Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#nezze>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Dedeee. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

chhaya
Ezektõl az általánosításoktól felszaladnék a plafonra. Nem olyan ritkák a normális csajok, mint páran azt hiszik. -.-

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Anaid
"Az a két álmodozó ma már álmodni nem mer,
Az a két álmodozó ma csupán két álmos ember...."

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

SuperCharger
Igen, lényeges, én meg csak azt akartam mondani, hogy nem mindenkinek ugyanakkora mértékben. Nekünk jobban.
A pasinak, aki a millióival dicsekszik, nem annyira, ahogy annak a nõnek sem, akit pont ez érdekelt. És õk valószínûleg pont emiatt találnak csodásan egymásra.

Inkább ne álmodozz. Nincs jó vége, soha. Már ha abba tudod hagyni.

Anaid
Én se azt mondtam, hogy evidensen csóró kell hogy legyen, csak azt akartam volna kifejezésre juttatni, hogy a szerelem (szeretet) lényeges.

Mellesleg az ember saját tapasztalatai befolyásolják a véleményét. Én visszahúzódóbb vagyok, ha gazdag pasival találkozok. Oka is van, bár igyekszem róla nem tudomást venni, de pár alkalommal (nem párkapcsolati területen) igen gazdagok jól belerondítottak az életembe. Más nõk hajthatnak rájuk, én kaptam leckét a gondolkodásmódjukból, ami miatt óvatos vagyok velük. Tudom, tudom nem mind olyan, majd ha találkozom egy nem olyannal elhiszem. Ha nekem egy pasi azzal dicsekszik, hogy x milliót keres havonta, akkor elkerülöm. Hogy miért? Csak azért, mert azt tapasztaltam, hogy pár gazdag ember a pénzt elõrébb helyezi az embernél és ez nekem nem tetszik. Ennyi. Nekem ilyen jellegû elõítéletem van. Le tudnám lazán vetkõzni, ha találkoznék ellenpéldával...Még álmodozom egy kicsit....vagy már nem, lehet már nem..

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Talán az itteni hozzáállást a nõkkel kapcsolatban legjobban Csáth Géza egy mini novellája jellemzi legalábbis nekem az jut az eszembe:
Józsefnek hítták. Felnõtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nõgyûlölõ lett.

Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyõzõdésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nõgyûlölettõl. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert õ Königsbergben élt.

A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetõség nem áll elõ. József tehát nõgyûlölõ lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az õ kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!

És mégis, egy napon tûzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézõbe ment.

Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sõt, a franciás fûzõ is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:

- Ön igen idõs, uram, a leányom nem lehet a felesége!

József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elõ. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betûkkel felírta egy papírosra:

"A nõi nem bûnei." Írta és kiadja: József.

Azután késõ éjszakáig írt.

Sok itt a József😄

Egyetértek talán nem ribancoknál kellene próbálkozni😊.....

ÚRISTEN!Ekkora hülyeséget még komolyan nem olvastam itt egész fórumos pályafutásom alatt!
10 bõl 9 leszarja hogy dúsgazdag vagy-e vagy sem,legalábbis biztos hogy nem azért fognak szeretni.....
De FORDÍTSUK MEG AMIT MONDASZ:egy csaj jogosan mondhatná a férfiaknak nincsenek is érzelmeik ha a jó csaj akkor úgyis azt hazudod hogy szereted....
Bírom ezt a kettõs mércét...nagyon...

És most azt várod hogy sajnáljunk vagy mit?<#szomoru1><#levele>

salsoul
Ezernyolcszázhetvenbõl:
"Általján fiatalemberek legfeljebb a dresszúrában és nem a nevelésben vagy észben különböznek egymástól. Hisz esze kevésnek van, nevelése pedig egynek sem."
Grove4
Én is elmondanám a véleményemet a mai fiatalokkal kapcsolatban,elsõsorban a lányokról van szó,de a fiúkra(legalábbis többségükre) is ráhúzható ez a nézet.Elsõsorban az én korosztályomról mondom el a véleményem(ez csak az én véleményem),és nem akarok senkit megbántani.
Szóval az elsõdleges probléma szerintem azzal van,hogy a lányok és fúk is "túlnõttek" a korukon.Hány és hány olyan fiatalt látsz ,aki minden hétvégén a discókban issza részegre magát,a lányoknak ki sem esik a cigi a kezükbõl,és az adja a rangot,aki a legjobban "baszott be" a hétvégén,alapvetõ problémák vannak itt.Nem azt mondom,hogy ne igyon és ne érezze jól magát,mert be lehet rúgni,meg inni is lehet,de mértékkel és ne mindig az legyen a cél,hogy hú most de berugok a hétvégén.És a legszörnyûbb az,hogy mostmár a lányoknál is ez van és minnél fiatalabban kezdõdik,pedig egy részeg fiúnál,csak egy szarabb látvány van(ebben a témában),egy részeg lány.Épp emiatt,a lányok nem becsülik meg csak a discopatkány "debebaszottahétvégénfiúkat".És ez elszomorító,és egyrészt a magyar társadalom hibája is.Persze vannak kivételek(csak ritka).
Szóval Ritka rendes lányt találni!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SuperCharger
Nem azt mondtam, hogy mindegyik nõ pénzhajhász ribanc. De egy biztos, biztonságos jövõ ígérete igenis vonzóan hat egy nõre, és elõsegítheti érzelmek kialakulását. Azt sem nagyon hiszem, hogy rád nem lenne hatással, és hogy neked száz százalékig a belsõ értékek és az érzelmek számítanak, és bele sem gondolsz, hogy milyen életed lenne mellette, milyen jövõre számíthatsz vele. Ha mégis, hát akkor te vagy az egyik véglet, a pénzhajhász ribanc meg a másik, de szerintem mindkettõnek megvan a maga baja. Az utóbbi elítélendõ, az elõbbi viszont egy kicsit szánalomraméltó. Csak szerelembõl nem lehet megélni, pláne nem vágyakat megvalósítani.

salsoul
Ez nem más mint eccerü' ember oktalan gondolkodása.
Talán nem ribancoknál kéne bepróbálkozni, és azt kéne tudni látni ami van, és nem azt amit látni akarok.

Egyébként zsák a foltját 😉

(Az urak génjébe meg az van, hogy dughassanak, azt' ennyi. Eme önzõ pont körül forog minden. Egyik tizenkilenc a másik egy hijján húsz. Egymás tökéletes komplementerei.)
Az egyetlen értékelhetõ pozitív tulajdonsága, hogy ambiciózus, és eléri amit akar. De hogy......hülye ribanc. Rühellem az ilyen embereket.

Anaid
Egy magyar film jutott eszembe: Meseautó<#vigyor>

Anaid
Tanulságos sztori. Kihasználta a pasikat, amikor fordult a helyzet nem tetszett....Adjon Isten-fogadj Isten. Nemtom miért, de nem sajnálom...Sõt...(lehetett volna pasi is a fõszereplõ, akkor is ez lenne a véleményem)

tigeroo
true

ezt tegnap olvastam el..valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is...
Anaid
Mi ezekben a biztonság-érzet?
Kocsit lehet hitelbõl venni, pénz, pozíció, népszerûség egyik napról a másikra megváltozhat a muki helyzete...Ha változik a helyzet mit csinál a nõ? Otthagyja, keres mást? Ne már! Nem vagyunk ilyenek!

SuperCharger
De ez teljesen normális. Sok nõ a biztonságérzetet keresi a pasikba, és a pénz, kocsi, befolyás, népszerûség mind pozitívan befolyásolja ennek megítélését. Néha, ebbõl a biztonságérzetbõl lehet esetleg szerelem. Esetleg nem.

Anaid
Lesújtó véleményed van, de cseppet sem igaz, illetve alapjában véve én csak magamból kiindulva tudok nyilatkozni...Szal nem tudom, milyen a többség, nálam meg pár általam ismert hölgyekre ez egyáltalán nem igaz.
Nagyon is lényegesek az érzelmek.
Csak egy ellenpélda az enyém: sok évet éltem együtt egy pasival, akinek se lóvéja nem volt, se Adonisznak nem volt nevezhetõ....Van ilyen is.

Animefox
Egyébként nem véletlen hogy a téma mindig a nõkrõl szól hiszen sunyik és gonoszok és a legfontosabb számukra mindig az érdek és a haszon, majd valahol a pénz és a ruha után utolsó helyen van az hogy szerelem. A szerelem a lányoknál mindig az utolsó helyen áll. Ha egy csaj aszondja hogy szerelmes, azt valójában nem arra érti hogy valóban az, hanem a kiszemelt áldozatnak van pénze, kocsija, jól öltözött, népszerû, befolyásos. A nõk egyébként teljesen beleszarnak az érzelmekbe. Az nekik csak az önbizalom miatt kell hogy mindig fel tudják mérni hogy hányadán állnak a faszinál vagy esetleg más csõdörnél... A lányoknak jól kell kinézniük, fontos hogy hogyan néznek ki hiszen bennük van a génjükbe hogy árulni kell a portékát.

Animefox
Lányoknak egyébként minden sokkal könnyebb. Ha egy kicsit is szép, már akkor hülyére tudja magát válogatni. Egy nõ mindig tud többféle lépést tenni. Mindig a nõ dönti el hogy akarja a csávót vagy sem. Addig a faszi csak reménykedni tud hogy valóban sikerült e neki felszedni vagy nem...

Anaid
"Hogy a faszba fog magának találni újra olyat?"

Miért olyat keres? Miért akar kétszer belelépni ugyanabba a tócsába?

Nem biztos, az ember ilyenkor szokta megtanulni általában, hogy a szépség jó dolog, de a belsõ értékek, a másik személyisége az, ami igazán sokat számít egy komoly kapcsolat létesítése szempontjából.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

jhetedikj
Azért rutinosak a népek látom,egyébént is mást írtam akitõl kaptam.😊

anno 1987

Anaid
Nekem is tetszett, kapásból fals nevet írtam...Ki tréfált meg kit? He-he-he...

jhetedikj
Hát ez tetszett!<#idiota>
hehe :-)
<#integet2>

anno 1987

salsoul
A szépség relaítv és önmagában kevés a jó párkapcsolathoz.
Ez a leírt helyzetbõl is jól látható...
salsoul
Szerintem a médiának itt ilyen ostobaság indikátor, kimutató szerepe van. Nekem tetszik <#eljen>

Mellesleg az ostoba, média/trend ide vagy oda is ostoba...
Animefox
Mert nem azért mondom de ha az illetõt elhagyja az a valaki akit nagyon imádott és gyönyörûnek tartott, aki a szemében a legvonzóbb volt, na azzal mivan? Hogy a faszba fog magának találni újra olyat? Neki sokkal nehezebb...

Animefox
Az viszont dúrva ha valakinek szép párja volt és utána már csak rondábakkal tud össze jönni. Az eleve el van ásva, hogy boldog legyen és kívánja az új partnerét...

Anaid
Igen. És nem lebecsülendõ a médiák egyebek ideálteremtõ szerepe sem. A divat, ugyebár.

salsoul
Jedi jól mondja.
Ez nem annak a kérdése, hogy a belbecs szépségeit mennyire értékeljük.

Hanem önismereti, önértékelési poroblémák ezek. Megoldani csak belülrõl az "ön"-bõl lehet (ha van rá igényem), és ha ezeket mindenki egyenként odahaza egyedül elkezdi megoldani, akkor egyszer csak kollektíve megoldódik.
minigirl
Sajna ez manapság nem így megy. Rengeteg olyan embert ismerek, aki azért nem jár egy fiúval/lánnyal, mert nem néz ki úgy, mintha most lépett volna ki egy óriásplakátból.
Persze, nálam is vannak bizonyos határok a kinézetben is, viszont még mindig sokkal fontosabbnak tartom, hogy az éppen aktuális barátom odafigyeljen rám (arra, amit mondok, hogyan mondom, mit akarok mondani vele stb.), ahelyett, hogy azzal bombázzon, mennyire szép vagyok. Merthát, bevallom, szoktam reggelente a tükörrel találkozni, és nem vagyok egy olyan lány, akirõl minden pasi álmodna.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Anaid
Sokakat csábított el a külcsín varázsa, az esetek zömében meg is lett az eredménye....

Kicsit többre kellene kollektíven értékelnünk a "belbecs" szépségeit.

tigeroo
<#eljen>

,,Mindenki feszeng a kamura, mindenki gengszter, mindenki modell, mindenki tökéletes... kinek akarsz bizonyítasz, magadnak? Nézzél tükörbe és bocsáss meg annak akit látsz"
Sir Quno Jedi
Khmmm, szeretnék granulálni! Sajnos TÉNY, hogy súlyos önismereti problémákkal küzd az, aki egyedül abban látja a kiutat, hogy saját testét torzítja el (jelzem vagyonokért és veszélyes mûtétek sorával), abban a hitben, hogy ettõl különb emberré válik, vagy jobban fogják az emberek szeretni, sikeresebb lesz az életben stb.-stb.

Sem jobb, sem okosabb, sem különb nem leszel semmiféle implanttól, avagy mûtéttõl, ezt kéne felfogni. Az anyagi világ nem ad megoldást azokra a problémákra amik az elménkben és a lelkünkben lakoznak.

A gyengeség legnyilvánvalóbb jele, amikor másnak akarunk látszani, mint amik valójában vagyunk és hazudunk másoknak, ill. magunknak is, hogy az illúzió tökéletessé váljon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

norbre
jog? ki mondta hogy jogos?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Anaid
Milyen igaz...

Miféle jogon ítéli el ha nem különb?

Meg a mentalitás azért adott itt..fikázás akit nem dughatnak...

chhaya
Sokkal több a kivétel, csak nem õk vannak reflektorfényben.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

norbre
ami persze valahol igaz is ha mondjuk logikai alapon nézzük, akkor senki nem etalon ugye, így amit kijelent nem mindenkire igaz és követendõ.. bár ez nem egyenlõ a hiteltelenséggel, de majdnem ugyanoda vezet: elméletileg nem hihetsz senkinek 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
hiteltelen ha bünös ítél bünöst? ha azt vesszük alapul hogy senki nem "bûntelen".. és mindenki itélkezik akkor ennyi erõvel mindenki hiteltelen..

Válaszom pedig:Az vesse rájuk az elsõ követ aki bûntelen....hiteltelen ha bünös ítél bünöst...

Anaid
Nincs is bûntelen ember, legfeljebb tagadja...

Sir Quno Jedi
Ok. Akkor elnézést kérek azon hölgyektõl, akik magukra vették, pedig nem is róluk szól! Így jó?! 😄

norbre
egyszer mondta "valaki" és igaza volt.. mindenki ítélkezik még ha nem szándékosan is.. és ki az aki nem "bûnös"?

elsõ randihelynek mien beülõs kávé tea randihelyet ajánlotok?
coffe heaven? az jo mert ott nincsenek pincérek de viszont 5.6.után mindig sokan vannak vmi meghitteb?összebujos?