Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantomlovag
Attól függ. Van barátom akire azt mondom: "Dehát õ nem nõ, Õ barát."
De volt már olyan is, hogy máshogy álltam hozzá, és nem volt kellemetlen élmény az sem.

És, hogy egy barátom idézzem (akivel nem tudom teljesen egyet értsek-e de ide passzol): "Barát az, aki neked is élvezetet okoz, mikor Te neki."
(Szerintem inkább az aki kiáll meletted ha baj van, de ez más megközelítés)

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

viszont a barátságot ne is hasonlítsuk a kapcsolatokhoz, mert általában a barátoddal ugye nem csinálsz olyanokat az ágyban,mint a szerelmeddel,nemde?^^

nem mindig van jobb a másiknál...de másabb van
az ember mindig az exérõl,akibe szerelmes volt,h nála jobb nincs...és sosem fog mást szeretni...
DE fog...ha elmúlik minden...

Fantomlovag
Pont ez az. Ilyen kötõdés esetén NINCS jobb, szebb, mert ilyenkor az ember szemében nincs senki más...

gercse
hát ja...
és én ráadásul még eléggé ragaszkodó típus is vagyok...
ha valamit a fejembe veszek, akkor kitartok amellett nagyon sokáig...,
mondjuk az esetemben nem a fejem írányít, mégis ugyanaz a helyzet

tigeroo
hát igen fõleg hogy kívülrõl tényleg jól hangzik a "minden nõnél van jobb nõ" mondás, de pont ez a lényeg,hogy kötõdsz valakihez...akár szerelmes vagy bele, akár csak néha beszélgettek esetleg kavartok

olyankor nemnagyon jön be ez a papírforma..végülis valamilyen szinten olyan ez mintha a barátaidat cserélgetnéd...
Fantomlovag
Ismerõs érzés.
Szép szöveg, ez a "majd jön a mégjobb", de van hogy az ember nem akar jobbat...

norbre
"mindig, mindenkinél van szebb, jobb, akit akár meg is találhatsz"

és ez legtöbbször pusztán abból adódik hogy amit megununk lecseréljük..

nagy igazság de egyre kevésbé akarják az emberek: "meg kellene tanulnunk arra vágyni ami a miénk"

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

gercse
csak én se szebbet, se jobbat(bár ez utóbbit nem is tudom definiálni magamnak) nem akarok...
Tudom, találkozhatok még bárki mással, akiben megtalálom "azt",
de õ valahogy annyira más, mint akikkel eddig találkoztam, hogy hihetetlen...,
egyszerûen megfogalmazni sem tudom pontosan, hogy miért vonz

mindegy, az élet majd hoz még más meglepetést is biztosan

salsoul
Erre mondják, hogy a szerelem vak.
Ergó a szerelem tárgya egy olyan ember aki a valóságban nem létezik, csak a képzeletben, s ezt a képzeletbelit vetítem bele a valóságbelibe, ameddig - törvényszerûen - ki nem borul a bili, el nem oszlik a köd, amikor is elkezdenek egyre jobban kirajzolódni a valóságos vonalak és vonások.
És akkor jön, hogy milyen szemét, nem rendes sat.
Szemét, nem rendes volt már az elején is. Csak akkor még vakságban éltünk.

Ahhoz, hogy az ember párkapcsolatilag a megfelelõ társára rátaláljon egész egyszerûen isteni kegyelemre van szükség.
És ha rátalált nem adhat elégszer hálát a teremtõnek.

A rendes férfi/nõ nem birka kozum-idióta, belsõ értékeket ápol, s azok szerint él, kitart mellettük.
Akár mennyire is nehéz ez napjainkban.
minigirl
Ebben biztos lehetsz. 😊 Nincs két ugyanolyan ember. 😊 Viszont azt ne feledd, hogy mindig, mindenkinél van szebb, jobb, akit akár meg is találhatsz. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

gercse
tudom, rájöttem már én is 😊
meg aztán, õ sem akarná...

csak néha mégis elkap az az érzés, hogy még egy ilyen lánnyal soha nem fogok találkozni...

minigirl
nem is érdemes 😊

gercse
Én is megtaláltam, csak õ nem talált meg engem...:S
sebaj, a kardomba már nem dõlök, mint rég...

Ephyra
ígyvan.és énis ígyvagyok ezzel"kezdem én is elhinni, hogy megtaláltam a nekem valót." 😊
mindenkinek sikerülhet

minigirl
"mindenkinek az a tökéletes és rendes lány aki a szerelme párja.és ezt megkell találni,nem azon keseregni hogy jaj nincsenek már rendes lányok,na valami ilyesmi a lényege,emberek ne nyavajogjatok ennyit😊"

Ezzel nagyon is egyetértek! 😊 Már én is sokszor hangoztattam itt, hogy nem szabad nyavalyogni, hanem meg kell találni a hozzánk illõ párt. 😊 Lassan kezdem én is elhinni, hogy megtaláltam a nekem valót. 😊

Ephyra
éljen mindenki találja meg a maga rendes lányát,és ennyi😊

Ephyra
félreértesz kicsit,a szerelem az maradhat tiszta sõt az is sok esetben,és azért ez nagyn jó,egy párkapcsolat közel tökéletes is lehet,én hiszem,és a sajátomat így is látom.én nagyon boldog vagyok a párommal.de mini ugye hogy leírtam elõbb,tehát hûség megvan,és õszinte szeretet,szerelem,akkor azért rendesnek mondhatóak a két fél.igazából nagyon nehéz olyan embert találni akire aztmondhatod hogy õ nagyon rendes lány,akit tényleg ismersz már,vagy akár férfit,nem sokra mondhatja bárki is ezt. de mindenkinek más más ez is ki rendes.hosszú mehet errõl továbbra is.de szerintem érted azért a mondandóm lényegét.mindenkinek az a tökéletes és rendes lány aki a szerelme párja.és ezt megkell találni,nem azon keseregni hogy jaj nincsenek már rendes lányok,na valami ilyesmi a lényege,emberek ne nyavajogjatok ennyit😊

minigirl
De legalább a párkapcsolat, a szerelem igazán tiszta maradhatna, nem gondolod? Vagy ez is átváltozott "marketingfogássá"? Szerinted nem lehet egy párkapcsolat tökéletes? Nem hiszel benne?
Pedig mindenki azt kapja, akit megérdemel, így válik tökéletessé. 😊

Ephyra
meg van hogy mikor még naívan belesétálsz dolgokba,de ezen valamelyest kellene,ebbõl sokat tanulsz,és kell tapasztalat szerzés is.kell azt hogy tudd mi micsoda.

Ephyra
egyszerûen nem lehet tisztán,totál rendesen,becsületesen sokat elérni az élet más terén sem.

Ephyra
javítanám

",erre a dologra azok hívatkoznak igazán azok gyötrik magukat ezen a dolgon akiknek nemjött össze valami..,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akjavascript:szmajlik()inek nincs nõje,és csak a gép elõtt éli ki magát nõk teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nõt keresni,lusta barátnõt összeszedni,vagy mert foshik
mindentõl,és" még hozzá tenném hogy nekem több mint 5 hónapja van egy kedvesem,nemvallóm õt sem teljesen rendes lánynak,de õnmagamat sem rendes fiúnak.vannak mindenkinek dolgai,ami van azvan.nincs már teljes tisztaság,nem iskell.és nem ezen kell örlõdni mindig,valamit tenni már nem siránkozni 😄

Ephyra
hát szerintem olyan hogy rendes lány nemnagyon van már,ámbár ahogy nézzük ezt.mindenkinek vannak oylan dolgai amit megtett és nembüszke rá,vagy voltak ilyen alkalmi kapcsolatai,ez már rég nem rendes lányra illõ tulajdonság,de ez kitér még sok más féle dologra ami a viselkedésében nyilvánul meg.szerintem kár ezen témázni továbbá,a világ bonyolult.de azért ha egy lány hûséges,és õszintén szeret.melletted van mindig,és barátod is egyben hogy a kedvesed emellett,azért rendesnek mondható el.de különben a világban mocsok van fertõ,nézzen mindenki magába,és merje azt mondani de én rendes lány/fiú vagyok..és én soha nemtettem/tennék egy lánnyal férfival rossz dolgot.és rájön hogy ez nemigaz.:|
az én véleményem ez.sõt mint kiderült hatalmasat tévedtem még sok dologgal kapcsolatban mert én rosszfiúnak számítok mint ez kiderült.😄
ennek sosem lesz vége,erre a dologra azok hívatkoznak igazán,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akinek nincs nõje,és csak a gép elõtt éli ki magát nõk teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nõt keresni,lusta barátnõt összeszedni,vagy mert foshik mindentõl,és bemagyarázza magának hogy úgysse jön össze.etc etc..aki nem tesz valamiért egy kicsit is,ne is várjon semmit.

mi ez a nõ uralom itt? 😄
na csajok, a mi hibánk, hogy nem találunk megfelelõt?

Kérem kapcsolja ki!

minigirl
nos???

Neme: lány

Kérem kapcsolja ki!

nem, nem ritka rendes lányt találni..

chhaya
Azt nem értem, hogy ezután még miért csodálkozik.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

egyértelmû a válasza a csajnak ha nem ír😄

salsoul
Kérdés, hogy ezek után szükség van-e még egy ilyen "bunkó" csajra.
Kérdés, hogy ezek után a csajnak szüksége van-e egy vedelõs alakra.
tigeroo
én úgy jártam nyáron egy csajjal hogy ráírtam, és msn közben beszélgetés kellõs közepén egyszercsak kijelentkezett...azt hittem hogy nem érdeklem, hogy ezvolt a "jel... aztán egy clubban hótt részegen sírtam miatta, amikor megpillantottam...😄 másfél hónap "elkerülés" után kérdezte meg hogy mivan velem, miért nem keresem már...és annyit mondott hogy õ ilyen bunkó,hogy nem köszön el semmi...

háát...jóvan mondom
minigirl
Talán kérdezd meg megint, hogy hogy van, de ne utalj arra, hogy az elõzõ üzidre nem reagált. Aztán, ha erre sem reagál, hagyd a fenébe, mert nem érdekled.

salsoul
szerintem inkább vedd a lapot <#kuss>
"vki segítene, csaj-ismerõsömnek írtam egy levelet, amelyet már elolvasott, de 2 nap telt el, és nem reagált vissza....ideje lett volna rá, volt iwiwen..(ott írtam az üzit amúgy) - és írnék neki megint, mármint hogy mi történt, hogy nem reagált..csak ezt tapintatosan, és nem tolakodóan szeretném tenni...de hogyan csinálja, hogy "finom" legyen? már gondoltam néhány variációra:

Szia! Minap írtam neked, és nem reagáltál vissza, gondoltam írok megint...vagy...Szia! Hogy-hogy nem írtal vissza?

Vki segítene? Amúgy csak annyit kérdeztem abban az üziben, amire nem válaszolt, hogy hogy van, mi a helyzet vele, mert már rég nem beszéltünk/találkoztunk..."

na, vártam 2 hetet, nem írt. írnék neki, de mit és hogyan, hogy azért finom és ne tolakodó legyek? vmi tanács?

Pf mostanában én sem vagyok normális egy átlagossal csajnál próbálkozok,igaz benne van az is hogy dúsgazdagok a szülei<#idiota><#ravasz1><#vigyor>

norbre
hát ha rendszeresen fordul elõ akkor meg tudom érteni.. volt egyszer egy csaj aki 3 randit mondott le sorozatban pár órával elõtte különbözõ hirtelen közbejött, rajta kívülálló indokokkal.. pl elfelejtette hogy pont aznap este 8 körül kell vinnie az autóját felülvizsgáltatni.. a 4. találka elõtt úgy voltam hogy ha ezt is lemondja akkor elmehet a 'csába..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

chhaya
Az eddigi témától eltekintve írok most. A kifogások nagyon ki tudnak borítani, fõleg ha gyakoriak, szörnyen kiábrándító tud lenni. Ha már nem csiált valamit meg a másik, akkor legalább a hosszas magyarázkodást mellõzze... Ha nem tehet róla, akkor még oké, de egyébként ne próbálja mindenáron a körülményekre fogni, nagyon ellenszenves. Senkinek nem javaslom a hosszútávú használatát. :/

chhaya
Turmix a legjobb.
A teát úgysem tudom olyanra beízesíteni, ahogy szeretem.
Off vége. 😊

drsenorita
jó,elhiszem

Fantomlovag
<#wink> Komolyan mondtam.

drsenorita
<#gonosz1>

Fantomlovag
Majd egyeztetünk... NE törõdj ezekkel a gyerekes pórokkal. 😊

klart
én apukám erõsebb,én nyertem sry😞

drsenorita
😊

Molnibalage
Teázóm van. Nyertem? 😊
Csak vicceltem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

drsenorita
jó,azt szeretem 😛

Fantomlovag
Én teázom, ha érdekel. 😛

Disno
áhh, mindig csak a kifogások 😛

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

drsenorita
nem szeretem a sört XD

Disno
nincs kedved esetleg legurítani pár sört velem? 😉

én is csak azt tudom mondani, hogy bátorság, vagy konkrét jelekkel keltsd fel irántad az érdeklödését, vagy mondd meg neki kerek perec hogy igazán örülnél neki ha elvinne téged vacsorázni, vagy amire éppen vágysz 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

drsenorita
<#vigyor3><#vigyor2>