22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#9335 oké, ha van ötleted, hogy miként lehet pl egymáshoz nézve diszharmonikus színeket, vagy hangokat harmonikussá tenni,- a sehogyon túl - akkor szólj mert érdekel a dolog -
#9334 nézd meg mit írt tigeroo!:
""-kedvenc filmem xy.
-hát nekem az annyira nem tetszett"
*kínos csönd*
" -
cucma #9333 nem feltétlen. ha picit lassabb az észjárásod és egyből nem tudsz kapcsolni még nem jelenti azt, hogy nincs közös téma, amivel továbblehetne gördíteni...
mesélj már nekünk valamit a kapcsolataidról, ha már ennyire bölcs vagy... -
#9332 Hmm.
Amikor valaki olyasmit ír be, hogy hogyan lehetne egy kapcsolatot beindítani vagy megfelelően szinten tartani, akkor számíthatunk tőled egy olyan nem kimondottan pozitív reakcióra, miszerint az össze nem illő dolgokat úgyis kár erőltetni.
Ha valaki olyasmit ír be, hogy szétment a párjával, mert nem illettek össze, akkor nagy valószínűséggel ugyancsak számíthatunk egy olyan hsz-re, hogy nem ápolták eléggé a kapcsolatot.
Kicsit negatív vagy.
Vajon miért?
A kérdés költői. -
#9331 Pedig szerintem a nem egyező véleményeknél még könnyebb is tovább vinni a beszélgetést, egyszerűen csak vissza kell kérdezni... ha nem tetszett a film, miért nem? Milyen filmet szeret? Estébé. :) Persze ha a másiknak nincs kedve beszélgetni, vagy túlságosan is eltérők vagytok, akkor kár erőltetni. -
#9330 a kérdés költői
ez az a téma aminek a címe:
miként forszírozzuk össze az össze nem passzoló dolgokat
ősszepasszoló emberek közt egyébként ilyen kérdés fel sem merül
(mint ahogyan egyébként az ürítés kérdése sem merül fel ha nincs gond az ürítéssel) -
#9329 A "kínos csönd" khömm... Gázos. Ha az ismerkedésnél gyakran előfordul, akkor fújhatod az egészet, mert nem érdekled annyira a lányt, hogy úgy érezze, valamivel folytatnia kell. Na meg persze ha erőlködni kell a csevegéssel, annak sem nagyon van értelme. Én már próbáltam, és nagyon ráfáztam. -
#9328 Erre énis eléggé kíváncsilennék....
Mert ez valahogy mindig csak úgy megtörténik... -
#9327 na kérdés:
ha van egy ember, akivel közös témát szeretnék, meg hosszú beszélgetéseket, akkor hogyan lehet a legkönyebben eljutni erre a "bizalmi" szintre? tudjátok, ahol már nem kínos az, ha nem egyezik a vélemény, hanem ellehet poénkodni, és jön az egész magától:
"-kedvenc filmem xy.
-hát nekem az annyira nem tetszett"
*kínos csönd*
szóval az ilyen eseteket szeretném elkerülni
azt tudom hogyha mind a két fél hajlandó erre az ismerkedésre, akkor könnyű. nah de mi van akkor, ha az egyik fél erőlködik csak ilyen bájcsevegésekkel? hogyan lehet átbillenni ezen az első akadályon, hogy megnyíljon a két fél egymásnak? -
clio1616v #9326 nem értékeli... de nem kell magadra venni nem rólad beszélek -
#9325 van olyan, nem is kevés... sőt ebből van a több...
van olyan ismerősöm is aki azért mert rendőrnek, hogy majd törleszthessen... -
#9324 Hű, vajon miért gondolja, hogy a törődés és gondoskodás alapvető, talán mert tényleg annak kellene lennie? :/ -
kenomy #9323 Ide is írhatod, ha akarod, ahogy neked jobb! -
kenomy #9322 Benne vagyok, írj meg privátra a rossz tulajdonságaid! -
clio1616v #9321 tegyünk egy próbát... ha lány vagy, a hozzászóülásaid alapján úgy tűnik...
ismerkedjünk meg! úgy hogy először nem a jó tulajdonságainkat mutatjuk hanem mindent amiről azt gondoljuk rossz..
mit szólsz? -
kenomy #9320 Egy nőnek kell a törödés legalább is hogy időnként nőnek éreze magát! Egy kapcsolat meg két emberen múlik! Adok-kapok. Ha te adsz törödést a párodnak akkor ő is törödni fog veled, de ha ő nem törödik veled, akkor ott baj van. -
kenomy #9319 A másik fél kiismeréséhez idő kell, mert először mindenki a jó oldalát mutatja. Idővel viszont úgyis előjön az igazi személyisége a másiknak. Ja, és a rózsaszín köd is elmúlik. :) -
clio1616v #9318 én meg pont azt tapasztaltam, hogy kevés a törődés és az odafigyelés, mert, ha már megkapta a nő amit akart törődésben utána már más lesz fontos... alapvetőnek gondolja majd... -
kenomy #9317 Szia!
Meg kell ismeri a másikat! -
kenomy #9316 Nem a lányokkal van a gond, hanem a pasikkal. Nem tudnak dönteni bizonyos dolgokban, aztán meg csodálkoznak hogy szakítás lesz a vége. A legtöbb pasi azt hiszi, hogy a pénz a legfontosabb dolog, pedig néha elég lenne egy kis oda figyelés és törödés. -
clio1616v #9315 attól függ milyenek a preferenciáid -
kenomy #9314 Ritka rendes lányt találni??? És normális pasit olyan könnyű?
-
clio1616v #9313 csak kihasználnak a nők és a férfiak is a nőket ez így van rendjén, az a jobbik esetha kölcsönösen akarjátok egymást kihasználni és nem egyoldalú -
clio1616v #9312 én ismerek és bosszút is állt rendesen :D
az okoz csalódást akinek nem hisznek egy idő után... -
#9311 Dugd meg és kiderül! Ha hagyja és nem leszel beteg, meg ő sem terhes és a pasija sem ver péppé, akkor okés! AZ már ne zavarjon ha halálos beteg és utána ő hal meg, ahhoz semmi közöd! :D -
#9310 de szerinted akkor van olyan ember (direkt nem nőt írtam) aki inkább csak azért keres meg utólag xy-t hogy aztán jól pofára ejtse direkt, előre megtervezve? vagy elképzelhető hogy inkább az álláspontja változott meg a személyről és mostmár azért keresik egymást, mert esetleg megkedvelte? -
#9309 általában (az emberek nemtől független) leges-leges-leges-n(n tart végtelen)leg-leg-leg-leg-leg-n(n tart végtelen)-leg utoljára keresik, nézik meg a problémák okát saját magukban
mindig sokkal könnyebb másokat okolni, és másokat bünbaknak megtenni, másokon torolni... -
bcrics #9308 áá dehogy:D -
#9307 ti ismertek olyan nőket aki csalódásuk után direkt bosszút akarnak állni egy férfin (akiben csalódtak), vagy azért.. próbálnak őkis változtatni és keresni a megoldást? -
bcrics #9306 jee,metalcore -
clio1616v #9305 miau ^^ -
#9304 Szerintem igen, igen nem. :D és csak ésszel... -
#9303 használom
de továbbra sem tudom, hogy honnét tudod, hogy én nem tudnék bárkibe beleszeretni? -
Stupid Peach #9302 ebben van valami:) -
clio1616v #9301 használd az eszedet ne csak akkor amikor szerelembe kell esni... -
#9300 honnét tudod, hogy nem így van? -
clio1616v #9299 igen ez akkor igaz is lenne ha bárkibe bele tudnál szeretni, de ez nem így van -
#9298 és én vagyok a görcsös számító... aki számításból dob el valakit... -
#9297 mint ahogy észnélkül sem, mert akkor sorban jönnek a gyerekek meg a nemi betegségek...
amit én csinálok:
a szerelem amit tesz az annyi, hogy összehoz két embert
mivel a zsrelem önmagában kevés egy kapcsolathoz én amit (pluszban) teszek az annyi, hogy ellenőrzöm azt, hogy ez a két embert a szerelmen túl még mi tudja összekötni. Pl hasonló érdeklődési kör, temperamentum, értékrend, mentalitás...
Hiába vagy szerelmes valakibe, ha ő az egyenlítőn szeret kikapcsolódni, te pedig az északi sarkon. Ebből konfliktusok lesznek. Megpróbálhatjátok megerőszakolni magatokat egymásért, de ez (ész és mérlegelés nélküli szerelem) hosszú távon nem fog működni... -
clio1616v #9296 amit te csinálsz az nem szerelem az számítás...
görcsölve akarattal nem lehet szeretkezni sem...