Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek. Ha nincs bizalom, semmi sincs.
Úgyhogy mini, jól tetted/teszed.
Rita79
Hát hallottam már olyanról, hogy egy fiú pillanatnyi elmezavarra, meg másnaposságra hivatkozva visszavont minden csúnya dolgot, amit mondott és utána rendes fiú vált belõle.....

Egy próbát megér, de legyél nagyon óvatos!<#ravasz1>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

minigirl
Ja, és ha igent mondanék, mi lenne? Tépném a hajamat, hogy mikor dob ki megint, mikor lesz megint "pillanatnyí elmezavara". Lehet, hogy szemét vagyok, de nekem nem kell semmi "újramelegítve".

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Bizony a megbízhatóság kincset ér.

gyerekeknél de ugyanez igaz 30 év alattiak többségére,hiszen manapság a közismert mondat ami annyiszor hangzik el:majd 30 év után ráérek én majd komolyra,addig élni szeretnék.Komolyan abszolút elenyészõ hogy élet végéig tartson egy fiatalkori kapcsolat.Tapasztalat.Elõbb utóbb úgyis vége,pedig én tényleg mindig megtettem mindent hogy ne úgy legyen.De tény hogy elõbb utóbb úgyis lecserél valaki másra mert már újat akar...Ilyen ez a világ..

minigirl
Hja, én azt szoktam mondani, hogy ha valaminek vége, akkor annak ott és akkor tényleg vége.
Velem is ilyesmi helyzet van most. Kidobtak, szenvedek, de az ismerõsök, barátok azt mondják "ne aggódj, vissza fogja még sírni magát". Csakhogy bármilyen jó is lenne vele, és bármennyire is szeretem, nem akarom újrakezdeni, mert a szeretetemet és a szerelmemet nem vesztette el, csak a bizalmamat, ami számomra 1000x fontosabb egy kapcsolatban, mint az elõzõ kettõ.

hát sajnos...

Sir Quno Jedi
Meg még gyerekek. Abban a korban SEMMI sem tart örökké, max. a sok fogadkozás... 😄

Nagy szavak kis fiúktól/lányoktól.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

minigirl
Az a baj, hogy igaza van...

Dick Riddick
Az utolsó mondatod nem hangzott valami megnyugtatóan...

\"Heroes never die. They just reload.\"

13 évig lehet hogy kihúzzák 😊 Vagy nem.
ezaz! ezzel aztán sokat segítettél.<#szomoru2>

Kérem kapcsolja ki!

ugye?<#vigyor>

gercse
ezzel jó nagy igazságot mondtál 😄
mindennek vége lesz

Majd meglátod megint vége lesz😄

minigirl
Amikor szétmentetek, ki szakított?

DJKonya
Újra együtt vagyunk barátnõmmel immár egy hónapja és tényleg, sokkal jobban lángol a szerelem köztünk mint azelõtt😊Az az igazság hogy én már sok áldozatot hoztam barátnõmér. Alig vannak a volt osztálytársaim közül akik beszélnének velem meg ilyenek. De az ilyen nem is haver aki le akarja nyulni a kezemrõl a csajomat és azért nem haverkodnak velem mert nem õk kapták meg barátnõmet hanem én. De én õszintén LESZAROM és kajak több lány barátom van a környéken mint fiú. Fiúkbol is talán egyre több ideõsebb mint kor osztályombeli fiú. Én mondjuk nem bánom. Két haver, nem is haver mert inkább igaz barátom van akik mindig kitarottak melletem. Tudom hogy arra gondoltok hogy barátõm mijen bombázú, igen nagyon szép lány meg elég gazdagok is mi meg annyira nem. De én nem a pénzéért szeretem, meg nem azért mert az osztályban õ volt a legszebb csaj, jó persze azért is mert szép az arca, szép a teste de számomra nem a külsõ a fontos hanem ami belül van. És Õ nekem nagyon sokat jelent mint barát mint szeretõ, bárki bármit is mondjon nála nem fogok rendesebb csajt találni, amíg csal élek õ kell nekem.<#love12>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nagyon jól csinálod egyébként. Így is kell.
Majd ha látod, hogy õ is szeretne valamit. És még akkor se áruld el teljesen az érzéseidet, mert besokallhat tõle és elriasztod.
Csak szép lassan, fokozatosan.
klart
rengeteg ilyenvan,nemnormálisak-.-

norbre
ez jó érzés lehet de azzal hogy bármit feladj érte szerintem várj még egy jódarabig 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Szerelmes vagy. Gratulálok!
ALIENwoods
És Õket tartom a B-kategóriás lányoknak 😊

The Protector
Ez nem csak hallomás mert igaz.több 14 éves csajt ismerek akik nem szüzek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hallottam már olyan lányokról(!!!) akik csak a trendiség kedvéért veszítették el a szüzességüket...

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

minigirl
Nahát, nahát... Én is ugyanezt látom, csak fordítva. 😞

Zetorg
helyes!
türelem az kell. nagyjából egy cipõben járunk, az én barátnõmet is sokat bántotta az ex. bunkó volt, sokszor leszólta szegényt, de lassan visszatér az önbizalma és már nem is annyira szégyenlõs 😊

Egyenlõre minden érzés és gondolat csak az én fejembe van, nem tud róla, és még nem is szándékozom semmit mondani neki, ezekkel kapcsolatba, de minnél többet beszélgetek vele, annál inkább így érzem. A fõ célom elõször, hogy jobban rámhangolódjon, amin azt hiszem jó uton járok eddig. És hogy lássam rajta, hogy õ is tovább lépne.

Tudom nagy dolgok amiket leírtam, ezért is tartom magamba. Ilyen téren végtelenül türelmes tudok lenni, fõleg ha egy ilyen angyallal találkozom. 😊

Zetorg
1-2 hónap után talán feladhatsz bármit is érte, ha úgy érzed, de így az elején veszélyes kijelentés ez. párszor pórul jártam ilyen hülyeség miatt 😊
ja és szerintem nem feltétlen kell tudnia, hogy így érzel!

ALIENwoods
Igen érdekes eseteim vannak 😊

Elgondolkodtató, de ilyennel még nem találkoztam.

ALIENwoods
Most személyes tapasztalatból fogok beszélni.
Át estem jó pár hosszú idõs kapcsolaton és rövideken is.
Dermedten látom, hogy a koromban (19) a nõk legtöbbje pusztán élvezet ként kezeli a kapcsolatot. Azaz adja a mézesmadzagot amíg meg nem fekteted, utána mint aki jól végezte a dolgát x idõ után tovább áll.
Az ilyen hölgyekkel az a baj, hogy egyszerûen nem tudok semmit sem biztosra, ami bizalmatlanná tesz (a jövõbeli kapcsolatokra is).

Nekem öszvissz 2 hölgy barátom van. Velük azért tudok kommunikálni rendesen mert egyik dolgozik (varrónõ) a másik pedig soha sem szerelmes (túl lüke hozzá).
Bennük jobban bízom mint akármelyik szerelmes kapcsolatomban.

klart
és tisztában vagyunk ezzel,köszönjük 😊

Szerencsés vagy 😊..és persze a kedvesed is 😊

klart
tudom milyen érzés,ez csodálatos érzés,nekem így már elég hosszú idõ után is ezvan a kedvesemmel,minden találkozáskor és elõtt^^

Csak azért félek, mert nõ iránt így még nem éreztem.
Mikor meglátom gyorsabban ver a szivem és a kezem is remegni kezd..félelem és öröm egyszerre..az érzelmek furcsa egyvelege 😊

klart
nembaj az ha kicsit most visszahúzódo,hiszen érthetõ😊
az elsõ lépést pedig szerintem finoman megteheted majd akár bármelyik nap,elviszed valahová,és finoman közeledsz felé,persze ezt csak akkor ha érzed hogy õ is kedvel téged kellõképp.és vevõ a dologra,figyeld meg a viselkedését.menni fog,csak ne félj annyira a dologtól😊

Köszönöm.
Kicsit visszahúzodó, de szerencsére mindennap tudunk beszélgetni.
Csak azt nem tudom, mikor szánjam rá magam az elsõ lépésre, nem akarom elijeszteni, mert ha túl korán...

klart
érdekes érzés ez,jó de mégis rossz,ez így kettõ között van,igaz csak a hülyék tesznek mindent fel egy lapra de énis ezt teszem,páromnál énis ezt érzem mint te,igaz mi azért már jó ideje együtt vagyunk.de ez akkor is jóérzés,és boldog vagyok.😊
sok sikert kívánok neked ehhez a hölgyhöz,remélem jó irányba alakul majd minden😊

Nos, idáig én sem hittem, hogy van normális nõ. De nemrég találkoztam eggyel. Okos, van célja és rendkívül kitartó. A gondolkodásunk szinte 90%-ba egyezik - ha lehet ilyet mondani - és az érdeklõdési körünk is szinte azonos. Nem túl öreg, nem túl fiatal hozzám képest.
Rohadt nehéz a dolog, mert cudar 2 év van mögötte, az akkori párja miatt.
Ez és más ok miatt is olyan lett, hogy nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit.
Nem hittem volna, hogy lehetségeges, de olyan mintha egész eddigi életembe õt kerestem volna. Még nagyon az elején vagyunk az ismerkedésnek, tehát még jó és rossz irányba is mehet a dolog, de ha rajtam múlik, bármit képes vagyok megtenni ill. bármit képes vagyok feladni érte...és ezt az elsõ perctõl kezdve érzem. A gondolataim csak "körülötte" forognak, úgy fekszem és úgy ébredek.

Érdekes számomra a helyzet, mert amennyira örülök, annyire félek is.

Alwares
Hmm nagyon remélem nem így van ez most is velem. Várat, várat... Totál normálisnak tûnik, úgy is reagál mindenre. Aztán lehet mégse így van. De nem is tudom. Ha benne se lehet bízni akkor egyetlen nõsténybe se; már...
Ha tényleg csak elcsavarták a fejem akkor meg nekem is ott a B változat, ami talán még jobb is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

klart
hát semmiképp.nem is ajánlatos,legalábbis nekem nem is megy,ha olyan hölgyel hozott össze a sors,mint jelenlegi párom is,nembírtam ki,elsõ randin megszereztem már,és sosem bántam meg.most meg fõleg 😊

MrSpock
De ez esetben nem arról van szó,hogy könnyűvérű,csak rosszul választ:-)
Mert a pillanatnyi kis köd leereszkedik és elkábul.:-)

Go Jeff Go!!!!

nekem megmondták - és tudom -, hogy oda tartozok!

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

inkább az elején derüljön ki, hogy könnyvérû, mint akkor amikor már járunk.. szerintem.

MrSpock
Lassan,és óvatosan?Hmm..azthiszem ez nem nyerő manapság.
Lassú vagy,óvatos,udvarias,körültekintő,figyelmes,egyszóval udvarolsz,megpróbálsz jópontokat nyerni,közelébe kerülsz,talán a lelkébe is,jön "a legyünk barátok..én szeretlek"..majd színre lép a tapló csávó,és már viszi is a kiszemelt leányzót.Aki persze jóesetben ki is húzza pár hétig vele.Jah,hogy nem ő volt a rendes lány? Az meglehet,de nem tudhattad,mert nem ismered eléggé ahhoz.Csak tetszett,helyesnek láttad,meg normálisnak,és esetleg nem bunkózott veeld..de mégis.
Ilyenkor döbben az ember rá,hogy a jófiúk csak a filmekben nyerik el szivük hölgyét!:-)

Go Jeff Go!!!!

chhaya
...és a legtöbben úgy gondolják, hogy õk abba a 10%-ba tartoznak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
Nahát, azért a pasizás is ilyen... 😊

Én szerintem rendes ember vagyok. És nem csak a nõk 90%a ribi, hanem a pasik 90%a is seggfej. Tehát ez inkább társadalmi probléma, mint férfi-nõ kérdés.
Na ezért tartom magam különlegesnek!

minigirl
<#nevetes1>

AZthiszem erre mondják azt, hogy a csajozás olyan mint az állatszelidités: lassan és óvatosan kell csinálni.