AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2014-re minden számításigényes program felhõben futhat
Én csak azt mondtam , hogy ez a GPU a leginkább tuning-barát Fermi modell és igen , ha a felhasználói tapasztalatokra alapozva 50bõl 50szer kedvezõen viszonyul a túlhajtáshoz akkor erre lehet alapozni.
Ez is lehet egy szempont vásárláskor , szerencsére , teszem hozzá , így az AMD nem árazza túl az új kártyáit mint tette azt az 5000es szériával és 45k környékén juthatunk olyan VGAhoz amivel akár FullHDban , szûrõkkel együtt játszhatunk majd' mindennel.<#kacsint>#kacsint>
Azonban szerintem még pár Cata-t kell várni, mire kiforrja Magát. Mondjuk ha ugyanígy követik a fiujjugok, hogy tolják majd a hotfix-eket, az dicséretes lesz.
PS:
Próbálgatjátok az MLAA-t?! 5xxx-esek; 68xx-esek?!
Pro és kontra is szól mellette, de részemrõl egyelõre több a negatív tapasztalat. Mondjuk AVP-vel még nem néztem, állítólag az lenne a mérvadó.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"A Radeon HD 6950 és 6970 kártyák a december 13-ával kezdõdõ héten kerülnek az üzletekbe."
Saor Alba
Jobb procihoz gondolom DDR2 memók helyett inkább már DDR3, viszont akkor így már új alaplap is, mert a mostani csak DDR-2t vesz be. 😊
Szóval a szokásos gépfejlesztési mizéria megvan még gondolom mostanában is és ez lehet így is lesz az idõk végezetéig. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a mostani 4870emen 1 mhzet se tudtam huzni és a legelsõ ref 4850esemen detto ezvolt
és volt persze pozitiv példa is: gef4200, 7300gt, 1950pro, x800pro, másik 4850
semmiféle konkrétumot nem emlegettél te, azzal jöttél, hogy a 460gtx a tuti, mert "azt lehet 30%-ot huzni" (tulzok!). ez ámblokk egy hülyeség. azóta vergõdök, hogy megértsd végre a mondanivalomat: a tuning egy extra, arra alapozni vásárlást pedig szimpla szerencsejáték. ha szeretsz kockáztatni, hajrá, én azonos áron nyilván a jobbat fogom megvenni. bocsi.
Forza.
Saor Alba
sajnálom , hogy komplexusaid vannak amiért 4 éve megvettél vmi selejtet de nem kell kivetítened mindenre.
ha veszel húzhatsz rajta 15-30%ot ha akarsz mert ez a széria most ilyen.
amúgy már kezd fárasztó lenni a téma és nem is itt a helye.
Saor Alba
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Megveszem wazze..tudodd ez mit jelent..ill. már meg is vettem...
Mer ménem?😄
Semmilyen repszim alatt nincs, más régi játékot meg nem néztem de fosronda..
http://goo.gl/gd6Zi5
pláne fatalt olvasva 😄 mivel van gond 4850en ??? MS repszimek NEMÉR!!! 😄
Forza.
http://goo.gl/gd6Zi5
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Saor Alba
De, mi a pöcsömmel játszak?!
A megjelent jobbnál jobb új játékokkal?!
STALKER-ben legalább van(volt) forma és tartalom. 😊
Nem vagyok teszter, pár screen:
(elsõ 2x MLAA; második 2x MSAA)
Komolyan, kb. -8; -10 FPS.
<#nemtudom>#nemtudom>
No. Én ebbõl annyit szûrök le, hogy Én vagyok nagyon balf*sz és nem tudok screen-eket készíteni; vagy baromira nem jön át képekben a blúros hatás.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A lehetõség adott, lehet kísérletezgetni, vkinek bejön, vkinek nem.
Welcome Teshow....
<#law>#law>
<#idiota>#idiota><#worship>#worship>
azt kell belátni, hogy csodák nincsenek: amig nem állnak át a programozók a shader alapu AA-ra DX11 alá, tisztán(!), addig itt marad a tákolt, ráerõltetett AA, általában felemás eredménnyel
Forza.
beszéljünk az átlagos 460-ról. fizetsz, ha az enyémen nem tudok 20%-ot huzni? vagy a gainward vissszaveszi?
errõl ennyit.
Forza.
😛
Ha viszont a példádhoz jobban hasonlo más nézõpontot akarnék: mivel az utakon szinte minden jobb kocsi lopott, így büntetésbõl az átlaghoz igazitották a sebességhatárokat: 80km/h, így most nem tudod kihasználni a sportkocsid erejét sem.
Választhatsz <#hehe>#hehe>
Forza.
Pár perces 5-10 perc game után. STALKER Clear Sky DX10.1
Magam részérõl Én ezt az MLAA-t egyelõre elteszem az almáriumba, ebben a game-ben Számomra(!) halál. Most már, hogy látom is amikor olyan HSZ-eket olvastam, hogy elmos mindent, blúros lesz minden, ... most már értem is, hogy mirõl is beszéltek a HD68xx-es tulajok.
Maga a game tipikusan VGA zabáló játék, bekapcsolt MLAA mellett indítva már a menünél érezhetõ, hogy mosottak a fontok, FRAPS is ennek megfelelõen redukált FPS-t mutat és azon is látszik az élsimi.
Aztán amikor azt vettem észre, hogy nem -1; -2 FPS esés, hanem jócskán van az -10 is (szerintem) és igen, valóban mosott a kép, homályos, blúros, 30 alá is lezuhan az FPS itt-ott fõleg amikor napfelkelte van (ami redukálja az FPS-t a STALKER játékokban) és különösebben azt sem mondtam, hogy leesett az állam Én ezt még elnapolom az biztos.
Hozzátartozik, hogy tipikusan az a game, amiben az optimalizáció zéró és asszem van abban vmi, hogy nem árt ha az engine is fel van készítve az MLAA-ra (AVP; Metro) mert így csak új fícsör ráerõltetése vmire, amire talán nem is kellene.
Természetesen majd kipróbálom még, de 1 biztos, sima AA gyorsabb és élesebb képet nyújt (Nekem jobban bejön); biztos vmelyik játékban; vagy vkinek be fog jönni egy az újdonság (mármint AMD-nél újdonság) már nem annyira kíváncsian, de várom vagy a következõ hotfix-et; 10.11-es Cata-t és az azt követõ hotfix-eket.
Talán picit elkapkodott szagú történet is ez, hogy már ki is dobták 5xxx-re az MLAA-s hotfix-et. Csak remélem nem olyan megfontolásból, hogy ezért cseréljék az emberek a HD5xxx-et HD68xx-re.
Hát várom az egyéb véleményeket, akik kipróbálják, hogy Nektek hogyan jön be és melyik game alatt.
Amiket írtam egyelõre csak elsõ blikk-re egyfajta vélemény, de messzemenõ következtetést és véleményt még Magamnak sem szûrõk le.
Ennél a game-nél; ezzel a hotfix-el; HD5850-essel Nekem még nem nyerõ.
Streba
Yes, yes, yes!
Majd prószáld is ki game alatt.
Notice:
Ha game közben állítgattam, hogy MLAA on/off az valós idõben game közben Nálam nem mûködött csak ha újraindítottam a jaátékot.
1-2 ujabb ps3 játék használja csak. xboxon az edram miatt általában 2xMSAA az általános, ps3-on a gyengébb minõségû quincunx AA (homályosít), amit a gpuja bír. a morphological (egyébként az iponos tesztben kb nem is látni a hatását) azért jo a ps3-nak, mert nem a vga-val, hanem az egyik spu-val oldják meg és így "ingyen" van
Forza.

És amit nem sikerült orvosolni, hogy még ez is helló kitty-s színprofil-t állít be. 😞 De orvosolható:
Minden alapra és faszányos lesz.
Notice:
Catalyst AI-ban is megjelentek már az újítások. 3db állása van a 3D Setting-es belül.
Csak átmentem read üzemmódba 1éb okok miatt...
Inkább legyen több korrekt link:
https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/catalyst_10.10_hotfixes/catalyst_10.10e_hotfix_win7_nov9.exe
Remélem csak azért baxták el az AMD-s fijjugok mert már siettek haza pénteken, nem azé mert bug-os a tapasz...
Sajna kipróbálni majd csak késõbb lesz idõm (tesztelni); ill. majd 7vgén... Aki már tudja írjon róla véleményt, hogy mennyire blúr-os ha engedélyezve van az MLAA. <#worship>#worship>
Innen faxa!!!
Sajna...
<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Dettó ue. volt asszem a 10.10c, vagy 10.10d-nél is.
Catalyst 10.10e: itt a beígért MLAA támogatás
"Pár órával ezelõtt érkeztek a hivatalos forrásból származó hírek, amelyek szerint hamarosan a Radeon HD 5000-es sorozatú videokártyák esetében is elérhetõ lesz az MLAA (Morphological Anti-Aliasing) támogatás. Nos, nem kellett sokat várni a gyorsjavításra, ugyanis már be is futott az a Catalyst hotfix is, amely engedélyezi az említett technológia használatát a Radeon HD 5000-eseknél."
AMD Catalyst™ 10.10e Hotfix
"A gyorsjavítás azon kívül, hogy engedélyezi az MLAA technológia használatát a Radeon HD 5000-esek esetében, tartalmaz még néhány kisebb hibajavítást is, sõt, egyes játékok esetében még teljesítménynövekedést is ígér."
Veri faxa!
1 hónapon belül 5db hotfix. <#wow2>#wow2>
<#eljen>#eljen>
Már csak azt oldhatnák meg, hogy ezeket a hotfix-eket ne vadászni kelljen, hanem az alap letöltõ oldalra is felkerüljenek, ha már tabfüleket hoztak létre az egyes komponenseknek.
Nem lepõdnék meg, ha lenne még újabb tapasz is, mert ez nagggggyon gyorsan jött...