Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha gondolod...és szükségét érzed...bármikor beszélgethetünk msn-en...<#wink>

MrSpock
Akkor virtuális kézfogás!:-)
Jó hogy egy kicsit itt veled írogathatok..pedig nem is ismered a sztorit,de valamelyest átérzed:-)
Én sem vagyok atomsrác,bár szerintem azértnem is nézek ki szarul,fiatalabbnak is látszom mint ami vagyok.Ezen szoktak kiakadni sokan:-)én is ezt szoktam mondani amikor párokat látok,hogy hmmm..önbizalomnövelõ,és van remény!Csak ugye nekem szívem van,lelkem,és ha érzek valamit,akkor azt szar elnyomni:-( és nem azért szoktam mertmeglátom és uhh,,de jócsaj,nekem õ kell! Lelkiekben közelítek,az embert nézem,és az dolog hogy tetszik egy lány,de nembiztos hogy meg is szeretem,ha meg szeretem akkor testzeni fog akármyilen is!És ez utóbbi a bibi,hogy mással gondolkodom,mint sok pasi..tisztelet a kivételnek.

Go Jeff Go!!!!

Zetorg
fúdejó
mennyél már.

hajaj 😄
hidd el...nálam jobban kevés ember tudna megérteni 😄
annyi szaron keresztül mentem már 😄
egy bnõm írta vmelyik nap, h: "igazán büszke vagyok rád, hogy ennyi szarság után még van türelmed pasikhoz😊"

ja és ha szavazol nyerhetsz digit fényképezõgépet

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

nekünk harmonikus a kapcsolatunk, segíts h eljuthassunk a Wellness hétvégére, amit nyerhetünk.
klikk ide

MrSpock
Pontosan így van..akkor felesleges drámázni,én sem csinálnám,mondjuk mostmár magamban,mert vagyok olyan normális,aki ha kell akkor megérti.Csak nehéz elfogadni,hogy felejtsem el,mert jobblesz így nekem,azthiszei,tapasztalat.
Hmm..tapasztalatom az nekem is van egy szekérrel,saját,meg mások által.
Ebben jóvagyok..lelkizésben,megértésben,csak amikor én vagyok szarban,akkor meg nincs senki akivel megoszthatnám igazából és áttudná érezni.

Go Jeff Go!!!!

Kezet foghatunk...
Én is mindig azt szerettem,akit nem kellett volna...és aki engem nagyon szeretett,azt nem tudtam viszonozni sajnos...
Talán most összejön...
Fel a fejjel! Nem vagyok jó csaj...de nálam csúnyábbaknak,hülyébbeknek is sikerült már megtalálnia a párját...én ezzel bíztatom magam<#vigyor3>

Most nagyon pozitívan állok hozzá a dologhoz...hátha ez segít...de persze az az alapja, hogy végre õ is komolyan gondolom,és õ is...<#smile>

MrSpock
Remélem legalább te boldog leszel,és végre egy normális kapcsolatba kerülsz! Én valszeg errõl csak álmodozhatok,mert valahogy mindig rosszul,rossznak,rossz idõben táplálok érzelmeket!
Sokszor útálom is magam ez miatt,hogylehetek ilyen hülye!!:-(Nemveszem észre,hogy az érzelem mármint egyfajta kapocs nemigen mozdít meg semmit,senkit.

Go Jeff Go!!!!

én is az exem akartam,mikor belementünk ebbe az egészbe...szóval együtt vígasztalódtunk gyakorlatilag...
Na igen...ha nem érez semmit, akkor nem értem,h miért esik nehezére "elfelejteni", meg mire fel ez a nagy dráma,h nem beszél velem...

MrSpock
Azért általában én tudom,miért akarom a másikat,ez azért nekem kicsit olcsó duma,hogy nemtudom.:-)Mondja,hogy szexet akart,meg hogy valaki pótolja a voltbnõjét,és te épp jóvoltál abban a pillanatban.Mert ha én nemakraok valakit úgy,akkor nincs miért nembeszélni vele,hogy felejtsek.
Persze mindenki máshogyan reagál dolgokra..

Go Jeff Go!!!!

nekem is volt pár ilyen...ez a mostani is viszi a prímet asszem...
de most egy nagyon kedves,rendes sráccal ismerkedek...remélem,hogy vele nem lesz semmi gond...minden jól alakul majd<#bohoc>

MrSpock
Teljesen megértelek,én is hasonlóan érzek,pedig nem is volt semmi szex vagy ilyenek,egyszerûen csak mint ember,ahogy megismertem.De ez tényleg speciális eset,nem is úgy indultak a dolgok,és én elfogadtam,és tökre szerettem,aztán a kelleténél jobban.

Go Jeff Go!!!!

Nem kellek neki...neki csak a volt bnõje kell...ezt mindig is tudtam.
Õ sem tudja,h miért féltékeny,meg miért akar(t) velem lenni...ez van.
Így tud felejteni,ha nem beszélünk...ezért csinálta...nem azért mert le akarna rázni...tudom...mert sokszor beszéltünk már errõl.

Nekem is rosszul esik,de nem tudok mit csinálni vele azon kívül,h beletörõdök. Tudom,hogy kapcsolatban nem lenne jövõnk...akármennyire is jó együtt. Meg azt is tudom,hogy ha így folytattuk volna tovább,akkor tényleg nem tettük volna túl magunkat a dolgon egyhamar...mindig visszaterelõdtek volna a gondolatok...és így egy másik kapcsolatba én sem tudtam/tudnék belemenni.
Végülis szükséges lépés volt,amit tett; de attól még fos érzés; és hiányzik mint barát. 1 éven át minden nap beszéltünk...és most furcsa,h nincs.

MrSpock
Hmm..érdekes,mert ha õ nemakart téged akkor miért féltékenykedett,ha meg igen akkor? Fõleg,hogy te szeretted meg,és õ nemakarta?És utánna meg úgy dönt hogy jobb ha nem beszéltek,mert õt zavarja,hogy pasizol?.Hmm..ez eléggé érdekes..

Go Jeff Go!!!!

Én megtaláltam
Õ az:klikk

😄😄<#wow1><#wow1><#wow1>

Én megtaláltam:
<#wow1><#wow1><#wow1>Õ az 😄

MrSpock
Szerintem az érzelmi vonulatnál nincs roszabb.Amikor valakit szeretsz,és nemlehetsz vele,mert "megijed"! És inkább aztmondja,hogy felejts el,mintha nem is léteztem volna,vagy nemtudom..hosszú idõre,majd jobblesz!Jobb a szart!(elnézést)Csak nézel,hogy mi van? Enynit jelentettél volna..és nehezen fogja fel az ember,hogy bocsi..de jobb így.Irhatnék egy speciális esetet..de így azért nem,amiben érintett voltam.Nagyon fura szitu,és számomra elég szomorú végkifejlettel.<#sir>

Go Jeff Go!!!!

Így is volt megbeszélve,h nem lesz semmi belõle. Csak szex...aztán féltékenykedés volt,meg már nagyon egymásra akaszkodtunk...
Jó volt együtt, de õ még a volt bnõjéért kûzd. Megszerettem,ezért inkább véget vetettem ennek. Továbbra is megmaradt a beszélõ viszony. Ismerkedni kezdtem...neki nem tetszett. Nem tudtuk megkerülni,h ne jöjjön szóba,h milyen volt együtt...és õ úgy döntött,h könnyebb lesz neki,ha nem beszélünk...

hagyjad már magad.jó oka van hogy nem akar találkozni.ráerõszakolod hogy szétrakja a lábait,de utána legbelül érzi hogy hibázott TUDJA NEM ILLETEK ÖSSZE,ha együtt lennétek már nem tudna úgy rád nézni ahogy eddig és csak bele sodornád egy általa nem akart kapcsolatba...szóval ha neked egy dugást megér egy barát elvesztése hajrá továbbra is...

MrSpock
Igen..de ha mondjuk hancúroztok és minden okés akkor miért kell elfelejteni a másikat? Utánna miért nem lehettek még barátok? Mert ez önzõség,akkor csak kihasznált,és így menekül,hogy végre lefeküdt veled és utánna meg..pá,mert nembírom,hogy nemlehetek veled,és inkább elfelejtelek,de közben azért jólesett lefeküdni. Jó megtörténik minden,de ha nemvolt szeretelem,vagy nagy érzelem akkor? Leül az ember,megdumálják,jól elnevetgélnek,meg hmm..jóvoltál..minden.de nem járunk,és utánna még szerintem jó mert nincs késztetés sem arra,hogy uhh csak lekellene feküdni vele,addig fûzni.

Go Jeff Go!!!!

ez okádék, de van ennél rosszabb is

barátok vagytok...aztán hancúroztok...aztán megegyeztek,h be kell fejezni...és a másik azt találja megoldásnak,h gyakorlatilag "kitöröl" az életébõl,csak mert nem tud elfelejteni másképp...és így a barátod is elveszted...
sztem ez rosszabb<#sir>

norbre
igen ez mind igaz.. de oda akartam kilyukadni hogy nem csak az az alternatíva létezik hogy "szemtelednek".. vagyis hogy a másik miatt romlott el a kapcsolat.. és az sem törvényszerû hogy minden kapcsolatnak ugyanaz a vége

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

MrSpock
Persze minden ember más,de még te magad is változol és mégis,hiába van 3 feleséged,totál mások,de ugyanoda juthat egy kapcsolat.Persze lehet a hibát önmagunkban kell keresni legtöbbször,vagyis mit csesztünk el.
De sokszor van hogy semmit,csak egyszerûen nem jön össze a dolog. De elõfordul hogy a másik,mondjuk egy lány megijed az érzésektõl,csodálkozik,hogy juj,ez honnan jött,miért pont õt szeretted meg,mert nincs semmi különleges benne,most mi legyen,és uhh..inkább nem,holott mûködne,meg minden,csak nem meri bevállalni,mert elõítéletek vannak.Esetleg mondjuk korkülönbség,vagy akármi.

Go Jeff Go!!!!

norbre
a nem fiatal nem tudom mit takar és hát ez elõtt és azon tény mellett hogy nem volt 3 feleségem, minden tiszteletem.. a saját véleményem az hogy nincs két egyforma ember, sem kapcsolat, viszont az emberek hajlamosak és nagyon könnyen bele is esnek ugyanazokba a hibákba mind a saját életükkel, mind a kapcsolatok fenntartásával kapcsolatban amik végül oda vezetnek hogy csalódnak, megunnak stb

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

na gyerekek! nekem 3 asszonyom volt de mit mondjak csalodtam. ha lehet akkor csak 1-re aztán vége a 2.ik után már szemtelednek, ez a véleményem nem vagyok fiatal!
MrSpock
Persze haverkodni lehet,csak nemmindegy hogy azt hogyan teszik,mit sugallnak,egyebek.Van,hogy utólag könnyû mondani,hogy izéé hát én csak barátként gondoltam meg minden,ez jó mentõérv. Mert persze ahogy írtam nekem is vannak lánybarátaim,akkikkel megsem fordul hogy más is,mert nem úgy közeledett egyik fél sem.Jókat beszélgetünk ennyi.Egy pici lelki támasz is vagyok ha kell.

Go Jeff Go!!!!

chhaya
Hogyhogy miért akar egy lány fiúbarátokat? Hova van az felírva, hogy lányok csak lányokkal, fiúk csak fiúkkal haverkodhatnak? És miért tehet arról a lány, ha a fiú egyszerre csak többet akar? Persze, hogy visszavonul, ha egyszer nem akar semmit... Nem tudom, mit értesz pontosan az alatt, hogy a lányok csak kihasználásra tartanak barátokat, de ez nagyon nem így van...

#4961: Tényleg nehéz megérteni, ha valaki eleve elzárkózik minden olyan ismeretségtõl, amiben nincs szex... És azért nehéz, mert én (és szerintem a legtöbben) szeretem azt, ha esetleg egy új és értékes barátságra tehetek szert, még ha ellenkezõ nemû is az illetõ. Meghúztál egy határ, és azt mondod, darabszámra már elég a barátokból vagy mi? Már van ennyi, a többi meg tehet egy szívességet, ha nem akar szexelni? Igenis fura.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

MrSpock
Csak vannak esetek,mikor úgy végzõsnek,hogy uhh nemtudom jobblenne ha nem beszélnénk semmiylen formában..nemtudom..felejts el,de aztán puszi,meg tudom hogy mit érzel,és majd jelentkezem! Cak kérdem én akkor minek?Hogy a szívem ismét fájjon,hogy esetleg csalódott apsijában vagy mi,vagy eldöntötte,hogy izéé csak mégis esetleg jólennék..mert átgondolta?

Go Jeff Go!!!!

nekem is volt ilyen...
persze szenved az ember...de idõvel beletörõdsz és tovább lépsz...

MrSpock
Igen megoldható,de csak abban az esteben ha tényleg vasakaratod van,és esetleg lesz melletted valaki akit szeretsz. Akkor már nem érdekel úgy a dolog.De ha nincs és látod,vagy tudod,hogy más öleli.:-(

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igen azért elkellene fogadnia,bármenyire is szar érzés. én is aztszoktam tenni,pedig nem is vagyok "ronda":-) De helyesen is csináltad,ez szimpatikus nekem. Mert más hogy ha te megtetszel valakinek és elutasítod,mint hogy õ szórakozik kicsit,te megszereted és akkor bocsi ez nem is valódi,jobblesz ha elfelejtesz.

Go Jeff Go!!!!

jah
de megoldható...idõvel meg vasakarattal

minigirl
Tudom. 😊
Asszem, pont a tesótopikban írtam tegnapelõtt, hogy van egy srác, aki a megismerkedésükn pillanatában rámmozdult. Megmondtam neki, hogy ne várjon tõlem semmit, mégsem hajlandó elfogadni. Görcsösen küzd azért, hogy megszerezzen, bármennyire is elutasítom ezt a témát. Kedveesen, de határozottan próbálom leállítani, és soha nem tettem, vagy mondtam olyat, amibõl arra következtethetett volna, hogy van esélye, mégis, õ úgy gondolja, hogy van.
Oké, amikor elkezd siránkozni, hogy "jajj, én ronda vagyok, azért nem kellek senkinek", nem mondom meg neki, hogy "szerintem is az vagy", csak bölcsen hallgatok, mert nem akarom megbántani. Viszont, tévképzetekbe sem kergetem.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

MrSpock
Igen ebben az esetben érthetõ a dolog,hisz nemakartatok soha semmit egymástól,a barátodnak nem jöttél be,és nem úgy nézett rád mint egy nõre.Optimális dolog ez,de ellenkezõ esetben hihetetlen nehéz.
Fõleg ha érzed a másik oldal csábítását!Végülis ilyenkor önuralom kell,és megpróbálni nem úgy nézni a másikat.

Go Jeff Go!!!!

<#szomoru2>

minigirl
Részemrõl nem akartam fiúbarátokat. Csak a lányokkal nem jövök ki valami jól. Sajna már kiscsikó koromban is jobban érdekeltek a matchboxok, mint a barbik.
A legjobb barátomat 3 éve ismertem meg, amikor fõsulira kerültem. Sosem fordult meg egyikünk fejében sem, hogy ez lehetne több is. Beszéltünk már róla nem egyszer, és arra jutottunk, hogy semmiféle férfi-nõ fizikai vonzás nincs köztünk. Sõt, drága barátom be is szokott nyögni olyanokat, hogy "te nem vagy nõ, te ági vagy!!!". 😊

MrSpock
Ez érdekes,mert okés hogy a barátért mindent megtesz az ember,de ilyen esetben valszeg az a döntõ,hogy nemjöttök be egymásnak mint fiú-lány.Egyikõtök sem érez többet,vagy soha nem is akart.Mert ugye mint tudjuk ha valaki jobban szeret,akkor már probléma van..ha megmindkettõ nagyon akkor meg összejönnek.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Néha eltûnõdöm,hogy egy lány miért akar fiúbarátokat? "Csak"barát.Miért kezdi el,miért megy bele,és ha másik félrõl érzelem akkor visszavonul.
Más a gyerekkori barátság,hogy együtt nõ fel az ember. Mert ha valaki szimpatikus beszélget vele,és akar találkozni,vagy sûrûn keresi a társaságát,és jó vele lenni,de csak barát. Teszem azt egy pasi bepróbálkozik egy lánynál,és nemjön össze,akkor okés jólvan ez fuccs. De nemmondja azt,szeretlek meg minden,de hogy jaj legyünk csak barátok,meg minden. Lányoknák ez nem így mûködik,szórakozásnak tekintik a barátot,és talán kicsit kihasználásra tartják.Fõleg ha esetleg még a barát,kicsit érez is,szeretné ha több lenne,mint barátság.És ugye nem õ kezdeményezett,és mégis szívás a vége!Ez ami igazán eltudja szomorítani az embert.

Go Jeff Go!!!!

minigirl
Nem értek egyet veled. A legjobb barátom fiú, és többet megtesz értem, mint bármelyik csajáért, bármikor. Ez fordítva is így van. Egyszerûen azért van így, mert nekem is és neki is fontosabb a barátság, mint bármely pasi vagy nõ. Nameg, persze azzal is tisztában vagyok, hogy a pasim bármikor elhagyhat, viszont a barátaim sosem fognak elhagyni, és õk akkor is ott lesznek, amikor épp össze van törve a szívem egy szemét pasi miatt.

Sir Quno Jedi
Mintahogy a nõk is nehezen értik meg, hogy egy férfi NEM feltétlenül keres lánybarátokat, mert van éppen elég neki. Hiába no. 😄 Ergó vagy szex és ehhez kapcsolódó tevékenységek, vagy kampó. Nem mindenki akar "barátkozni", arról nem beszélve, hogy a nõk az ilyen "barátaikat" is leginkább fel- és kihasználják, éppúgy ahogy a partnereiket. Viszont van egy óóóóriási különbség. Amit hajlandó vagyok megtenni egy nõért aki valamit nyújt is cserébe (pl. magát), azt nyilván SOHA nem fogom megtenni egy másikért aki csak haverkodik, avagy az õ felfogásában "barátkozik" velem. Ilyen rémületesen egyszerû.

Persze nekem is vannak nõi barátaim, de az igen sok idõbe és sok-sok konfliktusba és közös múltba került. Értük már hajlandó vagyok bizonyos fokú áldozatokra. DE a számuk gyarapítására nem vagyok hajlandó (amúgyis hosszú évtizedekbe kerül az én analógiám szerint).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrSpock
Dehogynem..csak azért vannak szintek.Nekem is vannak lánybarátaim akikkel néha tali jókat beszélgetünk,ennyi.Még elég csinosak is,de sosem volt az,hogy uhh..összekellene jönni vele,pedig normálisak,csak nem úgy indult az egész dolog. Nem mindegy hogy egy lány hogyan indít,közelít,és az egész viselkedése meghatározó.Fõleg ha mondjuk õ keresi a társaságod,meg jaj így szeretlek,hiányzol,meg édesem,szívem,picim,tündérkém..nemkarok itt jelzõket írni:-)És olyankor te miket gondolj,nah meg kezded megismerni,és érzelmi síkon is indul valami nálad. Mondjuk ez durvább eset,de ugyanez finomabban is..és csak barátkozni szeretne,vagy szimpinek tart..? Ha az ember õszinte és felvállaja hogy uhh..basszus,nekem nagyon bejön ez a lány,és kezdem megszeretni..akkor ijedtség,meg amiket leírtam.

Go Jeff Go!!!!

talán azért, mert általában azért vagyunk túl kedvesek...mikor tényleg szeretnénk vmit tõlük nem csak barátként<#idiota>

chhaya
Mert a férfiak ennyire nem tudják elképzelni, hogy egy csaj esetleg csak barátkozni akar, és nem összejönni? Hihetetlen... -.-

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

MrSpock
Igen a lányok könyebben viselkednek így,és nenmérzik át a súlyát hogy mit is csinálnak,ez egy jó "buli"és kész.Csodálkoznak ha esetleg az ember érzelemmel közelít?Ohh..az mi..ezt nemértem,de hát én csak..juj..ezek a reakciók. Imádnak szórakozni,holott egy értelmes fiú,normális,aki esetleg nem csak kihasználni akarja a dolgokat,meg teljesen benézi.:-(:-)És érezd magad hülyén,és megvezetve,csalódottan odébbállsz,és ürességet érzel,és újabb szeg az érzelem koporsójába.
Megismerés az mi?Kérdem én,sokan felhozzátok itt,hogy nemismerted meg eléggé.De van mikor pont te ismered igazán,és értékeled benne azt amit más észre sem vesz,az apró dolgokat is.Bekell vallani a mai ismerkedések inkább felületesek,jaj dejót buliztunk,összejöttünk.aztán x idõ szét..hmm..mi lehet az oka? Sokan nemlátják a fától az erdõt,mindenki érzelmekrõl papol,de igazából nem fogják meg azt ami ehhez az úthoz vezet. És sírás,hogy hát megcsalt,meg nemmûködött..mert az igazság az,hogy a lányoknak a jó,tuti nemkell,(érzelmekrõl beszélek)csak a szar!(Tisztelet a kivételnek)

Go Jeff Go!!!!

Zetorg
a lányok sokkal könnyebben viselkednek így egy fiúval, mint fordítva...
és sokan erre azt hisszük, hogy...aztán mégsem
én is benéztem már eccekécce 😊

norbre
velem is volt olyan hogy a lány tök kedves volt, húú mikor találkozunk.. dejó volt beszélgetni.. vett nekem ajándékot karácsonyra.. én ezeket jeleknek vettem..
aztán kiderült hogy ez semmi más csak örült nekem és lelkes volt.. de ennyi.. van ilyen

"ha azt mondod hogy csalódtál benne mert nem gondoltad hogy ilyen vagy olyan és ezért megutálod a másikat, akkor semmi más nem történt mint hogy nem ismerted meg eléggé, viszont volt egy kialakított képed róla ami leginkább azon alapul hogy te mit várnál el tõle, vagy milyennek szeretnéd látni.."

Igen, ami az igazságot illeti, tényleg nem ismertem eléggé, mert valahogy - hiába volt velem tök kedves, hiába akarta, hogy amikor csak lehet, melléüljek, meg elkísérjem ide-oda stb. - sosem adott igazán esélyt rá.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Hát, lehet, de most már olyan édesmindegy 😊 Semmit komolyat nem tudok iránta érezni többé. MSN-en egy dühös pillanatomban meg is írtam neki, hogy "most már titokban marad az, amit el akartam mondani" - utólag teljesen fölöslegesnek találom ezt a lépésemet.

Amúgy én is olyan vagyok, aki az aprócska jeleket nemigen veszi észre - úgy vagyok vele inkább, hogy ha egy lánynak mondanivalója van nekem, mondja el egyenesen nekem, nem harapok =)

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."