Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
de amúgy mondjad csak 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem is ez volt most...
h "nem tudom"
na mondom jóvan akkor...baszódjá' meg gondoltam
és szépen megfogalmaztam,h jó akkor rendben...ne törje rajta a kis buksiját...nincs ebbõl para...hagyjuk az egészet
akkor persze...hm? nem lehetne csak egy kicsit gondolkodnia még?
most nem azért,de ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és ha még egyszer egy pasi azt fogja állítani, hogy nem érti a nõket, esküszöm tökönrúgom 😄
mi az h nem tudja?!
nem olyan nehéz ez
vagy igen,vagy nem ...csókolom
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem tartott sokáig, de kellemes emlék maradt. Azóta megint összejöttek, és össze is házasodtak. És azóta is nagyon jó barátságban vagyok mindkettejükkel. Most született az elsõ gyerekük. Furcsa az élet. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
Amúgy tudom hogy másra vonatkozik az idézet, és azt sem mondtam hogy egyetértek vele... Csak valahogy illett ide. 😊
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
utálom az ilyet
lakótárs? durva lehet...
nekem haveri társaságban volt egy srác...de õ már elköltözött...így ez már nem gond
meg fórumon van...de az sem problémás már...kiugattuk magunkat,meg megvolt minden ami kellett..és most elférünk egymástól...elbeszélgetünk néha 😊
nem a legszerencsésebb helyzet
vannak persze kivételek...de általában sztem nem szerencsés
(nemcsak személyesen...de még neten is rossz az egymás "mellett" élés...nemhogy még egy légtérben minden nap...)
Annyi a mázli, hogy nem vesztünk össze a Kedvessel, hanem jóban maradtunk. Csak momentán nem viselem jól a látványát. 😊
nem tudom...az ilyenekbõl nagy balhé szokott lenni
Bár, az esetleg jó lehet benne, hogy ebbõl kifolyólag újra össze is jöhettek.
bár attól függ, ha kávézó,teázó, akkor annyire nem érdekel
Ami ugye 2 és nem 3!
Amúgy meg jó is ez...csak mikor elfajul...majd nem leszel ilyen laza...
Miért nem szabad házinyúlra lõni? CSak azért kérdezem mert én pont azt csinálom, fõleg úgy hogy a kolleganõmnek van barátja, és ezt tudtam is mikor belekezdtem, és mégis már elég magas szintre emeltük a mi kettõnk kapcsolatát. EGy dologhoz két ember kell nem igaz?
A hely már meg is van... Csendes, kedves, nyugis, beszélgetõs hely, ahol sosincsenek túl sokan, de hangulatos.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"