Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, ez van. Ez is csak azt bizonyítja, hogy az átlag ember sjanos 5-10 év alatt képtelen bárkit is megismerni. Még szerencse, hogy te pár percbõl felszínre hozod a legmélyebb titkait is. Én ezt valamiféle földöntúli intuíciónak nevezném. Jól becsüld meg, mert ez számodra Isten ajándéka.
És ez is csupán Átlag Józsi és a közted lévõ óriási szellemi szakadékot bizonyítja.
salsoul
Te mondtad, hogy olvassunk valakibõl. Miért ne belõled?
Vagy azokból az emberekbõl?
salsoul
Ti is ugyan úgy kirostáljátok õkeket, csak legfeljebb nem pillanatok alatt hanem 5-10 év alatt, mikor már esetleg gyerek is van a nyakatokon...
oké, tereld a szót minden alkalommal, ha az érvekbõl és a válaszokból kifogytál. szánalom.
rendben, rátérhetünk a galériámra és a párkapcsolatomra. mit szeretnél tudni.
Herr Lehrer
akkor hidd magad kurvakülönlegesnek, akinek 8000 csjabol tetszik 2, és várjál csak a nagy õre, ha neked ez kell, akkor öregedj meg egyedül magányosan, mi ezzel a mentalitással találunk nõt akivel majd egyszer családot alapitunk, te a tiedével nem fogsz, ennyi a lényeg 😊

Your suffers will be legendary even in hell!

nem célszerû mindig túlzásokkal és senki által ki nem mondott elképzelt baromságokkal úgy védekezni, mintha azt mi mondtuk volna, mert ez nem vezet sehova.
Példának okáért senki nem mondta, hogy 15 évesen baszni követendõ dolog.
De ez már elég régóta megy itt sajnos.
salsoul
Inkább maradjunk a galériádnál és a párkapcsolatodnál...
bl0kiM
nem tudok többet érdemben hozzáfûzni a témához.
"evolúciós hulladék" > megmosolyogtat a sok butaság amit itt olvasok.
"lassan a buzik fognak megbotránkozni a heterókon" > a 15évesen már-nem-"tiszták" botránkoznak meg azokon, akikben még van tartás. és szerintem ez így nincs rendjén. nektek jó így is.
én meg abban bízok, hogy a mai fiatalok már elég idõsek lesznek akkor, amikor a tiétekhez hasonló véleményekkel elõször találkoznak.

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

clio1616v
aki az alapján ítél meg annak a véleménye nem érdekel.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Nem. (Ilyen hülye kérdést...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

*megállapítod
*mivel harmonizál

sry
ha töltök fel képet valakirõl, meg állapítod nekem a ruháiból hogy mit szeret és mit harmonizál?
és ha azért öltözködik úgy, mert nincs pénze a 20ezres pólóra amivel igazán harmonizálva érezné magát, attól még megállapítod nekem, hogy milyen ember?
salsoul
tekintene >>> tekint
hát énis vezettem már bmw-t meg anyósülésen ültem a8-ba azér valljuk be van különbség mittomén suzukihoz képest 😄
bár én elvbõl nemvennék ilyen autót, akármennyi pénzem lenne ^^ nemszeretném ha kocsim alapján ítélnének meg

asd

salsoul
Isten pedig téged a tekintene hulladéknak.
salsoul
Nos, neked annak megfelelõen alakul a megjelnésed amit szeretsz, amivel harmonizálsz vagy...?
Molnibalage
Az, hogy te mit akarsz egem hol érdkel? Darwing evolúciós hulladéknak tekintene, de az más tészta...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ugye nem haragszol ha innentõl nézlek komplett hülyének? Mondanám, hogy tegyen fel képet magáról ide 3 sg-s leányzó (de nem azok akik ide írnak!) és 10 kérést felteszek. Ha abból 50%-nál többet eltalász akkor hajlok harra, hogy gondolatolvasó vagy. Természetesen nem tehetsze fel kérdéseket.

az aszexuális impotens ember megkérdezi az egészséges férfit, hogy orvos látta-e már.
Hova tartunk? lassan a buzik fognak megbotránkozni a heterókon.
salsoul
Errõl van szó.
salsoul
2004-2006-ig Pesten két csaj volt aki fel tudta kelteni érdeklõdésem...
Egy éve pedig havonta egyszer egy hétvégére járok Pesten és semmi figyelemre méltó...

Sem a vonaton, sem a négyeshatoson, sem a 61-esen, sem a metrón...

(a DJ-s idõszakomban válhattam rezisztensé a ribanc jellegûekre...)
bl0kiM
egyetemre járok, itt is akadnak jó csajok, de nem akarok összejönni (még csak egy randi erejéig sem) egyikkel se! ez nálam az emberi méltósághoz hozzátartozik, többre értékelem magam annál hogy akárkivel leálljak. a tegnapi almás játékot újfent leírnám, de lassan füstöl a billentyûzet... (:

Mi a problémád ezzel?

Pedig én is így vagyok majdnem,jó kicsit túlzott de sok jó csajt látni tömegközlekedésben

bl0kiM
"Felszállok egy villamosra és 5 perc alatt 10 olyan csaj van akivel bármikor randiznék egyet." és mond csak, orvos látott már??
na most akkor ki csóvál kicsodát?

gbc csabika
Salsoul a maga által elképzelt világban él, szart sem tud az eddigiek alapján😊

salsoul
Elárulja a megjelenésével.
Willenbrock
Errõl jut eszembe hogy én pont ilyesmi helyzetben voltam tavaly Kecskeméten.Látom ott áll a Mig-21 bisz-na ebbe be kell ülnöm mondom magamnak.Akkor láttam hogy szinte csak kisgyerekeket ültettek bele-ekkor arra gondoltam olyan mintha játszótéren lennénk ha beleülök még azt gondolják majd:ez a vén marha mit keres ott?Egy felnõtt tovább ült benne mert elég sokat beszélt a bemutató pilótával,a gyerekek pedig nyûglõdni kezdtek a sorban.Egy apuka hangos megjegyzéseket kezdett tenni hogy most mit menõzik a fickó a kabinban,mert régen biztos repülõs volt és most felvág stb.Közben jó hangosan mondogatták a gyerekeknek hogy majd mindgyárt beszállunk.Na ekkor már tényleg kezdtem úgy érezni hogy a gép inkább egy játszótéri mászókára kezd hasonlítani.Végül azért beleültem de látszott a mögöttem álló gyerekes szülõkön hogy elvárnák hogy mindet magam elé engedjem,merthát ez a gyerekek játéka.Ez off de most ez jutott eszembe<#pardon1>

clio1616v
nem kell látni ahhoz...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Errõl már volt szó. Hogy a búsba, ha meg sem szólal. Ránézel és ismered minden kis titkát, szokásást? Tudod, hogy mit szeret, mik a hibái? Tudod, hogy mit szeretne?

Meg megint szerény vagy...

clio1616v
Valamit nem értesz... nekem van autóm... igaz nem ilyen drága, de van..
Azért ültem bele, mert vártam a tulajt, hogy induljunk haza.. 2 órát vártam rá.. kicsit sétálgattam is a parkban, de aztán visszaültem..

engem nem nyûgöz le.. vezettem már drága autókat.. semmi különbség.. csak az emberek viselkedése velem szemben változik meg ha drágább autóban ülök.. ez nem lenézés, de Lirion és a többi lássuk aztán dugjuk aki szembejön stílusúak, ahogy az se tetszik nekik, ha egy csinos lányt egy ronda pasi mellett látnak.. ez pusztán irigység kérdése..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Ismerkedj.

Nekünk más az áteresztõ szûrõnk.
Én pár pillanat alatt kirostálom azt, akit más csak hetek, hónapok, évek alatt tud kirostálni.
Molnibalage
+ köv válasz. Már megint a régi. Az, hogy ismerkedni szerente az ember szinte bûn a szemetekben. Eszemfaszom megáll rajtatok komolyan mondom.

clio1616v
az volt a lényeg, hogy elhitték rólam, csak azért mert a parkoló autóban ültem..

Molnibalage
Te gondolatolvasó vagy? Honnan tudod hogy Lirion mit tett volna? Meg megint kicsit nézed le a többieket.

Tudod én pl. azért szállnék be egy olyan autóba amibe valszeg soha nem tudnék máskor, hogy lássam mit esznek rajta annyian. Egy repülõnapon, ha érdekelne egy gép kabinja elvbõl nem szállnál be, csak mert egyesek vagánykodásnak vehetik? Atyagatya...

másrészrõl nem lehet, hogy egy kicsit paranoia, vagy placebo effekt bejátszott? :}
oké, sok az instant ribanc ha meglátnak egy szép autót / kigyúrt embert / jó kérót, ezt eddig is tudtuk.
De hogy az azonos nemûek csúnyán néztek rád az szintén nem lep meg, ugyanis a köztudatban az él - nem tévesen - hogy aki ilyen autóval mászkál, arra 10% az esély, hogy tisztességes munkával, tehetséggel és kitartással szedte össze rá a pénzt. Szóval nem csodálom, ha rosszallóan néznek. Én mondjuk pont leszarom, felõlem palotát is lophat magának.
clio1616v
Mindenkinek másra van igénye..

salsoul
A szükség nagy úr + ha ló nincs jóa... <#eplus2>
clio1616v
chhaya, te rendes lány vagy.. elmondom miért gondolom így..

ma volt egy utam pestre fõnököm haverjával.. nagy és nagyon drága autója van.. ez majd a késõbbiek miatt lesz "fontos"...

délelõtt megvoltak a protokol rendezvények és a mûszaki megbeszélések... utána még egy irodaház elõtt megálltunk és õ bement egy rövid idõre.. ezalatt én kint megvártam... meleg volt és mivel a kulcsot elvitte kinyitottam az ajtót és úgy vártam rá a volánnál ülve..

sokan nézték az autót és hogy hogy képzelem, hogy benne ülök ez volt a férfiak, srácok tekintetében... a lányokéban kicsit más... elgondolkodtató, látszat emberek abból ítéltek meg amit láttak, és ez az amiben mások vagyunk Lirionéktól... ha meglátok valakit egy drága autóban nem az a reakcióm, hogy irigykedek és rosszallóan nézek befele..

és rólad nem tudom elképzelni, hogy emiatt benéztél volna úgy az autóba...

igen? akkor te egy állat vagy, egy ösztönlény, akit csak a farka csóvál! ejnye! :]
Isten látja lelkem nem kötözködni akarok, de szerintem kurvaégõ ez a nyávogás amit nyomsz 😄

Molnibalage
No én viszont igen. Persze aztán ahogy az ember elbeszélget a delikvenssel a kép változik. Viszont ahogy írtam nekem szinte minden jól kinézõ átlagos csak bejön. Felszállok egy villamosra és 5 perc alatt 10 olyan csaj van akivel bármikor randiznék egyet.

clio1616v
Miaaú 😊

elég uncsi mostanság a topic😄

minigirl
Nem mondtam, hogy bárkinek is igaza lenne, csak annyit, hogy kivel értek jobban egyet.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

"ritka rendes lányt találni" az biztos ! 😄

chhaya
Nem saját tapasztalatból írtam, csak barátnõket meg osztálytársakat elnézve. Gyakorlatilag a dolog kimerült annyiban, hogy szemeztek a folyosón, aztán vihogva kibeszélték szerencsétlen srácot, hogy "jajj most sokkal cinkosabban nézett ám vissza, mint a múltkor... tetszem neki? nem tetszem neki? csak nevet rajtam? miért nem kezdeményez? kezdeményezzek én? de akkor ribancnak fog gondolni! biztos nem is tetszem neki. figyelj már, most is engem néz?" ... Gyerekes. 😄 Engem meg fárasztott. Ha még jutottak is valamire, akkor kb. két beszélgetés után kiderült, hogy bár naggyon-naggyon helyes és menõ a srác, de agyilag zokni és csak dísznek volna jó. Nálunk kb. ez ment. Engem nem érdekelt az egész, mert csak és kizárólag a ránézésre nem tudok belebolondulni senkibe.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Herr Lehrer
"Viszont akik hozzám fordulnak, azok mindig kardinális majdhogynem' sorsfordító kérdésekben fordulnak hozzám, kérik ki véleményemet.
És valahogy nem a haverokhoz mennek ilyen kérdésekkel..."

Hát ezt nagyon rosszl teszik

Your suffers will be legendary even in hell!

<#hehe><#eljen>

-tRs-Landor