Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Példa: tetszik egy srác. Elmegyek vele randizni. Össze is jövünk. Aztán egy jó darabig nem fogok mást elvárni tõle, mint amit én is megtennék: keressen. Persze csak akkor, ha érdeklem. Ha nem, akkor hagyjuk a fenébe, ennyi.
Asszem, te nagyon rossz véleménnyel vagy a nõkrõl, gondolom többször vágtak át, mint amennyit megérdemeltél volna, de azért szerintem mégsem kéne általánosítani...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Go Jeff Go!!!!
Végülis ez is egy meglátás,ki mit profitálhat belõle.Érzelem akkor másodlagos ezek szerint.
Go Jeff Go!!!!
Én pusztán érzelmi alapon közelítek a dolgokhoz.
Csak legyen már annyi egy nõben is+férfiban is,hogy ha nemtetszik akkor megmondja ennyi,és akkor tudod mi a helyzet nem?Te is megmondod egy lánynak hogy ezért meg ezért nemjössz be,bocsi sajnálom.Nem ez a tiszta eljárás?És ez nem megbántás,nem bunkóság,vagy egyéb,és simán vállalható is.
Tehát én speciel ha nemtetszik egy lány,udvariasan,kedvesen,bár nehéz,mert tudom hogy lehet rosszulfog esni..megmondom,hogy igazából mi lehet kettõnk kapcsolata akadálya. Abszolúte nem úgy kezdtem hogy külsõleg valaki hátrányos,az egész mondandómat lennt.
Hanem a közös szimpátia minden,csak az érzelmek elszabadulnak egy egyik féltõl,és a másik meg hmmm tanácstalan,meg nemérti hogyan,s miért.
És kihangsúlyozom,mind lehet férfi-nõ.
És ez nem panaszkodás csak egyszerû érdekesség,ami megbonyolítja a viszonyokat.
Egyébként ez a topik mirõl is szól kedves Runstedt 17?:-D
Igenis vannak rendes lányok!Ezt alátudom támasztani,csak néha logikátlan az érzelem.:-)
Go Jeff Go!!!!
Minden nõnek van önkritikája. Pont ezért vannak nekik mindenrõl elképzeléseik. Eleve minden nõ úgy kezd kapcsolatot hogy már elõre eldöntötte hogy a fiútól ezt meg azt meg amazt akar. Egy nõ sose azzal van elfoglalva hogy húúú õ most mennyire szerelmes. Egy nõnek mindig volt és mindig lesznek elvárásai. A nõk beállították magukról mindig azt a látszatot, ami végül is bennük van a vérükben, hogy õk érzelmes lények... Nem azok csak sunyik.
Egy nõ mindig szemrebbenés nélkül tud hazudni. Ha hûtlenek, akkor azt azzal indokolják hogy a fiúk a hibások mert nem adtak meg nekik mindazt amire egy nõnek szüksége van. Ez lényegében egy száz pontos lista.
Újra mondom egy nõt könnyû megszerezni, de megtartani annál nehezebb, mert míg egy háziállat hûséges okos lény, addig a nõk ostobák és gazdájuk ellen fordulnak. Hiába megadtál a nõnek mindent, õk mindig többet akarnak. Hajlamosak minden jót elfelejteni és szeretnek erõsen csak az együtt eltöltött rossz pillanatokra gondolni és ezt fel is hánytorgatják elõszeretettel.
A nõk 99% azt vallja hogy a férfiak képtelenek a normális házasságra és a nyugodt kapcsolatra, mert õk csak egy valamit ismernek, mégpedig a SZEX és a SZERELEM!!!!
mert ez gyógyír mindarra amit felhoztál szerintem
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Amirõl te beszélsz azt úgy hívják, hogy fekete lyuk: ami válogatás nélkül mindent elnyel. Esetleg pszichológus.
Én úgy gondolom, hogy mielõtt elárasztok valakit minden “szarral” puszta szeretetbõl és szükségérzetbõl, elõbb emberszámba veszem, figyelmességet, tiszteletet, tapintatot gyakorolok felé, s így nem traktálom olyan dolgokkal még ajándékból sem, amikkel csak fárasztom, untatom, tetszését tuttira el nem nyerem – hiába is okozzák nekem azok, azok adása (maszturbáció ugye) a világ legnagyobb örömeit.
#5984:
Én guru? Ne nevetess!
Talán inkább az a fontos kérdés, hogy figyelsz-e rá, megérted-e. Mert ha figyelsz rá, és megérted, akár anélkül, hogy bármit is mondana, és tekintetbe veszed, abban az esetben sosem lesz az, hogy “szeretetbõl” ráerõlteted magadat, jóindulatodat, kedvességedet – ami pont a ráerõltetés és/vagy rossz idõzítés miatt ugye visszájára sül el.
Nem könnyû ám ez...
Ez ami késõbb teljesen kikészíti lelkileg,És a másik,mondjuk nõ,meg nemérti hogymi van,hisz õ csak...
Go Jeff Go!!!!
De persze ha nem kell,akkor kár erõltetni,és lehet tovább keresni azt aki neki"megfelel".
Go Jeff Go!!!!
#5983: Látom, te megértesz. 😊
"Egyébként észrevetted, hogy nem válaszoltál Anaid kérdésére?"
Hogy mit akarunk mi férfiak? Erre gondoltál? Mások nevében nem beszélhetek
Én jómagam egy lánytól annyit,hogy értékeljen,a személyiségem,hogy egy "rendes"fiú vagyok.Semmi többet,hogy esélyt adjon,hogy igenis lehessen hinni hogy vannak még igazán jó emberek kiknek a lélek,a mások szeretete a fontos.Tudnak adni,és örülnek mindennek amit kapnak.
És ez nem egyenlõ azzal hogymások nyakában csöpög! Jah egyébként a nõk szokták hiányolni ha egy férfi nem mondja ki hogy szeretlek!
Kielégítõ a válasz?
És bocs ha valaki nem tárgyként próbálja kezelni a nõket!
Go Jeff Go!!!!
Te megmondod ez fair dolog,fõleg az elején amikor még nincs semmi érzelem esetleg a másik fél részérõl.
Go Jeff Go!!!!
Ne akarj egyszer az egyik, egyszer a másik lenni. Ne próbáld meg kitalálni, milyen nõre vágyik a párod, és olyan lenni, annak semmi értelme.
Nagyon ritka az olyan mértékû egymásratalálás, hogy ne kéne mindkét félnek valamennyi kompromisszumot kötnie. Viszont,a hogy MrSpock is mondta, valamiért erre a nõk a kevésbé hajlandóak.
És amikor eljön az a pillanat, hogy akkor mindenét, lelkét oda kellene adnia válópert kezdeményez és eliszkol egy másik csajhoz akinek szintén odaadná a lelkét, mindenét...
Egyébként észrevetted, hogy nem válaszoltál Anaid kérdésére?
A rendes fiúknakmeg esélyük nincs,pár rendetlen srác után. Vagy már mikor ottvan egyedül 1-2 gyerekkel elváltan..és..kellene mostmár egy.
Go Jeff Go!!!!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A biztosat sosem kell bizonygatni, a nyilvánvalót sosem kell magyarázni.
Ergó... aki mégis bizonygatja és magyarázza...
A vak pedig természetébõl kifolyólag nyilván nem láthatja meg még a nyilvánvaló jeleket sem.
A másik tényezõ pedig az a káosz és tudatlanság ami az emberek fejében uralkodik szerelem, párkapcsolat témában.
Gondold csak végig, hogy honnan származnak a szerelmi, párkapcsolati ismereteid, tudásod hogy lásd mire alapozol.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Csak mindig mást találnak meg,ennyi,eki esetleg nem olyan rendes velük,mint ha te lennél.Persze ha úgyérzed,hogy önmagad az vagy.Valljuk be mindenkinek volt már olyan lány aki nagyon tetszett,és legszívesebben a csillagot is lehozná az ember,fõleg ami az érzelemket érinti.És ez a lány,esetleg imád,szeret,kedvel ahogy lehet,de mégis azt mondja,hogy legyünk barátok!Hiába vagy csodálatos ember a szemében,igazi érték,de mégsem téged választ.Te értetlenül állsz,és a szíved meg majd szétszakad,ez hogylehet,hisz ha anynira jó vagy miért?
Ez amit igazán nemlehet megfejteni..pedig elég tapasztalt vagyok..fõleg e téren..és mégis,ez egy különleges dolog.Tudom egy barátság lehet örökké tart,de ugye azt látni,hogy akit szeretsz más karjaiba omlik.
Sokkal rosszabb mindennél,mert ha együtt vagy valakivel,és vége,tudod mi volt a hiba,vagy nemillettetek össze,de mégis megpróbáltátok.
Vannak rendes lányok,és rendes fiúk is,és nem is azt jelenti hogy külsõre esetleg hátrányosabbak lennének.
Érdekes ez az egész,de ez van.
Go Jeff Go!!!!
"Soha életemben nem voltam még beképzelt, nem is leszek"
Biztos? Én bevallom, nemegyszer voltam már beképzelt. Csak ha már önkritika, akkor itt is lehet alkalmazni 😊
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
#5939: Nem olyan régen pont te mondtad, hogy már nem olyan egyszerû semmi, nem fekete-fehér a világ. Akkor most mi ez a konkrétum, hogy "nem ribancoknál kéne bepróbálkozni"? A ribancságot lehet szûkebb, valamint tágabb értelemben is érteni. Nemhogy ránézésre, sokszor még több hónapnyi együttélés után se lehet egyértelmûen meghatározni, hogy ki az. Szóval ameddig valaki nem tudja bizonyítani hosszú ÉVEK alatt történõ viselkedésével, hogy témyleg "rendes lány", addig nincs mirõl beszélni. Csoda, hogy jelenleg rossz kilátásaim vannak?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
(Rendes ember nem létezik, max nap mint nap rendességre, rendesebbségre törekvõ - mert tudja azt, hogy rendes sosem lehet, csak napról napra rendesebb. És õ lehet csak a rendes ember.)
(na jó, majd ha már én megtaláltam magamnak, szólok...)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Esetleges alkalmi kapcsolatok meg nem tuják megsebezni az embert, mert nem adja ki magát (bár azok is ultraszarul tudnak esni). Évekre vissza tudja vetni egy-egy ilyen blama az embert.
Neked nem mondtak olyan hatalmas baromságot, hogy te tehetsz róla mert túl rendes és megbocsájtó vagy ezért kanászodott el melletted? Nálad nem volt ilyen duma?
Persze lehet, hogy egyszer valaki fel tud nõni a feladathoz és megszolgálja a belé vetett bizodalmat, de én már nem is reménykedek ebben.
Szvsz. egyfajta lény van ezen a világon, aki képes ennyi tiszta szeretetet és ragaszkodást korrumpálódás nélkül elviselni és õszintén viszonozni, az pediglen a KUTYA! OSU! Sorry...