22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#7893 És ha 1 hétvége alatt 8 emberrel akkor miért kurva? 1 időegységen belül hány partnertől indul a kurvaság? :D
Szerintem az a kurva aki pénzért szexel. Ennyi. De a kurvákat se értem miért kell lenézni, ez is egy szakma. Az összes ember elkurválkodja az életét a munkának, csak máshogy... -
#7892 Ismerek gyönyörű és egyedülálló nőket. Amit leírtál, na az tényleg gáz, szórakozóhelyen "gyeredugjámeg" az necc...Hozzám is jöttek már ilyesmivel oda. Mellesleg, ha én így megyek oda egy csajhoz, akkor pofánbasz:) -
clio1616v #7891 lehet nagyon jó a kapcsolatuk csak ő nem a párját akarja bemocskolni a szeretkezéssel, hanem magadfajtákat akar használni vibrátor helyett és képes ezért órákat tölteni az öltözködéssel sminkeléssel.. hogy pár percig csúszkálj benne aztán kalap kabát.. -
clio1616v #7890 ez inkább álomvilág, hogy van egy csaj aki gyönyörű és nincs senkije.. ott áll a szórakozóhely közepén hozzádlép és azt mondja.. dughatnékom van, gyere de nem akarok semmi mást csak dugni.. lerendezed, megtörölközik megigazítja a bugyiját és holnap majd mással csinálja..
szerintem nincs az az ember aki azért képes elmenni egy szórakozóhelyre hogy 5 percre kikapcsolódjon... ha viszont valaki ismerkedni akar az nem azzal kezdi, hogy gyere dugj meg.. hanem leül és várja hogy meghódítsd a szívét.. :)))))))) -
#7889 "aki meg megcsalja a párját érzelem nélkül szexel mással az kurva.."
nem kurva, ribanc. de aki EGYEDÜLÁLLÓ csaj, és szexel valakivel szerelem nélkül, (persze nem egy hétvége alatt 8 emberrel:D )az nem ribi. Csak nincsenek idióta korlátai, mint egyeseknek :) -
#7888 Mi értjük, Te nem érted, most komolyan. Független emberekről beszélünk, akik felelősségteljesen, nem fűvel-fával, de szerelem nélkül élvezik a szexet. Hányszor kell még leírni, hogy nem párkapcsolat mellett gondoljuk? A hozzáállásoddal semmi bajom, mondtam, hogy követendő, csak annyi, hogy a miénket még meg sem értetted:) -
#7887 Az egyáltalán nem biztos
Ha meg van az már az ő bajuk. nem érted? :)
Ha a csaj más faszik után koslat, akkor ott már nem számít hogy megdugom-e vagy nem e dugom-e meg, mert az ő kapcsolatuknak már annyi. -
clio1616v #7886 de neki van párja nem érted? :) -
clio1616v #7885 akkor mi a bajotok az én hozzáállásommal?
van párom és csak vele szeretkezek...
aki meg megcsalja a párját érzelem nélkül szexel mással az kurva..
melyik részét nem értitek? -
#7884 sose csalnék meg egy csajt, akivel együtt vagyok. de ha senkivel se vagyok együtt, és egy csaj meg odajön hogy ő most akar egyet dugni, de semmi többet, akkor nem fogom elküldeni... Ennyi a lényeg, ezt pofázom régóta. -
#7883 kb oldalak óta ezt pofázzuk nem? -
#7882 Természetesen nem, ahogy eddig sem tettem soha. -
clio1616v #7881 na várjál...
tehát neked ha most lenne párod akkor nem csalnád meg? értem ezalatt nem dugnál más nőket? -
#7880 "bárkivel aki megtetszik felelőségmentesen szexelek a párom mellett" életfelfogás.."
Na most fejeztem be. te LÓFASZT se értesz az itt leirtakból. CSak a saját faszágaid hajtogatására vagy képes. Értő olvasás 0. Menthetetlen vagy. ennyi. innentől felesleges a szűmat tépni nekem vagy akárkinek. -
clio1616v #7879 azzal nem tudok mit kezdeni amin nem tudok változtatni ezért nem is érdekel..
megpróbálom a lehetőségekhez képest függetleníteni a hétköznapjaimat minden ilyesmitől... ezek közé tartozik a politika, az agresszivitás és a más emberek irigysége és még sok más...
én a pénzzel vagyok ilyen mint te a nőkkel, ha nincs kerítek, de mindig annyi van amennyi éppen kell..
nálam ez így működik.. -
#7878 De már megint miért kevered ide a megcsalást?:) -
#7877 "s akkor te is komoly kapcsolatot akarsz, de ha a lány nem akkor, bánt a dolog de legalább tudod mesélni a sztorit a haverjaidnak egy sör mellett hogy milyen nedves volt..."
Pontosan, ha én komolyat akarok, a csaj meg csak dugni, akkor legalább megdugom, lesz tőle bajom? nem. Komoly dolog nem jött össze de legalább dugtam egy jót, a komoly dolog meg majd összejön legközelebb. -
clio1616v #7876 olvasd el az idézetet, azért tettem ide ki a Híd alá... és nyugodj meg -
clio1616v #7875 nehogy félre érts... de még fiatal vagy és jobb esetben egyetemet csinálod vagy nemrég végeztél...
most vagy ott hogy komolyabb kapcsolatot kezdj valakivel és elkezdjétek a közös életet, hogy ketten egymásnak örömöt szerezve éljetek..
az hogy emellett milyen céljaid vannak az mindegy, de egy kiegyensúlyozott konfliktusokat minimálisan tartani képes kapcsolatba nem fér bele a "bárkivel aki megtetszik felelőségmentesen szexelek a párom mellett" életfelfogás..
-
#7874 :D
Mi gyerekesek? Te nyomattál ilyesmi sz9veget hogy " felsőbbrendűnek hisztek minket ezért irigykedtek bibibíí" :D Ki itt a gyerekes?
Amúgy irigyel titeket a halál, nem szeretnék ilyen elvakult, begyöpösödött rózaszín ködben élő hülye lenni, akinek fingja nincs a való világról, ezért érzi jól magát. Persze hogy jól érzitek magatokat, mivel elboratotta a rózsaszín köd az agyatokat, és bemesélitek magatoknak hogy "húú az egészséghez nem kell pénz, meg majd jön a nagy Ő aki majd csak úgy becsönget hozzám és örökre együtt leszünk huu" De majd amikor elkezdtek öregedni és mindenféle gyógyszereket kell szednetek, és
lesz 6 féle betegségetek akkor majd rájöttök hogy bizony kurvasok pénz kell nemhogy az egészséges, már az életbenmaradáshoz is. Szerintetek miért a legszegényebb afrikai országokban pusztitanak a legdurvább betegségek? Salsoul meg majd várja a gépe előtt ülve meg könyveket olvasva, hogy majd egyszer csak becsönget hozzá egy csaj hogy "szia én vagyok a nagy Ő mostantól együtt leszünk" hát ehhez meg sok sikert:D Várakozz csak türelmesen :D
Tudod az a helyzet hogy nekem nem kell rózsaszín köd az agyamba ahhoz hogy boldog legyek, én jól érzem magam a való világban is:) Ahol nincsen nagyŐ mint ahhogy jézuska meg husvéti nyuszi sincs. :P Ha nő kell, kimész a házból és valahonnan összeszedsz egyet, aztán vagy műkszik a dolog, vagy nem, vagy összepasszoltok, vagy szétmentek, ha szétmentek, akkor összeszedsz egy másikat, és ez bizony így megy addig amíg meg nem találod az igazit, el kell hogy keserítselek, de sajnos ez így működik:P
Tetszik vagy nem tetszik, ez tény :P De ha ti majd felálltok a gépetek elől és kinéztek kicsit, hogy mi van odakinnt, ti is rájöttök majd talán, de nagyon lejjebb fog hagyni a mostani "boldogségotok" -
#7873 -
#7872 Én egyetértek a Te elveiddel, és szerintem követendő, de bizonyos határokon belül, keretek közt mást is elfogadhatónak tartok. -
clio1616v #7871 értem.. -
clio1616v #7870 ebben egyetértek -
clio1616v #7869 attól még hogy te nem érted mit írok, attól még én had tudjam már :)
attól még hogy te lekurvázod azért mert csak azzal szeretkezik akit szeret és akibe szerelmes attól még nem az...
szóban és írásban nem tudsz megsérteni... fizikailag kellene bántanod, hogy fájjon
vannak komoly dolgok a szex és a szerelem ilyen, az hogy te elkomolytalankodod az a te dolgod... rendkívül buta ember benyomását kelted.. -
#7868 Nem, miért nehéz elképzelni, hogy nyílt kártyákkal is lehet játszani, és hogy lehet így is tisztelni a lányt? Én például még a legközelebbi barátaimnak sem meséltem semmi ilyesmit nőkről. -
clio1616v #7867 ne haragudj, nem gunyolódásból írtam, sőt talán a te elképzelésed a legközelebbálló...
de gondolj már bele... mi az hogy később változhat? most ezzel a lelkiismeretedet nyugtatod, hogy nem is vagyok olyan szemét hogy csak megdugom... vagy komolyan gondolod? és akkor te is komoly kapcsolatot akarsz, de ha a lány nem akkor, bánt a dolog de legalább tudod mesélni a sztorit a haverjaidnak egy sör mellett hogy milyen nedves volt... -
#7866 könnyen:D -
#7865 Ezt most komolyan kérdezted? :D -
#7864 Na látod, itt jön az, hogy tapasztalatot kell szerezni. Ha ennyire érdekel, akkor elmesélhetem a legutóbbi esetet, bár nem nagyon akaródzik magyarázni, mert fáraszt már az egész vita. -
Lirion #7863 A te értékrended nem magasabb, hanem alacsonyabb. Ez a természet törvénye, hiába is próbálod máshogy bizonygatni.. Nem véletlenül, hogy soha nem volt még intimebb kapcsolatod nővel, nem a hozzád hasonlókat választják.
Egy magadfajtának ez soha nem lesz érthető, hiába is írják le neked 200an. -
#7862 Mondani bármit lehet, de a mai rendszer, és társadalom arra épül, hogy szopassuk szét egymást, max egy olyan helyen lehet nyugodtan élni ahová nem ér el semmilyen hatalom keze, és nincs egy elmebeteg ember sem a közelben. -
#7861 A könnyelmű=aki pénzért szexel?:) A többi igen, kivéve
hetéra,aki ógörög táncos rabszolga:) Ezek kizárják, azt hogy egyenlőek legyenek az általam leírtakkal, könnyelmű az még belefér talán, de kicsit az is meredek. 7834-re tessék már válaszolni, sosem válaszoltok semmire egyenesen. -
Lirion #7860 Dehogynincs, hisz előtted már mással is megbaszatta magát "szerelem" címszó alatt, tehát kurva. Neked ez az értékrended, ne változtasd meg azért, mert őt (is) szerelemmel szereted.
Te is egy hímkurva vagy, hisz már neked sem ő az első, több lánnyt megdugtál már előtte.. Ráadásul azt hazudtad nekik, hogy örökké együtt lesztek, aztán mégse, tehát még hazug is vagy.
Mellesleg nem rég még azt írtad, hogy nem keféltetek még, előtte azt, hogy igen, most megint azt, hogy igen, tehát megint hazudozol össze-vissza, csak már te se tudod, hogy mikor mit írtál. -
clio1616v #7859 akkor hogyan dugsz meg olyan lányt aki csak szexre hajlandó veled? -
#7858 Szerintem sem lehet pénzért egészséget venni úgy alapjaiban véve, de ha valaki reggel hattól este hatig gályázik, akkor az nem tud megfelelő életmódot kialakítani emellett, még akkor sem ha neked megy. -
#7857 Akkor defináld nekem külön külön az alábbi szavakat:
himringyó, kéjhölgy, kéjfiú, ribanc, kurva, hetéra, könnyelmű
és melyik alá ki, milyen mentalitás tartozik -
#7856 Nem igazán értem miért is kevered bele a megcsalást, eddig szó nem volt róla. És nem érzelemmentes szexről van szó. Egyszerűen arról hogy kölcsönös örömszerzés céljából két ember szexuális kapcsolatot létesít lángoló szerelem nélül. Ami később még változhat.
Mellesleg étem' miől' va' szó. Itt nyugodtan gúnyolódhatsz rajtam. Itt igen... -
#7855 nekem nem az, ergó másnak is lehet nem az, ha megfelelő lépéseket tesz -
#7854 hát vállalkozónak könnyű alakítgatni. De ettől függetlenül is kell a pénz, mert a munka mindig stresszes, időtől függetlenül.