22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gameplusz
    Menthetetlen vagy...
  • clio1616v
    de ez a szerelem velejárója
  • clio1616v
    nem mert hiába szeretsz bele valakibe ha ő nem szeret, akarhatod te hogy ne szeretsd, nem fog sikerülni az sem, ez sem
  • salsoul
    hosszú távon a (puszta szerelemből) több üröm származik mint öröm
  • salsoul
    akarattal döntöd el - ígyis úgyis
  • cucma
    erre van a már közhelyessé vált mondás:
    a szerelem vak...
  • clio1616v
    azthiszem megállapíthatjuk, hogy te a szerelmet ellenzed mint olyant...
  • clio1616v
    a szerelemnek pont az a lényege, hogy nem döntheted el akarattal kit szeretsz és kit nem... az már megjátszás
  • salsoul
    nem (csak) szerelmesnek kell lenni, hanem egy pillanatra megállítani a fáklyás menetet és józanul körbenézni, hogy mivan'
  • Rundstedt17
    Jóh nevezhetjük szerelemnek csak az adott illető ne kezdjen maga köré legendát építeni,síránkozni stb.......
  • clio1616v
    már kérdeztem tőle, hogy úgy volt-e... de válasz nem érkezett

nem hiszem hogy szégyenlni való
  • gameplusz
    Aham. Hát, te se voltál még szerelmes, így.
  • salsoul
    inkább megkívánás első látásra...
  • gameplusz
    Jó hát én is ismerek olyat akinek szerintem fingja sincs az igazi dolgokról, közben meg "ilyen meg olyan szerelmes vagyok". Van ilyen ;)
  • cucma
    Sül barátunk jól eltűnt... Nem tán már is ott alszik? :D
  • Rundstedt17
    Aha csak szokása egyeseknek hogy így meg úgy szeret vkit és mégse viszonozza milyen szar alak stb és nagy dolgot csinálnak belőle:DD.....
  • gameplusz
    Mit szedsz? Én ilyet nem mondtam. Csak annyit, hogy van szerelem első látásra... Ennyi. Nem túl bonyolult.
  • Rundstedt17
    fura vagy
  • clio1616v
    nem az nekem nem gond sőt...
  • Rundstedt17
    ugyan már, gyereke volt ami mégiscsak gondnak bizonyult:DDD....
  • clio1616v
    nem a hibái tudódtak ki :)) nem az őszinteségével voltak gondok, hanem hazudott egy olyan dologban, ami a kapcsolatunknak fennmaradásával összeegyeztethetetlen tény...

miért mondasz olyan dolgot amiről nem is tudod hogy mi?

• Rundstedt17
    Aha,de a biokémia nem jogosít fel semmire....
  • cucma
    ne vitatkozzatok már! lehet SÜL épp kézen fogva sétál álmai nőjével a parkban, ti meg vitatkoztok, hogy ki adott jobb tanácsot...
  • Dick Riddick
    Kioktatásból jeles.
  • Dick Riddick
    Dehogynem.
  • salsoul
    még csak biokémia sem: önhipnózis
  • cucma
    ne bonyolítsátok már ezt túl! inkább szorítsunk együtt Sül-nek, hogy sikerüljön neki!
  • gameplusz
    A szerelemhez nem kell feltétlen ismerni a másikat. Ez csak biokémia.
  • Rundstedt17
    nah igen csak látta de már szereti:D.....
  • salsoul
    Szereti?
    Nem is ismeri, azt sem tudja milyen ember, hogy összeillenek-e... nem korai még itt szeretni, ragaszkodni, kötődni?
  • gameplusz
    Azért nyilván kicsit másabb a szitu ha olyan csajhoz közelítesz, akit mondjuk szeretsz, mint valami sima csajhoz... És ez sosem fog változni.
  • salsoul
    jóhát' akkor féljél ha neked szükséged van félelemre a boldogsághoz

már hogy ne lenne tutyimutyi?
    Ha egy csajhoz fél odamenni, akkor az életben az egyéb dolgait hogy fogja intézni, az élet egyéb területein hogy fog kiállni magért, vagy a barátnőjéért, családjáért?

a hibák meg tudódjanak ki azonnal, és azonnal zárjanak rövidre mindent amit rövidre zárhatnak, mert ez előbb vagy utóbb ígyis-úgyis meg fog történni, hiába az önámítás, és jobb ha előbb történik meg

lásd saját esetedet az idősebb nővel...
    ős is "félt hogy nem tökéletes és ha a hibái kitudódnak a fiú előtt akkor nem lesz vonzó" és mire jutott ezzel a technikával? Na mire? Nem sok jóra...
  • salsoul
    nem is az ő hozzászólására ment az amit írtam
  • gameplusz
  • clio1616v
    attól hogy valaki fél odamenni egy csajhoz nem feltétlenül tutyimutyi...

ilyenkor igazából attól fél hogy nem tökéletes és ha a hibái kitudódnak a lány előtt akkor nem lesz vonzó...

mivel senki nem tökéletes, így hibái vannak... aki tudja a hibáit és ad másik véleményére pláne egy olyan lány véleményére akitől akar valami komolyat, az természetes hogy fél...

lehet tudja hogy el kell mondni a hibáit majd, de természetesen nem úgy megy oda a csajhoz hogy azokat lássa meg a csaj először...

minnél többször érik majd olyan kellemes meglepetések, hogy a csajok a hibáit elfogadják annál maga biztosabban fog odamenni egy következő lányhoz

ez korfüggő hacsak nem olyan mint Lirionék voltak, hogy szándékosan amelyik lány megtetszik odamennek és nyomják a csajozós szöveget... aztán vagy összejön vagy nem.. nekik el fog veszni a varázsa, ami pontosan ez a félelem és annak feloldódása...
  • Dick Riddick
    Mindig bírtam ezt a "belső" dolgot. Vese, máj vagy tüdő? Ez itt a kérdés! :)
    Szerintem ne várj egy percet sem. Ha jó alkalmat találsz, menj oda hozzá, és beszélj vele. Ne próbálj más lenni mint aki vagy, abból nem lesz semmi jó. Legyél magabiztos, és végig mosolyogj.
    Nem kell hosszú lére ereszteni, elmondod hogy felkeltette a figyelmedet, és rákérdezel hogy nem jönne-e el veled valahová valamikor (azt már te tudod hogy hová és mikor). Talán nem is kérdezni kellene. Csak egyszerűen: Gyere el velem ide és ide. Én legalábbis ezt tenném.
    A lényeg a magabiztosság. Ha kosarat kapsz, elköszönsz tőle, és mész a dolgodra.
  • Dick Riddick
    Ezt a szöveget... :)
    Nem azt írta hogy retteg, járni sem tud a félelemtől. Csak annyit hogy bizonytalan.
    Te aztán tudod oltani az embert.
  • salsoul
    persze, és a nőnek majd biztosan imponálni fog a fos, meg a pelenka szaga....

neki még az egyszemélyes, csak rá tartozó (önbizalmi, önképi, önmeghatározási) házi feladatait kell elvégeznie, s aztán mehet majd csajozni
  • berlinboy6329
    Na látom készül vmi,hajrá Sül!

9092:honna tudod,hogy tutyimutyi?Ismerkedés nem midnenkinek megy ugy,mintha lemenne a boltba kenyérért...Attól,hogy fosik kicsit,nem jelenti azt,hogy ilyen marad mindig...
  • cucma
    Csak okosan! majd számolj be mi történt :D legyél tökös :D