Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De volt már olyan is, hogy máshogy álltam hozzá, és nem volt kellemetlen élmény az sem.
És, hogy egy barátom idézzem (akivel nem tudom teljesen egyet értsek-e de ide passzol): "Barát az, aki neked is élvezetet okoz, mikor Te neki."
(Szerintem inkább az aki kiáll meletted ha baj van, de ez más megközelítés)
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
nem mindig van jobb a másiknál...de másabb van
az ember mindig az exérõl,akibe szerelmes volt,h nála jobb nincs...és sosem fog mást szeretni...
DE fog...ha elmúlik minden...
és én ráadásul még eléggé ragaszkodó típus is vagyok...
ha valamit a fejembe veszek, akkor kitartok amellett nagyon sokáig...,
mondjuk az esetemben nem a fejem írányít, mégis ugyanaz a helyzet
olyankor nemnagyon jön be ez a papírforma..végülis valamilyen szinten olyan ez mintha a barátaidat cserélgetnéd...
Szép szöveg, ez a "majd jön a mégjobb", de van hogy az ember nem akar jobbat...
és ez legtöbbször pusztán abból adódik hogy amit megununk lecseréljük..
nagy igazság de egyre kevésbé akarják az emberek: "meg kellene tanulnunk arra vágyni ami a miénk"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Tudom, találkozhatok még bárki mással, akiben megtalálom "azt",
de õ valahogy annyira más, mint akikkel eddig találkoztam, hogy hihetetlen...,
egyszerûen megfogalmazni sem tudom pontosan, hogy miért vonz
mindegy, az élet majd hoz még más meglepetést is biztosan
Ergó a szerelem tárgya egy olyan ember aki a valóságban nem létezik, csak a képzeletben, s ezt a képzeletbelit vetítem bele a valóságbelibe, ameddig - törvényszerûen - ki nem borul a bili, el nem oszlik a köd, amikor is elkezdenek egyre jobban kirajzolódni a valóságos vonalak és vonások.
És akkor jön, hogy milyen szemét, nem rendes sat.
Szemét, nem rendes volt már az elején is. Csak akkor még vakságban éltünk.
Ahhoz, hogy az ember párkapcsolatilag a megfelelõ társára rátaláljon egész egyszerûen isteni kegyelemre van szükség.
És ha rátalált nem adhat elégszer hálát a teremtõnek.
A rendes férfi/nõ nem birka kozum-idióta, belsõ értékeket ápol, s azok szerint él, kitart mellettük.
Akár mennyire is nehéz ez napjainkban.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
meg aztán, õ sem akarná...
csak néha mégis elkap az az érzés, hogy még egy ilyen lánnyal soha nem fogok találkozni...
sebaj, a kardomba már nem dõlök, mint rég...
mindenkinek sikerülhet
Ezzel nagyon is egyetértek! 😊 Már én is sokszor hangoztattam itt, hogy nem szabad nyavalyogni, hanem meg kell találni a hozzánk illõ párt. 😊 Lassan kezdem én is elhinni, hogy megtaláltam a nekem valót. 😊
Pedig mindenki azt kapja, akit megérdemel, így válik tökéletessé. 😊
",erre a dologra azok hívatkoznak igazán azok gyötrik magukat ezen a dolgon akiknek nemjött össze valami..,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akjavascript:szmajlik()inek nincs nõje,és csak a gép elõtt éli ki magát nõk teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nõt keresni,lusta barátnõt összeszedni,vagy mert foshik
mindentõl,és" még hozzá tenném hogy nekem több mint 5 hónapja van egy kedvesem,nemvallóm õt sem teljesen rendes lánynak,de õnmagamat sem rendes fiúnak.vannak mindenkinek dolgai,ami van azvan.nincs már teljes tisztaság,nem iskell.és nem ezen kell örlõdni mindig,valamit tenni már nem siránkozni 😄
az én véleményem ez.sõt mint kiderült hatalmasat tévedtem még sok dologgal kapcsolatban mert én rosszfiúnak számítok mint ez kiderült.😄
ennek sosem lesz vége,erre a dologra azok hívatkoznak igazán,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akinek nincs nõje,és csak a gép elõtt éli ki magát nõk teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nõt keresni,lusta barátnõt összeszedni,vagy mert foshik mindentõl,és bemagyarázza magának hogy úgysse jön össze.etc etc..aki nem tesz valamiért egy kicsit is,ne is várjon semmit.
na csajok, a mi hibánk, hogy nem találunk megfelelõt?
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Kérdés, hogy ezek után a csajnak szüksége van-e egy vedelõs alakra.
háát...jóvan mondom
Szia! Minap írtam neked, és nem reagáltál vissza, gondoltam írok megint...vagy...Szia! Hogy-hogy nem írtal vissza?
Vki segítene? Amúgy csak annyit kérdeztem abban az üziben, amire nem válaszolt, hogy hogy van, mi a helyzet vele, mert már rég nem beszéltünk/találkoztunk..."
na, vártam 2 hetet, nem írt. írnék neki, de mit és hogyan, hogy azért finom és ne tolakodó legyek? vmi tanács?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A teát úgysem tudom olyanra beízesíteni, ahogy szeretem.
Off vége. 😊
Csak vicceltem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
én is csak azt tudom mondani, hogy bátorság, vagy konkrét jelekkel keltsd fel irántad az érdeklödését, vagy mondd meg neki kerek perec hogy igazán örülnél neki ha elvinne téged vacsorázni, vagy amire éppen vágysz 😄
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People