Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
csodálom hogy nem írta azt hogy
"ne is írj mert nem akarok ismerkedni,nem azér vagyok itt"
vagy valami ilyesmit :_DSADS:SD:
Hi!
gdfsdgd hülye vagyok
divatos akarok lenni, de közben szégyellem is ezt
kamuzok
kamuzok
kemény vagyok
sík hülye vagyok
mert akkor mi a faszért regeltem egy kiba chat oldalra
óóóó ennek ha egy picivel kisebb iq-ja lenne, már homokkõ lenne...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Flörtölt veled??? Sajnállak! xD
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Hi.
Dzssss vagyok.
Eloszor is anyad az emo.
Nem keresek tarsat.
Sem egy ejszakast.
Webcam sexxel is hagyj a picsaba mert elofordul h elkuldelek a jo edes anyadba.
Kurvara nem erdekel a velemenyed.
NE akarj megismerni.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
van egy csaj aki szimpi nekem, és MSN-re ha feljön (hajjaj hetente 1x) ha ráírok egybõl visszaköszön, és jót dumálunk általánosságban
na most meg elhívnám pl moziba, de nem akaródzik feljönni neki h beszéljek vele, pedig hnap vittem volna, de így nem, max jövõhéten, kérdés jön-e
és ám nem csak MSN-en beszélhetnék vele, mert egy szakra járunk szóval elõadások elõtt is akár, vagy után de mindig barátnõivel van :S
és így nincs ötletem h mi lehetne a jó megoldás, próbálok keresni alkalmat mikor egyedül van h dumáljak vele élõben is, de nem naon sikerül
ötlet?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Itt pont azt írja, hogy böfögés, káromkodás mellõzve. Az meg, hogy néha csúnya szavakat mond valaki, na és? Mindenki megteszi, ne legyünk már álszentek!
Épp a lényeg felett siklotok el akkor, mikor erre koncentráltok. A KÉPMUTATÁSRÓL van szó!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"BÛÛÛDÕÕÕÕS K.!!!"
Vagy nyomul tovább agresszíven, és egy nagy arculverés lesz elõbb-utóbb a jutalma. Jópár precedenst volt szerencsém Live lekövetni. <#idiota>#idiota>
Hát hogy is mondjam finoman...szóval ez nekem égõ. Pedig részt sem vettem benne. És ha ez megtörténik egy lánnyal mondjuk 5 alkalommal bulinként (tegyük fel, hogy havi egyszer jár buliba - ami talán a nagy átlagot tekintve picit kevés egy 18-25 éves nõ életében), akkor az évente 60 "lebüdöskázás". Nem csodálom, hogy az évek elteltével sok - amúgy normális - nõ bunkó módon hajtja el a normális pasikat is, mikor azok közeledni próbálnak. 😊
A másik szerintem bármilyen társaságban alpári de egy nõ társaságában teljességgel elfogadhatatlan.pff visszataszító egy nõi ismerõsöd van ...amúgy ez a alpári viselkedés mostanában divat,még emlékszek megszóltak hogy milyen furcsa hogy böfögök együtt a társasággal...fájdalmas hogy ilyen a jövõ társadalma..
Az a férfi ne mondja magáról, hogy rendes, aki szerint minden nõ sekélyes meg lelki nyomorék, aki nem szimpatizál vele és nem akar vele járni.
A vereséget el kell fogadni és próbálkozni kell valaki másnál, de attól az a lány még lehet rendes, mert nem az a pasi élete álma....
A fingás meg böfögés szerintem is alpári, fõleg egy nõ társaságában.
Örülök, hogy egy férfi is így gondolja, mert eddig volt olyan nõ ismerõsöm is, aki direkte felhívta a figyelmét a férfiaknak, hogy nehogy már visszafogják magukat õelõtte......
És ezt komolyan gondolta, nem viccelt.
LOL
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
<#eljen>#eljen>
Miközban mindenki olyan érzékeny, mintha világéletében sosem jött volna indulatba, sosem mondott volna egyetlen f-el vagy p-vel, k-val, netán sz-el kezdõdõ szót, mintha a szerénység és finomság szobrát róla mintázták volna, és így tovább.
Ha valaki természetesen viselkedik - böfögés, káromkodás mellõzve -, néha elragadja a hév, az már gyanús. Ha mégis, az mindjárt fõbenjáró bûn - mért vagy ilyen ingerült, durva velem? - , mit csinál hát a pasi? Összeszorítja a fogát, majd elkezd negédesen mosolyogni, mire aztán a nõk "megajándékozzák" magukkal, s aztán csodálkoznak, ha a pasi aztán nem jelentkezik. Ha õszinte akar maradni, akkor hallgat, mint a csuka, mert úgyse jó, amit mondana, csak vita lenne a dologból, s míg töpreng, mit is kéne mondania mégis, eltelik az idõ, s aztán már úgyis csak az lenne, hogy "eddig mért nem hívtál, persze, mert te olyan vagy, egy képmutató, bezzeg addig tudtad írni a szellemes leveleket, meg az idézeteket!" Ha nem akar õszinte lenni, mert mit csesztessék, akkor különbözõ hazug féligazságokat, bókokat mond a telefonba(levélbe), amitõl a nõnek még nagyobb lesz az egója, aminek aztán még nehezebb megfelelni a soron következõnek, így a realitások, a lehetõségek egyre távolabb kerülnek.
A következtetést azonban levonják a pasik: ha dugni akarsz, viselkedj úgy, ahogy elvárják. Semmi õszinteség, semmi saját vélemény! A nõ csodálatos, mindenben igaza van, mindezt persze halk, behízelgõen duruzsoló (férfias) hangon, kitartóan mosolyogva elõadva, és kész az álompasi, s aztán már lehet dugni.
Túl sokáig akkor sem tart az ilyen kapcsolat, ha a pasi egyébként tartós kapcsolatot szeretne, mert azt egy olyan nõvel képzeli el, aki elfogadja õt olyan, emberbõl való embernek, amilyen valójában. (Valami azt súgja nekem, a nõk is ezt szeretnék...)
Ehelyett mi van? Képmutatás, kinevelõdik az, amit senki sem szeretne.
Mert a hús-vér ember nem beszél mindig a szépen megfogalmazott, hangzatos idézetek nyelvén. Némelyiktõl tán még hányingere is lenne. Okkal."
48 éves férfi a II. ker-bõl
"...külselyû..."
😄 xD
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Sportol, megy hosszútávfutásokra hegyi ösvényeken, hegyet mászik, stb. Tervez egy ázsiai túrát, na nem ilyen hoteles, idegenvezetõst, sejtheted ..
Szóval nem piskóta.
4062: Ki ez a srác?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Igen, srác, asszem 32 éves.
Ja és csúnya 😊 Nem én mondtam, róla mondta egy csaj.
amúgy ez a téma csak szerintem lerágott csont?
évek óta így gondolom, ahogy ez a srác(?) leírta.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Sokat jártam külföldön, és állíthatom, hogy magyarországon vannak a legszebb nõk/lányok. Ez nem csak a saját véleményem, sokan látják így, mert tényleg így van. Viszont azt kell mondjam, hogy ennek nagyon is tudatában vannak. Sokkal önteltebbek, kevésbé kommunikatívak, görcsösen, mereven viselkednek.
Azt is észrevettem, hogy a legtöbbjük tekintete nem árulkodik arról, hogy lélekben, gondolkodásmódban túl fejlettek lennének. Sokuk szemébõl hiányzik az értelem.
Ha valaki sokat dolgozik emberekkel, elõbb-utóbb jó emberismerõvé válik. Nem kell még megszólalnia sem a másiknak, elég csak a mozgását, tekintetét megfigyelni. Azonnal lehet látni/érezni, hogy a másik is gondolkodó, mélyérzésû ember avagy sem.
Itt a neten is könnyen, gyorsan rájönni, hogy kiben milyen lélek lakozik.
Fogalmazás, helyesírás, mondanivaló stb. Megmondom õszintén, elég rettenetes. :-)
Na mindegy, nem ezt szerettem volna mondani, hanem azt, hogy valamiért úgy látom, mintha az átlagos külsõvel rendelkezõ férfiak és nõk, jóval értelmesebbek lennének. Hogy mitõl van ez, azon még gondolkodnom kell. Sokkal értelmesebb a tekintetük, látom, hogy látnak és nem csak néznek. Megcsodálják a növények õszi színeit, megnézik az öreg nénit, aki mellett mindenki elrohan, azt gondolván, hogy nekik van a legfontosabb dolguk, és ha ezt vagy azt ma nem teszik meg, akkor vége a világnak.
Pedig 100 év múlva senki nem fog élni, aki most a városban rohangál. Minek ennyire sietni? Csak nyugi, nézz körül, és lásd meg a szépet. Gondolkodj egy kicsit más dolgokon is, ne csak azon, hogy vajon mit szól majd a fõnököd, ha észreveszi, hogy nem tettél tegnap papírt a faxba. Ki nem szarja le ezeket a hülyeségeket? Az élet nem errõl szól.
Régen volt, hogy dolgoztam alkalmazottként, és emlékszem, hogy ha a munkaidõm 16:00-ig szólt, akkor 16:02-kor már az utcán voltam. Sosem szerettem a soha vissza nem térõ idõt olyasmivel tölteni, ami számomra nem kellemes. Most is akad ilyen, vannak kötelezettségek, melyeknek eleget kell tennem, de igyekszem ezeket minimálisra csökkenteni.
A lényeg, hogy valamiért az a tapasztalatom, hogy aki testileg szép, majdnem hibátlan, az lélekben halott. Talán azért, mert szép külsõvel nincs szüksége gondolatokra, így is eléri amit akar. Egy mosoly ide, egy mosoly oda, és máris mindenki elolvad és bólogat.
Minden élõlény úgy van kalibrálva, hogy csak azokat a tulajdonságokat erõsíti, ami fontos az életbenmaradáshoz. Az átlagos külselyû emberek azért fejlõdnek lélekben, mert nekik az az erõsségük. Õket a gondolkodásuk, tudásuk miatt szeretik, alkalmazzák. Errõl jut eszembe, hogy nyáron felvettünk néhány alkalmazottat, és ha nõ jelentkezett, aki szép volt, nem vettük fel, mert tudtuk, hogy túl sok pasi legyeskedne körülöttük, ami az üzlet rovására ment volna. Ráadásul köztük tényleg meglepõen sok naív, kicsit butuska lány volt.
Na jó befejezem, gondolom elég is volt, és keresztre feszítenétek a leírtak miatt sdokan, de akkor is ez a véleményem. :-)"
Egész jó és érdekes gondolatok.
Egy napon jött egy favágó és a föld felett nem sokkal nekiesett a baltájával és kivágta. A törzset, ágakat, lombkoronát elvitték, feldarabolták és különbözõ célokra eladták. A gyökér benn maradt a földben és újra sarjadt belõle egy másik fa.
Tanulság: ha nagy gáz van, mindig az jár jól aki GYÖKÉR !!!"
És ez bizony - akármennyire is nevetségesnek tûnik - igaz. Gondoljatok bele.
Olvassátok el a testvértopicban ennek a párját is. Ugyanaz volt az elkövetõje annak is.
Továbbra is keresem a rendes lányokat. De nagyon nem találom õket. Mert aki kívülrõl rendben van, a bensejében valami nem klappol. Vagy fordítva.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hajrá!!!!!!!!!<#smile>#smile>
Én ezt nem egészen értem, hogy mit kamuzott rólad, hogy nem lehetsz vele tovább, ill. nem lehetsz vele mostmár?
Ne feledd, hogy nem az anyját szereted, hanem a lányt! Szard le és húzzatok el messzire onnan.
Azt mondják akkor jó az anyós, ha nem tud átmenni hozzátok papucsban!
Na ezt alkalmazd!