22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Vállald büszkén hogy neked könnyelmű huzalozásod van, és úgy élsz mint egy állat.
  • salsoul
    Ő kéjfiú, csak nem tetszik neki ha a nevén nevezik...

• Lirion
    "Kinevetnek mert más vagyok, én meg kinevetem őket, hogy mind egyformák!"
    Ennyi.
  • Molnibalage
    Jöttök itt a magasztos elvekkel erre másokat élből lekurvázol. Aha. Itt a helyedben égne a pofám, de erősen.

Tudod létezik olyan hogy evoulúció és testi igények. Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva. Kivételek vannak, mint te. Ha van két ember aki csak szimplán jól szeretné érezni magát akkor ebben mi az elíélendő? Lehet kulturáltan is csinálni és folytatása is lehet a dolognak.

Akkor ennyi erővel én meg idióta vadbaromnak is hívhatnálak, mert érveid szánalmasak és röhelyesek, a józan ész teljesen kizárásán alapulnak. Vagy esetleg töketlen buzniak. Stb.

Nagyon könnyen beszólogatnak itt egyesek...
  • clio1616v
    Más az értékrendünk, ha te nem így gondolod..
  • Herr Lehrer
    itt a lényeg röviden
    close topik:DDD
  • Molnibalage
    Az ilyen kijelentésekkel csak óvatosan...
  • salsoul
    kéjelgés, kéjhölgy, kéjfiú - ezek sokkal szebb és leírobb szavak
  • clio1616v
    Szerintem meg pont az a kúrva és ribanc, aki csak úgy bármilyen más okból mint szerelem szétteszi a lábát érzelem nélkül...
  • clio1616v
    Nem érti.. neki az lenne a természetes, hogy csak ne magának kelljen csinálnia.. úgy akar kielégülni, hogy mondogathassa a haverjainak, hogy ez is megvolt meg az is..

Ha meg majd úgy gondolja, hogy érzelmet is vinne bele, az meg más nem lesz jó mert bemocskolásnak érzi majd a párja felé a viselkedését.. ez az ő szintje... és kicsit sajnálom emiatt..
  • salsoul
    Akkor viszont senki se panaszkodjon, hogy milyen szar a világ, hanem éljen a szarban és legyen benne boldog, még ha a minimálbéréből meg sem tud élni, s még akkor is ha időnként becsúszik egy kis hitler vagy sztálin is... de most komolyan... ;)

Tényleg, szóval akkor pszt...
  • salsoul
    Ez van, még ha te is olyan vagy, s még ha nem is tetszik akkor is.
    Légy rá büszke, hogy ezt választottad (mindenestül), s ne háborogj ;)
  • salsoul
    Ez speciel egy nőtől van ;)
  • Lirion
    Te aszerint a mondás szerint ítélkezel, hogy ha egy nő lefekszik a faluban mindenkivel, akkor egy büdös kurva, ha egy férfi csinálja ugyanezt, akkor ő a falu bikája?
  • Molnibalage
    Akkor a világ elég komoly része könnyű erkölcsű? Jó. Akkor leszarom, már bocsánat. Kicsit túl sok itt az erkölcscsősz azt hiszem...
  • Fbn Lx
    dehogynem, ha egy lány lefekszik valakivel szerelem nélkül, nyilván ribanc lesz belőle.
    A kérdés inkább az, hogy örüljünk-e neki hogy olyannyira változatos a világ, hogy itt a ribancok is megteremnek, vagy űzzünk egy utópiát, amiben minden embernek makulátlannak kellene lennie?
    Elvégre hogyan találná meg salsoul álmai nőjét, ha lelki tisztaságban az a többihez képest nem lenne kiemelkedő, mert egyáltalán nem lennének tisztátalanok?
    Az ilyen emberek vágya általában az, hogy a másik felükkel, A LÁNNYAL megossza a tisztátalan, mocskos világ elleni elméleti harcot. Na most ha nincs már mi ellen harcolni, akkor ez alapból bukó.
    Ha az életedet arra teszed fel, hogy harcolj, és mindig szembehelyezkedj bizonyos nézetekkel, akkor nincs többé értelme az életednek ha megszűnik létezni a dolog, ami ellen harcoltál.
    Ez alapból egy paradoxon, mintha saját magad ellen küzdenél.
    Ezekkel a dolgokkal szemben nem elvekkel kell élni, hanem el kell fogadni a létezésüket.

a kérdés ugyanúgy fennáll az élet egyéb aspektusaira is. Ha mindenkit az öntudatos életre nevelnék, ha mindenkit tisztának, becsületesnek és önmagát megvalósítónak nevelnék, ki vinné el a kukát az ajtód elől? Ki pucolná a wc-det és a kéményedet? Melyik öntudatos, tisztességes lány szopna le egy borjút az internetet 50 dollárért, hogy vasárnap unalmas délutánjaidon a székben hátradőlve megbotránkozz, és nevess egy jót? Ki táncolna a striptease klubjainkban, és kitől vennéd a füvet hétvégére a haverokkal?
    Szóval csak azt akarom ezzel a sok eltúlzott szarral érzékeltetni, hogy mennyivel unalmasabb lenne a világ, ha mindenki eszerint a filozófia szerint élne ;)
  • Fbn Lx
    ...szokták mondani a töketlen buzik, akik nem kapnak meg senkit.
  • salsoul
    "Azt a férfit csodálni inkább, ki nőknek
    csáb-hadától sosem kapott még sebet sem."
  • salsoul
    amit írsz az a könnyű erkölcsű nő, a hetéra vagy kéjhölgy definíciója
  • minigirl
    szerinted...
  • Lirion
    Már leírtam párszor, hogy szerintem nem lesz se kurva se ribanc se egyéb hasonló vmi egy lány azért, mert lefekszik vkivel szerelem nélkül is, amikor épp nincs mellette senki, úgyhogy ezzel nem engem kell győzködnöd.
  • salsoul
    Egy helyben sietsz Lirion ;)
  • minigirl
    Ribanc sem vagyok. :P
  • Lirion
    Ezért akkor én hazudok, ha azt mondom, hogy vkivel csak fizikai kapcsolatot akarok, mást nem, egyértelmű.
    Egyébként senki se kért arra, hogy kefélj mindenkivel, az egész csak egy feltételezés volt, ennyire ne éld bele magad.. Kurva meg attól lennél, ha pénzért dugnál.
  • minigirl
    Neked nem esett le. Pont ez a bajom. Csak kefélni nem fogok senkivel, nem vagyok kurva.
  • Lirion
    Nem akartam durván fogalmazni, de legyen, mert úgy látom, nem esett le. A kapcsolat nélküli talákozgatás alatt azt értem, hogy összejárnak a felek dugni. Ehhez nem kell elkötelezni magukat, hűségesnek lenni, ez nem egy olyan kapcsolat, amire az emberek a szó hallatán mindjárt gondolnak. Semmi hülyítés nincs benne, mivel a találkozások oka nyilvánvaló és elfogadott mindkét fél részéről, ha beleegyeznek.
    Ha megnyugtat, felőlem gondolhatod hazugságnak, lelked rajta.
  • minigirl
    Ha "nem akarok/tudok" felvállalni egy kapcsolatot, akkor találkozgatni sem akarok, mert nem fogom hülyíteni a másikat. A másik része pedig az, hogy ha akarok találkozgatni valakivel, akkor megteremtem a feltételeket ahhoz, hogy kapcsolatot is alakíthassak ki.

És igen, mind a kettő kamu. Egyszerűen azért, mert az előbbit nem mondogatni kell, hanem éreztetni, az utóbbi meg... Szerintem érted, hogy miért gondolom hülyeségnek... Korábban már én is, és mások is kifejtették...
  • Lirion
    No miért? :)
    Azért az vicces, hogy az is kamu, hogy "így szeretlek úgy szeretlek örökké együtt leszünk" meg az is, hogy "legyünk csak kúrópajtások, többet nem akarok".
  • minigirl
    De ha már ennyire konkrétan tudni akarod: igen, hazudsz. A legjobban magadnak.
  • minigirl
    Válaszoltam a kérdésre, merthogy konkrétan az volt, hogy melyik részét nem hiszem el. Kérlek, olvasd újra, hogy mit is kérdeztél pontosan.
    Ha meg a miértre leszel kíváncsi, azt is elmondom.
  • Lirion
    Jajj, szegénykém, hát még mindig ezen rágódsz? :) Vegyél elő valami könyvet, hátha megleled benne a válaszokat.. :P
  • Lirion
    A kérdésem egy egyszerű eldöntendő kérdés volt, igen vagy nem válasz lehetőségekkel.
    A feltevés oka az volt, hogy egyesek szerint csak hazugsággal lehet vkivel szerelem nélkül lefeküdni, tehát aki erre megy, az biztosan hazudik. Ennek kapcsán írtam egy feltételezést egy kérdéssel, hogy azt elhinnéd-e, hiszen a "Lirion-féle kanegerek"-nek nem hiszel, ergo hazudok. Mivel még mindig nem voltál képes válaszolni, feltételezem, hogy "igen" a válaszod, különben leírtad volna, hogy nem hinnéd el.
  • minigirl
    Ezt:
    "most nem akarok/tudok felvállalni, de ha ráérek, szívesen találkozok veled pár órára"
  • salsoul
    És fejtsd ki plíz, hogy miből és hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy ő kötelességként élné meg a szex-et bárkivel is???

A szex több mint szórakozás... jóval több... és soha sem kötelesség... bár ha akarod degradáld mindekttővé [magadnak!]...
  • salsoul
    Ó Lirion mi lenne ha te is szépen sorban nekállni válaszolgatni a számodra feltett kérdésekre, amikről >>> ITT <<< vala szó...

És megértenéd a kérdést, nem terelnéd a témát...
  • Lirion
    Már csak a kérdést kéne megértened, mert bár válaszoltál, csak nem tudom, mire, mivel nem az volt a kérdés, hogy belemennél-e egy olyan kapcsolatba.
    Talán azért tereltél, mert a válasz disszonanciát okozna. Még szerencse, hogy itt van clio, aki megmagyarázza, hogy az nem lehet őszinte, aki nem akar hosszútávú kapcsolatot, amit neked sikerült benyelned.
    De lásd, milyen rendes vagyok, felteszem a kérdés lényegét megint: elhinnéd az állítást vagy nem?
  • minigirl
    Ő nem én, viszont érti, hogy miről beszélek...
  • Lirion
    El vagy tévedve egy kicsit, no de sebaj.
  • clio1616v
    Itt csupán arról van szó, hogy az interneten talált magának egy az ideológiájába kényelmesen beleilleszthető okosságot.. amely arról szól, hogy bármilyen nőt megkaphat aki csak megtetszik neki.. csak akarnia kell és a nő ott van az ágyába..

Ő pedig majd szépen sorra leteszteli őket, hogy melyik az ízlésének legmegfelelőbb :)

Csak ez sajnos nem így működik...
  • chhaya #7654
    Én sem vagyok minigirl, de ugyanígy gondolom, salsoul kiegészítésével.
    A csak szexre alapuló kapcsolat sem fujfuj, mindenki azt csinálja, amire neki igénye van, váljék egészségére. Csak el kéne tudni fogadni a más nézőpontokat, és nem valami beteges társadalmi elfojtásnak tekinteni, ha valaki másképp gondolja. (Ez mindkét félre igaz...)