22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gbc csabika
    Nem megy senki kurvázni, huszonötödször írom le, bocs de tényleg sötétnek talállak:)
  • gbc csabika
    Látod, akkor ki ül magas lovon? Nem magasabb értékrendet képviselsz, hanem másikat. Tökéletesen egyetértek azzal, hogy valaki csak szerelemmel fekszik le valakivel, de fogadjátok el, hogy az is ember, és nem kurva, meg hímringyó, aki anélkül is élvezi a szexet, nem fűvel-fával, hanem megfelelő partnerrel.
  • salsoul
    ott a pont
  • clio1616v
    élvezd akkor.. engem nem kell meggyőznöd arról, hogy ha kurvázni mész az helyes..
  • salsoul
    Ti meg mindenkit lenéztek aki több vagy magasabb értékrendet vall, képvisel.
  • clio1616v
    ne haragudj de nekem nincs kurvám... a szerelmem azért szeretkezik velem és csak velem, mert szeret és szerelmet érez irántam..

nem szeretem ha irigyelnek, mert az nem nekem jó, hanem annak rossz aki irigyel és nem szeretném, ha valakinek miattam lenne rossz..
  • salsoul
    A sokezer éves ösztön az utód nemzést szolgálja....
    Ne tessék elfojtani, fogamzás gátlót szedni...
  • Lirion
    Elég szánalmas, hogy így gondolod, ezek szerint neked nincsenek fullos csaj ismerőseid, különben tudnád, hogy nagyon sokszor nincs kapcsolatuk, mivel félnek tőlük..
  • Lirion
    A nők szinte mindenkit kurvának tartanak, aki szebb vagy jobb/több pasi csapja neki a szelet.
  • gbc csabika
    Nem akarlak, és megint nem a kérdésemre válaszoltál. Mekkora poén lenne, ha úgy esne hogy valamelyikőtök egy prostituáltba, ex-prostituáltba szeretne bele, akkor jönne aztán a meghasonlás:)
  • salsoul
    Nyugodtan mándjátok ki a jelzőket amire mi szerintetek rászolgáltunk. Eddig az egyetlen amit mondtatok, az az hogy magasabb rendűek vagyunk.
  • gbc csabika
    Nem szoktam más nőjével összefeküdni.
  • salsoul
    Oké, sértegessetek minket. Komolyan.
  • salsoul
    Igen, én sem értem, hogy miért nem húzzák ki magukat büszkén...
  • salsoul
    Ez így van.
    Valamire nem képes az életében, és akkor azt úgy a legkönnyebb megoldani, hogy azt amire nem képes azt standardá teszi a maga szemében. És amire képesnek kellene lenni (a saját szemében is, legbelsőbb érzései szerint is) azt lerombolja. Bizony.
  • gbc csabika
    Már megint nem fogod fel a lényeget b+, az egész kijelentés, amitől a gyógyszered elgurult, az az volt, hogy szerelem nélkül is élvezhető a szex. Ne képzeljed bele, hogy egyéjszaka meg buliból meg megcsalás meg gruppenszex meg prostituált:)
  • Lirion
    Te akkor nem lennél boldog, ha nem lenne melletted a kurvád, akit kúrogathatsz. Ezt nem irigylem tőled, sem a gondolkodásmódodat. Sőt, lenézem, egy elkorcsosult, önmagadat is átverő kis hülye vagy, aki elfojtja a sok ezer éves ösztönöket, mert a környezeted ezt várja. A korábbi önmagamra emlékeztetsz, amikor még én is ilyen voltam, de én tovább léptem, te erre nem voltál képes.
  • salsoul
    Mondom a józan belátó ész nélkül nem megy.
    Nekem megy a dolog, a munkaiőm is olyan... és nem szerencse meg pénz miatt, hanem mert így alakítottam.

Vannak akik egészséges életet élnek testileg, lelkileg, arra törekszenek, és vannak akik nem. Ez van.

A lelki egészséghez ráadásul egy peták sem kell, és mégis nagyon sokan betegek.
  • clio1616v
    ha te összejössz egy éjszakára egy vad szenvedélyes gyönyörű lánnyal aki csak szexet akar tőled... ugyanmár... azt ne mond hogy nem fordul meg a fejedben,hogy nincs neki otthon egy stabil párkapcsolata...
  • gbc csabika
    Akkor miért hívjátok a másikat igénytelennek, állatinak, anélkül, hogy sértegetett volna titeket? Miért jelented ki, hogy csak te látsz a dolgok mögé?
  • gbc csabika
    1. Honnan veszed, hogy nem érezzük jól magunkat? Micsoda önfényező elmélet...
    2. Ne keverd ide a megcsalást, meg más nőjével való együttlétet, tipikus ferdítés megint...
  • salsoul
    csak mi nem hisszük, hogy magasan ülünk
    ti hiszitek belénk ;)
  • clio1616v
    és éppen ezt nem értem hogy miért amikor alacsonyabban kellene látniuk... mögégondolnak olyan goldokat ami miatt mégis mi vagyunk szerintük magasabban...
  • clio1616v
    kérdezz meg egy nőt akár a fórumot olvasók közül is kit tartanak kurvának...

azért mondom neked, mert például ha a barátnőd fogja magát és lefekszik a kollégájával a munkahelyen semmi érzelem nélkül csak azért mert a kolléga kedves hozzá és visz neki minden reggel kávét akkor kíváncsi leszek mennyire tartod rendesnek... mert lehet a kollégája az annak fogja tartani ha veled hasonló mentalitású..

nemtom ezt éted-e..
  • clio1616v
    Irigylik azt hogy nem úgy gondolkodok mint ők... lehet szeretnének másképpen élni, boldogabbak, elégedettebbek lenni és ha azt látják, hogy valaki más olyan amilyenek ők még nem akkor támad bennük az az érzés, hogy a fenébe is nekem ez miért nem megy ilyen jól?

Ahelyett hogy saját magukat hibáztatnák hogy nem boldogok.. azt mondják rám, hogy te felsőbbrendűnek érzed most magad? pedig nem vagy az.. és ilyenkor jön hogy nevetséges vagy szánalmas vagy stb... mindez csak azért mert így kicsit megnyugtatják a lelküket, hogy ők nem is olyan rosszak ők nem tehetnek semmiről... és az a másik aki látszólag jobban érzi magát náluk, az a rossz az a nem követendő példa...

még akkor is ha teljesen bizonyítható még számukra is a tény amit állítok.. de ez az irigy emberek ismérve... nem tudnak mással együtt örülni és az irigyek és elégedetlenek egymással igen jól megértik egymást... abból kifolyólag hogy szeretnek együtt elsajnálkozni a saját problémáikon...
  • Sanyix
    de pénz nélkül sehogy se megy. És azt mégis hogy gondolod hogy életük felét ne basszák el (munka), és mégis megéljenek? Mert az egészséges élet alapja az, hogy annyi pénzed van, hogy nem kell dolgozni, ugyanis a munkák 99%-a, az egészség legnagyobb ellensége a stresszel, és a fix munkaidővel együtt.
  • clio1616v
    az... nagyon az...
  • ba32107
    Mi azt látjuk, hogy ti azt hiszitek, hogy magas lovon ültök, közben pedig jaj de nem...
  • salsoul
    éz >>> az
  • salsoul
    Szóval vegyétek észre, hogy ti láttok minket magasabban...
  • salsoul
    Erről semmilyen könyvben sem volt szó.

Ez pusztán így látszik a mi szemszögünkből, mint ahogy a ti szemszögetekből úgy, hogy mi magasan ülünk.

Mikor ültök már végre magasabb lóra?
  • ba32107
    Egyetértek. És ezzel a(z) (ál)szerénykedéssel még inkább látszik...
  • salsoul
    Ha nincs józan belátó ész, akkor hiába minden pénz...

Az emberek éz életük első felét azzal töltik, hogy életük másik felét elb*sszák.
  • Dick Riddick
    Én ugyanígy látom.
  • Dick Riddick
    Ezzel a ku*vázással csak a nők 90-95%-át sérted meg.
    Nem az irigység, hanem a felháborodás szól belőlem. Ha azt állítod hogy csak rendes lány és kurva létezik, akkor semmit nem tudsz a nőkről. Az ég egy adta világon.
  • gbc csabika
    Ne nyaljátok egymás seggét nem erről van szó, de biztos jól hangzott a könyvedben. Annyi az egész, hogy ha valaki minden provokatív előzmény nélkül olyan kijelentéseket tesz valakire, hogy állatias, igénytelen, meg kijelenti hogy csak ő lát a dolgok mélyére, az bizony magas lovon ül. Kíváncsi vagyok ezt hogy próbálod majd meg elferdíteni.
  • Sanyix
    Te valami álomvilágban élhetsz, de a valóság sajnos más.
  • Lirion
    Ezt melyik könyvből idézted? :D
  • salsoul
    Inkább józan belátó ész.
  • salsoul
    Clio, engem is mindig felmagasztalnak, hogy magas lovon ülök, és az Isteni Trónra emelnek, hiába mondom nekik, hogy csak egy senkiházi szarházi vagyok.

Aki mindenki előtt szemmel láthatóan magasabb normák szerint él, az akaratlanul is önmaga látszólagos felsőbbrendűségét érezteti.
    Ha pl igényesebb, elegánsabb ruhában mutatkoznál közöttük, mint amit ők viselnek, akkor azért tartanának felsőbbnek, és azért mondanák, hogy igen magas lovon ülsz – kihez máshoz, hát saját magukhoz képest (mert magukhoz hasonlítanak).
    Holott pusztán csak arrl van szó, hogy adott egy “akármi”, amihez képest ők sokkal kevesebbnek, hátrányosabbnak kezdik el érezni magukat.

Ha stabilak lennének abban amit választottak, akkor nem táplálnának ilyen “alacsony-, felsőrendű” érzelmeket...