22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gbc csabika
    Aha, én elég sötétnek talállak, örülsz? Főleg azért mert nem fogod fel, hogy mit jelent az, hogy kurva. Fújod a hülyeséged. Mellesleg tényleg nem irigyel senki, szerinted ez gyerekes? No comment....
  • Sanyix
    És ehhez a kettőhöz bizony pénz kell :)
  • salsoul
    "Már így is nevetséges vagy, ne folytasd tovább önmagad lejáratását."
  • salsoul
    Az egészséghez nem pénz kell, hanem egészséges testi, lelki életmód.

Amiért fizetni kell az a betegség.
  • Lirion
    Az egészséghez hozzátartozik a megelőzés is, bár tudom, hogy egy magadfajta grammernácinak nehéz elvonatkoztatni a szavak szigorúan meghatározott, önálló jelentéseitől.
    De tekintve, hogy ha már egyszer beteg vagy, igencsak borsos árat kell fizetned a gyógyszerekért, ezért tényként lehet kezelni, hogy az egészséget meg lehet venni, sőt, csak megvenni lehet. Még ha nem is szedsz gyógyszereket, akkor is fizetned kell azért, hogy melegben lehess, hogy ihass teát, pláne gyógyteát, ehess vmit..
    Már így is nevetséges vagy, ne folytasd tovább önmagad lejáratását.
  • clio1616v
    az egészség megvásárlása és a megelőzés megvásárlása nem ugyanaz...
  • clio1616v
    csak azt nem értem miért nem lenéztek emiatt.. az hogy nekem a kurva nem elég jó.. attól még nem vagyok felsőbbrendű senkinél...

olyan gyerekesen tudjátok lereagálni a szituációkat.. ".. irigyel a hóhér..." ugyanmár... nem kellene ebből kinőni ennyi idősen?
  • Molnibalage
    Vagy pl. rendszeres szűrővizsgálatokkal. Akinek milliói vannak az ráér minden hónapban fél órát rászánni erre. Időből én pénzből is futja rá neki.

Az lent említett indulatból jövő példákat nem szeretem. Eszükbe sem jut, a megelőzés és korai észlelés lehetősége. Nem azért fizetsz, hogy ne legyen, hanem azért, hogy akkor vegyék észre mikor még lehet tenni valamit.
  • Dick Riddick
    Látod, éppen erről beszélek.
  • Lirion
    Megvehette volna sok száz-ezerért az egészségét mondjuk külföldi kezelésekkel, ebben biztos vagyok. Vagy legalábbis pár évet még az életéhez.
    Hiába is magyarázol ilyen bullshit példákat, az egészségért mindenképpen fizetni kell, nem is keveset. Egészséges étrend sok pénzbe kerül, testmozgás megoldható ingyen is, orvosi ellátás szintén nagyon nem ingyenes.
  • Molnibalage
    mindenesetre valamiért felsőbbrendúnek érzel és ez kicsit irigységszagú...

Nem ő az egyetlen. Mellesleg irigyel téged a hóhér...
  • Lirion
    Hát persze mr uri geller.
  • clio1616v
    nekem más fontos, mint neked...

nincs ebben felsőbbrendő, de te lehet annak tartasz, mert valahol érzed, hogy amit te csinálsz az nem "jó".. lehetne jobb is.. és az a jobb lehet az amit én csinálok...

mindenesetre valamiért felsőbbrendúnek érzel és ez kicsit irigységszagú...
  • Dick Riddick
    Lek*rvázni azokat a lányokat akik nem szerelemből bújnak valakivel ágyba... Ezt nem is kell kommentálni. Nekem napnál világosabb hogy fogalmatok sincs arról amiről beszéltek.
    Azt sem igazán értem hogy honnan ez a felsőbbrendűségi tudat. Talán le kellene picit szállni a magas lóról, nem?
  • gbc csabika
    Hagyd, menthetetlenül hülye.
  • clio1616v
    válogatós vagyok.. nem kell nekem feltétlenül olyan lányokkal beszélgetnem, akik az neked rendesek, de nekem nem azok...

ennyi erővel tényleg olyan egyszerű a rendes lány definíciója, ahogy azt TI gondoljátok, legyen szép és akarjon dugni akár 1 alkalommal is..

Sajnálom, ha az szerintetek nem normális, hogy nekem ennél sokkal nagyobbak az elvárásaim, nevezhetjük a ti verziótokat igénytelenségnek, vagy az enyémet igényességnek... ez van..
  • Dick Riddick
    Ember, hogy írhattok egyáltalán ilyet? És még ti beszéltek megértésről, szeretetről, lelki kapcsolatokról? Lehet hogy nem ártana beszélgetni néha lányokkal, talán kicsit többet tudnátok meg róluk. Kicsit jobban belelátnátok hogy mi miért történik.
    Istenem...
  • salsoul
    Kérnék szépen 6 kapszula egészséget, 7 kapszula orgazmust, és neked 10kg agyvelőt.
  • salsoul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szexuális életedet egyébként >>> ez itt <<< kristály tisztán felvázolja.
  • salsoul
    éne >>> élne
  • salsoul
    Arra gondoltam, hogy nem szalonban hanem te otthon neki, vagy ti egymásnak. Odafigyelve a másik minden rezzenésére.

Egyébként logikádat felhasználva: ami nincs azt nem lehet megosztani.

És aki éne ilyen dolgokkal az azt is felhozná, hogy mi van ha ez és ez meg ez is. Ilyet azonban senki sem tett.

Mindenki csak szimpla "szórakozom" dugást hozott fel.
  • clio1616v
    igen? tényleg?

akkor vegyél egészséget a nagyapámnak aki hasnyálmirigyrákban meghalt...
  • Lirion
    Rengeteg masszázsszalon van, ahol kaphatsz ilyesmit is, de a magam részéről nem fogom megosztani a szexuális életemet, pláne nem veled..
    Másrészt a topic témájához az égvilágon semmi köze a masszázsnak.
  • Lirion
    Egészséget lehet venni, sőt, az egészséghez kell is a pénz.. Nem is kevés, úgyhogy ezzel baromságot írtál. Megint.
    Őszinteséget is lehet venni, bár ez inkább alvilági körökben szokás, megbocsátást is lehet venni, ami meg egyházi szokás.
  • salsoul
    Nekem egyébként teljes csalódást okoz a topik abból a szempontból, hogy még senki nem hozta fel a teljes(!) testi masszázs (ami a test energetikai rendszerét is figyelembe vesz) kérdését...

Hogy azt lehetne-e mással, vagy csak azzal, akibe szerelmes az ember, vagy az, hogy valaki egyáltalán visz-e ilyen gazdag(ító) elemeket a szexbe/szeretkezésbe...

De legnagyobb csalódás, hogy még senki sem említette, hogy ilyen gazdagon élné szexuális életet...
  • Lirion
    Azért túlzásokba ne essünk, nem erről volt szó. :)
  • Herr Lehrer
    "Ja értem tehát csak veled baszhat.. de te bárkivel... nagyszerű.. biztos ő is így fogaja fel..."
    Ehh ilyet te hol olvastál?
  • Herr Lehrer
    És most ezzel még is mit akartál mondani?
    Ugyanott tartunk, aki pénzért szexel, az kurva. De ha élvezetért, az nem kurvulás. És nem önző dolog, ez is mekkora faszság. mind2 fél élvezi, nem "nőkkel elégíttetem ki magam". A nők kb 3x annyira élvezik a szexet mint a férfiak.
  • clio1616v
    Ja értem tehát csak veled baszhat.. de te bárkivel... nagyszerű.. biztos ő is így fogaja fel...

Ilyen lányt valóban Ritka lesz találnotok... :)
    De ha megvan akkor úgyis komoly lesz a kapcsolat, mert ő azt fogja akarni...

Csak tudod mi a gond? hogy nem fogod tudni mit akar a csaj... mert nem "látod"...
  • Herr Lehrer
    Már megitn faszságokat beszélsz
    Rendes lány az, aki NEM BASSZA ÁT a másik fejét. Érted hogy miről beszélek? Ha elkezd jánri valakivel, és közbe félrekefélget, akkor ribanc. De ha nem jár senkivel, viszont találkozik valakivel, aki bejön neki és esetleg első este lefekszik vele, attól még lehet rendes. Ettől még lehet a dolognak komoly folytatása is.

"mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...

Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk..."

Hát ezt megint benézted. HA ilyennel jön hozzám a lány akkor én erre azt mondom hogy OK akkor legyen több, próbáljuk meg. Egy kurva szóval nem mondtam hogy elzárkózok a komoly dolgoktól. én csak azt mondtam hogy nem zárkózok el a komolytalan dolgoktól sem.

"rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szűzességét, ha a barátnői már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!...."

igen, buta, de ez engem nem érdekel mert semmi komolyat nem akarok tőle, a szexhez meg nem kell sok ész. De nyilvánvaló hogy nem ő lesz az, akivel majd később családot alapítok:D
  • gbc csabika
    Az akinek a fél picsája kilóg, és megdugatja magát az első kékszemű, zseléshajú, szőrgalléros majommal, az szerintem is húzza le magát:) De mint mondtam: nem csak végletek léteznek. Na jóéjt tényleg!
  • clio1616v
    te tudod mi az a pénz?

az egy olyan szinte mindenbe átváltható eszköz, amin szerelmet, boldogságot, egészséget, megbocsátást, őszinteséget és örök életet nem lehet megkapni.. (ha esetleg valami kihagytam volna, akkor bocs... nekem ezek a legfontosabbak)

tehát aki ezért szexel az minden másért csinálja akár ha úgy tetszik közvetve...
  • Lirion
    Nem fog, szélmalom-harcot vívsz. Ő is meg salsoul is retardált, agymosott gondolkodású, szerintük már az is kurva, aki kihívóan felöltözik egy buliban, nemhogy még le is fekszik egy jó pasival szerelem nélkül..

Rendes lány a legtöbb lány, csak ti gondoljátok őket másnak, mert ti nem kaphatjátok őket meg. Lenézik az ilyen barmokat, mint ti (jogosan), ezért ti is lekurvázzátok őket - holott nekik igazuk van veletek kapcsolatban, nektek nincs.
  • salsoul
    Csak az 5-10 év alatt beléég a dugás, amit már baromi nehezen fog levetkőzni.

Ha, nem hiszed próbáld ki: próbálj meg mostantól a másik kezeddel fogat mosni...
  • salsoul
    De az nem szeret-kezés. Na jóccaka....
    Akár hogy is akarjátok/akarod annak nevezni...

Fel kell vállalni, hogy az nem az, hanem: "dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb".
    Nyilván ezt is lehet élvezni, mint ahogy a vedelést is...

(más viszont tört, és más nem akarja gizikét a gőzekével egy kalap alá venni)
  • Herr Lehrer
    igen, plusz van a 3. csoport, a normális emberek csoportja. Ugyanis a szexelés és a szeretkezés nem zárja ki egymást. Attol hogy valaki 25 éves koráig szexelget ezzel-azzal, attól még találhat 26 évesen olyan csajt aki más mint a többi, és emiatt beleszeret, és akkor vele már szeretkezni fog. és akkor csak vele :P
  • Herr Lehrer
    :DDDDDDDD
    És ezt mégis honnan szedted? A saját elborult, begyöpösödött elmédből max.
    A kurva az, aki PÉNZÉRT szexel, nem pedig ékvezetért:P A magadfajták kurvának neveznek egy nőt már azért is, mert jól néz ki. De a világ az nem így működik, erre rájöhetnél már.
  • clio1616v
    tehát akkor a te verziód az, hogy a fórum témába kicsit visszakapcsolódjunk, hogy rendes lány, aki felelőség mentesen szexuális kapcsolatot akar tőlem de nem többet akár pár órányi ismeretség után is...

és szerinted ilyen lányt fogsz találni?

mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...

Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk...

Kizárt dolog, hogy inteligens, értelmes csaj, csak dugni akarjon 1-2szer és ne komoly kapcsolatot építeni, ami biztos háttérként áll mögötte..

rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szűzességét, ha a barátnői már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!....
  • salsoul
    több megkülönböztetendő fokozat/szint is van: hetéra, ribanc, kurva
    és nem feltétlen van köztük átjárás
  • gbc csabika
    Nem törünk pálcát mellette, csak azt mondtuk hogy szerelem nélkül is élvezhető.
    Na jóccaka....