Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ne tiltson el engem senki semmitõl. Ha tudtomra hozza h vmi nem tetszik...megfontolom,h miért ellenzi,és h nekem az mennyire nélkülözhetõ...de ami olyan dolog,ami igazán én vagyok, pl. az írás...és ez nem tetszik neki...akkor nem is szeret igazén...mehet Isten hírével.
A motorról annyit, hogy én is buktam, anyám el is adta a mocimat (nem volt beleszólásom, mert még nem voltam 18), és azóta is vágyom motorra. 😊 De minden bizonnyal ez meg fog változni, ha gyerekem lesz. Nem állítom, hogy akkor nem fogok 2 kerékre vágyni, de biztos jobban oda fogok figyelni. 😊
salsoul: igazad van, de az életem értelmét nem fogom feladni. Soha. Senkiért. Ha emiatt egyedül maradok, ám legyen, vállalom.
Sõt bármirõl.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Viszont a motorozás nem ilyen. Sógorom is sokáig motorozott...aztán berepült egy szélvédõn...elment a kedve tõle egy idõre. Ismét megjött a kedve hozzá; aztán megszületett a kislánya...és eladta a motort. Nõvérem nem várta el tõle, hogy eladja...csak egyszerûen õ rájött, hogy bizony elég veszélyes játék a motorozás...és szeretne hazaérni a lányához.
Amúgy meg,ha a párod attól akar eltiltani, amit imádsz...akkor miért is van melletted? Miért kér olyat,ami neked nem jó? Végülis úgy jó voltál neki vmikor,nem?
A cigirõl nekem sem volt könnyû lemondani...de tudom,h ez nekem is jó...és csak a saját kedvemért nem tettem volna le.
(Már nem vagyok vele...cigizek,de sokkal kevesebbet)
de sztem ez alap,h a másik kedvéért bizonyos dolgokról lemondasz
csak ismételni tudom magam
"csak én nem magyarázok alapvetõ dolgokat
sztem ezek evidensek"
hogy tuttira úgy van-e
régen alapvetõ volt, hogy a Föld lapos...
sok ember él aki nem szereti magát,
magával állandóan elgédetlen
küzdeni a jobbért teljesen felesleges, mert minden így tökéletlenül jó, és úgy boldogít igazán...
csak én nem magyarázok alapvetõ dolgokat
sztem ezek evidensek
és feleslegesen minek fecséreljek erre szót?
ha nem szeretném minek élnék? miért küzdenék,h jobb legyen?
persze vannak napok amikor kevésbé vagyok jóban magammal...de azért ez nem számottevõ
ha én magam nem szeretném, akkor mástól hogyan várnám el,h szeressen? ez a közhely következett volna megállapításként?
Egyébként önmagad szeretetével hogy állsz? Szereted önmagad?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ez is egy hibám 😄
h ha vmivel nem értek egyet...képtelen vagyok befogni a pofám :/
persze amikor a szituáció engedi...csak akkor...van mikor ezt nem tehetem meg
mellesleg te is beszálltál a vitába 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
csak én feleslegesnek tartok ilyen elemi dolgokat agyonboncolni
vagy boldog vagyok vagy nem...tök mindegy,h ez a teljesség érzése e
#5604-re is igaz ez
nem idealizálom a dolgokat
ha csak a teljesség/tökéletesség tenne boldoggá...igen ritkán lennék boldog
van még boldogabb boldogság? szerintem nincs.. és ha nincs akkor az amitõl boldognak érzed magad csak a legjobb lehet.. legalábbis annak érzed.. vagyis a teljesség érzése jár át..
a probléma az amikor valaki nem törekszik a tökéletességre, s
a felfedett hiba korrigálásába nem kezd, ignorálja azt
A disznó hentesekkel körülvéve a szarban, az igaz gyöngyöt széttiporva, egy vödör mosléktól is boldog, s az orgazmusa 30 percig tart...
Nos?
semmi sem tökéletes soha
egyszerûen boldog vagyok
olyankor is látom a másik hibáit...csak egyszerûen nem törõdöm velük