22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#13899 Neked egy kapcsolat a legjobb dolog az életedben? Akkor itt vissza is kanyarodhatunk a tegnap felvetett témámhoz: kapcsolatfüggő vagy? -
clio1616v #13898 semmi sem abszolút az életben minden változik és legalább a legjobb dolog legyen állandó, már ha ez elvárható :) -
#13897 Szégyelld bele magad a padlóba! Nem csak nőből van ilyen... :S -
#13896 Miért képzeli mindenki azt, hogy egy kapcsolatnak örökké kell tartania? A jelenben kell boldognak lenni, és úgyis alakul majd valahol. Ha egy srác megkérdezi tőlem, hogy "meddig leszünk együtt" vagy ilyesmi, nekem sosem az a válaszom, hogy "örökké". Csak annyit mondok: amíg jólesik. -
#13895 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható" - Basszus! Ebben van valami! A csaj akivel össze akartam jönni, kiderült, hogy egy mocskos nagy ri****. Egy stúdióban dolgozik és tegnap összeültünk a kollégáival és elmondták, hogy a fél stáb már megkúrta. Mind emellett 4 éve van barátja akit folyton megcsal, mert túl messze laknak egymástól, így arra gondol nem fog kiderülni. - Nem is. Utána meg fel volt háborodva a csaj, mert meg akartam kúrni. Egyfolytában a kapcsolatára hivatkozott. Utána elmondtam neki, hogy ne legyen már ilyen álszent. Utálom az ilyen kétszínű szemét nőket.... -
#13894 ez így jó és igaz, ha sablonos, akkor is egyetértek vele. nekem csak ez az együttélés tett be. persze ha úgy áll a dolog előbb-utóbb az lesz belőle és az is a jobb mikor minden reggel vele kelsz és minden este vele fekszel, csak Én összekötöttem ezt a szót a szex-szel:) -
clio1616v #13893 jól esik hogy egyetértesz, de a kétszerit már kicsit sokallom :D -
clio1616v #13892 minden kapcsolatomhoz úgy állok/álltam hozzá, hogy egy életre
nincs szükség másra, ha amire szükségem van megteszi
soha nem kalandozok el cserében és számíthat rám mindenben
lehet sablonosan hangzik, de itt sokaknak ez nem egyértelmű -
#13891 persze, csak ő jobban írta le :) -
#13890 persze, csak Ő jobban leírta :) -
#13889 hát nem erre mondom azt, hogy mindenkinek más?! lássuk be: mindenkinek mások az igényei... -
#13888 ehh, ez egy jó megfogalmazás volt :) -
clio1616v #13887 az a rendes, aki kielégíti az igényeimet és akinek én is rendes vagyok
ennyi
-
#13886 melóból adódik. azért nálam is van off gomb :) ha nem pihenem ki magam elég nehéz elviselni..úgy általában :) -
#13885 gondolom be volt fordulva a topiknyitó mikor megtette ezt a topikot. -
#13884 #877, #881: hát, mit ne mondjak, jól bírjátok... :D bár engem itthon csak mormotának becéznek... xD -
#13883 mindenkinek más, ugyanúgy, ahogy a lányoknak a "rendes pasi" -
#13882 jó, akkor totál nem értem most már a hsz-ed :D mindegy, rejtély marad örökre :) -
clio1616v #13881 soha mini :) ami jólesik ahhoz soha nem vagyok fáradt ;) -
#13880 egyébként milyen az a "rendes/normális lány" ? persze ez is szubjektív, de körülírja valaki, hogy mivel indult ez a topik? -
IXEMGabeo #13879 sokaknál nem feltétel...amúgy szerintem nem kötelező "szerelemből" se szexelni, szerintem együttélés nélkül is megoldható -
clio1616v #13878 az együttélés nem, azt jelenti hogy egy lakásban éltek egymás mellett, hanem hogy közös minden...
nem kell ahhoz fizikailag együtt lenni folyamatosan feltétlen, meg ez lehetetlen is -
#13877 kicsit, de majd este alszom, most nappal van :) -
#13876 Jesszus, szépen kialszom magam, ti meg továbbra is fecsegtek... :D Nem vagytok fáradtak?? :D -
#13875 kifejted? ezt is meg az előzőt is, hogy miért nincs értelme nem együttélővel? meg nálad a barátnő mit jelent? amikor találkozgattok és megtörténik az első szex akkor ahhoz együtt kell élni vele? nálam nem feltétel, de biztos félreértek valamit :) -
#13874 Részemről a népkertben szoktam az ilyeneken vihogni... :D -
clio1616v #13873 de ez csak járulékos jó következmény és nem ez az amiért csináljuk -
clio1616v #13872 az első részével nem értek egyet, viszont testmozgásnak tényleg szintén jó
1 másfél órás szeretkezés nem tud fárasztó lenni viszont sok energiát igényel, amit észre se veszel -
#13871 szerintem akkor is van értelme, ha nem élsz vele együtt vagy éppenséggel nem is akarsz, csak akkor nem érint olyan mélyen. testmozgásnak kitűnő időtöltés, jobb, mint egy maraton... -
clio1616v #13870 a szex jelentősségét hangsúlyoztuk, de csak akkor van értelme ha azzal csinálod akivel együtt is akarsz élni
-
Rundstedt17 #13869 uncsi duma -
#13868 Kicsit nem figyelek és 200 új hsz. :O
Valaki összefoglalná a lényeget? :D -
Rundstedt17 #13867 faszság -
IXEMGabeo #13866 jó reggelt, jaja rögtön elmegyek gokartozni belőle xD
13860#: iwiw, aki látható azt kilesem, fontos, h tudjuk kivel dumálunk, vizuálisan is
13858#: igen, de egy hülyülésből indult minden duma tegnap este, legalább fellendült a topik...:D -
#13865 ritka rendes lányt találni -
clio1616v #13864 pedig ez is okozhat elégedettséget a sikerélmény, amikor az első fizetésed ráérkezik a számládra, meg fog nőni az önértékelésed -
clio1616v #13863 azért mert azt hiszi mindenki, ha tesz valamit érte akkor el is éri az utóbbiakat, mivel exakt anyagi elérhető dolgok, míg az érzelmeket nem lehet befolyásolni, azok folyamatosan változnak -
clio1616v #13862 a szex az egész lényege... mivel az elégedettség legfontosabb eleme, a tálplálkozás a második, a harmadik pedig a sikerélmény
minden más ezeknek az előkövetelménye -
clio1616v #13861 ez úgy működik, ha az ilyen futó kaladot elképzelő férfit a csaj akarja, mert ő komolyan gondolja, hogy a pasi kell neki esetleg ragaszkodni akar hozzá, de azt látja, hogy a pasi csak szórakozik, akkor úgy csinálja a dolgokat, hogy gyerek legyen belőle...
ezzel lehet felelősségtudatra ébreszteni a férfit és soha nem fogja elhagyni, a magányos nőt gyerekkel gyerekekkel, hacsak nagyon nem extrém a helyzet, nincs szex nincs kaja, nem elégíti ki neki a dolog semmilyen igényét -
#13860 hopp, ezt már nem láttam, de igen, az vagyok. honnan találtad ki? csak nem Te is odavalósi vagy? :)