22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#8935 Igen, megszűnnek ők is.
Tudatosan vagy tudattalanul mindenki magának keresi a bajt is, szerencsét is.
Itt a lényeg az, hogy mindenkinek a saját maga oldaláról kell vizsgálódnia, és a problémákat megoldania.
Mindenki saját maga a mozgatórugója a körülötte, vele történő eseményeknek. -
clio1616v #8934 szerintem ez a vallásosságodból ered, minden rossz amit csinálsz az a te hibád, és minden jó ami veled történik isten akarata, szerinted... -
clio1616v #8933 elvakítja őket a rólam kialakult véleményük
engem meg elvakított a bizalmam az iránt akit szerettem -
#8932 Nem baromság, tényleg érdekes, de ezzel azt hiszem egyik áldozatot sem fogod megnyugtatni :)
Na de akkor mi van ezekkel gyilkosokkal, hazudozókkal estébékkel? Ha megszűnnek a potenciális áldozatok, akkor megszűnnek ők is? Vagy hogyan képzeled? -
#8931 Én mindent magamból kiindulva fogok fel, úgy, hogy bármi ami velem történik azt így vagy úgy én zúdítottam a magam fejére, magamnak köszönhetem.
Ez a mentalitás mindenen fogást ad nekem, ami velem történik.
És miután megfogtam én irányítok.
Aki olvas és kutakodik, és vizsgálódik az már találkozhatott azzal az érdekes állásponttal, hogy az áldozat vonzza a gyilkosát...
Persze ki lehet ezt röhögni, le lehet baromságozni... -
Stupid Peach #8930 jól van na:D -
#8929 Ez kb. olyan, mintha azt mondanád egy megerőszakolt lánynak, hogy "kellett ez neked, minek mászkálsz éjjel egyedül az utcán".
Miért az áldozat a hibás? Sosem értettem igazán ezt a mentalitást.
Azt hiszem a bizalmat nem kellene összekeverni a vaksággal, sem a bizalmatlanságot meg az óvatoskodást az ébrenléttel. Ez nem ilyen egyszerű -
#8928 átverni és megvezetni azt lehet aki vak, aki hagyja magát
és ez nem bizalom, bizalmatlanság kérdés, hanem jelenlét, ébrenlét kérdés -
#8927 Tedd egy kicsit félre a clio iránti ellenszenvedet, és magyarázd már el, miért nem azzal van a gond, hogy a nő hazudott. -
#8926 Nem a korában hazudott neki, az csak egy példa volt.
Szövegértelmezés hol marad?
Ha már ennyire személyeskedhetnéketek van. -
#8925 Sabil, boldog, kielégítő, harmonikus életet élsz?
Sabil, boldog, kielégítő, harmonikus párkapcsolatod van? -
Stupid Peach #8924 elég sokat filozofálgattok..nem gondoljátok?:D -
#8923 Majd jön aztán elmondja, hogy hol itt a logika.... -
Rundstedt17 #8922 "szerintem számára nem volt fontos ez a kérdésé és azért nem volt őszinte benne, mint ahogy te sem vagy őszinte abban, ami számodra nem fontos"
Én is ezt mondtam,most érdekes hol marad a dumája hogy a korkülönbség miatt nem lehet szerelem?az volt neki a fontos hogy legyen egy fiatal jó csaj,de miután kiderült hogy idősebb el is küldte,amivel egyet is értenék,de az ő logikája szerint vhogy nem áll össze a kép..... -
#8921 és ha eddig nem volt gond, hogy 26 éves, mert a te fejedben 21 éves volt és neked jó volt, akkor öt év tudásától minden rosszabb lesz? És ha nem mondja el még 10 évig, és mondjuk már családot alapítottál vele, akkor?
szerintem számára nem volt fontos ez a kérdésé és azért nem volt őszinte benne, mint ahogy te sem vagy őszinte abban, ami számodra nem fontos
-
#8920 szerintem nem azzal van gond, hogy ő hazudott/becsapott, főleg szándékosan, hanem azzal, hogy szimplán hülye és vak vagy lényegi dolgokra -
Rundstedt17 #8919 Akkor folytatom a logikádat minden olyan férfi aki nemi kapcsolatot létesít egy nővel úgyhogy nem vár szerelmet,hanem mást az hímringyó?:DDD
Persze hogy nem számít annyira külső mert vannak alapszabályok ha azt nem tudja betartani kiesett a csaj:D.DE HA NEM SZÉP akkor is kiesett.
De a második pontot nem akarod elismerni ami nyilvánvalóan bizonyítja hogy hazudsz:D.... -
Rundstedt17 #8918 csak kiderült hogy van a suffniban gyereke? -
clio1616v #8917 ha valaki szándékosan becsap egy olyan dologgal amire egy párkapcsolatot alapozni lehet, utána amikor kiderül, már nemhogy az addigi dolgokat, amit mondott kérdőjelezezem meg hanem a továbbiakban sem lesz meg a bizalom
lehet másban (korkülönbség) én is toleráns vagyok, de ebben nem
mert, ha valaki azt mondja hogy 21 éves pedig igazából 26 és csak később tudom meg az igazat, attól még a szerelem megmarad, de amit én megtudtam ott kizáró ok volt -
#8916 Attól függ, miben nem volt őszinte... Van, amit én még elnézek.
Igen, fura vagy: gyakran ellent mondasz magadnak. -
clio1616v #8915 nem számít a külső, annyira mint más, ami fontosabb..
és
minden szép nő ribi, aki olyan emberrel létesít nemi kapcsolatot, akitől nem vár szerelmet, hanem mást..
ha az amit mondtam csak részben érted meg és a lényeget elhagyod, akkor hülyeség jön ki belőle, de ez a te dolgod
a "szinte ajánlatot tett" és a majdnem ötösöm lett a lottón azonosan semmit mondó hülye szöveg -
clio1616v #8914 nem volt őszinte
a bizalom megszünt
fura vagyok? -
Rundstedt17 #8913 gyanús? -
#8912 ...pedig a múltkor még áradoztál a tökéletes nőről...
nem beszólni akarok, de fura vagy... -
Rundstedt17 #8911 Az a nem számít a külső duma volt gyanús,meg hogy minden szép nő ribi:D.... -
Rundstedt17 #8910 Saját magát buktatta le:) -
#8909 A lényeg, hogy mi nem hiszünk neki :) -
#8908 Az is az ő dolga :D -
Rundstedt17 #8907 Mondtam én hogy álszent:) -
#8906 Az ő dolga... -
Rundstedt17 #8905 Hát igen:
1,elsőnek itt macskásodott egy lánynak
2,most meg szinte ajánlatot tett
De azért prédikál pont ő..... -
#8904 Kinek mi... :) -
#8903 Azt is írtam, figyelsz egyáltalán? -
clio1616v #8902 milyen vággyal lehet több ami ráadásul riasztó? -
#8901 Nálame meg pont minimum 2 évvel legyen idősebb. :Ð A fiatalabbakat nem tudom teljesen komolyan venni. -
clio1616v #8900 nincs -
#8899 Mint már mondtam, az idősebb férfiaknak több vágya van, mint a fiatalabbaknak... -
#8898 Jut eszembe, nincs neked barátnőd? ...Csak azért, mert a másik 100%osan riasztó dolog számomra, ha egy pasinak van párja... -
clio1616v #8897 egy vágyat mondj amivel te rendelkezel és én nem csak tőlem 2-3 évvel fiatalabb férfi -
#8896 Igaz, viszont bizonyos korkülönbségnél meglehetősen különböző vágyakkal rendelkeznek az emberek... És engem továbbra is azonnal elriaszt a korkülönbség.