Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Ha minden pasi így mûködne, de jó is lenne, s még a helyzetem is könnyebb lenne. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

ha azt mondod,h azért mert nagy darab vagyok neked véged...
de amúgy mondjad csak 😄

Sir Quno Jedi
Félnek tõled, én azt is tudom miért! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hm
nekem is ez volt most...
h "nem tudom"
na mondom jóvan akkor...baszódjá' meg gondoltam
és szépen megfogalmaztam,h jó akkor rendben...ne törje rajta a kis buksiját...nincs ebbõl para...hagyjuk az egészet

akkor persze...hm? nem lehetne csak egy kicsit gondolkodnia még?

most nem azért,de ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mi a faszomon kell már annyit gondolkodni? én tudom mit akarok...és állítom nem nehéz azt tudni,h akarok-e a másikkal lenni,vagy nem...ha már agyalni kell akkor az már vmi bibit sejtet...akkor meg minek erölködni,nem?

Sir Quno Jedi
Én nem értem, ha tökönrúgnak sem. Mer pl. én ha éhes vagyok eszem, ha szomjas vagyok iszom és ha kanos vagyok, akkor ..., de legalábbis megkísérlem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

minigirl
áhh, pasi 😄
és ha még egyszer egy pasi azt fogja állítani, hogy nem érti a nõket, esküszöm tökönrúgom 😄

csatlakozom

Sir Quno Jedi
Ugyanmá, az eNberek nem ilyen 1xûek. Tutyimutyik, több vasat tartanak a tûzbe, határoztalanok, beszariárulósak, maguksemtudjákmitéreznekcsakhaelveszítik és sorlhtanám. Ezé is rühellem õket. 😄

ezt a nem tudom mit akarok dolgot...
mi az h nem tudja?!
nem olyan nehéz ez
vagy igen,vagy nem ...csókolom

minigirl
konkrétabban?

norbre
jól hangzanak de én nem hiszek a nagy megmondások általános igazságtartalmában..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sanyix
nem véletlen, azért lett költõ, mert gondolkodni nem tud 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Dick Riddick
A házinyúlra lövést én is megjátszottam egyszer. Egy haver barátnõjével. Igaz hogy külön voltak, a srácnak is volt másik nõje, és a csaj kezdeményezett. Én pedig belementem. Elõtte egy haveri társaságba jártunk.
Nem tartott sokáig, de kellemes emlék maradt. Azóta megint összejöttek, és össze is házasodtak. És azóta is nagyon jó barátságban vagyok mindkettejükkel. Most született az elsõ gyerekük. Furcsa az élet. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Nem véletlenül "Álmodozás az élet megrontója" ?

\"Heroes never die. They just reload.\"

minigirl
Ha igazán szeretsz valakit, és nem önzõ módon, akkor el tudod engedni. 😊 Ha visszajön, az csak jó, mert kiderül, hogy õ is szeret. Ha nem, akkor pedig nem veszítettél semmit. 😊

salsoul
A "Hogy is monda a költõ?:" rész utánra gondoltam.
Fantomlovag
Mondták mrá...

Amúgy tudom hogy másra vonatkozik az idézet, és azt sem mondtam hogy egyetértek vele... Csak valahogy illett ide. 😊

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

salsoul
"You are an idot - ha-ha-ha-haaaa"
BEAST
Ez szep toled 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fantomlovag
Hogy is monda a költõ?: "Gondolkodás az élet megrondója."

ehh
utálom az ilyet

minigirl
Egyikünk részérõl sincs. Õ nem tudja, hogy mit akar, én meg hagyom gondolkodni. 😊

Fantomlovag
Tapasztalatom szerint (sajnos van), azért nem jó ötlet a házinyulasdi, mert amíg tart, kellemes, de (közhelyel élve) semmi sem tart örökké. És akkor egyrészrõl nézhetitek egymást egész nap, ami vagy fáj, vagy kínos, vagy problémákat okoz. Másfelõl ha munkahelyen, stb van, akkor megvádolhatnak amíg tart, hogy nem objektív döntéseket hozol, vagy az egyikõtöket befolyásolja a másik, nem is az egyikõtök csinálta, stb. Rang külömbségénl szó érheti a ház elejét, hogy elõrejutásért, stb. Aztán ha vége elnne, és nem szép vége volt, akkor jöhet az a rész, hogy fúrjátok egymást, és szakmai viták is feltöltõdhetnek személyes dolgokkal. NAgyjából ennyi jutott eszembe...

Na én ezt nem bírnám

szóval részedrõl még nincs lezárva egészen?

minigirl
Áhh, nálunk nincs semmiféle durvulás. Olyanok vagyunk, mintha nem történt volna semmi. Ugyanúgy beszélgetünk, ölelgetjük egymást, csak nem fekszünk le, nem alszunk együtt, stb. Hogy is mondják ezt...? Ja, hogy "plátói". Szegény ember csak baráti kapcsolatot tud fenntartani, mást nem. Most mit tegyek vele? Nem haragszom rá, és már csak egy évig kell kerülgetnünk egymást... Addig meg bármi lehet. 😛 😊

EHH
lakótárs? durva lehet...
nekem haveri társaságban volt egy srác...de õ már elköltözött...így ez már nem gond

meg fórumon van...de az sem problémás már...kiugattuk magunkat,meg megvolt minden ami kellett..és most elférünk egymástól...elbeszélgetünk néha 😊

minigirl
Én jól elvagyok. Szerencsére meg tudtam csinálni úgy az órarendemet, hogy csak aludni járjak haza. 😊

nekem is volt már ilyen...
nem a legszerencsésebb helyzet
vannak persze kivételek...de általában sztem nem szerencsés
(nemcsak személyesen...de még neten is rossz az egymás "mellett" élés...nemhogy még egy légtérben minden nap...)

minigirl
Nekem mondod?! 😄 Én is házinyúlra lõttem, és áll a bál... 😄 Megy a fogadás a haverok között: ugyanvajon ki költözik hamarabb?
Annyi a mázli, hogy nem vesztünk össze a Kedvessel, hanem jóban maradtunk. Csak momentán nem viselem jól a látványát. 😊

gercse
hát öhm...😄
mindegy, csak lehessen benne más italt is kapni 😊

hm
nem tudom...az ilyenekbõl nagy balhé szokott lenni

minigirl
Azért nem szabad, mert ha esetleg szétmentek, abból az lesz, hogy egész nap egymást kell bámulnotok, pedig a hátad közepére sem kívánod a másikat. Lényegében ennyi.
Bár, az esetleg jó lehet benne, hogy ebbõl kifolyólag újra össze is jöhettek.

minigirl
helyes! 😊

csak kocsma? 😄

gercse
hm, erre a helyre kiváncsi lennék én is 😄
bár attól függ, ha kávézó,teázó, akkor annyire nem érdekel

DE!
Ami ugye 2 és nem 3!
Amúgy meg jó is ez...csak mikor elfajul...majd nem leszel ilyen laza...

Nem tudtam, hogy hova írjam.

Miért nem szabad házinyúlra lõni? CSak azért kérdezem mert én pont azt csinálom, fõleg úgy hogy a kolleganõmnek van barátja, és ezt tudtam is mikor belekezdtem, és mégis már elég magas szintre emeltük a mi kettõnk kapcsolatát. EGy dologhoz két ember kell nem igaz?
Én megtaláltam a legrendesebbet.
Fantomlovag
Persze.

A hely már meg is van... Csendes, kedves, nyugis, beszélgetõs hely, ahol sosincsenek túl sokan, de hangulatos.

minigirl
nekem a március is jó, csak szóljatok legalább 1 héttel elõtte 😊

<#finom>

márciusban én is benne vok..és most nem viccelek..

Fantomlovag
Jó neked. Nekem a következõ 2 hetem olyan sûrû, hogy meghalni se lenne idõm.

Én még egyiken se voltam 😄 De VOLT-ra tervezem hogy idén megyek.

norbre
hát rá kellett keressek a neten 😊)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

minigirl
kasza 😄

norbre
nekem a mostani hétvége is jó

norbre
Tokaj, Volt vagy Szin? 😊))

minigirl
részemrõl egy fesztiválra járok rendszeresen, az is világ végén van... nem hiszem, hogy sokan jönnének 😞