22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#7773 A kutyát nem érdeklik a szexuális szokásaid, azon vagyok elképedve, hogy ennyire szűk látókörű lehet valaki. Ahogy látom, neked kétféle szex létezik. Az egyik a szerelemmel, szigorúan elölről, orál nem való. A másik az hogy pávatollal a seggedben, részegen bedugod a pöcsöd minden lyukba. Nevetséges. "Nőkkel eléggíttetem ki magam". Hehe, látom arra sem terjed ki a fantáziád, hogy úgy is lehet örömet szerezni valakinek, hogy nem szerelmes belé az ember. Ez pedig nem felelőtlenség, nem kell végletekben gondolkozni. Használd a képzelőerőd picit, azért kaptad. -
#7772 Nos akik itt annyira "szex ellenesnek" tűnnek itten azok gyakorlatilag a szeretkezés mellett törtek pálcát a "szexelés, dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb" helyett, míg a másik tábor az utóbbi mellett.
És ezzel azt hiszem sikerült is rövidre zárni a vitát.
Vannak a "dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb" pártiak és vannak a szeretkezés pártiak. -
clio1616v #7771 igen.. bizony lemaradtál, kurvának nevezünk minden olyan nőt, aki szerelem nélkül, más okból kifolyólag adja oda magát egy vagy több férfinak... -
clio1616v #7770 a szexuális szokásaim nem tartoznak rád :)
a páromat kellene megkérdezni mekkora a szexuális "igényem"... pont akkora amennyire szeretem...
az hogy te felelőség nélkül, nőkkel elégítteted ki magad az a te saját magánügyed..
én ezt a Szerelmemmel csinálom kizárólag, nekem ez a normális, neked meg a saját kis szokásod..
csak azon nagyon csodálkoznék, ha erre egy nő is vevő lenne, mert amit tapasztalat alapján állíthatok az az hogy a nők a biztonságot szeretik mindenben.. lehet vannak akik szeretik a kalandot is, de ők is csak úgy ha van ami biztos pont számukra... -
#7769 hubazz az elejét jól összekuszáltam
na szoval a poén az hogy kb 100 oldal ele van stb... így helyes:DD -
#7768 sok féle módon lehet nevezni, de a dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb.. nem egyenlő a szeretkezéssel. -
#7767 :DDDDD
a poén az hogy oldalakon kb kb 100 oldal tele van már ezzel a témával, és te még mindig ugyanott tartasz. Akkor vegyük sorba a faszságaidat, merthogy értelmes dolog nem sok volt abban amit leírtál:
"a kurváknak is élni kell valamiből, kevés kurva van aki azért szeretkezik mert örömét leli benne"
Milyen kurvák? Hol volt szó kurvákról? Most vagy én maradtam le, vagy te magad se tudod miket beszélsz.
"hogy olyan úriembereket mint ti kielégítsen, akik normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok"
:DDDD Nekem nincs szükségem kurvákra ember. Tudod hál'istennek ezen a világon az elvakult prűd "háténcsakházasságutándugok" nők, és a mindenkivel összevissza kefélő ribancok között akadnak normális lányok is(még ha nem is nagy számban) akik nem ribancok, de azért nem vetik meg a "szórakozást" sem ha épp arról van szó. Ez nem azt jelentih hogy bárhol bárkivel, csak azt ha valaki elsőre szimpatikus neki, akkor miért ne nyomhatnának le egy laza menetet?
a "normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok " szöveget nem is nagyon kommentálnám, igen, te kurvára ismersz engem az ország másik végéből a géped mögül, valószinű jahh.
"félrekeféltek, hogy ne a drága szeretett feleségeteket mocskoljátok be ürüggyel jólérezzétek, magatoknak örömöt szerezve..."
Milyen félrekefélés? :DDD Már azt is leirtam, igaz kurvarégen, hogy a félrekefélés undorító mocskos dolog. Tudod kik szoktal legtöbbször félrekefélni? Az álszentek. Az olyanok mint itt az SG fórumosok nagyrésze, tisztelet a kivételnek. Tudod ez a tipikus eset, amikor 16-25 év közötti emberek kitalálják hogy ők nem olvadnak bele a "gusztustalan erkölcstelen mai fiatalságba" hanem inkább jófiúk lesznek és ők csak házasság után szexelnek majd, aztán ezek az emberek szoktak 35-40 éves fejjel rájönni hogy elbaszták a fiatalkorukat, és olyankor szokott az jönni, hogy kibasszák az asszonyt a gyerekkel együtt, és felszednek vmi 20 éves csajt akit lehet kurogatni. és ez az undorító, nem az amit mi csinálunk :)
-
#7766 Én azért szétválasztanám az örömszerzést és a kéjvágyat kéjelgést, vagy nevezzük ön-örömszerzésnek(?). -
#7765 És mi akkor szexelés magyarul: dugás, baszás, kúrás, kéjelgés, vagy valami egyéb? Nevezzük a magyar nevén. -
#7764 Mert Te ismersz, igaz? Az ilyet, mint Ti úgy hívják hogy aszexuális, impotens, nőben meg frigid. Lehet hogy nehéz felfogni, de nem csak kétféle ember van,a szent meg a kurva. Van ám különbség aközött, hogy valaki 1 óra ismerettség után hazavisz valakit, meg hogy kötöttségek nélkül szexel egy ismerősével. Hogy a szex nem igény, az meg a világ legnagyobb baromsága, egészséges embereknél igény. -
clio1616v #7763 a kurváknak is élni kell valamiből, kevés kurva van aki azért szeretkezik mert örömét leli benne, hogy olyan úriembereket mint ti kielégítsen, akik normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok és ha van is kapcsolatotok, félrekeféltek, hogy ne a drága szeretett feleségeteket mocskoljátok be ürüggyel jólérezzétek, magatoknak örömöt szerezve...
én ilyen vagyok hogy ez számomra nem elfogadható, és a páromtól is csak ezt várom el... -
#7762 Új, eddig fel nem merült szó, "szeretkezés" idehozva, indul a ködösítés -
#7761 nem szeretkezésről volt szo, szexröl
a kettő nem ugyanaz. Ha szerelemből csinálod, akkor szeretkezés.
Ha nem, akkor csak simán szexelés, mind1ik jó, de mind1ik más miatt. -
#7760 Én csak mással töltöm azt az időt, amit mások a TV előtt töltenek, olcsó szórakozással töltenek... ezért van itt ennyi időm... -
#7759 Benne van a nevében: szeret-kezés. Ergó ha érzelem nélkül megy, akkor nem szeret-kezés. És itt is vagyunk a talány megfejtésénél.
Az amit érzelem nélkül az élvezetért csinálnak az tehát nem szeret-kezés...
Max külsőleg, látszatra... -
#7758 de azt tudom hogy értelmes ésszerű érveket eddig még nem hallottam a "nincsszexszerelemnélkül" oldalról, csak süketduma süketduma hátán. A világon többmillió ember él, akik bizony életükben már keféltek csak úgy élvezetből, szerelem nélkül, és képzeld el még élvezték is. Más kérdés hogy a ti neveltetésetek lehet olyan amilyen, és ezért elfojtjátok a fizikai igényeiteket, persze teljesen feleslegesen, csupán azért mert igy vagytok nevelve. De ilyen faszságot kijelenteni, hogy a szexet NEM LEHET élvezni szerelem nélkül a világ legnagyobb faszsága. Ha nem lehet élvezni akkor miért csinálják ennyien? Hogy te nem élvezed az egy dolog, magánprobléma, de baromságokat tényként kijelenteni nem hinném hogy okos dolog. -
#7757 Pont azt akartam én is mondani, h olvasás mellett bőven van idő erre is:) -
Lirion #7756 salsoul olvasta kérlek a dolgokat, ül a gép előtt és könyveket olvas, hogy milyen a szerelem, milyen a szex és hogy kell(sic!) csinálni. -
#7755 Látod mennyi mindent nem tudsz még... -
#7754 Azárt az vicces hogy olyanok osztják itt az észt az élet nagy dolgairól akik idejük nagy részét azzal töltik hogy fórumokra irogassanak az interneten... ti biztos rohadtul tapasztaltak lehettek, minden nap vagy 200 uj hsz. érkezik a topikba, annak a felét salsoul írja, aki a legtapasztaltabbnak hiszi magát, csak azt nem vágom hogyha egyfolytába a gép előtt ültök, akkor honnan a faszból tudtok ilyen sokat a dolgokról hmm? -
#7753 A szexnek leki tényezői is vannak, aminek bevonás nélkül csak testi kielégülés lesz az egész. Ami eredményét tekintve nem több az önkielégítésnél, csak a saját kezed helyett, a másik kezét használod. -
#7752 Csak megint ott tartunk, hogy vannak akik nem szeretik a fagyit, a cukros dolgokat viszont annál inkább. :D -
#7751 igazi >>> igazira -
#7750 Hopsz! Az "igazi várok" és mégis úgy gondolom az első bekezdést - inkább többé, mint kevésbé, ahogy írtad.
Még pár lépés és megérkezel oda ahol én vagyok. Pedig eltiltottalak... -
Lirion #7749 Nem rég még a szex célja a szerelem megkoronázása volt, most már örömszerzés? Két ember, akik nem szerelmesek egymásba, nem szerzehetnek egymásnak örömet se? :) -
#7748 Ha az lenne, nem lenne petesejt meg hímivarsejt... -
#7747 De miért ne lenne boldog szex nélkül, ha szerinted nincs rá igényük? -
#7746 Én ideges?
Én mindig eggyel előbb engedtem neked, így te szenvedsz be be beee -
Lirion #7745 Egy Férfi élete nő nélkül is teljes kell, hogy legyen. Nem azért kell a kapcsolat, mint neked meg a többi "várok az igazira" majomnak, hogy attól válljon az élete teljessé, hanem fordítva. Ha a kapcsolat nélkül nem teljes az életed, akkor a kapcsolattal együtt sem lesz az, így nem is fogsz tudni igazán mélyen szeretni, gondoskodni, odaadó lenni stb..
A vizes példa nem is annyira szar, a víz elvégre fontosabb, mint az étel, víz nélkül hamarabb meghal az ember, viszont az étel nem feleltethető meg a szerelemnek, sokkal inkább mondjuk a cukor. Elvégre étel ital nélkül ugyanúgy meghalnak az emberek, mint ahogy szex nélkül is kihalnának, ellenben szerelmet és cukrot simán lehet nélkülözni.
Egy kiteljesedett Férfinak a szerelem olyan, mintha az élete egy pompás fagylalt-kehely lenne és a szerelem, mint tejszínhab vagy csokiöntet vagy gyümölcsdarabkák kerülnének rá extraként, mivel a kehely e nélkül is teljes.
De tedd fel nyugodtan körkérdésként, hogy a nők szerint a pasinak azért legyen kapcsolata, hogy attól érezze teljesnek az életét? -
clio1616v #7744 a szex célja a kölcsönös örömszerzés, ha két ember szereti egymást akkor azt nézi, hogy a másiknak jó legyen... bármit megtesz hogy a másik boldog legyen.. bármit... -
#7743 Aha, ez azért marha nagy öngól, mert akkor a szerelmespárok nem ölnének annyi időt és energiát egy olyan dologba, amire igényük sincs. Meg ha nagyon kukacoskodni akarnék akkor azért is, mert az emberek maszturbálnak, tudom hogy csak a sátánimádok, de ezt teszik. Vajon ők így akarnak szerelmesek lenni? -
clio1616v #7742 a szeretet (szerelem) az igény nem a szex -
clio1616v #7741 én akkor vagyok szomjas ha eszek... de nem tökéletes hasonlat... viszont jobb nem jutott eszembe... -
#7740 De Te azt írtad, h a szex nem igény. -
clio1616v #7739 ezt úgy képzeld el, mint amikor megeszel egy nagyon finom és kiadós ebédet... (ez a szerelem)
és ha utána nem iszol rá valami finom innivalót akkor nem teljes... (ez a szex)
namost a maximalizmusomból adódik, hogy külön külön köszönöm szépen nem kérek egyikből sem.. egyszerre kell a kettő...
Lirion csak iszik.. attól jól érzi magát ideiglenesen... de kizártnak tartom, hacsak nem hazudik még magának is hogy teljes lenne az élete... -
Rundstedt17 #7738 Miért elválaszthatatlan a szerelemtől? -
clio1616v #7737 neked? -
Lirion #7736 Vigyázz, a sok idegességtől még a végén orvosra fogsz szorulni.
Egyébként meg én nem vitázok veled tovább, hisz az okos enged, te meg szenvedj szamár létedre. :) -
#7735 Olvasd már vissza a hozzászólásaidat.... -
#7734 Az a baj, hogy úgy lármázol mint egy sziréna és a saját hangodtól nem hallasz meg semmit.