22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    nincs
  • minigirl
    Mint már mondtam, az idősebb férfiaknak több vágya van, mint a fiatalabbaknak...
  • minigirl
    Jut eszembe, nincs neked barátnőd? ...Csak azért, mert a másik 100%osan riasztó dolog számomra, ha egy pasinak van párja...
  • clio1616v
    egy vágyat mondj amivel te rendelkezel és én nem csak tőlem 2-3 évvel fiatalabb férfi
  • minigirl
    Igaz, viszont bizonyos korkülönbségnél meglehetősen különböző vágyakkal rendelkeznek az emberek... És engem továbbra is azonnal elriaszt a korkülönbség.
  • Rundstedt17
  • clio1616v
    szerintem, nem a korkülönbség határozzam eg, hogy valaki szerelembe tud-e esni vagy sem.. nem akarat kérdése...
  • minigirl
    Engem riaszt a nagy korkülönbség... Szóval vagy letagadnád (=hazudnál), vagy el sem jutnánk addig a pontig, hogy szerelmes legyek...
  • bcrics
    ezt az kurvára idősebb vagy témát csak azok találják ki akik képtelenek 1 kapcsolatban normálisan létezni és csak kifogás..3-6 év simán egészséges.persze ha a lány betöltötte már legalább a 20.at.,szóval felesleges evvel takarózni azért mert vki pszihésen ingoványosan.

és nem ettől nem működik 1 kapcsolat.
  • clio1616v
    Minimum 3 évvel vagy nálam fiatalabb, de nem gondolom, hogy nem lehetne köztünk szerelem.
  • salsoul
    Igen, az én verzióm nem a party központú szerelemról, kapcsolatról szól.
  • clio1616v
    van aki ezt az idegesítő dolgot nem tudja magában hova tenni, ezért ami legelőször eszébe jut mondja
  • minigirl
    Jó érvek, megértem őket, de nem értek egyet vele. :)
    Lehet, hogy csak azért, mert rossz tapasztalataim vannak ezügyben. Az idősebb férfi (legyen az a bizonyos +3-6 év, amit írtál), már "többet" akar. Esetleg házasságot, gyereket. És én ezt elképzelni sem tudom (még). Egy komoly, együttélős kapcsolatra már fel vagyok készülve, de többre egyenlőre még nem. És azt hiszem, hogy pont ezért vonzódom a tőlem alig idősebb, velem egykorú, vagy akár tőlem 1-2 évvel fiatalabb srácokhoz. (Akikkel persze ott van az a probléma, hogy nem tudják még, mit akarnak. :))
  • salsoul
    Nekem továbbra is >ez < az álláspontom a korkülönbséggel kapcsolatban
  • minigirl
    Nem tudom, te (és a többiek) hogy vagy vele, de számomra természetellenes a nagy korkülönbség. Részemről már akkor is menekülök, ha csak 4 évvel idősebb a srác nálam, nemhogy 10+al. Részemről +, -2 év a normális. Lehet, hogy én vagyok egy kicsit gyepes agyban, de nekem ez tűnik jónak. :)
  • salsoul
    Úgy is fogalmazhatnék, hogy többet ésszel mint pénisszel.
  • salsoul
    szeretet >>> szeretetet
  • salsoul
    A szerelmet (részegséget) és szeretet csak óvatosan vegyük egy kalap alá!

A 24-éves férfinek pedig lehetne annyi esze, mint pénisze.
    Hogy azt mondja, hogy inkább érett önálló felnőtt nőkkel foglalkozik, vagy legalább nem a diákjaival az állását kockáztatva... egy két futó kalandért.
  • Steve Q
    Most meg ezen a témán van mindenki leakadva? Akinek muszáj, indítsa már újra magát, mert ez így nem okés.

Ami pedig a min. 10 éves korkülönbségű szerelmeket illeti: a szerelem mindenhogy szerelem, mégha az egy 17 éves lány és egy 24 éves tanár közt is szövődik. Ha szeretik egymást, akkor mi beleszólnivalónk van? Ami meg a kapcsolatok jövőjét illeti, bármi megtörténhet. Ezért most nem lehet rámondani, hogy "egy nála legalább 7 évvel idősebb fickóval kezdett ki, ergó nem rendes lány". Inkább csak egy nála 7 évvel idősebb férfiban találta meg azt, amire vágyott. Amit egy 17 éves vagy e körüli srácban keresve se talált volna.
  • ba32107
    "Én sosem buziztalak itt le"

Annyit mondtam hogy idegesítő
  • chhaya #8880
    Ha a "mijauzós férfi = buzi" logika megállja a helyét, akkor ez is.

Amúgy tényleg abbahagyhatnátok már.
  • minigirl
    jajj, ne buzizzatok mááárrr!!!
  • ba32107
    Hatalmas hülyeség. Én sosem buziztalak itt le, nem is tartalak annak, de van meleg ismerősöm, akárki beszél vele 5 percet, láthatja, mert úgy viselkedik. Akkor ha rámondom, hogy buzi, akkor én is az vagyok? Na nee....
  • clio1616v
    kicsit helyesbítek az "akkor az maga is buzi,"-n, mert lehet hogy nem akar hinni az érzéseinek...
  • clio1616v
    Lirionnak kellene egy olyan topikot nyitni, hogy ritka rendes fiút találni férfiként...
  • clio1616v
    figyelj ba32107... ha valaki azt hiszi hogy buzi vagy, akkor az maga is buzi, mert abból következteti ki, hogy vonzódik hozzád.. éted?

ha vonzódsz egy nőhöz akkor azt feltételezed róla, hogy hetero... ha nem vonzódsz hozzá akkor vagy nagyon nem tetszik, vagy a lányokat szereti és ezért nem találod vonzónak..
  • Rundstedt17
    Szerinted komplett?
  • ba32107
    "én arról nem tehetek, hogy vonzódsz hozzám"

Na ezt honnan a francból vetted ?
  • clio1616v
    a kétszínűséget fejtsd már ki

az hogy buzinak hiszel az belőled fakad, én arról nem tehetek, hogy vonzódsz hozzám... nincs ezen mit szégyenlned...
  • Lirion
    Látom, semmit nem vesztettem, hogy nem néztem be ide.. salsoul még mindig osztja észt és okosnak hiszi magát, clio meg még mindig kétszínű, nyávogós buzi.
    További jó virtuális és elméleti csajozást nektek, én meg elvagyok a hús-vér rendes és jól kinéző lányokkal. :) pussz
  • salsoul
    Ő a macskájának nyávogott?
  • clio1616v
    EZEK szerint igen ^^
  • Sanyix
    Én visszanyávogok néha a macskáimnak. Ezek szerint buzie vagyok?
  • salsoul
    persze, mert te már azt csinálod ;)
  • clio1616v
    nekem soha nem jutnak eszembe ilyenek...
    de lehet velem van a baj, hogy nem fantáziálok tangás férfiakról ;)
  • salsoul
    te ezt nem is értheted ;)

#8864: csak ez jut eszembe mikor férfi miájúzik
  • clio1616v
    rossz neked, ha te ilyeneket gondolsz ^^
  • clio1616v
    tehát az hogy hordok valami és hogy írok valamit egy fórumba az ugyan az..? továbbra sem értem...
  • Rundstedt17
    én is majd elhánytam magam de cseszett szólni........
  • ba32107
    A fasznak linkelsz ilyeneket, legalább jeleznéd