Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
kulonben mint immo, en is a munkahelyemen ismerkedtem meg baratnommel (menyasszonyommal), mondtak is sokan hogy ennek nem lesz jo vege mert folyamatosan egymas nyakan leszunk (egyutt is elunk ugyanis 😄 )hat nem lett igazuk 😄 sot, meg jo is, mert nincs a "mi volt ma melohelyen?" tema, meg ha a masik feszult, tudjuk jol hogy mi tortent vele napkozben (esetleg mindketten kifaszulunk a melotol 😄) igy otthon mar csak jol ki kell rohogni magunkbol (ami meg nap mint nap megtortenik)
Racism is a weapon of mass destruction!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
légyszi, kinek van "normális" barátnõje mondja már meg hol akadt rá, hol érdemes körbenézni, akinek nincs az írja meg hogy hol ne keressek?!
és mitõl lesz egy lány "normális"??
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Miért? Mi a gátol meg abban, ha tényleg fontos lenne?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Plusz még szórakozni* és vedelni sem járok el, összejöveteleken alig eszek iszok, szólalok meg
Olyan néven futok, hogy: A Szent...
Viszont akik hozzám fordulnak, azok mindig kardinális majdhogynem' sorsfordító kérdésekben fordulnak hozzám, kérik ki véleményemet.
És valahogy nem a haverokhoz mennek ilyen kérdésekkel...
-------------------------------------------------------------
*kikapcsolódni, pihenni járok helyette
#8138: Tudom, ezért nem szándékszom belefolyni ebbe az értelmes vitának nem nevezhetõ sárdobálásba. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Melyik filmben láttad ezt a módszert egyébként?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
elõször is,a lányok többsége már 14-15 évesen lefekszik bárkivel,ez sajnos ígyvan,másrészt csak tudd én kb18 évesen feküdtem le csajjal,megvártam ezt a kort,az lényegtelen hogy milyen volt a kapcsolatunk.különben senkisem mondta hogy 9hónap után feküdt le velem a párom,nemtudom honnét veszel ekkora baromságokat.különben nemgondolom úgy hogy az a fasza csávó aki több csajt dugmeg.honnan szeded megintcsak ezeket a hülyeségeket?tökre nemismersz és személyeskedésbe vitted át a dolgot,hogy én szerintem és hogy én milyen gondolkodású vagyok.bazmeg mindezt honnét veszed ha nemismersz?különben bazmeg leírtam hogy "úgyzajlott le ahogy kellett" magyarul jó volt,szépen fog rá emlékezni vissza,jó érzés tölti majd el,nem az hogy jajde szarvolt,meg utána lecseréltek.úristen nemistudom miért is válaszolok neked,inkább maradtál volna csendben bölcsebb lettél volna
Ráadásul a leírásodból ítélve max. 16 évesen dugtál már, képzelem az is milyen komoly kapcsolat lehetett..
A kedvesed meg a következõ pasijával már nem fog 9 hónapot várni, max pár hetet, ezt borítékolhatod.
Mellesleg érzõdik az írásodon, hogy szerinted rendben van, ha egy srác több lánnyal lefekszik, mert jajj de szereti, de egy nõ inkább legyen kevés fiúval, mert hát ártatlanság és az az érték..
Nem az a probléma, hogy fiatalon elkezdik a szexuális életüket az emberek, hanem, hogy nem kapnak normális tájékoztatást a veszélyeirõl, mert a hozzátok hasonló gondolkodásúak úgy hiszik, hogy ráér az meg ilyen fiatalon még nem kell ezzel foglalkozni. Igenis kell, de amíg jönnek ilyen faszságokkal az emberek, hogy "ezt jól felpofoznám és hajánál fogvást évekig szobába zárnám töbrengjen a dolgokon.undorító..", addig nem lesz elõrelépés.
"ha teljesen megvagy érve rá akkor mi akadálya ha ez úgy zajlik le ahogy kell?"
Mi az, hogy úgy zajlik, ahogy KELL b+?! Ez nincs kõbe vésve, szabályokba foglalva, hogy hogy KELL(?!?!?!?!?), úgy csinálja mindenki, ahogy Neki jólesik.
Elképzelhetetlen, hogy két ember kölcsönös türelemmel és odaadással, egymás megismerésével összecsiszolja egymást?
zárható <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Csak ez nem központi irányítással történt. Nagy része a véletlen mûve vagy csak éppen úgy alakult. A Biblia anyanyelvre fordítást is ellenezte egy ideig az egyház, mert akkor nem csak az õ embereik magyarázhatják és olvashatták...
nem kell messzire menni, elég ha a vatikán szerepét megnézed a hidegháborús verseny során...
Mit nézzek meg? Az imádkozáson kívûl nem történt soha semmi a Vatikán által. Még egy kém kivégzésének megakadályozására sem volt képes. Az egyház csak azóta tölti be igazán funkcióját mióta nincs világi hatalma és el van választva az állami feladatoktól nagyrészt.
csak a "sötét középkor", mi?! azt bezzeg tudjátok ilyenkor szajkózni. de azt elfelejtitek hogy a legszebb katedrálisok akkor épültek...
És mibõl is? Az összerabolt pénzekbõl meg eretnekektõl elvatt javakból is keményen. Hja... Mellesleg nagyon sokat csak elkezdték és 500-800 évvel késõbb fejezték be, mert az adottt korban képtelenek voltak megépíteni. Továbbá nem értem, hogy ez milyen pozitív társadalmi hatással bír..
2.Lót csinált a lányaival gyereket. Az az ember, akit az Úr egyedül menekített kis Sodomából, merthogy jóember volt 😊 Ok persze, elkábították!
3.annak, amennyit én láttam, hallottam és tudok a jelenlegi egyházról, nem sok köze van a Bibliához. Mondjuk ha feltételezzük hogy a bibliát úgy értelmezed ahogy akarod, és kiragadod belõle azokat a részeket amiket szeretnél, akkor lehet, hogy köze van hozzá...
4. igen, Velencében és Milánóban a nemesek között lehet, hogy nem volt jellemzõ 14 éves korban. Csakhogy nem olyan rég ért véget az az idõszak, amikor a népesség döntõ többsége még falvakban és kis községekben élt.
Sokkal több tudomány származik tõlük, és az épületeik is sokkal szebbek.
2.) milyen bibliád van neked? jah csak a davinci kódot olvastad, akkor bocs! hogy ki csinált gyereket az apjával olyan nincs benne, de az unokatestvéres dolog az igaz, de azért, mert abban a kultúrkörben ez teljesen elfogadott volt. és az az ószövetségben van, aminek nem sok köze van a kereszténységhez. bármikor bárhol vitázhatunk errõl is.
3.) az egyháznak nincs köze a valláshoz? ezt vagy nem így akartad írni, vagy nem gondoltad át, vagy csak simán hülye vagy. (bocs)
4.)régen a lányoknak se 14évesen se késõbb nem volt sok szavuk. hogy a férfiak miket csináltak, azt nem vitatom. de ez is csak a vidéki fejletlenebb, kulturálatlan falvakban volt így. vagy a háborúk idején a megszálló szabadcsapatok módszere volt a férfiak kinyírása, a nõk megbecstelenítése.
5.) a kertásós kitérõ pedig újabb vicc szeretett volna lenni, de látom nem vagytok fogékonyak. igérem többet nem fordul elõ.
Ettõl persze nem kell elítélni, mert mindennek megvan a maga helye, és az ilyen lányok is betöltik a saját szerepüket.
ha vallásos vagy akkor mi az álláspontod abban a kérdésben, hogy Isten keresztény-e, muszlim-e, buddhista-e, hindu-e, heremetikus-e, zsidó-e sat?
ON
Néhány retardált hülye elítéli azokat a lányokat, akik ágyba bújnak vkivel akkor, ha épp nincsenek benne egy kapcsolatban és nem éreznek szerelmet senki iránt.
A létezésük pedig nem kérdés, tele van velük a világ, csak a srácok hozzáállása a rossz, amint az világosan látszik itt, hisz amíg vki vidáman lekurvázza õket, addig számára nem is fogják a rendes lányok felfedni a kemény külsõ alatt lapuló énjüket. A hsz-aidból úgy látom, te is lekurvázod a szabadelvû nõket, így te se nagyon számíthatsz rendes lányokra..
Ez is a Biblia része.
😮
Mert az sokat tett ugyan az emberiségért, de jót semmiképp.
Örök konfliktusszülõ, uszító, tömegeket átbaszó, háborúzó, népirtó történelemmel rendelkezik az egyház. Másrészt az egyház nem támogatja a házasság elõtti szexet? Kérlek a Biblia 80%-a arról szól, hogy ki kit dugott meg házasság elõtt, után, házasságon belül és kívül, ki hogyan házasodott az unokatestvérével és hogyan csinált neki gyereket a saját apja. Azért feltételezem a Bibliával tisztában vagy.
Szóval ennyit a kereszténységrõl meg a tisztaságról.
Arról nem is beszélve, hogy az egyháznak nem sok köze van már magához a valláshoz, de ebbe ne menjünk bele.
"régen a "korhatár" az amúgy is alacsony életkor miatt volt lányoknál 16, fiuknál 20év körül."
Ezt hol olvastad.
Régen megfogták a 13 éves lányt a copfjánál fogva és vitték az istállóba a szalmakupac közé.
Képzelj el egy régi falut, 100, 200, 1000 évvel ezelõttit, és gondolj csak bele nyugodtan, hogy ugyan nem fojtotta el senki sem, ha épp 14 évesen ilyen irányú vágya volt. Se fiú, se lány.
Mellesleg ha valaki kanos akkor szexelni szeretne és nem kertet ásni, ez asszem evidens
nos, (#8100) egyik oldal? másik oldal? tartózkodók?
* egyház nem egyenlõ Biblia
régen a "korhatár" az amúgy is alacsony életkor miatt volt lányoknál 16, fiuknál 20év körül. de ma már a XXI. század hajnalán nem kell félnünk pestis és egyéb járványoktól, az emberiség nem fog eltûnni, ha vártok még egy-két évet, ha pedig csak a "kalandról" van szó akkor direkt jó egy kicsit megerõszakolni önmagunkat és inkább kert ásásra fordítanánk a plusz energiát. (off)
Én speciel nem nézem sokba azt a lányt, aki legalább 16-ig nem tudja megtartani a szüzességét, és ezután is olyan veszi el, akit nem szeret.
Egyébként egy romló tendencia zajlik manapság is. Hamarosan 13-14 lesz ténylegesen az átlagéletkor, most azt hiszem lányoknál 16, fiúknál 18. Ez szerintem még belefér, de a hogyanján van a lényeg, és a vonzódáson a hangsúly. Olyankor nem lehet probléma.