22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #9615 "semmit nem ér ha az intelligencia szintje a betonszinttel egyenlő" -
#9614 Mi ér?:D -
clio1616v #9613 de ér csak nem neked... -
clio1616v #9612 Ciao Bella... ^^
Quanti anni hai? -
#9611 Hja 1 példa az jó...hogy nem kocsmából fogsz értékes embereket keresni...erre azt tudom mondani, madarat tolláról embert barátjáról...nem mindenki egyforma. Nekem sem kurvákra fáj a fogam...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belőle jó feleség sosem... -
#9610 Lehet egy Csajszika szép, meg bomba alak, de semmit nem ér ha az intelligencia szintje a betonszinttel egyenlő. Félreértés ne essék, én senkit sem akarok megváltoztatni, jobbá tenni...rossz példát hoztál fel, vagy félreértettél valamit nem tudom...A lényege a mondanivalómnak az, hogy a pesti lányok többsége beképzelt és sokat hisznek magukról, (túl sok sorozatot néznek a szennycsatornákon)közben meg olyan csórók, hogy egy senkiházi olasz is könnyen megkapja, mert ő külföldi, és ez már számít...Olvasd el a Román és Lengyel nők példáját amit korábban írtam...
Önmagukat járatják le, meg az országot is.
Magyarán az olasz így látja "a kis porfészkes putriból menekűlni kívánó kis ribikkel teli budapest" -
#9609 Nem tudom, hogy bele nőttem-e vagy sem.
Azt tudom, hogy nem érdekel, közömbös számomra a dolog.
És azt is tudom, hogy ne a sarki kocsmában (értsd szimbólikusan) keressek értékes embereket.
Egyébként sok olyan nézőpontot hozhatunk fel amiből nézve te is legalább olyan szánalmas leszel, ha nem még szánalmasabb mint az általad említett hölgyek...
Félrértés ne essék, nem őket védem.
Csak ha nem ízlik a banános puding, mert a csokisat szeretjük, akkor együnk olyat ami csokis, és ne akarjunk a banános pudingból csokis pudingot csinálni.
Ja meg ne banános pudingra szakosodott üzletben keressünk csokis pudingont...
Ha érted mire gondolok... -
#9608 Haggyad már, ne add ki magad külföldinek. Aki magyar ember az legyen magyar ember...tiszta cinkesek az olyan csajok akik az olasz pasikra buknak...csak lejáratják magukat az olaszok elött!!! -
#9607 szóval meg kéne tanulni olaszul... -
#9606 Lehet azért nem látsz benne szánalmasat, mert ebbe nőttél bele :) -
#9605 Én nem látok ebbe semmi szánalmasat.
Vagy annyi szánalmast látok benne, mint a kínai és tesco árúkban/áruházakban és ezek közönségében.
És mindez miért van?
Hát nem azért mert nincs rá igény, nincs rá közönség... -
#9604 Az a csaj, aki ilyen hülye, meg is érdemli. -
#9603 Sziasztok! A témához szeretnék hozzászólni!
Olvastam az elején, az egyik hozzászóló azt írta, hogy "Vidéken kell lányokat keresni nem pesten..." Ebben van némi igazság, én pesti srác vagyok, és sajnos a pesti csajok odavannak az olasz pasikért.
Sajnos az olasz pasik körében elhíresűlt az a tény, hogy magyarországon jól lehet kúrni, mert csóró az ország, ezért sok ribi van.
Szánalmasnak tartom az olyan kikent pesti cicababákat, akik mindenféle flancos cuccokat magukra öltenek, és úgy viselkednek, mintha beverly hills-ből jött volna le, és ha olaszul beszélsz egyből felfigyelnek erre. Szánalmas kis pénzéhes csóró ribik csúnyán lejáratják az országot. Az olaszok meg előadják az ártatlan kisfiús természetű stílust, amikre olvadoznak a buta lányok, és persze az olaszok meg röhögnek a hátuk mögött milyen kis naívak. Tisztelet a maroknyi kivételnek. Szóval tényleg van benne valami, hogy vidéken élő lányoknak sokkal nagyobb az értékrendjük, mint szánalmas pesti társaiknak.
Bár már sajnos egész olaszország ide jár dugni, mert az olasz nők agresszívek verekednek a pasikkal. (talán nem véletlenül)
Ezt a mai helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, amikor Romániában és Lengyelországban csóróság és éhinség uralkodott az embereken, a román és lengyel nők vadásztak a magyar pasikra. Hát ez van most itt. A csóró magyar csajok vadásznak az olasz pasikra. Szánalmas. -
#9602 belegondoltam...
nem azt írtam, hogy a tökéletesnél tökéletesebb, hanem hogy a tökéletesEBBNÉL tökéletesebb
nézd csak meg -
clio1616v #9601 gondolj bele mit mondtál...
tökéletesebb, hogyan lenne a tökéletesnél tökéletesebb? :DDDD lol
lehet hogy művelt vagy de a logika messze áll tőled, mondani lehet sokmindent csak az el is kell hinni... -
#9600 Mivel értesz te egyet?
A #9580-ben ellenkező véleményen vagy. Majd a #9599-ban szintén.
Már csak magaddal szemben lehetnél következetes(ebb).
Ez a csapongás az széllel kicsit ciki...
#9599:
A kérdés az volt, hogy itt a fórumon, és itt tényleg nincs.
Ám ismeretségi körömben van egy két ember.
#9599:
Tökéletes valóban nincs, viszont valaminél tökéletesebb mindig van, és mindig is lesz. És rajtunk áll, hogy miféle tökéletességek elérsére törünk.
Van aki a nihilben, narkózásban, bólogatásban, tudattalanságban, ösztönlénységben tökéletesbíti magát minden nap... és van aki másban.
Mindenki a saját képességeihez mérten választ tárgyat (és társaságot), amiben tökéletességre tör.
Kisszerű emberek kisszerű dolgokat, középszerű emberek középszerű dolgokat, nagyszerű emberek nagyszerű dolgokat.
-
clio1616v #9599 és itt borul salsoul ideája, mint az tökéletes gázok modell :D nincs tökéletes akármicsoda :D -
clio1616v #9598 nincs :DD -
clio1616v #9597 100%ban egyetértek -
clio1616v #9596 lehet telefonszex is... -
clio1616v #9595 egyenlőre az igényeiteket tegyétek -
clio1616v #9594 igen mondhatjuk hogy igényes vagyok ilyen szempontból is... -
Steve Q #9593 Hm, van itt egyáltalán olyan, aki érzelmileg erős, stabil és tudatos? -
#9592 benne van, csak másképp alakul benne a mi/ki irányit mit/kit felállás -
cucma #9591 az ösztön "egy érzelmileg stabil, erős és tudatos férfi"-ben is bennevan... -
#9590 attól függ milyen férfi...
a tapasztalat (megfigyelés) az, hogy ha körbenéz, akkor egyébként is körbenéz, s nem kell ahoz nagy távolság...
mellesleg egy érzelmileg stabil, erős és tudatos férfinek nem gond kitartani -
cucma #9589 ezzel arra célzol amire én is gondolok? mert szerintem kizárt dolog, hogy több száz kilométer választja el őket egymástól és a férfi nem néz rá egy másik nőre sem... -
#9588 ehjj ez a csöpögős nyáladzás...
a szeretet nem ez... ez lelki instabilitás, függőség, narkózás a másikkal... meg egy élet délibábra építése, és baromi fájdalmas lesz a délibáb eltűnése... -
Steve Q #9587 Naja, már majdnem egy éve ez megy, de nem tudunk mit tenni - egyenlőre. -
#9586 Megértelek. Tudom, milyen kemény, de azért ki lehet bírni. :) -
Steve Q #9585 Nekem is egy hónap kábé, míg találkozok Vele - de még ez sem biztos. Legutóbb is fél évet kellett várnunk egymásra... -
#9584 biztos -
#9583 ez kurva nagy hülyeség,honnantudod ő mitcsinál amúgyis odakint?meg neked is kijön szembe valahol,nemlehet ezt sokáig bírni így,ha meg igen,akkor kurva nagy szükséged nincs is az egészre,ha szerwc valakit nagyon,akkor nembírod nélküle soká,és nemhagyod ott a fenébe semmi szar karrier miatt
de biztos másképp gondoljuk -
#9582 Igen, szégyelld magad. Ha valakit szeretsz, akkor mindenben támogatod.
Neki nem fontosabb. Még 4 évig lenne kint, miattam jön vissza. (De mielőtt bárki is lehurrogna: nem kértem, ő akarja így.)
Már egy éve kint van, igaz, amikor kiment, még nem voltunk együtt. Márciusban hazajött a családjához, és azóta vagyunk együtt.
Nekem ő a legfontosabb, és az, hogy minden nap beszélünk már majdnem olyan jó, mintha itt lenne. Így tényleg kibírnám évekig is, még ha félévente csak egyszer látom, akkor is.
Tudod, egy kapcsolatban a lelki kapocs sokkal fontosabb, mint a testi vágyak. Amit te mondasz, úgy tűnik, inkább a testiségre vonatkozik. -
clio1616v #9581 Igen igazságtalan...
Amúgy nincs ám ebben semmi szokatlan... vannak olyan lányok kik kihasználják hogy kapcsolatot akarsz és szeretik elmesélni a problémáikat, szeretik ha sajnálják őket... ha szereted hallani az efféle történeteket akkor nincs baj, de komoly dolgot ne várj :) -
clio1616v #9580 Szégyenljem magam azért mert nekem fontosabb az hogy együtt legyünk mint az ő karrierje?
Ha neki fontosabb az hogy karriert építsen és pénzt keressen(vagy bármi más), és ezért hajlandó feláldozni éveket hogy ne lásson akkor felmerül a kérdés mi a fontos neki?
Mégvalami semmi nem kötelező, csakis a félelmei irányítják, ha ő két évig marad akkor tőled nem fél annyira hogy elhagyod, mint a küldöldi dolgától hogy megszünik. (tehát utóbbit jobban szereti, fontosabb neki)
Neked mi a fontosabb? -
Voyager88 #9579 Na igen, én is ezt mondtam neki hogy legalább annyira beengedhetne a bizalmába, hogy ezt elmondja. Elvégre én eddig is próbáltam segíteni az ilyen dolgokban. Az volt a válasza, hogy örül neki hogy segítettem és megköszönte, de ezt magában kell helyre tenni. És majd ha találkozunk akkor el fogja mondani mert bonyolult történet. Hát igen, majd ha találkozunk..:)
Benne van a pakliban, hogy más fiú áll a háttérben, mert hát azt mond amit akar msn-en, nem szentírás. És mivel 50 km van köztünk, ezért le se tudom ellenőrizni. Én csak azt nem értem hogy akkor miért beszéltünk mindennap és miért hitegetett. Bár van egy feltevésem, hogy még nem tudta hogy az a srác összejön-e neki és nincs ló szamár is jó alapon tartott meg engem. De mindegy, nem a feleséget kerestem benne és őszintén szólva még a szerelemtől is nagyon messze állt a dolog, csak bánt hogy ilyen alattomos módon szakadt meg a kapcsolat :S -
#9578 Szégyelld el magad, ha a szerelmedért nem bírnál ki egy hónapot... Érte éveket is kibírnék. -
clio1616v #9577 ne adj :D
figy ha a szüleimmel baj van akkor kire számíthatok ha nem a páromra?...
szal kamu a csaj... vagy buta ami még rosszabb, buta csajnál nincs rosszabb, nem szabad kezdeni mert kitudja mikor csinál butaságot :D -
Voyager88 #9576 Köszi az ötleteket :) Az a helyzet, hogy ma sem beszéltünk, így végülis lekopik a csaj magától úgy tűnik. Ma még msn-re se jött fel és a telóját ma se kapcsolta be (több sim kártyája van, gondolom cserélt a kis sunyi). Végülis azt döntöttem el, hogy ha megkeres elmondja h mi van és netán még a találkát is ő hozza fel hogy pótoljuk be akkor adnék neki esélyt de CSAK akkor. Nem valószínű, hogy ez lesz szóval ennyi volt :) De ha ilyen a lány akkor jobb is hogy az elején kiderült szerintem.
Lehet hogy csak a kifogásokat kereste..bár betegséggel és a szülőkkel takarózni szerintem szánalmas dolog ha ezeket csak azért találta ki hogy hitelesebb legyen.