22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    nah, erről van szó. megbeszéled vele, velük, de ezek szerint nem mindig és nem mindent. Én sem tudom ezt megtenni, túlságosan kinyílnék és sebezhetővé válnék, legalábbis ezt érzem most. De pont, hgoy ezt nem fogod érezni mikor abban a rózsaszín ködben vagy, érted mire célzok?

nem konkrétan Rólad beszélek, hanem általánosságban is. persze saját magadat legkönnyebb nézni, hiszen 24 órán át elvagy magaddal és figyeled mi történik Veled, Benned, Körülötted.

csupáncsak beszélgetünk és rávilágítok dolgokra, ezáltal meglátom a mélyebb tartalmukat, talán tanulok is belőle valamit. kellene, mert mint mondtam érzelemszegény vsagyok most és nem jó érzés:)
  • clio1616v
    magyarul eddig minden fiúbarátoddal szóbakerült, hogy összejöjjetek ^^

igazából erről beszéltem :)
  • IXEMGabeo
    nem is illik elmondani szerintem...jobb, ha magában tartja de ez csak az én véleményem...Nem tudom, hogy vagy vele, de minden apróságot nem illik elmondani, mert akár megbántja vele a másikat, olykor tökmind1 az őszinteség sajnos:S több példát észleltem már erre...
  • minigirl
    Hülyeség. Ennél én sokkal több dolgot beszélek meg a barátaimmal. Tökmindegy, hogy milyen nemű.
  • clio1616v
    pazarlod az érzelmedet feleslegesen :)
  • clio1616v
    egy kapcsolatban nem szabad, hogy legyenek félelmek

mininek bűntudata van ha egy fickó seggét megkívánja és nem mondja el a pasijának, a barátnője tud róla a párja nem, ez eleve félelem, nem jó...
  • minigirl
    Magamból indulok ki: nem vagyok kíváncsi arra, kire csorgatja a nyálát a pasim.
  • minigirl
    Clio, bigapo, nagyon készek vagytok... :D Persze, van olyan fiúbarátom, aki szeretett volna többet is, viszont ezt is átbeszéltem velük, és értelmes lények lévén nem is erőltették a dolgot. Viszont van olyan fiúbarátom is, akinek eszébe nem jutna többet gondolni, mert tudjuk mindketten: 2 hét alatt kibeleznénk egymást. :)
  • IXEMGabeo
    de ez fordítva is igaz, én is megpróbáltam segítséget kérni az illetőtől kapok is tanácsokat meg mindenféle titkokat megosztunk egymással...barátság megint egy olyabb tág fogalom mint a szerelem:D akkor nekem gyakorlatilag egyetlen barátom nincsen:D én csak ehhez értek h mindenkivel közvetlenül dumálok...
  • bigapó
    és miért ne tudnád ezt megbeszélni vele? azért mert láttál egy jó seggű srácot az még nem megcsalás és nem válóok. egy testrésze tetszett, na bumm, de ha szerelmes vagy akkor ezek nem számítanak. van egy tökéletesnek látott lény melletted és kész. ez egy biológiai dolog, hgoy megtetszik más is, kb 1 mp-re és kész, annyi. felejtős. de a szerelem, a Szerelmed nem ilyen!
  • clio1616v
    miért nem? ő is elmondaná hogy milyen jó nőt látott a fodrász szalonban harapnivaló formás cickókkal ;)
  • IXEMGabeo
    igazad van én a jövőben ezt fogom tenni, ha vki végre elkezd értékelni...fő a kölcsönös kommunikációkészség...
  • clio1616v
    ez nem barátság... amikor egy csaj a nem potenciális fiúnak kiönti a lelkét az nem barátság :)

lelki szemetes és panaszládának lehet mondani
  • IXEMGabeo
    aki egy kicsit erős személyiség, vagy egyéniség azok az emberek nem közölnek minden infót a párjukkal...igazságszerint, azt tesz az ember amihez kedve van kapcsolatban is amíg megvan a hűség nem történhet baj nemde? ha kedve van elmondja, ha nem akkor minek tegye? nem kell minden lépéséről beszámolni
  • bigapó
    sok embertől hallottam már, hogy a szerelme és egyben a legjobb barátja az éppen aktuális párja, jó esetben férje/felesége. ez is szép dolog, és az előző hsz-hez kapcsolódik, hiszen a barátnőiddel olyat beszélsz emg amit a pároddal nem tudsz, de ha már vele is meg tudod, akkor egy vagy több szinttel már feljebb léptetek...mondjuk megint ki a tökéletesség létráján. szerintem ennek így kéne működnie.
  • clio1616v
    szombaton soha, csak akkor dolgozok, ha nagyon muszáj... van akinek a munka a fontos van akinek a kapcsolat :)

nem dolgozol véletlenül túl sokat?
  • minigirl
    Azért nem, mert nem fogom megbeszélni a párommal, hogy pl milyen jó segge volt a srácnak a buszon... :D
  • IXEMGabeo
    mi van? nekem egy csomó csajismerősöm van akivel azt mondhatom h barát vagyok mivel mindent megosztanak velem szinte:D na jó legalább 1 van mondom, aki mindent megoszt velem...nem igaz ilyen formában amit mondasz
  • clio1616v
    így van
  • clio1616v
    ez elég baj, akkro nem vagy őszinte a pároddal, mindent meg kell osztani
  • bigapó
    néznék, de nem tudok. van aki adót is csinál :) (dolgozom, gyengébbek kedvéért:) )
  • clio1616v
    a barátság egy objektív kapcsolat, a barátaimmal tárgyilagosan beszélgetek és informciókat cserélünk, maximális bizalommal vagyunk egymás iránt, de soha nem érzelmi kötődés vagy viszony van a barátok között
  • IXEMGabeo
    úristen látom ma is folytatódnak a nemek közötti harc:D:D F1-et senki nem néz közületek?:) én azér nem voltam...amúgy mindjárt megyek tanulni 3-án szóbeli töriből méghozzá emelten
  • bigapó
    szex után még lehet, előtte semmiképp :)
  • clio1616v
    olyan nincs, csak a lányok hiszik ezt, mert szeretnék azt hinni, hogy az eszük miatt barátkozik velük a fiú

a fiú a lánytól érzelmet vár az meg egy barátságban nem megengedhető
  • bigapó
    na ez az, hogy miért nem?

igen, mások vagyunk, de egy teljesen őszinte és nyitott(nem úgy) párkapcsolatban ennek is benne kéne lennie. nekem még ez nem sikerült, de szerintem ez a tökéletesség felé az út.

persze, lehet csinálni csajos estéket, miért ne, a bizalom alapvető, csak nem illik elcseszni :) oda-vissza igaz.
  • minigirl
    Gondolom, te is úgy vagy vele, hogy nincs fiú-lány barátság...?
  • minigirl
    Nem fontos magaddal vinni a párodat a barátaidhoz. Én pl. ha párkapcsolatom van, akkor is tartok a barátnőimmel csajos estéket, mert olyan témák is felmerülnek, amit nemhogy a pasim előtt de még egy fiúbarát előtt sem mernék felvetni. :)
  • bigapó
    munkahelyet viszonylag sűrűbben váltasz, mint barátokat, a haverság meg a barátság sem ugyanaz. összetettebb ez, mintsem leírjuk egy 20-adik elfoglaltságnak :)
  • IXEMGabeo
    evvel egyetértek...magamon is érzem h barátokra nincs szükségem inkább egy társra akit átölelhetek...
  • clio1616v
    amúgy ez a baráti ölelés érdekes... :)
  • clio1616v
    erre való a munkahely, olyan környezetben kell dolgozni, ahol a kellemest a hasznossal összekötheted, dumálsz a kollégáiddal és mellette dolgozol

nem azt mondom, hogy nem lehet társaságban kikapcsolódni, de ennek kb a 20adik elfoglaltsának "kell" lenni a rangsorban
  • bigapó
    hát előbb-utóbb egyensúlyt kell kialakítani a dolgok között, mert ha borul a bili, akkor vihar is lesz :)
  • minigirl
    Én is, csak nem pazarlom. :)
  • clio1616v
    mini viszont olyan csaj aki kevés lenne nekem

amúgy ez a barátfüggőség és a munkafüggőség mind a párkapcsolat halála, de kinek mi a fontos...
  • bigapó
    Én sem tudnék olyan emberrel együttélni sokáig akit nem szeretnek a barátaim. társaságba kell járni, nem lehet mindig 4 fal között 4szemközt...
  • clio1616v
    én iszonyat érzelmes vagyok, ami nagyon jó érzés :)
  • bigapó
    tudnék olyat kérni tőle amit nem szavakkal tennék, de a vágyat érezné. ehhez persze olyan helyzet kell, tehát nem a második randi vagy ilyenek, félreértés ne essék. minden ember esendő, még ha tagadja is:)
    a szerelem olyat tud kihozni belőled amiről nem is álmodnál. de hát neked meséljek erről? :D
  • clio1616v
    én igazat is adnék neki ;)
  • minigirl
    Hallottam. Mentem. :)