22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    jó oké.. azt hittem tudok olyan példát mondani, amit más még nem tapasztalt :) de annak örülök, hogy tudtál meglepetést okozni.. :))
  • minigirl
    Nekem nem az számít, hogy milyen gép van alattam, hanem az érzések, és a látvány. És merem azt állítani, hogy kisebb mocival jobb az élmény - bár én nagy motoron sosem érzem igazán jól magam...
  • minigirl
    Nem V2vel, csak egy 125s Hondával, de azért az is jó mocc. :P És mit gondoltál, hogy az Alpok valami síkság?! :D Vagy te valamelyik másik földrészen lévő Alpokban voltál? :)
  • clio1616v
    amúgy igazad van mert nem írtam le a pontos körülményeket.. de még így is a szerénységemet vonták kétségbe.. ;)
  • clio1616v
    V2es motorral? 2 fokban? A-s jogosítvánnyal? egyedül? jeges hegyi szerpentineken? 1200km-t? :))
  • clio1616v
    mert felesleges, gondolj bele, egy olyan nőnek adod magad oda akit nem szeretsz, nem vagy szerelmes belé..

neked egy nagyon hülye idézettel tudnám szemléltetni, mi a szerelem.. nem fogom tudni pontosan idézni de valahogy így volt..

"az a szerelem amikor a szex után is vele akarsz maradni.."
  • minigirl
    16 évesen én már motoroztam az Alpokban, februárban. :D Tehát mivel te 27 voltál, amikor ezt megtetted, én pedig csak 16, itt a 11 év különbség. :)
  • clio1616v
    fejtsd ki légyszíves.. mit tapasztaltál te 16 évesen?
    első olvasatra azt értettem bele, hogy motoroztál az alpokban és 11 évvel előbb mint én.. :)

ha nem jól értettem, akkor tudd be annak, hogy ma nagyon felizgattak a munkahelyemen :)) telefonon.. ^^
  • Sanyix
    és ezeket miért nem lehet szerelem nélkül is csak úgy "funból"?
  • clio1616v
    odafigyelés az oké, de ők nem tudnak mindent, vagy nem mondod el nekik, mert jelentéktelennek gondolod vagy csak elfelejtetted a tudtukra adni.. így a tanácsaik is félrevihetnek...

mondom, arra jó a barát, hogy végighallgasson átbeszéljétek a problémádat és ezáltal te is újra átfutod és átgondolod, jobb mintha magadban örlődsz.. viszont én nem szeretem ha sajnálnak... lehet nekem ez a büszkeség amit korábban említettetek.. így tőlem panaszkodást soha nem fog hallani senki.. :)
  • clio1616v
    nekem a szex azt jelenti hogy örömöt okozokunk kölcsönösen egymásnak a szerelmemmel...

neked lehet az önkielégítés is szex.. nekem a csók is szex.. sőt a símogatás is, ha azt a szerelmemtől kapom vagy neki adom, azért mert azt akarom hogy neki jó legyen...

kíváncsi vagyok neked mi a szex...
  • minigirl
    Nincs jogom arra, hogy kikérdezzelek. :) És valszeg, nem itt, fórumon foglak megfelelően megismerni annyira, hogy bármit is mondhassak rólad. Viszont a baráti körömben van arra példa, hogy a srác tanulmányaiban zseni, az élethez meg gyök2.
    Nagyon sok összetevőből áll az, ha valakire azt mondjuk, hogy gyík. A szüzesség szerintem nem feltétlenül tartozik bele.
    Viszont van egy tanácsom: a csajokkal legyél határozottabb. :)
  • minigirl
    Látod, erről beszéltem. Nekem pont ez a tapasztalatom volt meg már 16 évesen. És itt 11 évről van szó.
  • Ronny
    miért tesznek ilyet? Egyszerű: mert nők, és így vannak "programozva". Azt hiszem nagy mértékben múlik egy kapcsolat sikeressége azon, hogy azt a mennyire tudja azt a bizonyos programot az adott nőstény felülírni(érzelmi érettség témaköre), vagy mennyire illesz bele(férfiasság).

Nálad azt látom problémának, hogy ideológiát gyártottál a problémád köré, mindezt teljesen ingoványos alapra helyezve(2 plátói szerelem). Könnyen bele lehet ragadni a helyzetedbe(lásd az indexes "Segítség szűz vagyok" c. topikját)és nehéz lesz a tapasztalt hímekkel versenyezni.
  • Dick Riddick
    A szülőkön kívül a barátokra hallgathatsz csak igazán. Kevés ember lát bele a mindennapjaidba, és ők azok akik sokszor más szemszögből látják az életedet. Ha valakinek a szavára oda kell figyelni, azok a barátok.
  • Dick Riddick
    Én a szexről beszéltem, nem a szerelemről. Nem mondom hogy ez a normális, de nem is ugyanazt az életet éljük.
  • Dick Riddick
    Ne csak bízz benne, ha jön egy jó alkalom, vetődj rá. A többi már megy magától. :)
  • offkorzreg
    reméltem hogy valaki megint megtalálja a lényeget az egész hozzászólásomban
  • clio1616v
    tudod mire jók a barátok?

abban hogy segítsenek, meghallgassanak és ezáltal újra tudd gondolni esetleg rávilágítsanak új szempontokra... de hallgatni rájuk nem szabad soha..
  • ba32107
    Van benne valami, de az, hogy soha nem hallgassunk a barátainkra szerintem orbitális hülyeség. Én szinte minden fontosabb dologban kikérem a véleményüket, és mérlegelek. Sok olyan dologra rá tudnak világítani, ami nekem magamtól nem jutott volna eszembe.
  • clio1616v
    ennyi pontosan..
  • clio1616v
    én is 20 fölött voltam bőven, nem értem mi a probléma ezzel..

miért kellene 20 éves kor alatt feltétlenül megtalálni a szerelmet?
  • salsoul
    A magyar nyelv és irodalom órákat látogatod?
  • clio1616v
    na hát ez minden csak nem tapasztalat :))

az hogy tudsz róla hogy 2 nőnek nem jössz be az nem tapasztalat, az lett volna tapasztalat ha bejöttél volna együtt lettetek volna és mégsem az igazi..
  • offkorzreg
    és itt nem a dugáson volt most a hangsúly félreértés ne essék :O
    énsem olyan vagyok
  • clio1616v
    igazad is van... ezért a tapasztalat szerzése nagyon egyedi és nem lehet általánosítani...
  • offkorzreg
    sosem értheted meg a nőket,teljesen nem,ebbe nyugodj bele:D
  • offkorzreg
    az olyan lányok többnyire másra sem jók,ha más oldalról gyerekesek pedig,és éretlenek.0 érzelmi tapasztalat
  • Retsu
    Kösz, mondom bízom benne hogy ez megváltozik. Ha meg csak arra vagyok képes, hogy egyszeri alkalommal tudok lenni 1el, akkor annak is megvan az előnye:) Gátlásosság az bennem is volt rendesen, még most is előfordul. De nálam néha ez átcsap az ellenkező esetre, van hogy olyan laza vagyok hogy nem törődök szinte semmivel magam körül, olyankor úgy járok az utcán mint 1 király. Szóval lehet hogy van még remény.

#8423: Már bocs, de szerintem ezt nem lehet így összehasonlítani, egyrészt mivel te is írod, hogy más szinten ment még a dolog, vagyis "kicsiben". Másrészt mindenki másképp dolgozza fel ezeket, én személy szerint képtelen vagyok felfogni miért tesznek ilyet. Nem akarok általánosítani, de a mai "hölgyek" viselkedése enyhén szólva is kívánnivalót hagy maga után.
  • offkorzreg
    jó pár csaj küldött el engem is a picsába nyugi,cifrább dolgokkal,baromságokkal etettek volna be töbnyire.cask nem tudtak mert nem dőltem be,nem viselt meg hosszasan:) végül már azért sokmindent megtanultam,fejlődtem és mikor mér én küldtem el csajt ,akkor már tudtam hogy régen mit hol basztam el.nemsikerült sosem komoly tartós kapcsolatot kialakítanom,csupán kettőt,ennyi amit mondhatok annak:Ddd
    2 lánnyal is feküdtem le csak idáig,18 vagyok.elégnek érzem.hiszen a jelenlegi kapcsolatomban,nincs hiány semmiben,milliónyi tapasztalat,skillek fejlődnek.nagyon minden jó:D
    nem kell fosni,2 csaj átgázolt rajtad ,vagy csalódtál bennük,jajmennyi van még,emiatt nemkell nő gyűlölönek lenned,mert sosem lesz csajod,ismerek olyat hogy 26lesz már,és nője sem volt,mondanom sem kell hogy tehát köze sem volt még pinához,azért ugye nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni?ha nem próbálod meg a dolgokat,nem próbálgatod sosem fog sikerülni,mindig megfogsz vlaamit tanulni,okosodsz,és majdcsak összejön minden,én már csak tudom,ámbár néha kúrva nehéz és kilátástalan a helyzet :O de ne add fel
  • Ronny
    erről van szó. Lehet, hogy a 15 éves lány több f*szt fogott már mint kilincset, mégis az alapvető élettapasztalatok hiánya miatt nem érhet meg benne a dolog.
  • Ronny
    micsoda csalódások! Visszasírom azokat az időket, amikor még csak ilyen szinten csalódtam a nőkben. Felbontott eljegyzés, félrekúrások, igazán megalázó helyzetek és tudom, hogy még van lejjebb...
  • Dick Riddick
    Szerintem nem kell aggódnod. Én is már húsz fölött voltam amikor az első lánnyal lefeküdtem. Ebben nagy része volt a középsuli első két osztályának, megfelelő mennyiségű gátlásosságot sikerült magamra szedni, amit még ma is csak nehezen tudok legyűrni (azért általában sikerül :) ). Előtted az egész élet, a világ tele szebbnél szebb nőkkel, szóval nincs gond.
    (Azért ne halogasd túl sokáig.)
  • Molnibalage
    Két eset? Vissza sem tudok emlékezni, hogy hány nő pattintott le igazán tartós kapcsolatot soha nem tudtam kialakítani. Lásd a lent említett érzelmi felnőttséget. Azért az ember napról napra fejlődik. :)
  • Retsu
    Ok, akkor kérdezz bátran, mire vagy kiváncsi. Elöljáróban annyit mondok, hogy nyilván nem fogok leírni mindent magamról, de normális keretek közt benne vagyok a "kikérdezés"ben. Ha az okokat firtatjuk, akkor a gond(ha ezt annak lehet nevezni) 2 nagyon durva csalódásban keresendő. Gyerekkoromtól kezdeve tetszett az egyik osztálytársam, együtt jártunk általánosba, majd gimibe is. Reméltem, hogy lesz valami köztünk, de nem alázkodtam meg előtte. Mégiscsak a becsület az első. Szal nem jött be a számításom, később kiderült, hogy 1 nagy k. A másik eset hogy később volt 1 csoporttársam, akivel egész jól megértettük egymást az elején. Úgy tűnt bejövök neki, már terveztem hogy elhívom randira. Aztán tudomásom szerint lett új barátja, és 180 fokos fordulatot vett irányomban! Többször megsértett, éreztette velem hogy én nem vagyok olyan jómódú, mint ő és kedves családja... Hát legszívesebben széttéptem volna a ribancot! Ilyen háttértörténet mellett gondolom nem meglepő ha azt mondom, hogy NAGYON kicsin múlt, hogy nem lettem nőgyűlölő. Ki tudja, lehet jobban járnék ha az volnék, de én már csak ilyen bizakodó vagyok.
  • Molnibalage
    Vagy éppen nem oldják meg és saját hülyeségükbe halnak bele...
  • Molnibalage
    nekem volt egy olyan élményem, hogy tavaly januárban 2 fokban elmentem az alpokba motorozni... 27 évesen az emberek 99%-a ezt akár egész életében sem fogja megtapasztalni..

Már megint ez az áldott szerénység...

1. Talán nem is akarja. Szép dolog a motorozás csak iszonyat veszélyes.

2. Én is fel tudnék sorolni dolgokat amiket szintén 99% nem tapasztal meg, de én már tapasztaltam. Viszont a maradék 99% magasról tojik arra és nem éredkli őket.
  • clio1616v
    soha nem szabad a barátokra hallgatni.. mert ők mindig kevesebbet tudnak a problémáidról.. te tudod igazán, hogy tudnál magadon segíteni, csak oda kell figyelni magadra.. ez az egoistáknak megy ezért is irigylik őket, mert a saját problémáikat az egoisták megoldják maguknak.. nem mondják el másoknak és így irigylésre méltóak.. mert azt hiszik az irigyeik, hogy nekik semmi gondjuk, problémájuk, bajuk nincsen..

ezzel ellentétben az irigy emberek a legtöbbet panaszkodnak.. és képtelenek megoldani a bajukat, másoktól várják, hogy segítsenek rajtuk, és együttérezzenek velük..
  • clio1616v
    ha egy 15 éves tapasztaltabb már mint egy 21 éves akkor ott nem a 15 évessel van a baj :)

mondok egy példát a tapasztalásról... nekem volt egy olyan élményem, hogy tavaly januárban 2 fokban elmentem az alpokba motorozni... 27 évesen az emberek 99%-a ezt akár egész életében sem fogja megtapasztalni..

a 15 éves tapasztalatai nem lehetnek többek mint egy 21 évesé... mert kevesebb inger érte 6 évvel van hátrányban a 21 éveshez képest..

de ha a 21 éves egész nap a szobályában a falat nézi ingerszegény környezetben, nyilván 6 év könnyen behozható..
  • minigirl
    Nem úgy gondoltam, hogy neveléssel foglalkozik a szülő a gyerekével. Éppen ellenkezőleg. Barátként. Nekem pl. anyukám a legjobb barátnőm, és ez (kb. 1 évet kivéve) mindig is így volt. Ezért sikerült érzelmileg is felnőnöm, mert abban biztos vagyok, hogy ha ebben a témában az akkori barátaimra bíztam volna magam, akkor most egy érzelmi 0 lennék.