Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nem érdekel,h vmi trendinek számít, vagy nem...
az a ruha trendi amit hordok vagy nem...le van kakkantva 😄
direkt nem trendinek lenni? na ezt is lekakkantom
a lényeg h jól érezzem magam ahogy vagyok,nem?
Bár jönne az új brutálnagy gazdasági válság, mert a mai gazdaság fele, a trendekre épül.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
engem sosem érdekelt,h mi trendi meg mi nem
mindenki gondolkodás nélkül?...
akkoribán az volt a trendi,h gimi utolsó évében eljegyzés
anyám mondjuk kissé elkapkodta a témát
18 volt mikor megszületett nõvérem, és 22 mikor én
#5680: "totál az jött le, hogy itt kb mindenki tudja, mit akar, és mindenki maximálisan az a típus aki "jobban szeret".
Kb majdnem mindenki ezt hiszi magáról. :] Elméletben irtó okosak az emberek, a gyakorlatban meg fele annyit sem tudnak megvalósítani abból, amit összehordanak. A legtöbb ismerõsömnek olyan szép elképzelései vannak a szerelemrõl és párkapcsolatról, aztán mit látok a valóságban? Féltékenykedések, veszekedések, kisebb-nagyobb szakítások, így kavarás úgy kavarás. Hova tûnik ilyenkor az elmélet? "Jaaa hát ez most kivételes eset, mert..."
#5670: Ha mást nem, akkor negatív példát biztos. "Azért sem leszek én is ilyen." Ez is elég hatásos. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem változtak meg, csak már elkeltek olyanoknak, akik jobban el tudták magukat adni. Legalábbis az én tapasztalatom szerint.
Egyébként kiválóan megfogtad a lényeget. <#eljen>#eljen>
Hasonlóan érzek, hasonló cipõben.
És igen, a rendes lányban való részesüléshez Isteni kegyelemre van szükség.
S ahogy a költõ fogalmaz:

És ahogy így olvasgattam, totál az jött le, hogy itt kb mindenki tudja, mit akar, és mindenki maximálisan az a típus aki "jobban szeret".
Én annak tartom magam. És át is látok már a közel 31 évemmel meg a mögöttem lévõ kapcsolatokkal sok mindent, de az férfiak 95-99%-ának van egy nagyon nagy elõnye velem szembem, hogy én nem tudom magam eladni. Soha nem is érdekelt ez a dolog, és azon túl persze hogy mindenem megvan (semmi extra), a lehetõ legminimálisabb mértékben vagyok anyagias. Egyszerüen nem tud érdekelni, hogy most 270 vagy 300 forint egy kenyér. Hülye példa lehet, de egyszerüen nem tudok ezen parázni. Engem kizárólag az emberek érdekelnek, és azok a haverok, akikkel a legmélyebb barátságban vagyok és eljutunk egy szintre amikor letisztul elõtted a személyisége, hogy õk hogy állnak hozzá másokhoz/lányokhoz, néha már a hányinger kerülget komolyan. De õk el tudják magukat adni, és ennyi.
Szerintem a kettõ (t.i. hogy über módon eladd magad, vagy valóban érdekeljenek is az emberek (tudj a legmagasabb fokon szeretni)) együtt nem létezhet.
Néha már úgy érzem, mintha ez valami halálos betegség lenne, lehet az is.
És igen, ritka rendes lányt találni. Akik meg rendesek voltak valaha elanyagiasodtak, pedig hogy ígérték, hogy õk bezzeg soha.
Egyszerüen nem értem, hogyan lehet leélni az életet úgy, hogy olyanokon parázol, mennyibe kerül ez meg az, a szomszéd Ödönnek milyen kocsija van, vagy hogy hidratálni kell az egész testet naponta 1500-szor.
Ritka rendes lányt találni, pláne az én értékrendem szerint.
Így jártam.
Kojiro ergo sum.
különben az az optimális hogy neked az a jó ami a párodnak, de ez soha nem valósul meg 100%-osan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De azt nem tudom elképzelni, hogy egy kapcsolatban ne azt tegyem ami jól esik.
Sõt azért választom azt mert az jobban esik, többet nyújt mint bármi más - hoszzú távon gondolkodva.
Viszont én itt a "kitombolom magammal" nem arra gondoltam, hogy minden nap részeg vagyok, tivornyázom a haverokkal, etc., hanem arra, hogy azt csinálom, ami jól esik. Tény, és "kivételes" helyzet, hogy nekem a "tombolás" pont a tanulásban rejtõzik.
Amint ott tartok, hogy van stabil állásom, kapcsolatom, amiben érdemes tervezni, valószínûleg azonnal rábólintok a családra.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Én a magam részemrõl szívesebben látnék "szerencsét próbálni induló" felnõtté váló, mint - sokszor hitelbõl - tivornyázó, dõzsölõ, deficites fitalokat.
salsoul: te mondod mindig, hogy a világ fejlõdik, hát fejlõdjünk vele mi is. Noshát, ez is a fejlett világhoz tartozik, fogadd el. Ma már kell az embereknek, hogy kitombolják magukat, mielõtt családot alapítanak.
Ha a páromnak nem tetszene hogy motorozok, az engem hidegen hagyna. Attól hogy együtt vagyunk, nem adnám fel teljesen az addigi életemet. Semmi pénzért.
Nálam az áldozatok csak egy bizonyos szintig mennének.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Cseberbõl, vederbe...
Élõ példa erre a 2 unokatesóm. Az egyik velem egyidõs (22), a másik 29. Mindketten tavaly szültek, mondhatni egy idõben. (Fél év különbség van a két gyerek között) A fiatalabbik unokatesóm mindig az anyósára, vagy az anyjára sózza a gyereket, alig törõdik vele, bulizgat. Az idõsebb unokatesóm felelõsségteljes anya, mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekével lehessen, hogy õ nevelhesse. Már most látszik a nevelési különbség a 2 gyerek között.
Tehát, ha én egyszer gyerekre adom a fejem, tuti nem hamarabb 27nél. 😊
Látni párszor mikor a szülõk azon vitáznak, hogy ki vágyáz a gyerekre s ki megy szórakozni, mert nem voltak tisztában azzal, hogy a gyerek áldozatokkal jár...
#5652: Azt kell mondjam (nem szemétségbõl vagy gonoszságból, csak a józan eszem vezérlése miatt), hogy nem az akaraterõd az, ami csökken. 😊