Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Ha a két végén gyorsan égetik a gyertyát...
Majd pont egy olyan emberre fogok hallgatni, aki szerint majd egyszer vmikor talán véletlenül betoppan a nagy õ az emberek életébe..
Másrészt meg hülye lennék fiatalon nem csajozni, ezt meghagyom inkább neked. 😉
clio1616v
Nekem a kedves lányok jönnek be..
Mostani barátnõmben az tetszik a legjobban, hogy szeret.. és szerelmes belém, és örül neki hogy viszonozom..

részben ebbõl is adódik, hogy vonzódok hozzá..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Lirion... még fiatal, vagy nem tudod mit akarsz...

majd kicsit késõbb kezdj el a nõkkel foglalkozni amikor nem a külsõ szépségük a legfontosabb...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tigeroo
fergie vagy goldie hawn (fiatalkori)...az õ arcuk számomra a legszebb😊
nemtom nekem bejön az összképük, szép áll, gödröcskék amikor mosolyognak...
belsõre meg ...vegye a lapot ha viccelõdök, legyen nõies és szeressen.
Ahogy kívánod. 😊
Egy
Kettõ
Három
MrSpock
Speciel nekem nincs konkrét típus,csak fogjon meg valami benne,akár a nagy orra,szeme,vagy mosolya,bármi.Nem nagyon kedvelem a sima sablonszépségeket,persze nemazt modnomhogy esetleg nemjönne be.Mûcsajok is távolállnak tõlem,inkább természetes legyen.Ne legyen hatalmas kontraszt a reggeli ébredés,és csúcsforma között.Ha megvan ami felkelti érdeklõdésemet..már "csak"a lelki dolgok vannak hátra.

Go Jeff Go!!!!

salsoul
Arra gondoltam?
chhaya
Linkeljetek már néhány képet fiúk, milyen típusú lányok jönnek be. Csak ránézésre. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ha arra gondolsz, hogy a kurvák vonzanak, akkor nincs több tárgyalni valónk.
chhaya
A prostikon több ruha van, mert másképp hamarabb kiszúrnák õket az utcán rendõrök. <#miaz>

salsoul
Téged arra kérnélek, hogy cuppanj felj a google-re és nézz utána annak, hogy miként öltözködnek a prostituáltak és annak, hogy mi a mai öltözködési trend a hétkönapokban és a partikon és vesd össze a kettõt...
salsoul
Nem hiszem hogy az egyszerû kérdésre az egyszerû válasz több idõt vett volna igénybe mint a #6239 megszerkesztése 😉

Légy te is szabadelvû, s nevezd nevén a gyereket. 😉😛
Van egy 2 oldalas listám. Ezt nem fogom beírni. Úgyhogy most esti mese nélkül maradsz, de azért remélem nincs harag. 😉😛
salsoul
Csak nem meghátrálsz a pontos válasz elõl?

Ahhoz, hogy valaki a lelkedben olvasson nem kell megnyitnod lelked mélységeit 😉
Szerintem hiába magyarázod mert itteni fogalmak szerint szép igényes nõ=kurva......

Pedig most elég jól sikerült. 😛

salsoul: nem fogom most leírni, hogy engem mi fog meg. Az elsõ, ami felkeltheti az érdeklõdést, az a külsõ. Legyen csinos a lány, de ha mellé nem párosul megfelelõ belsõ, akkor lépek.
A szép külsõ nem takar disznóólat, csak megtartják másoknak a lelkük mélységeit, hogy ne tudják megsérteni õket. Én se nyílnék meg olyan embernek, aki a külsõm miatt kurvának nézne, nem érdemli meg.
chhaya
Fogalmam sincs, életkort nemtok belõni. 😄 20-25?

salsoul
oké, mi kelti fel a te érdeklõdésedet, kiváncsiságodat?
salsoul
És bárcsak ne egy hatalmas lelki, szellemi disznóólat takarna a szép külsõ...

"Vannak nõk, akiknek nincs bensejük, bárhol keresi az ember: csupán álarcok. Sajnálatra méltó az a férfi, aki összeáll ilyen, szinte kísérteties, szükségszerûen kielégíteni képtelen nõkkel; ám éppen ezek képesek a legjobban felizgatni a vágyat: a férfi egyre keresi a nõ lelkét - csak keres és keres" - Nitezsche
Mennyinek tippelsz így látatlanban, a hsz-k alapján? 😊

salsoul: soha nem mentem még azért oda nõhöz, mert felállt. Azért megyek oda, mert kíváncsi vagyok, milyen ember, hogy vajon jól tudnám-e érezni magam vele és ha szimpatikus, kérek vmilyen elérhetõséget és az sem kizárt, hogy még a találkozás alkalmával megcsókolom és bár lehet, hogy téged meglep, de ettõl én a legcsekélyebb mértékben sem fogom lenézni a lányt.
Az már nem tartozik az ápoltságba, ha vki 10-20 kiló fölösleg van. Nem is az ápoltság a legjobb szó erre. Aki szereti magát, az tartsa karban a testét is. Nem hiszem el, hogy egy kövér nõ vidáman tekint magára, ha belenéz a tükörbe.. Én se voltam vidám, amig kurva vékony voltam, de elkezdtem edzeni és most már nincs ezzel gondom.
Egy volt osztálytársam gimiben elég csúnya volt, aztán lefogyott, befestette a haját, felújította a ruhatárát és most igencsak jól néz ki. Ami a filmben van az egy nagyon szélsõséges eset, csak úgy példának említettem, hogy milyen undorító vmibõl is lehet szépet faragni.
salsoul
Vagy mit nevezel te a férfi felkeltett érdeklõdésének?
salsoul
Abban az esetben tudok igazat adni neked, ha a felkeltett éreklõdés nem más mint a felkeltett pénisz...
chhaya
Lirion hány éves vagy amúgy?

Ez nagyon gyerekes gondolkodásmód és sértett jellemre vall. No meg arra, hogy nem vagy tisztában azzal, mit kell tennie egy nõnek azért, hogy felkeltse egy férfi érdeklõdését.
chhaya
De ilyen rohadó fogú rusnyaságok nem sûrûn mászkálnak az utcán. A lányok többsége ápolt és rendezett, csak esetleg a sminket és a kétheti fodrászt hanyagolja.. a srácok többsége már az ilyen "átlagosakat" is elég érdektelennek tartja. 😊 Szimplán csak azért, mert nem elég feltûnõk.

minigirl
Persze, hogy lehet nõ és férfi között barátság! Az én legjobb barátom is fiú, és soha eszünkbe sem jutott semmi egyéb. Sõt, néha vannak olyan kijelentéseink is, hogy "ha nõ/férfi lennél, akár beléd is szeretnék!". Csakhogy olyan a kapcsolat köztünk, hogy nem vesszük figyelembe a nemi jegyeket. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
Addig nem lehet elválasztani ameddig neki nem állsz elválaszatni. Utána simán megy.
salsoul
Nézd ha fogok egy kurvát és egy ilyen lenge öltözetût akkor köztük nem sok különbséget vélek felfedezni. Max annyit, hogy az egyik egy fokozattal még feljebb kapcsolt a szabadelvûségben, és nyílt lapokkal játszik.

Ahol a nõ férfit, a férfi meg nõt akar az nem barátság.
Érett személyiségek közt - kiket nem a nemi szerveik irányítanak - igen is lehet barátság nemtõl független.
SuperCharger
Nem azt vittattam, hogy milyen okból maradjon valaki valakivel, hanem hogy nem választható szét a birtoklási vágy a szerelemtõl. Az egyszerûen annak a része. Persze ez nem ugyanolyan birtoklási vágy, hogy van egy tárgyam, és azt bezárom egy szekrénybe, és akkor, na, az az enyém. Hanem egyszerûen annyi, hogy a másik fél EGY BIZONYOS módon CSAK a tiéd. Ahogy ezen a bizonyos módon te is az övé, és csak az övé vagy. És ez teljesen jogosan el is várható, és ha kölcsönösen megvan, valójaban fel sem merül, hogy itt valamiféle birtoklási viszony forogna fenn.
Nyilvánvalóan nem mûködhet úgy a dolog, hogy csak az egyik fél akarja "birtokolni" a másikat.
De megfordítva, ha nincs meg ez a "birtoklási vágy", ha el tudja engedni az egyik a másikat, csak azért, mert mást választott, és el tudja engedni anélkül, hogy fájdalmas lenne, akkor ott szerelem sem volt.

A társadalmi elvárástól pont, hogy nem szabadabb lesz a nõ, mert a társadalom azt igencsak elítéli, ha egy nõ szabadelvû. Lásd magadat, ahogy lekurvázod burkoltan a lenge öltözetûeket.

Barátság azért nem létezik, mert a felek mást akarnak. A nõ a férfit, a férfi a nõt. Ilyen egyszerû. Vonzalom nélkül nincs fiú-lány barátság.

"Túlvagy már szellemileg a kamasz koron? 😉"
Nem, még csak 11 éves vagyok és jövõre kezdem az általános 1. osztályát, úgyhogy nem játszhatunk többet együtt az oviban. De azért nem felejtelek el. 😉

"Õ lányokról meg fiúkról beszél, nem férfiakról és nõkrõl 😉"
Aki nem tudja, milyen is egy férfi vagy egy nõ, annak ez valóban így tûnhet.

chhaya:
Nem tudom, hogy minek a mintájára készült, de a lényege pont az, hogy nem csupán smink meg más frizura kellett a változáshoz. Több hetes fogorvosi kezelés, hajkezelés, bõrkezelés és a szokásos apróságok, mint a megfelelõ frizura, smink, szõrtelenítés, körömápolás stb.. Egy olyan lányból lesz benne nagyon szép és vonzó ember, akire korábban ránézni is alig lehetett.

A másik dologra: ha a nõk tudják, mihez vonzódnak, akkor vajon miért nem tudják úgy nevelni a fiaikat, hogy azoknak ne legyen problémájuk a nõkkel? Ehelyett mindenféle azt látni, hogy a srácok hónapokon át küzdenek egy nõért és ilyen hülyeségeket tolnak, hogy majd az idõ segít, meg úgyis rá talál mindenkire az igazi és hasonló abszurd baromságok.
salsoul
#6205:
A #6199 nekem szóló résznek második részéhez: az akirõl én beszélek nem a gátlásai miatt csinálja azt amirõl beszéltem. Nem társadalmi vagy akár milyen más külsõ elvárások miatt tesz valamit(majmolva) hanem azért mert azt találta üdvösnek.
De mennyivel jobb az aki társadalmi elvárástól lesz szabadabb, meg attól, hogy ezt látja a szeksz és nyújorkban, az összes filmben és reklámban...? S nem azért mert ezt õ saját maga találta üdvösnek.
A #6204# nekem szóló részéhez: az amcsi filmekben nem sikerült, neked sem sikerült, meg sokan másoknak sem, de engem az érdekel akiknek sikerült, õket keresem, és rájuk hallgatok inkább 😉

#6206:
Miért ne létezhetne barátság?
Igaz, ingoványos nehezen járható terep ez, de akik ismerik azoknak nem gond 😉

#6207:
Kellenek érzelmek, a maguk mennyiségében, a maguk helyén, a maguk idejében. Annyi kell amennyit az idõ szava mond, hogy kell.
Ha elárasztod a másikat, akkor bele fog fulladni...
És ne feled a te érzelmeid a te érzelmeid, nem máséi, így mielõtt másokra zúdítod nem árt másokat (is) figyelembe venned. Érzelmileg is fel kell nõni.

#6210:
Túlvagy már szellemileg a kamasz koron? 😉

#6214:
Látod, a birtoklási vágyból jön, nem a szerelembõl.
Én nem akarok birtokolni senkit. Mindenki szabadon akkor jön és megy amikor jónak látja. Senki sem az enyém, senkivel sem rendelkezek.
A ha muszájból marad velem, vagy mert birtoklom és nem engedem el, akkor már régen elmérgesedett a szerelem.
Úgyhogy legyen velem azért mert szabadon elhatározásból velem szeretne lenni, és ne azért mert én szeretném, hogy velem legyen.

#6215:
Õ lányokról meg fiúkról beszél, nem férfiakról és nõkrõl 😉
ennyi😊

chhaya
Lol, oké, feladom, te tudod jobban, hogy mit akarok. 😄

Amúgy megnéztem a film trailerét, azoknak az idióta csúnyabettis meg lizacsakegyvan sorozatok mintájára készült, nem? Szóval az mind pké, hogy a csúnya lányból szép lesz meg mittomén... de alapvetõen ezek a színésznõk egészen szépek, csak 4 réteg festék és 1 sminkesstáb vacakolt rajta, hogy csúfak legyenek. De asszem ha reggel egy valódi ilyen mellett ébredenél, nem várnád ki mindig azt a másfél órát, míg elviselhetõvé teszi az arcát. 😄D Nagyon idióták ezek a filmek.

Nem vártam, hogy egy lány majd egyet ért velem, ilyen még sose fordult elõ. Nem baj, annyira zavar, ha egy nõ nem tudja magáról, mihez vonzódik, elég, ha én tudom. 😊

Túl sokat vársz, nem kell tökölni. Ha a lánynak gyors a tempó, úgyis jelezni fogja vhogy, de ha egyáltalán meg se próbálsz tovább lépni, akkor elkönyvel impotensnek.

Birtoklási vágy nem cool. Az ilyennel járó szerelem pedig nem szerelem, inkább betegség, ami felemészti az embert.
chhaya
Szép, de amit összehordasz a lányokról és az elvárásaikról, az max egy részükre igaz. Messze nem általános érvényû.

SuperCharger
A birtoklási vágy a szerelemmel jár, nem lehet különválasztani. Aki azt mondja, hogy boldog lesz attól, hogy az õ válaszottja másvalaki mellett lesz boldog, az hazudik. Ha tényleg annyira nagyon jótékony lelkületû, valamennyire boldoggá teheti, hogy a szerelme boldog lett, csak mással, de fájdalom mindenképpen jár mellé. Ez a fájdalom a birtoklási vágyból jön.

MrSpock
Uhh de nagyon eltértünk már a topik témájától!
Rendes lányok vannak,csak rájuk kell találni valami úton-módon!:-)
Bár vannak akik nemosztják ezt a véleményt:-)Én azért még bízom hogy így van,végülis nézõpont kérdése.:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ha úgynézzük ugyanúgy hülyülök egy csajjal is,megszoktam mondani,vagy beszólni ha úgyadódik:-)Vagy éreztetni azért hogy bár kedvelem,de azért nem körülötte forog a világ.Csak szeretem tisztáznia dolgokat,túl racionális,és realista vagyok.Nem szeretem végtelenségig húzni,bármi is az.Bár a példa nemezt mutatja sokszor :-),türelmes vagyok,néha már túlzottan is.De viszont ha nemjön össze a dolog,akkor kész megpróbálok azonnal váltani,más üzemmódba(takarékra) kapcsolni.
Egyébként úgy általánosságban beszéltem,nem csak az én személyes tapasztalataim,hanem barátok, körülöttem állók.Legtöbbjük kompromisszumot köt,találnak valakit,és kész..megpróbálják megtartani..mert nincs energiájuk újra végigcsinálni a barátnõszerzés procedúráját.Persze van aki mindennap feltud szedni egy csajt,de hát itt különbözõek vagyunk,fõleg azok kik nemakarnak semmi komolyat,érzelmeket,csak szórakoznak,és minden mindegy hogy sikerül e vagy sem. Egyébént attól hogy szeretsz valakit,vagy tudod,hogy igen végre boldog lehetsz,nem egyenlõ azzal hogy birtokolni is akarod.Sõt akkor sokkal jobban ellazulsz,és tudod van egy igazi társad,és happy vagy.
Bartátságról:Nem úgy értettem hogy tetszik alány és barátnak akarom,mert ez így nem igaz,hisz ha úgy ismered meg egyértemû,hogy többet is szeretnél.De vannak szituk,hogy megismered,de mégha át is fut az agyadon hogy hmm..nemis lenne rossz,de mégsem.És emellett meg mégis tök jól elbeszélgettek,elvagytok,és nincs semmi több,és nemis vágysz úgy rá.Nálam is volt rá példa hogy barátok,semmi több,és külsõre sem "csúnya"lány.De az a plusz hiányzott ami miatt érzelem alakuljon ki. Ez hihetetlenül érdekes,hogy egyeseknél miért ver jobban aszív,vagy mi az ami megfogja az embert.:-)

Go Jeff Go!!!!

Nem kor és tapasztalat függõ. A nõk mindig ugyanarra vágynak, csak késõbb a gyerek és család vágya miatt beérik mással is, csak legyen vmi.
Lehetnek érzései, kellenek is. De jellemzõen a fiúk sokkal hamarabb belezúgnak egy csajba és kezdik el nyalni a seggét is, mert azt hiszik, hogy ettõl fogja szétrakni a lábát a lány. Azért, mert szeretsz vkit, nem kell rögtön a lábai alá vetned magad, gondolom a barátaidat is szereted, de ha hülyeséget mondanak, néha beszólsz nekik, ugratjátok egymást, ilyenek. A lányok ilyet sose csinálnak, ezért a legtöbb fiú azt hiszi, hogy nem is szeretik az ilyet és nem csinálják velük. Próbáld majd ki, hogy a lányokkal ugyanúgy viselkedsz, mintha fiú haverjaid lennének. Ha csinál vmi cool dolgot, boxold finoman vállon, adj neki pacsit, ha baromságokat beszél, mond neki nyugodtan röhögve, hogy hülye picsa (a picsát éppen elhagyhatod, de ha a haverokat le faszozhatod, a csajt is picsázhatod), ha félreérthetõ dolgot mond, kontrázz rá vmi szexuális tartalmút, vagy csak simán, hogy már megint a szexen jár az esze..
Van egy csaj ismerõsöm, õ az 5. randin kosarazta ki a neki udvarló srácot, mert az szerelmet vallott. Ilyeneket nem szabad csinálni..

Amúgy a nõk valóban érzelmeket akarnak, de nem azt, hogy te mutasd ki, mit érzel, hanem hogy átélhessék õket. Ha ezt megadod nekik, szeretni fognak. Mindenféle érzelemre vágynak, tehát nem elég, ha mindig felvidítod õket, akarnak õk félni is (pl. hogy elveszthetnek téged), szomorkodni is (ha megharagszol és nem szólsz a csajhoz pl), örülni, orgazmust cserélni😊, haragudni stb..

Barátság: ha nem akarsz többet te sem és õ sem, akkor minek találkoztok?
MrSpock
Igen ez így van,de boldogságot,érzelmet ott ne is keressenek,és sírás a vége,hogy kihasználtak,meg hogy minden pasi egyforma!
Azon meg nem gondolkodnak el,hogy hmm netán valamit rosszul csináltam,esetleg tényleg a belsõre kellene koncentrálni.Idõvel rájönnek úgy 30 tájékán gyerekkel,és hmm..kellene mostmár egy társ is akivel lehet beszélgetni,odafigyel,megért,és még esetleg szeret is.
Lehetne itt vitázni,meg érvelni,vannak macsópártiak,és érzelmi téren mozgók.Mindnekinek más a fontos,kinek a mennyiség,kinek a minõség.Persze ez kor-és tapasztalatfüggõ is,szóval nemhiszem hogy valaha dûlõre jutunk a kapcsolatok terén.

Go Jeff Go!!!!

<#eljen>

MrSpock
Persze ez így van,de azért egy idõ után elég frusztráló is tud lenni.
Egyébként a férfinek ezek szerint nemlehetnek érzései? Mert akko már nõies,és szóba semállnak vele?
Tehát ha nem tárgyként kezeled õket,és próbálsz adni kis érzelmet,már elcseszted? De akkor a nõk ne beszéljenek érzelmekrõl meg egyebek,hogy nekik az kell!
Lehet barátság de csak akkor ha nemakarsz többet,te sem + õ sem.

Go Jeff Go!!!!

Ja igen, férfi nõ között nem létezhet barátság anélkül, hogy az egyik fél ne akarna többet.
Nem a genetikai adottságokról beszéltem, az arcberendezésen nem lehet változtatni, de a legtöbb külsõ hibát ki lehet javítani. Ha vki ad magára, ápolja a bõrét, rendbe teszi magát külsõleg, az már nem lesz csúnya. Nézd meg a Dögös és a dög c. filmet, van benne egy csaj, hasonlítsd össze, hogy néz ki az elején és a végén.
2: akinek nem inge...

Ez nem teljesen így van. Ha férfiként viselkedsz, akkor nagyon ritkán fogsz találkozni olyan nõvel, akinek nem jössz be. A nõknek a külsõ csak sokadlagos szempont (bár az ápoltság nagyon elõkelõ helyen szerepel, de a kettõ nem ugyanaz), sokkal inkább a belsõt értékelik és ha nõként viselkedsz, akkor max barátot tudnak látni benned, nem egy férfit.

Félrebeszélünk kicsit. Amit én mondtam és példával szemléltettem az nem egy párkapcsolat, hanem egy idióta hõszerelmes lihegése egy nõ után, aki nem viszonozza az érzelmeket. Ez nem azért következik be, mert nem elég érettek a felek, hanem azért, mert a fiú nõként viselkedik. Ettõl még lehet sikeres munkában, lehetnek remek barátai meg akármi.

"Tudod én mikor ilyen szexis nõket látok sosem az jut az eszembe, hogy hmmm micsoda tiszteletre, megbecsülésre méltó Nõ, hanem hogy ahjjjh micsoda kétségbeesett izé akinek ki kell festeni és tálalnia magát ahhoz, hogy valakinek bár az érdeklõdését nem is, legalább a péniszét felkeltse..."
Régen én is így gondoltam, de azóta másként látom a dolgokat. Az ilyen nõk sokkal szabadabbak, nincsenek úgy korlátolva a társadalmi elvárások miatt, mint a zubbonyban partizó lányok. Jellemzõen azok gondolják õket üres fejû picsáknak, akik nem kaphatják meg õket..

Ha úgy viselkedsz, mint egy nõ ne csodálkozz, hogy majd más pasikkal lesznek együtt.

Mert ezek férfias tulajdonságok, egy nõ nem fog ilyet csinálni, ergo azok a srácok, akik nem csinálják ezt, azok is csak nõk férfi testben.

"ha összeillenétek összejönnétek simán ugye"
Nem. Még a vacak amcsi filmekben sincs így, pedig ott mindig tökéletes pár bontakozó szerelme látható a mozivásznon, nem hogy az életben.
salsoul
#6201:
Ha igazán szereted a másik embert akkor az õ boldogságát tartod mindennél elõbbre valónak, még magadnál is, akkor is ha a mással lesz boldogabb. Ha magadnak akarod akkor az nem szeretet, hanem birtoklási vágy.
Aztán ha te beleszeretsz valakibe, a szíved megdobban de szerelemed/szereteted személyé viszont nem, akkor nincs értelme tovább túráztatnod magad, és annak sincs értelme, hogy rá erõszakolod magad, egyrészt mert az õ boldogsága az elsõ, másrészt jobb ha nem jössz össze olyan emberrel akivel nem illetek össze. (ha összeillenétek összejönnétek simán ugye)

Ha valami nem megy az annak jele, hogy valamit rosszul csinálsz.
Ha valamit rosszul csinálsz, ki kell vizsgálni mit csinálsz rosszul.
Akár ott is kell vizsgálódni, ahol a legnagyobb rendet és jót véled.
Nem pedig reménytelenségbe kell átcsapni...

#6202:
Ilyet vallok, és bár korábban azt hittem szívok, kiderült nem szívok.
Az Iszlámban pl ez az alapállás...

Az embernek megfelelõ idõben csak megfelelõ dolgokat lehet/kell kitálalnia magából a másiknak. Nem többet, nem kevesebbet.
Ha csöpögsz vagy folysz akkor minden tiszta víz lesz, mindent eláztatsz, minden tocsogni fog... és ebben az esetben nem egy nõre hanem egy szivacsra vagy felmosórongyra (ilyen kvalitású nõre) van szükséged... meg egy vízvezeték szerelõre aki rendbe rakja a szelepeket.
tigeroo
ez igaz.

tapasztalom, a lányok jobban keresik azoknak a férfiaknak a társaságát akik csak "kötekednek, játszanak" velük.