THIS IS SPARTAAAA!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az SG-t látom minden képtárhelyrõl letiltották...
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
egy fórumon találtam
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
mert aki faluban él az paraszt?
szerintem az ilyen kis ...-ok mint te a parasztok!
sorry az offért
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
😊))))
++
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
és bocsánat,ha a parasztozást,komolyan vettétek... most viszont tik(DIREKT VOLT!) voltatok a hülyék...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
najó nem mink,hanem az egyik városi paraszt,mán nem jutogat az észembe...hejj
ha vót mán bocsi
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
HOgy milyen sok a barbár manapság 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)