22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • cicai
    Én találtam lányt, de nem normálisat:(
    Faszom teli van lassan 4 hónaposak leszünk de ebből 3,5hónapot szenvedtem végig eddig. Elegem van az egész mindenségből, amiota vele vagyok szinte már idegbeteg vagyok, mindenkinek nekiugrok, ütök... gondolkodás nélkül. Régen nagyon nyugis voltam. Akárhogy akarom, mégse tudok keresni más csajt mert nincs hozzá szivem mert szeretem, iszonyatosan szeretem, de egyszerüen kurvára bántanak a dolgok:\ Pl most. (Én azzal kezdtem a kapcsolatunkat, szószerint h "Cigizel? -Nem"), erre össze vissza szidja az összes cigiset, erre ma kiderül h 14évesen minden nap szív egy szálat min. És engem rohadtul idegesít de közbe nem tudok mit csinálni:( Pedig megfogadtam h már pedig nekem sose lesz cigis b.nőm:\ Most engem ez a hír annyira sokkolt mintamikor kavart részegen 1 héten egy másik csávóval akit szét is szedtem darabokra. Én ilyen vagyok utálom a cigit, piát. És egyszerüen rosszl esik h b.nőm 14éves fejével mind2-t tolja:\ és az anyja tölem tiltja a lányát mert h fél h vmi rosszba viszem az ártatlan kislányát:( Mikor tényleg egy dolog nincs amivel árttani tudnék neki, hihetetlenül szeretem!!! közbe az anyja is ott tesz keresztbe ahol tud és ezért van a sok szenvedés is:(
  • CoolX
    nekem ugyanez :) lassan már 2 éve tart,eddig minden oké
  • salsoul
    hát ez mondhatni kevés, nagyjából semmi egy párkapcsolathoz
  • VRSDM
    nekem is sikerült szerelmbe esnem, és lány, áhh
    tökéletes. eddig vártam egy olyan lányra aki felfedezi bennem azt amit már érzek rég hogy bennem lappang, és egyszer ki fog törni.

namost .kész : )
    soha jobbat!!!
  • Rundstedt17
    Amúgy meg én is jóval fiatalabb,meg elég jó csaj szóval nekem tökéletes:D
  • Rundstedt17
    Éjszaka hirtelen?
  • Milan bhv
    Én ma végre találtam egyet!
  • clio1616v
    ez a lényeg, egyetértünk
  • salsoul
    azaz
  • Ronny
    én arra jutottam, hogy a nyugati szeretet eszme alapjában hibás, a helye az ideák világában van, és mégis megpróbáljuk alkalmazni a valós életben, és minden esetben sikertelenül.
  • Ronny
    nagy hiba, mondhatni kapitális! Ha ezt sokáig csinálod, akkor igen nagy az esély rá, hogy meghasonulsz.
  • salsoul
    oke
    a lenyeg, hogy valoban elegedett es boldog vagy
  • salsoul
    ha akarod akkor elsz vele, ha nem akkor nem - ez ilyen egyszeru
  • clio1616v
    elégedett vagyok, amit elértem és oda szeretnék eljutni ahova jutok

azzal nem tudok mit kezdeni hogy más ember elégedetlen magával és az életével és hazudja azt amilyen szeretne lenni, egyszerűen nem érdekel
  • clio1616v
    ha én nem akarok szabad akaratot istentől akkor milyen szabad akarat az amit te nem akarsz?
  • salsoul
    én nem látok elentmondást
  • salsoul
    Clio azt gondold végig, hogy a jelenlegi gondolkodásoddal/mentalitásoddal eljutottál-e már oda ahova el szeretnél jutni, vagy legalább közelebb kerültél-e már hozzá, vagy inkább az élet osztogatja neked az elégteleneket a rossz megoldásaidra – csalódások, sikertelenségek, kudarcok formájában?

Tudod, ha a szerelem [hosszú távon] csak arra jó, hogy két ember egymás melletti állszent vergődését hívja létre, akkor én köszönöm szépen nem kérek belőle.
    Inkább választom a szemes szeretetet mint a vak szerelmet, és építek a szeretetre szerelmet, mint szerelemre szeretetet.

Inkább élek valakivel önmagunkból fakadó kiegyensúlyozott derűben, amiben látom, hogy ez így jó, mint emésztő (félelemből fakadó) szenvedélyekben.

A hajómon nekem nincs szükségem pánikolásra, rettegésre, féltésre, félelemre, kétségbe esésre, mert tudom, hogy nincs vihar mi elsüllyeszthetné. S így az én hajómon a legnagyobb viharban is a derű uralkodik.
  • clio1616v
    ez a saját szabad akarat azt mondja független istentől, akkor ki akarta hogy eleve szabad akarata legyen az embereknek?

ellentmondások sora, de az ő logikája kikezdhetetlen mert elhiszi :)
  • clio1616v
    lehet soulnak van igaza, olyan dologban hisz ami nincs, így csalódni sem fog.. eleve esélytelen csalódnia, mert sosem fog neki hazudni, mivel nincs és sosem derülki hogy nincs, mivel elhiszi hogy van...

ha pedig ellentmondásba ütközik, akkor vállatvon és azt mondja, ez az egyén hibája :)
  • Dick Riddick
    Én ehhez a régi mondáshoz tartom magam:
    "Akkor higyjél nőnek, ha ló legel a sírján!"
  • clio1616v
    mindenkiben bízok, amíg el nem játsza..
  • Dick Riddick
    Én nem egészen erre gondoltam... :)
    Hanem arra hogy ha ennyire bízol a nőkben, az már-már a vakhit szintjét súrolja.
  • clio1616v
    ja amikor ott bólogatnak a bírkák a pásztor előtt :D
    hallod inkább akkor energiát szívok a csakráimba a tvn keresztül energizálással, bár már megy onlinetvn is... :D

az a baj, hogy az embereket félelemben lehet tartani olyan dolgokkal is ami látszólag az ő érdekük :) ez isten (ezért a szó istenfélelem)

amelyik ember fél az a hülye szerintem, mert na ő tényleg hülyén viselkedik, nem úgy ahogy szeretne, hanem ahogy más elvárja tőle, rákényszeríti
  • clio1616v
    ha valaki szerelmes olyan dolgokat tesz éppen azért mert teljesen más lesz neki fontos, amit előtte lehet nem tett, emiatt hülyének nevezni csak olyan ember nevezi, aki még soha nem volt az...

a feltétel nélküli maximális szeretet és bizalom, nem feltétlen hülyeség, hanem egy alapvető gesztus a szerelmem felé.. tudniillik éppen ettől alakul ki..

ha ez benned nincs meg, mert istent szereted mindennél jobban és mert nem bízol benne felelőtlenül, akkor nem leszel szerelmes soha..

tehát ha valamit a szerelem elé helyezel, akkor nem fog kialakulni, bármilyen görcsösen is akarod, hogy így legyen...
  • Dick Riddick
    Ettől már nincs messze a szcientológia. :)
  • salsoul
    Tudod Clio attól, hogy valaki szerelmes még nem kell hülyének, ostobának lennie.
    Ha mégis hülye és ostoba lesz, akkor ne csodálkozzon, ha végül hülyeség, és ostobaság sül ki a szerelemből.
  • clio1616v
    mert csak akkor működik a te logikád, gondolkodásmódod, ha nem voltál még szerelmes...

és olyanról ne beszélj "tapasztaltként" amit még nem éreztél
  • clio1616v
    tudod milyen az amikor valakit jobban szeretsz mindennél, még magadnál is, sőt még az istenednél is?

tudod milyen az amikor pont ő becsap és nem tudsz haragudni rá mert szereted őszintén és mégis el kell fogadnod, hogy ez van?
  • salsoul
    miért releváns ez #8943-hoz?
  • clio1616v
    voltál már szerelmes?
  • salsoul
    szerintem téged a velük kapcsolatos saját problémáid zavarnak
  • chhaya #8944
    Oké.
    De még mindig ott tartok, hogy van a többi ember, és a saját nyűgjeik. Ha a magam dolgát meg is oldom, attól még ott van az a rakás ember, aki nem tud magával mit kezdeni, és a saját hülyeségeit kivetítik rám. Mert szerintük nyilván ők csinálják jól és én rosszul, szerintük nekem kellene változnom és nem nekik. Na velük mit lehet kezdeni? Ne mondd, hogy semmit, mert hülyét kapok. :D
  • salsoul
    valóban, vagy tényleg hasznavehetetlen, hibás, baromság a logikám, vagy nem értették meg

tegyétek fel a kérdést:
    a jelenlegi gondolkodásom/mentalitásom megoldja a problémáimat, s nem csak másra vetíti azokat ki?
    Ha a válasz az, hogy "nem oldja meg" akkor ezt a gondolkodásmódot/mentalitást el kell vetni és le kell cserélni.
    Persze ha a problémásból vizsgálom az újat... noná, hogy csak problémára jutok. Ördögi kör, mókuskerék ez - de nem megtörhetetlen, nem megállíthatatlan.
  • clio1616v
    és körbe is ért a soul hibás logikája...
  • chhaya #8941
    Az emberi hülyeség határtalan, mihelyt kitalálok egy másik megoldást, máris kreáltak egy újabb problémát.
    Attól, hogy magamat megoldom, mások hülyék maradnak. :D És mások szemében én is. Nem vagyok előrébb.
  • salsoul
    És ne őket akard megoldani, hanem magadat.
  • salsoul
    Másik megoldóképlettel.
  • salsoul
    vakot jobban vakítani?
  • chhaya #8937
    Hogy oldjam meg tartósan a problémákat, ha mások folyamatosan okozzák nekem?
  • salsoul
    ez egy eccerü' ember eccerü' elintézése

Akaratod neked van, nem Istennek.
    Isten csak elszámoltat, szembesít az akaratoddal, annak következményeive.