22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    úgy ismer meg ha megszólítod... a nézésedből max azt hiszi perverz állat vagy hogy csak bámulod :D
  • Tarajos Sül
    Köszi a biztatást :)
    jó igazatok van...
    de akkorisss :D
    olyan nincs,hogyha nem a külsőm miatt,akkor a belsőm miatt szeret meg?
    mert ő szerintem nem olyan kis kurva...:P:)
    és a belsőt akkor is meg kell ismerni-e nah :D
    egyébként biztos jól esne neki,ha odamennék hozzá a vonaton,egyébként meg biztos nem azért jár ugyanazzal a vonattal,mert én is azzal megyek...
    majd meglátom,és beszámolok a végeredményről
    Köszi mindenkinek :)
  • cucma
    Ember! arra gondoltál már, hogy az a lány -mivel egy vonattal utazgattok- egész végig azt várja, hogy odamenj hozzá?
  • salsoul
    szerinted egy ilyen tutyimutyi emberre vágyik mint te?
  • cucma
    mi az, hogy kevés az idő? hallod ezt 2 mondatból lelehet már szűrni, hogy hozzád való avagy nem. (fordítva ugyanez) ne butáskodj már :D próbáld meg! mondogasd magadba, hogy egyszer élek! remélem jól SÜL el :D
  • clio1616v
    az még elképzelhető, hogy tetszel neki, de elvárja hogy teperj, kaparj, akár alázd meg magad előtte, könyörögj neki... ki mire izgul fel
  • clio1616v
    figy ha neki már nem tetszettél meg, akkor nem is fogsz :D

a nő már előtte kiválaszt téged mielőtt megfordulna a fejedbe hogy össze kellene jönnötök :)

ha nem így van akkor részedről a szenvedés ő meg max sajnálni fog
  • Tarajos Sül
    Igen,nem szabad beleélni magam,mert a végén nem úgy sül el(sűrűn van így) ahogy én azt szeretném,és az nem lesz valami kellemes :S

Clio1616v:
    Értem,hogy jó benyomást kell tennem rá,és ő azt lássa bennem,hogy én aranyos fiú vagyok,akivel meg kellene próbálni-a :D:D
    de nem hiszem,hogy kb fél óra alatt ez összejöhet :S
    nyilván ez attól függ,hogy Neki nagyon hamar megtetszek-e,és társai,
    de azon gondolkodom,hogy hogy ne csesszem el,mert írtam,hogyha nem lenne elég az a kis idő az ismerkedésre,akkor lehet hagyni kéne,és folytatni szeptemberben,de addig bármi lehet,ha viszont elsietem,akkor lehet elvesztem az összes esélyt,és akkor nem tudom bebizonyítani nála,hogy lehet,hogy én vagyok neki az a fiú,akit ő keres.
    Az is igaz,hogy észre lehet venni,hogy szimpi vagyok-e neki,főleg,ha beszélgetünk,és visszakérdez,mert akkor érdekelheti,hogy mi van velem(ha rám vonatkozik)
    de itt főleg az a gond,hogy kevés az idő,és nem biztos,hogy az elsö pillanatban úgy megismer,hogy örülni fog nekem :S
    Mind1 lesz ami lesz :)(Y)
    Azért köszi a segítségeket :)

Szép Napot
  • clio1616v
    kedvesen kérdezz rá mit csinál a nyáron, merre lesz és a suli után még kapásból valószínű nem rohan nyaralni... hívd el valahova és javasold neki ha van kedve akkor ismerjétek meg egymást :)

minek várni? úgyis eldől szimpatikus vagy-e neki vagy csak azért mosolyog mert kedves és nem bunkón utasít el...
  • cucma
    hát akkor most amíg vonatoztok beszélj vele, abból levágod, hogy lehet-e ebből valami, hogy érdemes-e próbálkozni...
    de ha pl: végig mosolyog, kedveli a társaságod, akkor ragadd meg az alkalmat és még most hívd el valahova ne várd meg a szeptembert...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az előre tervezgetéssel vigyázz, én is terveztem előre, hogy majd ott tudok vele kettesben beszélni, majd elhívom ide-oda hátha... elég kellemetlen volt, mikor kiderült nincs egyedül...
    majdnem 2 évig gyűjtöttem az erőt, hogy merjek kezdeményezni és hát pofára esés lett.
  • Tarajos Sül
    Igen ez pontosan így van,de ha most lépek,akkor tényleg semmi jó indoka nem lesz(ha Ő belegondol),hogy miért mondaná azt,hogy igen,a nyáron is találkozhatunk(maximum,hogy tetszek neki)
    ha pedig várok,akkor nem is az,hogy bánni fogom,hogy nem léptem,inkább várni fogok,hogy mi lehet vele :S
    és ha nem is tetszek neki,akkor lepattint,amiben csak az a baj,hogyha megismer később(nem egy nap alatt) akkor se fogok neki tetszeni,de akkor lehet,hogy "megfogom" valamiben(belsőre értem),és akkor már más a helyzet,csak az időőőő nagyon hosszú :(
    Ezért nem tudom,hogy mit válasszak
    amugy azon az egy napon minimum fél órát lennék vele,de az sem biztos,mert évzáróra mennénk,ugyanabból a városból,ugyanabba a suliba
    ezt ő még nem tudja,de szinte biztos,hogy egy vonattal mennénk,és az állón mennék oda hozzá,hogy vele tarhatnék-e :D:P:P
  • cucma
    ne várd meg a szünetet! egész nyáron azon fogsz őrlődni, hogy miért nem éltem a lehetőséggel?! nagyon hosszú nyarad lesz, ha nem lépsz.
    szóval hajrá!
  • Tarajos Sül
    Igen,ez sűrűn így van :S,de Nállam nem is a külső számít,inkább a belső...
    amugyis írni akartam,csak közbe válaszoltam is :)

szóval van most egy csaj a suliba,akit kiszemeltem magamnak :P,és már szemeztünk is,szóval tutira tudja,hogy nézem
    most ezen a héten szerdán beszéltem vele először,de az kb 1-2 perc volt,csakhogy meglegyen az első "kontaktus"
    már csak 1 napom van rá,hogy benyomást tegyek rá,de ha ez nem sikerül,akkor várhatok több,mint 2 hónapot,míg elkezdődik a suli,addig meg nagyon sok minden történhet:lehet felszed egy pasit(bár nem néz ki pasizósnak :D)
    de még azt sem tudom,hogy van-e pasija
    Szóval azt nem tudom eldönteni,hogy várjak két hónapot,és akkor ott a köv. tanév ismerkedni,vagy kockáztassak,és a fennmaradó egy napon belül kérdezzek rá,hogy megszeretne-e ismerkedni velem?(mert ugyanabban a városban lakunk,és akkor talizhatnánk,ha belemegy,de az már randi lenne)
    az utóbbit azért nem tartom helyesnek,mert akkor úgy fog rám tekinteni,mint egy idegen emberre,és akkor nincs semmilyen kialakult képe rólam,és lehet nemet fog mondani,az meg a másik,hogy szünet után tartozkodni fog tőlem,mert tudni fogja,hogy nem barátságot akarok tőle,de ha megismer,akkor több esélyem lenne,az pedig nem most lenne,csak két hónap után,addig meg bármi megtörténhet :-O

Gondoltam arra,hogy lazán mondom neki:"de kár,hogy vége a sulinak,mert nem láthatlak",és nézem az arcát,hogy mosolyog-e vagy undorodik,vagy hogy milyen véleménye lesz a "témáról",és ez alapján is tudok dönteni,hogy kockáztassak-e vagy nem
    Szerintetek?
    Bocsi,ha sokat írtam :S
    Köszi előre is:)
    Még jövök :D
  • chhaya #9082
    girheees?
  • clio1616v
    2:29 miau ^^
  • Nightwish006
    "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható"
    Én találtam egyet, kár hogy nemkellek neki
  • Rundstedt17
    jah a girhes macska
  • Rundstedt17
    álszent az rád illik
  • chhaya #9077
    macska is van
    haha
  • clio1616v
    én a szenttől nagyon messze vagyok... sőt
  • Rundstedt17
    az álszent eltűnt,a miniatűr agyú is:D
    a filozófus van:D
  • salsoul
    hiszen itt vagy...
  • bcrics
    na, merre vagytok nyavalygók?,,
  • Rundstedt17
    Legalább látom benned az értelem szikráját:D...Lehetne-e jobb belátásra bírni?:D...igaz hogy VKI vagy,de azért mégse ütöd meg az én magasságom,szóval kérésemnek jó okai vannak,rám hallgatni csakis pozítiv hatásai lehetnek:D.xval gondold át XD
  • minigirl
    Én megértelek: nekem is én vagyok VKI, pont ezért nem hallgatok rád. :D
  • Rundstedt17
    Részletkérdés,ne terheld magad vele még meg árt...XD.Röviden magamnak :D....sokan egyszerűen nem értik,szegény bolondok:D
  • minigirl
    kinek? :P xD
  • Rundstedt17
    Na ez az de én nem bárki vagyok hanem egy VKI :D....
  • minigirl
    bákinek hajlandó vagyok nemet mondani :D
  • Rundstedt17
    Akkor épp ideje megváltoznod:DD.Különben is mi az hogy nemet mondasz nekem?Hová fajult ez a világ XD
  • salsoul
    ez most hogy kapcsolódik ide?
  • clio1616v
    olvass vissza... a hozzászólásaidban arról írsz, hogy a te gondolkodásoddal nem összeegyeztethető az enyém...

nekem nincs gondom a te gondolkodásoddal, az enyémmel pedig elégedett vagyok, ha nem így lenne másképp gondolkoznék, hogy nekem jó legyen :)
  • minigirl
    megkérhetsz, de makacs vagyok = nem teszem meg xD
  • Rundstedt17
    Nah a kristálytiszta gondolataimat,fogalmazásomat ne ferdítsd ha megkérhetlek rá XD
  • salsoul
    más dimenziókról

te mondod, hogy nekem (az) kell
    mert egész egyszerűen nem tudsz mit kezdeni azzal amit mondok, becsődöltél
  • salsoul
    te jössz mindig a vallással, te vetíted belém állandóan...

én saját belátásból, megértésből, kutatásból beszélek nem vak hitből, vak elfogadásból

nem tartom magam vallásosnak, nem követek semmilyen gurut, egyházat, vallást, filozófiai iskolát sat
  • minigirl
    jahh, hogy miniatűr az agyatok...! akkor már mindent értek :P :D
  • clio1616v
    akkor miről beszélünk?

neked egy apáca kell aki mos, főz és takarít rád és elédadja esténként a bibliát
  • clio1616v
    a vallást meg ne keverd már ide... mert az arra jó hogy a buta hívő embereknek megmondja hogyan viselkedjenek a társadalomban így kiszámíthatóvá vezethetővé tegyék őket, lásd jópásztor és birkái(nyája)...
  • salsoul
    nincs és remélem nem is lesz, és remélem én sem válok ilyenné