Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó hogy egy kicsit itt veled írogathatok..pedig nem is ismered a sztorit,de valamelyest átérzed:-)
Én sem vagyok atomsrác,bár szerintem azértnem is nézek ki szarul,fiatalabbnak is látszom mint ami vagyok.Ezen szoktak kiakadni sokan:-)én is ezt szoktam mondani amikor párokat látok,hogy hmmm..önbizalomnövelõ,és van remény!Csak ugye nekem szívem van,lelkem,és ha érzek valamit,akkor azt szar elnyomni:-( és nem azért szoktam mertmeglátom és uhh,,de jócsaj,nekem õ kell! Lelkiekben közelítek,az embert nézem,és az dolog hogy tetszik egy lány,de nembiztos hogy meg is szeretem,ha meg szeretem akkor testzeni fog akármyilen is!És ez utóbbi a bibi,hogy mással gondolkodom,mint sok pasi..tisztelet a kivételnek.
Go Jeff Go!!!!
hidd el...nálam jobban kevés ember tudna megérteni 😄
annyi szaron keresztül mentem már 😄
egy bnõm írta vmelyik nap, h: "igazán büszke vagyok rád, hogy ennyi szarság után még van türelmed pasikhoz😊"
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
klikk ide
Hmm..tapasztalatom az nekem is van egy szekérrel,saját,meg mások által.
Ebben jóvagyok..lelkizésben,megértésben,csak amikor én vagyok szarban,akkor meg nincs senki akivel megoszthatnám igazából és áttudná érezni.
Go Jeff Go!!!!
Én is mindig azt szerettem,akit nem kellett volna...és aki engem nagyon szeretett,azt nem tudtam viszonozni sajnos...
Talán most összejön...
Fel a fejjel! Nem vagyok jó csaj...de nálam csúnyábbaknak,hülyébbeknek is sikerült már megtalálnia a párját...én ezzel bíztatom magam<#vigyor3>#vigyor3>
Most nagyon pozitívan állok hozzá a dologhoz...hátha ez segít...de persze az az alapja, hogy végre õ is komolyan gondolom,és õ is...<#smile>#smile>
Sokszor útálom is magam ez miatt,hogylehetek ilyen hülye!!:-(Nemveszem észre,hogy az érzelem mármint egyfajta kapocs nemigen mozdít meg semmit,senkit.
Go Jeff Go!!!!
Na igen...ha nem érez semmit, akkor nem értem,h miért esik nehezére "elfelejteni", meg mire fel ez a nagy dráma,h nem beszél velem...
Persze mindenki máshogyan reagál dolgokra..
Go Jeff Go!!!!
de most egy nagyon kedves,rendes sráccal ismerkedek...remélem,hogy vele nem lesz semmi gond...minden jól alakul majd<#bohoc>#bohoc>
Go Jeff Go!!!!
Õ sem tudja,h miért féltékeny,meg miért akar(t) velem lenni...ez van.
Így tud felejteni,ha nem beszélünk...ezért csinálta...nem azért mert le akarna rázni...tudom...mert sokszor beszéltünk már errõl.
Végülis szükséges lépés volt,amit tett; de attól még fos érzés; és hiányzik mint barát. 1 éven át minden nap beszéltünk...és most furcsa,h nincs.
Go Jeff Go!!!!
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>Õ az 😄
Go Jeff Go!!!!
Jó volt együtt, de õ még a volt bnõjéért kûzd. Megszerettem,ezért inkább véget vetettem ennek. Továbbra is megmaradt a beszélõ viszony. Ismerkedni kezdtem...neki nem tetszett. Nem tudtuk megkerülni,h ne jöjjön szóba,h milyen volt együtt...és õ úgy döntött,h könnyebb lesz neki,ha nem beszélünk...
Go Jeff Go!!!!
barátok vagytok...aztán hancúroztok...aztán megegyeztek,h be kell fejezni...és a másik azt találja megoldásnak,h gyakorlatilag "kitöröl" az életébõl,csak mert nem tud elfelejteni másképp...és így a barátod is elveszted...
sztem ez rosszabb<#sir>#sir>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
De sokszor van hogy semmit,csak egyszerûen nem jön össze a dolog. De elõfordul hogy a másik,mondjuk egy lány megijed az érzésektõl,csodálkozik,hogy juj,ez honnan jött,miért pont õt szeretted meg,mert nincs semmi különleges benne,most mi legyen,és uhh..inkább nem,holott mûködne,meg minden,csak nem meri bevállalni,mert elõítéletek vannak.Esetleg mondjuk korkülönbség,vagy akármi.
Go Jeff Go!!!!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Go Jeff Go!!!!
#4961: Tényleg nehéz megérteni, ha valaki eleve elzárkózik minden olyan ismeretségtõl, amiben nincs szex... És azért nehéz, mert én (és szerintem a legtöbben) szeretem azt, ha esetleg egy új és értékes barátságra tehetek szert, még ha ellenkezõ nemû is az illetõ. Meghúztál egy határ, és azt mondod, darabszámra már elég a barátokból vagy mi? Már van ennyi, a többi meg tehet egy szívességet, ha nem akar szexelni? Igenis fura.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Go Jeff Go!!!!
persze szenved az ember...de idõvel beletörõdsz és tovább lépsz...
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
de megoldható...idõvel meg vasakarattal
Asszem, pont a tesótopikban írtam tegnapelõtt, hogy van egy srác, aki a megismerkedésükn pillanatában rámmozdult. Megmondtam neki, hogy ne várjon tõlem semmit, mégsem hajlandó elfogadni. Görcsösen küzd azért, hogy megszerezzen, bármennyire is elutasítom ezt a témát. Kedveesen, de határozottan próbálom leállítani, és soha nem tettem, vagy mondtam olyat, amibõl arra következtethetett volna, hogy van esélye, mégis, õ úgy gondolja, hogy van.
Oké, amikor elkezd siránkozni, hogy "jajj, én ronda vagyok, azért nem kellek senkinek", nem mondom meg neki, hogy "szerintem is az vagy", csak bölcsen hallgatok, mert nem akarom megbántani. Viszont, tévképzetekbe sem kergetem.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Fõleg ha érzed a másik oldal csábítását!Végülis ilyenkor önuralom kell,és megpróbálni nem úgy nézni a másikat.
Go Jeff Go!!!!
A legjobb barátomat 3 éve ismertem meg, amikor fõsulira kerültem. Sosem fordult meg egyikünk fejében sem, hogy ez lehetne több is. Beszéltünk már róla nem egyszer, és arra jutottunk, hogy semmiféle férfi-nõ fizikai vonzás nincs köztünk. Sõt, drága barátom be is szokott nyögni olyanokat, hogy "te nem vagy nõ, te ági vagy!!!". 😊
Go Jeff Go!!!!
Más a gyerekkori barátság,hogy együtt nõ fel az ember. Mert ha valaki szimpatikus beszélget vele,és akar találkozni,vagy sûrûn keresi a társaságát,és jó vele lenni,de csak barát. Teszem azt egy pasi bepróbálkozik egy lánynál,és nemjön össze,akkor okés jólvan ez fuccs. De nemmondja azt,szeretlek meg minden,de hogy jaj legyünk csak barátok,meg minden. Lányoknák ez nem így mûködik,szórakozásnak tekintik a barátot,és talán kicsit kihasználásra tartják.Fõleg ha esetleg még a barát,kicsit érez is,szeretné ha több lenne,mint barátság.És ugye nem õ kezdeményezett,és mégis szívás a vége!Ez ami igazán eltudja szomorítani az embert.
Go Jeff Go!!!!
Persze nekem is vannak nõi barátaim, de az igen sok idõbe és sok-sok konfliktusba és közös múltba került. Értük már hajlandó vagyok bizonyos fokú áldozatokra. DE a számuk gyarapítására nem vagyok hajlandó (amúgyis hosszú évtizedekbe kerül az én analógiám szerint).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Go Jeff Go!!!!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Megismerés az mi?Kérdem én,sokan felhozzátok itt,hogy nemismerted meg eléggé.De van mikor pont te ismered igazán,és értékeled benne azt amit más észre sem vesz,az apró dolgokat is.Bekell vallani a mai ismerkedések inkább felületesek,jaj dejót buliztunk,összejöttünk.aztán x idõ szét..hmm..mi lehet az oka? Sokan nemlátják a fától az erdõt,mindenki érzelmekrõl papol,de igazából nem fogják meg azt ami ehhez az úthoz vezet. És sírás,hogy hát megcsalt,meg nemmûködött..mert az igazság az,hogy a lányoknak a jó,tuti nemkell,(érzelmekrõl beszélek)csak a szar!(Tisztelet a kivételnek)
Go Jeff Go!!!!
és sokan erre azt hisszük, hogy...aztán mégsem
én is benéztem már eccekécce 😊
aztán kiderült hogy ez semmi más csak örült nekem és lelkes volt.. de ennyi.. van ilyen
Igen, ami az igazságot illeti, tényleg nem ismertem eléggé, mert valahogy - hiába volt velem tök kedves, hiába akarta, hogy amikor csak lehet, melléüljek, meg elkísérjem ide-oda stb. - sosem adott igazán esélyt rá.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Amúgy én is olyan vagyok, aki az aprócska jeleket nemigen veszi észre - úgy vagyok vele inkább, hogy ha egy lánynak mondanivalója van nekem, mondja el egyenesen nekem, nem harapok =)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."