Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
szerintem teljesen normális ha valakit becéz a Szerelme

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
van amikor komolyság esik jól van amikor a komolyság hiánya...

és akkor harmónikus a kapcsolat, ha ezeknek a váltakozása illetve hogy mikor melyik esik jól összeegyeztethetõ és összepasszol...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Én továbbra is azt mondom , hogy érett emberhez méltóan...
Slayerboy
Figyelj az ilyen fórumokon, ahol mindenki álompasi macsó, ott a normális ember már buzinak tûnik! Fel se vedd.. <#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

salsoul
<#wow3>
clio1616v
dolgozik én is dolgozok, amikor tudunk beszélni hívjuk egymást..

ha jobban figyeltél volna korábbiakban nem vagyok alfa, nem is akarok az lenni..

nyugodtan becézhetsz ha az neked jólesik.. az hogy tetszek valakinek, az tõlem független dolog, az rajtatok múlik csak..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez a Kandúrka dolog nem permanens...

van amikor lágyan lassan kellemes és van amikor vadul fájdalmasan jó...
ez adja magát a szituációban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

hát,ennél gyengeelméjûbb kontrát már rég hallotam XD,hjó van cuncus,Szóval te lennél itt az alfahím aki mindenkinek tetszik?értem,ennyit rólad.
Lenne még 1 megjegyzésem,ha tényleg olyan a kapcsolatod a "barátnõddel"mint ahogy mondod akkor nem a tied lenne itt minden harmadik hozzászólás,mert gondolom a nagyszerû kapcsolatodban lennél és nem itt.

clio1616v
nekem jól esik és a párom is szereti 😊
amíg õszinte addig nincs vele semmi baj szerintem..

Sir Quno Jedi
Ugyanmá, inkább hívja szobára és addig is nyugtunk lesz errefelé, míg ezek a kölcsönös ánusztágítgatással vannak elfoglalva!!! :_DDDDD😄😄:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
Inkább oroszlánnak kéne lenned...
Egyébként szerintem is szánalmas ez a szerelmes gügyögés...
clio1616v
Valami megtetszett bennem és emiatt inkább rám mondod, hogy buzi vagyok, mert félsz a saját érzéseidtõl..

attól nem leszel férfiasabb, ha most itt nekiállsz bunkó módon viselkedni és kétségbeesetten viccelõdni...

clio1616v
buziskodás... miért lenne az ha szereted a párodat és becézgetitek egymást, nekem a hangom is megváltozik ha vele beszélek.. olyan szinten örülök neki.. boldog vagyok.. és nagyon jó érzés

nem értem miért zavar az egyes embereket ha én jól érzem magam..

ez irigység..

a Szerelmem se 20onéves kiscsaj, de szereti ha szófogadó kiccicám lehet.. 😊)

Uram segíts XDD..Szóval sikerült azt kihoznod hogy tetszel nekem?..😄DD..nem elég hogy meleg vagy még aberált is,gratulálok.
Te,eltévesztetted a címet Ez sg.hu és nem fiúk a klubból ,ratyi😊

immovable
Tõlem. 😊
minigirl
Inkább maradok kislány... Elvégre, én szeretem, ha szeretnek. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

immovable
Az még kislány. 😊
Kb 😄

Herr Lehrer
amelyik csajnak ez a buziskodás bejön, annak meg egésségére, errõl ennyit 😊

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
<#hehe>

Herr Lehrer
😄D
idiótán írtad le de ott a pont😄

clio1616v
jó ez nem lep meg.. mindenki úgy látja a dolgokat, ahogy szeretné hogy legyenek..

az hogy neked tetszek az a saját magad érzése, nem tudok vele mit kezdeni.. neked kell rendbetenni magaddal

salsoul
Azért gond, mert nincs olyan, hogy már ismersz valakit. És ha mégis így gondolkodsz akkor onnantól kezdve statikusan fogsz a másikhoz közelíteni, és a változáskora, újabb részletekre már süket és vak leszel. Nem a másik embert fogod látni, hanem azt, amit kialakítottál róla a fejedben.
A legjobb az, ha azt mondod, hogy elkezdted megismerni õt... egyrészt mert ez így van, másrészt így nyitott maradsz, és sosem válsz vele szemben fix-szé, és nem fogsz fejezeteket kihagyni, vagy azt beléjük olvasni, amit akarsz, hogy bennük legyen.

De ez attól nem lesz még így, hogy most azt mondod, hogy elkezdtem megismerni õt... majd akkor lesz így amikor erre ráébredni, ráérezni fogsz.

Ami a dimenziókat illet: a közös dimenzió, az egy húron pendülés szerintem az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Hiába szép és vonzó a másik, ha a közös dimenzió nincs meg, akkor ott nem lesz felhõtlen boldogság. Ami pl téged felemel, és lelkesít az a barátnõdet lehúzza, elveszi a kedvét és fordítva. A közös dimenzió vezet igazán felhõtlenül boldog, gyümölcsözõ, hervadhatatlan, gördülékeny kapcsolathoz.

Ha tudsz angolul akkor >>> itt <<< egy pár oldalas érdekesség még.

Persze csak szerintem, és kívánok sok-sok boldogságot a kapcsolatotokhoz.
immovable
<#hehe>
sztem meg meleg vagy<#taps>

clio1616v
Kandúrka vagyok.. nyávogok 😉

Míííaú ^^

clio1616v
a piros kispolszkinkkal voltam így 😊))

stationx
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

A sok vallásos impotens. LOL "Nekem elvi kérdés...bla...bla...bla.." nem jön össze azt magyarázkodik. LOOOOOOOOOOOOOOL

A sok szakértõ itt tárgyalja meg a társas kapcsolatokat. 😄DDDDDDDDDDDDD
Bruhahahahaaaaaaaaaa
Úristen........hadd magyarázzam el mire gondolt Molni, ha nem értenéd.... sok olyan lányt lát a villamoson, akivel el tud képzelni egy kapcsolatot, épp ezért bármelyikükkel randizna. Ha kiderül, hogy hülye, ott hagyja. Mégis hogy akarnál kialakítani valakivel kapcsolatot, ha nem is hagyod hogy megismerjen?

Na jó, de te lány vagy, õ meg fiú 😊

ezt leginkább úgy tudnám neked érzékeltetni, mint amikor két teljesen eltérõ frekvencián üzemelõ és eltérõ dimenzióban létezõ energia vonzza egymást. Mivel vonzza egymást, ezért meg is ismeri, meg is érti egymást. De lehetetlennek érzem egy közös dimenziót kialakítani.
ha szimplán azt mondom, hogy biztos, az miért lenne gond?
Mert szimplán így is érzem, ezért nem tudok mást mondani. -.-

a gond mint mondottam nem abból adódik, hogy nem értjük egymást, hanem abból, hogy amit megértünk, gyakran nem akarjuk elfogadni, mert különbözõképp gondolkodunk. Nekem is más dolgok fontosak, és neki is, ennyi az egész.
salsoul
Ezt #8213 nem konkrétan rád vonatkoztatva írtam, hanem úgy általában, fõleg a második részét.

#8218: nem akarok kötözködni, és végképp nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy én a mindenek felett álló igazság birtokosa vagyok - mert nam vagyok, ám látva azt, hogy engem miképpen értesz meg, fel kell tennem azt a kérdés, ennek kapcsán, hogy "annyira ismerem már, hogy minden egyes apró hangsúlyban és hangszínben érzékelem a mögöttes tartalmat", hogy: biztos?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nekem vagy a fórumnak kell válaszolnod, hanem magadnak. Ha nem biztos az nem gond, ha szem elõtt tartod. Ha valójában nem biztos, de azt mondod biztos az gond. És ha szimplán azt mondod, hogy biztos az is gond. Ez a te kérdésed és csak magadnak kell rá felelned.
oké, de ha nem az apró kis dolgokról van szó, hanem egy "adatlap" szintû megismerésrõl, arra azt hiszem, bárki percek, esetleg órák alatt képes. Ha ilyen szintû megismerésrõl van szó, akkor messze soknak tartom én azt az 5-10 évet 😊
mellesleg annyira ismerem már, hogy minden egyes apró hangsúlyban és hangszínben érzékelem a mögöttes tartalmat... 😊
Ha vitáink vannak, azok pedig nem azért vannak, mert én egy szaralak vagyok vele, vagy mert õ szemét.
hanem azért, mert erõsen különbözünk jópár dologban, és ezt mindketten nyögjük. két ellentétes elem között nehéz az összecsiszolódás.
nincs mit észrevennie, mert ha vele vagyok, annyit érdemel, hogy rá figyelek és nem tekintgetek másfelé. De amit leírtál az korrekt, abból a szempontból, hogy a jelenség elég gyakori, és valóban igaz.
De magamra vonatkoztatva egyéb természetû dolgok gondolkodtatnak el.
salsoul
Addendum: már a kérdés feltevés is azt jelenti...
Nem állítottam soha hogy nem<#vigyor>

chhaya
#8161: Hû akkor engem nagyon nem bírnál, kb. 7 éve nyávogok intenzíven, és a közvetlen környezetemben már mindenkit rá is szoktattam. :ÐÐ

#8163: A hófehér kétütemû kocka Wartburg a LEG, annál jobb nincs, mindig megbámulom, ha látok egyet valamerre, olyan ritka mostanság... ^^ És szüleim képesek voltak eladni. <#rinya>

#8202: De itt nem arról van szó, hogy néhány perc alatt minden apró kis dolgát kiismeri... azt már nagy vonalakban el lehet dönteni, hogy szimpatikus-e vagy sem, azt a legkönnyebb kitalálni, hogy ha nem akarsz a másiktól semmit. Mint pl társkeresõn elolvasol egy reglapot, aztán eldöntöd, hogy érdekel-e vagy sem. Az majdnem ugyanannyi, mint a pár perces ismeretség.

#8209: Te is az vagy, nagyon-nagyon rövid idõn belül, és már elég régóta. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Tudod én ilyen megfigyelõ ember vagyok, járok erre arra mindenfelé és megfigyelek, pontosabban észre veszek...

Mindenféle szavak, "nem vakságot fogadtam" ide-vagy oda, a nõ aki veled van észre veszi, hogy más nõk után tekintgetsz, és hidd el nem esik jól neki. Fõleg akkor nem, mikor mondjuk veled van, esetleg veled beszélget, esetleg kardinális kérdésekrõl, és másfelé tekintgetsz...
És nem fog neked direktbe szólni, mindig lenyelni fogja dolgot, és vár, hátha idõvel... és egy nap azon kapod magad, hogy nem tudod miért van a barátnõd állandóan kikattanva, és miért marjátok egymást, és miért lesz se veled se nélküled kapcsolatotok. Megkérded tõle mi a gond, ám csak annyit fog válaszolni, hogy semmi. Mert azt látja, hogy reménytelen, hogy megértsd... és jól látja.

Persze más is vezethet ugyan erre az eredményre nem csak ez.

Mikor egy nõtõl megkérdezed, hogy mi a baj, és erre azt feleli, hogy semmi, akkor az azt jelenti - megfigyelésem szerint -, hogy elfelejtetted olvasni õt... A nõ olyan mint egy könyv ebbõl a szempontból. Nem szól hozzád, nem fut eléd, nem könyörög, hogy olvasd, vagy, hogy ezt-azt a fejezetet, részt, mondatot(!) olvasd újra, mert nem értetted meg, vagy mert kihagytad...
aztán mégis elgondolkodtatott. megírtad az elsõ kommented aminek láttam értelmét. Köszönöm 😊
salsoul
Nektek semmit mondó, és nulla infó: másnak bõven elég.
Molnibalage
Tipikus semmitmondó válasz 0 infóval. A nagy semmirõl beszélsz. Legjobb tanárom az ilyen diákokat vágta ki a vizsgáról, hogy szórakozzon mással a hülyéje...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ebben egyetértek mindegyik olyan unalmas rövid idõn belül....

Az irónia nem tartalmaz lényegi információt. Már megint terelsz.
salsoul
Hogy felnõtt stabil felelõsségteljes Férfi vagy, aki komoly dolgokkal foglalkozik az életében – s ez már nem gyerekjáték.
Párkapcsolatod minden szinten teljesen kielégít, és boldoggá tesz, barátnõdet és magát a nõi nemet a legnagyobb becsben tartod. Barátnõd mindent megad neked, így semmit sem kell rajta túl keresned.
Egyenes ember vagy, így ha harmadik és negyedik, "n tart végtelen" felet is szívesen bevonnál az ágyba egyenként vagy csoportosan akkor nem lennél beszari azt kivitelezni, és nem csak fejben, képzeletben játszanád le.
salsoul
Nézz körbe a világban.
Molnibalage
És ezt milyen megdönthetetlen bizonyítékkal támadsztod alá? Honnan ez a mérhetetlen felsõbbrendûségi érzet? Van csak aki erre bukik?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Szerintem hosszabb távon az egyedülállóság a jó.Addig tekint rendes csajnak valakit az ember míg az fel nem cseszi az agyát.Egy idõ után meg lehet unni bárkit-én így tapasztaltam.Na onnantól már egyre több "hibát" talál az ember a csajban és viszont.Ilyenkor kell beújítani ha lehet.Én a magam részérõl nem fogok házasodni-család talán,de házasság no.Minek égre-földre esküdözni,fölösleges cécó.

na, és mit olvastál? kíváncsivá tettél.