22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Nincs ezen mit átgondolni.
    Ha egy számodra 100%-ig megbízható személynél könyörögnél egy ampulla endorfinért aki ezt eddig korábban mindig megadta, ám egy alkalommal csak egy ampulla desztillált vizet adna be, ugyan úgy repkednél az örömtől.
  • Fbn Lx
    placebo endorfin?
    na ez az, ami ellentmondásos. ezt a szerkezetet gondold át még egyszer.
  • Dick Riddick
    Én élem az életem, olyan irányba terelem ami szerintem helyes. Közben sokszor kell olyan dolgokat tennem amikhez éppen nincs kedvem, olyan emberekkel beszélnem akikhez nincs hangulatom. Minden perc nem lehet boldog.
  • salsoul
    És te hogy állsz a kérdéssel?
  • Dick Riddick
    Kérdezd meg tőlük.
  • salsoul
    És hogy működik a placebó endorfin?
  • salsoul
    Miért nem érez mindig kitörő jókedvet?
    Miért nem dolgozik azon, hogy kitörő jókedve legyen alapjáraton?
  • Fbn Lx
    igen, azért kell az endorfin.
    Elég alapvető hormon, aminek a zavara depressziót, pánikbetegséget, bipolárist, stb. okoz.
    valakinek a buli a kenyere, valakinek a szolid összejövetel és beszélgetések. De valamelyikre mindenkinek szüksége van.
    Ember típusa/értelmi szintje válogatja.
  • Fbn Lx
    nem.
    könyvet olvastak.
  • Dick Riddick
    Megint a sarkítások.
    Attól hogy nem érez kitörő jókedvet az ember a nap minden órájában még nem nyomorult.
  • salsoul
    És miért kell endorfin?
    Mert egyébként nyomorult[ul éli] az élet[ét]?
  • Dick Riddick
    Szerintem csak te. Legalábbis azt hiszed.
  • Dick Riddick
    Az endorfin a lényeg, ami szétárad az ember ereiben.
  • salsoul
    persze persze...
    mindketten tudjuk a választ...
  • Dick Riddick
    Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni.
  • salsoul
    És ők valóban szórakoztak és mulattak ott a tűznél?
  • Fbn Lx
    Mert az embereknek vannak alapvető szociális igényeik, amelyeknek a kielégítését mindenki saját szájíze szerint végzi el.
    Gondolj csak egy őskori összejövetelre a tűz körül. Kezdetleges buli.
    Ott is voltak, akik kecskevérrel buliztak, itt is vannak, akik heroinnal buliznak.
  • salsoul
    Akkor mi kell hozzá?
    Miért járnak az emberek szórakozni?
    Miért van rá szükségük?
  • salsoul
    kitérés helyett inkább válaszolj a kérdésre szépen bátran derék legény módjára
  • Fbn Lx
    a szórakozáshoz nem kell ellenpólus.
  • Dick Riddick
    Nem választanék, és nem is fogják felkínálni. Nem jobb vagy rosszabb egyik sem. Egyszerűen mások.
  • salsoul
    Nem tudom. Nem hiányzik a szórakozás.
    Úgy élem az életem, hogy nincs szükségem külön olyanra, hogy szórakozás.
    Nincs meg az életemben a szórakozás ellenpólusa, aminek a kiegyenlítésére szükség lenne szórakozásra.

Olyan van, hogy örömömet lelem valamilyen alkotó, teremtő, létrehozó tevékenységben. De ez nem szórakozás.
  • salsoul
    Ha a kettőt tálcán felkínálnák neked és közülük 'vagy ez, vagy az' alapon kéne választanod, melyiket választanád és miért?
  • Dick Riddick
    Szerintem te lealacsonyítod a szexet a szeretkezéssel szemben.
  • ba32107
    Neked mi a szórakozás? Nem kikapcsolódásra gondolok, hanem konkrétan a szórakozásra.
  • salsoul
    Ez lenne szerintem a különbség?
  • Dick Riddick
    Tudod hogy van ez, ízlések és pofonok.
  • salsoul
    Szórakozás, [eccerű'] szex, ivászat más fényben [hogy miért kell őket hajszolni]:

"A züllött város lakóinak lelkét a helyes nézetekből származó lelki hajlamok megszabadítják az anyagtól, de a rossz tettekből származó rossz lelki hajlamuk az előző formához köti őket. Ilyenformán bánkódik az előző is meg az ellentéte is, s eme kettősség nagy fájdalommal tölti el a lelket. Azoknak a tulajdonságoknak az ezekkel való ellentéte úgyszintén nagy fájdalmat von maga után. Ez a kétféle nagy fájdalom összetalálkozik a lélekben. Ezeket a tudatlanságban fogant tetteket követő lelki hajlam az ember lelkének logikus részében valóban nagy kínnal jár, bár a logikus rész nem érzi ezt a kínt, mert leköti mindaz, amit az érzékek közvetítenek számára. Ha azonban elhagyják az érzetek, akkor érzi a lelki hajlamokat követő fájdalmat, megszabadul az anyagtól, eltávolodik az érzékektől és minden kívülről jövő dologtól.

Ilyen a szomorú ember is, akihez ha az érzékszervei közvetítik azt, ami elfoglalja, akkor nem szomorítja bánata, nem érzi azt, de ha érzékei* egyedül hagyják, akkor visszatér szomorúsága is. Ilyen az a beteg is, akit fájdalmak gyötörnek. Ha más dolgok kötik le figyelmét, akkor vagy csökken a betegség kínjai miatt érzett fájdalma, vagy egyáltalán nem érez fájdalmat. Ha azonban eltávolodik az őt foglalkoztató dolgoktól, akkor újra érzi a fájdalmat és visszatérnek kínjai. Hasonló a helyzet a logikus lélekrész esetében is. Mindaddig, amíg lekötik az érzékei által hozzá szállított benyomások, nem érzi a rossz lelki hajlamhoz kötődő fájdalmakat. Ha azonban kikapcsolja az érzeteket, akkor érzi a fájdalmakat, meglepi a lelki hajlamból származó kín és örök időkre nagy szenvedések között vergődik. Ha csatlakozik hozzá városa lakói közül valaki, aki vele azonos rangú volt, akkor mindkettőjük szenvedése nő a másikéval. A vég nélküli egymáshoz kapcsolódó lelkek kínjai az idők folyamán a végtelenségig növekednek."

*szórakozás, [eccerű'] szex, ivászat
  • salsoul
    És szerintem mi a különbség?

"Én jobban szeretem a szex szót."
    Miért, a dugás szó túlságosan degradál?
  • Dick Riddick
    Még fehér Gandalf is volt szürke Gandalf.
  • Dick Riddick
    Én azt tudom hogy szerinted mi a különbség.
    Ki minek hívja. Én jobban szeretem a szex szót.
  • salsoul
    A fehér nem tűri meg sem a szürke(skálát), sem a feketét.
  • salsoul
    Vannak tiszta állapotok, és vannak szennyezett állapotok.
  • ba32107
    És ezek miért zárják ki egymást? Én pl. képes vagyok élvezni egymagamban egy naplementét, és ha arról van szó, egy részeg tivornyát is a haverokkal. Más, de mindkettőnek megvan a maga helye és ideje.
  • salsoul
    és mi a különbség aközött, hogy valaki szexel és aközött, hogy valki dug?
  • Dick Riddick
    Ki nevezte szeretkezésnek. Én szexről beszéltem. Semmi másról.
  • salsoul
    Én nem mondtam le. A kapu nyitva áll. Ti nem jöttök ;)

Minden estre azért ne akarjuk szeretkezésnek nevezni azt aminek köze nincs a szeretkezéshez, s csak külősben olyan... Szóval mindent nevezzünk a maga nevén: eccerü" szex, elemi szex, dugás, kurás, kettyintés sat. - különböző fokozatok.

És ki-ki legyen büszke a választottjára.
  • Dick Riddick
    Hát hogyne. :)
    Mi eccerü' emberek sajnos soha nem látjuk meg a fényt az alagút végén. Azért ne mondj le rólunk.
  • salsoul
    az elemi azt jelenti, hogy elemi

nem az van amit én csinálok meg a többi, hanem az amit leírtam meg a többi
  • Dick Riddick
    Van az eccerü' szex és van amit te csinálsz. Szép.
    Amiket leírtál nem zárják ki egymást. Az elemi nem szinonímája a rossznak.