Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az a két álmodozó ma csupán két álmos ember...."
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A pasinak, aki a millióival dicsekszik, nem annyira, ahogy annak a nõnek sem, akit pont ez érdekelt. És õk valószínûleg pont emiatt találnak csodásan egymásra.
Inkább ne álmodozz. Nincs jó vége, soha. Már ha abba tudod hagyni.
Mellesleg az ember saját tapasztalatai befolyásolják a véleményét. Én visszahúzódóbb vagyok, ha gazdag pasival találkozok. Oka is van, bár igyekszem róla nem tudomást venni, de pár alkalommal (nem párkapcsolati területen) igen gazdagok jól belerondítottak az életembe. Más nõk hajthatnak rájuk, én kaptam leckét a gondolkodásmódjukból, ami miatt óvatos vagyok velük. Tudom, tudom nem mind olyan, majd ha találkozom egy nem olyannal elhiszem. Ha nekem egy pasi azzal dicsekszik, hogy x milliót keres havonta, akkor elkerülöm. Hogy miért? Csak azért, mert azt tapasztaltam, hogy pár gazdag ember a pénzt elõrébb helyezi az embernél és ez nekem nem tetszik. Ennyi. Nekem ilyen jellegû elõítéletem van. Le tudnám lazán vetkõzni, ha találkoznék ellenpéldával...Még álmodozom egy kicsit....vagy már nem, lehet már nem..
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Józsefnek hítták. Felnõtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nõgyûlölõ lett.
Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyõzõdésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nõgyûlölettõl. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert õ Königsbergben élt.
A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetõség nem áll elõ. József tehát nõgyûlölõ lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az õ kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!
És mégis, egy napon tûzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézõbe ment.
Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sõt, a franciás fûzõ is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:
- Ön igen idõs, uram, a leányom nem lehet a felesége!
József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elõ. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betûkkel felírta egy papírosra:
"A nõi nem bûnei." Írta és kiadja: József.
Azután késõ éjszakáig írt.
Sok itt a József😄
10 bõl 9 leszarja hogy dúsgazdag vagy-e vagy sem,legalábbis biztos hogy nem azért fognak szeretni.....
De FORDÍTSUK MEG AMIT MONDASZ:egy csaj jogosan mondhatná a férfiaknak nincsenek is érzelmeik ha a jó csaj akkor úgyis azt hazudod hogy szereted....
Bírom ezt a kettõs mércét...nagyon...
"Általján fiatalemberek legfeljebb a dresszúrában és nem a nevelésben vagy észben különböznek egymástól. Hisz esze kevésnek van, nevelése pedig egynek sem."
Szóval az elsõdleges probléma szerintem azzal van,hogy a lányok és fúk is "túlnõttek" a korukon.Hány és hány olyan fiatalt látsz ,aki minden hétvégén a discókban issza részegre magát,a lányoknak ki sem esik a cigi a kezükbõl,és az adja a rangot,aki a legjobban "baszott be" a hétvégén,alapvetõ problémák vannak itt.Nem azt mondom,hogy ne igyon és ne érezze jól magát,mert be lehet rúgni,meg inni is lehet,de mértékkel és ne mindig az legyen a cél,hogy hú most de berugok a hétvégén.És a legszörnyûbb az,hogy mostmár a lányoknál is ez van és minnél fiatalabban kezdõdik,pedig egy részeg fiúnál,csak egy szarabb látvány van(ebben a témában),egy részeg lány.Épp emiatt,a lányok nem becsülik meg csak a discopatkány "debebaszottahétvégénfiúkat".És ez elszomorító,és egyrészt a magyar társadalom hibája is.Persze vannak kivételek(csak ritka).
Szóval Ritka rendes lányt találni!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Talán nem ribancoknál kéne bepróbálkozni, és azt kéne tudni látni ami van, és nem azt amit látni akarok.
Egyébként zsák a foltját 😉
(Az urak génjébe meg az van, hogy dughassanak, azt' ennyi. Eme önzõ pont körül forog minden. Egyik tizenkilenc a másik egy hijján húsz. Egymás tökéletes komplementerei.)
Kocsit lehet hitelbõl venni, pénz, pozíció, népszerûség egyik napról a másikra megváltozhat a muki helyzete...Ha változik a helyzet mit csinál a nõ? Otthagyja, keres mást? Ne már! Nem vagyunk ilyenek!
Nagyon is lényegesek az érzelmek.
Csak egy ellenpélda az enyém: sok évet éltem együtt egy pasival, akinek se lóvéja nem volt, se Adonisznak nem volt nevezhetõ....Van ilyen is.
Miért olyat keres? Miért akar kétszer belelépni ugyanabba a tócsába?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
anno 1987
Ez a leírt helyzetbõl is jól látható...
Mellesleg az ostoba, média/trend ide vagy oda is ostoba...
Ez nem annak a kérdése, hogy a belbecs szépségeit mennyire értékeljük.
Hanem önismereti, önértékelési poroblémák ezek. Megoldani csak belülrõl az "ön"-bõl lehet (ha van rá igényem), és ha ezeket mindenki egyenként odahaza egyedül elkezdi megoldani, akkor egyszer csak kollektíve megoldódik.
Persze, nálam is vannak bizonyos határok a kinézetben is, viszont még mindig sokkal fontosabbnak tartom, hogy az éppen aktuális barátom odafigyeljen rám (arra, amit mondok, hogyan mondom, mit akarok mondani vele stb.), ahelyett, hogy azzal bombázzon, mennyire szép vagyok. Merthát, bevallom, szoktam reggelente a tükörrel találkozni, és nem vagyok egy olyan lány, akirõl minden pasi álmodna.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Kicsit többre kellene kollektíven értékelnünk a "belbecs" szépségeit.
,,Mindenki feszeng a kamura, mindenki gengszter, mindenki modell, mindenki tökéletes... kinek akarsz bizonyítasz, magadnak? Nézzél tükörbe és bocsáss meg annak akit látsz"
Sem jobb, sem okosabb, sem különb nem leszel semmiféle implanttól, avagy mûtéttõl, ezt kéne felfogni. Az anyagi világ nem ad megoldást azokra a problémákra amik az elménkben és a lelkünkben lakoznak.
A gyengeség legnyilvánvalóbb jele, amikor másnak akarunk látszani, mint amik valójában vagyunk és hazudunk másoknak, ill. magunknak is, hogy az illúzió tökéletessé váljon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
coffe heaven? az jo mert ott nincsenek pincérek de viszont 5.6.után mindig sokan vannak vmi meghitteb?összebujos?