22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #9055 figyelj salsoul, egy nőt ha felelőtlenül szeretsz(mindennél jobban) és kihasználja a felelőtlenségedet az ribanc, aki viszonozza és kordában tartja a felelőtlenségedet az szeret téged zagzán, erre akartam rákérdezni, hogy van-e valaki aki téged utóbbi módon szeret... -
#9054 az ember megszületik, körülötte összi-vissza használják a szeretet szót, és belenő egy olyan világba ahol szeretet nem jelent más mint a másik embert narkónak használni és/vagy kedvelni valamit ami személyes gyönyört, élvezetet okoz, és plusz még ennek függőjévé válni
a szeret szót a mai értelmben véve nem látok különséget aközött, hogy valaki egy nőt szeret, vagy az alkoholt szereti, vagy a narkót szereti, vagy az autót, vagy a pizzát - ugyan azért szereti mindet, és mindért megtesz annyit, hogy a "mind" viszont szeresse, már amennyire a "mind" vissza tud szeretni -
#9053 ahogy minden/mindenki mást is, ám ez szóba nem fogható -
Rundstedt17 #9052 Miniatűr aggyal nem lehet könnyű XD. -
#9051 jesszus, és még meritek azt mondani, hogy a nők érthetetlenek...! -
Rundstedt17 #9050 nem.az a tag,mint sok más férfi úgy gondolta hogy menő ha sok nőt dugott,de ha nő már nem szűz akkor ribanc és bemocskolásnak venné ha vele szeretkezne:DDDDD. -
#9049 ...most lusta vagyok megkeresni, de emlékszem, hogy panaszkodtál... pl. a volt barátnődre... persze, biztosan megvolt rá az okod, de sztem neki is megvoltak a maga okai -
clio1616v #9048 Az amit leírtál logikus valóban, de úgy éreztem igazgástalanul hurrogtál le... -
clio1616v #9047 valaki írta korábban, hogy annyira szereti a párját, hogy azért szeretkezik más nőkkel nehogy bemocskolja az igaz szerelmét... remélem nem így :) -
clio1616v #9046 légyszíves idézd, hol vetítem ki a problémáimat a nőkre általánosságban
nem panaszkodtam senkire és általánosságban sem panaszkodtam nőkre, lehet valamit félreértettél
amire reagáltál hozzászólásomban azt kérdeztem salsoultól, hogy van-e olyan nő aki őt szereti most a női rokonain kívül...
ezzel a kérdésemmel azt akartam kideríteni tudja-e milyen az az érzés amikor szereti valaki őt mint férfit -
Rundstedt17 #9045 szerinted?nagyon elvont módon szeretheti őket:D........ -
clio1616v #9044 jó akkor én cserekereskedek, de te hogyan szeretsz egy nőt? -
#9043 Ahogy fogalmazol, úgy válaszolok. Te általánosítasz, én téged hurroglak le. Szerintem eléggé logikus. -
#9042 Ha már itt tartunk, nekem édesanyám egyik barátnőjének a lányával volt ilyen "intim viszonyom". :)
Nagyon kicsi voltam, de arra emlékszem hogy kettesben maradtunk egy sötét szobában, és kipróbáltuk a csókolózást. Én mondom, nem lehet elég korán kezdeni! :D
-
clio1616v #9041 nekem olyan mindegy, jó akkor én vagyok vén
ha ez neked örömet okoz, akkor nem akarom a boldogságodat és az ahoz vezető számításaidat keresztülhúzni..
mint mondtam ami nem fontos nekem azt nem veszem komolyan, de ha neked ez lényeges akkor legyen ahogy akarod, nekem nem fontos... -
Rundstedt17 #9040 ehhez a felfogáshoz az.korosztályában már sok nő kinőhettet ebből. -
#9039 nézd clio, én ezt a legjobb esetben is csak adok kapoknak, cserekereskedelemnek látom -
clio1616v #9038 csak puszit adtunk egymásnak :) ő volt a legszebb :))) (számomra) -
#9037 te vagy túl vén -
clio1616v #9036 tévedsz, elsődlegesen neki akarom hogy jó legyen és attól leszek boldog ha látom hogy neki jó... másképpen hogyan tudnék őszintén örömet okozni neki? -
clio1616v #9035 szerintem a ribancságban is, csak elbeszélünk egymás mellett mert még fiatal vagy -
#9034 mert azért csinálod, hogy elsődlegesen NEKED örömet okozzon, és csak másodlagosan/sokadlagosan másnak - ezért önzés -
ba32107 #9033 Nekem is
Mi mindig a délutáni csendespihenő alatt smároltunk :D
(meg kéne keresni, hátha emlékszik még rám) -
Rundstedt17 #9032 ebben egyetértünk XD -
clio1616v #9031 ha nekem örömet okoz az hogy valakinek örömet okozok akkor az áruld már el miért önzés?
vagy akkor mi az önzetlenség? de ha itt jössz az istened önzetlen szeretetével, aki egy mese, akkor inkább bele se kezdj... köszi -
clio1616v #9030 neked mit jelent a szeretet? -
#9029 önzös >>> önzés -
#9028 nem derült ki
önzés, ha azért, azzal a céllal szeretek, hogy nekem legyen jó
hogy közben mi történik, és ez a közbenső történet mennyire jó, örömteljes a másiknak, az már mellékes - az önzés önzös marad, hiába a mézesmáz -
clio1616v #9027 a ribanc már elmondtam az, aki nem szeretetet vár el, hanem a szeretet nem fontos, más értékek fontosabbak, előbbrevalóbbak -
#9026 egymás kölcsönös kihasználására, kizsákmányolására gondolsz sunyin mézesmázba öltöztetve szeretetnek bélyegezve? -
clio1616v #9025 a következő hozzászólásomból kiderült miért nem csupán önzés az ha szeretsz valakit -
Rundstedt17 #9024 nem vetted észre hogy ez nem működik,illetve hogy baromság?:D
De így legalább tökéletesen látom hogy ki vagy.Egy olyan típus aki elsősorban a jó külsőre bukik,és egyfajta kényszert érzel hogy megtegyél érte vmit(főként szóban):D...,és ezért szeressen téged.jah ha ezért nem szeret akkor beskatulyázod ribanc kategóriába...
Csak az a probléma hogy a szeretettel nem egyenlő..... -
clio1616v #9023 az a lényeg, hogy a szeretet az egy olyan dolog hogy a másiknak azért okozok örömöt, hogy az ő örömétől nekem jó legyen
ha ezt viszonozza az akit szeretsz, akkor köcsönös egymásnak örömetszerzés valósul meg ami kompromisszumokkal egyensúlyban tartható -
#9022 ja meg önzés -
clio1616v #9021 igen ez természetesen így van, mivel a dolgoknak nem is áll érdekükben, hogy te csinálj valamit -
#9020 ez biznisz, meg félelem s nem szeretet -
clio1616v #9019 ha valaki szeret, az megtesz érted olyan dolgokat amiért cserébe azt várja, hogy szeresd -
a fontos és komoly dolgokat nem érdekli, hogy te fontosnak és komolynak veszed-e őket vagy sem -
#9017 előbb azt kéne tisztázni, hogy mit értünk pontosan azon a szón, hogy "szeret" -
clio1616v #9016 Ami fontos azt komolyan veszem ami nem azt nem...
utolsó reagálásodat személyesnek érzem, de nem értem miért vagy ilyen