22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#9015 Ha mindent ennyire komolyan veszel, meg is érdemled. xD
#9010: Ha csajozni akar, tegye. Nem várhatja mindenki az igazit...
#9012: Miért próbálod a problémáidat kivetíteni minden nőre? Talán neked kéne megoldani a dolgot... Nem feltétlenül a nő a hibás (persze biztos van hibája a nőnek is), nem kell mindig mindent "ránk" fogni... :P -
clio1616v #9014 óvodásként volt csajom szal kus ^^
Timinek hívták és fogtam a kezét, mindig vele táncoltam :D
annyira szerettem, hogy amikor megkérdeztek 4 évesen, hogy mi legyen a hugi neve, csak annyit mondtam Timi ^^
tesóm ezért is lett Tímea... :)) -
Rundstedt17 #9013 már óvodásként megmutatkozott óriási tehetsége és elhivatottsága -
clio1616v #9012 van most olyan nő aki szeret?
(de nem rokon) -
#9011 persze clio persze -
clio1616v #9010 16 évesen nőt keressen magának?
keressen jobbat... :) -
clio1616v #9009 de igen a tanulással voltam elfoglalva, versenyekre jártam, bikeal mentünk erdőkbe
egyszóval amit csináltam mindig is komolyan vettem -
#9008 az lesz:)
bár fáj:\ -
#9007 Jól tetted, legalább nem szenvedsz vele tovább. :) Keress jobbat. :) -
#9006 16 évesen mit gondoljon komolyan?! Ne mondd, hogy amikor te annyi voltál, egy életre terveztél... -
#9005 szakítottam vele, tagadta végig:( -
clio1616v #9004 Már ott elrontotta, hogy nem gondolja komolyan, hozzászokik majd egy ilyen nőhöz aki nem neki való, hanem valaki másnak és elrontja az életét... -
clio1616v #9003 Tanulj inkább, figyeld mások viselkedését... milyen jogon mondod meg másnak mit csináljon?
Ha nem tetszik hagyd ott.. közelező neked vele lenned? pláne 16 évesen... -
#9002 neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél és aszerint kell cselekedned -
#9001 Mindenképpen. Ha csak néha jó vele, és általában szar, akkor tényleg felesleges együtt maradnotok. Csak pazaroljátok egymás idejét, és mivel iylen fiatal vagy, ez teljesen felesleges. Szerintem a lelked mélyén úgyis tudod, hogy ez a kapcsolat semmiképp sem egész életetekre szól(t). -
#9000 jah.....
szal kkor a legjobb a szakítás igaz? -
#8999 nalátod, máris nem a szeretet itt a fő összetartó erő.... -
#8998 Mert vmikor jó, de általában szar, és ugyvagyok vele, h lehet job így mintha nem lenne senkim. -
#8997 ha sok, és ideges vagy mellette akkor minek akarod akár esetlegesen folytatni? -
#8996 hát én már nemtudom, de ma elmegyek érte sulihoz meg kérdezem pár dologról amit ő nem tud h én tudok és ha tagadja akkor megmondom h vége. ha neem tagadja akkor esetleg még folytthatjuk. Nekem sok, tényleg azota ideges vagyok amiota vele vagyok. -
#8995 "Akárhogy akarom, mégse tudok keresni más csajt mert nincs hozzá szivem mert szeretem, iszonyatosan szeretem,"
Szerintem annak amit leírtál köze nincs a szeretethez.
Más van a háttérben, amiért nem lépész ;) -
ba32107 #8994 Most megint a bunyóval jövök, de a másik csávót minek kellett megverni? Ne rajta töltsd ki a haragodat (persze ha ő is tudott rólad, az más. De megverni szerintem akkor sem kell). Értelmes tanácsot nem tudok adni, ilyen helyzetben még nem voltam. -
#8993 :)
A döntés sohasem könnyű. De ha ott akarod hagyni, ne halogasd. Később csak rosszabb lesz. -
Rundstedt17 #8992 szíved a nagy frászt,jócsaj és nem akarsz kockáztatni :D -
#8991 értem. akkor ez lesz. Am szeretnék találni másik lányt, el is határozom h keresek de egyszerüen így nemtudok mitcsinálni, mert nem engedi a szívem:S
1. NAGY Szerelmem:( -
#8990 Ha ő a szemedbe hazudik, te se avasd be minden apró titkodba. -
#8989 nemszoktam:D:D
am ja lehet, csak mondom nem az bánt h cigizik hanem képes a szemembe hazudni rebbenéstelen arccal -
Rundstedt17 #8988 ennyi. -
#8987 Nem parancsoltad, kérted. :) Ennyi erővel ő megkérhet arra hogy ne járj a haverokkal esténként sehova soha többé. Nem?
Egyébként nem kell mellre szívni, valószínűleg szeret cigizni, téged is bír, és nem szereti ha rendszeresen cseszegetik. Ennyi az egész. -
Rundstedt17 #8986 ne lepődj majd meg a többin sem:D -
#8985 igen uj:\ -
Rundstedt17 #8984 Lol és ez új neked?volt bőven ilyenben részem anno, fiatal korával jár:) -
#8983 istenem:\ nem parancsolatam és kértem, és nem azesik rosszul h cigizik hanem h végig hazudik nekem rebbenéstelen arccal -
Rundstedt17 #8982 LOL!!!!!
ne akard már megmondani hogy mit csináljon,nem a feleséged....... -
at16 #8981 csak ámulok és bámulok....
"A hajómon nekem nincs szükségem pánikolásra, rettegésre, féltésre, félelemre, kétségbe esésre, mert tudom, hogy nincs vihar mi elsüllyeszthetné. S így az én hajómon a legnagyobb viharban is a derű uralkodik."
menj el írónak vagy költőnek, leesik az állam .... -
#8980 mondtam neki h szeretném ha nem csinálná, és szemembe nézve ígérte meg és esküdött az életére h 10évig rá se gyujt:S erre ma is meg tegnap is éreztem rajta, de azt hittem hülye vagyok és rákérdeztem bnőjénél....
sztem minden nap 1-2 elszív és rossz h emg akarom ovni h ne legyen semmi baja 60 évesen, mert 14évesen nem szerencsés má elkezdeni:\ -
Rundstedt17 #8979 jah akkor más.
Meg nem tudtad hogy a dohányosok nem szeretik más füstjét szívni de azt elvárják hogy az övéket szívják?:D..plussz nem tom mit vársz egy kislánytól...lesznek még dolgai,fiatal nem komoly kapcs kor -
#8978 Prógáltál már vele beszélgetni erről...? -
#8977 16 vagyok. -
Rundstedt17 #8976 szép 20-körüli létedre 14-el...........