Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
és akkor harmónikus a kapcsolat, ha ezeknek a váltakozása illetve hogy mikor melyik esik jól összeegyeztethetõ és összepasszol...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Voltam zárás előtt. _______________
ha jobban figyeltél volna korábbiakban nem vagyok alfa, nem is akarok az lenni..
nyugodtan becézhetsz ha az neked jólesik.. az hogy tetszek valakinek, az tõlem független dolog, az rajtatok múlik csak..
van amikor lágyan lassan kellemes és van amikor vadul fájdalmasan jó...
ez adja magát a szituációban
Lenne még 1 megjegyzésem,ha tényleg olyan a kapcsolatod a "barátnõddel"mint ahogy mondod akkor nem a tied lenne itt minden harmadik hozzászólás,mert gondolom a nagyszerû kapcsolatodban lennél és nem itt.
amíg õszinte addig nincs vele semmi baj szerintem..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
attól nem leszel férfiasabb, ha most itt nekiállsz bunkó módon viselkedni és kétségbeesetten viccelõdni...
nem értem miért zavar az egyes embereket ha én jól érzem magam..
ez irigység..
a Szerelmem se 20onéves kiscsaj, de szereti ha szófogadó kiccicám lehet.. 😊)
Te,eltévesztetted a címet Ez sg.hu és nem fiúk a klubból ,ratyi😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Your suffers will be legendary even in hell!
az hogy neked tetszek az a saját magad érzése, nem tudok vele mit kezdeni.. neked kell rendbetenni magaddal
A legjobb az, ha azt mondod, hogy elkezdted megismerni õt... egyrészt mert ez így van, másrészt így nyitott maradsz, és sosem válsz vele szemben fix-szé, és nem fogsz fejezeteket kihagyni, vagy azt beléjük olvasni, amit akarsz, hogy bennük legyen.
De ez attól nem lesz még így, hogy most azt mondod, hogy elkezdtem megismerni õt... majd akkor lesz így amikor erre ráébredni, ráérezni fogsz.
Ami a dimenziókat illet: a közös dimenzió, az egy húron pendülés szerintem az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Hiába szép és vonzó a másik, ha a közös dimenzió nincs meg, akkor ott nem lesz felhõtlen boldogság. Ami pl téged felemel, és lelkesít az a barátnõdet lehúzza, elveszi a kedvét és fordítva. A közös dimenzió vezet igazán felhõtlenül boldog, gyümölcsözõ, hervadhatatlan, gördülékeny kapcsolathoz.
Ha tudsz angolul akkor >>> itt <<< egy pár oldalas érdekesség még.
Persze csak szerintem, és kívánok sok-sok boldogságot a kapcsolatotokhoz.
Míííaú ^^
A sok vallásos impotens. LOL "Nekem elvi kérdés...bla...bla...bla.." nem jön össze azt magyarázkodik. LOOOOOOOOOOOOOOL
A sok szakértõ itt tárgyalja meg a társas kapcsolatokat. 😄DDDDDDDDDDDDD
Bruhahahahaaaaaaaaaa
Mert szimplán így is érzem, ezért nem tudok mást mondani. -.-
a gond mint mondottam nem abból adódik, hogy nem értjük egymást, hanem abból, hogy amit megértünk, gyakran nem akarjuk elfogadni, mert különbözõképp gondolkodunk. Nekem is más dolgok fontosak, és neki is, ennyi az egész.
#8218: nem akarok kötözködni, és végképp nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy én a mindenek felett álló igazság birtokosa vagyok - mert nam vagyok, ám látva azt, hogy engem miképpen értesz meg, fel kell tennem azt a kérdés, ennek kapcsán, hogy "annyira ismerem már, hogy minden egyes apró hangsúlyban és hangszínben érzékelem a mögöttes tartalmat", hogy: biztos?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha vitáink vannak, azok pedig nem azért vannak, mert én egy szaralak vagyok vele, vagy mert õ szemét.
hanem azért, mert erõsen különbözünk jópár dologban, és ezt mindketten nyögjük. két ellentétes elem között nehéz az összecsiszolódás.
De magamra vonatkoztatva egyéb természetû dolgok gondolkodtatnak el.
#8163: A hófehér kétütemû kocka Wartburg a LEG, annál jobb nincs, mindig megbámulom, ha látok egyet valamerre, olyan ritka mostanság... ^^ És szüleim képesek voltak eladni. <#rinya>#rinya>
#8202: De itt nem arról van szó, hogy néhány perc alatt minden apró kis dolgát kiismeri... azt már nagy vonalakban el lehet dönteni, hogy szimpatikus-e vagy sem, azt a legkönnyebb kitalálni, hogy ha nem akarsz a másiktól semmit. Mint pl társkeresõn elolvasol egy reglapot, aztán eldöntöd, hogy érdekel-e vagy sem. Az majdnem ugyanannyi, mint a pár perces ismeretség.
#8209: Te is az vagy, nagyon-nagyon rövid idõn belül, és már elég régóta. ^^
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mindenféle szavak, "nem vakságot fogadtam" ide-vagy oda, a nõ aki veled van észre veszi, hogy más nõk után tekintgetsz, és hidd el nem esik jól neki. Fõleg akkor nem, mikor mondjuk veled van, esetleg veled beszélget, esetleg kardinális kérdésekrõl, és másfelé tekintgetsz...
És nem fog neked direktbe szólni, mindig lenyelni fogja dolgot, és vár, hátha idõvel... és egy nap azon kapod magad, hogy nem tudod miért van a barátnõd állandóan kikattanva, és miért marjátok egymást, és miért lesz se veled se nélküled kapcsolatotok. Megkérded tõle mi a gond, ám csak annyit fog válaszolni, hogy semmi. Mert azt látja, hogy reménytelen, hogy megértsd... és jól látja.
Persze más is vezethet ugyan erre az eredményre nem csak ez.
Mikor egy nõtõl megkérdezed, hogy mi a baj, és erre azt feleli, hogy semmi, akkor az azt jelenti - megfigyelésem szerint -, hogy
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Párkapcsolatod minden szinten teljesen kielégít, és boldoggá tesz, barátnõdet és magát a nõi nemet a legnagyobb becsben tartod. Barátnõd mindent megad neked, így semmit sem kell rajta túl keresned.
Egyenes ember vagy, így ha harmadik és negyedik, "n tart végtelen" felet is szívesen bevonnál az ágyba egyenként vagy csoportosan akkor nem lennél beszari azt kivitelezni, és nem csak fejben, képzeletben játszanád le.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM