Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyukálj jobban oda 😉
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na sejtettem, hogy én nem vehetem magamra majd....Alapból nem tudok gyûlölni..fényt kaptam elõhívásnál...Na szal nem felelek meg a kritériumoknak, ezt a pechet...Ilyen az élet...Haragszom, dühös is tudok lenni, de gyûlölni nem tok. Ez van...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Szerinted egy normális Nõnek és/vagy egy boldog kapcsolathoz szükség(e) van ilyen önzõ parasztra aki saját szórakozására használja csak fel, mint vmi személytelen tárgyat?
Allah nem mitológiai alak. Allah
Az Iszlámban és az arab bibliában (irodalomban, nyelvben) Allah néven szerepel Isten.
Amit mondani akartam az az, hogy ahol szeretet van, és ahol szeretet adni és elfogadni képes emberek vannak, nem kell arról rizsázni, hogy hogy szeretlek, mert ezt mindenki érzi a kérdés fel sem merül. A szeretet nem annak kimondásán múlik, hogy szeretlek...
Mindig a bizonytalant kell bizonygatni és magyarázni.
Továbbra is azt tudom javasolni, hogy igyál több forrásból.
Javaslom neked a #6331-bõl a második és harmadik részt, valamint #6335-ben linkelteket.
És kerüld a felületességet, ürességet.
Mindamellett, ha te szeretsz faszságokat csinálni, amiket józanul nem tennél meg, az a te saját döntésed, van akinek már kinõtt az agya is és igyexik hasznos tagja lenni a társadalomnak, pl. úgy hogy SOHA sem veszíti el a hidegvérét és tudatosan, átgondoltan cselekszik. 😄
Szeretni akkor tudsz igazán, ha ésszel is tudsz szeretni, tisztán látsz és nem csupán egy általad elképzelt fantomképbe vagy szerelmes. Az ilyen vak, ostoba lángolás mindig tévedésen, tudatlanságon, önámításon és gyakran hazugságokon alapul. Lakva ismerni meg a másikat... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Reméltem, hogy vmi mást írsz, nem ilyen sablonos leírást. De végülis érthetõ, hogy egy nyilvános forumon nem írod le a tényleges vágyaidat. 😉
Ez elég sovány. Ezek szerint neked mind1, milyen nõ, csak szeressen és ugorjon is a tûzbe érted. Végülis így is lehet élni.
Nem lennék a helyedben, ha érzelmileg ilyen nulla vagy. Pont az a jó bennük, hogy meglepõ és fordulatos történésekre vehetnek rá, amiket józanul és megfontoltan soha nem tennél meg. Ésszel nem lehet szeretni..
A szerelem elsõ látásra számomra sajna cájenfingsöny! 😄DD
Ez a kedvenc írónõm tollából szabadult... 😄
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
- Bármit tegyen meg amit szeretnék, anélkül hogy kérnem kellene.
- Mindennél jobban szeressen, teljes "szívével".
Ezt tudom viszonozni csak..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A második és harmadik rész külön jól kapcsolódik a topikhoz - szeretetrõl, párkapcsolatról.
elsõ rész
második rész
harmadik rész
negyedik rész
ötödik rész
hatodik rész
<#integet2>#integet2>
Legyen õszinte,kedves,bájos,de ha kell igenis álljon a sarkára,értékelje,hogy szeretik.Lehessen számítani rá,de ez oda-vissza elvárható minden téren.Csak olyant kérek egy lánytól,amit én is megtennék,itt fõleg érzelmi dolgokról beszélek.Tudja mit akar egy kapcsolattól,mit várhat el,és õ mit nyújt cserébe.Ha szeret,ha gyûlöl azt szívbõl tegye,de azért picit gondolkozzon is el néha,és esetleg mérlegeljen.Mert tudom hogy sokszor rosszul dönt az ember,és késõbb megbánja,de lehet nincs visszaút,és elveszíthet mindent.
Külsõre meg nincs kimondott ideál..úgy összeségében,fogjon meg ennyi.
És persze mivel én sem vagyok tökéletes,így tõle sem várom el.Bár érzelmileg azért ha szeretek akkor elég erõsen,fõleg ha tudom,hogy biztonságos helyen van a szívem kellõ szabadságot is adok.Akkor boldog felszabadult vagyok,ha érzem szeretnek,mert saját érzéseimben sosem csalódom,és csalok!
Go Jeff Go!!!!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Aki keresi és aki felé fordul annak van, a többieknek meg nincs. <#kacsint>#kacsint>
Go Jeff Go!!!!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Életkép: Házaspár este az ágyban - asszonyka odabújik a férjéhez: Szeretsz drágám? Válasz: Szeretlek, na aludjunk...<#vigyor>#vigyor>
Õ, nem velem történt!
Én még "régimódiként"hiszek az igazi érzelmekben,hogy egy társ hihettelenül fontossá válhat,és a tudat,hogy õ van neked,ésneki.
És persze nem kihasználva azt hogy õ esetleg szeret,sosem tudnám,mint sok példa van rá.
Go Jeff Go!!!!
Ha felmerül, mert azt az egyik fél nem érzi akkor ki kell lépni a kapcsoatból.
Szeretetet nem mondani, beszélni kell hanem érezni.
És az vagy van és érzõdik, vagy nincs és nem érzõdik.
-Szeretsz?
-Na és te?
#6309: Nem értek a pasikhoz. xD
- Hát peeeersze...
😄
Ebbõl tutira tudod..
Na persze mindenkinek joga van magánélethez és a saját titkaihoz, de akkor meg lehet mondani, hogy ezt nem szívesen és semmi közöm hozzá, ezt megértem és akár el is tudom fogadni adott helyzetben (ésszel).