22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
tartson a fejed -
Tarcsál csivavát, vagy ha nem megy vegyé halat vaze! :D -
mindjárt túlértékellek téged :p -
nemtudom eltartani
hülyevagy panelban? maradhatok egyedül :|
-
Ezt fel tudom vállalni. A boldogságot amúgy is túlértékelik. :D -
"Az emberekbe sosem lehetsz biztos, de egy kutyában igen."
Tökéletesen megértem, és sokáig én is így voltam ezzel. De aki meg sem próbálja igazán beleélni magát egy kapcsolatba - amiben benne van nyilván, hogy nagyot placcsanhatsz -, akkor nem élsz igazán.
Engem ejtettek már pofára, és törtem össze szivet én is (mondjuk nem direkt), volt pár ilyen-olyan csalódásom, stb., de egyáltalán nem bánom, mert ezek nélkül nem lennék az, aki most vagyok. (bele ne köss, hogy lehetnék jobb is, igen, tudom :P :DDD)
Szerintem ha nem "adod át" magad egy kapcsolatnak, a másiknak, akkor lehet, hogy nem éled át azt, hogy nagyot koppansz a végén, de annak sincs esélye, hogy igazán boldog legyél. -
Amúgy ha nem szerethetem őszintén (ahogy én hiszek benne) a másikat, azt én nem nevezném kompromisszumnak. Az nálam NEM működik. 1xű és biztos. -
Ha szeretettúltengésben leledzel, erre legalkalmasabb a kutya. Azt aztán reggeltől estig szeretheted, akár az őrületbe is kergetheted szerencsétlent vele, az éppen úgy fog téged szeretni, csak egy kicsit még jobban. Az emberekbe sosem lehetsz biztos, de egy kutyában igen.
Magam is szeretem kényeztetni akit szeretek, de ezt a legtöbb nő nem viseli el. Amíg síktahó és paraszt vagyok velük, az tetszik neki, amint megkedvelem őket és kényeztetném a fajtájukat, attól kikészülnek. Aki nem alkalmas a szeretet befogadására, az miért próbálja elhitetni magáról, hogy ő a "gyengébbik" nem?! Menjen a frontra, aztán csonkolja a katonákat bajonettel, leszarom. Ha egy nő nem képes elviselni a női szerepet, akkor NEM nő. Ennyi a nyers tapasztalatom.
Persze mindig tisztelet a kivételnek. -
Ez a legtöbb férfira is igaz. :) Ezért kell megtalálni azt, akivel a megfelelő (és egyik fél számára sem túlzott) kompromisszumokkal működik a dolog... :)
De ezt baráti kapcsolatra is igaz. Ott is elviseli az ember a másik hülyeségeit. Csak az nem annyira tömény. :) -
Én úgy gondolom, hogy az ember (legalábbis a legtöbb :)), társas lény. Ezt értsd úgy, igen, hogy magányos egyedül. És mondjuk nem azért, mert egyedül nem érzi jól magát, csak hosszú távon jó, ha van egy ember, akire rázúdíthatod a felgyülemlett szeretetedet. :D Lehet, hogy csak azért, mert nő vagyok, de nekem jól esik szeretni valakit. :) (Barátaimat is, és A Társamat is. Persze nem ugyanúgy :D) -
Behonyám. A legtöbb nő azonban szvsz. alkalmatlan a "társ" feladatra. -
A társ és a társaság más... :) -
Persze aki azért keres társat, mert:
a. unatkozik
b. szükséges van a jobbik felére
c. csak így érzi teljes embernek magát
d. nem találja enélkül a helyét
e. magányosnak érzi magát
f. céltalanul bolyong társ nélkül
g. nincs így értelme az életének
Azzal valami nem stimmel (az én olvasatomban)... -
Nem, arra ott vannak a lányok. Esetleg barátok. A moziba/színházba járáshoz, étterembe járáshoz, fürcsizéshez/napozáshoz, kiránduláshoz, netán kiadós szexhez, nos ezekhez nincs szükség "társra", elég hozzá egy/több ellenkező nemű (esetemben nő) is. A társ az egy sokkal mélyebb dolog... -
És mész vele moziba, színházba, mindenhova? :D -
valóban -
Rundstedt17 #11087
-
Az embernek a legjobb társaság önmaga, esetleg egy/több kutya. :D -
Részemről csak annyit,hogy nekem egyetlen egy igaz barátnőm van,akiben megbízok(jobban mint a "barátnőkben").Voltam nagy társaságban,nem igazán vállt be.Először persze minden oké,kedvesség aranyosság...majd pár ember megunja,szart kever..és ráverik a másikra(nagy átlagban mindig van valami).Nem igazán jött be ez a "közösségi cimborázgatás".Ha problémáim vannak,akkor vele osztom meg és sztem jobban járok így ,mint egy nagyobb társaságban..ahol valakinek elmondok valamit ,másnap már a fél csapat arról csámcsogna.
A lelki problémák sztem is kihatnak a testünkre(jómagam is tapasztaltam)..mostanában mióta nyugodtabb életet éldegélek,a betegséget elkerülnek,és ha nagyritkán van is valami,elég hamar kimászok belőle!Jó dolog egy kellemes párkapcsolat^^ -
Ibn #11084 hét szeintem pedig iganis nagyon sokat számít a társaság,oylanokkla kell lenni akiket barátaidnak nevezhetsz,enm ahverok nem spanok.
barátok...legyen az fiú lány kialakítasz egy társaságot ahol felhőtlenül érezheted amgad és a minden társaságban vannak összeillő emberek.és már össze is jött a dolog.
nem csak modnom velem így történt, mer én pl elég megjácóós és gengszterkedős voltam sokáig,rosz társaságban. msot meg elgondolkoztam h kikekel is vagyok jó-e ez nekem?és nem kerestem a jó emberek társaságát és anniy meg lett oldva.szerrintem hallgassatok rám,persze ez nem zárja ki a többi peoblémát de ez egy elég jó emgoldás... -
Ez már párszor összejött nekem, és tényleg jó dolog :D -
igen, ezzel könnyen el lehet intézni a kérdést
könyebb is és occsóbb' is mint vizsgálatokban elmélyedni
az érdekesség akkor van mikor más emberek életét figyeled meg az elemzések szerint anélkül, hogy nekik bármiről is egy kukkot szólnál -
hát mondjuk az ilyen önbeteljesítő jóslat mintha eléggé adná önmagát -
erre is hosszas idő után jött rá újra az emberiség
sokmindenre kell még újra rájönnie... -
viszont az igaz hogy a testi betegségeket a lelki gondok is előidézhetik -
itt szokta hanyatt vágni magát a VágóPityu -
azért írtam utána még az #11071-est rá -
megpróbálok figyelni rá, gondolom az utolsó mondat hozzátettem, utána meg kérdezgetek hogy mi nem -
Egy kis érdekesség közben. -
csak a hozzátétellel sokszor másként fest már a táj -
néha pontosítok részleteiben, de mindig ugyanahhoz teszek hozzá, amit eddig is írtam -
akkor nem értem miért foltozgatod... az ugyan olyant ugyan olyanra -
Szerintem mindenkinek hatalmas élmény tud lenni. -
ugyan azt mondtam amit eddig -
ok -
én is be fogom vezetni az utólagos beleszerkesztést asszem... -
semmi -
mi nem? -
vagy nem -
Amikor a tudatos részed a tudatalatti mellett "felkel" az álom közben, miközben még az alvásparalízis és az álom is tart, az a király.
A valóságban meg mindig tudatodnál vagy, az nem annyira különleges.