Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez is csupán Átlag Józsi és a közted lévõ óriási szellemi szakadékot bizonyítja.
rendben, rátérhetünk a galériámra és a párkapcsolatomra. mit szeretnél tudni.
Your suffers will be legendary even in hell!
Példának okáért senki nem mondta, hogy 15 évesen baszni követendõ dolog.
De ez már elég régóta megy itt sajnos.
"evolúciós hulladék" > megmosolyogtat a sok butaság amit itt olvasok.
"lassan a buzik fognak megbotránkozni a heterókon" > a 15évesen már-nem-"tiszták" botránkoznak meg azokon, akikben még van tartás. és szerintem ez így nincs rendjén. nektek jó így is.
én meg abban bízok, hogy a mai fiatalok már elég idõsek lesznek akkor, amikor a tiétekhez hasonló véleményekkel elõször találkoznak.
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
*mivel harmonizál
sry
és ha azért öltözködik úgy, mert nincs pénze a 20ezres pólóra amivel igazán harmonizálva érezné magát, attól még megállapítod nekem, hogy milyen ember?
bár én elvbõl nemvennék ilyen autót, akármennyi pénzem lenne ^^ nemszeretném ha kocsim alapján ítélnének meg
asd
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hova tartunk? lassan a buzik fognak megbotránkozni a heterókon.
Egy éve pedig havonta egyszer egy hétvégére járok Pesten és semmi figyelemre méltó...
Sem a vonaton, sem a négyeshatoson, sem a 61-esen, sem a metrón...
(a DJ-s idõszakomban válhattam rezisztensé a ribanc jellegûekre...)
na most akkor ki csóvál kicsodát?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Meg megint szerény vagy...
Azért ültem bele, mert vártam a tulajt, hogy induljunk haza.. 2 órát vártam rá.. kicsit sétálgattam is a parkban, de aztán visszaültem..
engem nem nyûgöz le.. vezettem már drága autókat.. semmi különbség.. csak az emberek viselkedése velem szemben változik meg ha drágább autóban ülök.. ez nem lenézés, de Lirion és a többi lássuk aztán dugjuk aki szembejön stílusúak, ahogy az se tetszik nekik, ha egy csinos lányt egy ronda pasi mellett látnak.. ez pusztán irigység kérdése..
Nekünk más az áteresztõ szûrõnk.
Én pár pillanat alatt kirostálom azt, akit más csak hetek, hónapok, évek alatt tud kirostálni.
Tudod én pl. azért szállnék be egy olyan autóba amibe valszeg soha nem tudnék máskor, hogy lássam mit esznek rajta annyian. Egy repülõnapon, ha érdekelne egy gép kabinja elvbõl nem szállnál be, csak mert egyesek vagánykodásnak vehetik? Atyagatya...
De hogy az azonos nemûek csúnyán néztek rád az szintén nem lep meg, ugyanis a köztudatban az él - nem tévesen - hogy aki ilyen autóval mászkál, arra 10% az esély, hogy tisztességes munkával, tehetséggel és kitartással szedte össze rá a pénzt. Szóval nem csodálom, ha rosszallóan néznek. Én mondjuk pont leszarom, felõlem palotát is lophat magának.
ma volt egy utam pestre fõnököm haverjával.. nagy és nagyon drága autója van.. ez majd a késõbbiek miatt lesz "fontos"...
délelõtt megvoltak a protokol rendezvények és a mûszaki megbeszélések... utána még egy irodaház elõtt megálltunk és õ bement egy rövid idõre.. ezalatt én kint megvártam... meleg volt és mivel a kulcsot elvitte kinyitottam az ajtót és úgy vártam rá a volánnál ülve..
sokan nézték az autót és hogy hogy képzelem, hogy benne ülök ez volt a férfiak, srácok tekintetében... a lányokéban kicsit más... elgondolkodtató, látszat emberek abból ítéltek meg amit láttak, és ez az amiben mások vagyunk Lirionéktól... ha meglátok valakit egy drága autóban nem az a reakcióm, hogy irigykedek és rosszallóan nézek befele..
és rólad nem tudom elképzelni, hogy emiatt benéztél volna úgy az autóba...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És valahogy nem a haverokhoz mennek ilyen kérdésekkel..."
Hát ezt nagyon rosszl teszik
Your suffers will be legendary even in hell!
-tRs-Landor