis önbizalmat fejleszteni.nagy elõrelépés volt anno 16 évesen mikor egy közel 20 éves lány rám írt felvett msnre,majd találkoztunk.és összejöttem vele.én igyekszem tényleg azt éreztetni itt is milyen vagyok,és nekem sikerül a dolog,sosem volt még csalódás mások részérõl,persze nekem volt már hogy kicsit csalódtam 😄
de az mellékes hát de az se volt azért sûrûn.végülis szerintem nem csak akkor lehet ha önbizalomhiányos vagy,esetleg foshol kúrvára személyesen egy csajjal beszélgetésbe kezdeni udvarolni.nekem már megy ez személyesen is,csak ugye itt mégis nagyobb a választék,és más a helyzet mint akárhol.én nekem sikerül azt átadni amilyen személyesen is vagyok.és ezzel általában mindenki elégedett.ja és a rossz idõre visszatérve hát egy esõs fosh napon,estén ismerkedtem meg így jelenlegi kedvesemmel is😊
azóta pedig nagyon szépen megvagyunk,az elsõ találkozás is csodás volt valóban,és mégjobban elbûvöltük egymást,hab a tortán kb😊
és azóta egy jólmûködõ komoly kapcsolatot felépítettünk,ami elég masszív ahhoz hogy kitartcson még jó ideig,2 hónapja vagyunk együtt már.és idáig mondhatom ez a legjobb kapcsolatom,pedig elhihetitek volt már jópár😄
és volt dolgom pár csajjale.személyes ismerkedés során is sikerült már persze barátnõt szerezni.de nagyrészét különben neten.de nekem ezzel nincs bajom.a lényeg hogy olyat találj aki valóban neked tetszik és komolyan gondolnád vele.a jelenlegi kapcsolatom valóban komoly,és teljes,minden a helyén van,egy rendes lány,imádnivaló,vele tudunk beszélgetni mindenrõl,meg is szoktuk beszélni,a kapcsolatunkat is,és ha van valami gond is,õszintén megosztjuk egymással.néha vannak durcizások,de nagyobb komoly vita még nemvolt,nincs is rá okunk mivel õszinték vagyunk egymással.normálisan mûködik a kapcsolatunkban minden,a szex is.szerelmesek vagyunk,és teljesen okés velünk minden,nemérzem azt mint ahogy másoknáál elõfördult hogy nekem valami nemjó,és hiányzana.teljesen rendben van ezzel minden.de persze nem mindenkinek megy ez a dolog sem,és igaz hogy valaki másnak adja itt ki magát a neten,dehát az más kérdés megint,persze lehet csalódni is,de lehet igazi szerelmet is találni itt.akivel ameddig csak lehet együtt tudsz lenni.😊

Pedig tényleg azt kellett volna. És nem a dudáit bámulni <#vigyor3>
2. mondat vicc!

"Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia... Ez a helyes arc... és mindenek elõtt ezek a gyönyörû szemek... De most már elég rólam! Te hogy vagy?" <#hehe><#hehe>
sokan szerintem azért ismerkednek msnen, vagy iwiwen, mert önbizalomhiányosak, vagy sokat csalódtak, és jobb msnen arc nélkül ismeretlenként bebukni, mint személyesen beégni..én is iylen vagyok sajnos, nincs önbizalmam, pedig annyira nem nézek ki rosszzul (mások szerint) - és már jópárszor elõfordult velem ,hogy sétáltam az utcán, egy csaj szembejött velem, szemembe nézett, és én csak néztem, pedig rá kellett volna mosolyognom, és ha visszamosolyog akkor utánaeredek, és elkérem a számát stb..de annyira önbizalomhiányos vagyok, hogy az iylen lehetõségeket mindig elszalasztom,igy marad a net:S
Ilyenkor nem túrázni kell. Gyerekcsinálós idõ van <#hehe>
Molnibalage
Én egy ideig kedvelem az ilyen idõt is csak kicsit hülyének nézének, ha ilyen idõben vinnék el egy leányzót túrázni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"A szakadó esõ megtette hatását ; úgy látom mindenki itt ül a számitógépe elött és keresgél. Van aki szerelmet , van aki szeretõt , és van aki maga sem tudja , hogy mit.....
Az internet kétségkívül nagy találmány . Esõ ellen mindenképp jó. Egy dologra azonban teljesen alkalmatlan. Nem tudja az emberek személyiségét , kisugárzását közvetíteni.Mert írhat az ember magáról hangzatos bemutatkozást , feltehet csábos képeket , a lényeg nem jön át ! Ezért aztán az itt született kapcsolatok egy része az " igazi " életben nem állja meg a helyét. Talán ezért van az , hogy ilyen sok csalódott, és óvatos ember van itt."

38 éves csaj írása
Pontosan errõl beszélek. Msn-en, meg akárhol máshol ami nem személyes találkozó, mindenki azt mond amit akar. Aztán hogy milyen valójában, az úgyis csak akkor jön le igazából, ha láttad már és tényleg beszélgettél vele élõben.
Teljesen más is lehet a végeredmény, mint pld. mininél.
Nagyonn megtévesztõ lehet a netes ismerkedés.
mi volt a gond?<#idiota>

ha csak a melle meg a feneke a jó az távol áll a jó nõtõl<#ravasz1>.a szép arcot kihagytad<#ejnye1><#vigyor>.az hogy meg nem zseni hidegen hagy<#vigyor>

minigirl
egyetértek, az sokkal fontosabb
volt egy srác, neten ismerkedtünk meg, msnen elvarázsolt, aztán amikor találkoztunk, egyy szépen felépített "királylányálom" dõlt romokba 😄

Ez a jó hozzáállás vazze!
Ha egy jól megírt levélre nem válaszol, nem érdemel meg! Nulla iq-s nõ kinek kell? A mellek meg a fenék nem minden.
Sordoran
na majd meglátom mi lesz ezzel, sejtettem h letiltott, de a levelemre válaszolnia kell, 2 csaj szerint is jó lesz a levél, és ha nem válaszol rá, akkor annyit ér 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

a személyes találkozás a döntõ.teljesen lényegtelen hogy mit mond msnen.

igaz

Egyébként ez az egész msn-es dolog lényegtelen.
Vagy akar vki találkozni veled, vagy nem. Az msn csak egy helyettesítõ dolog, de még annak is gyenge, semmitmondó.
Az hogy ott miket mond az ember, nem jelent semmit. Az a lényeg, hogy hogyan viselkedik. És ez nem fog kitûnni semmilyen msn-ne, sem az interneten sehol!
Személyes találkozás!!!
minigirl
attól még, hogy letiltott, fent lehetsz a listáján... ahhoz, hogy ne szerepelj rajta, törölnie is kell

Sordoran
hát, nem vagyok meggyõzõdve ennek a hitelességérõl, mert olyat is jelezz h nem vok fenn neki aki biztos nem tiltott le (bár legutóbb kliens progival csatlakozott, talán azért?)

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Kicsihuszár92
Ha van plusod akkor megnyitod a beszélgetõablakot és ott: Plus!-Partnerinformáció és bal alsó sarokban kiírja h fent vagy e a partnered listáján vagy nem. 😊

Sordoran
hát nem találom rajta, de elõbb kipróbáltam h letiltattam magam másik címrõl de azt jelezte még partnerlistán
vagy idõközönként frissül?

Eszközök - Beállítások - Adatvédelem - Partnerlisták - Megtekintés

Ha rajta van, nem tiltott le. Ha nincs, baszhatod 😊
Fantomlovag
Érdekes történet. Nekem is volt hasonló. 😊
Érdekes hogy egy kis rámenõsség menyire hatékony tud lenni, sokszor...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Sordoran
Igen? És azt hogy tudom elõvarázsolni? 😄
De nagyon érdekes, rögtön ahogy felvettem, pár óra múlva fenn volt, és aztán 2 hete már nem látom, hát biztos nem leszokott :p

Technikai tipp: az msn-nél meg tudod nézni, hogy kinek a listáján szerepelsz.
EnZsolt
Írd neki, hogy én vagyok az akinek Maseratija van, meg egy fasza kis nyaraló egy vitorlással az Adriánál, hidd el rögtön be fog neki ugrani 😉

Komolyra fordítva, persze, nehogy feladd, de ha nagyon látszik, hogy le akar rázni, akkor inkább hagyjad.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sordoran
Mennyire nehéz rendes lányt találni? Rohadtul, sõt nálam rátetéz, hogy a rendes lányok a barátaim lesznek aztán már hiába akarok vmit, jön a barátként tekint rám szöveg XD
Így már egybõl le kell támadni valódi szándékommal, hogy ne terelhessen azzal. De most hadd meséljem el azt ami 2 hete történt:
egyik egyetemi szaktársamnat bejelöltem iwiw-en, visszaigazolt, majd felvettem MSN-re és ott is visszaigazolt. Hát mondom tök király fasza, erre beköszönök. Erre elkezd magyarázni h õ nem ismer, mondom hát egy szakra járunk, mondja h még nem látott, elkezdem mondani fõbb ismérmeim, de akkor is azt mondja h nem ismer, majd elköszönt. Na azóta nem láttam MSN-en, vajon letiltott? XD
Mindenesetre, most majd írok egy levelet neki hátha azóta ismer már, vagy ráktudja, de túl szép h ennyiben hagyjam! Ha meg most is leráz, akkor ez van...
Na csak azt példázom h nem minden arany ami fénylik 😄

Fantomlovag
<#vigyor1>

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Akkor meg ne reménykedj! És ne is foglalkozz vele, mert csak véletlen volt.
minigirl
Nem érdemes foglalkozni vele, biztos csak túl jó napja volt, és nem is figyelte, kinek köszön... 😊

Pluskast
Akkor meg nincs mit tenni. Mármint ha bocsánatot kértél és nem fogadta el akkor el kell felejteni. Majd legközelebb nem teszel ilyet. Szar ügy de csak ilyenekbõl tanúl az ember.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

értem én, bár az az igazság hogy valamennyire õt is megértem, mert tényleg oylat mondtam neki, azt hiszem amitõl rendesen és jogosan rágott be rám

EnZsolt
Ember, térj észhez. Nehogy már egy ilyen lány zavarjon össze. Ha mosolyog visszamosolyogsz, ha leszar, akkor te is leszarod. Ne izgasd föl ezen magad, csak szórakozik veled, te meg rögtön ugrasz rá. Te is játsz vele, majd meglátjuk a rablóból milyen pandúr lesz 😉

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Pluskast
Túlkomplikálod a dolgot. Valszeg, hogy egy akaratlan mosoly volt semmi több. Ne törd ilyen felesleges dolgokon az agyad. A nõk amúgy is tudnak igencsak szeszélyesek lenni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hát tudjátok ezzel cak az a baj, hogy igy oylan, mintha szórakozna velem..tehát nem vagyunk jóban, hisz ma is, rám vagy felém se nézett, akkor meg mi a fenének köszönt rám a multkor, de az még hagyján hogy rámköszönt, minek mosolygott mellé, tök összezavart, hirtelen azt gondoltam, hogy na akkor talán van remény feléleszteni a régi ismerettségünket/barátságunkta, erre ma mintah én lennék a levegõ...

Ismerõs, én is tapasztaltam ugyanezt egy lánnyal kapcsolatban, az ilyennel lehet megõrjíteni azokat a fiúkat, akiket netán érdekelne az a bizonyos lány, mégpedig annyira, hogy közelebbrõl megismerkedne vele vagy netán mert aggódik érte. Azóta nem veszem készpénznek az ilyet, ha a lány rám is köszön (néha szokott), nem felelek, mert már úgy veszem, magasról leejt. Ha akar valamit, majd megmondja a szemembe.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Rita79
Szerintem egy szimpla mosolygós köszönésnek legközelebb ne tulajdoníts nagy jelentõséget. Legfeljebb mosolyogva köszönj vissza szépen.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Szeptember 25:"érdekes dolog történt velem ma. egy régi csaj ismerõsöm, akivelegy éve nem vagyunk jóban, vagyis semmilyen viszonyban, ma mosolyogva rámköszönt, persze én is visszaköszöntenm neki, de magambanmeg voltam lepõdve és kicsit megörültem. és nem igen tudtam mire vélni a dolgot, hogy most azért köszönt rám mosolyogva, mert ez egy yilen nap, jól alakult neki minden, és még azt is elfelejtette hirtelen hogy miért is nem vagyunk jóban, avagy direkt köszönt igy, hogy ezzel valami célja volt..." - na ma összefutottam vele a buszmegben...épp arrafelé tartottam, odaértem hozzá, gondoltam msot én köszönök rá(hangosan és érthetõen),de semmi...a mobiljával szórakozott, vagy csak abba temetkezett, mert látta hogy jövök...na mindegy, ez már eléggé lehangolt, felszálltunk a buszra, de semmi...az a tipikus tudjátok, hogy amikor én jobbra nézek akkor õ balra, amikor én felnézek akkor õ le, szal tök nem nézett felém amennyire én láttam..szóval a multkori talán csak véletlen volt, vagyis vagy jó napja volt, vagy mivel régen nem voltunk más szemtõl-szemben, ezért zavarában csak rámköszönt (mosolyogva)...mindenesetre sztem ha ma is akart volna köszönni, akkor azért egy pillanatra legalább rámnéz..de hát nem igy volt, én rápillantotam közelrõl, amikor leszálltam a buszról, de õ csak nézett el balra...