Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha eléred a csúcsot, akkor onnantól kezdve bármerre mész is, minden út lefelé visz.
A gyümölcs is érik, érik, érik és megérik, és utána máris rohad...
A Nap is emelkedik, emelkedik, emelkedik, majd a nyári napfordulóval eléri legmagasabb pontját, és zuhanni kezd...
A Hold is telik, telik, telik, teljesen megtelik, majd azonnal fogyni kezd...
A zuhanás, süllyedés, rothadás, poshadás ellen amit tenni lehet az az, hogy az ember folyamatosan újabb és magasabb csúcsokat tûz maga elé, és rendíthetetlenül tart felfelé életfogytáig.
Párkapcsolatban pedig a párnak folyamatosan olyan újabb és magasabb csúcsokat kell maga elé tûznie, amin tovább haladhatnak együtt felfelé életük fogytáig.
Így az ember, a pár életük végig épülni és tökéletesedni fognak, és újabb és újabb magasságokat hódíthatnak meg.
Azoknak, akik ezt az elvet követik, kizárt, hogy retrogressz irányt vegyen az életük. Akár a szerelmi, szexuális...
Akik megállnak, azok óhatatlan poshadni kezdenek.
Szóval ez a másik tényezõ a vihar elõtti csend mellett.
ez mind a sokoldalúságodon múlik és a hozzáállásotokon ezért szoktak a párkapcsolatban élõk új társ felé kacsintgatni... az udvarlás elmúlásával elmaradnak a figyelmességek a kedvesség stb... megvan a párkapcsolat ahogy salsoul mondaná és minden oké nem kell már harcolni(ismerkedni)... de igen is kell különben ellaposodik és bukta van
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az eddigi kapcsolataimban ennek hiánya volt a legkisebb keresztmetszet
Rabbi Nachman Jichák azt idézte: "Szolgáljatok az Úrnak félelemmel és örömötökben is reszkessetek."
Mit jelent az, hogy örömötökben is reszkessetek?
Rabbi Ada Mathan azt mondta: Ahol az öröm, ott a reszketés.
Mar, a rabbi fia, fiának menyegzõjét ünnepelte, és amikor észrevette, hogy a vendégek túlságosan vidámak lettek, elõvett egy drága serleget, amely négyszáz zuzba került, és elõttük eltörte. Akkor mindnyájan elszomorodtak.
Rabbi Ashi fiának menyegzõjét ünnepelte, és amikor észrevette, hogy a vendégek túlságosan vidámak lettek, elõvett egy fehér kristályból való drága serleget, és elõttük összetörte. Akkor mindnyájan elszomorodtak.
A mesterek azt tanították: Az embernek ezen a világon tele szájjal hahotázni tilos, mert meg van írva: "A diadal napján tele lesz a szájuk nevetéssel és a nyelvük tele lesz ujjongással".
Laquis mesterrõl mondják, hogy miután ezt meghallotta, azóta sohasem nevetett többé tele szájjal. /Babilon Talmud/
Nagyobb bölcsesség van ebben, mint bárki gondolná...
Valami nem megy rendben, és nem veszi észre az, aki szerint minden rendben megy.
Tapasztalatom szerint azért mert sok jóra nem vezet az hogy mindenben engedünk mert akkor megun.Vélemény?
Egyetlen egy példát hozz Clio arra, hogy ez amirõl beszélsz bárhol is eredményesen mûködik. Csak egyet. Akár könyvbõl.
Elmagyarázom, hogy hogy zajlik az ismerkedés: nyitott szemekkel.
Kompromisszum nélkül meddõ minden párkapcsolat, de még az ismerkedés is(már ha ezt külön lehet választani tõle) 😉
most te azzal hogy odamész egy csajhoz ismerkedni és megkérdezed, hogy
Te: hé Rozi vega vagy?
Rozi: igen
Te: jólvan akkor nemkellesz nehogy már a kedvembe járj azzal, hogy kedvességbõl úgy csinálod a kaját, hogy nekem ízljen, mert az neked csak rossz... bocs, hogy megszólítottalak és ismerkedni kezdtem veled... nem kellesz szia
most komolyan csoda, hogy nincs csajod? és ez csak a jéghegy csúcsa 😊
a másik az teljesen tiszta,de azért ez konkrét esetben nem lenne valami erõs indok arra,hogy valaki ne legyen a párom.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem teozófusnak kell lenni hanem a saját agyát használó embernek.
Na én erre gondoltam!
Akkor mégsem vagyok az!!!!!!!!!
"megfelelõ a megfelelõvel" ezzel egyetértek.
És mintha enyhe kritika is kiérzõdne belõled, mások nézetei iránt.
Pedig szerintem tisztelni kéne, ha valaki legalább hisz valamiben amit jónak gondol.
Az Iszlámot biztos tudod mennyien elitélik. Fõleg a média miatt és mert nem ismerik. Ha nem lennék teozófus (ovodás szinten). Akkor nekem is a "sugárzott" negatív véleményem lenne róla!!!
a párkapcsolatnak pedig pont nem az a lényege, hogy mindenki magának fõz benne
Az egész világegyetem a "megfelelõ a megfelelõvel" elvre épül fel.
Se nem az elutasításra, se nem elfogadásra, se nem a megértésre.
És a sok kis szeletbõl lesz az egész!!!!!
mindegy
képzeld el, hogy te magyaros vagy õ meg vega, és ha õ készít ebédet mindig "füvet" kell enned, s mikor te készíted akkor neki meg jó zsíros sertéspörköltet.
Sok boldogságot az ebédhez <#eljen>#eljen>
"a fenti ételes példa igaz mindenre vallásra, nézetre mindenre..."
ha a párom szereti a masszázst, akkor hajlandó vagyok megtanulni a masszázstechnikákat elkezd érdekelni, ha eddig nem is foglalkoztam vele abszolút, akkor is
nem úgy vagyok kedves vele, hogy ugyanazt szeretem mint Õ... nem fogom megenni a gomba levest, ha Õ azt szereti csak azért mert neki az ízlik... vagy a tejet nem fogom meginni mert Õ minden reggel azt eszi
a fenti ételes példa igaz mindenre vallásra, nézetre mindenre...
nem várom el tõle, hogy egyen csípõs kaját... hallgasson vocal trancet
viszont ne is azért szeressen mert én éppen a tejet megiszom reggelente és dejó mind a ketten tejet iszunk...
nem fogsz olyan lányt találni aki pont azt szereti amit te, ezért írtam korábban, hogy ez a komplementer pár megtalálása is ellentétes a logikáddal
Egy teljesen más téma miatt kérdezem.
És ez a jó, hogy a nõtõl függetlenül érdekel, és nem a nõ miatt, hogy a nõt megnyerd.
<#eljen>#eljen>
Mivel érdekel a filozófia, és Platónt alapnak (is) tekinthetjük, a kiváncsiság az elsõ érzés ami az eszembe jut!
És az miért lenne baj, ha hosszú hónapokig olvasgatnám, értelmezgetném.
Persze az érdeklõdés elengedhetetlen minden téren!!!!
Milyen érzések kerülgetnek elsõ körben - õszintén?
Iszlámról!!!!!!!
Csak nem ugrott be, mert eléggé zaklatott vagyok...
De érdeklõdni elkezdek iránta!!!!
Persze egy vallás elfogadása, sokkal nehezebb.
Persze ez is csak korlátoltságtól függ.
Vagy attól, hogy te imádsz egy nõt, aki imádja Platónt, te még nem fogod imádni Platónt, még ha magadra erõszakolod sem, fõleg ha egyébként irritációmaximumot okoz neked.