22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#11098 "Az emberekbe sosem lehetsz biztos, de egy kutyában igen."
Tökéletesen megértem, és sokáig én is így voltam ezzel. De aki meg sem próbálja igazán beleélni magát egy kapcsolatba - amiben benne van nyilván, hogy nagyot placcsanhatsz -, akkor nem élsz igazán.
Engem ejtettek már pofára, és törtem össze szivet én is (mondjuk nem direkt), volt pár ilyen-olyan csalódásom, stb., de egyáltalán nem bánom, mert ezek nélkül nem lennék az, aki most vagyok. (bele ne köss, hogy lehetnék jobb is, igen, tudom :P :DDD)
Szerintem ha nem "adod át" magad egy kapcsolatnak, a másiknak, akkor lehet, hogy nem éled át azt, hogy nagyot koppansz a végén, de annak sincs esélye, hogy igazán boldog legyél. -
#11097 Amúgy ha nem szerethetem őszintén (ahogy én hiszek benne) a másikat, azt én nem nevezném kompromisszumnak. Az nálam NEM működik. 1xű és biztos. -
#11096 Ha szeretettúltengésben leledzel, erre legalkalmasabb a kutya. Azt aztán reggeltől estig szeretheted, akár az őrületbe is kergetheted szerencsétlent vele, az éppen úgy fog téged szeretni, csak egy kicsit még jobban. Az emberekbe sosem lehetsz biztos, de egy kutyában igen.
Magam is szeretem kényeztetni akit szeretek, de ezt a legtöbb nő nem viseli el. Amíg síktahó és paraszt vagyok velük, az tetszik neki, amint megkedvelem őket és kényeztetném a fajtájukat, attól kikészülnek. Aki nem alkalmas a szeretet befogadására, az miért próbálja elhitetni magáról, hogy ő a "gyengébbik" nem?! Menjen a frontra, aztán csonkolja a katonákat bajonettel, leszarom. Ha egy nő nem képes elviselni a női szerepet, akkor NEM nő. Ennyi a nyers tapasztalatom.
Persze mindig tisztelet a kivételnek. -
#11095 Ez a legtöbb férfira is igaz. :) Ezért kell megtalálni azt, akivel a megfelelő (és egyik fél számára sem túlzott) kompromisszumokkal működik a dolog... :)
De ezt baráti kapcsolatra is igaz. Ott is elviseli az ember a másik hülyeségeit. Csak az nem annyira tömény. :) -
#11094 Én úgy gondolom, hogy az ember (legalábbis a legtöbb :)), társas lény. Ezt értsd úgy, igen, hogy magányos egyedül. És mondjuk nem azért, mert egyedül nem érzi jól magát, csak hosszú távon jó, ha van egy ember, akire rázúdíthatod a felgyülemlett szeretetedet. :D Lehet, hogy csak azért, mert nő vagyok, de nekem jól esik szeretni valakit. :) (Barátaimat is, és A Társamat is. Persze nem ugyanúgy :D) -
#11093 Behonyám. A legtöbb nő azonban szvsz. alkalmatlan a "társ" feladatra. -
#11092 A társ és a társaság más... :) -
#11091 Persze aki azért keres társat, mert:
a. unatkozik
b. szükséges van a jobbik felére
c. csak így érzi teljes embernek magát
d. nem találja enélkül a helyét
e. magányosnak érzi magát
f. céltalanul bolyong társ nélkül
g. nincs így értelme az életének
Azzal valami nem stimmel (az én olvasatomban)... -
#11090 Nem, arra ott vannak a lányok. Esetleg barátok. A moziba/színházba járáshoz, étterembe járáshoz, fürcsizéshez/napozáshoz, kiránduláshoz, netán kiadós szexhez, nos ezekhez nincs szükség "társra", elég hozzá egy/több ellenkező nemű (esetemben nő) is. A társ az egy sokkal mélyebb dolog... -
#11089 És mész vele moziba, színházba, mindenhova? :D -
#11088 valóban -
Rundstedt17 #11087 -
#11086 Az embernek a legjobb társaság önmaga, esetleg egy/több kutya. :D -
#11085 Részemről csak annyit,hogy nekem egyetlen egy igaz barátnőm van,akiben megbízok(jobban mint a "barátnőkben").Voltam nagy társaságban,nem igazán vállt be.Először persze minden oké,kedvesség aranyosság...majd pár ember megunja,szart kever..és ráverik a másikra(nagy átlagban mindig van valami).Nem igazán jött be ez a "közösségi cimborázgatás".Ha problémáim vannak,akkor vele osztom meg és sztem jobban járok így ,mint egy nagyobb társaságban..ahol valakinek elmondok valamit ,másnap már a fél csapat arról csámcsogna.
A lelki problémák sztem is kihatnak a testünkre(jómagam is tapasztaltam)..mostanában mióta nyugodtabb életet éldegélek,a betegséget elkerülnek,és ha nagyritkán van is valami,elég hamar kimászok belőle!Jó dolog egy kellemes párkapcsolat^^ -
Ibn #11084 hét szeintem pedig iganis nagyon sokat számít a társaság,oylanokkla kell lenni akiket barátaidnak nevezhetsz,enm ahverok nem spanok.
barátok...legyen az fiú lány kialakítasz egy társaságot ahol felhőtlenül érezheted amgad és a minden társaságban vannak összeillő emberek.és már össze is jött a dolog.
nem csak modnom velem így történt, mer én pl elég megjácóós és gengszterkedős voltam sokáig,rosz társaságban. msot meg elgondolkoztam h kikekel is vagyok jó-e ez nekem?és nem kerestem a jó emberek társaságát és anniy meg lett oldva.szerrintem hallgassatok rám,persze ez nem zárja ki a többi peoblémát de ez egy elég jó emgoldás... -
#11083 Ez már párszor összejött nekem, és tényleg jó dolog :D -
#11082 igen, ezzel könnyen el lehet intézni a kérdést
könyebb is és occsóbb' is mint vizsgálatokban elmélyedni
az érdekesség akkor van mikor más emberek életét figyeled meg az elemzések szerint anélkül, hogy nekik bármiről is egy kukkot szólnál -
#11081 hát mondjuk az ilyen önbeteljesítő jóslat mintha eléggé adná önmagát -
#11080 erre is hosszas idő után jött rá újra az emberiség
sokmindenre kell még újra rájönnie... -
#11079 viszont az igaz hogy a testi betegségeket a lelki gondok is előidézhetik -
#11078 itt szokta hanyatt vágni magát a VágóPityu -
#11077 azért írtam utána még az #11071-est rá -
#11076 megpróbálok figyelni rá, gondolom az utolsó mondat hozzátettem, utána meg kérdezgetek hogy mi nem -
#11075 Egy kis érdekesség közben. -
#11074 csak a hozzátétellel sokszor másként fest már a táj -
#11073 néha pontosítok részleteiben, de mindig ugyanahhoz teszek hozzá, amit eddig is írtam -
#11072 akkor nem értem miért foltozgatod... az ugyan olyant ugyan olyanra -
#11071 Szerintem mindenkinek hatalmas élmény tud lenni. -
#11070 ugyan azt mondtam amit eddig -
#11069 ok -
#11068 én is be fogom vezetni az utólagos beleszerkesztést asszem... -
#11067 semmi -
#11066 mi nem? -
#11065 vagy nem -
#11064 Amikor a tudatos részed a tudatalatti mellett "felkel" az álom közben, miközben még az alvásparalízis és az álom is tart, az a király.
A valóságban meg mindig tudatodnál vagy, az nem annyira különleges. -
#11063 Itt sem kizárt, hogy "Isten vagy és nagyon király".
Csak egyelőre nem tudjuk ennek módját. -
#11062 Az emberiség hagyományai szerint a függőségi rendszerben/elvekben hierarchiák vannak, amiben az alacsonyabb szintek függnek a felsőbb szintektől, és legfelsőbb szint határoz meg mindent.
Az emberi életet [is] - az ősi feljegyzések szerint - hét alapelv határozza meg, ettől hét alapelvtől függ minden, és az ember is. Minden más függőség emberi koholmány, illúzió és valóságban valójában senki sem függ ettől a minden mástól.
Ezek az alapelvek minden emberi törvényél feljebb valók, és aki életében ezeket betartja, és életét ezekkel harmóniában éli annak semmitől nem kell tartania, és legnagyobb világháború vagy világjárvány sem fogja érinteni, megzavarni derűjét, békéjét, biztonságát.
Ez az állapot egy bizonyos nevezzük így: tudatállapot.
Minél inkább ezen tudatállapot alá süllyed valaki, annál inkább egyre több dologtól való függés illúziójában fog élni.
Tanítja a hagyomány.
Tanítja azt is, hogy:
"A fél-bölcs, ki elismeri az Univerzum viszonylagos irrealitását, elképzeli, hogy szembeszállhat a Törvényekkel - így lesz hiú, öntelt, bolond, ki szembeszegül a sziklákkal, és kit darabjaira zúznak az elemek, és mindez ostobasága miatt. Az igazán bölcsek ismerik a Univerzum természetét, a törvények ellen használják a Törvényt; az alacsonyabbal szemben a magasabbat; átváltoztatván azt, ami nem kívánatos azzá, ami értékes, így győzedelmeskednek." -
#11061 sok szerencsét! -
#11060 hmm. érdekes ez a topik.
az esély valóban kevés, úgymond "rendes" lányt találni. de ez relatíve, mert mindenkinek mások az elvárásai. nekem spec 1 hónapja lett vége a párkapcsolatomnak, megcsalás miatt. mint kiderült, 1 kerek hónapja volt mellettem szeretője. de az, h vlki rendes, vagy sem, szintén relatíve. egy randinál, mindkét fél, azt mondja a másiknak, amit hallani akar. ergo, már is hazudtunk, nem? :) de talán fogalmazzunk úgy, csöppet mindenki ferdít, h jó színben tüntesse fel magát. aki azt mondja, ő sose hazudik, az már is megtette! :) [ezt azért mondom, mert majdnem minden nő hajtogatja, h "fő az őszinteség!" hát persze aranyom, te meg idióta vagy! :) ]
érdekesnek találom, h volt barátnőm egyszerűen tökéletes volt, mikor megismertem, és úgy adta elő a dolgokat, h 100%-osan illik hozzám, h ő a nagy "Ő"! természetesen az idő elteltével kiderült az evil oldala, és a hazugságok is, ami előbb-utóbb szintén mindig megmutatkozik. kinevettem, mikor állandóan azt hajtogatta, h a legjobban, amit gyűlöl az a hazugság! :) egy szó mint száz, vannak imitátor emberek, akik meghülyítik a másikat, és szimplán önbizalom növelés céljából, amit majd elkotyoghatnak másoknak, h mekkora arcok! sok rendesnek TŰNŐ lány van. akik szórakoznak a pasikkal. de ezen nem lepődök meg, hiszen a mai világban a nőnem 90%-a....! :)
viszont a férfiak 90%-a pedig erre vevő, szóval örülhetünk, h legalább a nagy része boldog egymással, és Syphilis-ben küszköd! :D
a maradék 10 pedig már kiköltözött külföldre a válság miatt! :D
na jó, azért ennyire nem elkeserítő a helyzet.
én csak csendben várok, h jöjjön vlki az életemben, de ezúton résen leszek, és teljes fegyverzettel várom! :D -
#11059 Az álmot máshogy érzékelem, mint a valóságot. Az álomban nem analitikusan gondolkozol el dolgokon, hanem csak sodor magával az álom. Éppen ezért lehet létrehozni a tudatos álmodást, pl. azzal ha gyakorlatokat végzel arra, hogy meg tudd beidegződésből! magad kérdezni, hogy ez valóban álom -e. (és ekkor felébred az igazi tudatod, ami tényleg érzékel! az álomban, ott már ettől a ponttól Isten vagy és nagyon király)