22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    figy hülyíti... megvan a régi kapcsolata a csajnak és ha úgy tetszik itt van ha úgy akkor ott...

nem értem meg azokat a nőket akik nem képesek megmondani mi van... se a férjüknek se a párjuknak se a szeretőjüknek se senkinek... titkolóznak aztán mellette meg mindenki hibás csak ők nem...

a másik amit nem szeretek az a szándékos félrevezetés... direkt nem veszi fel a telefont, direkt nem ír semmit vissza... szerintem ezek valami nők lapjában vagy miben azt olvasták, hogy ezzel lehet a férfit mégjobban megtartani/megszerezni... buták nagyon...

ennek a szerencsétlennek meg pont egy olyan jutott, aki a kettő kombója...
  • clio1616v
    viszont büszke lehetsz rá mert okos és nyelvet beszél... a karrierjét pedig támogatnod kell, 1 hónap tényleg nem sok... én nem bírnám ki ^^
  • Dick Riddick
    Nem lehet mellette, mert még nem a pasija. :)
  • minigirl
    Annyira nem. :) Még kerek egy hónap, míg hazajön végre, de azt már féllábon is kibírom. :)
  • clio1616v
    pasija van melletted párhuzamosan
    dobd
  • Steve Q
    Jó neked, minigirl.
  • Anaid
    Sztem nem elnézőség kérdése, nem gondolkodunk egyformán. Még mi ketten sem, pedig mindketten "nőből" vagyunk.
  • minigirl
    Csak én vagyok ilyen elnéző? :)
  • salsoul
    Tovább lépni kell.
    Ha lenn tartása és odafigyelne rád akkor találna időt és alkalmat arra, hogy elmondja mi a szitu.
  • Anaid
    Nem tudom ebben az esetben mi van, velem előfordult, hogy szép mondatok le lettek írva, de személyes tali azt már nem, mindig volt indok, hogy majd, meg majd....Én azóta nem foglalkozom vele. Ha akart volna írhatott volna mailt, de nem. Én inkább túltettem magam rajta, mint hi9tegessen magam, minek, ha találkozni sem akar velem....Okuljon belőle aki akar...
  • Dick Riddick
    Ha szeretne találkozni veled el tudnád érni. Sőt inkább ő keresne téged.
    Amiket leírtál azok csak kifogások, ezeket a problémákat nem veled beszélné meg. És igazából semmi közöd sincs hozzá.
    Szerintem nyugodtan hagyd ezt az ügyet.
  • minigirl
    Lehet, hogy ki van borulva, és nem akar téged terhelni vele. Várj egy picit, hátha újra jelentkezik. :)
  • Voyager88
    Úgy tűnik tényleg ritka rendes lányt találni..kb 2 hónapja megismertem egy lányt a neten, 3 hete pedig meg is volt a személyes tali. Klassz volt, mondta hogy jól érezte magát, kár hogy olyan gyorsan eltelt az idő és szeretne még velem találkozni. Mivel én is így képzeltem el, így azóta mindennap beszélünk, tali sajnos csak 1 volt azóta.
    Múlt héten ugyanis arra hivatkozott, hogy olyan dolog történt vele, ami nagyon nehezen megemészthető, és magának kell megoldania, így hát nem is tudom hogy pontosan mi történt vele. A napokban annyit sikerült kiderítenem hogy családi probléma lehet (elég zűrös a család,édesanyja már nem él, az apjával meg rossz a viszonya, így a maga ura mivel egyedül él). Mondtam neki hogy ha minden rendben lesz akkor majd szól hogy talizzunk. Másnap mondta is hogy jövőhéten (azaz ezen a héten) szeretne velem találkozni.
    Ma találkoztunk volna... Mondta hogy a mai nap jó neki, viszont a részleteket csak előtte való este szeretné megbeszélni, mivel akkor tudja tisztán a másnapot. Ezzel sem lett volna gond, mivel előzőleg is így beszéltük meg előző este a dolgokat. Fel is jött msn-re.. Válaszolni viszont nem válaszolt, egész este rá vártam. Telefon kikapcsolva, így hát sms-t küldtem neki, de még azóta se lett kézbesítve az üzenet. Elnyelte a föld, msn-en se üzent vissza semmit..:S
    Nem tudom mit kéne tennem? Az biztos, hogy én keresni nem fogom. Bosszút állni sem akarok, nem lenne méltó hozzám :) Így hogy nem tudom mi van nehéz bármit is mondani, mindenesetre nem hiszem hogy ne tudott volna engem megkeresni ha van is valami, főleg így h a telóját is kikapcsolta. Szerintem az lenne a legjobb, ha lezárnám vele teljesen a kapcsolatot, mert úgy érzem csak arra megy ki a játék hogy húzza-halassza velem a dolgot :( Viszont ha beszélek vele akkor mindenben bennevan, taliban is, a programokban is..Kérdés hogy tényleg önhibáján kívül van-e ez, vagy valami más is áll a dolog miatt :)
    Sikerült egy nagy regényt írnom mindenesetre :D Na mindegy, nehéz ügy..
  • chhaya #9562
    mrrnyáu
  • minigirl
    anglia
  • clio1616v
    attól függ milyen irányba :)
  • minigirl
    persze :D
  • clio1616v
    az még európa?
  • Dick Riddick
    Nekem nem.
  • minigirl
    Az, hogy a barátom nem 2000 km-re van tőlem. :)
  • clio1616v
    mi az a tökély? :)
  • minigirl
    A szerelem megvan, a boldogság is, csak a tökélyre kell várni egy picikét még. :)
  • clio1616v
    akarommondani 1et tudok :))
  • clio1616v
    1
  • Steve Q
    Kíváncsi lennék, itt hány embernek szól a nyár a szerelemről meg a boldogságról.
  • clio1616v
    Aha :)
  • clio1616v
    Miáúú ^^
  • Anaid
    Hát, ja, ha sok hülyeséget hallunk, olvasunk főleg ha huzamosabb ideig, akkor nehéz nem "belekavarodni"....Emberek lennénk, vagy mi fene...
  • chhaya #9547
    Aza lényeg, hogy a szeretet is meg a hábadrik is csak szavak (az egyikről azt hisszük jelent is valamit), és az ilyen szavakkal nagyon könnyű dobálózni, de igazából nem fontosak. Aza fontos, hogy mi történik / mit csinálsz ezen címszavak alatt. Asszem.
  • clio1616v
    szerintem úgy belezavarodott, annyi hülyeséget hordtam össze ;)
  • clio1616v
    erről beszéltem...
  • Anaid
    Akkor most a hádabrikolás az pozitív, vagy negatív értelmű szlengszó?
  • salsoul
    Nem tudom, hogy szimpatikus vagy-e vagy sem.
  • kenomy
    A viszonzatlan szerelem a legrosszabb,hála az égnek nekem még nem volt olyan.
  • Anaid
    Kicsit leegyszerűsített megfogalmazás.
    Ja, igen ebben ennyi a lényeg, főleg a szerelem jó akkor, ha nem egyoldalú, az a keményebb eset...
  • Anaid
    Komoly? Szimpi vagyok? Pedig mennyit vitatkoztam veled....Na most dobtam egy hátast.
  • kenomy
    A szerelem egyik jelentése vágyakozással, rokonszenvvel, intimitással párosuló érzelem, másik jelentése pedig az ilyen érzelmen, illetve a szexualitáson alapuló tartós érzelmi kapcsolat két ember között. A wikipédia szerint ez a szerelem jelentése. Szerintem a lényeg, hogy te szeress valakit és téged is szeressenek. :)
  • minigirl
    (bocs, csak megőrült a netem :))
  • minigirl
    Naná! :D
  • minigirl
    Naná! :D