22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Dick Riddick
    Engem nem zavar ha őt sem zavarja.
  • clio1616v
    én nem tudnék lefeküdni csajjal aki nem szeret engem.. csak használ vibrátor helyett..

ha meg szeret és én nem, akkor én nem akarnám kihasználni..
  • Dick Riddick
    Ne általánosíts. A nem szerelmhez kötött szex annak jön be aki nem köti a szexet mindenképpen szerelemhez.
    Egyébként nem egyéjszakás kalandokról van szó.
  • Dick Riddick
    Persze. Nem rossz! :)
  • Dick Riddick
    Szép. :)
  • clio1616v
    csak azért mert nem Woody Allen a lényeg, hanem hogy ilyen csajoknak jön be az amit te is említesz, az egy éjszakás kapcsolat..
  • clio1616v
    meg is nézted? :)
  • clio1616v
    igen, S-es :)
  • Dick Riddick
    Woody Allen-ről linkeltél, leírtam róla a véleményem.
  • Dick Riddick
    Nem.
  • Dick Riddick
    SV?
  • clio1616v
    lol... még nem mentél el szárazon? ^^
  • Dick Riddick
    Dehogy magyarázat, ez az én szemszögem. Csókolózás és egy kis símogatás után nem mondom hogy de jót szexeltünk.
  • clio1616v
    te most miről beszélsz? ^^
  • Dick Riddick
    :D
    A magánélete nem rám tartozik, de kedvelem a filmjeit és a humorát.
  • clio1616v
    50ccmhez és 650ccmhez volt csak szerencsém.. :) de tetszik mindegyik...
  • clio1616v
    akkor az se szex, hogy belehatolsz csak a része a szexnek... jó magyarázat...
  • Dick Riddick
    Én is 26 évesen (tavaly) tettem le az A-t, nem is ültem előtte váltós motoron. Gyorsan belerázódtam a témába.
    Egyébként ha van fun dolog az életben, akkor 125cc-is motoron motorozni az! :)
  • clio1616v
    Ja.. persze..
  • Dick Riddick
    Én szeretek barátokkal az életről beszélni. Tényleg segít átrágni a gondolataimat. Szeretem azt is hogy viccelődünk a gondokon, és egymás pofájába mondjuk a véleményünket. Meghallgatom hogy szerintük mit kéne tennem, és vagy megfogadom, vagy elküldöm őket melegebb éghajlatra az ötleteikkel együtt (viccel). :)
  • Dick Riddick
    Ez csak neked jelenti a szexet. Nekem a csók és a símogatás nem szex, maximum annak a része. Én szerelem nélkül is élvezem a szexet, amihez tartom magam az az, hogy a lány is élvezze hogy velem van, nem teszek semmit amit ő nem akar, és alapjában véve tisztelem mint nőt. Ez a "mindent csak szerelemből" felfogás szép, de nálam megy ez másként is.
    Az önkielégítéssel kapcsolatban:
    Woody Allan mondta: "Szex valakivel akit szeretek."
  • clio1616v
    ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egy puskával lősz amiben minden megvan csak a puskapor hiányzik :))
  • offkorzreg
    nem értek egyet
  • clio1616v
    :)

tudod mi a rossz szex, amikor már nincs szerelem
  • Sanyix
    dehogynem! Különben nem élveznénk...
  • Molnibalage
    Jó, ha van, de nem feltétlenül és ezt nem én találom ki. Nagyon gyakori válóóok a rossz szex. Vagy csak sokan hazudnak...
  • Sanyix
    nem.
  • clio1616v
    igen a térdemen mai napig látszódik, ahogy a farmernadrágommal összeforrt a seb.. :) de ez ezzel jár.. a szépségért meg kell szenvedni ^^
  • clio1616v
    és nem is hülyeség ha belegondolsz... mert a szerelem alapfeltétele a jó dugásnak...
  • offkorzreg
    tehát nem minden helyzetben jó ez a hozzáállás sem,és nnem ilyen szinten azért mint ahogy te kezeled:D
  • offkorzreg
    figyelj még veled is egyetlehet érteni, nem mindig kell ezt így felfújni igazad van.hiszen az egyedülálló embereknek is szüksége van alkalmanként dolgokra.illetve szórakozhatnak.meg hát igen,valamilyen szinten az is igaz hogy a szüzesség téma is túl van hájpolva kicsit.de vannak persze olyan helyzetek mikor mindkettőre van jogos ellenérv
  • offkorzreg
    mert ez nem sport vagy nem szórakozás,nem arra lett ez kitalálva
  • Sanyix
    bicikli is veszélyes, én 40-el beláthatatlan s kanyar utáni sunyiban lerakott fekvőrendőrön zakóztam akkorát, hogy 8 évig látszódtak a sebek a térdemen, a kézfejemen, és a könyökömön, olyan súlyos égési sérülés kinézetűek voltak, és még szerencsésen estem... azután is 80 körül sebességekkel gurulásztam le a hegyről, mindenféle védelem nélkül. Estem úgyis de soha sem nagyon hirtelen jött így le tudtam lassulni, és kisebb sebességgel elcsúszni :)

de az autó is veszélyes
  • Sanyix
    Egyébként nekem is van a szerelemre egy hülye idézetem, sőt 2-is :)

"A szerelem az amikor valakivel az átlagosnál is jobban szeretsz dugni"
    "A szerelem definiálhatóan amorfizálodott periférikus komplexum, ami pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a 'De jo dugni!'" érzést
  • Sanyix
    Miért felesleges? Ha ő is élvezi és én is miért ne? Ennyi erővel ne egyél finom kaját, mert minek...

milyen odaadás? jaj nem kell ezt a dolgot ennyire felfújni... egyszerű dugás szórakozásból, ennyi mindenkinek jó :)

Ez olyan amikor az életük leghatalmasabb dolgának állítja be néhány lány a szüzessége elvesztését... semmi különös nincs abban sem.
  • clio1616v
    elfér.. :)
  • clio1616v
    szóval te sem a megelőzés híve vagy ^^

én is törtem már össze a motort(illetve kijött elém egy bevont jogsival rendelkező srác autóval), igaz csak 40-el mentem de utána fél évig fájt a jobb vállam amit összezúztam.. biztos azért hogy emlékeztessen a testem, hogy vigyázzak jobban rá ^^

de azóta se vettem védőruhát..
  • minigirl
    De ne offoljunk már ennyire. xD
  • minigirl
    Áhh, 17 évesen volt egy balesetem, miután anyukám belázadt, és eladta a motort. Tehát összesen 3 évig volt motorom, ami ugyebár nem sok idő... Így visszagondolva igaza volt. Ha majd lesz gyerekem, és összetöri magát, én is tutira elveszem a "játékát". :)
  • clio1616v
    nekem se nagymotorom van direkt olyat akartam amin meg tudok tanulni rendesen és ki is tudom hozni belőle amit tud... nagyobb nem is kellene, teljesen felesleges..

a kagyargós utakat szeretem és nagyon sokszor megállok.. :) van hogy 5 percenként :))) ha éppen olyan látvány tárul elém.. még nem volt aklalmam megosztani senkivel, de nagyon jó lenne, 26 évesen csináltam meg az A-s jogsit, addig csak egy simsonon ültem közvetlenül a vizsga előtt :)) tehát te biztos tapasztaltabb vagy nálam.. eddig csak 21000km-t mentem.. :)