Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
általánosítani nyilván nincs értelme de te pl az ilyet hogy viselnéd fordított helyzetben?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Chat.hu/pub/haver ismerõse/munkahely/bolt/suli
A felsorolt példákból az 1. haver valamilyen rokona, 2. haver haverja, 3.munkahely
De ez most miért fontos? adjak meg iwiw elérhetõséget
<#kerdes>#kerdes>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Kicsit konkrétabban...?
Pl vonaton, utcán, könyvtárban, hivatalban, bankban, plázában, virágboltban, tanfolyamon, elõadáson, strandon, vendéglõben, bárban, kocsmában, diszkóban, klubban, szállodában, rock koncerten, templomban...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
(Csak azért kérdem, mert nekem szinte csak fiúbarátaim vannak, szoktam is velük különbözõ helyekre mászkálni, akár kettesben is, de a barátom nem féltékeny, mert bízik bennem.)
de ti mit csinálnátok ha bnötök ezt mondaná, sõt megis csinálná?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Jaj, hát nem felsoroltam! 😊
És ez csak a 2008-as év termése hahaha!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez évben 3 nõt ismertem meg komolyan
1. csalódott a férfiakban és kijelentette, hogy ha talál valakit, azzal 2 évig nem fekszik le. Ezt még valahogy be lehet magyarázni, hogy nagy csalódáson esett át, OK, majd kigyógyul. De a 2. feltétele, hogy a srácnak legyen kocsija. No comment.
2. rendes okos szép nõ. Beszélgetés közben 100x kérdezte: ugye szép vagyok? Aztán elmentünk bulizni és vagy 5 exével találkozott. Bár nem mindegyik volt gazdag, de az a kemény macsó tipusúak voltak. Csodálkozik, hogy egyik kapcsolata sem mûködött eddig...
3. Ez is rendes, de kiderült, hogy fél éve kavar egy ismerõsével és csak szex van köztük, de õ szerelmes, a srác megmondta neki, ennél több soha nem lesz köztük.
Ezen felül volt a netes ismerkedõs, aki benne lett volna a camsexben, én nem. Aztán aki csak a munka és a lakás között ingázik, nem ismeri az azon kívüli világot. Aztán az önbizalomhiányos nõ, akit unszolni kell, hogy egyáltalán történjen valami.
Csak így hirtelen pár a 2008-as évbõl, de lenne még...
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Szerintem így szar...
Nem, nem úgy hanem amúgy szar...
Dehogy is emígyen szar...
Áhhh... még nem érett az emberiség arra, hogy megértsen minket...
Nem beszél az a szarásról akinek nincs gondja az emésztéssel.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
u.i.: ha lehet kihagynám a találkozót, semmi kedvem, hogy egy vadidegen nyilvánosan lesegfejezzen, vagy lekreténezzen.
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Helyesn:
"A" alany átlagos anyagi helyzettel rendelkezik: panel lakást közösen meg tudtok venni hitelre, egy-két évente el tudtok menni nyaralni belföldön, néha külföldre. Szeret és viszont szereted (szerelembõl)
"B" alany gazdag, ha nem is mindent de jólétet biztosítani tud, az átlag fölött tudtok élni, de nem szereted, inkább csak elviseled és tudod, hogy õ sem szerelembõl van veled, csak téged választott élettársának.
A vagy B?
Nõk esetében 70% fölöttire tenném, hogy B-t jelölnék meg ha tényleg ilyen helyzetbe kerülnének. De nem vagyok naív és szerintem a férfiak is inkább a B típusú nõt választanák.
Ez eddig úgy néz ki, hogy stimmel. 😊
és ez is továbbmutat mert ha szar valakinek a melója arról általában csak õ tehet.. mindenkinek meg van a lehetõsége hogy tanuljon vagy jobb legyen a szakmájában és jobb állásokat vagy pozíciókat töltsön be, csak sokan lusták vagy nem elég kitartóak hozzá hogy ezért tegyenek is valamit és csak nyavajognak hogy bezzeg õk nem kellnek senkinek.. de kérdem én kinek kellenek a panaszkodó, nyavajgó emberek?
de írd nyugodtan xD
Ma nem értem rá, edzés miatt (láthattad, a környéken sem voltam), ám legyen, holnap találkozhatunk... xD
\"Heroes never die. They just reload.\"
a másikat is szereted, õ rózsadombon lakik a saját lakásába és évente 2 nyaralást és hétvégenkénti szórakozásokat is megengedhettek magatoknak, melyiket választanád?
(csak feltevés persze, mert igazából nincs olyan hogy két embert szeretsz szerelemmel, csak az egyiket egy hajszállal jobbban..)
Vannak olyan nõk, akiknek csak az számít.
Valszeg olyan nõt fogott ki a törpe is.
Nekem biztos nem kellene, akármennyi pénze is van.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Miután lehiggadtam, én is szépen el szoktam mesélni a(z akkor már feldolgozott) gondjaimat." --- amúgy pedig mi van akkor, ha a nõ, aki alapból higgadt, külsõ szemlélõként jobban átlátná a helyzetet, mint te? És esetleg tényleg tudna segíteni? Ez még nem jutott eszedbe? Bizony vannak nagyon okos, és bölcs nõk, akik komoly támaszt tudnak nyújtani az embernek a bajban.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Egyszerûen kétféleképpen viszonyulunk a problémákhoz.
Csak el kéne fogadni, hogy VAN AKIT BÉKÉN KELL HAGYNI, HOGY FELDOLGOZZA A KIS PROBLÉMÁIT, GONDJAIT!
"Persze, hogy én nem fogom leterhelni a páromat a gondjaimmal, de nem is mutatom ki, ha nyomott vagyok, vagy ha bajom van valaki mással."
De miért nem? Azért a párod, hogy tudjon a dolgaidról és te is az övérõl.
Na most akkor te sem mondod el a problémáidat? Hogy is van ez?
Miután lehiggadtam, én is szépen el szoktam mesélni a(z akkor már feldolgozott) gondjaimat.
tegnap láttam egy dokumentumfilmet törpékrõl. 3 kisembert mutattak be.
Ezek közül kettõ fontos:
- az egyiket születésekor az anyja intézetbe adta, most 4x éves, és gondnokként dolgozik, egy lepukant helyen. Jó modorú, kedves ember, mindenki szereti csak éppen barátnõje nincs!
- a másik tanult családból származik, lediplomázott és orvosként dolgozik. Õ is jófej, bár az elõzõt még jobbnak tartottam, de ez szubjektiv vélemény. Volt egy helyes NEM törpe felesége, és egy gyereke.
Összegezve, ha nem számit a biztonságos anyagi háttér a nõknek, akkor az elsõ törpének miért nincs se barátnõje, se felesége?!
És ahogy mondod, van némi valóságalapja is.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Már bocs, de az a nõk dolga! <#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Persze, hogy én nem fogom leterhelni a páromat a gondjaimmal, de nem is mutatom ki, ha nyomott vagyok, vagy ha bajom van valaki mással.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."