Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy mini, jól tetted/teszed.
Egy próbát megér, de legyél nagyon óvatos!<#ravasz1>#ravasz1>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Velem is ilyesmi helyzet van most. Kidobtak, szenvedek, de az ismerõsök, barátok azt mondják "ne aggódj, vissza fogja még sírni magát". Csakhogy bármilyen jó is lenne vele, és bármennyire is szeretem, nem akarom újrakezdeni, mert a szeretetemet és a szerelmemet nem vesztette el, csak a bizalmamat, ami számomra 1000x fontosabb egy kapcsolatban, mint az elõzõ kettõ.
Nagy szavak kis fiúktól/lányoktól.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kérem kapcsolja ki!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Majd ha látod, hogy õ is szeretne valamit. És még akkor se áruld el teljesen az érzéseidet, mert besokallhat tõle és elriasztod.
Csak szép lassan, fokozatosan.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
türelem az kell. nagyjából egy cipõben járunk, az én barátnõmet is sokat bántotta az ex. bunkó volt, sokszor leszólta szegényt, de lassan visszatér az önbizalma és már nem is annyira szégyenlõs 😊
Tudom nagy dolgok amiket leírtam, ezért is tartom magamba. Ilyen téren végtelenül türelmes tudok lenni, fõleg ha egy ilyen angyallal találkozom. 😊
ja és szerintem nem feltétlen kell tudnia, hogy így érzel!
Át estem jó pár hosszú idõs kapcsolaton és rövideken is.
Dermedten látom, hogy a koromban (19) a nõk legtöbbje pusztán élvezet ként kezeli a kapcsolatot. Azaz adja a mézesmadzagot amíg meg nem fekteted, utána mint aki jól végezte a dolgát x idõ után tovább áll.
Az ilyen hölgyekkel az a baj, hogy egyszerûen nem tudok semmit sem biztosra, ami bizalmatlanná tesz (a jövõbeli kapcsolatokra is).
Nekem öszvissz 2 hölgy barátom van. Velük azért tudok kommunikálni rendesen mert egyik dolgozik (varrónõ) a másik pedig soha sem szerelmes (túl lüke hozzá).
Bennük jobban bízom mint akármelyik szerelmes kapcsolatomban.
Mikor meglátom gyorsabban ver a szivem és a kezem is remegni kezd..félelem és öröm egyszerre..az érzelmek furcsa egyvelege 😊
az elsõ lépést pedig szerintem finoman megteheted majd akár bármelyik nap,elviszed valahová,és finoman közeledsz felé,persze ezt csak akkor ha érzed hogy õ is kedvel téged kellõképp.és vevõ a dologra,figyeld meg a viselkedését.menni fog,csak ne félj annyira a dologtól😊
Kicsit visszahúzodó, de szerencsére mindennap tudunk beszélgetni.
Csak azt nem tudom, mikor szánjam rá magam az elsõ lépésre, nem akarom elijeszteni, mert ha túl korán...
sok sikert kívánok neked ehhez a hölgyhöz,remélem jó irányba alakul majd minden😊
Rohadt nehéz a dolog, mert cudar 2 év van mögötte, az akkori párja miatt.
Ez és más ok miatt is olyan lett, hogy nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit.
Nem hittem volna, hogy lehetségeges, de olyan mintha egész eddigi életembe õt kerestem volna. Még nagyon az elején vagyunk az ismerkedésnek, tehát még jó és rossz irányba is mehet a dolog, de ha rajtam múlik, bármit képes vagyok megtenni ill. bármit képes vagyok feladni érte...és ezt az elsõ perctõl kezdve érzem. A gondolataim csak "körülötte" forognak, úgy fekszem és úgy ébredek.
Érdekes számomra a helyzet, mert amennyira örülök, annyire félek is.
Ha tényleg csak elcsavarták a fejem akkor meg nekem is ott a B változat, ami talán még jobb is...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mert a pillanatnyi kis köd leereszkedik és elkábul.:-)
Go Jeff Go!!!!
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Lassú vagy,óvatos,udvarias,körültekintő,figyelmes,egyszóval udvarolsz,megpróbálsz jópontokat nyerni,közelébe kerülsz,talán a lelkébe is,jön "a legyünk barátok..én szeretlek"..majd színre lép a tapló csávó,és már viszi is a kiszemelt leányzót.Aki persze jóesetben ki is húzza pár hétig vele.Jah,hogy nem ő volt a rendes lány? Az meglehet,de nem tudhattad,mert nem ismered eléggé ahhoz.Csak tetszett,helyesnek láttad,meg normálisnak,és esetleg nem bunkózott veeld..de mégis.
Ilyenkor döbben az ember rá,hogy a jófiúk csak a filmekben nyerik el szivük hölgyét!:-)
Go Jeff Go!!!!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Na ezért tartom magam különlegesnek!