Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
a gyûlölet meg a csaóldottság érdekes dolog.. közhely de csalódni másban nem lehet csak magunkban.. ha azt mondod hogy csalódtál benne mert nem gondoltad hogy ilyen vagy olyan és ezért megutálod a másikat, akkor semmi más nem történt mint hogy nem ismerted meg eléggé, viszont volt egy kialakított képed róla ami leginkább azon alapul hogy te mit várnál el tõle, vagy milyennek szeretnéd látni..
és amikor õ egyszer kilép ebbõl a felépített elképzelésbõl és azzal az énjével találkozol amilyen õ valójában, akkor jön az hogy: "csalódtam benned".. innen meg már csak egy lépés az hogy megutáld, hiszen úgy érzed hogy hazudott neked vagy átvert.. pedig csak magadat verted át..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
hm.. hát nálam kicsit más a helyzet.. én elmondtam neki hogy mit gondolok róla, de nem azt hogy szerelmes vagyok vagy ilyesmi, mert ez nem számít.. (jópár éve amúgysem tudom igazából már mi az hogy szerelem, leginkább azt tudom biztosan hogy nagyon kedvelek-e valakit vagy sem)
ha találkozunk jól érzem vele magam, ha nem és néha ha eszembe jut hogy õ van akkor meg jókedvem lesz már ettõl a dologtól is..
valószínûleg nem lesz, de ha lennie kell valaminek kettõnk közt akkor annak is örülni fogok, ha nem akkor így marad ahogyan most is.. nem nagyon volt még ilyen, de én ezzel is jól "elvagyok".. absz nem érzek semmilyen szinten keserûséget vagy fájdalmat vagy bármi ellenérzést.. lehet hülyén hangzik de van bennem egy "szeretetcsomag" amit õ elõ tudott hívni és bármi is történjen tudom hogy ez önzetlen és elvárások nélküli a részemrõl felé

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

"És igen: a szerelem és a gyûlölet tényleg egy tõrõl fakad: erõs érzelmek. 😊 Tudom, hogyan alakul át ez, tényleg nagyon morbid és olykor fájdalmas is."
Hú de igaz

minigirl
Értem. 😊
Igazából erre nem is tudok mit mondani. Talán csak annyit, hogy mielõtt éreztetted volna vele, inkább megmondani kellett volna. Lehet, hogy az a lány is (mint sokáig én) "férfimód" mûködik, és nem veszi észre az aprócska jelzéseket.

És igen: a szerelem és a gyûlölet tényleg egy tõrõl fakad: erõs érzelmek. 😊 Tudom, hogyan alakul át ez, tényleg nagyon morbid és olykor fájdalmas is.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Azt, amit a hozzám hasonló helyzetû fiúk sokáig nem mernek elmondani a kiszemeltnek: hogy beleszerettem, már régóta többet érzek iránta a barátságnál, meg hasonlókat. Elõtte nem elmondani akartam, hanem éreztetni vele, de nem vette az adást. A döntõ pillanatban pedig, amikor mindent be akartam vallani neki, kinevetett. Itt lett vége. Meglepõ, hogy tud egy pillanat alatt a szerelem gyûlöletté változni. Mintha egy tõrõl fakadnának vagy mittudomén. Nagyjából ennyi 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

minigirl
És mit akartál mondani neki? 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

klart
fail.

<#nyes>

'Ritka rendes lányhoz' van szerencsém? 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Hihi, én is voltam ilyen helyzetben... úgy lett vége, hogy õ kinevetett, én meg mélységesen meggyûlöltem, mert még meghallgatni se volt képes. Azóta olyan lányokkal foglalkozok csak, akik nem néznek hülyének 😄

norbre
ja.. csak nem engem akar <#idiota>

<#vigyor5>

Hm, mostanában senki nem ír ide. Talán mindenki megtalálta azt a bizonyos 'ritka rendes lányt'? 😊

Fantomlovag
Jó a memóriád. Nekem felül íródik néha.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Ha akartál valamit valakitõl szerintem nem felejted el akármilyen kapcsolatban is vagytok most egymással.Én legalábbis mindenkire emlékszek.
Fantomlovag
Hmm... Én már vele kapcsoaltban nem emlékszem hogy akartam-e valaha mást. Most olyan távol áll tõlünk, hogy már el is felejtettem...

Én így szereztem a legjobb barátomat.
Fantomlovag
Na igen... Bár érdekes, hogy több lánynál voltam úgy, hogy gondoltam elõször összebarátkozunk, aztán... És olyan jó barátok lettünk, hogy aztán más egyikünknek sem jutott eszébe. 😊

én voltam már haverral...nem volt gond
és nem is mondom,h barátok soha nem jöhetnek össze...nem lehet szerelem,vagy jó szex belõle
én csak azt mondom,h a barátom nem szexpartner...ennyi

chhaya
Nem azt mondom, hogy nem lehetséges, csak részemrõl nem volt (még) ilyen. Ismerõseim körében bevett gyakorlat, de igazából sosem értettem õket, nekem nem jön be. A baráti szex gondolata még annyira sem. 😊 Hát jah, különbözõk vagyunk.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Nah jah deh az én szememben már meg is született az ítélet😄.

Fantomlovag
Olyan nincs ami ne jutna a fülembe. 😄
És csak, hogy segítsem a mondat megértését, volt ilyen nálunk, csak nem volt belõle fibancozás, kurvapecérezés és stb. Ugyanis az ilyesmi 2 ember magányügye, egyfelõl.
Másfelõl ha a társaságban nem okoz problémát, akkor miért lenne baj? 2 ember együtt volt. Nagy kaland. Nem az oviban vagyunk, ahol 2 napig arról kell beszélni, hogy "Julcsinak kilógott a bugyija mikor játszott."

norbre
az általában is olyan mint a soha vagy örökké.. elméleti.. az emberek nem egyformák, és mivel nem ismerünk minden embert az "általában" jellemzéseket néha abból a kis csoportból szûrjûk le akik körülvesznek minket (és akikrõl azt hisszük hogy ismerjük õket pedig valójában nem is), de legtöbbször a saját belsõ indíttatásainkból következtetjük.. nem véletlenül született a "mindenki magából indul ki" mondás

Nyilván nem jut a fülébe de egymás között erre nem titok az ilyesmi,legalábbis jó párról tudok😄...

Fantomlovag
Ez nem igaz. Nálunk is fordult elõ hasonló a baráti társoságban, és semmi ilyen mellékzöngéje nem volt...

Dehát, madarat tolláról...

Öhh...engem ugyan nem.csak mondom hogy általában akivel megesik nem fogja magában tartani és haveri társalgásokban ecsetelni fogja az esetet😄

Sanyix
röviden zavar, hogy veled nem csinálta 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rita79
Az embernek egy társaságban nemcsak barátai, hanem haverjai is vannak.
Sõt a haverokból több van.
Tehát semmi rossz nincs abban, ha valaki beleszeret egy haverjába, ismerõsébe.

De hallottam már olyanról is, hogy egy pár jó pár évig csak barátkozott és ahogy telt-múlt az idõ, úgy szerettek egyre jobban egymásba és azóta is a legjobb barátai egymásnak és szerelmesek.

Az idõvel változik az ember. Akire tizenakárhány évesen még csak barátként néztél, abban pár év múlva már megláthatod a nagy Õ-t.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Fantomlovag
Nem olyan biztos. Lehet, hogy ott van valaki a közeledben, és csak akkor jössz rá, hogy milyen értékes, és akkor "veszed számításba". Vagy "csak úgy megtörténik". Ha idealista lennék azt mondanám, hogy épp mellette álltál amikor eltalált Ámor nyila.

Sajnos az élet nem lovagregény, ahol jön a szép herceg/királylány és elsõ látásra hatalmas és végtelen érzelmek lángjai csapnak magasra, és örökké egymáséi lesznek. (Valahol émelyítõ is a gondolat.) Néha csak akkor szeretünk meg valakit, ha már megismertük. Vagy egy ismerõsünk, akár hosszú ideje ismert ismerõsünkre (barátunkra) is tekinthetünk másként mondjuk egy hírtelen megnyilvánulás vagy esemény miatt.

Ami a baráti szex témát illeti, bár alapvetõen én sem szoktam mint rendszer elõfordult már... 2 magányos ember, mért ne szerezhetne egymásnak örömet anélkül, hogy elkötelezi magát? Értem a dolog hátulütõit, csak nem hiszem, hogy ettõl megváltozna mondjuk egy barátság. A én esetemben legalábbis nem ez történt.

Zetorg
így van.
1 csaj volt, akivel csak úgy találkoztam, de vele csak dugtunk...
a mostani barátnõmet is baráti körben ismertem meg.

Az olyanokat errefelé körünkben egymás közt csak ribancnak nevezzük😄

salsoul
Oda is tagsági... 😉
na jah
meg az milyen..végigmegy az ember a barátain,vagy mi?<#wow3>

chhaya
Megint veled értek egyet. 😊

chhaya
Mindig is tudtam, hogy munkanélküli csöves leszek. 😄

chhaya
Hááát, én amondó vagyok, hogy ha valaki huzamosabb ideig csak az "ismerõs" kategóriában marad, és eleinte nem is gondolok rá lehetséges pasi-alapanyagként, akkor késõbb se nagyon fogok. Lehet, hogy egyszerûbb meg kényelmesebb, de az sem véletlen, hogy nem vettem az illetõt már korábban számításba. 😊

jah 😊
engem sem érdekel ki mit mond...megyek a saját fejem után<#idiota>

salsoul
A szerelem nem egy olcsó könnyû dolog.
Bõkezûen meg kell fizetni az árát.
Mindig annyit ér amennyit adsz érte.
salsoul
csak azért mondtam mert nekem is mindig ezt mondják...
de csak ilyen dilettáns gondolatoktól semmit sem szabad/kell csinálni
jóvanna<#vigyor3>
attól,h én nem csinálom...más azt csinál,ami neki jól esik...<#smile>
én a barátaimra másként tekintek...
van annyi pasi akivel lehet szexelni...miért épp egy barátommal tenném?
utána nem lenne olyan...(nekem-neki)

salsoul
Kr.u. XXI. század van már ember, 2009!!!!!!!!!!<#nezze>
lehet
mindenesetre én inkább kihagyom a baráti szexet 😄

Rita79
Szerintem jobb egy ismerõs emberrel összejönni meg könnyebb is, mint vakrandikra járkálni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

salsoul
sõt felvételi követelmény lesz állásra pályázáskor <#idiota>
salsoul
Csak egy idegennel a bárból... <#idiota>
chhaya
Még nem "szokás", de nagyon afelé tendál a helyzet. :/

az ilyeneknél vki mindíg pórul jár

Sanyix
Miért ne? Csak úgy funból. Szerintem csak azonos nemû baráttal nem szabad ilyesmit 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fantomlovag
XXI. század... Azhiszem az ilyen típusú dokmág nem érték meg ezt a "nemes" kort.

ez elég más megközelítés, jah
én csak azt mondom,h alapjáraton nem szokás szexelni egy barátoddal