22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Csak a tehetséges képzetlen nem biztos, hogy bárkit is felül akar múlni, vagy, hogy a tehetségét ki akarja bontakoztatni.

Látni sok tehetséges csövest is, mint ahogy sok tanult csövest is.
    Nulláról indulva a tehetségesben sokkal több a potenciál.
  • Molnibalage
    Ez ami nem igaz. Egy tehetséges, de képzetlen amatőrt felülmúl legtöbbször egy képezett, de nem született tehetség.
  • clio1616v
    hétfőnként este van :))

egyszer vágott a májából a fickónak ^^
    van ilyen jósdás is.. :) megkérdezte egy betelefonáló hogy amire gondol az bekövetkezik-e... ^^ kegyetlen dolgok ezek :))
  • clio1616v
    a képességeket nem lehet tanulni...

van egy haverom, szépen meg tudja tanulni a guitár húrok hangjait sőt akár zenét is eljátsza, fel is ismerhető, de se a ritmus nem jó, se nem hallja meg ha másfél hanggal mellényul..

nulla szorgalommal éppen ami eszembe jut 3. 4. próbálkozásra eljátszom.. ezt nem lehet megtanulni.. vagy ilyen struktúrájú az agyad vagy nem.. énekelni is tudok soha nem foglalkoztam vele nem is érdekel, csak ha van kedvem magamba énekelgetek.. biztos hogy csiszolni lehetne, meg több éneket megtanulni..
  • salsoul
    Én is hogy örülnek ha csak egyszer tudnád értelmezni azt amit leírtam....
  • salsoul
    És mégis a rá születettek lesznek a legjobbak.
    Sokmindent tanulhatsz, de ha egyszer nincs hozzá tehetséged semmi sem lesz az egészből. Esetleg csicskázni fogsz azoknak akiknek tehetségük is van hozzá.

Misztikusság: a villám is és a dörgés is addig misztikus amíg utána nem jársz és fel nem világosítod magad.
  • Dick Riddick
    Gyorsan magamévá is tettem még néhány Tihanyi-videót. Állat ez a fickó.
  • Molnibalage
    Vagy ahhoz sem, hogy fess egy szép képet, írj szép zenét, énekelj vagy, hogy jó szobrász legyél. (Halkan megjegyzem, hogy a reneszánsz alatt a természettudományok művelői és az emberi anatómiát vizsgálók voltak többnyire a jó festők és szobrászok..)

Fura, hogy nem tűnik fel, de van képzőművészeti egyetem sok a világon. Magyarán ebben semmi misztikusság nincs, adottság kell hozzá, de tanulható. Pont úgy, ahogy mérnök is lehet az ember. Annyi a difi, hogy valaki az egyik területen jobb valaki meg a másikban.

Vagy egy másik aspektus. Sokan azt hiszik, hogy pl. nagy hadvezért csak született zseni lehet. Nem. Az is tanulható.
  • Molnibalage
    Komolyan mondom, hogy orvosi eset vagy. Nehezedre esik értelmezni amit írtam?
  • clio1616v
    örülök, hogy tetszett :)
    barátnőmmel elég ha megemlítjük, könnyesre röhögjük magunkat ^^
  • Molnibalage
    Ezek nem tudom hogyan jönnek az empírikius bizonyítékokhoz. Ahhoz, hogy írj egy jó regényt nem kell hinni a szellemekben és semmiben ami nem bizonyított. Nincs semmi összefüggés.
  • clio1616v
    az hasonló események emlékétől van, próbálod ráilleszteni akaratodtól függetlenül, hogy éppen most hogyan kell viselkedned és ha már voltál ilyen helyzetben akkor azt a viselkedést reflexszerűen az agyad másolni akarja a mostani hasonló eseményre..
  • ba32107
    köszi
  • clio1616v
    engem jobban szórakoztat, egy ilyen.. bárhogy is nem azért nézem aminek szánják.. :)

én egy színházi darabon is nem azért szórakoznék, amiért egy dzsentri vagy újgazdag csemete az agyonműveltségtől túlcsordulva :))
  • at16
    ha már itt tartunk megkérdezném:

a dezsavű az mitől van ?:)
    miért volt nekem kiskoromban minden fél órába dezsavűm? mindíg azt éreztem hogy mintha már megtörtét volna az a dolog amit akkor abba a percben átéltem.

mára már eléggé eltünt nekem az életemből ez a dolog hónaponta max 1x ha van dezsavűm.

de vajon valaki megfejtette már ezt ?
  • clio1616v
    a szellemtudomány olyan ami megfoghatatlan és képzelőerő kell hozzá hogy látsd, nem szem... el kell hinned hogy van, különben nincs, olyan mint az Isten..
  • chhaya #8684
    A színvonalat, minőséget azért ne hagyd figyelmen kívül, bárhogy is kategorizálsz. :)
  • Dick Riddick
    Ez volt a legállatabb videó amit mostanában láttam!
    Nagy arc lehet ez a fazon. Fantom-hurkatöltés cimbalmozás közben.
  • Fbn Lx
    felesleges, úgysem értenénk.
  • salsoul
    Minek?
  • ba32107
    Magyarázzátok már el hogy mi az a szellemtudomány :D
  • clio1616v
    mi igaz az ellenségemre?
    1 ellenségem van/volt eddig életemben.. de már szerintem ő sem az..
  • salsoul
    azért kérdeztem, mert az ellenségedre is igaz az, amit leírtál
  • clio1616v
    azért érdekes, hogy pont te kérdezel vissza ilyen triviális dolgokra
  • clio1616v
    onnét tudom, hogy nem képes haragudni rám és nem irigyel
  • clio1616v
    ahogy az irodalom és művészet, úgy a televíziós műsorok ilyen jellegű szórakoztató műsora is a "szellem" tudományokhoz kell hogy tartozzon.. :)

• salsoul
    és honnan tudod, hogy ki szeret?
  • chhaya #8673
    Ne keverd a szellemtudományt az szenzáció- és pénzhajhászattal... szezon és fazon. :)
  • chhaya #8672
    Akkor kb. az egész bölcsészet, művészet, irodalom az szerinted baromság?
  • clio1616v
    aki szeret az jót akar
  • salsoul
    és honnan tudod, hogy ki az aki neked valóban jót akar?
  • clio1616v
    ez olyan mint amikor a Lirionék azt mondták, ők csak szép lányt dugnának meg, de nem mindegyiket fogják ^^
  • clio1616v
    én csak annak hiszek aki nekem jót akar.. :)
    kiegészítésképpen, de neki se mindig.. ;)
  • ba32107
    Hogy azért csinálták, hogy neked később jobb legyen
  • clio1616v
    biztos megérdemeltem... de azon mit kell elhinni?
  • Aquir
    amikor megbüntettek pl
  • clio1616v
    mit?
  • salsoul
    Nalátod: az ismeretek hiánya és az előítéletek beszélnek belőled.
  • Molnibalage
    Semmit, mert komolytalan. Nagyon nagy baj lenne, ha pl. a BME ilyennel foglalkozna.

[i]Az benne a korlát, hogy az előítéleteid megakadályoznak abban, hogy a témában ismeretekre tegyél szert.[i]

A bizonyíték hiánya az nem előítélet, hanem tény. Talán a fogalmakkal és ok okozati tényekkel és a tudományos kutatás alapjaival jó lenne tisztában lenni.
  • salsoul
    "Mi a korlát abban, hogy...?"
    Az benne a korlát, hogy az előítéleteid megakadályoznak abban, hogy a témában ismeretekre tegyél szert.