Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis oldal ez...Ha nem léptek túl a "fájdalmaitokon",márpedig épp ezért született ez az oldal..Akkor éljetek a múltban..nekem mindegy..Peace!
most minden ok. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Ettõl függetlenül szerencsés vagy!
Engem mindig dobnak és ráadásul az ismerkedés is nehezen megy tulságosan zárkozott és udvarias vagyok.
Hány éves korodra sikerült kigyógyulni belõle??? (talán még reménykedhetek, hogy kinövön a naivságomat is... 😛)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Igy kell ezt csinálni. 😊
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
élvezd minden pillanatát,megéri majd ebben biztos vagyok^^
Nem szeretem a jelölt szót, számomra az emberek nem "célok."
Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, mert a sok csalódás után nem merek. Valahol mélyen mindig volt egy kis remény, amit talán már magamnak is letagadtam. De tudom, hogy mit szeretnék az élettõl/életben, és ez a valaki, mondjuk úgy, igencsak felszínre hozta azt, az apró reményt és azt is, amit szeretnék.
Rövid még az ismerettség, de élvezem minden pillanatát, és ahogy érzem/látom ez kölcsönös.
De nem panaszkodom, mert ismételten tanultam pár dolgot, és az élet is kegyes volt, mert amit "elvett" az egyik oldalon, azt megadta a másikon. 😊
korfüggõ is a dolog persze,de inkább érettség és hozzáállás kérdése mnidez.párommal teljesen mûködik minden,fiatalkora ellenére is.a szex minden rendben.összetett a kapcsolatunk,kitérünk mindenre.egy aránt fontos,a beszélgetés fõleg,az hogy mindent megbeszéljünk,a kommunikálás kúrva fontos.a figyelem,és a megértés,akad párszor azért olyan dolog amit megkell értenem,pl nem engedik el mindig,és sokáig,de ezzel nincs is bajom hisz megoldható,és állandóan tényleg nem iskell.akarni kell végülis a dolgot,a többi minden megoldható,kell az hogy szeresd a másikat,és akard õszintén,szerintem ez a lényege,és akkor megy.:o
Sajnos én sokszor szeretnék normális kapcsolatot, de a korosztályomban egyszerûen lehetetlen...
Nincs mese feljebb kell lépnem akaratlanul is 😊. Most pedig inkább barátokra összpontosítok, nem kapcsolatokra.
tulajdonképpen énis úgyvélem hogy újrakezdeni nem nagyon lehet,vagy ha mégis egy egy tál fosh.persze lehet kivétel ebben is. :-o
de azóta mondom már egy rendesen mûködõ kapcsolatom van ahol a szerelem viszonzott.teljesen rendben vagyunk,apróbb durcizások ellenére minden rendben.nembánom hogy mindez így történt végülis,mert tanultam a dolgokból,😊
Te visszamész. De mindig ott lesz benned a tüske, ahogy említetted is.
Ja és nem fog megváltozni a véleménye neki sem. Csak éppen valami felülírta azt, de akkor is ott lesz mélyen, benne!