Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülök, hogy ezt az információt megosztottad, ezért megérte áldoznod 5 percet arra, hogy megírd. 😊
Puszta kíváncsiságból kérdezem: itt mindenki ráér hétköznap délelõtt? 😊

salsoul
Idéztem, nem én mondtam, és azt sem mondtam, hogy egyet értek-e vele, s ha igen/nem akkor miben és mennyire 😉
Figyukálj jobban oda 😉
Guer
Hosszú hónapok óta olvasom ezt a topikot és nem kifejezetten kedvelem salsoult, de te tényleg egy gyökér vagy öreg...

Szerintem te ne magyarázz, azok után, hogy beidéztél egy több soros szöveget, ami pont azt taglalja, hogy a nõ csak arra való, hogy a férfit kiszolgálja és még saját akarata se lehet. Vizet prédikálsz és bort iszol, biztos teológiát is tanulsz..
salsoul
Nembaj, már mindenki hozzászokott az idõnkénti kitérõkhöz.
Sir Quno Jedi
Ahhoz, hogy gyûlölj, ahhoz fontosnak kell lennie számodra a gyûlöleted tárgyának ugyebár. Ezért nem is olyan könnyû gyûlölni, pláne ha érdektelen számodra már a célpont.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szándékosan írtam, amit írtam, de ebbe ne menjünk bele, nem csak nagyon off, de nagyon flame-keltõ is.
Anaid
"Ha szeret,ha gyûlöl azt szívbõl tegye"
Na sejtettem, hogy én nem vehetem magamra majd....Alapból nem tudok gyûlölni..fényt kaptam elõhívásnál...Na szal nem felelek meg a kritériumoknak, ezt a pechet...Ilyen az élet...Haragszom, dühös is tudok lenni, de gyûlölni nem tok. Ez van...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
Kibújt a szög a zsákból 😉
Szerinted egy normális Nõnek és/vagy egy boldog kapcsolathoz szükség(e) van ilyen önzõ parasztra aki saját szórakozására használja csak fel, mint vmi személytelen tárgyat?
salsoul
Az egyik szerzõ akit nagyon kedvelek arra amit leírtál azt mondta nagyon találóan, hogy az a: szívgondolkodás, és a tudatos érzelmi élet.
Részemrõl bõven elég, ha napi 8 órában hasznos tagja vagyok a társadalomnak, a többiben vagyok annyira önzõ és paraszt, hogy a saját szórakozásomat tartom szem elõtt.
salsoul
Na látod kb errõl beszéltem: lehetsz te vonzó, jeleskedhetsz csajozásban, mégis lerí rólad (alap)mûveltségben, tudományokban abszolúte nem jeleskedsz. Abban nulla vagy, mint ahogy az önmagában szép csöcskirakós csajok is nullák. Elképzelésük sincs még arról sem, hogy az északi vagy a déli féltekén élnek-e...
Allah nem mitológiai alak. Allah Isten.
Az Iszlámban és az arab bibliában (irodalomban, nyelvben) Allah néven szerepel Isten.

Amit mondani akartam az az, hogy ahol szeretet van, és ahol szeretet adni és elfogadni képes emberek vannak, nem kell arról rizsázni, hogy hogy szeretlek, mert ezt mindenki érzi a kérdés fel sem merül. A szeretet nem annak kimondásán múlik, hogy szeretlek...
Mindig a bizonytalant kell bizonygatni és magyarázni.

Továbbra is azt tudom javasolni, hogy igyál több forrásból.
Javaslom neked a #6331-bõl a második és harmadik részt, valamint #6335-ben linkelteket.

És kerüld a felületességet, ürességet.
Sir Quno Jedi
Senki nem mondta, hogy érzelmileg nulla vagyok. A mély érzelmek nem pillanatnyi lángolások. Nekem inkább te tûnsz vészesen sekélyesnek.

Mindamellett, ha te szeretsz faszságokat csinálni, amiket józanul nem tennél meg, az a te saját döntésed, van akinek már kinõtt az agya is és igyexik hasznos tagja lenni a társadalomnak, pl. úgy hogy SOHA sem veszíti el a hidegvérét és tudatosan, átgondoltan cselekszik. 😄

Szeretni akkor tudsz igazán, ha ésszel is tudsz szeretni, tisztán látsz és nem csupán egy általad elképzelt fantomképbe vagy szerelmes. Az ilyen vak, ostoba lángolás mindig tévedésen, tudatlanságon, önámításon és gyakran hazugságokon alapul. Lakva ismerni meg a másikat... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

És az kit érdekel, hogy egy mitológiai alak mit csinál meg mit nem? Egyébként sem arabok vagyunk.

Reméltem, hogy vmi mást írsz, nem ilyen sablonos leírást. De végülis érthetõ, hogy egy nyilvános forumon nem írod le a tényleges vágyaidat. 😉

Ez elég sovány. Ezek szerint neked mind1, milyen nõ, csak szeressen és ugorjon is a tûzbe érted. Végülis így is lehet élni.

Nem lennék a helyedben, ha érzelmileg ilyen nulla vagy. Pont az a jó bennük, hogy meglepõ és fordulatos történésekre vehetnek rá, amiket józanul és megfontoltan soha nem tennél meg. Ésszel nem lehet szeretni..
Sir Quno Jedi
Narkó veszélyes, nomeg a lila köd is. Én pl. sosenem voltam szerelmes úgy istenigazándiból (najó 1x talán... 😄) és vélhetõleg már nem is leszek. Jó ez így. A túl erõs érzelmek mindig is taszítottak, ugyanis kizárják a józan gondolkodást és a megfontolt mérlegelést. Én ésszel (is) szeretek. A szeretet és a tudatos szeretet az ami hosszú távra is erõs kötelék tud maradni, mivel kevesebb köze van a kémiához.

A szerelem elsõ látásra számomra sajna cájenfingsöny! 😄DD

minigirl
"Belém ivódtál, lelkem része vagy, narkó, amiért élni érdemes." 😄

Ez a kedvenc írónõm tollából szabadult... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
Te narkónak használnál egy nõt?
clio1616v
Nekem két fontos van.. ^^

- Bármit tegyen meg amit szeretnék, anélkül hogy kérnem kellene.
- Mindennél jobban szeressen, teljes "szívével".

Ezt tudom viszonozni csak..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez nagyon rossz.. ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Egy "kis" elõadás mindenkinek és senkinek, hogy okuljunk.
A második és harmadik rész külön jól kapcsolódik a topikhoz - szeretetrõl, párkapcsolatról.

elsõ rész
második rész
harmadik rész
negyedik rész
ötödik rész
hatodik rész

<#integet2>
MrSpock
Számomra egy rendes lány..hmm nem bonyolult dolog leírni.
Legyen õszinte,kedves,bájos,de ha kell igenis álljon a sarkára,értékelje,hogy szeretik.Lehessen számítani rá,de ez oda-vissza elvárható minden téren.Csak olyant kérek egy lánytól,amit én is megtennék,itt fõleg érzelmi dolgokról beszélek.Tudja mit akar egy kapcsolattól,mit várhat el,és õ mit nyújt cserébe.Ha szeret,ha gyûlöl azt szívbõl tegye,de azért picit gondolkozzon is el néha,és esetleg mérlegeljen.Mert tudom hogy sokszor rosszul dönt az ember,és késõbb megbánja,de lehet nincs visszaút,és elveszíthet mindent.
Külsõre meg nincs kimondott ideál..úgy összeségében,fogjon meg ennyi.
És persze mivel én sem vagyok tökéletes,így tõle sem várom el.Bár érzelmileg azért ha szeretek akkor elég erõsen,fõleg ha tudom,hogy biztonságos helyen van a szívem kellõ szabadságot is adok.Akkor boldog felszabadult vagyok,ha érzem szeretnek,mert saját érzéseimben sosem csalódom,és csalok!

Go Jeff Go!!!!

Anaid
Na ha már ilyen szépen fel lett dobva a labda visszakérdezek: Milyen szerinted egy rendes lány, milyen a hõn áhított Õ nálad?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
Allah sem bizonygatja (a nyilvánvalót) magát a hitetleneknek (vakoknak, süketeknek).
Aki keresi és aki felé fordul annak van, a többieknek meg nincs. <#kacsint>
MrSpock
Hmm most lehet rólam beszéltél:-)Bár távol áll tõlem mindenfajta beképzeltség,de végülis jól leírtad a dolgot.

Go Jeff Go!!!!

chhaya
Ezt sem nõ írta, milyen meglepõ. <#hehe>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Anaid
Nekem? Hát, amennyi most kapásból eszembe jut: erõs, de tud gyengéd is lenni, határozott de nem zsarnok, okos de nem lekezelõ, tisztában van saját értékeivel de azzal is, hogy nekem is vannak értékeim, felelõsségteljes, de nem akar mindent sem õ egyedül cipelni sem velem cipeltetni....hát ennyi jutott most momentán eszembe, ja és jó humorérzéke van....<#vigyor> és az sem rossz, ha õszinte (nálam ez igen lényeges dolog, mivel kiábrándító tapasztalataim vannak hazugság területen)

Anaid
Dehogy is értelmetlen! A reakció mögött mindig ott az igazság.
Életkép: Házaspár este az ágyban - asszonyka odabújik a férjéhez: Szeretsz drágám? Válasz: Szeretlek, na aludjunk...<#vigyor>
Õ, nem velem történt!

MrSpock
Ebben egyetértek,a szerelmet érezni kell,és éreztetni.Bár ha mondod õszintén szívbõl,és nem kérdésre válaszolva,hogy szeretsz-e,azzal nincs semmi baj.Persze egy ölelés,és esetleg csók kiséretében mindjárt más a vetülete. De a lényeg az érzéseken van!Ha márnemérzel iránta,vagy nem úgy,akkor jobb továbbállni,hisz már nincs az a kapocs ami összekössön.
Én még "régimódiként"hiszek az igazi érzelmekben,hogy egy társ hihettelenül fontossá válhat,és a tudat,hogy õ van neked,ésneki.
És persze nem kihasználva azt hogy õ esetleg szeret,sosem tudnám,mint sok példa van rá.

Go Jeff Go!!!!

clio1616v
Teljes mértékben egyetértek.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Naná.

clio1616v
Na ez az a kérdés amit soha nem kell megkérdezni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
salsoul
Maga a szeretsz kérdés értelmetlen úgy ahogy van.
Ha felmerül, mert azt az egyik fél nem érzi akkor ki kell lépni a kapcsoatból.

Szeretetet nem mondani, beszélni kell hanem érezni.
És az vagy van és érzõdik, vagy nincs és nem érzõdik.
Sir Quno Jedi
Nem kenyerem a "flörtölés", ahogy te hívod. A többi meg fikció. Egész életemben keményen megdolgoztam (most is) a sikerért. Legalábbis fontos dolgokban. A nõk hülyítése nem tartozik ezek közé.

Ezek szerint te az a fajta ember vagy, aki baszik megdolgozni a sikerért, csak készen vársz mindent. Nem tudod élvezni az ismerkedést a nõkkel, biztos sokszor ejtettek már és inkább szidod a flörtölést, semmint megtanulnád, hogy kell.
Azt tudják, hogy mit akarnak, csak azt nem, hogyan.

-Szeretsz?
-Na és te?
minigirl
<#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Õ...engem pl. csak szeretni lehet, mer olyan vagyok... 😄 Kedvelni?!?!?!? 😄DD

minigirl
Nemnem, én azt mondom: "kedvellek". 😄

#6309: Nem értek a pasikhoz. xD

Sir Quno Jedi
- Szeretsz?!
- Hát peeeersze...

😄

minigirl
Konkrét/korrekt válaszokat adok. Csak nem fejtem ki õket. 😊

clio1616v
Akinek nem tetszik a bizonytalanság az nem vállalja ezt a minimális erõfeszítést a nõért, az nem is akarja igazán..

Ebbõl tutira tudod..

Sir Quno Jedi
Hmmm. Nekem csak 1x nem adnál konkrét/korrekt válaszokat a kérdéseimre és többet valszeg. nem is kérdeznélek. Ha valaki nem akarja, nem kötelezõ. Igaz onnantól a véleményed sem érdekelne ugyanilyen arányban! 😄DD

Na persze mindenkinek joga van magánélethez és a saját titkaihoz, de akkor meg lehet mondani, hogy ezt nem szívesen és semmi közöm hozzá, ezt megértem és akár el is tudom fogadni adott helyzetben (ésszel).

salsoul
Persze, persze 😄
minigirl
Inkább legyen homály a válasz, mint "nem tudom". 😊 Azt még mindig jobban elviselem, mert azon legalább kattogok. 😄

salsoul
az asszonyoknál semmi sem lehetetlen <#kacsint>
Sir Quno Jedi
És ha õ is efféle homály dumával válaszol, ha faggatod, akárcsak te, akkor határozatlannak tartod, értem... 😄 (logikus... merõ hülyeség, de legalább logikus) 😄DD

salsoul
"Csillagok fénysugara tündököljön szemetekben!" >>> "Csillagok fénysugara tündököljön szerelmetekben!"