Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Akár reméli, akár nem az ember, a temetések legalább 99%-án sírnak. A legszélhámosabb, az embereket testileg-lelkileg leginkább kihasználó, közmegvetésben részesülõ embert is megsiratja legalább egyvalaki. Bárki lehet bizonyos emberek szemében "rendes".
Persze ha már a pasija vagy, akkor nem tiltja semmi.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Legalább belevaló a csaj! <#eljen>#eljen>
Ha nincs pénzed, az stresszt okoz, és az bizony kihat a kapcsolatodra is, akár akarod, akár nem. Stabil anyagi háttér mellett tudsz csak igazán elég idõt szakítani a partneredre.
És miért lenne baromság az, hogy csak annyi kell neki amennyire szüksége van? Én is ilyen vagyok. Nem vágyom villára, sem három hummerre a garázsban. Egy kellemes lakás, és annyi berendezés amennyit használok. Persze hogy veszek én is ezt-azt, de ettõl nem lesz senki agyatlan "nekem minden kell" robot.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
.: mobilize.hu :.
Vigadalmat fogok elõírni.
Azt, hogy "alapvetõ dolog" nem én hoztam ellõ.
Egyébként egyetértek.
A pénznek sosem lesz salsoulja. Kizárt.
És a péznek szeretetje - nálam legalább is.
Csak fordítva.
Azt meg majd csak figyeld meg...
Az "alapvetõ dolog" meg egy elég tág fogalom. Van akinek a Spártai 4 fal, és egy kis szalma a padlón esténként kenyér és víz, az alapvetõ szügséglet, van akinek egy villa antik bútorokkal baldahinnal, és a Gundel napi ajánlata.
mai világban, amikor mindenhez pénz kell, ha teljesen nullán vagy, napi megélhetésért küzdesz, kíváncsi vagyok, mi az, ami boldoggá tud tenni. semmi?
de csak hogy a stílusodhoz idomuljak:
"ahogy egyre több alapvetõ megvan ismét egyre több alavetõ fog kelleni..."
hogy ez mekkora oltári baromság
Rendes láynt ismerek párat, több közülük barátom. Valahogy itt szoktam elcseszni. Összebarátkozom velük, és akkor már barát, baráttal meg nem jövünk össze. Ha meg nem barátkozni hanem egyebet próbálok, akkor meg a rendes láynok nagyrésze, mivel épp hogy nem olyanok...
Mindegy. Rájödtem, hogy jobb nem próbálkozni. Ráhagyom a dolgot a karmára, sorsra istenkre, istenre, világszellmre, természetre... Nevezze mindenhogy aki akarja. A lényeg, hogy nem keresek, csak nem zárkózom el attól, hogy megtaláljanak. 😊
hogy ez mekkora oltári baromság - már ha nem a konzum-szeretetrõl van szó
"csak az alapvetõ dolgokat megteremteni magam körül"
ez meg még nagyobb
ahogy egyre több alapvetõ megvan ismét egyre több alavetõ fog kelleni...
Persze az is hozzátartozik, hogy ha nincs pénz, akkor szeretet is hiába való, akkor sem lesz jó minden, ilyen ez a világ. De van egy középút is, amit én is megpróbálok járni, nem akarok én milliárdos lenni, csak az alapvetõ dolgokat megteremteni magam körül, de azt úgy, hogy közben másra is maradjon idõ, a tanulás, s késõbb majd a munka mellett is.
Na de a témához is szólva, szerintem igen is vannak ilyen lányok, többet is ismerek, de aki normális csajt akar megismerni, az bizony ne a diszkóban kell hogy kezdje itt az elsõ az olyan lánnyal, akit már 10 perc ismeretség után smárolva búcsúztat, hogy majd holnap rád csörgök...
Én úgy vagyok vele, hogy ismerõsöm, sõt cimborám rengeteg van. Barátom igen kevés, de értük tûzbe tenném a kezem, és többükrõl tudom hogy õk is értem. Barátomnak azt tekintem, aki amellett, hogy kedvel, stb. a fejemhez vágja mikor hülye vagyok, aki elmondja ha hülyeséget csináltam, aki leszíd ha hibázom, és aki együtt örül velem amikor valami sikerül. Viszont ha valaki megsértõdik azon, hogy elmondom neki a véleményem valamirõl, és az számára nem pozitív, és ezért nem áll lvelem többet szóba (elõfordult) akkor az sosem volt barát.
(Persze most bizonyára kijavít valaki, hogy félreértettem...)
Az nem érdekel, hogy mennyire vagyok népszerû az emberek körében, s kinek mennyire sértem a hiúságát.
Üldözök minden humanista hazugságot, õszintétlenséget, gerinctelenséget.
"Az igazi barátság szent kötelessége hízelkedéssel soha nem él; a meg nem romlott magyar pedig az egyenes bátor szót becsülni tudja."
közben az élet nagy kérdéseit vitatva hogy a tyúk volt elõbb vagy a tojás
Azt meg tipikusan azok az emberek hajtják, hogy az emberi kapcsolatok feleslegesek, csak tanulni kell, és dolgozni, akiknek nem sikerül kiépíteni épkézláb kapcsolatokat.
De ha már emberi kapcsolatok, az internetes közösségekben is alakulnak ki kapcsolatok, bár azok mások, mint a való életben, mert sokan megjátsszák magukat, mert az internet mögé bújva könnyû arcoskodni, okoskodni google-val a jobb oldaladon, stb.. Például ha most ezt a fórumot nézzük, és a hozzászólásokat, akkor nekem rólad az jön le, hogy egy kiállhatatlan, kötekedõ ember vagy, aki megpróbálja a fellengzõs szövegével, a másikat lenézve hajtani az igazát. Ettõl függetlenül lehet, hogy a valóságban meg tök hétköznapi ember vagy, jó munkával, sok ismerõssel.
Ergo mikor a dolog úgy hozza: teljesen szabadon vagy a cég küld el téged, vagy te hagyod ott a céget.
Az említett elbocsátás okát nem tudom.
De ha nekem kellene valamiért elbocsátani, kérdés nélkül azokat az embereket bocsátanám el akik a legkevesebb hasznot/legtöbb deficitet termelik a cégnek, s nagyjából csak melegedni járnak be.
És nem érdekelne, hogy közülük ki hat gyerekes családapa pl...
Az hogy ki hogy finanszírozza a családját mindenkinek egyszemélyes magánügye.
Csajt én is ismerek aki belém szerelmes, de én nem vagyok belé.
Ergó nem lesz semmi köztünk. De mi ebben az érdekes?
Minden ember ember, s minden ember maga dönt arról, hogy mit kezd magával, életével.
Hasznossá teszi e magát valami/valaki számára / valamiban vagy szór-a-kozva elherdálja az életét.
Mikor arról szóltam, hogy ha sok dologgal foglalkozik vki akkor kozépszerû lesz, akkor az nem az ember minõsítése volt hanem a munkáé amit csinál.
Megpróbálom másképp megvilágítani, hogy mirõl van szó, hogy megértsd:
inkább nem próbálom meg... nem érdekes...
Ami engem illet köszönöm, hogy állandóan mûvelt bölcs embernek véltek, ám nem vagyok az. De ezt is hiába pofázom...
fantomlovag meg semmit nem mondott azzal amit kijelentett, mert pontosan tudjátok hogy nem errõl volt szó.. arról volt szó hogy aki nem egy területnek szenteli az életét az már hybrid korcs vagy középszerû, nem pedig arról hogy egy megbecsült ember egyenlõ e vagy sem egy gyilkossal.. és félreértés ne essék nem azért bonyolódtam ebbe a vitába mert esetleg valami sérelmet éreznék magammal kapcsolatban, nem vettem magamra mert tisztában vagyok a hibáimmal is és az értékeimmel is, csak általában nehezen térek napirendre a fölött hogy vannak emberek akik mûveltnek és tanultnak gondolják magukat ilyen nézetek mellett..
a magam részérõl kiszállok ebbõl a vitából, igazából nincs kedvem errõl többet vitázni, gondolj az emberekrõl bátran amit gondolsz, hangoztasd is bátran legalább megismerünk.. egyedül azt remélem hoyg ilyen a felfogással soha nem jutnak emberek olyan irányító pozícióba ahol emberek sorsa felõl dönthetnének..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
sztem ez vissza is igaz...tok mind1, minden ember mas es mas..minden ember, tehat no es ferfi egyarant
latom felkapott a tema..akinek ennyi ideje van agyalni ilyeneken meg jo, h nem talal maganak csajt 😉
Canon 450 D
Vegyél fel védõszemüveget belépés elõtt. <#nevetes1>#nevetes1>
Csak te nem ezt írtad.
S gondoltam teszek valamit a részemrõl, hogy ne legyek folyton otthonülõs...
Igazi barátom?
Egy van. S õ érte bármikor bármit.
Amit leírtál, az igaz, fordítva már nem.
Your suffers will be legendary even in hell!
esetleg azért mert igazi barátaid nincsenek?
akkor ugyanott tartunk megint csak.