22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    És mégis a rá születettek lesznek a legjobbak.
    Sokmindent tanulhatsz, de ha egyszer nincs hozzá tehetséged semmi sem lesz az egészből. Esetleg csicskázni fogsz azoknak akiknek tehetségük is van hozzá.

Misztikusság: a villám is és a dörgés is addig misztikus amíg utána nem jársz és fel nem világosítod magad.
  • Dick Riddick
    Gyorsan magamévá is tettem még néhány Tihanyi-videót. Állat ez a fickó.
  • Molnibalage
    Vagy ahhoz sem, hogy fess egy szép képet, írj szép zenét, énekelj vagy, hogy jó szobrász legyél. (Halkan megjegyzem, hogy a reneszánsz alatt a természettudományok művelői és az emberi anatómiát vizsgálók voltak többnyire a jó festők és szobrászok..)

Fura, hogy nem tűnik fel, de van képzőművészeti egyetem sok a világon. Magyarán ebben semmi misztikusság nincs, adottság kell hozzá, de tanulható. Pont úgy, ahogy mérnök is lehet az ember. Annyi a difi, hogy valaki az egyik területen jobb valaki meg a másikban.

Vagy egy másik aspektus. Sokan azt hiszik, hogy pl. nagy hadvezért csak született zseni lehet. Nem. Az is tanulható.
  • Molnibalage
    Komolyan mondom, hogy orvosi eset vagy. Nehezedre esik értelmezni amit írtam?
  • clio1616v
    örülök, hogy tetszett :)
    barátnőmmel elég ha megemlítjük, könnyesre röhögjük magunkat ^^
  • Molnibalage
    Ezek nem tudom hogyan jönnek az empírikius bizonyítékokhoz. Ahhoz, hogy írj egy jó regényt nem kell hinni a szellemekben és semmiben ami nem bizonyított. Nincs semmi összefüggés.
  • clio1616v
    az hasonló események emlékétől van, próbálod ráilleszteni akaratodtól függetlenül, hogy éppen most hogyan kell viselkedned és ha már voltál ilyen helyzetben akkor azt a viselkedést reflexszerűen az agyad másolni akarja a mostani hasonló eseményre..
  • ba32107
    köszi
  • clio1616v
    engem jobban szórakoztat, egy ilyen.. bárhogy is nem azért nézem aminek szánják.. :)

én egy színházi darabon is nem azért szórakoznék, amiért egy dzsentri vagy újgazdag csemete az agyonműveltségtől túlcsordulva :))
  • at16
    ha már itt tartunk megkérdezném:

a dezsavű az mitől van ?:)
    miért volt nekem kiskoromban minden fél órába dezsavűm? mindíg azt éreztem hogy mintha már megtörtét volna az a dolog amit akkor abba a percben átéltem.

mára már eléggé eltünt nekem az életemből ez a dolog hónaponta max 1x ha van dezsavűm.

de vajon valaki megfejtette már ezt ?
  • clio1616v
    a szellemtudomány olyan ami megfoghatatlan és képzelőerő kell hozzá hogy látsd, nem szem... el kell hinned hogy van, különben nincs, olyan mint az Isten..
  • chhaya #8684
    A színvonalat, minőséget azért ne hagyd figyelmen kívül, bárhogy is kategorizálsz. :)
  • Dick Riddick
    Ez volt a legállatabb videó amit mostanában láttam!
    Nagy arc lehet ez a fazon. Fantom-hurkatöltés cimbalmozás közben.
  • Fbn Lx
    felesleges, úgysem értenénk.
  • salsoul
    Minek?
  • ba32107
    Magyarázzátok már el hogy mi az a szellemtudomány :D
  • clio1616v
    mi igaz az ellenségemre?
    1 ellenségem van/volt eddig életemben.. de már szerintem ő sem az..
  • salsoul
    azért kérdeztem, mert az ellenségedre is igaz az, amit leírtál
  • clio1616v
    azért érdekes, hogy pont te kérdezel vissza ilyen triviális dolgokra
  • clio1616v
    onnét tudom, hogy nem képes haragudni rám és nem irigyel
  • clio1616v
    ahogy az irodalom és művészet, úgy a televíziós műsorok ilyen jellegű szórakoztató műsora is a "szellem" tudományokhoz kell hogy tartozzon.. :)

• salsoul
    és honnan tudod, hogy ki szeret?
  • chhaya #8673
    Ne keverd a szellemtudományt az szenzáció- és pénzhajhászattal... szezon és fazon. :)
  • chhaya #8672
    Akkor kb. az egész bölcsészet, művészet, irodalom az szerinted baromság?
  • clio1616v
    aki szeret az jót akar
  • salsoul
    és honnan tudod, hogy ki az aki neked valóban jót akar?
  • clio1616v
    ez olyan mint amikor a Lirionék azt mondták, ők csak szép lányt dugnának meg, de nem mindegyiket fogják ^^
  • clio1616v
    én csak annak hiszek aki nekem jót akar.. :)
    kiegészítésképpen, de neki se mindig.. ;)
  • ba32107
    Hogy azért csinálták, hogy neked később jobb legyen
  • clio1616v
    biztos megérdemeltem... de azon mit kell elhinni?
  • Aquir
    amikor megbüntettek pl
  • clio1616v
    mit?
  • salsoul
    Nalátod: az ismeretek hiánya és az előítéletek beszélnek belőled.
  • Molnibalage
    Semmit, mert komolytalan. Nagyon nagy baj lenne, ha pl. a BME ilyennel foglalkozna.

[i]Az benne a korlát, hogy az előítéleteid megakadályoznak abban, hogy a témában ismeretekre tegyél szert.[i]

A bizonyíték hiánya az nem előítélet, hanem tény. Talán a fogalmakkal és ok okozati tényekkel és a tudományos kutatás alapjaival jó lenne tisztában lenni.
  • salsoul
    "Mi a korlát abban, hogy...?"
    Az benne a korlát, hogy az előítéleteid megakadályoznak abban, hogy a témában ismeretekre tegyél szert.
  • salsoul
    Őszintén, mennyit foglalkoztál komolyan a témával?
  • Molnibalage
    Mi a korlát abban, hogy abban nem hiszek amire nincs empírikus bizonyíték? A hozzád hasonlóktól bórsódzik a hátam. Higyjél amit akarsz, de a hülyeség terjesztését nem kéne erőltetni. És akkor csodálkoznak, hogy miért vagyok allergiás a hülyékre...
  • Aquir
    akkor a szüleidnek sem hittél? :)
  • clio1616v
    értettem elsőre is ^^
  • clio1616v
    nekem egy jövőbeni jóért ne akarjon rosszat most senki.. ezt a buta embereknek be lehet adni, de nekem nem..