Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Soha sem volt olyan mint amit leírsz.
Mit gondolsz az özönvíz miért szakadt az emberekre?
Sokkal-sokkal kisebb dolgokért mint ami ma történik a világban.
Egy kicsit gondolkodj is mielõtt nekiállsz ilyen gondolatokkal narkózni.
Jelenleg viszont itt vagyunk és még mindig az van, hogy nem találjuk a rendes lányokat.
Szerintem a gyerekek õszinték és a nevelésüknél lesznek elcseszve. Illetve a környezet is hatással van rájuk. Régen volt egy csomó rendes nõ, igaz, akkor nem is ismerték el a jogaikat. Lehet, hogy most is azt kellene. Régen az emberek kiálltak a véleményük mellett és fontos volt a becsület. Ma már annyira rohanunk, hogy elszaladunk egymás mellett. A csetes ismerkedés is ilyen, ott már nincs szerelem elsõ látásra, max. elsõ kattintásra 😉 Hol van az elsõ benyomás? A szemkontaktus? A másik illatának az érzése vagy az apró érintések? Hamarosa elérjük azt a szintet, hogy: dugunk? dugjunk - és mindketten megnyomták a dugás gombot, majd fél óra mulva aktivizálódott az elélvezés gomb is <#idiota>#idiota>
Na ebbõl akarok kimaradni, inkább megyek a földet kaparni egy "elmaradott" országba.
//huhh, asszem' péntek van
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ki vagy te, hogy sorba álljanak érted a fiúk?
(légyszives tegyél már föl képet vagy valami)
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
énis tettem fasz dolgokat 1-2lánnyal.mindenki követ el dolgokat.de van aki utána többet soha.mint pl énis.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
mind1, már nem érdekel ám, letiltottam msn-en, de nem törölt iwiw-rõl, hát én se õt, ha akar megtalál és írhat, de én nem kezdeményezek semmit, és nem érdeklõdöm
én azt várom el h mindenki legyen velem õszinte, inkább mondja azt h nem jövök be neki, minthogy hazudja azt h pl barátként tekint rám, vagy h válaszra se méltat
normális, õszinte választ sztem mindenki megérdemel
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Neked hogy esne, ha nem válaszolna vki?
A semmitõl minden jobb.
Az más tészta, hogy a kulturálatlan b..mok miként reagálnak. De az már kit érdekel, ha te elmondtad, hogy nem akarod? Egyszerûen törlöd és kész. Ha ennyi nem elég, letiltod.
Magadat minõsíted vele önmagad szemében, ha nem válaszolsz, mert nem mersz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Én is örülök egyébként, hogy találtál rendes csajt. Csak arra leszek kíváncsi, ha elmúlik a lila köd, milyen lesz.
Érdekes lenne végigkövetni egy ilyen szakaszt.
bár nekem a megfogalmazás nagyon furcsa: Ritka rendes lányt találni <- kicsit furán hangzik, nem? na mind1 😄
neked gratulálok!
most én is egy normális lányt néztem ki, miután az elõzõ "csinibaba" válaszra se méltatta levelem...
ez viszont normálisnak néz ki 😄
ui.: szerintem ha vki nem jár bulizni, az nem gond, pl én se szeretek bulizni, és nem érzem úgy h bármivel is kevesebb lennék :p
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
de ez szerintem magától értetõdik
Ha a barátnõmnek van egy fiú barátja, azt nyilván nekem is bemutatja, én is megismerem igy tudom hogy az tényleg csak barátság.
(csak akkor van ok gyanakvásra ha addig még nem mutatta be nekem...)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
DE! Lehet, hogy a lány vele is akar majd nyaralni, és a barátjával is... Mi ezzel a probléma? Lehet, hogy te nem hiszel a férfi-nõ barátságban, de én vagyok az élõ példa rá, hogy igenis, létezik.
...
Nem a szereterõl szól, hanem az ÉN-rõl.
Gazdasági érdekkapcsolat. Szimbiózis.
Hol kapok többet, jobbat?
Elvégre felnõtt emberek vagyunk.
Nem ovisok.
Érzelmileg is.
Én feltétel nélkül megbíznék benne, akkor is ha visszeélne esetleg ezzel a bizalommal, mert késõbb ez neki okoz majd örlõdõs problémát nem nekem.
Emberbõl van õ is, õ is hibázhat idõnként, õ is cselekedhet megfontolatlanul idõnként, neki is elmehet idõnként a józan esze mint ahogy nekem is neked is... Persze ez nem mentség - aki ezt mégis így gondolja visszaél... visszafele-él. Abba az irányba ami nem kívánatos és nem elõremutató.
A tetszést illetõen: közömbös lennék.
Elvégre munkába is elmegy nélkülem, és találkozik más férfiakkal stb...
Fõleg ha munka miatt kell elutazni pár hétre, vagy hónapra... akár munkatársakkal az ellenkezõ nembõl.
Akár mondjuk a Hawaii szigetekre mert ép vulkánokat tanulmányoz stb... mittomén...
A kapcsolatban meg ha benne van az egoizmus: egyre megy azzal amit #3960-ban írtam: abban a kapcsolatban nincs szeretet, és az elsõ alkalommal széthullik.
Nem a szereterõl szól, hanem az ÉN-rõl.
Gazdasági érdekkapcsolat. Szimbiózis.
Mi ez a baromság? Gyak. ez azt jelenti, hogy nem akar veled lenni, veled nyaralni timexxx.
Bár elég kevés körülményt tudunk, mert nem sokat osztottál meg róla. De annyit mondhatok, hogy ez nagyon nem jó jel.
Van olyan amikor lányos hétvégét, vagy csajos hetet csinálnak. Azzal semmi gond. Lányokkal megy. Na de ha valaki komoly párkapcsolatban van, ne menjen el már egy másik sráccal nyaralni!
(itt ez még annyiban sérül, hogy egyelõre nem komoly a kapcs.)
3960-ra: nem helyeseltem ilyen mentalitást. Annyit mondtam, hogy benne van az egoizmus a kapcsolatokban. Ne próbálj félremagyarázni!
Nem lepõdik meg senki ezen, csak nem tetszik. Ez 2 különbözõ dolog.
És mindenféle mellébeszélés nélkül: Neked tetszene, ha a barátnõd egy másik férfival menne el nyaralni?
Na ne mondd már hogy igen!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És, mint írtam az elõzõekben: nekem is rosszul esne, ha a barátom egy lény barátnõjével menne el nyaralni, de elengedném, elvégre szabad ember, azt csinál, amit akar.
Többen ezt a mentalitást helyeselték is ott. Köztük jómagad isss.
Ezért nem tudja, hogy mennyire rossz a másiknak, sõt nem is érdekli (semmi a saját maga javán kívül)...
És ugyan ezért nem kell meglepõdni a dolgon...
Mert ez a lényeg.
én csak arra akartam kilyukadni, hogy ált. megfelelõ helyen megfelelõ emberek vannak...
Tehát a probléma talán az, hogy rossz helyen nyúlkál (keresgél) az ember s ezért nyúl eleve rosszba...
Jelenleg nekem ugy fest a dolog, mintha az ember - vagy tudatosan, vagy nem tudatosan - (persze eleve kudarcra ítélve) diliházban keresné a rendes lányt. S miután sehogy sem találja, konstatálja s kijelenti, hogy a csajok min 80-100%-a dilis...
Holott pusztán csak arról van szó, hogy eleve diliházban dilisek közt keresgélt...
Aztán elõfordul(hat), hogy az ember eleve diliházban van/él/lakik, csak nem veszi észre...
Persze ez amolyan példázat szerû dolog vagy mi a szösz.
Talán.
ha már feltételeket szab az ember akkor ez a másiknak mindig azt mondja hogy nem bíznak benne és korlátozni akarják.. azt pedig senki nem szereti ha korlátozzák
a revans (mármint hogy "jó akkor énis elmegyek egy lánynal") pedig kb olyan mint a korlátozás azzal a plusszal hogy gyerekessé tesz a másik elõtt
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
norbre
a revanson egyébként meg nem gondolkodtam 😊 az tényleg nem lenne jó, pedig meglehetne. de miért ne tegyem? érdekelne a véleményed erröl