22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
nem, nem mindig
ilyenkor ezt be kell látni és tovább kell lépni -
mert szerintem alapvető emberi dolog egymás segítése
(más kérdés mikor ez kihasználásba csap át - akkor ott helyre kell tenni a dolgokat) -
akkor menjél másik topikba, vagy hozz föl más témát -
cucma #9257 túl komplikáljátok már ezt... -
hol van ebben kompromisszum? -
clio1616v #9255 ez a beszélgetés nem a vsről szól... közelebb visz titeket is a nehéz rendes lányt találni probléma megoldásához -
cucma #9254 azt javaslom nyissatok egy salsoul vs clio1616v topicot.... -
És mindig létezik közös nevező? -
Tényleg.. Salsoul: Te miért szoktál másoknak segíteni? -
clio1616v #9251 ezzel is egyet tudok érteni így ahogy leírtad -
clio1616v #9250 látod hajlandó vagy te a kompromisszumra... csak nem annak nevezed, hanem önzetlenségnek -
mindegy is
mindenki saját sorsának kovácsa
ha elégedettek vagyunk azzal amit kovácsoltunk akkor minden okés
ha pedig nem a kívánt eredményt kapjuk, akkor pedig bizony változtatni kell a kovácsolási eljáráson
vagy továbbra is ugyan olyan szart fogunk kovácsolni
ennyi a lényeg -
csak más van a fókuszpontjában -
clio1616v #9247 a megértésed meg nulla -
a kérdés költői -
clio1616v #9245 mert?
-
te egy aljas számító mocsadék vagy... -
clio1616v #9243 ugyanezt mondtam én is.. de az én logikai soromat nem fogadod el, pedig az úgy működik
megérted a problémát:
1-tudsz segíteni - tehát segítesz mert önzetlen vagy vagy nem vagy önzetlen és tudod hogy ha most segítesz neki akkor később elvárhatod hogy ő is segít rajtad hasonló helyzetben
2-nem tudsz segíteni - ezesetben elfogadod, ha önzetlen vagy akkor keresel alternatívát, ha önző akkor szarsz bele, vagy csakazért keresel alternatívát, hogy később számíthass a segítsésére viszonzásképpen -
csak az olcsó utánzatukat -
ebben az esetben a szeretetet és a szerelmet nem neked találták ki -
clio1616v #9240 én szoktam önzetlen lenni és az nekem rossz, nem tudom hogy lehet az önzetlenség jó, mert akkor az már nem az... -
ha engem felhívna: vagy segíteni mennék, vagy azt mondanám, hogy most ezért-azért nem tudok segíteni, vagy azt, hogy megpróbálok valamit intézni
mindezt anélkül, hogy a megértés vagy az elfogadás műveletét igénybe vettem volna -
ezt csak te tennéd -
én sem
az önzetlenség valami olyan dolog lenne ami nekem rossz? Ha igen miért? -
clio1616v #9236 ideges és elégedetlen leszel, megpróbálsz elmenni és balesetet szenvedsz részegen, de ez esetben a megértésedet elrontottad, mert ha megérted hogy mi van akkor nem csinálsz hülyeséget :)) -
mert hamis képben lesz -
clio1616v #9234 az önzetlenséget nem várom el senkitől ;)
úgy tegyen nekem jót, hogy neki az ne legyen rossz -
közös nevezőn -
és ha nem fogadom el akkor milyen eshetőségeim vannak? -
Miért? -
Én sem értem, hogy működhet kompromisszumok és elvárások nélkül egy intimebb párkapcsolat. -
clio1616v #9229 pl haverod lerobban az autópályán elmondja mi történt vele... szerinted azért mondta el hogy a válaszod az legyen a panaszára, hogy - Megértettelek...
következő lépés... elmegyek segíteni neki, ha tudok változtani a problémáján
ha meg nem akkor elfogadod a helyzetet belenyugszol és megmondod, hogy -Hívd Józsit, mert én már ittam 5 korsó sört... -
számodra -
igen? hm... -
akkor mégsem úgy gondolod
gondolom ismeretlen fogalom számodra az önzetlenség -
amit megértesz az már nem okoz problémát, nehézséget, nem kell sem tolerálni, sem kompromisszumálni' -
clio1616v #9224 ezzel is egyetértek, mivel nem létezik a szó hagyományos értelmében nem valóságos létező csak egy kitalált érzékelhetetlen... -
nem -
nincs mit kipróbálni rajta -
nem véletlen nevezzük őket érzéseknek és nem szavaknak
egy érintéssel, mosollyal, nézéssel több érzelmet lehet elmondani mint a teljes magyar szókinccsel