Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantomlovag
He? Imádkozzon hogy olvassa! ELtûnik a kétely 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

minigirl
hát... akkor imádkozz, hogy ne olvassa 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

drsenorita
jójó,csaak van még vmi,amit nem említettem...állítólag tudja,hogy valakinek tetszik,csak nem tudja, hogy én ki vagyok. azaz igen is meg nem is....<#wow2><#vigyor1><#ravasz1> én ennyibõl simán rájönnék 😄

klart
leírtam,

drsenorita
jah

minigirl
nyugi, millió marci van, aki szereti a kocsikat és tud gitározni, én is ismerek egy párat 😉

drsenorita
mi neked a szemét?

klart
javítanám,a rendes és a szemét közt úgy értem, a szemét rész hogy õk a rybíkk kúrvák stb,szemét semmit nemrõek:C

klart
legtöbb lány tényleg az átmenet,nem rendes lány már a rendes lány sem,inkább középen van a rendes és a szemét között:|
ezt tapasztalom

drsenorita
ó jajj, én hülye,a nevét nem kellett vna említenem....remélem nem olvassa a fórumot<#merges2>

drsenorita
XD hát az nálunk túl feltünõ lenne. fõleg amikor egy bizonyos szemináriumon minden hétre jut egy zh.... na az aztán király tud lenni.... <#wow1> a felolvasós sztem olyan ovis dolog. nálunk nincs is 😄 de hogy elkanyarodtunk ide attól a marcigyerektõl....XD

Fantomlovag
Nálunk is van katalógus. Ahol magunknak írjuk alá, a legjobb. 5 ember, csak hetente kell bemnned, és aláírnod 5 nevet.

A felolvasós húzós. Ott azt szoktam, hogy megvárom még beírnak, aztán kislisszanok.

drsenorita
nekünk folyton katalógust vezettek bizonyos órákon.... jó én ezt a szakot csak most kezdtem és lehet hogy még komolyan veszik nálunk. bár én se vtam bent minden órán XD (a telefonom reggeli csörgésétõl elmegy az életkedvem )

Fantomlovag
HArmadév jó muri. Én most vagyok túl a harmadév elsõ félévén. ALig voltam ben a félévben. Mondjuk a vizsgaidõszak húzós, de bejárni tényleg alig kellett.

drsenorita
meg attól is függ,mikor.....

Molnibalage
Attól függ hol. Nekem az volt az egyik mélypont az egyetem alatt. Azért kibírtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Gitárórát adok veszek! Mint a régi viccben, csak az zongoraórával volt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen...

minigirl
Igen, a harmadéveseknek nagyon jó dolguk van. xD

drsenorita
mondatot kezdeni meg nem tudok rendesen XD

drsenorita
egyébként szeretem az autókat, de inkább az autósportokat. bírnak is ezért a srácok --> innen (is) az a sok fiúbarátság 😄

drsenorita
egyébként az az érdekes, hogy alig látni õt bent a suliban....nemtom,a harmadéveseknek ilyen jó életük lenne? 😛

drsenorita
pech a gitártokom nincs nálam,csak a gitárom. szegénykét meg nem vihetem ki ilyen hidegben tok nélkül,még megfázik <#beka3> áhh,csak kifogásokat keresek XD

tigeroo
simán.
én még nagyra is értékelném, hogy egy lány ilyen "butuska" módon szeretne meghódítani😊
minigirl
Jajj, fogj egy autós magazint, és ha megjelenik, olvasd buzgón!!! 😊
Vaaagy! Jelenj meg elõtte gitártokkal a hátadon, és hidd el, meg fogja kérdezni, mennyire tudsz játszani, te pedig közölheted, hogy "jajj, nem annyira, pont most keresek tanárt". 😊

drsenorita
nemtom,hogy van-e zenekara....arról sztem már hallottam volna....<#vigyor3>

tigeroo
óó hölgyem, mire vár még :o)
tigeroo
miért? ebbõl még jókis családi sztori is lehet, évek múlva😛

így fogtam meg apátokat c. hegyibeszéd #4819 ezzel kezdõdhetne...
drsenorita
de,érdekel....pont azt a stílust bírom 😛

drsenorita
vagy esetleg forralt borra,nem? XD (attól néhány hete annyira bekattantam,pedig csak kettõt ittam. az elsõ után azt hittem,összeesek, a második meg már meg se kottyant. de ha még egyet megitatnak velem, valszeg rámásztam vna valamelyik társamra, akik közül csak az egyik fiú 😛 )

salsoul
Ennek semmi értelme.
Hacsak nem tényleg érdekli a gitározás, a koncertje, a zenei stílusa sat.
salsoul
Egy ideig fennt lehet tartani a színházat... de csak egy aprócska ideig...

Ha nincs közös pontotok akkor jobb ezt tudmásul venni és tovább lépni.
Molnibalage
A férfi egyszerû lélek sokszor. Odamész hozzá és közlöd.

Oh, fiatalember! Maga aaaaaaaaanyire bejön nekem, hogy itt olvadok el ezen helyt! Itt elájulsz, õ elkap, megment és meghív egy kávéra. A többi megy a maga útján. 😊

tigeroo
na ez már haladás.
profin gitározik, van-e esetleg zenekara? "szia, voltam a koncerteden, blabla"

gitározni nem tudsz annyira? nosza, kérdezd meg hogy oktatna-e kicsit😛 vagy csak mutasson pár fogást...aztán terelheted a szót a "különórán"...
és elhívhatod utána kávézni hálából stb.
Molnibalage
Magam elõtt látom, ahogy egy lány elõttem elkezdi azt a hobbit ûzni amit én. <#zavart1>

drsenorita
.....de pont fantasyval? akkor már valami más könyvvel....😛

drsenorita
kettõvel fölöttem jár,meg egy kicsit más szakra,nincs közös óránk...de reménykedem, h a köv. félévre tudok olyan órát felvenni, ami aaz õ szakterületébe vág bele XD /nem csak miatta, amúgy is érdekel az olyasmi😛/

drsenorita
hát,azt tudom,hogy profin gitározik és szereti az autókat. autóm nincs XD gitározni meg nem tudok annyira, úgyhogy azt inkább megtartom magamnak 😛

salsoul
A könyvet ha akarja becsukja, félretszi, aztán ott folytatja ahol akarja... ha gondolja elõre és vissza is tud lapozni... <#integet2>
klart
azért az beteg már ha a könyveket többre tartja mint egy nõt mondjuk aki szereti:|

salsoul
Kivéve ha a fantasy-val megerõszakolja magát...
Fantomlovag
<#eljen> Jó taktika.

minigirl
Velem is volt már ilyen. 😊 Én is pont ilyen cipõben jártam, hát elértem, hogy a srác foglalkozzon velem. 😊
Tudtam, hogy könyvmoly, azt is tudtam, hogy fantasy mániás, így nagyon feltûnõen az orra elõtt elkezdtem fantasyt olvasni. Naná, hogy nem bírta szó nélkül hagyni, és odajött hozzám beszélgetni a könyvrõl, aztán folytatódott a beszélgetés, már más témában is. 😊 Igaz, nem lett túl hosszú életû a kapcsolat (cserkészés + járás) 4 hónap, viszont az nagyon jó volt. 😊 A végén meg kiderült, hogy jobban szereti a könyveit, mint bármit mást, ezért inkább szépen elváltunk. 😊

De azért próbáld meg!!! 😊

Szerintem derítsd ki te is, hogy mivel szeret foglalkozni, és intézd úgy a dolgokat, hogy õ menjen oda hozzád. 😊

chhaya
Közös óra vagy valami? Az elég jó ürügy a beszélgetésre. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ez a megoldás😛 és egyböl llesz sok jó csajotok😛 egy próbát meg ér😛 nekem be jött😊

http://www.nemreklámozok.com
salsoul
Erre azt tudom mondani - ami minden másra is ugyan úgy igaz: ki kell tapasztalni 😉

Mint ahogy megtanul járni is az ember...

úúh ezek közismert szexuális utalások, bár a hajjal játszás ilyen kényszeres betegség is lehet, olyan is van 😄

Sztem ha egy férfi ezeket ismeri, inkább viccesnek fogja venni mint izgalmasnak 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
ahahaah ez ismerõs. Sztem ez ilyen büszkeség féle.

"één kezdeményezzek? na nemár, az olyan megalázó"
"ááá ez olyan átlátszó, még a hülye is tudja mire megy ki a játék"

én ilyesmik miatt nem kezdeményezek. Ha a lány kezd, az oké. Ismerõs, és amúgy is volt közös témánk, ismerjük egymást, nem kell ilyen átlátszó kezdeményezés az is. de úgy hogy tetszik de nem tudom igazából ki az, és nem ismerem úgy nem tudok odamenni, mert félek a kudarctól (igen, utálok veszíteni), pl van barátja, nem vagyok szimpi, stb.
Rossz dolog ez, de én nemtudok rajta változtatni... bár néha amikor elõjön a "szarokmindenre" hangulatom, akkor megtennék olyan dolgokat amit amúgy nem, csak ez még nem jött elõ megfelelõ idõben 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

drsenorita
"Játssz a hajaddal, a nyakláncoddal, a gyûrûddel. Ezt a finom jelzést a másik izgalmasnak fogja tartani"......hmm...eccer ennek pont az ellenkezõjét olvastam.....

salsoul
Nos, az édes kevés ha két ember csak optikailag jön be egymásnak...
Az "optikai tetszésbõl" nem következik emberi vegyrokonság*.

A kezdeményezésben ez segíthet: sat.)cikk

a #4787-kapcsán: türelem, álhatatosság, megfontoltság
Inkább ezek mint a meggondolatlanság, elhamarkodottság, s aztán ezek következményei...
Egyébként ezt szokás önuralomnak, önkontrollnak is nevezni.

_________________________________________________________________________________
*(életsítlus, életfelfogás, gondolkodás, értékrend, érdeklõdés(i kör), tervek, célok, szabaidõ, lekiség