22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    Ha mindent ennyire komolyan veszel, meg is érdemled. xD

#9010: Ha csajozni akar, tegye. Nem várhatja mindenki az igazit...

#9012: Miért próbálod a problémáidat kivetíteni minden nőre? Talán neked kéne megoldani a dolgot... Nem feltétlenül a nő a hibás (persze biztos van hibája a nőnek is), nem kell mindig mindent "ránk" fogni... :P
  • clio1616v
    óvodásként volt csajom szal kus ^^
    Timinek hívták és fogtam a kezét, mindig vele táncoltam :D

annyira szerettem, hogy amikor megkérdeztek 4 évesen, hogy mi legyen a hugi neve, csak annyit mondtam Timi ^^

tesóm ezért is lett Tímea... :))
  • Rundstedt17
    már óvodásként megmutatkozott óriási tehetsége és elhivatottsága
  • clio1616v
    van most olyan nő aki szeret?

(de nem rokon)
  • salsoul
    persze clio persze
  • clio1616v
    16 évesen nőt keressen magának?
    keressen jobbat... :)
  • clio1616v
    de igen a tanulással voltam elfoglalva, versenyekre jártam, bikeal mentünk erdőkbe

egyszóval amit csináltam mindig is komolyan vettem
  • cicai
    az lesz:)
    bár fáj:\
  • minigirl
    Jól tetted, legalább nem szenvedsz vele tovább. :) Keress jobbat. :)
  • minigirl
    16 évesen mit gondoljon komolyan?! Ne mondd, hogy amikor te annyi voltál, egy életre terveztél...
  • cicai
    szakítottam vele, tagadta végig:(
  • clio1616v
    Már ott elrontotta, hogy nem gondolja komolyan, hozzászokik majd egy ilyen nőhöz aki nem neki való, hanem valaki másnak és elrontja az életét...
  • clio1616v
    Tanulj inkább, figyeld mások viselkedését... milyen jogon mondod meg másnak mit csináljon?

Ha nem tetszik hagyd ott.. közelező neked vele lenned? pláne 16 évesen...
  • salsoul
    neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél és aszerint kell cselekedned
  • minigirl
    Mindenképpen. Ha csak néha jó vele, és általában szar, akkor tényleg felesleges együtt maradnotok. Csak pazaroljátok egymás idejét, és mivel iylen fiatal vagy, ez teljesen felesleges. Szerintem a lelked mélyén úgyis tudod, hogy ez a kapcsolat semmiképp sem egész életetekre szól(t).
  • cicai
    jah.....
    szal kkor a legjobb a szakítás igaz?
  • salsoul
    nalátod, máris nem a szeretet itt a fő összetartó erő....
  • cicai
    Mert vmikor jó, de általában szar, és ugyvagyok vele, h lehet job így mintha nem lenne senkim.
  • salsoul
    ha sok, és ideges vagy mellette akkor minek akarod akár esetlegesen folytatni?
  • cicai
    hát én már nemtudom, de ma elmegyek érte sulihoz meg kérdezem pár dologról amit ő nem tud h én tudok és ha tagadja akkor megmondom h vége. ha neem tagadja akkor esetleg még folytthatjuk. Nekem sok, tényleg azota ideges vagyok amiota vele vagyok.
  • salsoul
    "Akárhogy akarom, mégse tudok keresni más csajt mert nincs hozzá szivem mert szeretem, iszonyatosan szeretem,"

Szerintem annak amit leírtál köze nincs a szeretethez.
    Más van a háttérben, amiért nem lépész ;)
  • ba32107
    Most megint a bunyóval jövök, de a másik csávót minek kellett megverni? Ne rajta töltsd ki a haragodat (persze ha ő is tudott rólad, az más. De megverni szerintem akkor sem kell). Értelmes tanácsot nem tudok adni, ilyen helyzetben még nem voltam.
  • Dick Riddick
    :)
    A döntés sohasem könnyű. De ha ott akarod hagyni, ne halogasd. Később csak rosszabb lesz.
  • Rundstedt17
    szíved a nagy frászt,jócsaj és nem akarsz kockáztatni :D
  • cicai
    értem. akkor ez lesz. Am szeretnék találni másik lányt, el is határozom h keresek de egyszerüen így nemtudok mitcsinálni, mert nem engedi a szívem:S
    1. NAGY Szerelmem:(
  • Dick Riddick
    Ha ő a szemedbe hazudik, te se avasd be minden apró titkodba.
  • cicai
    nemszoktam:D:D
    am ja lehet, csak mondom nem az bánt h cigizik hanem képes a szemembe hazudni rebbenéstelen arccal
  • Rundstedt17
    ennyi.
  • Dick Riddick
    Nem parancsoltad, kérted. :) Ennyi erővel ő megkérhet arra hogy ne járj a haverokkal esténként sehova soha többé. Nem?
    Egyébként nem kell mellre szívni, valószínűleg szeret cigizni, téged is bír, és nem szereti ha rendszeresen cseszegetik. Ennyi az egész.
  • Rundstedt17
    ne lepődj majd meg a többin sem:D
  • cicai
    igen uj:\
  • Rundstedt17
    Lol és ez új neked?volt bőven ilyenben részem anno, fiatal korával jár:)
  • cicai
    istenem:\ nem parancsolatam és kértem, és nem azesik rosszul h cigizik hanem h végig hazudik nekem rebbenéstelen arccal
  • Rundstedt17
    LOL!!!!!
    ne akard már megmondani hogy mit csináljon,nem a feleséged.......
  • at16
    csak ámulok és bámulok....
    "A hajómon nekem nincs szükségem pánikolásra, rettegésre, féltésre, félelemre, kétségbe esésre, mert tudom, hogy nincs vihar mi elsüllyeszthetné. S így az én hajómon a legnagyobb viharban is a derű uralkodik."

menj el írónak vagy költőnek, leesik az állam ....
  • cicai
    mondtam neki h szeretném ha nem csinálná, és szemembe nézve ígérte meg és esküdött az életére h 10évig rá se gyujt:S erre ma is meg tegnap is éreztem rajta, de azt hittem hülye vagyok és rákérdeztem bnőjénél....

sztem minden nap 1-2 elszív és rossz h emg akarom ovni h ne legyen semmi baja 60 évesen, mert 14évesen nem szerencsés má elkezdeni:\
  • Rundstedt17
    jah akkor más.
    Meg nem tudtad hogy a dohányosok nem szeretik más füstjét szívni de azt elvárják hogy az övéket szívják?:D..plussz nem tom mit vársz egy kislánytól...lesznek még dolgai,fiatal nem komoly kapcs kor
  • minigirl
    Prógáltál már vele beszélgetni erről...?
  • cicai
    16 vagyok.
  • Rundstedt17
    szép 20-körüli létedre 14-el...........