22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    Sok hülyeséget követtem el szerelem címen, de a barátaimat sosem hanyagoltam. :)
  • clio1616v
    persze mert neked ugyan kellett volna tovább de te voltál kevés neki

ez nem feltétlen a te hibád
  • minigirl
    A tiszteletet ki kell érdemelni. Tisztelek én mindenkit, amíg kölcsönös. :)
  • clio1616v
    nekem az IGEN a kedvenc szavam :)
  • bigapó
    biztos vagyok benne, hogy amit nagyon és sohasem és egyáltalán az életben nem tennél meg, azt a párodnak a megfelelő eszközök bevetése után megcsinálnád. nem rendszeres és megalázó dologról beszélek. egyszerűen ha tudod, hgoy azzal örömet okozol neki, akkor megteszed, bármennyire is távol áll tőled ez a dolog.
  • minigirl
    Nekem is lett vége ilyen miatt kapcsolatomnak. Ennek már 7 éve. Még mindig megmozdul bennem valami csúnya, rossz, gonosz érzés, amikor meglátom a srácot, vagy a lányt. Pedig már nincsenek együtt, és a sráccal jóban vagyok, de ha hirtelen megpillantom, még mindig fáj egy hangyányit. Bár ez inkább az önérzetem, mint az, hogy "valamikor szerettem, de elhagyott".
  • clio1616v
    pont fordítva nekem akaratos nő kell... kívánós ^^

motiváljon tettekre
  • bigapó
    alázat és "alázat" között is van különbség. szerintem kölcsönös tiszteletről beszélhetünk és Ő is arra gondolhatott.
  • bigapó
    szerintem mindkettőtöknek van igaza, kicsit párhuzamba kéne vonni:) másra vannak a barátok és másra a szerelmek, nem? az, hogy ki mikor miben vagy kiben bízik meg...hát nem is tudom, manapság ritka a teljesen odaadó bizalom. Én nagyon bezárkóztam az tuti, még a legjobb barátomnak sem mondok el mindent, a csajomnak meg főleg nem. de azért kezdek kinyílni, mint a kagyló :)
    meg így a jó, mikor névtelen-arctalan emberekkel is meg tudom osztani. nem mondom el senkinek elmondom hát mindenkinek :)
  • minigirl
    Mivel minden kapcsolatot ezzel kezdek... :D
    De komolyan: ez kölcsönös. Ahogy olvaslak, rájövök, túl sokat akarnál tőlem, túlságosan lekötnél. Neked "alázatos" nő kell, aki ugrik a párja minden csettintésére. Viszont az én kedvenc szavam az, hogy "NEM!". :)
  • clio1616v
    nem tudsz ellene mit tenni, a csaj nem akart veled lenni, akkor neked sem szabad akarni
  • clio1616v
    pedig egész jó
  • bigapó
    így gondolod? az nagyon rossz lenne, nem akarom életem végéig húzni magam után. levontam a tanulságokat és próbálom lezárni, de az idő fogja megoldani. az tuti, hogy a férfiúi hiúságomnak nem esett jól a másik kan belépése...
  • clio1616v
    így van

soha nem jönnék össze veled(kérlek, ne vedd rossz néven), és ez, hogy a barátaid fontosabbak igen hamar kiderül
  • bigapó
    ebben is van igazság:) érdemes beszélgetni Veletek, mindig újraértelmezek dolgokat.
  • minigirl
    Ja, hogy más miatt lett végleg vége?! Akkor soha a büdös életben nem fogod magad igazán túltenni rajta. :(
  • bigapó
    az idő is egy relatív fogalom ;) már csak megszokásból voltunk együtt, Én nem tudtam - vagy akartam - újat mutatni neki, így talált egy másikat akiben megvolt ez. akkor szar volt, most már máshogy látom, de az eltelt idő mély nyomott hagyott bennem, meg hát első nagy szerelem volt, azt mindenki másképp éli meg:) mármint magasabb fokon, első élményként. most azt tudom, hogy üres vagyok, érzéketlen majdnem mindenre, hiába telt el 1,5 év azóta és vagyok most is valakivel, nem érzem jól magam a bőrömben. így tudnám nagyjából leírni.
  • Molnibalage
    Én már meg sem próbálom elolvasni. Minek..
  • minigirl
    Ha nehezen teszed magad túl rajta, akkor semmiképp sem időben. :)
  • minigirl
    Már régebben mondtam: a barátaim mindig fontosabban lesznek az életemben, mint akármelyik pasi. Merthát: pasik jönnek-mennek, de a barátaim mindig velem vannak, mindig ők vígasztalnak. Itt nem csak szerelmi bánatra gondolok, hanem mindenre.

Tudom, ezt te nem érted, mert neked a kapcsolatod fontosabb, mint a barátaid. - Én meg ezt nem értem... :)
  • bigapó
    előre nem tudhatod, hogy rossz az az ember akivel összekerülsz. úgy értem, hogy van amit nem láthatsz, mert a szerelem rózsaszín köde elvakít. idővel ez megkopik és az az ember is megváltozik akit látsz magad melett. kivételes esetekben teljesen kifordulhatunk magunkból és nem tudsz vele mit csinálni.
    a többivel egyetértek :)
  • clio1616v
    rossz emberrel kerültél össze... előfordul, nagyon megbántott és a barátaid szeretete fontos

megértem, de egy barát szeretete soha nem érhet fel egy szerelemmel

soha nem igényeltem egy barátom ölelését sem, én ezt attól az embertől kívánom akivel megosztom az életemet

a barátok arra valók, ha szükségük van rám segítek és ha nekem akkor segítenek, de nem élek velük

ők csak felületesen ismerik az életemet, a párommal viszont mindent megosztok
  • bigapó
    nem tudom, hogy korán vagy későn, még idejében, nem volt gyerek, így könnyebben megoldottuk a kényes ügyeket. barátság megmaradt, de nem olyan szoros. valószínűleg mindig fogok vele foglalkozni, de ez sem garantált. sok mindent köszönhetek neki, de elég volt az együtt töltött idő:)
  • bigapó
    igen, ez az az eset amikor az egyik fél domináns lesz a párkapcsolatban, egyenesen következik a szakítás, csak ezt sokszor elhúzzák, teljesen feleslegesen.
  • minigirl
    Akkor vagy túl korán, vagy túl későn mentetek szét. Mi pont jókor. Már eleget bántottuk egymást ahhoz, hogy mindketten besokalljunk, de ahhoz még keveset, hogy gyűlöljük egymást. :)
  • bigapó
    félreérted, Csernus nem a saját gondolatait írja le, nem tukmál rád semmit, csak leírja az eseteit és hogy azokból milyen következtetést lehet levonni. az emberekre is rá lehet húzni sablonokat, nagyjából egyforma dolgokra vágyunk, csak a megélése más. Ez az a kicsi ami a sava-borsa a dolognak:)
  • minigirl
    Épp azt írtam, hogy boldog vagyok. Nem figyelsz? :)
  • minigirl
    Számomra nincs jelentősége: a te életed. Viszont az, amit te csinálsz, az én szememben bizonyos szenvedélybetegség, ugyanúgy, mint a pia, a cigi, a kávé, akármi.
    Ezzel azt akarom mondani, hogy nekem nem az a legfontosabb, hogy legyen mellettem valaki, aki megölel, mert ezt a barátaim megteszik. Szexet (ha kéne) bármikor kaphatnék. Viszont, ami a legfontosabb számomra: a barátaim úgy szeretnek, ahogy szeretni érdemes: szabadnak hagynak engem, minden hibámmal együtt szeretnek, nem köteleznek semmire, ha találkozunk, jó, ha nem, úgyis jó. Ezt egy kapcsolatban nem tehetem meg, mert tekintettel kell lennem a másik érzéseire is. Ami nem probléma, amíg én már-már semmit nem csinálhatok, amit szeretek, viszont a "párom" úyg érzi, mindent megtehet.
  • bigapó
    Ezt értem és átéltem szintén, Én még nem vagyok annyira túl a dolgon, de ilyet mondjuk nem is hallottam tőle sosem, hogy amíg jólesik:) jó, Nőtől ezt ritkábban fogom szerintem, pasik azok lazábban veszik ezt az egész dolgot. természetesen ami nem működik azt nem érdemes és nem lehet erőltetni, abból csak durvább sérülések lesznek, de erre van a kommunikáció, csak ez sok emberből hiányzik.
  • clio1616v
    nincs szükségem más gondolataira arról, hogy én hogyan gondolkodjak, el tudom dönteni mi a jó
  • clio1616v
    akár kapcsolatban vagyok akár nem, mindig elégedett vagyok azzal ami van
    soha nem unatkozok

viszont sokkal magasabb szintű az elégedettségem, ha mással meg tudom osztani az életem élményeit, akár jó akár rossz
  • clio1616v
    mini, de ha eleve úgy állsz neki hogy nem örökké akkor oda a varázsa

én csak ezt mondtam, se többet se kevesebbet

téged egy nyomi fasz átvágott, aki rúnival és gyurival hasonlóan komolytalan felfogású... így jártál, elfogadod és továbblépsz

egy percig nem kell sajnálnod, hogy így alakult az életed
  • bigapó
    olvasd el Csernus doki Férfi és Nő című könyveit, úgy jobban meg fogod érteni, hogy mire gondol a hölgy. nem biztos, hogy az vagy, de van rá esély. nem rossz dolog, de ha nagyon az vagy az már igencsak rossz. nehéz behatárolni szerintem.
  • clio1616v
    így van, az hogy "Szeretsz?" vagy "Meddig leszünk együtt?" fölösleges kérdések, ha nem érzed rá a választ az már régen rossz
  • minigirl
    Tudod, egészen konkrétan ezen már túl vagyok. K*rva sz@rul éreztem magam, aztán beláttam, hogy igaza volt: addig voltunk együtt, amíg jólesett, tovább nem. Most pedig mindketten boldogok vagyunk - külön utakon.
  • clio1616v
    van ennek jelentősége?

másnak kellene lennem? vagy miért fontos ezt kapcsolatfüggőségnek nevezni?
  • Rundstedt17
    Hm ez nagyon érdekes.Amúgy szerinted csak férfiak élvezhetik az életet?A férfi ha sők nőt megkap akkor a falu/város bikája,alfahím de ha nő teszi ugyanezt akkor utolsó büdös k.rva?XDDDD

Ezt sosem értettem mire fel ez a kettős mérce.Plussz ez a lekurvázás arra mehetett ki hogy neked nem hagyta magát akkor is k.rva,ha hagyja akkor meg azért.Ha számít a külsőd akkor felszínes k.rva,ha el vár egy kis anyagi biztonságot akkor meg pénzéhes r.banc....
    Hm itt komoly gondok vannak a fejben.
  • bigapó
    ha úgy áll hozzád egy pasi, aki történetesen Életed Nagy szerelme - vagyis most annak tűnik - hogy Te is csak egy időre kellesz neki, akkor Te mit fogsz érezni?
    azt értem, hogy hülyeség megkérdezni, hogy meddig leszünk együtt, ez elég gyámoltalan, de azért a másik oldal is elég frusztráló.
    persze nem lehet állandóan azon rágódni, hogy jaj meddig leszünk együtt, ez eleve bizonytalanná tesz és az kivülről is látszik.
  • minigirl
    Kapcsolatfüggő vagy.
  • clio1616v
    legjobb dolog az élet és a legjobb érzés a párom, amit szexxel tud éreztetni leginkább és itt gondolok akár egy simogatásra is és egy hozzámbújásra :) a szex nem feltétlen egy vad szeretkezésről szól egy órán át tartó csókolózás is tud legalább olyan jó érzés lenni