Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
másról pedig aki velem akármi végképp egy szó sem volt
salsoul
hol van az alkalmazkodás abban amirõl beszéltem?
és mihez történik az alkalmazkodás?
salsoul
ám mégis jobban megy nélküle mint vele
clio1616v
nem ismerem az életed minden részletét nem is feladatom ismerni, te sem ismered, de a kompromisszum nélküli élet az alapoktól kezdve nem mûködhet.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
magyarul alkalmaszkodnod kell és joggal várod el másoktól is ugyanezt 😊 feltéve, ha az a más is veled akarja körbevennie magát mert megfelelsz neki 😊)

egyszóval kompromisszumról szól az egész

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Az elsõ tényezõ, hogy az ember saját magát megértse, megismerje.

A második tényezõ, hogy megfelelõt mindig a neki megfelelõ veszi körbe.

A harmadik tényezõ pedig, hogy ha az ember változtatni akar a neki megfelelõkön, akkor azt saját magának megváltoztatásával tudja elérni.
salsoul
#11747, #11748 | clio1616v
Ha ez a kompromisszumosdi tényleg így van akkor azt magyarázd el, hogy az én életem viszont miért azóta virágzik, mióta nem kötök kompromisszumokat?
norbre
bocs h csak most de beleolvastam ma a topikba és megakadt egy számomra érdekes dolgon a szemem:
Az egész világegyetem a "megfelelõ a megfelelõvel" elvre épül fel.
Se nem az elutasításra, se nem elfogadásra, se nem a megértésre.

gondolom ez akkor a párkapcsolatokra is vonatkozik.. viszont hogyan tudod meg hogy ki a megfelelõ a számodra? nem a megismerés útján? a megismeréshez pedig kell hoyg megértésem a másikat nem? hiszen ha ne mértem akkor csak azt kapom belõle amit én gondolni vélek..
és ezt az elutasítás dolgot sem értem igazán

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

clio1616v
"Tapasztalat... amihez csak közvetlenül azután jut az ember, hogy szüksége lett volna rá."

clio1616v
bá ezt már mondtam, de ne egy tárgyat nézz amikor a kompromisszumról van szó, mert egy tárgyhoz alkalmazkodni tudsz csak, vagy adaptálódsz vagy rossz lesz neked... a villanyoszlopot úgy alkották meg, hogy az lehetõleg ne akadályozza a gyalogosforgalmat vagy minimális adaptációs lépéssel elkerülhetõ legyen az ütközés, nem célja a közlekedésmérnököknek illetve a villamosmérnöknek, hogy az oszlopokat a járdán úgy helyezzék el hogy neked effektív akadályt jelentsen... nincs benne szándékosság

clio1616v
azaz kompromisszumot kell kötnöd... vagy eléred a célodat többlettel vagy nem csinálsz semmit és mész neki az oszlopnak

pont te mondod, hogy hajlandó vagy kikerülni az oszlopot aki a kompromisszumoktól, toleranciától mentes megoldásokat részesíti elõnybe...

pedig ez csak egy egyszerû objektum minden önálló akarat nélkül... gondolj bele mennyi kompromisszum kell ha egy rabló állja el az utadat, akinek végképp az a célja a tiéddel szemben, hogy ne menj tovább ahogy azt te szeretnéd...

salsoul
azaz?
clio1616v
apróbb célokat kell kitûznöd, ami a többletet jelenti

salsoul
szóval akkor hol a többlet harc?
clio1616v
😊

ha az a célod, hogy ne menj neki a villanyoszlopnak akkor abban nem akadályoz meg semmi, hogy kikerüld

ráadásul a villanyoszlop nem rendelkezik aktív akadály képességével 😊
lehet tudni hogy viselkedik amikor ki akarod kerülni, nem fog eldugrani 😉

chhaya
És te inkább többet gyalogolsz, minthogy egy karaterúgással kidöntsed? :o

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
megyek a járdán, elõttem egy villanyoszlop és kikerülöm
clio1616v
mondj egy példát, hogy akarsz kikerülni egy akadályt és elmondom mi a többlet harc benne

salsoul
merthogy?
clio1616v
a kikerülés sokkal több harcot igényel...

salsoul
hol mondtm én, hogy semmit sem teszek érte?
salsoul
Én tudod mit csinálok az akadályokkal?
Nem, nem harcolok veleük. Kikerülöm õket.
clio1616v
hurrá... akkor nincs más dolgunk csak bölcsnek lenni, bár azért se kell tenni semmit gondolom, csak derûvel bölcsnek lenni és kész

clio1616v
ha te nem teszel semmit a kapcsolatért akkor valakinek kell 😉
majd a párod harcol helyetted is... a közös célotokért

clio1616v
a harc a célok eléréséért azt jelenti, hogy az akadályokat - amik a céljaid eléréséhez vezetõ úton akadályoznak benne, hogy elérd - leküzdöd

ellentétes erõk, törekvések küzdelme... te írtad, csak a logikádat nem használod, ha meg rávilágítok hogy jobban észrevedd támadsz... neked ez a tanulás?

salsoul
A komplementer mióta cseléd vagy rabszolga?
salsoul
Bölcs ember nem harcol, hanem derûvel alkot és létrehoz.
salsoul
Clio egyébként honnan szedted azt az értelmezést a harc szóra amit közöltél?
Csak, hogy utána nézhessek.
Eddig négy féle értelmezõ szótárban, és pár lexikonban néztem utána, de sehol sem találtam olyan értelmezést amilyent közöltél.

Elmondom, milyen dolgok szerepelnek a harc alatt a szótárakban: háború, felháborodás, bosszú, indulat, küzdõ érintkezés, fegyveres összecsapás, torzsalkodás, ellentétes erõk, törekvések küzdelme, ellenfelek heves vetélkedése, verekedés, ellenségeskedés, szembeszállás, megütközés, felülkerekedésért folytatott vetélkedés...
clio1616v
most például azt a célt tûztem ki, hogy ebédelek ezért tennem kell nem fog magától a sültgalamb a számba repülni, hacsak nincs valaki aki salsoul igénye szerint a komplementer párom és elkészíti az ebédet úgy ahogy parancsolom, csak azt felejti el, hogy a komplementer párjának helyette is harcolnia kell 😉

clio1616v
a nyugalom is cak addig érdekes, addig motivál az elérésére, amíg eléred 😊 az a folyamat késztet, amíg küzdesz, harcolsz, hogy nyugalom legyen 😉) nem véletlenül van egy olyan fizikai mutató, hogy entrópia minden igyekszik elérni a nyugalmi állapotot ehhez vann affinitása még a legkisebb elemi részecskének is... és mégis csak résznyugalmi állapotokat érnek el az abszolút 0 Kelvin soha el nem érhetõ( ahol még mozgási energia sincs)

éppen ezért, mert minden(ki) a nyugalmi állapotra törekszik(harcol érte) van rendezetlenség 😊)

chhaya
Pedig olyankor a legjobb, nyugi van. 😛

És nyáv.

clio1616v
éppen ez az, hogy van 😊) tehát harcolni muszáj vagy ha akarsz valamit szerintem az elég unalmas lenne ha nem lenne gravitáció, viszont mivel ismerem magam találnék célt úgy is és küzdenék a nemlétezõ gravitációért vagy éppen azzal, hogy nincs 😊

clio1616v
van hogy nekem sincs és olyankor unatkozok 😉

miaú ^^

chhaya
Akkor küzdenél csak igazán, ha gyenge vagy semmilyen gravitáció sem lenne... mozdulni sem lehetne. 😄

chhaya
Se harchoz, se kompromisszumhoz nincs kedvem, legyen minden helybõl tökéletes. 😊) Azt értékelném igazán.

clio1616v
a gravitációval mindig ez alapvetõen megvan, vehetnénk elhanyagolhatónak is, mert mindenkire hatással van, van aki elfárad és már nehezebben áll fel

de a környezetedbõl érõ körülményekre, ingerekre folyamatosan válaszolnod kell mivel ezek folyamatosan változnak a céljaid eléréséhez belsõ szükségletet érzel, hogy ezek ellen küzdj

remélem nem olyan harcra gondoltál, hogy karddal küzdesz, harcolsz egy másik férfival a hölgyért, ez nem lovagregény...

salsoul
ahhoz hogy valamit elérjek miért és kivel, mivel kell harcolnom?
mivel, mi ellen szoktál te harcolni?
clio1616v
Senki nem szeret harcolni, de motiváció kell, hogy kompromisszumot kötni legyen kedved.

Harcolni=olyan dolot csinálni magadtól belsõ késztetés hatására, amit a céljaid eléréséért teszel. (van aki enélkül akar téged? úgy hogy semmit nem tesz azért hogy te az övé legyél) Nem mindegy miért akar téged... mi a célja

Ha az amid van a legjobb amit elérhetsz és elégedett vagy vele akkor természetesen tudod értékelni.

Különben is minek törnéd magad olyan emberért, aki nem tesz magától semmit érted.

chhaya
Nem szeretek harcolni, pláne nem emberért, de így is tudom értékelni azt, amim van.
Nem kell mindenkire ráhúzni, azt, ami neked bejön. 😊
Különben is, minek törjem magam olyan emberért, aki "harc" nélkül nem akar engem? Amikor van olyan is, aki anélkül is figyel rám és passzolunk?

Csak úgy érdeklõdnek a hogylétem felõl, néha találkoznának is..
Ki mondta, hogy õk hagytak ott? <#wow2>
salsoul
ha harcolni akarsz akkor hát harcolj

nekem minden esetre harc nélkül is megy a megvalósítás, alkotás
clio1616v
mivel keresnek meg? és miért hagytak ott?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a célokért kell harcolni-küzdeni-tenni 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Persze, hogy 1-2 hét után ez még mûködik. Aztán majd ez a bnõd is rájön, hogy milyen egy kétszínû, érzelmi csúszómászó vagy és nincs benned semmi kihívás és õ is lelép, ahogy az összes többi.
Érdekes, hogy engem rendszeresen keresnek azok a lányok, akikkel kavartam. Pedig nem kötöttem kompromisszumokat velük. És nem szidom õket, mert vmiben nem feleltek meg az elvárásaimnak.
Cserediák
bocsi a kettõért😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Cserediák
Egy kis izgalom mindig kell egy kapcsolatban..de ez nem feltétlenül ereszd el a hajam,vagy durvulás..nem tudom mi a tökéletes harmónia alkotó eleme,de normális lányt legalább olyan nehéz találni mint normális pasit..iggen,Tudom!Ez már lerágott csont.Viszont változatlanul azt mondom,h nem nehéz..nincsenek elbújva,csak félre kell söpörni a mostani putri réteget.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Cserediák
Egy kis izgalom mindig kell egy kapcsolatban..de ez nem feltétlenül ereszd el a hajam,vagy durvulás..nem tudom mi a tökéletes harmónia alkotó eleme,de normális lányt legalább olyan nehéz találni mint normális pasit..iggen,Tudom!Ez már lerágott csont.Viszont változatlanul azt mondom,h nem nehéz..nincsenek elbújva,csak felre kell söpörni a mostani putri réteget.

MR ME
nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható

ritka rendes lányt találni 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csirke4
Azért ez kicsit bonyolultabb inkább már frekvencia modulált mert sok kicsi dolog van a nagy dolgok közben és... anyám...<#wilting>
hüjelettem
HTS s3rg1nh00
szinusz görbe😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D