Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Az utolsó két kapcsolatomról: mindkét srác azt nyögte be, amikor is rákérdeztem, hogy hogyan is vannak velem, meg a kapcsolattal, határozott "nem tudom" volt a válasz. 😄 Ami ugyebár határozatlanságra utal. 😊 Részemrõl többet is ki tudtam volna nézni mindkettõbõl, de a "nem tudom" egy olyan dolog, amivel egy életre el lehet riasztani. 😊

Hát... Nemtom... Mostanság ismerkedek összevissza, majd kiderül, mi lesz. 😊

"Ja és még annyi, hogy egy nõ akkor marad vonzó a férfinak, ha örökösen bizonytalanságban tartja. ^^" --> Na, ezt már megtanultam. 😊 Én csak kérdezni szoktam, hogy mit akar a másik, sosem kötöm az orrára, hogy én mit akarok. Persze, ha kérdezi, mondok neki valami homály dolgot, ami megnyugtatja. 😊

#6300: Élek, bulizok eleget. 😊 De a "pasiügyeket" nem akarom túlzásba vinni. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
(...)
Csupa talány az asszony, és minden asszonyi talánynak megoldása egy: az pedig a várandósság.
Eszköz az asszonynak a férfi: az asszony célja mindig a gyermek. De akkor mi az asszony a férfinak?
Az igazi férfi két dolgot akar: játékot és veszélyt. Ezért akarja az asszonyt, legveszélyesebb játékszer gyanánt.
Harcra neveltessék a férfi, az asszony pedig arra, hogy megpihenjen nála a harcos: a többi csak balgaság.
A harcos nem kedveli a túl érdes gyümölcsöt. Ezért szereti hát az asszonyt; keserû még a legédesebb asszony is.
Az asszony jobban érti a gyermeket, mint a férfi; ámde a férfi gyermekebb, mint az asszony.
Gyermek rejlik az igazi férfiban: játszani akar. Rajta, asszonyok, fedezzétek fel nekem a férfiban a gyermeket!
Játékszer legyen az asszony, tiszta és finom, akár egy eljövendõ világ erényeinek sugaraiban tündöklõ drágakõ.
Csillagok fénysugara tündököljön szemetekben! (...)
Vitézség legyen szerelmetekben! Szerelmetekkel csapjatok le arra, aki rettegésbe taszít benneteket.
Szerelmetek legyen becsületetek! A becsületbõl máskülönben kevese ért az asszony! Becsületetek legyen tehát, hogy mindig több szerelmet adok, mint amennyit kaptok, és soha ne legyetek ti másodikak.
Rettegje a férfi a szerelmes asszonyt: meghoz az bármi áldozatot, mert õneki minden más dolog értéktelen.
Rettegje a férfi az asszony gyûlöletét: mert lelke mélyén a férfi csak gonosz, ámde az asszonyban ott a romlottság honol.
Kit gyûlöl leghevesebben az asszony? - Így szólott a mágneshez a vas: "Téged gyûlöllek a leghevesebben, mert vonzol ugyan, de magadhoz vonzani nem vagy elég erõs."
A férfi boldogsága így szól: én akarom. Az asszony boldogsága így szól: õ akarja.
“Lásd, épp most lett teljes a világ!” - gondolja minden asszony, mindõn szerelme teljességébõl engedelmeskedik.
Márpedig az asszonynak engedelmeskednie kell, hogy felszínéhez mélységet találjon. Az asszony kedélye felszín, nyughatatlan, viharos hártya a sekély vízen.
Ám a férfi kedélye mély, föld alatti barlangokban zubog folyama: az asszony sejti csupán, de nem érti erejét. -
(...)
A vénasszony pedig így felelt nékem akkor:
(...)
Mily különös, alig ismeri Zarathustra az asszonyokat, aztán meg hogy' fején találja a szöget. Csak nem azért mert az asszonyoknál semmi sem lehetetlen?
(...)
Most pedig ... fogadj el ... egy kisded igazságot! Elég vén vagyok, hogy kimondjam!
Bugyoláld be jól, és fogd be a száját: különben fene mód ordít ez a kisded igazság (...):
"Nõhöz indulsz? A korbácsot el ne feledd!"
Sir Quno Jedi
Ugyan, te még gyereklyány vagy. Éld inkább az éltet nagy betûvel, mert aztán késõbb...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
Nem általánosságban értettem, hogy nem tudod mit akarsz.. persze mindenki ezt akarja amit írtál, de amikor dönteni kell akkor fogalmad sincs hogyan dönts.. ehhez kell amit írtál a pasi határozottsága..

Igen, lehet nem a megfelelõ emberekkel veszed magad körül.. ^^

Ja és még annyi, hogy egy nõ akkor marad vonzó a férfinak, ha örökösen bizonytalanságban tartja. ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

BEAST
Nem, te tenykent kozolted ezt, mintha valami egzakt temarol lenne szo, ahol minden leirhato 1+1 szinten. Mar ahhoz is eleg batornak vagy butanak, esetleg mindkettonek kell lenni hogy valaki olyasmit merjen allitani hogy ki igazi ferfi es ki igazi no. Nem ismerlek teged, nem tudom melyik igaz rad, de nem flamelni jottem ide, csak nagyon szurta a szemem hogy ilyen konnyeden irsz valamirol ami messze osszetettebb dolog.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

minigirl
Tudom, mit akarok: egy határozott pasit, biztonságos kapcsolatot. 😊

Az én tapasztalatom mostanság az, hogy pont a pasik nem tudják, hogy mit akarnak. 😊 ...Lehet, én mozgok rossz körökben. 😊

clio1616v
Csak azt a látszatot keltik, hogy magabiztosak.. és amelyik nõn kevésbé látszik a magabiztossága, az lehet biztosabb magában..

Nem értek mindenki másnál jobban a témához, csak az összefüggéseket raktam össze az eddigi tapasztalataim alapján..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

BEAST
Ha te mondod, biztos ugy van 😄 ... igazabol mar onmagaban az is vicc hogy te ezt tenyleg komolyan gondoltad 😊 De tenyleg, a leirasodbol a 60as evek Kirk kapitanya jutott eszembe... bar az is igaz hogy ezek szerint nagyon sokan nem igazi nok ezen a vilagon, hisz tudjak mit akarnak 😄

Nem birtam megallni hogy ne irjak, annyira tetszik ahogy azt a latszatot probalod kelteni hogy te mindenki masnal jobban ertesz a temahoz <#ejnye1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

clio1616v
igen ez látszik.. a postodból is ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
melyik résszel? 😊
mert nem mindegy..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BEAST
Hatoo... nemistudom <#nemtudom>

😮

minigirl
Egyetértek, de nem 100%ban. 😊

clio1616v
Az igazi férfi tudja mit akar.. az igazi nõ meg nem.. ezért vágyik olyan olyan párra, aki meg mondja mit csináljon.. biztonságot nyújtson neki..

A férfit meg az teszi boldoggá, ha azt érzi, hogy szüksége van rá a nõnek.. és biztonságot nyújthat neki, óvhatja..

Csak azért írtam le, mert lehet van akinek ez nem világos.. ^^

Hm. Te bajod 😊 Viszont a te képed jöhet privibe 😛

minigirl
Nemigazán... 😊

SG-s szépségversenyt nem követted? 😊

Na és mitõl lesz neked férfi egy férfi?
Anaid
Ja, elõre szólok, hogy nem kell megint elõrángatni a pszichológiát. Én is tudom, hogy ilyen szempontból lelkileg kicsit sérült lettem, mint mindenki az lesz egy kudarc után, csak fokozati különbségek vannak.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Nem tusom, szerinted milyen egy rendes lány. Én már nem lány kategória vagyok...Makacs vagyok, vannak rigolyáim, túlzottan etika függõ vagyok, ami miatt sokat vívódok. Sajna túl mélyérzésû ezért jelenleg önvédelmi célzattal begömbölyödött sün pozitúrában leledzem...Szeretem, ha egy férfi férfi, de nem szeretem, ha agresszív és erõszakos. Szeretek mindent megbeszélni, ha lehet. Erõs vagyok, de néha szeretnék végre valaki mellett "gyenge nõ lenni". Néha meg nem.
Szerintem nem igazán ilyennek képzelnek el egy rendes lányt, nõt...
Lehet te nem olvastad a volt párom szerint én pont azzal rontottam el a dolgot, hogy túl megbocsájtó voltam. Most süni vagyok...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Te ilyen rendes lány lennél?
clio1616v
nem csak nõi szemmel..

Anaid
Nem mondok véleményt, csak esetleg kérdezz meg pár tényleg rendes lányt, mi a véleménye a "csajgyûjtõ" pasikról. Valószínûsítem, hogy olyasmit válaszolnak majd, hogy igyekeznek messze elkerülni a link alakokat. Ha egy pasi tapasztalat szerzés céljából ezt a taktikát választja, jobb ha azzal is tisztában van, hogy az ilyen gyûjtõkrõl a rendes, komoly kapcsolatra hajlandó nõk, lányok eleve bizonyos elõítéletekkel állnak hozzá. Aki hajlamos arra, hogy cserélgeti õket, mint más a fehérnemût, nem valószínû, hogy velem nem ezt tenné, szerintem kb. erre gondol egy rendes, okos lány, nõ ha ilyen típussal találkozik. Ez is megfontolandó....
A te életed, te tudod, mi éri meg neked...Csak vázolni igyekeztem a helyzetet nõi szemmel....

clio1616v
Alapvetõen mindenkihez odamegyek és nem csajozni, elsõ körben csak beszélgetni, egy szép vagy kevésbé szép lánnyal ugyanúgy lehet beszélgetni, lehet hogy a kevésbé szépnek jobb, szebb gondolatai vannak mint egy igazi szépségnek.. bár neked lehet hogy nem, de a nõknek a szépségét nem csak a külsõ bõr/ruhafelületükrõl szemedbe kerülõ fényük jelenti..

a többi érzékszervedet ugyanúgy le kell hogy nyûgözze.. ez az a hatás amikor elvarázsol 😊

a rendes lány kifejezés meg annyit takar, hogy te is ugyanilyen hatással vagy rá... ^^

a nem rendes lány az kihasználja, hogy odáig vagy érte...

minigirl
Igen? Mikor? Hol? Nem rémlik... 😄

Én is kérek képet, te már lát(ha)ttál engem 😉

salsoul
Aki megelégedést tud találni nem vagy alig bolyong a világban szerteszét.
Akinek viszont ez nem megy, az élete végéig bolyongani fog és a legjobb lehetõségeit fogja közben elszórakozni.

Nem a szép ápolt lányokkal van gond, a szépség jó, fõleg ha szerénység és szemérmesség is társul hozzá, és nem kérkedik mértéktelenül. Õk a letisztult szépségek, akik anélkül is tudják magukról, hogy szépek, hogy pushup-olt tejcsárdákkal vagy (télen is) kilógó derékkal (megelõlegezett vesebetegséggel) mászkálnának az utcán. Õk a lényükkel keltik fel az érdeklõdésedet, és nem a kipakolt tejcsárdáikkal, szoláriummal, rakás sminkkel, põre testtel.
Tudják mi/ki tartozik az intim szférába és tudják mi/ki tartozik a közszférába.

Te szétszór(akoz)od az erõidet, erõforrásaidat, életedet mi viszont egy pontba fókuszáljuk és ott irdatlan hatásfokkal mûködünk.
Nincs görcsölés az igazin, vedelés sincs sem bánatosan, sem vidáman szórakozva.

Egy nõt sosem fogsz tudni sem megszerezni, sem megtartani mert nincs felette hatalmad.
Majd mikor megtalálod, bejelenti neked, hogy õ igazából még szórakozna és otthagy majd.
Aztán “letészem a lantot” hozzáállásból fogsz belemeni egy szerencsétlen last minute “so-so elfogadható” kapcsolatba, társas vegetálásba...

#6272:
Az egy süket 21. századi amcsifilmes, meg kozmopolitán meg efháem szöveg, hogy a csak szexbõl nem lesz semmi lelki, idegi gond késõbb...
Így csak múló örömöket lehet elérni melyek kezdettõl fogva halálra vannak ítélve.
Ez a folyamatábra: üresség >>> orgazmus >>> üresség
Ne csak azt hidd el a “tudománynak” amit hallani akarsz tõle...
Nem is ígértem folytatást, csak azt, hogy ha küldesz képest én is küldök neked. 😛 😉
chhaya
A valóságban nem feltétlen szokták közölni a férfiak, hogy ebbõl csak szex lesz és ne számítson másra a nõ. Pont mert a legtöbb komoly kapcsolatra vágyik és nem feltétlen menne bele. Persze lehet, hogy a te köreidben más típusú nõk mozognak, de nem õk vannak többségben, az fix. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
Nem folytatást kértem, hanem képet... <#idiota>

Küldj egy képet és én is küldök neked, de azt még nem ígérhetem meg, hogy lesz folytatás is. 😉
A továbállásról szóló részt kicsit félreértetted.
Mire gondolnak a legtöbben ezzel a kérdéssel kapcsolatban? Hát arra, hogy aki lefekszik egy nõvel és utána továbbáll, az a nõnek rettenetes rosszatt tesz és kihasználja és szegény nõ mekkora lelki traumát él át ettõl. Vagy vmi ehhez hasonlót.
A valóságban ezzel szemben a legtöbb nõ nem ugyanúgy, hanem még jobban is vágyik a jó szexre, mint a férfi és ha õszintén tudatod vele, hogy ezt megadod, de többet nem tudsz, és belemegy, akkor nem lesz semmiféle lelki krízis meg sárdobálás meg akármi. A kapcsolat pozitív marad, késõbb is lehet találkozni (nem feltétlenül alkalmi együttlétre) és nem fogja a nõ sem azt gondolni, hogy õt most csak kihasználták.

A hsz-m 3. részét csak úgy általánosságban írtam, nem neked szólt, de úgy látom, magadra vetted..
salsoul
Õ a kapcsolatoknak csak EGY BIZONYOS tipusában ilyen rutinróka, és nem abban amirõl mi beszélünk.
minigirl
Ha ennyire magabiztos vagy, nem raknál be egy képet magadról, hogy esetleg hitelessé is válj?

MrSpock
Elnézésed kérem,hogy nem mindenki olyan tökéletes mint te!
Örülj neki,hogy megadatott,hogy a lábaid elõtt heverjen a nõi nem.
Csak ne próbáld itt az észt osztani,hogy igen mindneki balfasz csak te teszel meg mindent,hogy legyenek barátnõid,és hogy te mindent tudsz az életrõl,meg a kapcsolatokról.Mert a hozzászólásaid kb ezt tükrözik.
Egyébként tovább tudsz állni negatív érzelmekkel is,csak akkor ugye nem is jelentett neked semmit az a lány.Csak ha az ember beleszeret,és úgykell elválnia tõle,akkor nyomot hagy.És most nem feltétlenül negatívat hogy egy kurva,vagy hogy lehordod mindennek mert veled nemjött össze úgy a dolog ahogy szeretted volna.
Bár gondolom nálad ez nemfordulhat elõ,mert mindenkit megkapsz akit akarsz ugye?
És ki mondta hogy inkábbmegy az ember a kocsmába,és leissza magát a haverokkal? Csak egy igazi érzelemhez többkell,mint hogy cseverészek csajokkal,és majd egyet leakasztok a szögrõl.
De én nem akarok itt vitázni..hisz én úgysem értek hozzá..részemrõl ennyi a dolog.Gondolom te amúgy is tapasztaltabb vagy mint én kis kezdõ zöldfülü,ki nõt is csak képen látott.

Go Jeff Go!!!!

"Amikor annyi idõs voltam mint õ, nem mentem oda fûhöz fához "csajozni", csak azért mert megtetszett.."
Hát miért mentél oda? Azért, mert csúnya volt, de biztos nagyon kedves és okos?

Ezen a téren a mennyiség nem zárja ki a minõséget, csak az olyan csõlátásúaknál, akik szerint a szép külsõ biztosan romlott belsõt takar. Az ilyen emberek (a csõlátók) szokták fikázni a modelleket is, mert irigykednek, hogy a legtöbb férfi a lábaik alatt hever, õk mégse dughatják meg õket.
Arra azért kíváncsi lennék, miért gondolják azt az emberek, hogy nem lehet negatív ézelmek nélkül tovább állni néhány nap vagy hét után.

A magam részérõl sokkal jobban érzem magam úgy este vagy napközben is akár, hogy megismerem néhány új embert és szórakozom velük, minthogy leigyam magam a haverokkal és arról szomorkodjak meg károgjak, hogy jajj mikor jön már az igazi. Én legalább teszek azért, hogy megtaláljam és meg is tudjam majd szerezni/tartani. Mások csak bõgnek éveken át aztán kikötnek vkinél, aki so-so elfogadható... és persze utána jól megmagyarázzák, hogy de õ a tökéletes lelki társ.. hát hogyne.
salsoul
"Fiatal korban még az ember nemérzi(érti) az érzelmek súlyát!
Megy csajozik,hülyíti a lányokat,használja,elvan velük,és büszke,hogy mennyi csajt megkap meg hasonlók. Nagy számok törvénye alapján ez érthetõ is.Nem nagyon törõdik vele,hetes hónapos kapcsolatok.Vannak azért kivételek,de ahhoz más mentalitás kell."

Ja, ha szülõktõl ezt tanulta... vagy ha a szülõk leszarták és nem tanították semmire és a csövön nõtt fel.

Én mindig azt éreztem, hogy Egyre kell menni.
Fel sem merült bennem a több és annak értelme.
(csak azt láttam még a suliba, hogy az a menõ akinek minél több van, de ennek lényegét sosem értettem)
MrSpock
Fiatal korban még az ember nemérzi(érti) az érzelmek súlyát!
Megy csajozik,hülyíti a lányokat,használja,elvan velük,és büszke,hogy mennyi csajt megkap meg hasonlók. Nagy számok törvénye alapján ez érthetõ is.Nem nagyon törõdik vele,hetes hónapos kapcsolatok.Vannak azért kivételek,de ahhoz más mentalitás kell.
Csak ahogy tellnek az évek,a mennyiséget felváltaná jóesetben a minõség, a belsõ a lelki megnyugvás,az,hogy egy társat találjon az ember,aki esetleg a gyermekei anyja lehet.
Lányok is ígyannak vele,hol ezzel,hol amazzal,hisz fiatal vagyok hagy élvezzem már kicsit.Rengeteg sírás tizenévesként,hogy jajj milyen szerelmes voltam,és elhagyott,megcsalt,és életem értelmét vesztettem.
De sosemkérdezik meg maguktól,hogy miért õt is választottam?Holott tudtam hogy ilyen+olyan!
Ebbõl aztán adódik,hogy minden pasi egyforma+minden nõ kurva!
Holott ez nem így van.
#6264: A csajozás anno úgy történt,hogy ha tetszett valaki,és meg akartam ismerni,a hangsúly a megismerésen van,személyisége,és persze ha tetszett,akkor volt több is.
Mindenkinek egyénisége,hogyan miként éli meg a csajozós korszakot.Van aki mindenkivel,más meg csak akivel úgyérzi.
Itt egymást csesztetjük mert õ csajozik,és nagymenõ,a másik egy szolídabb,és örül ha talál magának valakit.Nem vagyunk egyformák,máshogyan gondolkodunk,és nem fog senki alapból változni.Hiába mondod egy nõcsábásznak,hogy nyugodjon,vagy fordítva!Ez van,csak nemkell elítélni másokat,mert esetleg õ gondban van az "igazi"keresésével.Holott lehet emberileg százszor különb mint a másik.

Go Jeff Go!!!!

clio1616v
Egyetértek veled a gyertyaégetésben ^^

Amikor annyi idõs voltam mint õ, nem mentem oda fûhöz fához "csajozni", csak azért mert megtetszett.. mindig is próbáltam nem a külsõ szépséget választani, mint elsõ szûrõt, amikor egy lánnyal megismerkedni akartam.. persze nem azt mondom, hogy a szépség kizáró ok lenne.. 😉

clio1616v
Bírom (jókat nevetek) az olyan embereket, akik más hülyeségét szajkózzák és saját kreativitásukat nem használják, de biztos vannak olyan csajok is akiknek ez jön be.. pláne ha látják rajtad, hogy élvezed, és ezzel a vislekedéssel a "rendes" csajok elõtt "nem rendessé" válsz.. 😊

salsoul
<#integet2>
Köszönjük Emese, most már leülhetsz.
salsoul
Végülis mind1, képtelen vagy egy nõvel a közös nevezõt, közös kielégülést megtalálni, vele tartós derûs és boldog, dinamikus és felelõsségteljes kapcsolatot létrehozni.
Mindegy hány nõhöz mész és mennyi tapasztalatod van, Azt Amit Keresel úgysem fogod megtalálni kedves Don Juan 😉
Vagy inkább minden sokkal jobb lesz, mivel lesz viszonyítási alapom és tapasztalatom hozzá. Mind1, már mondtam, te várjad a nagy õ-t, hogy majd betoppan az életedbe én addig is élvezem más nõk társaságát is.
salsoul
Köszönöm érdeklõdésed, nálam minden fantasztikus 😉
Nálad?
salsoul
Kiégés, és lelki sivárság lesz a nóta vége.
Mire megjönne az igazi minden elveszti a szentségét, varázsát.
De értem, hogy mire céloz vele, pont ezért írtam, hogy hülye hasonlat.
Anaid
Ez nem hülye hasonlat, csak nem érted (ezek szerint), mire céloz vele...

Ez jó hülye hasonlat..
Anaid
Szia, mizu?