22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#8695 És mégis a rá születettek lesznek a legjobbak.
Sokmindent tanulhatsz, de ha egyszer nincs hozzá tehetséged semmi sem lesz az egészből. Esetleg csicskázni fogsz azoknak akiknek tehetségük is van hozzá.
Misztikusság: a villám is és a dörgés is addig misztikus amíg utána nem jársz és fel nem világosítod magad. -
#8694 Gyorsan magamévá is tettem még néhány Tihanyi-videót. Állat ez a fickó. -
#8693 Vagy ahhoz sem, hogy fess egy szép képet, írj szép zenét, énekelj vagy, hogy jó szobrász legyél. (Halkan megjegyzem, hogy a reneszánsz alatt a természettudományok művelői és az emberi anatómiát vizsgálók voltak többnyire a jó festők és szobrászok..)
Fura, hogy nem tűnik fel, de van képzőművészeti egyetem sok a világon. Magyarán ebben semmi misztikusság nincs, adottság kell hozzá, de tanulható. Pont úgy, ahogy mérnök is lehet az ember. Annyi a difi, hogy valaki az egyik területen jobb valaki meg a másikban.
Vagy egy másik aspektus. Sokan azt hiszik, hogy pl. nagy hadvezért csak született zseni lehet. Nem. Az is tanulható. -
#8692 Komolyan mondom, hogy orvosi eset vagy. Nehezedre esik értelmezni amit írtam? -
clio1616v #8691 örülök, hogy tetszett :)
barátnőmmel elég ha megemlítjük, könnyesre röhögjük magunkat ^^ -
#8690 Ezek nem tudom hogyan jönnek az empírikius bizonyítékokhoz. Ahhoz, hogy írj egy jó regényt nem kell hinni a szellemekben és semmiben ami nem bizonyított. Nincs semmi összefüggés. -
clio1616v #8689 az hasonló események emlékétől van, próbálod ráilleszteni akaratodtól függetlenül, hogy éppen most hogyan kell viselkedned és ha már voltál ilyen helyzetben akkor azt a viselkedést reflexszerűen az agyad másolni akarja a mostani hasonló eseményre.. -
ba32107 #8688 köszi -
clio1616v #8687 engem jobban szórakoztat, egy ilyen.. bárhogy is nem azért nézem aminek szánják.. :)
én egy színházi darabon is nem azért szórakoznék, amiért egy dzsentri vagy újgazdag csemete az agyonműveltségtől túlcsordulva :)) -
at16 #8686 ha már itt tartunk megkérdezném:
a dezsavű az mitől van ?:)
miért volt nekem kiskoromban minden fél órába dezsavűm? mindíg azt éreztem hogy mintha már megtörtét volna az a dolog amit akkor abba a percben átéltem.
mára már eléggé eltünt nekem az életemből ez a dolog hónaponta max 1x ha van dezsavűm.
de vajon valaki megfejtette már ezt ? -
clio1616v #8685 a szellemtudomány olyan ami megfoghatatlan és képzelőerő kell hozzá hogy látsd, nem szem... el kell hinned hogy van, különben nincs, olyan mint az Isten.. -
#8684 A színvonalat, minőséget azért ne hagyd figyelmen kívül, bárhogy is kategorizálsz. :) -
#8683 Ez volt a legállatabb videó amit mostanában láttam!
Nagy arc lehet ez a fazon. Fantom-hurkatöltés cimbalmozás közben. -
Fbn Lx #8682 felesleges, úgysem értenénk. -
#8681 Minek? -
ba32107 #8680 Magyarázzátok már el hogy mi az a szellemtudomány :D -
clio1616v #8679 mi igaz az ellenségemre?
1 ellenségem van/volt eddig életemben.. de már szerintem ő sem az.. -
#8678 azért kérdeztem, mert az ellenségedre is igaz az, amit leírtál -
clio1616v #8677 azért érdekes, hogy pont te kérdezel vissza ilyen triviális dolgokra -
clio1616v #8676 onnét tudom, hogy nem képes haragudni rám és nem irigyel -
clio1616v #8675 ahogy az irodalom és művészet, úgy a televíziós műsorok ilyen jellegű szórakoztató műsora is a "szellem" tudományokhoz kell hogy tartozzon.. :)
-
#8674 és honnan tudod, hogy ki szeret? -
#8673 Ne keverd a szellemtudományt az szenzáció- és pénzhajhászattal... szezon és fazon. :) -
#8672 Akkor kb. az egész bölcsészet, művészet, irodalom az szerinted baromság? -
clio1616v #8671 aki szeret az jót akar -
#8670 és honnan tudod, hogy ki az aki neked valóban jót akar? -
clio1616v #8669 ez olyan mint amikor a Lirionék azt mondták, ők csak szép lányt dugnának meg, de nem mindegyiket fogják ^^ -
clio1616v #8668 én csak annak hiszek aki nekem jót akar.. :)
kiegészítésképpen, de neki se mindig.. ;) -
ba32107 #8667 Hogy azért csinálták, hogy neked később jobb legyen -
clio1616v #8666 biztos megérdemeltem... de azon mit kell elhinni? -
#8665 amikor megbüntettek pl -
clio1616v #8664 mit? -
#8663 Nalátod: az ismeretek hiánya és az előítéletek beszélnek belőled. -
#8662 Semmit, mert komolytalan. Nagyon nagy baj lenne, ha pl. a BME ilyennel foglalkozna.
[i]Az benne a korlát, hogy az előítéleteid megakadályoznak abban, hogy a témában ismeretekre tegyél szert.[i]
A bizonyíték hiánya az nem előítélet, hanem tény. Talán a fogalmakkal és ok okozati tényekkel és a tudományos kutatás alapjaival jó lenne tisztában lenni. -
#8661 "Mi a korlát abban, hogy...?"
Az benne a korlát, hogy az előítéleteid megakadályoznak abban, hogy a témában ismeretekre tegyél szert. -
#8660 Őszintén, mennyit foglalkoztál komolyan a témával? -
#8659 Mi a korlát abban, hogy abban nem hiszek amire nincs empírikus bizonyíték? A hozzád hasonlóktól bórsódzik a hátam. Higyjél amit akarsz, de a hülyeség terjesztését nem kéne erőltetni. És akkor csodálkoznak, hogy miért vagyok allergiás a hülyékre... -
#8658 akkor a szüleidnek sem hittél? :) -
clio1616v #8657 értettem elsőre is ^^ -
clio1616v #8656 nekem egy jövőbeni jóért ne akarjon rosszat most senki.. ezt a buta embereknek be lehet adni, de nekem nem..