Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és amikor õ egyszer kilép ebbõl a felépített elképzelésbõl és azzal az énjével találkozol amilyen õ valójában, akkor jön az hogy: "csalódtam benned".. innen meg már csak egy lépés az hogy megutáld, hiszen úgy érzed hogy hazudott neked vagy átvert.. pedig csak magadat verted át..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ha találkozunk jól érzem vele magam, ha nem és néha ha eszembe jut hogy õ van akkor meg jókedvem lesz már ettõl a dologtól is..
valószínûleg nem lesz, de ha lennie kell valaminek kettõnk közt akkor annak is örülni fogok, ha nem akkor így marad ahogyan most is.. nem nagyon volt még ilyen, de én ezzel is jól "elvagyok".. absz nem érzek semmilyen szinten keserûséget vagy fájdalmat vagy bármi ellenérzést.. lehet hülyén hangzik de van bennem egy "szeretetcsomag" amit õ elõ tudott hívni és bármi is történjen tudom hogy ez önzetlen és elvárások nélküli a részemrõl felé
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Hú de igaz
Igazából erre nem is tudok mit mondani. Talán csak annyit, hogy mielõtt éreztetted volna vele, inkább megmondani kellett volna. Lehet, hogy az a lány is (mint sokáig én) "férfimód" mûködik, és nem veszi észre az aprócska jelzéseket.
És igen: a szerelem és a gyûlölet tényleg egy tõrõl fakad: erõs érzelmek. 😊 Tudom, hogyan alakul át ez, tényleg nagyon morbid és olykor fájdalmas is.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
és nem is mondom,h barátok soha nem jöhetnek össze...nem lehet szerelem,vagy jó szex belõle
én csak azt mondom,h a barátom nem szexpartner...ennyi
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És csak, hogy segítsem a mondat megértését, volt ilyen nálunk, csak nem volt belõle fibancozás, kurvapecérezés és stb. Ugyanis az ilyesmi 2 ember magányügye, egyfelõl.
Másfelõl ha a társaságban nem okoz problémát, akkor miért lenne baj? 2 ember együtt volt. Nagy kaland. Nem az oviban vagyunk, ahol 2 napig arról kell beszélni, hogy "Julcsinak kilógott a bugyija mikor játszott."
Dehát, madarat tolláról...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sõt a haverokból több van.
Tehát semmi rossz nincs abban, ha valaki beleszeret egy haverjába, ismerõsébe.
De hallottam már olyanról is, hogy egy pár jó pár évig csak barátkozott és ahogy telt-múlt az idõ, úgy szerettek egyre jobban egymásba és azóta is a legjobb barátai egymásnak és szerelmesek.
Az idõvel változik az ember. Akire tizenakárhány évesen még csak barátként néztél, abban pár év múlva már megláthatod a nagy Õ-t.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Sajnos az élet nem lovagregény, ahol jön a szép herceg/királylány és elsõ látásra hatalmas és végtelen érzelmek lángjai csapnak magasra, és örökké egymáséi lesznek. (Valahol émelyítõ is a gondolat.) Néha csak akkor szeretünk meg valakit, ha már megismertük. Vagy egy ismerõsünk, akár hosszú ideje ismert ismerõsünkre (barátunkra) is tekinthetünk másként mondjuk egy hírtelen megnyilvánulás vagy esemény miatt.
Ami a baráti szex témát illeti, bár alapvetõen én sem szoktam mint rendszer elõfordult már... 2 magányos ember, mért ne szerezhetne egymásnak örömet anélkül, hogy elkötelezi magát? Értem a dolog hátulütõit, csak nem hiszem, hogy ettõl megváltozna mondjuk egy barátság. A én esetemben legalábbis nem ez történt.
1 csaj volt, akivel csak úgy találkoztam, de vele csak dugtunk...
a mostani barátnõmet is baráti körben ismertem meg.
meg az milyen..végigmegy az ember a barátain,vagy mi?<#wow3>#wow3>
engem sem érdekel ki mit mond...megyek a saját fejem után<#idiota>#idiota>
Bõkezûen meg kell fizetni az árát.
Mindig annyit ér amennyit adsz érte.
de csak ilyen dilettáns gondolatoktól semmit sem szabad/kell csinálni
attól,h én nem csinálom...más azt csinál,ami neki jól esik...<#smile>#smile>
én a barátaimra másként tekintek...
van annyi pasi akivel lehet szexelni...miért épp egy barátommal tenném?
utána nem lenne olyan...(nekem-neki)
mindenesetre én inkább kihagyom a baráti szexet 😄
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én csak azt mondom,h alapjáraton nem szokás szexelni egy barátoddal