AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
[merlinw.org]
Ne júzd meg a csavarokat mint az állat 😄
Valamint a csavarokat ne húzd meg elsõre, tedd fel, csavard be mindet egy kicsit, majd szépen egyenként kicsit megszorítod. Ha rászabadítod az elektromos csavarhúzót és azal húzod meg amennyire lehet a csavart, lesarkazhatod a gpu-t.
Nem nagy mûvészet igazából feltenni ezt a hûtõt, csak ésszel kell 😊
vannak gyártok akik még feszemelésre is garanciát vállalnak.
"Az MLAA bekapcsolásával a videokártya teljesítménye a játékok többségében nem csökken szembetûnõ mértékben, legalábbis akkor biztosan nem, ha egy gyors egységrõl van szó."
Ez így szerintem nem jó megközelítés.
Ezt nem AA nélküli beállításhoz kellene hasonlítani hanem pl. 2x; 4x-es MSAA-hoz. Ez utóbbi eljárásoknál gyorsabb az MLAA.
Ami inkább érdekel, hogy a többek által homályos; blúr effekt-es elmosáson sikerült-e már Nekik orvoslni vmit. Megette a fene az MLAA-t, ha elmossa a párbeszédeket; HUD-ot; célkeresztet; stb... 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én sem szeretem a konzolokat, de azt senki se mondja, hogy nincs létjogosultságuk. A piacra gyakorolt hatásuk megint más kérdés, arról nem a konzolfelhasználók tehetnek.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, a konzoloknal mar regota hasznaljak, nehogy a hurka hardveruket veletlenul kifektesse egy 2 x AA... 😊
Saor Alba
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
All hail the double x!
Magyarul el tudom rontani vele a videókártyát, ha rosszul teszem fel ?
All hail the double x!
4870-hez kell ramsüni, hogy ne melegedje túl a vram, amúgy nemdrága, harveraprón 80ft/darabért vettem 😊
Saor Alba
olyan gondom lenne, hogy egy nvidia 8500 GT cseréltem egy ati 5770-re,
az nvdia drivert uninstalláltam rendesen, majd ati kártya berak, a gond az, hogy nem hajlandó 640x480-nál nagyobb felbontásban menni, be tudom állítani 1920x1200-ba felbontásra, de az nem nativban jelenik meg hanem csak scrollozni lehet az ablakot, mintha kiterjesztené, de nem kapcsol abba a felbontásba.
plz, hlp, thx,
b.
konzolon tényleg pörögnek az eladások , olyannyira hogy általában a szart is megveszik.
nem is motiválja a fejlesztõket semmi arra , hogy maradandót alkossanak.
Saor Alba
nálad lehet reklamálni, ha a kártya 1mhz után szemetel? (7600gt-el jártam igy, és milyen érdekes: éppen Gainward GS(?) volt ...
Forza.
2005 karácsonyán mit hoztál te ki 130-140 ezerbõl? mert 2mag kb még nemlétezett, a pécés "csúcs" 7800GTX meg kb pont az xbox árán jött...
Forza.
ugyehogy nem számít az kb semmit? 😉
Forza.
10-50ezer eladott példányért nem lehet évekig 200 emberes projekteket pénzelni
(japersze, ha nem lennének a konzolok, akkor az emberek megvennék pécén a játékokat, aham)
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a mai legerõsebb vga-kat hoztam fel példaként, fõleg ha dualban van használva. azok kimerítik sztem az általam vázolt paramétereket
nem kell amúgy sajnálni szegényt😊 , ref órajeleken AMD az erõsebb 10%kal, Geforceban viszont több kiaknázható teljesítmény bújik meg így a reláció megfordul a GTX 460 javára 10%kal.
jó kis kártya mind a kettõ és sztem ez a lényeg nekünk , hogy élesedjen köztük az árverseny.
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 6850 - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 (11180-00-20R) 44,704- (legolcsóbb 6850)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kell neki a fiziksz, de errõl még tajrekszi is letud mondani, hacsak nemköti egybe a zõddel a 69xx-et!?!<#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
20ezer forint környékén milyen videókártyát érdemes most venni?
1440x900ban játszanék ha lehet maxon... volt HD4850em az tökéletes volt, most megint rákaptam a lõdözésre.Elég lenne ha vennék megint egy HD4850et?
Több pénzt nem szánnék rá!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nincs mi kihajtsa a gépeket amúgy sem 😄
Lassan csak a PS3 emulátorhoz kell jobb vas 😄
PC user szemmel nézve.