Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért én szivesen elbeszélgetnék vele... <#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Miért kell ilyen szinten gyûlölködve írni? El lehet kerülni azokat, akiknél sorba kell állni, nem? Sokan elszállnak maguktól a fiatal lányok, de aki az olyan nõkre hajt, vagy egyáltalán az olyan nõk érdeklik, hát szerintem meg is érdemli, hogy idegbajt kapjon tõlük.
Ha csak viccnek szánta, akkor röhögtem egyet...szatírikus poénnak nem rossz, csak borzasztó alpári.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem rossz a duma! Magát viszi meg a családját 😊 Az öccsét, aki ott lakik majd nálatok és a 2 nõvérét, akiknek a gyerekei megõrjítenek. Az anyukát, aki telebeszéli marhaságokkal a lánya fejét és akinek sohasem leszel elég jó..
Azt kéne megértened, hogy nem mindenki vágyik beszélgetni minden kis sz@r problémájáról. Megoldja magában! Ha engedik ugye. És nem cseszegetik,hogy
- Akarsz beszélni róla?
- Nem, nem akarok!
Ennyit kéne csak megérteni. Olyan nagy kérés ez?
Nem, ne segíts! Nem, ne cseszegesd! Nem, hagyd békén! Ennyi.
Valahogy nálad felborult a nõi-férfi szerep 😊
"Ciao ribancok!
Kezdjük el, szellemi toprongyok! Nem fogok Banderas képet kitenni csak azért, hogy felkeltsem az érdeklodésed. Leszarom, hogy ki vagy és mennyi statpontot akarsz gyujteni. Ha ebben akarsz cinkost, akkor nálam rossz helyen kopogtatsz. Úgy kimínuszollak, mint az mszp a költségvetést. Mit pofázol? Nagyon fontos a belso érték? Mit értesz ez alatt? A klímát és a borülést, mi? Azonkívül az elmaradhatatlan kisugárzás. Nem volt elég 86-ban Csernobil? Alain Delonnak van kisugárzása, Danny DeVitonak nincs?
Hogy is van ez?
Leírtok kétoldalnyi elképzelést a keresett partnerrol, aminek
talán még az általam is nagyra becsült Brad Pitt sem tudna megfelelni. Bárca volt az óvodában a jeletek, bazzeg? A férfi legyen: magas, izmos, diplomás, jóképu, biztos anyagi háttérel! Ti mit visztek a kapcsolatba? Magatokat? Jah, az kurva gyenge cserealap, nem gondoljátok? Hol a faszban éltek? Mi a picsát képzeltek magatokról? Bekajáltátok, hogy itt minden retvás picsa topmodell és minden faszjankó multimilliomos?
Hogy minden ribancnak százas a mellbosége, a pasik cerkája pedig felveszi a versenyt egy rasztafaszú niggerével? Álmodj, királylány! Nyomjátok csak ezerrel a BMW-s machokkal, csak ne csodálkozzatok, ha a randira egy monitorfeju maki megy a 6-os villamossal! Ez a nagy büdös helyzet, de most tunés innen, mert : Kurvák razzia! Akinek nem inge...
A gyengébbek kedvéért (hú, de kibaszott sokan vagytok)összefoglalom:
Nem vagyok kétméteres kosaras! Nincsenek milliók a bankszámlámon! Nincsen kockás hasam, de a kedvedért rátetováltatom a Rubik kockát, köcsög! Nincsen negyvencentis faszom! A legfontosabb: NEM LESZEK A SZAMARAD, HA NINCS ITT A LOVAD, NE IS EROLKÖDJ! Mit képzelsz? Ki a fasz vagy te, hogy sorban álljanak nálad? Nem vagy a kocsordi közért, vazzeg! Még most sem érted? Nem tudsz olvasni a sorok között? Vedd már fel az inget, mert nagyon csúnyán megfázol!
Ha valamit kihagytam, akkor sorry! Tunés innen, razzia van!
Partner tulajdonságai:
William Shakespeare kollégám írta fénykorában: "Színház az egész világ!"
Mondjátok, kis ribanckáim: Folyton nektek kell a szarházi szerepét
játszani benne?"
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Szóval az én szemszögembõl olyan az egész: baja van...segítenem kell, mert ha neki rossz, az nekem is rossz. Odamegyek, elkezdek beszélni hozzá, felfortyan, lecsesz, elküld... Hm, én csak segíteni akartam, mert természetemnél fogva a problémák megoldására koncentrálok, de az volt a hála, hogy rajtam vezeti le a napi feszkót. Én így élem meg. Persze azért közel a 30-hoz lassan kezdem nagyjából elfogadni ezeket a dolgokat...mert ha ez minden nõre kivétel nélkül jellemzõ, nos akkor amennyiben nem ilyen, az esetben nem is igazi nõvel van dolgom!!! <#zavart1>#zavart1>
Másik ilyen a mindig-soha, bár ezt még mindig nem tudom tolerálni.
Egy idõben komolyan gondolkoztam azon, hogy az ilyen idegesítõ dolgokat ugyanúgy "kipróbálom" én is, azt megvizsgálandó, hogy ha õ terrorizál engem ezekkel, akkor mit szól hozzá, ha én is bevetem. Vagy hasonló aljasságokat...aztán nem bírtam megtenni. Ehhez sajnos nem vagyok elég rosszfiú.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"megteszek mindent, hogy ne így legyen" - szintén zenész.
"ha nem találok rendes nõt, nem fogom elvenni az elsõ csajt, aki hozzámjön" - én elvettem, úgy is jártam 😞, szóval tényleg ne!
OFF
A testvírtopic bezárásáért elnézést kérek, félig én voltam az oka. Sok volt a fa.. és sok a gyökér 😊
ON
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A gyerekvállalás a másik félelme a nõknek.
Annak akarnak gyereket szülni, akinek biztosak az érzelmeiben, ugyanis egyetlen nõ sem akar egyedül maradni a gyermekével.
Bár vannak olyan elfajzott nõk, akik direkte csak gyereket akarnak, férjet, pasit nem.
Annak a párnak meg kell beszélni, hogy mit akarnak a jövõben, mert ha a nõ nem biztos a férjében, az már régen rossz....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Én szeretnék egy családot és vagy 2 gyereket. Szerintem rendes is vagyok. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy egyedül is megvagyok, de nem ez a célom és megteszek mindent, hogy ne így legyen. Viszont ha nem találok rendes nõt, akkor nem fogom elvenni az elsõ csajt, aki hozzámjön...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ehhez kapcsolódóan.
Van egy baráti pár, ahol a lány nem mer gyermeket vállalni, mert nem biztos a férjében. (A férj nagyon megváltozott az utóbbi idõben, még én is alig ismertem rá.)
"Egyesek nagyon jól el vannak egyedül és ha jönne is egy nõ az életükbe, hát azzal sem bánnának kesztyûs kézzel."
Igen, ezt én is tapasztaltam. Majd ha senki nem kíváncsi rájuk/nem siratja/nem szereti õket, biztos örömmel gondolnak vissza elmúlt életükre...
Az unokák kacagásáról nem is beszélek. Nem fog visszhangozni a fülükben.
Arról fognak elmélkedni, hogy hú de elcseszték az életüket. Na én nem szeretnék ilyet.
Ne magadból indulj ki, amikor a nagy férfiátlagról beszélsz.
Nem minden fiú vágyódik családra, erre akkor jöttem rá, amikor megnyitottam a testvértopikot.
Egyesek nagyon jól el vannak egyedül és ha jönne is egy nõ az életükbe, hát azzal sem bánnának kesztyûs kézzel.
Ezt a nõk tudják, érzik, ezért válogatnak annyira körültekintõen, hogy minél kisebb esélye legyen annak, hogy átverjék a fejüket.
Te egy rendes fiú vagy, de az eddig olvasottak alapján te a férfiak kisebb részének tagja vagy.
Azaz: ritka rendes fiút találni
Külsõ, belsõ, családszeretõ-e, tervez-e a jövõre nézve?, egzisztenciája van-e?/nem pénzben kifejezve/, okos-e, kedves, úriember.."
Ezért van az, hogy a nõk választanak.
Ez mind szép és jó. Aztán lelépnek az elsõ gitárossal, mi meg ottmaradunk a vágyainkkal, álmainkkal gyerecskérõl, boldog családról.
Ha a férfiak nem ilyenek lennének, mármint hogy "a férfiaknak a nõk 80%-a elsõ látásra megfelelne barátnõnek", rég kihaltunk volna.
A nõk addig válogattak volna az õskorban, amíg kihozzák, hogy a mammut az Igazi számukra 😊
Minden nõ a fehér hercegre vágyik, de azt nem hajlandóak elismerni, hogy az nem is létezik vagy 1 milliárdból egy aki ilyen. Mi férfiak realisták vagyunk és képesek vagyunk elfogadni egy nõt úgy ahogy van, de a nõk álmodoznak és sosem leszünk megfelelõek az álompasihoz.
Persze tisztelet a kivételnek, akik nagyon kevesen vannak.
OFF: Most látom, hogy a testvér topik bezárt egy idõre...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Viszont a nõk nem ilyenek.
Õk több szempontot vesznek figyelembe, amikor párt választanak.
Külsõ, belsõ, családszeretõ-e, tervez-e a jövõre nézve?, egzisztenciája van-e?/nem pénzben kifejezve/, okos-e, kedves, úriember,....stb.
A nõk már az elsõ találkozás alkalmával elképzelik a partnerüket, mint a társukat és ha beleillesz a képbe, akkor nyert ügyed van, ha pedig a lány valamiért nem tud téged a fantáziaképébe beilleszteni, akkor sajnos lehetsz te a fõnyeremény is, csak nem neki....
Utána meg sírnak: - Jaj, milyen szerencsétlen vagyok, megcsal fûvel-fával, nem törõdik velem!
Hagyd ott bazzeg és kész. Máskor azt válaszd, aki normális.
Sokszor ebbõl se tanulnak. Megint olyat választanak.
És itt állnak a rendes fiúk sorban..
Ja és Ritus, az miért van, hogy nekünk sok lány megfelelne, annak a sok lánynak meg nem felelünk meg?
Azt elõrebocsátom, hogy ez egyáltalán nem igénytelenség meg éretlenség részünkrõl.
50-50% szerintem az arány.
Nem, nem lép ki. Mert el van kényelmesedve. Mert nem tudja megkülönböztetni a szerelmet és az emberi tisztességet, tiszteletet. Stb, stb.
Bocsi de csak 3 percenként szólhatok hozzá 😊 Pedig válaszolni akarok Ritának is.
Ez egyébként inkább a férfiakra jellemzõ, amit leírtál, hogy magában feldolgozza.
Szóval kissé fiús vagy ebben, ami nem baj.
...Csak! Mert jó vele. 😊
Nekem nem kell önigazolás, mert merem feltételezni, hogy van annyira gerinces, hogy ha nem érezné jól magát a kapcsolatban, akkor kilépne, és kész. 😊
Jó, akkor maradj magadnak és duzzogj vazze! 😊
Ha annyira nem képes a párom, hogy megbeszélje velem a bajait, akkor oldja meg egyedül! De akkor minek vagyunk együtt?
Csak ilyenkor megint az a gond, hogy egybõl te leszel az érzéketlen, sötét barom. Pedig magának köszönheti.
Tehát: hirtelen haragú vagyok, és jobban szeretem kiduzzogni-dühöngeni magam, mielõtt a probléma megbeszélésére kerülne a sor. Hogy miért? Egyszerû: inkább duzzogok egy fél órát, majd odamegyek a páromhoz, és normális hangnemben beszélem meg vele a gondomat. Szóval nálam a duzzogás a veszekedést elkerülendõ köztes állapot. 😊
Tudom, persze, vannak olyan lányok, akik duzzognak, és utána még veszekednek is, de azért a durci nem mindenkinél szól errõl. 😊
Õszinteség? Igen, szeretem, ha õszinte a pasim, mert én is az vagyok vele. Igaz, esetenként annyira, hogy meg is bántom vele, de inkább ez, minthogy kegyesen azt hazudjam (pl.), hogy "igen, szivem, jó a hangod". Tudom, persze, ez csak egy apróság, de akkor is megmondom neki, hogy talán inkább rajzolással vagy tánccal próbálkozzon, mert azt lehet csendben is csinálni. 😄
Ezért nem szeretem kimondani, hogy szeretlek. Kimutatom!
Sokkal többet ér, mintha állandóan mondogatnám: - Szeretlek drágám. - Szeretlek kedvesem. - Szeretlek, szeretlek, szeretlek.
Ennek mi értelme van? Lassan elveszíti a jelentését és semmit se fog érni, ha túl sokat ismételgetjük.
Az a gond, hogy a legtöbb nõ meg elvárja, hogy mondogassuk, ismételgessük. Akkor is ha nem akarjuk kimondani.
Hogy megnyugodjon a lelkük. Mert önigazolást szeretnének találni, hogy miért is vannak együtt a fiúval.
Akkor milyet? Aki majd jól megalázza, az kell? Legyen. Legyen boldog vele. Ha tud. Nem fog sikerulni.
Az még egy mekkora hülyeség, amikor azt képzelik a nõk, hogy majd megváltoztatják a fiút. - Á, õ nem ilyen igazából.
De. Ilyen. És nem fog megváltozni semmitõl!
Ha nem fogadják el mindketten a másikat, minden hibájával, nem lesz hosszú és boldog a kapcs.
Ha meg sikerül egy 2. randi, akkor pedig már szinte biztos, hogy valamilyen szinten össze fogtok jönni.
De szerintem senki nem "pazarolja" az idejét egy 2. találkozásra akkor, ha az elsõn nem tetszett meg neki a másik.
És ez minkét nem részérõl igaz.
Pedig neten sokkal könnyebb, mint az életben a másik szemébe nézve."
Nem pont az ilyen csajok szokták szóvá tenni, hogy nekik "õszinte pasi kell"? 😄
Én pl menekülök azoktól a nõktõl, akik ezt mondják. Semmilyen körülmények között nem akarom ismerni. Aki nekem ezt hangoztatta eddig, meg a hazudozást felhozta, mint csúnya dolog, annál mindig kiderült, hogy elég érdekesen értelmezi, és alkalmazza a hazugság szót. Számukra a jelentése rugalmasan, tág határok között volt értelmezhetõ, de mindig úgy, hogy ha az õ szájából hangzott el nem valós tartalom, akkor az maximum kegyes haguzság, füllentés, stb volt, de SEMMIKÉPP SEM ELÍTÉLENDÕ!!! Viszont ketten is iszonyatos patáliát csináltak abból, hogy én visszatartottam egy-egy alkalommal egy információt. Tehát nem hazudtam, hanem nem kötöttem az orrára.
Aztán elmondtam a történetet, és persze, nem úgy állította be az egészet, hogy "miért titkoltam el?", hanem úgy, hogy hazudtam.
Aztán késõbb, mikor elcsitult a vihar, és valamilyen (kicsit bonyolultabb) döntési helyzetbe kerültem, kivétel nélkül az javasolták, hogy mondjak mást, mint ami a valóság. Tehát hazugságra próbáltak rábírni. Ez nekem annyira furcsa.
Klasszikus: duzzog, nyafog, megkérdezem: "Mi a baj? SEMMI!" Miért hazudja azt, hogy semmi, mikor szemmel láthatóan majd felrobban?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyetlen beszélgetésbõl le lehet vonni annyi tanulságot ami egy egész életre elég?
És miért nem derül ez ki a levelezésbõl ami szintén egyfajta beszélgetés?
Az, hogy szimpatikus vagy neki, még nem egyenlõ azzal, hogy szeretne is veled kezdeni egy komoly kapcsolatot.
Az életünk során rengeteg emberrel jól esik beszélgetni, kedves, aranyos, párkapcsolatot mégsem akarunk vele.
Ennyi!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Volt már aki megmondta hogy ennyi volt,de olyan is aki azóta nem is jelentkezett,vagy ,sánap a telefonban,levélben közölte hogy bocs,de nem jössz bemvagy összejött egy komolyabb kapcsolata.
És nem tudom hol a hiba,mit rontottam el.
Az a bizonyos plussz akármi is lehet.Más a hobbija,más a munkája,stb.
Talán õk maguk sem tudják,ahogy talán én sem tudnám adott esetben.
Van egy szindarab az "Olyan jó vagy légy más" cimü ami ide illene.
Aranyos vagy kedves vagy jó veled beszélgetni,de mégis mást keresek.
De ha ez igaz akkor miért??
Mi kellene még?
A lelkem eladnám a válaszért
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Pedig neten sokkal könnyebb, mint az életben a másik szemébe nézve.
Ez kb. olyan mint az sms-ben szakítás. Pföjjj
Nehéz bizony összehozni a találkozót. Hányszor van úgy, hogy egyszerûen csak megszakad a kapcsolat! És nem a te/én hibámból.
Könyörögni meg nem fog senki. Minek alázzuk meg magunkat? Fõleg úgy, hogy semmi értelme.
Azért azt megnézném, hogyha én nem feleltem meg, ugyan ki az aki bejön nekik? Mi az a plusz, ami (szerintük) abban a másikban megvan és bennem nincs?
Nem hiszem, hogy jobb nálam. Francokat!
És néha már azt összehozni is müvészet.
Mert irsz egy levelet,küldesz egy "csokrot" és még válasz sincs.
Csak néhány szerencsés 😊
Azoknak a csajoknak meg, akiknek a rosszfiúk kellenek: meg is érdemlik amit kapnak! Csesszék át a fejüket! Szívjanak miattuk! Idegeskedjenek! Féljenek! Aggódjanak!
Mert megérdemlik.
Viszont érdemes olvasgatni a szakítósblogon, mert akkora õrült hülyeségek vannak szakításképpen, hogy halálra röhögitek magatokat!
Jó, van pár komoly dolog is, de nem ez a jellemzõ.
És van pár durva, nagyon durva is. Azokat is érdemes elolvasni, nehogy olyan csapdába/szakításba keveredjetek.
A csajok állandóan azt hangoztatják, hogy meg kell lennie már az elsõ találkozásnál annak a bizonyos szikrának. Nevezzük mondjuk erõs vonzalomnak.
De könyörgöm, én már randiztam egy csomóval, és meg is volt a szikra néhánynál. El tudtam volna képzelni az életemet vele.
Ugye sejtitek, mi lett belõle?
Attól tartok már egy ideje, hogy tényleg túl magasan van a léc a nõknél. Ha egy icipicit nem passzolsz bele, már nem is akar megismerni.
Csak azt tudnám, hogy ki a fenére várnak?! Királyfira vazze?
A szemüket kiütik a normális, rendes pasik, de neeeem, õk nem jók!
De mintha kicsit magas lenne a mérce amit egy fiunak meg kell ütnie,vagy legalábbis én úgy látom néha.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerinted nem élõ emberek töltik meg tartalommal?
Elõbb-utóbb a netes társkeresés is átmegy nem net-be, a találkozással.
Semmi kivetnivaló nincs benne szerintem.
Az más kérdés, hogy sikerül-e a keresés.
30 éves srác írta a lányokról
"Szeretem az önálló embereket. Szeretem, ha van saját kedvenc zenéd, és hirtelen nem kezded el az én lemezeimet imádni. Szeretem, ha nem a polcomon látható könyvek válnak hirtelen a kedvenc könyveiddé. Bevallom, hogy még idegesít is az, amikor három percenként ki akarod venni a kezembõl a fényképezõgépemet, hogy te is lefotózd ugyanazt a fát, amit én egy perce már lefényképeztem, holott egészen idáig utáltál fényképezni.
A reggelimet szeretem magamnak megcsinálni, reggel nyûgös vagyok, békén kell hagyni, este viszont kenyérre lehet kenni akár egy finomabb szendviccsel is. Ennek ellenére mindig kipakoltál valamit reggelire, amit persze én soha nem kértem, este viszont mindig mehettem boltba.
Valószínûleg nehéz ember vagyok. Néha én is nehezen viselem el magam, de soha nem értettem, hogy miért van az, hogy nem tudok leülni sem a szobában, ha itt vagy. Az ágyon egy retikül kiborítva, a kanapén ruhák szanaszét, a mosdó tele hajszállal, és furcsa megfeketedett végû fültisztíttó kis izék a polcon. Nem vagyok rendmániás, szeretem az egészséges rendetlenséget, de szeretek leülni tudni is anélkül, hogy ráüljek egy félig kiolvasott Harry Potter könyvre.
A mosogatás pihentet. Nem tudom, hogy miért, kikapcsol. Ennek ellenére az egyetlen házimunka, amit néha megcsináltál, az a mosogatás volt. Inget vasalni viszont utálok, nem is nagyon tudok, de ez nyilván nem tûnt fel, mert te olyankor általában a Barátok közt hõseposz izgalmain rágódtál.
És bevallom, hogy kicsit szomorú voltam, amikor hosszas duzzogásom után fõztél nekem, illetve sütöttél valami tésztát, ami még finom is lett volna, de nem értem, hogy miért voltak a tetején nyers paradicsomkarikák. Lehet, hogy nem tûnt fel, hogy én nem szeretem a paradicsomot?
Lehet, hogy neked nem tûnt fel, hogy másra vágyom...
Ja és a férfi deréktól lefelé is folytatódik!!!"