22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#8414 A szülői foglalkozással nem nagyon értek egyet, mert azért tizenx éves kor felett a szülővel minimális időt tölt el az ember és máshogy fejlődik a jelleme.
Néha visszanézek, hogy X évvel ezelőtt milyen volt és most milyen vagyok. A közeli egyetemi ismerőseim és barátaim nagyjából olyannak ismernek amilyen most vagyok. Gimis osztálytársaim néha rám sem ismernek, mert gimi óta annyit változtam. Ehhez meg már a szülőnek sok köze nincsen szerintem. -
#8413 Ha a szülei eleget foglalkoznak vele, akkor érzelmileg is. -
#8412 Gyíknak nem mondanálak, mert ahhoz több dolgot kéne tudni rólad, de azért mégis fura... -
#8411 én nem XD
viszont ismerek egy 13 éves csajt akinek olyan a teste mint egy 20 évesé :D lehet 15-re már tapasztalt lesz. -
#8410 Ezt érzelmileg vagy szexuálisan érted? Mert a kettő nem összetévesztendő szerintem. -
Retsu #8409 Van benne igazság. Én pl. 22 vagyok, és még szűz. Magam részéről inkább nagyfokú erénynek és igényességnek tartom ezt, semmint lámaságnak. Persze, ha megkérdeznék 1 mai tizenéves csajt, tuti azt mondaná h gáz vagyok, mivel nem vagyok metro vagy emo... Párt egyelőre nem akarok, valamikor a közeljövőben ha ráérek elkezdem kiélni magam, ennyi a történet. Ne kíméljetek, mondjátok szerintetek gyíkarc vagyok vagy példaértékű mentalitású ember? -
Rundstedt17 #8408 ajaj én bőven:DDDDD -
clio1616v #8407 Én nem ismerek.. -
ba32107 #8406 Én is :D -
Fbn Lx #8405 gyakran nem is tudjuk, hogy milyen szerepet kell betöltenünk egy másik ember életében, és hogy másnak milyet kell a miénkben.
Így vagy úgy, ha valamit véghez viszünk, mindkettőnknek jobb lesz.
Mert nem akarom, hogy elhagyjon, és nem akarom, hogy velem maradjon.
Ha két embert egymásnak teremtettek, ígyis-úgyis úgy gördül a szekér.
Mellesleg nem török össze, ha nem én vagyok valakinek az igazi. ;)
A dolgokat a tapasztalatokért, a fejlődésért, a pozitív élményekért élem meg, az pedig független a tárgyuk maradandóságától. -
#8404 Kor vs tapasztalat nem függ ám össze. Legalábbis nem szorosan. Ismerek 15 évest, aki tapasztaltabb nálam (21 vok)... -
Ronny #8403 az a gond, hogy a párkapcsolatok nem úgy működnek, ahogy azt Te elképzeled. A naívságodat én betudnám a tapasztalatok hiányának, de akkor meg nem stimmel a korod... -
Ronny #8402 ez tetszett! -
Rundstedt17 #8401 "a feltétel nélküli szeretetembe belefér ez is :)"
Aha ahogy sejtettem álszent vagy. -
#8400 És végül hozzá mennek a nők az apjukhoz vagy a terapeutájukhoz felnevelés/észheztérítés után, vagy elhagyják a szülői házat...? ;) -
Fbn Lx #8399 az utolsó bekezdésedben lévő dolgot játszom vele mindig, mostanában egyre jobban forszírozom, mert fogy a türelem.
Ugye egy ilyen "miért? mert." egyről a kettőre játékot feltétlenül úgy kell játszani, hogy egyik állatás logikusan következzen a másikból.
És mindig oda jut a dolog, hogy valójában minden logika és gyökér nélkül ott lebeg a félelem, amit valami logikusan nem hozzákapcsolódó (szerinte hozzákapcsolódó, és ebből nem lehet érvekkel sem kizökkenteni, csak kemény munka árán) dolog váltja ki azt.
Mostanában elkezdtem úgy játszani, hogy ha most nem, akkor soha. Kicsit szerintem érzi, és látom is az igyekezetet. jó érzés :} -
#8398 szerintem meg úgy értette, hogy megbocsátaná a barátnőjének a megcsalást és továbbra is tárt karokkal várná -
Fbn Lx #8397 szerintem úgy értette, hogy nem kezdene el harcolni azért, hogy na te ha most mással akarsz lenni, akkor inkább mégis velem legyél.
tiszteletben tartaná hogy mit akar a párja, és nem mondaná azt, hogy ejnye, inkább lelépne -
#8396 "Mi az hogy kevés vagyok?"
Hogy máshol kell keresgélni valamit, mert az nálad nincs meg...
"#8394: eltűri, tolerálja. Mi a lényegi különbség?"
Igazad van. Nekem kell jobban odafigyelnem. -
ba32107 #8395 Mi az hogy kevés vagyok?
#8394: eltűri, tolerálja. Mi a lényegi különbség? -
#8394 Nem azt mondta, hogy eltűri! Figyuzz oda jobban! -
#8393 De ha egyszer kevés vagy? Hiába a büszkeség... -
ba32107 #8392 Kíváncsi vagyok mit szólna a barátnőd, ha megtudná hogy eltűrnéd hogy más faszikkal dugjon -
clio1616v #8391 azon kicsit meglepődnék... de szerintem a nem tartanék gyertyátban benne van a válasz.. :) -
clio1616v #8390 de van, csak nem tekintem a Szerelmemet a tulajdonomnak... -
#8389 a plusz fiú is? -
#8388 A Csernus Nő c. könyve jó könyv. Te olvastad?
Én a saját részemről azt láttam benne, hogy hú mennyi minden van aminek a kikalapálása, elsajátítása jobb emberré tehet. Mondjuk ezért is vettem őket: anno rájöttem, hogy az ami én vagyok az kevés egy normális párkapcsolathoz, és aztán elkezdtem keresni a módját annak, hogy hogyan válhatnék "eléggé". Persze az olvasás önmagában még nem hoz változást, csak a tettek...
Amit mondani akarok azaz, hogy ha a barátnőd nem jutott el arra szintre, hogy változtasson, és hogy tegyen is valamit akkor minden hiába. Esetleg neked azt mondja, hogy változik, és csinálja, mert azt látja, hogy ezt akarod hallani, de közben belülről nem érdekli az egész és továbbra is negatívan szuggerálja magát.
Két dolog segíthet:
- külső segítség, amit nem ráerőszakolna, rábeszélnek, hanem amit ő saját maga kér, vesz igénybe saját belátásból, elhatározásból
- sokk terápia: egy olyan ütős élethelyzet, élet krízis ami keményen fejbe vágja és kizökkenti az ördögi körből, észhez téríti
A szülőket már kár hibáztatni, és hibáztatásuk amúgy is csak tovább ront a helyzeten, mert az ember hajlamos azt mondani, hogy a szüleim miatt ez és ez, és ez már így marad mert ők...
Holott azért marad úgy mert Én nem teszek ellene semmit, sőt minden nap még teszek egy lapáttal a tűzre.
Esetleg kérdezd meg tőle, hogy miért nem lehet ő olyan, vagy sokkal jobb nő mint pl a romantikus filmekben lévők. Ha erre mond valamit, akkor arra is kérdezd meg, hogy miért. Amit erre mond, azt is, hogy miért. És ezt csináld addig míg fel nem göngyölődnek a szálak. Így ezzel arra ösztönzöd, hogy lássa a problémája valódi okát, amit így már esetleg meg fog tudni fogni... aztán ha van konkrétum találunk ki újabb kérdéseket... -
ba32107 #8387
Ez komoly, ember? Fogalmam sincs, hogy neked hogyan van barátnőd, ugyanis a kommentjeid alapján egy deka férfias büszkeség sincs benned.... -
clio1616v #8386 én toleráns vagyok.. :) minden kérését amivel elém áll megbeszéljük ;)
a feltétel nélküli szeretetembe belefér ez is :) -
#8385 +n csaj, ahol n>=1? -
clio1616v #8384 Azt értem ez alatt, hogy ha van egy párod és együtt vagytok, azalatt egy másik ember szexuális kapcsolatot létesít vele.
Nagyon rosszul esne, de mivel szeretem feltétel nélkül, ezért tolerálnám...
Nem tartanék gyertyát..
Nem értetted félre.. -
clio1616v #8383 jó -
#8382 okés, most akkor válaszolja arra is amit kérdezett, mert nem arra válaszoltál -
clio1616v #8381 hidd el van aki tudja tolerálni -
#8380 "van aki még azt se tudja tolerálni, ha a párját más megdugja..."
Ez alatt mit értesz? Te tolerálod/nád, ha valaki megdugná a barátnőd? Esetleg még a gyertát is tartanád? Ezt nem hinném.. egyáltalán azt, hogy ilyen ember létezik. Vagy félreértettem? -
#8379 viszlát -
#8378 reklám :P -
Fbn Lx #8376 ja, azt még hozzá akartam tenni:
"Ez a szülők feladatat, meg saját maguké..."
Én a szülőkben keresem a hibát mindig, elsősorban.
Az apját mindig csak hétvégenként látta, mert nem itthon dolgozott.
10 éves korától meg már egyáltalán nem látta.
Az apakép hiánya. Úgy érzem valamennyire bennem keresi. -
Fbn Lx #8375 megvettem neki egyszer Csernustól A nőt. Ha jól emlékszem csak a feléig jutott, mert rossz kedve lett tőle amikor olvasta.... -
Fbn Lx #8374 és a szerelmed úgy szeret téged, mint egy férfit?