Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Kár hogy magasról tesznek rá a legtöbben ..
Én már nagyon sok bort ivó és vizet prédikáló embertõl tanultam, mert brilliáns meglátásaik voltak.
Itt van pl Seneca. Az amirõl írt, annak köze nincs a saját életmódjához, nem is alkalmazta rá.
És mikor õt olvastam nem az volt a célom, hogy õt bíráljam, ítéletet mondjak felette, hanem, hogy tanuljak, szélesítsem látóköröm, s problémákra találjak megoldást. Teljesen irreleváns volt a feladatomban szerzõ.
Mindent egyénileg átgondoltam, és saját ítéletre jutottam.
Hogy aztán Seneca a saját dolgaiból mit tartott be, az engem a legkevésbé sem érdekel.
Kicsit hasonló ez ahhoz mikor szerszámosládákból válogatsz szerszámokat egy feladathoz.
Ha meg akarod oldani kit érdekel, hogy kinek a szerszámosládája, és használta-e valaha...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
ja amugy már énis abahagytam..de mai napig kisért a dögje 😞
és ne juttasd eszembe a wowot mert így is kurva nehéz volt abbahagynom 😄D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mindenhová szinte csak ezt lököd be hogy lol!
ésmég wowoztál is, ajj XD
Barátom nekem kevés van (összesen 2), és ritkán bõvítem a kört. Ennél a srácnál úgy látom, megéri, még akkor is, ha jelenleg kicsit többet érzek iránta baráti szeretetnél. (Amúgy gyanítom, hogy nem is igazán szerelmes vagyok, csak egyszerûen fizikai a vonzódás. 😄 Abból következtetek, hogy amikor nincs a környékemen, kicsit sem hiányzik, viszont ha itt van, majd' megkattanok azért, hogy letapizzam. 😄)
nem tudom,ha nekem tetszik vki, akkor nem akarok csak barátkozni vele..
van már elég barátom...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
elegem van a "rossz fiúkból"
Úgyis uncsi vagyok egy rosszfiúkhoz szokott lánynak, nemdebár. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem gyanúsítalak, nem vádollak, de önjelölt világmegváltóknak addig nem hiszek, míg nincs rá alapom. 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
hanem csak tud rosszalkodni,van benne ilyesmi dolgok.^^
de az ember lánya az ilyenek után azért átértékeli a dolgokat..
de mostmár kíváncsi lennék rá
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én mondjuk elég rendesnek érzem magam; de volt néhány ember, akihez nem éreztem magam elég jónak, meg volt pár, akit nem éreztem magamhoz elég jónak
remélem a mostani összejön és jók leszünk egymásnak