Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is lényegtelen, hogy ismersz-e vagy sem.
Ami lényeges, az az hogy önmagában mindentõl függetlenül, a személyemet figyelmen kívül hagyva, objektíve mi van abban amit írok.
Ha gondolod továbbra is kifejtheted, hogy mitõl látod te magad rendesnek.
Márcsak azért is, hogy a rendetleneknek legyen vmi kiindulópontjuk a rendbeszedéshez. És, hogy a topik témájához is szóljunk.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Nem tudnak rólad lényegében semmit. Sem kép, sem az hogy ki is vagy te, mit csinálsz, hogyan élsz. És egy ismeretlentõl mindenki nehezen fogadja el a kritikát (ha egyáltalán elfogadja), függetlenül attól hogy igaza van-e vagy sem.
Én így látom.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Mint írtam, van, akitõl szívbaj és lázadás nélkül elfogadom, ha lehülyéz. De azt ki kell érdemelni pár év õszinte, önzetlen barátsággal, részemrõl is, részérõl is. 😊
Csak el lettem hajtva anyámba...
Vagy rólam lenne szó? <#miaz>#miaz>
"A sokasággal, tudva van, úgy boldogul az ember, ha mindenét dicséri s csudálja; ki igazat mond, hibáit felfedezi s dorgálja, az sohasem kedveltje, mert hiúságát sérti s önfelsõbbségét érezteti. Elcsábítni könnyû, s ahhoz csak hízelkedés kell, mely alig lehet oly durva s a valóval oly ellenkezõ, hogy mégis sokan szívesen ne nyelnék el s meg ne emésztenék. Ezen álpénz becse nagy a világon ...
... célunk nem az, hogy számos úgynevezett jóakarókat s barátokat szerezzünk, kik egy nap egekbe emelni, másnap pedig sárral lennének hajlandók bennünket hajigálni, amint ti. hiúságoknak kedvezünk vagy ellenezünk, hanem hogy használjunk. S azért igazat fogunk mondani mindenkor és mindenütt, akár tessék, akár nem. Az igazi barátság szent kötelessége hízelkedéssel soha nem él; a meg nem romlott magyar pedig az egyenes bátor szót becsülni tudja..."
És még egyszer mini: akkor is lázadj, és tiltakozz amikor valaki ugyan azon alapon és ugyan abból a szemszögbõl tömjénez, védelmez téged, mint amin a kritikát mondja. Mert az alap mindkét esetben ugyan olyan jó, vagy ugyan olyan rossz, és ezáltal az is amit ráépítettek.
Egyenlõ mérce.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
kanyarodjunk vissza inkább 😊
Pl, a legutóbb is közölte, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életû, és hogy sokat fogok sírni. Rendszeresen közli velem a tényeket, én meg mindig elhajtom a búsba, hogy "áhh, ez most majd más lesz". Aztán mindig kiderül, hogy a kedves barátomnak volt igaza.
És amikor elkezdenék siránkozni, hogy "a szemétje ugyanúgy átvágott, mint a többi", nem kezdi el ecsetelni, hogy a delikvens tényleg milyen szemét disznó, hanem inkább azt mondja el, hogy én mire nem figyeltem a rózsaszín ködtõl.
Persze néha jól esne némi kegyes hazugság arról, hogy igenis, szemét volt a pasi, de csak akkor kapom meg, amikor megkérem rá. Akkor mindig tudom, hogy hazudik, hogy azt mondja, amit hallani akarok. Persze ezt csak akkor teszi meg, amikor már elmondta az én hibáimat, õszintén. 😊 Szerintem ez nagyon jó, mert ha az az ember vágja a képembe, hogy mit rontottam el, akiben 100%ig megbízom, és aki a lehetõ legjobban ismer, és akit tényleg feltétel nélkül szeretek, akkor (bár nehezen), de igazat adok neki. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
"Sohase fojts vissza, ne hallgass el magad elõtt semmit, ami a saját gondolatod ellenében gondolható!" /Nietzsche/
Szerintem az a férfias dolog, ha valaki hajlandó idõnként revíziót majd revideálást végezni magán, és nem egy makacs idióta.
És be tudja látni, hogy ha tévedett.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ritkaság a kivétel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet, de nekem sikerült..<#bee1>#bee1> Immáron 4 hónapja..😊
Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?
Ismételten: hipochonderségetekrõl nem tehetek.
Ezzel a stílusommal egyébként sosem volt még gond amikor tömjénezni kellett.
Mikor valakirõl kedvezõen nyilatkozok, sosem vádolnak alaptalansággal, pedig az alapja annak is... ugyan olyan "stabil".
Akadékoskodok...
Õszintén elmondom mit gondolok, anélkül, hogy a népszerûségi indexemet félteném.
A lavina egy szimpla kérdésfelvetéssel indult, amire "betéptetek".
#5472:
Teremészetemtõl fogva már kezdetektõl életre szóló mély kapcsolatot keresek, és ehhez megfelelõ és vevõ partnert még nem találtam.
E kérdésben pedig kompromisszumot kötni nem vagyok hajlandó.
miért is?
szégyenled vagy talán nem is ismered fel a valóságodat?
honnan veszed h egymást áltatljuk?
honnan veszed,h rajtad kívül másnak nincsen semmilyen kapcsolata?hogy nem rendes? mindennel és mindenkivel kapcsolatban csak akadékoskodni tudsz?
szted ez egy vonzó tulajdonság? ez egy rendes ember jellemvonása amirõl te papolsz? nézz már magadba! szõrszálhasogató vagy, és azon élvezkedsz, hogy másokat "kioktatsz" (aminek általában nincs is értelme...) szted ez nem szánalmas?
rajtad kivülálló dolgokkal úgysem tudsz mit tenni,
s azokat megerõszakolni nem célszerû
akik ezt a topikot látogatják általában véve hasonló problémákkal küzdenek vagy küzdöttek...mi itt tök szépen elbeszélgetünk...és nem kötözködni meg okoskodni járunk ide, hanem max gondolatokat cserélünk adott témán belül a tapasztalataink megosztásával, amivel talán tudunk segíteni egy kicsit a másiknak
vagy min. szolidaritást vállalunk egymással
itt te vagy kisebbségben,úgyh ha nem tetszik neked vmi...akkor azt hiszem jobb ha te teszed meg,h kiveszed a topikot a favoritjaid közül
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
egyébként ha zavar, hogy bizonyos kérdéseitekre unszimpatikus válasz érkezik akkor miért írkáltok ide...?
Csak nem hipochonder valaki?
Nos, nem nekem vannak problémáim,
és nem én panaszkodok, hogy oh... nincs partnerem, pedig olyh rendes vagyok... és mégis...
A stabil embereknek nem okoz problémát a kérdésdömpingem, mert tisztában vannak magukkal... s nem mellébeszéléssel terelik a témát.
És nem dagonyáznak a szarban, mert az végül is mégis talán finom csokipuding reméljük.
Nem menekülnek a kritika, szatíra elõl, nem is üldözik azt.
Hogy ki rendes meg ki nem.
Ez egyrészt teljesen relatív - hogy kinek mi a rendes.
Hogy sarkosítsak: akinek nyalom a seggét (hiúságát) az mindenkor rendes, sõt kiváló embernek fog tartani, még akkor is ha más emberekkel bunkó tahó paraszt vagyok. A más emberek meg bunkó tahó parasztnak miközben amaz rendesnek.
Na most rendes vagyok vagy sem?
És hiába vagy rendes, barátod (kegyes hazudó? és elfogult?) szemében, meg saját (önáltató?) szemedben, ha egy partner jelölt szemében mégsem leszel az. Szívás.
#5457, #5458:
Ahogy mondják:
Mikor világra jövünk, mindent meg kell tanulnunk, szépen sorban. És amit tanulunk, azt folyamatosan tökéletesíteni kell. És nem magunk találunk fel mindent nulláról, hanem mindenfél segítséget veszünk igénybe az adott témában jeleskedõktõl.
És ez épp így igaz a szerelemre/szeretetre is. Abban is lehet félmûveltnek, dilettánsnak lenni.
Hajjaj...
Hibás alapokon a legcsodálatosabb, legnagyobb gondossággal, rengeteg erõforrással épült épület is mint kártyavár omlik össze egy kis fuvallattól.
Lehet kísérletezgetni, de ésszel, és önáltatás nélkül még a tervezõ/építõ is sikeresebb/több.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Valami ilyesmi nálam is, csak nem mûvészet, hanem vallásfilozófia. 😊
én meg felemás vagyok 😄
igazi mûvészlélek aki két lábbal áll a földön 😄 na ezt add össze 😄
Hiába vagyok bölcsésztanonc, nem viszem túlzásba a dolgokat, én inkább megpróbálok élni is egy kicsit. 😊