22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #7653 Nagyon elhallgatott :)
Eddig is bölcsebb lett volna... -
#7652 A hallgatással írja le SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magát -
#7651 Igen -
clio1616v #7650 nem érti meg, vagy ha meg is értette se biztos, hogy leírná nekünk.. :)
-
Lirion #7649 Te vagy minigirl? -
#7648 Mi lenne ha egyszer úgy értenél meg valamit/valakit ahogy az van?
Sehol nem írta, hogy a szex kötelesség lenne.
De ha már beleolvasunk, akkor miért nem olvassuk azt, hogy a szex-et ő a kiválasztottak megajándékozásának, egy kapcsolat megszentelésének tartja, és nem herdálja el.
Nagyobb a szád mint a péniszed... -
#7647 Valóban kezdeményezni is kell, ám önmagában kezdeményezésnek még nincs garantált ilyen vagy olyan, leginkább tutti párkapcsolat folyománya.
Erről beszél Clio már ezer éve... -
#7646 Meg nem kicsit ferdítesz barátom. Ezt hol mondta ő? Ne tessék már mártír grálovvagnak itt feltűnni, mert még hányni kezdek. -
Lirion #7645 Tehát neked a szex nem szórakozás, hanem egyfajta kötelesség, amit a lelki társnak, a nagy Ő-nek teljesítesz? :)
Sokféle kapcsolat létezik, van olyan is, ami a szexen alapszik és csak a szex az, ami fenntartja a kapcsolatot. Na persze mindjárt jön salsoul meg clio és megmagyarázzák, hogy ez milyen undorító meg fúj és különben is. :)
Na persze én nem akarlak semmire rábeszélni, nehogy félre értsd. -
Lirion #7644 Aha, kezdeményezés nélkül semmi sincs. Hiába néztek egymásra, mint két hülye, abból semmi nem lesz, csak ha az egyik fél veszi a bátorságot és megszólítja a másikat, vagyis kezdeményez. Azért egy magadfajta grammernácinak ezt illene felfognia, vagy lehet, hogy csak az egyes szavak szerkezetével vagy tisztában, a mögöttes tartalmuk megértése viszont már nem megy? -
#7643 Nekem az nem pálya. Vagy ki akarok vkivel építeni kapcsolatot, vagy nem. De nem szórakozom senkivel. -
#7642 ez más dimenzió és nem köt kompromisszumot senkivel, még csak meg se kérdez senkit -
clio1616v #7641 utóbbi megegyezés kérdése, köthetünk kompromisszumot ha szeretnéd.. -
#7640 Számodra semmi értelme - maradjunk ennyiben ;)
Ez olyan dolog, minthogy a nulla nem szám, és a legnagyob szám az egy. -
clio1616v #7639 ezzel egyet tudok érteni -
clio1616v #7638 Nem érted? Nincs olyan hogy kezdeményezés.. :) Nem ezen van a lényeg az egymásra való felfigyelésen és ez olyan mint amikor egyidőben hívjátok egymást a pároddal telefonon, nem véletlen.. :) vagy egyszerre gondoltok mondtok ki ugyanolyan szavakat, gondolatokat.. -
clio1616v #7637 Ha az oknak is van oka, akkor semmi értelme az okság feszegetésének, mert minden oknak megvan az oka... ez pedig értelmetlen..
Ez olyan mint a nullával való osztás a matekban.. gondolj bele.. ha 2vel osztasz az azt jelenti, hogy 1 darabból két darabot kapsz, ha 1el osztasz akkor nem csinálsz semmit az egy darab akármivel.. ha nullával osztasz akkor pedig még annyit se csinálsz ;) -
Lirion #7636 Aha és nyilván csak úgy odament, hogy "hello, az élet küldött, hogy együtt legyünk, legalább egy darabig, hátha majd te leszel az igazi". A köszönés szempontjából lényegtelen, hogy vki bemutatott titeket egymásnak vagy csak úgy egymásnak mentetek a boltban (ami egyébként se véletlen, csak egy nem tudatos cselekvés a figyelem felkeltésére), vhogy elkezdtetek beszélgetni. Bár feltételezem, hogy a lányok kezdeményeztek és nem te.. -
#7635 Egyébként ha pl adott vagy te meg egy nő és párkapcsolatot szeretnétek az szép és jó, ám ha a párkapcsolat nem közös (osztott) ok-on nyugszik, fel fog bomlani. -
#7634 Ennek már neked kell utána nézned, ha tényleg érdekel
Nem ilyen forum keretekben megbeszélhető dolog ez. -
clio1616v #7633 Miért van az OK? -
#7632 Mindig van OK legfeljebb [általad] vél-etlen számodra.
Vagy strucc poltikát folytatsz vele szemben.
Az ok ismeretére a miheztartás végett van szükség. -
clio1616v #7631 A barátnőimmel az élet hozott össze.. lehet okkal ;) -
#7630 "Aha, nehéz lehet megérteni, hogy a nagy egymásra találás nem történik csak úgy meg" - nyilván neked is nagyon nehéz a #7618 fényében. -
clio1616v #7629 Na igen, de nem feltétlenül kell lennie mindennek okának, az ember keresi mindennek az okát, mert azt hiszi van(okkal tesz valamit, pedig nincs is rá képessége)... szerintem nincs oka a szó tágabb értelmében.. előzménynek nevezném inkább.. -
#7628 Hasonlóan hiába teszünk egymásra két önmagában gyönyörű dallamot, ha azok diszharmonikusak (hamisak, forszírozott párok) lesznek együtt. -
Lirion #7627 Aha, nehéz lehet megérteni, hogy a nagy egymásra találás nem történik csak úgy meg, pedig így 5 bnő után már feltűnhetett volna.. -
clio1616v #7626 Belőlem az irigység minden formája hiányzik.. de nem ez az első amit benéztél.. csak örülni tudok annak hogy másnak jó és boldog :) én pedig elégedett vagyok mindennel, ami körülvesz.. talán ebből táplálkozik az irigykedésmentesség.. -
#7625 Attól, hogy odamész hozzá még nem találtok egymásra ;)
Mint ahogy attól, hogy odamész egy emberhez az még nem lesz az igaz barátod, akivel bármikor bármiről bizalommal beszélhetsz.
Egyébként találtál te már rá valakire?
Oh, milyen butus vagyok, #7614-fényében nyilván nem... -
Lirion #7624 Persze, hogy nincs semmi elveszve. Bár salsoul már reménytelen, mondjuk te se vagy sokkal jobb helyzetben. :P -
#7623 Igen csak ezt a mozgató OK-ot ki lehet fürkészni, látni lehet, számolni lehet vele.
Ílyen módszer például az ***********, de nem az a fajta amit a profánok profánul művelnek. -
clio1616v #7622 Na már eleve itt elrontod.. :) -
Lirion #7621 Aha, persze hogy így van. :) -
clio1616v #7620 Nyugi nincs elveszve semmi... minden jóra fordulhat még.. -
Lirion #7619 "Semmi jelentősége nincsen, hogy neked ki tetszik ^^"
Ez egy teljesen retardált mondat, mély irigység sugárzik belőle. -
Lirion #7618 Az egymásra találás legfontosabb eleme, hogy odamész és köszönsz. Amúgy nem tudtok egymásra találni, úgy meg várhatsz akármit... -
Lirion #7617 He? Te miről beszélsz? :D -
clio1616v #7616 Kicsit kifejtem mire is gondolok:
Az hogyha valami időben előbb történt volna és utána minden másképpen történik összességében azért nem állja meg a helyét mert egy történést nem tudsz akarattal véghezvinni...
Ezért véletlen nincs.. és minden csak egyféleképpen történhet úgy ahogy meg is fog mindenképpen.. még az is, hogy meg akarsz figyelni valamit..
Az hogy olyan lánnyal találkozol akivel boldoggá tehetitek egymást, az független attól, mit csinálsz.. akár elolvasta Lirion a könyveket akár nem.. ezzel csak görcsössé válik mert azt hiszi bármin is változtatni képes.. -
#7615 Én ezt a problémát kiküszöböltem.
Az utóbbi időkben az a szoksáom, hogy előrejelzéseket borítékolok magamnak, amiket később lecsekkolok.
Pl az a szó, hogy Platón vagy Szókratész bizonyos emberek rétegében mindig ugyan azt a bizonyos reakciót váltja ki tőlem független. -
#7614 Nézd Lirion te egy bitang szofista imposztor vagy.
>>> Ez <<< a hozzászólásod egyáltalán nem azt az álláspontot foglalja el a könyvet illetően, mint itt a #7604-ben. Sőt előbbiben majdhogy nem ajánlod.
>>> Ennek <<< a hozzászólásnak a fénye (említett időtartam az utolsó bekezdésben) pedig azt világítja meg, hogy közöd nincs párkapcsolathoz, hát még a szex-hez csajokkal. És >>> ez <<< a hozzászólás még inkább erre derít fényt.
Az, hogy jól elcseverészel, verbálisan elszórakozol nőkkel még nem párkapcsolat, még csak egy éjszakás kaland sem, hiába is akarod "kapcsolatnak" nevezni. Az egész nem más mint komikum.
Nem sikerült még arra a kérdésre (sem) megfelelned, hogy eddig pontosan konkrétan hány nővel, milyen szinten és meddig voltál együtt.
És amikor vége lett egynek akkor mi okból lett vége.
És hosszú távon miként díjazták a Módszerek Módszerét a lányok, valódi párkapcsolatban, nem pedig verbálisban(!) [cseverészésben].