22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #9295 nem akarattal szerettem ki belőle, megszűnt a szerelem teljesen magától, és ha akartam volna sem tudtam volna már szerelemmel szeretni... -
#9294 érdekes
ha ez valóban így lenne, akkor még mindig együtt lennél azzal a csajjal aki átvert korát illetően...
de akarattal (ésszel) kiszerettél belőle...
most akkor?
részemről én döntöm el, hogy kibe leszek szerelmes
most akkor?
ez nem szerelem?
ha az idiotizmus és dilattanizmus feltétele a szerelemnek akkor én köszönöm szépen nem kérek belőle -
clio1616v #9293 jó nagy hülyeséget mondtál...
ugyanis nem te döntöd el hogy szerelmes leszel-e, akarattal (ésszel) nem lehet befolyásolni...
amiről te beszélsz az nem szerelem.. ugyanis a szerelem az akaratodtól független dolog
az hogy a napba belenézel és hogyan, az akarattal befolyásolható -
Stupid Peach #9292 :DDD -
#9291 A kérdés kb olyan mintha azt kérdeznénk, hogy:
- lehet-e atomerőművet ész nélkül tervezni/üzemeltetni?
- lehet-e ész nélkül házat tervezni/építeni?
- lehet-e ész nélkül sétálni az utcán?
- lehet-e ész nélkül vezetni?
- lehet-e ész nélkül költekezni?
- lehet-e ész nélkül villanyt szerelni?
- lehet-e ész nélkül gombát szedni majd enni ebédre?
- lehet-e ész nélkül a Napba nézni?
Ugye?...
Persze mindent lehet, csak ugyan úgy csodálkozás nélkül büszkén tudni kell viselni a következményeket...
-
clio1616v #9290 majd később kifejtem :) -
Stupid Peach #9289 ez jó tömör lett:D -
clio1616v #9288 igen
nem
de az
nem kell észt belevinni, ha már gondolkodsz rajta, hogy megéri nekem szerelmesnek lenni... az már régen nem lesz szerelem -
Stupid Peach #9287 Érdekes dolog ütött szöget a fejembe..
Érdemes-e a mai világban ész nélkül szeretni?Ha igen, nem túl kockázatos?És ha a szerelem észnélküli, nem megbocsájható-e az, ha valaki félrelép, ha szerelemből teszi?
És ha nem, mennyi realitást, mennyi "észt" kell belevinni? -
clio1616v #9286 nehéz megtalálni azt a lányt, aki éppen engem keres ^^ -
#9285 A topik címéről annyi jut eszembe, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten válogat... egy mutatós csaj akiért sokan döglenek megteheti, hogy vált egy jobb partnerre, mert miért ne tenné...
A átlagos lányok közt van sok rendes is, csak őket nem szokták észrevenni ^^ -
#9284 ezért is értelmetlen az egész topik úgy ahogy van mindenestül
(barátaid leolvassák rólad anélkül, hogy látnád - már ha van szemük a dologra) -
#9283 Igazad van. Viszont az már, hogy ki hogyan építget, egyáltalán nem fórumtéma. Sőt, részemről még a legjobb barátaimnak sem beszélek ilyesmiről, csak nagyon vázlatosan. :) -
#9282 Ettől félek én is.
Meg senki más sem. -
#9281 persze mert nem a megtalálni a nagy cucc, hanem a megtartani, építeni -
#9280 ez van ricsárd, te itt már nem rúghatsz labdába -
#9279 Egészen pontosan ezzel lehet kinyírni. Korábban volt itt azért normális beszélgetés is. Ezen nincs is mit magyarázni, elég megnézni az utolsó pár oldalt, többet mond ezer szónál.
-
#9278 Az elkeseredett emberek menedéke -
#9277 Minek írjon bárki is bármit a saját életéből? Ha valaki jelzi, hogy talált valakit, lehurrogjátok, vagy kárörvendtek, miszerint: úgysem fog sokáig tartani. :) Nem mintha baj lenne, én szivesen olvasgatom a filozofálást is, csak gondoltam, jó, ha innen is látjátok. :) -
#9276 mellesleg a topik attól nem nyírodik ki, hogy az előző 150-200 hozzászólást tartalmazó oldalra kerül többek közt mert a tiedhez hasonló benyögésen túl senki más nem tud semmi mást írni? -
#9275 mennyivel egyszerűbb lett volna ha azt mondod magadban, hogy ez engem most nem érdekel, nem olvasom
az egész élet filozófia
minden azon múlik, hogy mit hogyan közelítesz meg, reagálsz le -
#9274 Egy pár ember már beírta hogy talán átestetek a ló túlsó oldalára. Bár nem biztos hogy van idő elolvasni a nagy hozzászólás áradatban.
Sokféleképpen ki lehet ám nyírni egy topikot, ez például egy nagyon jó módszer. Főleg hogy egy óra alatt egy oldalnyi termés jön, aminek a 99%-a filozófiai értekezés, jó hosszú lére eresztve. Ember legyen a talpán aki elolvassa. Ha pedig valakinek nem tetszik, húzzon innen.
De isten ments hogy félbeszakítsam, csak bátran, a már megkzdett úton! -
#9273 oké, ha így akarjátok legyen így
ám ettől még simán lehet másképp is ;)
márha az ember leküzdi a tehetetlenségét... -
clio1616v #9272 Szabolccsal tudok egyetérteni -
#9271 hát ha mindenképp ragaszkodsz ehhez akkor (számodra) legyen így
számomra másképp is működik ;) -
#9270 hozz elő jobb eddig meg nem vitatott vitatémát és váltani fogunk
addig meg ez van...
mellesleg én sem szóltam be nektek mikor számomra teljesen érdektelen felszines dolgokon cseverésztetek -
#9269 Miért alapvető emberi dolog egymás segítése? És mi motiválja az embert, hogy segítsen?
Én még nem találkoztam olyan hosszabb kapcsolattal, amiben mindig minden passzolt, mindig volt közös nevező, és az egyik félnek sem kellett engednie, akár csak egy kicsit. Ha valaki csak egy ilyen kapcsolatot fogad el az valóban a leghatékonyabb módon védi meg magát a csalódásoktól, mert esélyes, hogy nem lesz kiben csalódnia.
Bár nekem sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy akármilyen álláspontra helyezkedik valaki, akkor is meg fognak jelenni az életében a kompromisszumok. -
#9268 Az összes eddigi vitátokat (nagyjából ötven oldal) össze lehetett volna foglalni körülbelül három mondatban.
Nem is csodálom hogy mindenki beleun.
-
#9267 akkor távozz innét ;) -
clio1616v #9266 nem is a megfejtésükről van szó... -
cucma #9265 nem fórumozva kell megfejteni a nőket... -
clio1616v #9264 az elfogadni szót miért kerülöd, az csak egy szó... te töltöd fel negatív jelentéssel -
clio1616v #9263 én akkor érzem azt, hogy ha valaki nekem segít nem kihasználásnak, ha én is viszontsegítek neki... és ez nem üzlet ez lelkiismereti kérdés -
#9262 szerintem meg amíg más/jobb témával nem tudtok előjönni addig itt is jó -
#9261 Miért is kellene másik topikba mennie?
Egyébként szerintem is keményen túlkomplikáltátok ezt a dolgot.
Inkább itt kellene folytatnototk. -
#9260 nem, nem mindig
ilyenkor ezt be kell látni és tovább kell lépni -
#9259 mert szerintem alapvető emberi dolog egymás segítése
(más kérdés mikor ez kihasználásba csap át - akkor ott helyre kell tenni a dolgokat) -
#9258 akkor menjél másik topikba, vagy hozz föl más témát -
cucma #9257 túl komplikáljátok már ezt... -
#9256 hol van ebben kompromisszum?