22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    És hogy működik a placebó endorfin?
  • salsoul
    Miért nem érez mindig kitörő jókedvet?
    Miért nem dolgozik azon, hogy kitörő jókedve legyen alapjáraton?
  • Fbn Lx
    igen, azért kell az endorfin.
    Elég alapvető hormon, aminek a zavara depressziót, pánikbetegséget, bipolárist, stb. okoz.
    valakinek a buli a kenyere, valakinek a szolid összejövetel és beszélgetések. De valamelyikre mindenkinek szüksége van.
    Ember típusa/értelmi szintje válogatja.
  • Fbn Lx
    nem.
    könyvet olvastak.
  • Dick Riddick
    Megint a sarkítások.
    Attól hogy nem érez kitörő jókedvet az ember a nap minden órájában még nem nyomorult.
  • salsoul
    És miért kell endorfin?
    Mert egyébként nyomorult[ul éli] az élet[ét]?
  • Dick Riddick
    Szerintem csak te. Legalábbis azt hiszed.
  • Dick Riddick
    Az endorfin a lényeg, ami szétárad az ember ereiben.
  • salsoul
    persze persze...
    mindketten tudjuk a választ...
  • Dick Riddick
    Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni.
  • salsoul
    És ők valóban szórakoztak és mulattak ott a tűznél?
  • Fbn Lx
    Mert az embereknek vannak alapvető szociális igényeik, amelyeknek a kielégítését mindenki saját szájíze szerint végzi el.
    Gondolj csak egy őskori összejövetelre a tűz körül. Kezdetleges buli.
    Ott is voltak, akik kecskevérrel buliztak, itt is vannak, akik heroinnal buliznak.
  • salsoul
    Akkor mi kell hozzá?
    Miért járnak az emberek szórakozni?
    Miért van rá szükségük?
  • salsoul
    kitérés helyett inkább válaszolj a kérdésre szépen bátran derék legény módjára
  • Fbn Lx
    a szórakozáshoz nem kell ellenpólus.
  • Dick Riddick
    Nem választanék, és nem is fogják felkínálni. Nem jobb vagy rosszabb egyik sem. Egyszerűen mások.
  • salsoul
    Nem tudom. Nem hiányzik a szórakozás.
    Úgy élem az életem, hogy nincs szükségem külön olyanra, hogy szórakozás.
    Nincs meg az életemben a szórakozás ellenpólusa, aminek a kiegyenlítésére szükség lenne szórakozásra.

Olyan van, hogy örömömet lelem valamilyen alkotó, teremtő, létrehozó tevékenységben. De ez nem szórakozás.
  • salsoul
    Ha a kettőt tálcán felkínálnák neked és közülük 'vagy ez, vagy az' alapon kéne választanod, melyiket választanád és miért?
  • Dick Riddick
    Szerintem te lealacsonyítod a szexet a szeretkezéssel szemben.
  • ba32107
    Neked mi a szórakozás? Nem kikapcsolódásra gondolok, hanem konkrétan a szórakozásra.
  • salsoul
    Ez lenne szerintem a különbség?
  • Dick Riddick
    Tudod hogy van ez, ízlések és pofonok.
  • salsoul
    Szórakozás, [eccerű'] szex, ivászat más fényben [hogy miért kell őket hajszolni]:

"A züllött város lakóinak lelkét a helyes nézetekből származó lelki hajlamok megszabadítják az anyagtól, de a rossz tettekből származó rossz lelki hajlamuk az előző formához köti őket. Ilyenformán bánkódik az előző is meg az ellentéte is, s eme kettősség nagy fájdalommal tölti el a lelket. Azoknak a tulajdonságoknak az ezekkel való ellentéte úgyszintén nagy fájdalmat von maga után. Ez a kétféle nagy fájdalom összetalálkozik a lélekben. Ezeket a tudatlanságban fogant tetteket követő lelki hajlam az ember lelkének logikus részében valóban nagy kínnal jár, bár a logikus rész nem érzi ezt a kínt, mert leköti mindaz, amit az érzékek közvetítenek számára. Ha azonban elhagyják az érzetek, akkor érzi a lelki hajlamokat követő fájdalmat, megszabadul az anyagtól, eltávolodik az érzékektől és minden kívülről jövő dologtól.

Ilyen a szomorú ember is, akihez ha az érzékszervei közvetítik azt, ami elfoglalja, akkor nem szomorítja bánata, nem érzi azt, de ha érzékei* egyedül hagyják, akkor visszatér szomorúsága is. Ilyen az a beteg is, akit fájdalmak gyötörnek. Ha más dolgok kötik le figyelmét, akkor vagy csökken a betegség kínjai miatt érzett fájdalma, vagy egyáltalán nem érez fájdalmat. Ha azonban eltávolodik az őt foglalkoztató dolgoktól, akkor újra érzi a fájdalmat és visszatérnek kínjai. Hasonló a helyzet a logikus lélekrész esetében is. Mindaddig, amíg lekötik az érzékei által hozzá szállított benyomások, nem érzi a rossz lelki hajlamhoz kötődő fájdalmakat. Ha azonban kikapcsolja az érzeteket, akkor érzi a fájdalmakat, meglepi a lelki hajlamból származó kín és örök időkre nagy szenvedések között vergődik. Ha csatlakozik hozzá városa lakói közül valaki, aki vele azonos rangú volt, akkor mindkettőjük szenvedése nő a másikéval. A vég nélküli egymáshoz kapcsolódó lelkek kínjai az idők folyamán a végtelenségig növekednek."

*szórakozás, [eccerű'] szex, ivászat
  • salsoul
    És szerintem mi a különbség?

"Én jobban szeretem a szex szót."
    Miért, a dugás szó túlságosan degradál?
  • Dick Riddick
    Még fehér Gandalf is volt szürke Gandalf.
  • Dick Riddick
    Én azt tudom hogy szerinted mi a különbség.
    Ki minek hívja. Én jobban szeretem a szex szót.
  • salsoul
    A fehér nem tűri meg sem a szürke(skálát), sem a feketét.
  • salsoul
    Vannak tiszta állapotok, és vannak szennyezett állapotok.
  • ba32107
    És ezek miért zárják ki egymást? Én pl. képes vagyok élvezni egymagamban egy naplementét, és ha arról van szó, egy részeg tivornyát is a haverokkal. Más, de mindkettőnek megvan a maga helye és ideje.
  • salsoul
    és mi a különbség aközött, hogy valaki szexel és aközött, hogy valki dug?
  • Dick Riddick
    Ki nevezte szeretkezésnek. Én szexről beszéltem. Semmi másról.
  • salsoul
    Én nem mondtam le. A kapu nyitva áll. Ti nem jöttök ;)

Minden estre azért ne akarjuk szeretkezésnek nevezni azt aminek köze nincs a szeretkezéshez, s csak külősben olyan... Szóval mindent nevezzünk a maga nevén: eccerü" szex, elemi szex, dugás, kurás, kettyintés sat. - különböző fokozatok.

És ki-ki legyen büszke a választottjára.
  • Dick Riddick
    Hát hogyne. :)
    Mi eccerü' emberek sajnos soha nem látjuk meg a fényt az alagút végén. Azért ne mondj le rólunk.
  • salsoul
    az elemi azt jelenti, hogy elemi

nem az van amit én csinálok meg a többi, hanem az amit leírtam meg a többi
  • Dick Riddick
    Van az eccerü' szex és van amit te csinálsz. Szép.
    Amiket leírtál nem zárják ki egymást. Az elemi nem szinonímája a rossznak.
  • salsoul
    Akik elemi éltet élnek azok csak elemi dolgokban tudnak gondolkodni, és csak elemi élvezetekhez jut(hat)nak. Ilyen elemi élvezet a szórakozás, az ivászat, meg az eccerü' szex.

Vannak aki meg kiülnek a tengerpartra és a tenger hullámzásában, a kabocák és tücskök ciripelésében, a lágy szellőben, a levegő illatában és pár rimpárban lelnek örömöt, mert ők sokkal több mindenre érzékenyebbek (affintis tekintetében), sokkal többet látnak a világból és annak örömeiből.
  • Ronny
    ébredj fel Dorothy! Bocs:)
  • Tigristank
  • Dick Riddick
    Miért ilyen ellenszenves neked ez a dolog? Rossz élményeid voltak, vagy miért?
    Egyébként persze, sok nő van akit nem egy itallal kell ágyba csalogatni.
  • clio1616v
    és találtál ilyen nőt akinek nem kellett fizetned (italt sem).. esetleg józan is volt?