Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
Nyugi nincs semmi bajom, csak talán egy kicsit túl sokat dolgoztam a héten <#idiota>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

salsoul
Daffit ébredj fel álmaidból!
Soha sem volt olyan mint amit leírsz.
Mit gondolsz az özönvíz miért szakadt az emberekre?
Sokkal-sokkal kisebb dolgokért mint ami ma történik a világban.

Egy kicsit gondolkodj is mielõtt nekiállsz ilyen gondolatokkal narkózni.
Nyugi, ezt egy darabig még nem fogjuk elérni hál istennek. Majd többezer év múlva - ha megéri az emberiség - amikor majd kocsonyás testûek leszünk vagy gáznemûek. De akkor már meg se fogjuk tudni nyomni a gombot, nem is lesz gomb se 😊
Jelenleg viszont itt vagyunk és még mindig az van, hogy nem találjuk a rendes lányokat.
Daffit
Igen, õ volt az, aki felhagyott a hercegi életével, és addig volt családja, gyereke. Na de csak poénból írtam az õszinte emberekre példaként. 😄

Szerintem a gyerekek õszinték és a nevelésüknél lesznek elcseszve. Illetve a környezet is hatással van rájuk. Régen volt egy csomó rendes nõ, igaz, akkor nem is ismerték el a jogaikat. Lehet, hogy most is azt kellene. Régen az emberek kiálltak a véleményük mellett és fontos volt a becsület. Ma már annyira rohanunk, hogy elszaladunk egymás mellett. A csetes ismerkedés is ilyen, ott már nincs szerelem elsõ látásra, max. elsõ kattintásra 😉 Hol van az elsõ benyomás? A szemkontaktus? A másik illatának az érzése vagy az apró érintések? Hamarosa elérjük azt a szintet, hogy: dugunk? dugjunk - és mindketten megnyomták a dugás gombot, majd fél óra mulva aktivizálódott az elélvezés gomb is <#idiota>
Na ebbõl akarok kimaradni, inkább megyek a földet kaparni egy "elmaradott" országba.

//huhh, asszem' péntek van

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Z
29 éves korában szerintem nem. Akkor inkább Gautama Siddharta hagyott fel a hercegi életével, és késõbb, mikor megvilágosult, lett belõle Buddha. Így emlékszem, bár már több mint 10 éve volt a filozófia óra, szóval lehet, hogy túlságosan megkoptak az ismereteim. 😉

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

minigirl
Nem-e?! 😄 Buddha csak 29 éves korában lépett le otthonról remetének, addig volt egy rakat ágyasa, néhány felesége, fia is született, szóval volt ideje kiélvezni a földi örömöket. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Jajj, ma találkozom a barátom barátaival!!! Szurkoljatoook!!! <#vigyor5><#ijedt>

Z
Viszont õk nem csajoztak! Ergo nem is érdekelte õket, hogy kevés a rendes lány. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dick Riddick
Vagy inkább õk sem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A netes ismerkedés egy vicc. Vagy még rosszabb...

\"Heroes never die. They just reload.\"

😄 Ha vmi fontos dolog történik, akkor valószínûleg írok. De nem hiszem, hogy ezt ennyire mélyen ki kéne vesézni egy netes fórumon. Személyes, magánéleti téma, és akkor kéne ilyenkor kikérni mások véleményét, ha akarja is az ember. Nem fogok hetente írogatni fejleményeket, mintha vmi tudományos kísérletrõl lenne szó. Remélem értitek, manapság egyre nehezebben fogalmazok xD
Daffit
Tuti, hogy létezett, aki egész életében õszinte volt, csak két példa: Jézus, Buddha

Az általam már belinkelt botrányos kommentbõl idézve:
ki vagy te, hogy sorba álljanak érted a fiúk?
(légyszives tegyél már föl képet vagy valami)

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

klart
ígyvan,ez olyan hogy egyszer mindenki elkúrvul,csak van aki az is marad:-|
énis tettem fasz dolgokat 1-2lánnyal.mindenki követ el dolgokat.de van aki utána többet soha.mint pl énis.

Pluskast
Olyan nem is létezett soha. Nincs olyan ember a földön és nem is volt soha aki mindíg mindenben õszínte lett volna.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Daffit
Sajnos az õszinte ember egy kihalóban lévõ faj...

klart
"normális, õszinte választ sztem mindenki megérdemel"
ígyvolna rendjén de sajnos nem ígyvan

Sordoran
megírtam csajnak h ha nem akar semmit akkor elfogadom, de azért elvártam volna hogy válaszoljon, mert ez azt mutatja, hogy válaszra se méltat, ennyit számítok? de felvitte vki a dolgát :p
mind1, már nem érdekel ám, letiltottam msn-en, de nem törölt iwiw-rõl, hát én se õt, ha akar megtalál és írhat, de én nem kezdeményezek semmit, és nem érdeklõdöm
én azt várom el h mindenki legyen velem õszinte, inkább mondja azt h nem jövök be neki, minthogy hazudja azt h pl barátként tekint rám, vagy h válaszra se méltat
normális, õszinte választ sztem mindenki megérdemel

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Igen kell. Vállald be, ha valaki nem tetszik, el kell mondani! Neten meg egyébként sem akkora nagy waszisztdasz, mintha élõben állnál oda elé.
Neked hogy esne, ha nem válaszolna vki?
A semmitõl minden jobb.

Az más tészta, hogy a kulturálatlan b..mok miként reagálnak. De az már kit érdekel, ha te elmondtad, hogy nem akarod? Egyszerûen törlöd és kész. Ha ennyi nem elég, letiltod.
Magadat minõsíted vele önmagad szemében, ha nem válaszolsz, mert nem mersz.
chhaya
Azt nem értettem soha, hogy netes ismerkedésnél miért jobb egy olyan válasz, hogy "bocs,de nem, mert ez meg az meg amaz", mint a semmi... Nem elég egyértelmû, ha nincsen válasz? Azt vettem észre, hogy ilyenkor igazából semmi se jó. Amikor anno nem reagáltam a nem tetszõs levelekre, akkor visszaírtak, hogy milyenbunkószemétállat vagyok. Amikor próbáltam tenni ez ellen és megírtam, hogy nem lesz ebbõl semmi, akkor meg jön a miértmiértmiért, és az órási sértõdések, hogy nekem semmi se elég jó, blablabla. Hát kell ez nekem?!

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
<#idiota><#idiota><#idiota>
Órás bontásban?
Idõszakos beszámolót kérünk! Heti rendszerességgel!

Én is örülök egyébként, hogy találtál rendes csajt. Csak arra leszek kíváncsi, ha elmúlik a lila köd, milyen lesz.
Érdekes lenne végigkövetni egy ilyen szakaszt.
Daffit
Elsõre minden nõ normális és tökéletes. Várj egy kicsit míg jobban megismeritek egymást. Mindenesetre örülök.

salsoul
Vagy csak olvasta itt az esgét <#idiota>
Talán azért változott meg a véleménye, mert mélyül a kapcsolat. És végre megértette, hogy neked milyen szarul esne, ha elmenne egy fiú baráttal nyaralni.
Sordoran
az alcímre rá lehet cáfolni igaz, de a fõcím tartja magát, mert ritkának továbbra is ritka 😄
bár nekem a megfogalmazás nagyon furcsa: Ritka rendes lányt találni <- kicsit furán hangzik, nem? na mind1 😄
neked gratulálok!

most én is egy normális lányt néztem ki, miután az elõzõ "csinibaba" válaszra se méltatta levelem...
ez viszont normálisnak néz ki 😄

ui.: szerintem ha vki nem jár bulizni, az nem gond, pl én se szeretek bulizni, és nem érzem úgy h bármivel is kevesebb lennék :p

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

gercse
<#smile><#eljen>

Na most rácáfolhatok a topic címére, és az alcímére 😛 Ugyanis megismerkedtem egy naaaaaaaaagyon kedves, aranyos, minden tekintetben csodálatos lánnyal 😊 Ezt most nem azért írom róla, mert a pillanatnyi remek, szerelmes érzés megõrjített 😛 Tényleg, még sosem találkoztam ilyen tökéletes lánnyal. Jó, persze, másoknak lehet, hogy nem tökéletes... mert mondjuk nem nagyon jár bulikba, vagy például egyszerûen csak nem tetszik nekik 😛 De õ igenis rendes lány, és "nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható". Pontosabban nem "kibírható", hanem csodálatosan érzem magam vele.
Eddig ott rontottam el, hogy szar alakokkal barátkoztam, igy a kapcsolataim is szarul alakultak. De már egy éve rátaláltam az igazi önmagamra azóta nincsenek ilyesfajta gondjaim.

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

salsoul
Még csak a felszínét fogtad meg annak amit írtam.
Nyilván meg kell találni azt a célcsoportot, akivel van közös téma, érdeklõdési kör. Pl. az én stilusommal nyilván nem discoba, vagy emo-s tinik között fogok barátnõt keresni...
de ez szerintem magától értetõdik

Jacky, elolvastam némelyik topicból az utolsó pár oldalt. Most megkérdezem, van tapasztalatod és úgy irsz ide? vagy csak ami bekattan rögtön bepötyögöd?!
Ha a barátnõmnek van egy fiú barátja, azt nyilván nekem is bemutatja, én is megismerem igy tudom hogy az tényleg csak barátság.
(csak akkor van ok gyanakvásra ha addig még nem mutatta be nekem...)

Pluskast
Valszeg azért, mert szeret és nem akrja ezt kockára tenni. Azonban biztos vagyok benne, hogy a srác csak barát neki semmi több - a srácnak már lehet, hogy nem, ahhoz viszont meg "gyáva", hogy a csajnak elmondja mit érez iránta így nem is fog semmit sem tenni csak vár a csodára -ahogy ez sok nõnél lenni szokott.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

minigirl
😊

minigirl
Eddig sem állítottam, hogy tetszene, de mondtam már: szabad ember, nem a rabszolgám. Az õ dolga, ha nem akar velem nyaralni.
DE! Lehet, hogy a lány vele is akar majd nyaralni, és a barátjával is... Mi ezzel a probléma? Lehet, hogy te nem hiszel a férfi-nõ barátságban, de én vagyok az élõ példa rá, hogy igenis, létezik.

ez így van, senkinek nem esne jól ha a párja mással menne nyaralni! pedig azt mondja a csaj hogy szeret meg minden.. majd tegnap este amikor valahogy ujra elöjött az a srácos téma már azt mondta nekem hogyha nemtudok le menni akkor inkább menjünk el a balcsira vagy valahova mi ketten mert én fontosabb vagyok neki 😊 hát hirtelen nemtudom miért változott meg a véleménye.. de nem baj örültem neki 😄

mert elvileg azért mert az a srác megigérte neki hogy elviszi egyszer búvárkodni és õ nagyon vágyik rá.. szvsz mindenáron le fog menni 😊

salsoul
Kiegészítés az utoljára mondottakhoz

...
Nem a szereterõl szól, hanem az ÉN-rõl.
Gazdasági érdekkapcsolat. Szimbiózis.
Hol kapok többet, jobbat?
salsoul
Azzal megy és oda ahova akar.
Elvégre felnõtt emberek vagyunk.
Nem ovisok.
Érzelmileg is.

Én feltétel nélkül megbíznék benne, akkor is ha visszeélne esetleg ezzel a bizalommal, mert késõbb ez neki okoz majd örlõdõs problémát nem nekem.
Emberbõl van õ is, õ is hibázhat idõnként, õ is cselekedhet megfontolatlanul idõnként, neki is elmehet idõnként a józan esze mint ahogy nekem is neked is... Persze ez nem mentség - aki ezt mégis így gondolja visszaél... visszafele-él. Abba az irányba ami nem kívánatos és nem elõremutató.

A tetszést illetõen: közömbös lennék.
Elvégre munkába is elmegy nélkülem, és találkozik más férfiakkal stb...
Fõleg ha munka miatt kell elutazni pár hétre, vagy hónapra... akár munkatársakkal az ellenkezõ nembõl.
Akár mondjuk a Hawaii szigetekre mert ép vulkánokat tanulmányoz stb... mittomén...

A kapcsolatban meg ha benne van az egoizmus: egyre megy azzal amit #3960-ban írtam: abban a kapcsolatban nincs szeretet, és az elsõ alkalommal széthullik.
Nem a szereterõl szól, hanem az ÉN-rõl.
Gazdasági érdekkapcsolat. Szimbiózis.
Nekem is rosszul esne, ha a barátnõm egy másik férfival szeretne elmenni nyaralni.
Mi ez a baromság? Gyak. ez azt jelenti, hogy nem akar veled lenni, veled nyaralni timexxx.
Bár elég kevés körülményt tudunk, mert nem sokat osztottál meg róla. De annyit mondhatok, hogy ez nagyon nem jó jel.

Van olyan amikor lányos hétvégét, vagy csajos hetet csinálnak. Azzal semmi gond. Lányokkal megy. Na de ha valaki komoly párkapcsolatban van, ne menjen el már egy másik sráccal nyaralni!
(itt ez még annyiban sérül, hogy egyelõre nem komoly a kapcs.)

3960-ra: nem helyeseltem ilyen mentalitást. Annyit mondtam, hogy benne van az egoizmus a kapcsolatokban. Ne próbálj félremagyarázni!

Nem lepõdik meg senki ezen, csak nem tetszik. Ez 2 különbözõ dolog.
És mindenféle mellébeszélés nélkül: Neked tetszene, ha a barátnõd egy másik férfival menne el nyaralni?
Na ne mondd már hogy igen!
chhaya
ha régóta ismeri a csaj a srácot és csak haverok, akkor miért ne mehetne? kb annyi, mintha a barátnõjével menne.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
Valószínûleg azért, mert õ hívta. 😊

És, mint írtam az elõzõekben: nekem is rosszul esne, ha a barátom egy lény barátnõjével menne el nyaralni, de elengedném, elvégre szabad ember, azt csinál, amit akar.

salsoul
Egy másik topikban pedzegetted a kulcsszót: egoizmus → egoista szeretet → addig szeretlek ameddig nekem kellemes és szórakoztató. Miért? Mert az ego csak magával, a saját javával foglalkozik, és keresi. Akár mindenen és mindenkin átgázolva.
Többen ezt a mentalitást helyeselték is ott. Köztük jómagad isss.

Ezért nem tudja, hogy mennyire rossz a másiknak, sõt nem is érdekli (semmi a saját maga javán kívül)...
És ugyan ezért nem kell meglepõdni a dolgon...

A másik lényeges meg az, hogy nem tudja, vagy nem érdekli, ez az út mennyire rosszul esik a párjának??
Ugye feltettétek magatokban a kérdést, hogy MIÉRT azzal a másik sráccal (baráttal) meg horvátba? Miért nem timexxx-el?
Mert ez a lényeg.
salsoul
nem kell iwiw nem kell semmi sem...
én csak arra akartam kilyukadni, hogy ált. megfelelõ helyen megfelelõ emberek vannak...

Tehát a probléma talán az, hogy rossz helyen nyúlkál (keresgél) az ember s ezért nyúl eleve rosszba...

Jelenleg nekem ugy fest a dolog, mintha az ember - vagy tudatosan, vagy nem tudatosan - (persze eleve kudarcra ítélve) diliházban keresné a rendes lányt. S miután sehogy sem találja, konstatálja s kijelenti, hogy a csajok min 80-100%-a dilis...
Holott pusztán csak arról van szó, hogy eleve diliházban dilisek közt keresgélt...

Aztán elõfordul(hat), hogy az ember eleve diliházban van/él/lakik, csak nem veszi észre...

Persze ez amolyan példázat szerû dolog vagy mi a szösz.

Talán.
norbre
ha megbízol benne és elengeded anélkül hogy feltételeket szabnál, akkor ez "jó pont" nála hiszen érzi hogy tényleg bízol benne.. szerintem ez a legjobb ha tényleg bízol benne

ha már feltételeket szab az ember akkor ez a másiknak mindig azt mondja hogy nem bíznak benne és korlátozni akarják.. azt pedig senki nem szereti ha korlátozzák

a revans (mármint hogy "jó akkor énis elmegyek egy lánynal") pedig kb olyan mint a korlátozás azzal a plusszal hogy gyerekessé tesz a másik elõtt

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

minigirl
<#eljen><#nyes>

persze ez igy van.. azér nem is stresszelem nagyon magam rajta mer nyárig még elég sok idöm van 😊

norbre
a revanson egyébként meg nem gondolkodtam 😊 az tényleg nem lenne jó, pedig meglehetne. de miért ne tegyem? érdekelne a véleményed erröl

norbre
amit viszont ne tegyél hogy revansot veszel.. mármint hogy pl "jó akkor én is elmegyek egy barátnõmmel"

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"