Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
ezt tapasztalom
A felolvasós húzós. Ott azt szoktam, hogy megvárom még beírnak, aztán kislisszanok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vaaagy! Jelenj meg elõtte gitártokkal a hátadon, és hidd el, meg fogja kérdezni, mennyire tudsz játszani, te pedig közölheted, hogy "jajj, nem annyira, pont most keresek tanárt". 😊
így fogtam meg apátokat c. hegyibeszéd #4819 ezzel kezdõdhetne...
Ha nincs közös pontotok akkor jobb ezt tudmásul venni és tovább lépni.
Oh, fiatalember! Maga aaaaaaaaanyire bejön nekem, hogy itt olvadok el ezen helyt! Itt elájulsz, õ elkap, megment és meghív egy kávéra. A többi megy a maga útján. 😊
profin gitározik, van-e esetleg zenekara? "szia, voltam a koncerteden, blabla"
gitározni nem tudsz annyira? nosza, kérdezd meg hogy oktatna-e kicsit😛 vagy csak mutasson pár fogást...aztán terelheted a szót a "különórán"...
és elhívhatod utána kávézni hálából stb.
Tudtam, hogy könyvmoly, azt is tudtam, hogy fantasy mániás, így nagyon feltûnõen az orra elõtt elkezdtem fantasyt olvasni. Naná, hogy nem bírta szó nélkül hagyni, és odajött hozzám beszélgetni a könyvrõl, aztán folytatódott a beszélgetés, már más témában is. 😊 Igaz, nem lett túl hosszú életû a kapcsolat (cserkészés + járás) 4 hónap, viszont az nagyon jó volt. 😊 A végén meg kiderült, hogy jobban szereti a könyveit, mint bármit mást, ezért inkább szépen elváltunk. 😊
De azért próbáld meg!!! 😊
Szerintem derítsd ki te is, hogy mivel szeret foglalkozni, és intézd úgy a dolgokat, hogy õ menjen oda hozzád. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
http://www.nemreklámozok.com
Mint ahogy megtanul járni is az ember...
"één kezdeményezzek? na nemár, az olyan megalázó"
"ááá ez olyan átlátszó, még a hülye is tudja mire megy ki a játék"
én ilyesmik miatt nem kezdeményezek. Ha a lány kezd, az oké. Ismerõs, és amúgy is volt közös témánk, ismerjük egymást, nem kell ilyen átlátszó kezdeményezés az is. de úgy hogy tetszik de nem tudom igazából ki az, és nem ismerem úgy nem tudok odamenni, mert félek a kudarctól (igen, utálok veszíteni), pl van barátja, nem vagyok szimpi, stb.
Rossz dolog ez, de én nemtudok rajta változtatni... bár néha amikor elõjön a "szarokmindenre" hangulatom, akkor megtennék olyan dolgokat amit amúgy nem, csak ez még nem jött elõ megfelelõ idõben 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az "optikai tetszésbõl" nem következik emberi vegyrokonság*.
A kezdeményezésben ez segíthet: sat.)cikk
a #4787-kapcsán: türelem, álhatatosság, megfontoltság
Inkább ezek mint a meggondolatlanság, elhamarkodottság, s aztán ezek következményei...
Egyébként ezt szokás önuralomnak, önkontrollnak is nevezni.
_________________________________________________________________________________
*(életsítlus, életfelfogás, gondolkodás, értékrend, érdeklõdés(i kör), tervek, célok, szabaidõ, lekiség