22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#7733 Én értem, szerinted hiányzik belőle az alapja. De amit Te hiányolsz belőle az már nem a motivációkutatás területe, a Maslow piramis pedig az. -
#7732 Te nem érted... -
#7731 De értsd már meg, hogy ettől még nem hiányos az elmélet ebből a szempontból. Ennyi erővel a zongoráról meg hiányzik a blokkolásgátló. -
#7730 Csak nem úgy éli meg, éli ki mint egy barbár - ettől még az akademikus lehet szexuálisan barbár. -
#7729 Ennek meg nem sok értelme, egy akadémikusnak ugyanúgy vannak szexuális szükségletei, ahogy egy barbárnak. A Maslow-piramis egy motivációelmélet nem pedig személyiségrajz. -
#7728 nem szintek sorrendjéről beszéltem, hanem a szintek kivitelezéséről
egy barbár minden szinten barbár lesz -
Rundstedt17 #7727 a szex nem egy igény, hanem a szerelemtől elválaszthatatlan közös örömszerzés
ezt magyarázd meg már érvekkel...... -
#7726 Pedig létezik olyan, hogy szexuális szükséglet. A Te állításod alapján nem létezik maszturbáció. -
#7725 Az elmélet része az is, hogy egy szint felett néha nem ez a sorrend, de ez az általános. -
#7724 Maslow azt hagyta ki, hogy [szellemi fejlettségtől, nívótól függően] ki milyen módon fogja kielégíteni elemi és többi szügségleteit. -
#7723 Kérem igazolja álláspontját! -
#7722 ha a keletiekre hivatkozunk akkor olyan módon is kéne csinálni mint ők... és nem [oly] elemi szinten [mint nyugaton]... -
#7721 a szex nem egy igény, hanem a szerelemtől elválaszthatatlan közös örömszerzés
Ne vedd sértésnek, de egyes keleti kultúrák sem így gondolják... -
clio1616v #7720 igen csakhogy az alváshoz se kell más és a fizikai igényeid kielégítéséhez se kell más
a szex nem egy igény, hanem a szerelemtől elválaszthatatlan közös örömszerzés -
clio1616v #7719 elválaszthatatlan... éted ezt a szót? -
#7718 Nem kell ám lefeküdni minden szembejövő nővel/pasival csak azért, mert fizikailag vonzódsz hozzá.
Nem mondom, hogy én várok az igazira, de akikkel eddig lefeküdtem, azokba mind egy szálig szerelmes voltam (nem mintha túl nagy lenne a létszám). Aztán elmúlt, de nem bántam meg, mert nem felejtettem el, hogy szerettem az illetőt, valamikor. Viszont ha maga Johhny Depp akarna csak úgy simán lefektetni, mindenféle érzelem nélkül, akkor őt is tökönrúgnám, méghozzá azért, mert ha valaki csak dugni akar, akkor béreljen kurvát. -
#7717 Nem hagyott le semmit, az életben maradás igényénél nincs alapvetőbb szükséglet. Okoska. -
Lirion #7716 Mivel neked olyanod nincs, nem is lehet rá senkinek semmi befolyása. -
#7715 Az én becsületemhez senkinek semmi köze, senkinek semmi befolyása nincsen rá. -
#7714 Tedd azt.
(Szókratésztől tanultam - és igaza van) -
#7713 Eldobom a hajamat ettől a "logkiától"... -
Lirion #7712 Ami nincs, azt nem is lehet megsérteni. -
#7711 igen, csak ennek fizikai rendezése, szellmi gyengeségre vall... és arra, hogy van valami a sértésben...
mellesleg pl az én becsületemet senki semmivel sem tudja megsérteni
jobb úgy elesni hogy ártatlan vagy és igazad van, mint bűnösen... -
Rundstedt17 #7710 Tudod régen ilyenkor jött a párbaj.
De nem itt Magyarországon -
#7709 Becsületsértés fogalma mond neked valamit? -
#7708 Nem a viselkedésedet kívánom megváltoztatni... -
#7707 Sértés az ha vmit a nevén neveznek? -
#7706 Csak Maslow bácsi lehagyta a piramis alapját ami mindent (piramis építményét) meghatároz(za)... -
#7705 Van, hogy a Szerelmed melletti fekvés is kielégíti a testi vágyaidat...
Ilyen is volt már. Tudod nekem legalább vannak tapasztalataim. Sajnos nem annyi, mint szeretén.
Az, hogy pofozkodsz szintén elárul sokmindent...
Például az, hogy nem tűröm hogy sértegessenek. Tudod régen ilyenkor jött a párbaj. Fura, hogy egyes elveket milyen magasztosnak gondolsz és egyeseket mennyire nem mikor évszázadokig hagyomány volt, mint az hogy házasság előtt no szex... -
Lirion #7704 Súlyos tévedés. A szex egy alap fiziológiai szükséglet, még Maslow piramisában is benne van. Semmi köze a szerelemhez, sőt, előbbre való annál, ez csak a te és a hozzád hasonlók baromsága.
Mellesleg a szerelem sem alakul ki, ha nincs fizikai vonzalom, vagyis nem indulnak be azok a kémiai folyamatok, amik arra serkentenek, hogy dugd meg a másikat.
Az abszolut igénytelenség az, hogy nem fogadod el a fiziológiai vágyaidat, helyette elnyomod, mert vki(k) erre nevelt(ek). Ennyi erővel aludni is csak éjjel szabad, mert micsoda szentségtörés és igénytelenség, hogyha vki nap közben alszik. -
#7703 üröm -
#7702 Az örömből nem kell neki az ürüm, pedig azt is vele jár... -
#7701 Csak beszari felvállalni a dolgait Minden Következményével együtt... -
clio1616v #7700 A tehetetlen ember akarja csak megváltoztatni mások viselkedését fizikai erőszakkal... -
#7699 Nyilván hosszú távon neki más volt a "huzalozása"...
Aki nem úgy él, az nem az ököljog szerint él, ergo te úgy élsz.
A szavaimat erőszakkal nem teszed semissé, le nem győzöd.
És nem kell ködösíteni. Aki úgy van "huzalozva" hogy a fütyköse vagy a nunája vezesse az vállalja ezt fel és ne ködösítsem meg magyarázkodjon mindenféle elméletekkel, hogy miért...
A kurva ezért becsülendő: ő nyíltan mindent mindenestül felvállal. -
clio1616v #7698 valamiért a tartós pusztán szexkapcsolat nem kellett vagy neki vagy neked... kicsit gondolj bele miért nem.. talán nem adta meg a teljes kielégülést..
Van, hogy a Szerelmed melletti fekvés is kielégíti a testi vágyaidat...
Az, hogy pofozkodsz szintén elárul sokmindent... -
ba32107 #7697 Felfogta már mindenki, csak ti nem fogjátok fel, hogy nem mindenki olyan mint ti. És ez a nevetséges. -
clio1616v #7696 röhej, hogy neked ilyen igényeid vannak, de ez inkább igénytelenség már ne haragudj..
a szex az csak a hab a tortán, ahol a szerelem a torta.. van aki nem szereti a habot és van aki csak a habot szereti.. nekem elválaszthatatlan a kettő külön nem kérek belőle köszönöm... -
#7695 1. Nem úgy élek.
2. Élőben már lehet, hogy felpofoztalak volna ilyen sértegetésért. Régen az ember megvédte a becsületét. Ha már annyira fennkölt erkölcsöknél tartunk...
Csak azt a nőt megtalálnod akit szintén így huzaloztak... Hogy nem találod? Ja...
De. Volt már ilyen. Szép volt amíg tartott. -
#7694 Nem kell itt hőbörögni
Csak azt a nőt megtalálnod akit szintén így huzaloztak... Hogy nem találod? Ja....