Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Khömm... Nem tudom, hogy milyen csajokkal találkoztál, de elég érdekes, amit itt leírtál.
Példa: tetszik egy srác. Elmegyek vele randizni. Össze is jövünk. Aztán egy jó darabig nem fogok mást elvárni tõle, mint amit én is megtennék: keressen. Persze csak akkor, ha érdeklem. Ha nem, akkor hagyjuk a fenébe, ennyi.

Asszem, te nagyon rossz véleménnyel vagy a nõkrõl, gondolom többször vágtak át, mint amennyit megérdemeltél volna, de azért szerintem mégsem kéne általánosítani...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

MrSpock
Igen ebben azért van valami,és nem értettelek félre.Ezért is írtam hogy mások az alapok. Akkor minden nõ azt nézi mit profitálhat a kapcsolatból,az érzelmek mellõsek? Vagy csak olyanba lesznek "szerelmesek"akibõl-tõl profitálhatnak?Hmm ez eléggé nyomasztó,és elgondolkodtató egy helyzet.De tudom ezt is képesek cáfolni,fõleg akik milliárdosokkal járnak:-)

Go Jeff Go!!!!

Animefox
Akkor félre értettél... a nõknek üzlet a kapcsolat.

MrSpock
Ohh pusztán üzleti alapra helyzeted a kapcsolatokat:-)
Végülis ez is egy meglátás,ki mit profitálhat belõle.Érzelem akkor másodlagos ezek szerint.

Go Jeff Go!!!!

Animefox
Nem érted öregem? A srác közli a csajjal a tényeket de a csajoknak nem az kell amit te hiszel!!! A csaj megnézi a te paklijaidat, megnézi a lapokat amik nálad vannak, addig nem tud lépni... Tudnia kell hogy nyerhet e és hogy te jó biznisz e vagy...

MrSpock
Miért egy normális férfinak nemlehet érzelme?
Én pusztán érzelmi alapon közelítek a dolgokhoz.
Csak legyen már annyi egy nõben is+férfiban is,hogy ha nemtetszik akkor megmondja ennyi,és akkor tudod mi a helyzet nem?Te is megmondod egy lánynak hogy ezért meg ezért nemjössz be,bocsi sajnálom.Nem ez a tiszta eljárás?És ez nem megbántás,nem bunkóság,vagy egyéb,és simán vállalható is.
Tehát én speciel ha nemtetszik egy lány,udvariasan,kedvesen,bár nehéz,mert tudom hogy lehet rosszulfog esni..megmondom,hogy igazából mi lehet kettõnk kapcsolata akadálya. Abszolúte nem úgy kezdtem hogy külsõleg valaki hátrányos,az egész mondandómat lennt.
Hanem a közös szimpátia minden,csak az érzelmek elszabadulnak egy egyik féltõl,és a másik meg hmmm tanácstalan,meg nemérti hogyan,s miért.
És kihangsúlyozom,mind lehet férfi-nõ.
És ez nem panaszkodás csak egyszerû érdekesség,ami megbonyolítja a viszonyokat.
Egyébként ez a topik mirõl is szól kedves Runstedt 17?:-D
Igenis vannak rendes lányok!Ezt alátudom támasztani,csak néha logikátlan az érzelem.:-)

Go Jeff Go!!!!

Animefox
Igen!

Minden nõnek van önkritikája. Pont ezért vannak nekik mindenrõl elképzeléseik. Eleve minden nõ úgy kezd kapcsolatot hogy már elõre eldöntötte hogy a fiútól ezt meg azt meg amazt akar. Egy nõ sose azzal van elfoglalva hogy húúú õ most mennyire szerelmes. Egy nõnek mindig volt és mindig lesznek elvárásai. A nõk beállították magukról mindig azt a látszatot, ami végül is bennük van a vérükben, hogy õk érzelmes lények... Nem azok csak sunyik.

Egy nõ mindig szemrebbenés nélkül tud hazudni. Ha hûtlenek, akkor azt azzal indokolják hogy a fiúk a hibások mert nem adtak meg nekik mindazt amire egy nõnek szüksége van. Ez lényegében egy száz pontos lista.

Újra mondom egy nõt könnyû megszerezni, de megtartani annál nehezebb, mert míg egy háziállat hûséges okos lény, addig a nõk ostobák és gazdájuk ellen fordulnak. Hiába megadtál a nõnek mindent, õk mindig többet akarnak. Hajlamosak minden jót elfelejteni és szeretnek erõsen csak az együtt eltöltött rossz pillanatokra gondolni és ezt fel is hánytorgatják elõszeretettel.

A nõk 99% azt vallja hogy a férfiak képtelenek a normális házasságra és a nyugodt kapcsolatra, mert õk csak egy valamit ismernek, mégpedig a SZEX és a SZERELEM!!!!

Ez a különbség hogy õk nem jönnek és panaszkodnak itt.hm talán ez a különbség a két nem között.a nõ gyakran csak tûr szótlanul,még manapság a férfiak látványosan rinyálnak hogy bezzeg mert a kocsi nincs mer hülye a csaj...értsétek már meg bármennyire is hihetetlen a nõknek is lehetnek érzelmeik nemcsak a férfiaknak....

Azért fordítsuk már meg😄.Kedves ms spock te mennyire értékelnéd ha egy olyan lány aki nem tetszik,nem is igazán figyelsz rá,mégis le akarná hozni neked a csillagokat?😄.A legtöbb férfi(én is)azt mondaná bezzeg ez a csaj akit leszarok, tapad folyamatosan,a másik akinek meg csillagoznék engem szar le talán az õ szemében te is az vagy(reménytelen tapadó) ami neked egy átlagos lány aki rajong érted😄

salsoul
Szerinted > számodra
salsoul
Szerinted mit jelent az, hogy figyelmességgel vagy valaki iránt, hogy valakit megértesz?
MrSpock
Jah ha ez ilyen egyszerû lenne,hogy csak ennyi kell!
De sajna nem így van...

Go Jeff Go!!!!

salsoul
pl figyelmességet, odafigyelést és abból fakadó megértést?
mert ez gyógyír mindarra amit felhoztál szerintem
Na, most felsoroltad ugyanazokat a pontokat, amik minket férfiakat is idegesíteni szoktak a nõkkel kapcsolatban - és mi is folyton ugyanezt kérdezzük a nõktõl: mégis mi a fenét várnak/akarnak tõlünk? Én sem értem a nõket. Egyszer azt akarják, hogy kedves legyek velük, a tenyeremen hordozzam õket, én legyek a mintalovag, máskor meg azt akarják, hogy legyek velük erõszakos, üssem meg õket, okozzak nekik fájdalmat... pff, na ilyenkor akadok ki a nõi nemen <#csodalk> Mit akarnak, nõverõ vadbarmot kinevelni belõlem? <#nemtudom>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
#5982:
Amirõl te beszélsz azt úgy hívják, hogy fekete lyuk: ami válogatás nélkül mindent elnyel. Esetleg pszichológus.

Én úgy gondolom, hogy mielõtt elárasztok valakit minden “szarral” puszta szeretetbõl és szükségérzetbõl, elõbb emberszámba veszem, figyelmességet, tiszteletet, tapintatot gyakorolok felé, s így nem traktálom olyan dolgokkal még ajándékból sem, amikkel csak fárasztom, untatom, tetszését tuttira el nem nyerem – hiába is okozzák nekem azok, azok adása (maszturbáció ugye) a világ legnagyobb örömeit.

#5984:
Én guru? Ne nevetess!

Talán inkább az a fontos kérdés, hogy figyelsz-e rá, megérted-e. Mert ha figyelsz rá, és megérted, akár anélkül, hogy bármit is mondana, és tekintetbe veszed, abban az esetben sosem lesz az, hogy “szeretetbõl” ráerõlteted magadat, jóindulatodat, kedvességedet – ami pont a ráerõltetés és/vagy rossz idõzítés miatt ugye visszájára sül el.
Nem könnyû ám ez...
MrSpock
Pontosan ez a helyes irány!Persze vannak akik elején leszögezik,de aztán mégis úgy alakul a dolog,hogy nemlehet mit tenni csak érzelemmé alakul a másik fél szemszögébõl,pedig tudná hogy nem lehet.De annyi és olyan jelzést kap,hogy egyszerûen képtelen szabadulni.
Ez ami késõbb teljesen kikészíti lelkileg,És a másik,mondjuk nõ,meg nemérti hogymi van,hisz õ csak...

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Egyetértek,ha egy férfi aki szeret,lehozza a "csillagokat" a nõ igenis mosolyogva fogadja el tõle,mert nem mindenki hajlandó erre.
De persze ha nem kell,akkor kár erõltetni,és lehet tovább keresni azt aki neki"megfelel".

Go Jeff Go!!!!

minigirl
Semmit nem kell elfogadnom... És én nem tudnék úgy élni, hogy tudom, hogy kihasználom valakinek az érzelmeit... Nem vagyok politikus, van gerincem...

#5983: Látom, te megértesz. 😊

MrSpock
Te látom itt nagy guru vagy!
"Egyébként észrevetted, hogy nem válaszoltál Anaid kérdésére?"
Hogy mit akarunk mi férfiak? Erre gondoltál? Mások nevében nem beszélhetek
Én jómagam egy lánytól annyit,hogy értékeljen,a személyiségem,hogy egy "rendes"fiú vagyok.Semmi többet,hogy esélyt adjon,hogy igenis lehessen hinni hogy vannak még igazán jó emberek kiknek a lélek,a mások szeretete a fontos.Tudnak adni,és örülnek mindennek amit kapnak.
És ez nem egyenlõ azzal hogymások nyakában csöpög! Jah egyébként a nõk szokták hiányolni ha egy férfi nem mondja ki hogy szeretlek!
Kielégítõ a válasz?
És bocs ha valaki nem tárgyként próbálja kezelni a nõket!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Jó ha nemvagy képes viszonozni,de sok esetben az a baj,hogy jaj de csodálatos vagy meg minden,ritka kincs,meg egyebek,de az akiért mindez vagy,igazából nemakar mert kerget esetleg valami megfoghatatlan illúziót.Pedig egyszerûbb lenne nem,hogy bocsi,ne hari,de nemjössz be!
Te megmondod ez fair dolog,fõleg az elején amikor még nincs semmi érzelem esetleg a másik fél részérõl.

Go Jeff Go!!!!

SuperCharger
De ha nem azért teszi ki érted a szívét-lelkét, mert viszonzást vár, hanem azért mert NEKI van rá szüksége, hogy valakinek lehozhassa a csillagokat az égrõl, akkor igenis el kell fogadnod. Elég, ha te cserébe mosolyogsz, és megköszönöd a csillagokat.

SuperCharger
Miért, te már voltál mindegyik, ugyanazon párod mellett?
Ne akarj egyszer az egyik, egyszer a másik lenni. Ne próbáld meg kitalálni, milyen nõre vágyik a párod, és olyan lenni, annak semmi értelme.
Nagyon ritka az olyan mértékû egymásratalálás, hogy ne kéne mindkét félnek valamennyi kompromisszumot kötnie. Viszont,a hogy MrSpock is mondta, valamiért erre a nõk a kevésbé hajlandóak.

minigirl
Hogy miért nehéz elfogadni, hogy valaki a szívét-lelkét kitenné értem? Csupán azért, mert van bennem annyi emberség, hogy ha tudom, hogy nem vagyok képes viszonozni, akkor inkább "elzavarom" az illetõt... Ha kölcsönös, az jó, de ne hozza le nekem senki a csillagokat az égrõl, ha én azt nem akarom. Én sem szivesen fárasztom magam "feleslegesen", tehát mástól sem várom el.

salsoul
Ez "tényleg szinte mindenét odadná, a lelkét,mert érzi,hogy õ lenne az igazi számára" mindig bûzlik az érzelmi instabilitástól és a pótmutter kereséstõl. Egyfolytában a másik nyakában csöpög, és ha a másik nem mondja ki percenként, hogy szeretlek összeomlik a világ.

És amikor eljön az a pillanat, hogy akkor mindenét, lelkét oda kellene adnia válópert kezdeményez és eliszkol egy másik csajhoz akinek szintén odaadná a lelkét, mindenét...

Egyébként észrevetted, hogy nem válaszoltál Anaid kérdésére?
MrSpock
Hmmmindez általánosítás! Oda-vissza megy holott igenis mindkét félnél vannak rendes emberek.Miért nehéz egy lánynak elfogadni ha valaki tényleg szinte mindenét odadná, a lelkét,mert érzi,hogy õ lenne az igazi számára.És ha mondjuk nem úgy van hogy külsõleg juj nagyon gáz.Mert ugye azért számít az is.És bármely hihetetlen vannak még férfiak akik nemcsak a szexre mennek.Kellene egy kis kompromisszum a lányoktól is,hogy lássák nem a herceg a fehér lovon,de istenem hogy szeret(ne) engem,és tudom,hogy boldoggá tud tenni.Ideált hajszolják,és majd õ,majd õ,de végül kevesen érnek révbe.
A rendes fiúknakmeg esélyük nincs,pár rendetlen srác után. Vagy már mikor ottvan egyedül 1-2 gyerekkel elváltan..és..kellene mostmár egy.

Go Jeff Go!!!!

Anaid
Úgy lehet alkalmazni, ahogy itt páran, hogy csak a lányok tehetnek mindenrõl? Pedig a fiúk milyen rendesek? Én fordítva tapasztaltam, de mindegy. Nem értem a férfiakat: ha okos vagyok az a baj, ha nem az a baj, ha adok az a baj, ha kérek az a baj, ha negedékeny vagyok az a baj, ha makacs, az a baj, ha nem tudok ezt azt, az a baj, ha tudom az a baj....Mi a fenét akartok ti férfiak?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
"Én is így látom sajnos. Megy a duma tõlük, hogy milyen rendesek, szeretnivalók, stb. Csakhogy én még nem találkoztam olyannal, hiába bizonygatják többek közt itt is."

A biztosat sosem kell bizonygatni, a nyilvánvalót sosem kell magyarázni.
Ergó... aki mégis bizonygatja és magyarázza...
salsoul
Az önámításból, vágyálmodozásból való felébredéshez kellenek hetek, hónapok, évek, évtizedek, életek...

A vak pedig természetébõl kifolyólag nyilván nem láthatja meg még a nyilvánvaló jeleket sem.

A másik tényezõ pedig az a káosz és tudatlanság ami az emberek fejében uralkodik szerelem, párkapcsolat témában.
Gondold csak végig, hogy honnan származnak a szerelmi, párkapcsolati ismereteid, tudásod hogy lásd mire alapozol.
clio1616v
Én kedves vagyok ha megérdemli. Õ pedig rendes ha megérdemli.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ez azért van, mert mindenki a saját ideáljait keresi-hajszolja ahelyett, hogy legalább egy kicsit odafigyelne másokra, a körülötte lévõkre.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

MrSpock
Az igazság az ,hogy rendes lányok igazán léteznek.
Csak mindig mást találnak meg,ennyi,eki esetleg nem olyan rendes velük,mint ha te lennél.Persze ha úgyérzed,hogy önmagad az vagy.Valljuk be mindenkinek volt már olyan lány aki nagyon tetszett,és legszívesebben a csillagot is lehozná az ember,fõleg ami az érzelemket érinti.És ez a lány,esetleg imád,szeret,kedvel ahogy lehet,de mégis azt mondja,hogy legyünk barátok!Hiába vagy csodálatos ember a szemében,igazi érték,de mégsem téged választ.Te értetlenül állsz,és a szíved meg majd szétszakad,ez hogylehet,hisz ha anynira jó vagy miért?
Ez amit igazán nemlehet megfejteni..pedig elég tapasztalt vagyok..fõleg e téren..és mégis,ez egy különleges dolog.Tudom egy barátság lehet örökké tart,de ugye azt látni,hogy akit szeretsz más karjaiba omlik.
Sokkal rosszabb mindennél,mert ha együtt vagy valakivel,és vége,tudod mi volt a hiba,vagy nemillettetek össze,de mégis megpróbáltátok.
Vannak rendes lányok,és rendes fiúk is,és nem is azt jelenti hogy külsõre esetleg hátrányosabbak lennének.
Érdekes ez az egész,de ez van.

Go Jeff Go!!!!

Ha már az önkritikáról esett szó:

"Soha életemben nem voltam még beképzelt, nem is leszek"

Biztos? Én bevallom, nemegyszer voltam már beképzelt. Csak ha már önkritika, akkor itt is lehet alkalmazni 😊

Anaid
Tudod mi a beképzeltség ellenszere? Csodaszer: az a neve, hogy önkritika. Neked van? Nekem pl. igen. Soha életemben nem voltam még beképzelt, nem is leszek. Az önkritika a legjobb ellenszere a beképzeltségnek.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Oh ostoba Józsefek😄.de hogy lássátok kivel van dolgotok 23-25 alattiaknál elég egyszerû a képlet és felvázolom😄.2 csoport a végtelenig egyxerûre vázolva:jó csajok és rondák vagy lelki sérültek,csalódottak.az egyik csoport az oltogatásra bukik a jobbik:p.jah kivétel minimál nem is érdemes megemlíteni.aki meg adni akar válaxa a vexteseket😄

Én is így látom sajnos. Megy a duma tõlük, hogy milyen rendesek, szeretnivalók, stb. Csakhogy én még nem találkoztam olyannal, hiába bizonygatják többek közt itt is.

#5939: Nem olyan régen pont te mondtad, hogy már nem olyan egyszerû semmi, nem fekete-fehér a világ. Akkor most mi ez a konkrétum, hogy "nem ribancoknál kéne bepróbálkozni"? A ribancságot lehet szûkebb, valamint tágabb értelemben is érteni. Nemhogy ránézésre, sokszor még több hónapnyi együttélés után se lehet egyértelmûen meghatározni, hogy ki az. Szóval ameddig valaki nem tudja bizonyítani hosszú ÉVEK alatt történõ viselkedésével, hogy témyleg "rendes lány", addig nincs mirõl beszélni. Csoda, hogy jelenleg rossz kilátásaim vannak?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Amilyen hangulatban vagyok, még a végén egyetértek veled.

Animefox
Mi az hogy nem vagy alkalmas hosszabb távra???? Nem te tehetsz arról hogy megbízol a másikban és kedveskedni akarsz neki... Egyszerûen az összes nõ egy liba... Még a randáknak is elszáll az agyuk és azt hiszik magukról hogy királykisasszonyok.

salsoul
Errõl most olyan dolgok jutnak eszembe, mint mikor az alkoholista magyarázza, hogy õ nincs beállva, vagy mikor egy hülyegyerek, hogy õ mindent tud.

(Rendes ember nem létezik, max nap mint nap rendességre, rendesebbségre törekvõ - mert tudja azt, hogy rendes sosem lehet, csak napról napra rendesebb. És õ lehet csak a rendes ember.)
SuperCharger
Éppen elég ritka rendes lányt vittek már el elõlem, dehogy szólok. Rendes srác vagyok, nem hülye. 😊
(na jó, majd ha már én megtaláltam magamnak, szólok...)

Sir Quno Jedi
Ugyan, mondtam én, hogy fájlalom. Nekem bejönnek a rosszlányok is. Csak azok másra...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sanyix
jaja majszojjá 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

😄 szólj, ha megvan 😊

SuperCharger
Biztos van valami fórum valahol, ahol õk fájlalják, hogy nem lehet rendes pasit találni. Meg kéne találni.

Sir Quno Jedi
Jaja, elõfordul nemde! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anaid
Bocs, nem személyeskedés meg nem is feltételezés volt, csak nálunk a volt páromnak ez a duma volt a takaró...

Sir Quno Jedi
De én még azt sem mondom, hogy nincsenek "rendes lányok", csak éppen azok ott vannak, én meg itt és azok foglaltak, vagy sosem találkozom velük úgysem. ÉS ha mégis, elsétálunk egymás mellett szótlanul, zárkózottan. Ennyi. Esélyek a pincében...

Sir Quno Jedi
Inkább ne is beszéljünk errõl. Én már kezdem nekiszánni magamat, hogy életem végéig (vagy azon is túl 😄) agglegény maradok. Jobb ez így. Nõ helyett kutyákat tartok (odahaza) és örömésbódottá! 😄

Esetleges alkalmi kapcsolatok meg nem tuják megsebezni az embert, mert nem adja ki magát (bár azok is ultraszarul tudnak esni). Évekre vissza tudja vetni egy-egy ilyen blama az embert.

Anaid
Jé! Mik vannak.
Neked nem mondtak olyan hatalmas baromságot, hogy te tehetsz róla mert túl rendes és megbocsájtó vagy ezért kanászodott el melletted? Nálad nem volt ilyen duma?

Sir Quno Jedi
Nemtom, nem vagyok más. Csak magamról tudok és én túlontúl rendes is vagyok. Nem is én mondom, hanem õk (lányok). Korrekt vagyok, becsületes és szeretem elhalmozni azt aki fontos nekem, nomeg nagyobb bizodalmat helyezni belé, mint amire valójában méltó lenne valaha is... ééés ezt igyexenek is általában kihasználni (már amelyik). Ezért nem is vagyok szvsz. alkalmas hosszabb távra semmire sem, mert mellettem még az angyalok is elkanászodnak.

Persze lehet, hogy egyszer valaki fel tud nõni a feladathoz és megszolgálja a belé vetett bizodalmat, de én már nem is reménykedek ebben.

Szvsz. egyfajta lény van ezen a világon, aki képes ennyi tiszta szeretetet és ragaszkodást korrumpálódás nélkül elviselni és õszintén viszonozni, az pediglen a KUTYA! OSU! Sorry...

Anaid
Miért, te rendes vagy? Vagy cakk pakk kérdezhetném, ti pasik rendesek vagytok?