THIS IS SPARTAAAA!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
EeeeEEeeEeEEeeeeEEEEE o.0000

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ajjajj!😄

Terra
Mindannyiunk kedvence: Pali

What I do, and what I listen.That defines me.

PJack
úristen már<#gonosz3>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Czdano
😄DDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

brrrbrr
azért még öt percet megért volna a humorosbol látott képet ennyire kezdetlegesen rárakni már már zöldszarhoz illõ...

Fantomlovag
Mi van itt? Spártában nem voltak óvodák jóemberek!

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

kész is van😊 menj mulass jól!😄

ok😊 és ték😄

Rockynhooo
a tied mindig eggyel értelmesebb 😄

topicot a gumiba 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

de aza baj,hogy akkor miután a tied mégjobban szarabb,mint a mindig egyel tiédnél,de it beugrik,az,hogy az enyém mindig egyel szarabb,mint a tied😄
és ez még értelmesebb volt mint a tied! mindig egyszer értelmesebb mint a tied 😛 😄
már meg is van,az új topig a gumiban...😄

Rockynhooo
meg merem kockáztatni h ez még annál is szarabb mint a mindig eggyel szarabb mint az enyém, tehát tiednél 😄😄😄

de értelmes mondat 😄

jajj ne hazudj!😊

Brolly28
nem csak jókér lestem be:|

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

óóó te szemétláda! csak erre a pillanatra vártál,mi?! kis genya...😄

motyodlee
mondjuk ha még poén is lenne benne :/

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Brolly28
khm nem az-.-

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

tékkk!!!!!

Brolly28
ték

dedó forever!😄

figyelj,ebbõl úgyis én jövök ki gyõztesen... még annál is szarabb,és egyel mindig szarabb mint neked!!😄😄

Rockynhooo
én azt mondom h még annál is szarabb 😄

motyodlee
na ezt most jól megkapta 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

sõt még annál is!

toysoldier
wtf O.o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rockynhooo
még annál is szarabb

ez tényleg nagyon ritka szar...

Brolly28
ritka szar

Super Saiyan

én csináltam XD

>:C

I.C.ram
Csak az érti, aki ovlasta, vagy ismeri a Cthulhu mitoszokat 😊 A horror regények õsét HP Lovecraft-tól 😊
Fantomlovag
Fene! Nem tudom feltölteni amit csináltam 😞

Fantomlovag
Aki kíváncsi...

Fantomlovag
Vagy a háttér legyen egy ürgelyuk ahonnan 300 hörcsög néz kifelé 😄

<#eljen><#idiota>

Z
this is répaaaaa...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Brolly28
répa legyen a szájában

Csuhai G
<#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ajjajj😄

VRSDM
nah akkor itt a vol.2
valakinek 5lete mivel lehetne mégjobb?

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
folytattam a hörcsög-köcsög-lionájdeszt, most már még durvásabban néz ki 😄 holnap vagy ma befelyezem aztán linkelem 😊

Pheaper
nem véletlenül vagy jó photoshopos (Y)
#961 ios teccik

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Fantomlovag
NEm mondtam hogy nem tetszik. Csak hogy túlkombináltam. De ez a Spártai hörcsög LOL

5w0rdf15h
yum yum :ADSAdsadasd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hát ez nagyon hejj dolog derék ember vagy koma!😄

PJack
😄DD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

VRSDM
igazából sokkal jobbra akartam, beszõrõzni az egész fejét, csak meguntam, aztán lehet hogy még folytatom este... egyenlõre pihi 😊
/egész szakállat átrajzolnám olyan szõrösre mint az orcáján, akkor má jobb lenne, továbbá a haját egészet kiszõkítani, stb, nagy bozontos szemöldökök 😊 szóval még van mit dolgozni vele, de mind1 ... 😄

Rockynhooo
hehehe😊 ez már hozzád méltó munka 😊

desigo
ez de lol😊))))9
VRSDM
szóval nem tetszett az elõzõ képem? 😄

/csak unatkozok 😄

Rip
:/

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu