Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
engem is 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
Engem is kiráz tõle. Sosem használom. 😊
Molnibalage
Csak engem ráz a hideg a "párom" szóhasználat során? Az dokumentum filmekben az vadállatoknak van párja. Mi a gond a barátnõ vagy élettárs kifejezéssel? Vagy féltek nevén nevezni a gyereket?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem akarok senki lelkivilágába beletaposni de a munkahelyen ismertem meg a páromat és az elsõ munkahelyemen találtunk egymásra dologgal egy nagy baj van amit sajna akkor tudnak meg az emberek mikor munkahelyet váltanak és ott is találnak új kapcsolatokat..... ne így legyen de ez elég jellemzõ erre a világra...... sajnos a régimódi értékek és kapcsolatok már idejét múltak :-(
offkorzreg
ne keresd,majd megtalálod,ez lehet a sarki közért is akár,szerencsés véletlen

immovable
Mi nem dolgozunk egy helyen. Ez csak fél évig volt, aztán mindenki váltott melót. Mi is együtt élünk.
gfreak
a "normalis" olyan szinten szubjektiv, hogy mas soha nem fogja tudni megmondani neked xD neked is mas a normalis, meg nekem is 😉

kulonben mint immo, en is a munkahelyemen ismerkedtem meg baratnommel (menyasszonyommal), mondtak is sokan hogy ennek nem lesz jo vege mert folyamatosan egymas nyakan leszunk (egyutt is elunk ugyanis 😄 )hat nem lett igazuk 😄 sot, meg jo is, mert nincs a "mi volt ma melohelyen?" tema, meg ha a masik feszult, tudjuk jol hogy mi tortent vele napkozben (esetleg mindketten kifaszulunk a melotol 😄) igy otthon mar csak jol ki kell rohogni magunkbol (ami meg nap mint nap megtortenik)

Racism is a weapon of mass destruction!

immovable
Nekem már több, mint 7 éve van normális barátnõm. 😊 Elsõ munkahelyemen találtam rá.
OrioN the S
En ugy vagyok vele ,hogy nem keresem tudatosan... Mindig osszehoz a sors valakivel. Osszejoveteleken vagy ,ha elmegyek egy masik tarsasagba ,akkor ott akadok ossze valakivel aki szimpatikus. Ez viszont akar ket ev egyedulletet is jelenthet. De nem baj ,mert addig kiszellozik az ember feje. En azt ertem normalis alatt ,ha harmonikus a kapcsolatunk ,de ez persze tolem is fugg. Lenyeg ,hogy passzoljunk egymashoz. Teljesen megerteni soha nem fogja egymast no es ferfi ,de ,ha a harmonia megvan ,akkor sinen vagytok. Persze altalaban mindig kesobb mutatja ki a foga feherjet mindket fel. Nekem peldaul az elozo kapcsolatom azert nem mukodott 1 ev utan ,mert mar mindketten kinyitottuk a szankat rendesen.. Sok volt a vita. De furcsa modon ,mint baratok a mai napig tokeletesen elvagyunk ,neha csodalkozok is... Viszont par honapig meg ment a se veled se nelkuled jatek. Azt nem tudom ,hogy hol keress vagy hol ne keress 😊 Mondom en mindig varok ,varok es egyszercsak kialakul a szimpatia egy masik lannyal tok varatlan idoben es valtozo szituaciokba. Sokan mondjak ,hogy amig keresik addig nem talalnak senkit.. amikor meg nem keresik ,akkor hirtelen felbukkan 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bl0kiM
télleg vicces.. a témát tekintve semmivel sem vagyunk elõrébb.
légyszi, kinek van "normális" barátnõje mondja már meg hol akadt rá, hol érdemes körbenézni, akinek nincs az írja meg hogy hol ne keressek?!
és mitõl lesz egy lány "normális"??

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

Molnibalage
úgyse ismerek meg soha.

Miért? Mi a gátol meg abban, ha tényleg fontos lenne?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
Én is kapom rendesen...
Plusz még szórakozni* és vedelni sem járok el, összejöveteleken alig eszek iszok, szólalok meg .
Olyan néven futok, hogy: A Szent...

Viszont akik hozzám fordulnak, azok mindig kardinális majdhogynem' sorsfordító kérdésekben fordulnak hozzám, kérik ki véleményemet.
És valahogy nem a haverokhoz mennek ilyen kérdésekkel...

-------------------------------------------------------------
*kikapcsolódni, pihenni járok helyette
chhaya
Hüh pedig ez általános. Engem anno leszbikusnak is tituláltak, mert nem csorgattam a nyálam a magazinokban meg a médiákban szereplõ helyescukimenõpasik után, vagy nem volt épp a suliban egy felsõbbéves titkos szerelmem, akit csak két percet látok a szünetekben és úgyse ismerek meg soha. Csak egy ember és kész, a külsõ nem annyira fontos, hogy abba belebolonduljak. (Tudom, tudom, defektes vagyok, ilyen irányú megjegyzést nem kérek.) 😄

#8138: Tudom, ezért nem szándékszom belefolyni ebbe az értelmes vitának nem nevezhetõ sárdobálásba. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Ha foglalkoznának velük, és megtanítanák nekik, hogy mi fán terem a dió, az összes nõ felpofozna mikor feléjük közelednél a mentalitásoddal.

Melyik filmben láttad ezt a módszert egyébként?
offkorzreg
figyelj,csak magyaráz a nagyvilágba ismeretlenül,de azért én vagy bárki más ne általánosítsam el azt a dolgot amivel találkozok vagy magam elõtt látok.errõl ennyit,nc a továbbiakban

chhaya
Így téged is fel kéne pofozni, amiért clio barátnõjét lazán lekurváztad. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

offkorzreg
ja meg csak arra gondoltam hogy azért ezt beláthatod hogy kúrvára nem érzik át a fiatal lányok mostanság hogy mekkora súlya értéke van ha valakivel elkezd lefeküdni,és akkor még én szerintem van rendben baszki.óóó na menj már a tudod hova

offkorzreg
különben meg nem undorító mi?mikor egy 14 éves lány valami buliban bárkit leszop aki tetszik neki,vagy lefekszik vele.ez nem gond mi?biztos én látom szarul a dolgokat hogy az ilyeneket elkönyvelem valaminek.általánosítás,hát bazmeg csak azt mondom amit tapasztalok.nállam is próbálkoztak ilyennel,mehettek amerre láttak.biztos olyan embernek gondolsz aki kihasznál mindenkit,meg miegymás.

offkorzreg
ó de buta vagy baszki😞
elõször is,a lányok többsége már 14-15 évesen lefekszik bárkivel,ez sajnos ígyvan,másrészt csak tudd én kb18 évesen feküdtem le csajjal,megvártam ezt a kort,az lényegtelen hogy milyen volt a kapcsolatunk.különben senkisem mondta hogy 9hónap után feküdt le velem a párom,nemtudom honnét veszel ekkora baromságokat.különben nemgondolom úgy hogy az a fasza csávó aki több csajt dugmeg.honnan szeded megintcsak ezeket a hülyeségeket?tökre nemismersz és személyeskedésbe vitted át a dolgot,hogy én szerintem és hogy én milyen gondolkodású vagyok.bazmeg mindezt honnét veszed ha nemismersz?különben bazmeg leírtam hogy "úgyzajlott le ahogy kellett" magyarul jó volt,szépen fog rá emlékezni vissza,jó érzés tölti majd el,nem az hogy jajde szarvolt,meg utána lecseréltek.úristen nemistudom miért is válaszolok neked,inkább maradtál volna csendben bölcsebb lettél volna

Én meg téged pofoználak fel, hogy egy általad ismeretlen lányról így nyilatkozol és így általánosítasz.
Ráadásul a leírásodból ítélve max. 16 évesen dugtál már, képzelem az is milyen komoly kapcsolat lehetett..
A kedvesed meg a következõ pasijával már nem fog 9 hónapot várni, max pár hetet, ezt borítékolhatod.
Mellesleg érzõdik az írásodon, hogy szerinted rendben van, ha egy srác több lánnyal lefekszik, mert jajj de szereti, de egy nõ inkább legyen kevés fiúval, mert hát ártatlanság és az az érték..

Nem az a probléma, hogy fiatalon elkezdik a szexuális életüket az emberek, hanem, hogy nem kapnak normális tájékoztatást a veszélyeirõl, mert a hozzátok hasonló gondolkodásúak úgy hiszik, hogy ráér az meg ilyen fiatalon még nem kell ezzel foglalkozni. Igenis kell, de amíg jönnek ilyen faszságokkal az emberek, hogy "ezt jól felpofoznám és hajánál fogvást évekig szobába zárnám töbrengjen a dolgokon.undorító..", addig nem lesz elõrelépés.

"ha teljesen megvagy érve rá akkor mi akadálya ha ez úgy zajlik le ahogy kell?"
Mi az, hogy úgy zajlik, ahogy KELL b+?! Ez nincs kõbe vésve, szabályokba foglalva, hogy hogy KELL(?!?!?!?!?), úgy csinálja mindenki, ahogy Neki jólesik.
offkorzreg
sietve pötyögtem be a lényege nem a helyesírás<#gonosz1>

autoszimulator
fú ez nyelvtanilag már fizikailag fáj

.: mobilize.hu :.

offkorzreg
szóval kár itt a felháborodás,vannak szar és igénytelen emberek,és vannak kivételek mint ahogyan mindenben,meg vannak ritka rendes lányok is,enyém az😊 nah haláj

offkorzreg
ehhez a szexuális dologhoz énis tennék egy kicsit,tulajdonképpen abban igazat adok énis bl0kim-nak,meg az összes többi embernek hogy nem helyes egyáltalán ha mondjuk a lányok 14-16 évesen elkezdi már a dolgokat.de azért van külömség itt is,van aki tényleg csak azért mert a többi lány is akkor énis,és olyannal akit nemszeret,magyarán tökmindegy kivel.na ezt jól felpofoznám és hajánál fogvást évekig szobába zárnám töbrengjen a dolgokon.undorító..mivel utána ezt fogja úgyis mûvelni,ninsc meg benne az ön érték,a nõ ártatlanságában van a szépsége,de õ ezt nem is érzékeli.igazából vannak undorító dolgok így,de ezt hagyjuk is.viszont akkor felhozom az én és kedvesem példáját.18 éves vagyok,augusztusban leszek 19 éves,õ 15 volt mikor megismerkedtünk mára már 16 éves bõven elmúlt.9hónapja együtt vagyunk már,komolyan szándékom van vele,és neki is velem.én voltam neki az elsõ akivel lefeküdt,én rábísztam teljesen mikor jön el nálla az idõ,és tényleg csak úgy mentem bele hogyha biztos önmagában,és énis látom hogy érett már hozzá.ezáltal teljesedett be a dolog,elmondhatom hogy ez teljesen okés így,mivel én nagyon szerettem már akkor,és azóta is egyre jobban,õ is engem.most ha egy embert igazán szeretsz akkor vonzótsz hozzá,és kívánod õt,ha teljesen megvagy érve rá akkor mi akadálya ha ez úgy zajlik le ahogy kell?😮teljesen jó a szexuális része is a kapcsolatnak azóta is,és nem ez a fõ szempont,tehát vannak azért kivételes dolgok,szerintem ha szerelmes mindkét fél és mondjuk a lány azért még kicsit fiatalabb akkor is mondjuk csak 16ig lehet lehúzni a határt,akkor már rendben van ha olyannal szerelmeskedik,akibe szerelmes és sokáig együtt maradnak.én egy percig sem gondoltam rá hogy visszaélek bármivel is,bízott bennem,meg volt minden,és elmondása szerint,teljesen olyan volt az elsõ neki amilyennek lennie kellett,fájdalom és gond mentes,romantikus szép és kellemes😊

salsoul
Szerinted milyen megfontolásból ellenezték a házasság elõtti szex-et?

Elképzelhetetlen, hogy két ember kölcsönös türelemmel és odaadással, egymás megismerésével összecsiszolja egymást?
bl0kiM
<#banplz>

gbc csabika
Mi van? Nem pörög a Vietnam topik?<#hehe>

immovable
😄DDDDDDDDDDD

De annál több vadászgéppilótaháborúshõstaktikaiszázados normális lány van.
tényleg ritka manapság rendes lányt találni<#wilting>
zárható <#hehe>

-tRs-Landor

Molnibalage
[i[1.)ott vannak például a szerzetes rendek milliónyi találmányai, felfedezései. egészségügy, oktatás, gazdaság, terén.[/i]

Csak ez nem központi irányítással történt. Nagy része a véletlen mûve vagy csak éppen úgy alakult. A Biblia anyanyelvre fordítást is ellenezte egy ideig az egyház, mert akkor nem csak az õ embereik magyarázhatják és olvashatták...

nem kell messzire menni, elég ha a vatikán szerepét megnézed a hidegháborús verseny során...

Mit nézzek meg? Az imádkozáson kívûl nem történt soha semmi a Vatikán által. Még egy kém kivégzésének megakadályozására sem volt képes. Az egyház csak azóta tölti be igazán funkcióját mióta nincs világi hatalma és el van választva az állami feladatoktól nagyrészt.

csak a "sötét középkor", mi?! azt bezzeg tudjátok ilyenkor szajkózni. de azt elfelejtitek hogy a legszebb katedrálisok akkor épültek...

És mibõl is? Az összerabolt pénzekbõl meg eretnekektõl elvatt javakból is keményen. Hja... Mellesleg nagyon sokat csak elkezdték és 500-800 évvel késõbb fejezték be, mert az adottt korban képtelenek voltak megépíteni. Továbbá nem értem, hogy ez milyen pozitív társadalmi hatással bír..

Molnibalage
Konkrétan a XIX. század környékéig nem nagyon és a házasság elõtti szex ellenzése egy iszonyatosan anakronisztikus dolog. A rossz szex igen gyakori válóok. Magyarán te elvennél vagy hozzámennél valakivel akivel ez nem jó?

Carlos
A biblia egy irodalmi mû, se több, se kevesebb.

Þór vígi þessi rúnar

1.Ja, hogy te a hidegháborús versenyt egy pozitív szellemi értéknek tartod? A szerzetesrendek találmányai pedig nem kompenzálnak több százezer halottat és kihasznált, megadóztatott embert.
2.Lót csinált a lányaival gyereket. Az az ember, akit az Úr egyedül menekített kis Sodomából, merthogy jóember volt 😊 Ok persze, elkábították!
3.annak, amennyit én láttam, hallottam és tudok a jelenlegi egyházról, nem sok köze van a Bibliához. Mondjuk ha feltételezzük hogy a bibliát úgy értelmezed ahogy akarod, és kiragadod belõle azokat a részeket amiket szeretnél, akkor lehet, hogy köze van hozzá...
4. igen, Velencében és Milánóban a nemesek között lehet, hogy nem volt jellemzõ 14 éves korban. Csakhogy nem olyan rég ért véget az az idõszak, amikor a népesség döntõ többsége még falvakban és kis községekben élt.
salsoul
Akkor az Iszlám übereli a keresztény egyházat.
Sokkal több tudomány származik tõlük, és az épületeik is sokkal szebbek.
bl0kiM
1.)ott vannak például a szerzetes rendek milliónyi találmányai, felfedezései. egészségügy, oktatás, gazdaság, terén. nem kell messzire menni, elég ha a vatikán szerepét megnézed a hidegháborús verseny során...csak a "sötét középkor", mi?! azt bezzeg tudjátok ilyenkor szajkózni. de azt elfelejtitek hogy a legszebb katedrálisok akkor épültek...
2.) milyen bibliád van neked? jah csak a davinci kódot olvastad, akkor bocs! hogy ki csinált gyereket az apjával olyan nincs benne, de az unokatestvéres dolog az igaz, de azért, mert abban a kultúrkörben ez teljesen elfogadott volt. és az az ószövetségben van, aminek nem sok köze van a kereszténységhez. bármikor bárhol vitázhatunk errõl is.
3.) az egyháznak nincs köze a valláshoz? ezt vagy nem így akartad írni, vagy nem gondoltad át, vagy csak simán hülye vagy. (bocs)
4.)régen a lányoknak se 14évesen se késõbb nem volt sok szavuk. hogy a férfiak miket csináltak, azt nem vitatom. de ez is csak a vidéki fejletlenebb, kulturálatlan falvakban volt így. vagy a háborúk idején a megszálló szabadcsapatok módszere volt a férfiak kinyírása, a nõk megbecstelenítése.
5.) a kertásós kitérõ pedig újabb vicc szeretett volna lenni, de látom nem vagytok fogékonyak. igérem többet nem fordul elõ.

hosszútávon én sem jönnék össze olyan lánnyal, aki szabadidejében kúrogatott, ha idejébõl és kedvébõl futotta, ugyanis nincs kedvem egy lányban ixedik fasznak lenni. A dolgok nem ilyen egyszerûek. Úgy tekintek erre, mint választható életútra, de ezzel együtt úgy, hogy aki így él, azt ne is vegyék komolyabban egy-egy kúrogatásnál, ergo lelkileg nem nõtt fel egy komoly kapcsolathoz az ilyen lány.
Ettõl persze nem kell elítélni, mert mindennek megvan a maga helye, és az ilyen lányok is betöltik a saját szerepüket.
salsoul
Nem is akar a rendes lányaidra számítani <#kacsint>
salsoul
Hopsz, most lebuktam <#miaz>
Melyik filmben láttad egyébként?
salsoul
OFF

ha vallásos vagy akkor mi az álláspontod abban a kérdésben, hogy Isten keresztény-e, muszlim-e, buddhista-e, hindu-e, heremetikus-e, zsidó-e sat?

ON
Rájöttem, te azért vagy ilyen hülye, mert buzi vagy. Különben megmozgatna belül vmit (mondjuk a farkadat) egy jó nõ látványa. 😊 Persze mivel a fiúkhoz vonzódsz, ezért természetesen nem tekintesz szexuális partnerként egy nõre.
A topic eredetekor az volt a normális lány megfogalmazása kb., hogy nem vágja át az ember fejét, nem játszik vele, nem kefél félre. Vagyis õszinte és hûséges. Õszinte pedig lehet az a lány is, aki lefekszik egy neki tetszõ sráccal anélkül, hogy szerelmes lenne és lehet hûséges is, ha nem fekszik le, csak a párjával.
Néhány retardált hülye elítéli azokat a lányokat, akik ágyba bújnak vkivel akkor, ha épp nincsenek benne egy kapcsolatban és nem éreznek szerelmet senki iránt.
A létezésük pedig nem kérdés, tele van velük a világ, csak a srácok hozzáállása a rossz, amint az világosan látszik itt, hisz amíg vki vidáman lekurvázza õket, addig számára nem is fogják a rendes lányok felfedni a kemény külsõ alatt lapuló énjüket. A hsz-aidból úgy látom, te is lekurvázod a szabadelvû nõket, így te se nagyon számíthatsz rendes lányokra..
salsoul
Olvasd el József megkisértésének történetét, és a bölcseleti könyveket a nõkrõl és a könnyelmûségrõl. És, hogy mi okozta Salamon király vesztét.

Ez is a Biblia része.
salsoul
Kiírtotta az összes filozófus iskolát, keresztes hadjáratokat vívott - gyilkolt a szeretet nevében, embereket manipulált bûnbocsátó cédulákkal, sátán mûvének bélyegezte a jógát, elsötéítette az egyéni értelmet, és ördögben hisz, mikor Isten megmondta, hogy csak õ van, és senki más. De pszt... ne itt.
valamikor 17/18 határeset, pontos dátum híján
😮
ugye nem a keresztény egyházról beszélsz?
Mert az sokat tett ugyan az emberiségért, de jót semmiképp.
Örök konfliktusszülõ, uszító, tömegeket átbaszó, háborúzó, népirtó történelemmel rendelkezik az egyház. Másrészt az egyház nem támogatja a házasság elõtti szexet? Kérlek a Biblia 80%-a arról szól, hogy ki kit dugott meg házasság elõtt, után, házasságon belül és kívül, ki hogyan házasodott az unokatestvérével és hogyan csinált neki gyereket a saját apja. Azért feltételezem a Bibliával tisztában vagy.
Szóval ennyit a kereszténységrõl meg a tisztaságról.
Arról nem is beszélve, hogy az egyháznak nem sok köze van már magához a valláshoz, de ebbe ne menjünk bele.

"régen a "korhatár" az amúgy is alacsony életkor miatt volt lányoknál 16, fiuknál 20év körül."

Ezt hol olvastad.
Régen megfogták a 13 éves lányt a copfjánál fogva és vitték az istállóba a szalmakupac közé.
Képzelj el egy régi falut, 100, 200, 1000 évvel ezelõttit, és gondolj csak bele nyugodtan, hogy ugyan nem fojtotta el senki sem, ha épp 14 évesen ilyen irányú vágya volt. Se fiú, se lány.
Mellesleg ha valaki kanos akkor szexelni szeretne és nem kertet ásni, ez asszem evidens
bl0kiM
én meg tekinteném. lám, ebben is különbözünk. majd egy ilyen témájú fórumon megvitathatjuk ezt is. de itt ne!
nos, (#8100) egyik oldal? másik oldal? tartózkodók?

salsoul
Azért én az egyházat* nem tekinteném ilyen szent és hiteles intézménynek, és olyannak ami oly sok értéket tett le az emberiség asztalára.

* egyház nem egyenlõ Biblia
bl0kiM
(: szerintem nem fér bele. én mondjuk olyan körökben mozgok többnyire ahol csupa jó gyerek van és 20-25éves korig bátran kitolnám a határt. sõt ugye csak hogy teljes képetek legyen, az egyház ellenzi a házasság elõtti szexet. tudom hogy nem hat meg senkit, de ha annak fényében nézitek hogy egy olyan 2000 éves egyházról van szó ami a történelem során elég sokat tett az emberiségért, akkor talán jobban megfontoljátok, hátha nem teljesen hülyeség.
régen a "korhatár" az amúgy is alacsony életkor miatt volt lányoknál 16, fiuknál 20év körül. de ma már a XXI. század hajnalán nem kell félnünk pestis és egyéb járványoktól, az emberiség nem fog eltûnni, ha vártok még egy-két évet, ha pedig csak a "kalandról" van szó akkor direkt jó egy kicsit megerõszakolni önmagunkat és inkább kert ásásra fordítanánk a plusz energiát. (off)

salsoul
Nálad mikor vala? Én 16-ra következtetek.
szerintem egészséges, normális ember ezt nem helyesli.
Én speciel nem nézem sokba azt a lányt, aki legalább 16-ig nem tudja megtartani a szüzességét, és ezután is olyan veszi el, akit nem szeret.
Egyébként egy romló tendencia zajlik manapság is. Hamarosan 13-14 lesz ténylegesen az átlagéletkor, most azt hiszem lányoknál 16, fiúknál 18. Ez szerintem még belefér, de a hogyanján van a lényeg, és a vonzódáson a hangsúly. Olyankor nem lehet probléma.