AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
És a konzolpistik majd áll leejtve mondják, hogy a PC-k már megint le vannak maradva...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bõven van még mit fejlõdni, ne essünk billgeci hibájába a 640k-val.
Egy mai csúcs VGA simán 3-4x gyorsabb izomból is (VRAM többszöröse szintúgy), mint a mai curgen konzolok, a modern procik sem rosszak, csakhát a gammákat, ahogy említették, sajnos konzolokra is optimalizálni kell és megette a fene...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aki meg a zavartalan játékélmény miatt akar házat venni, az nem egyészen komplett szvsz 😄
All hail the double x!
All hail the double x!
Egyenlõre =/= egyelõre.
Szerintem, az utóbbit akartad.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
All hail the double x!
(És max 50% procit hajlandó enni.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
hát a most normálnak mondható 22-23 colos monitornál is mondjuk 1680 x 1050 (16:10) es felbontásnál is az új kártyá már könnyedén tisztán futtatnak bármilyen játékot. ettõl hova tovább grafikai fejlõdés ? mit lehet ezen még javítani a jelenlegi techológiák mellett ?
aki meg mondjuk méter feletti plazmákon játszik mondjuk 1920 x 1200 (16:10) vagy akár 2560 x 1600 (16:10) felbontáson, az is megtehti dupla videokártya használatával. sztem ettõl már nincs feljebb az ún. normál játékipar területén. áramfogyasztásban, árak mérséklésében lehet elõrelépni, de a jelenlegi megjelenítõket már ha van rá keret, maximálisan ki lehet használni, és szinte moziszerû grafikával játszani egy egy igényes darabnál.
sajnos a grafika a minõség rovására ment sok esetben, a megjelenéseket követõ évek múltán lesz egy egy - nem lövöldözésre kihegyezett - játékból olyan élményt adó gém, amilyennek megjelenésekor kellett volna lennie pl: oblivion, gothic stb.
What about the forests?
új konzolgeneráció nem a grafra fog rágyúrni , sokkal inkább a játékélményre.
Ebben van a lóvé , lsd. Nintendo Wii.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mondjuk nekem sem... <#alien>#alien> Persze nem volt veluk dolgom garancia-ugyben.
Saor Alba
Pedig már az egyik tápot, és a vid karit is gariztatni kellett,
tápnál megszorult a ventilátor, vid karinál pedig kis kockák csíkok voltak a képen néha, memória hiba elvileg, de a lényeg hogy szó nélkül hoztak újat 1 hónapon belül. Amire persze újabb 3 év garit is kaptam..
Abban a hsz ben meg ittott sántikál a dolog, mivel elõszór bevitte szakszervizbe, ahol persze hogy szétszedték az egészet, ottis megsérülhetett a vízhûtés, és másik csavarokkal rögzítették vissza a vinyokat, azt az egészért csak az ipont szidja ami azért érdekes.
Üdv! 😉
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgy ide csak asztali VGA-sok jöhetnek, vagy olyanok is, akiknek Ati Mobility Radeonjuk (HD 5730) van? <#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
VTX Radeon HD 4850 512 GB DDR3 19.990,-
vagy
VTX Radeon HD 5670 512 DDR5 17.990,-
?
1280*1024-ben lenne használva az új VGA még kb. egy évet. 256-os 3850-rõl váltanék és E8400 mellett lenne. A lényeg az,hogy minél nagyobb legyen a változás.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Saor Alba
Saor Alba
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A 4850-ek mind ilyen zajosak vagy csak ilyet fogtam ki? Amúgy Asus Exclusive Glaciator Fansink van rajta...elég hangzatos <#vigyor0>#vigyor0>
Vélemény?
Dehogynem. A HIS IceQ-m is egy kartonbozoban erkezett, mindenfele hungerocell izevel kibelelve. Ha meg nem kepesek kivulre ratenni a qrva szamlat, akkor kepesek beletenni a dobozba... <#alien>#alien> Igaz, nem az ipon-tol volt...
Saor Alba
Kapsz egy dobozt, postán. Kinyitod, és nincs benne a VGA, valaki kilopta. Nagyker, kisker, szállító, vevõ.
Ezek közül bárki lehet.
Mint kiskeres eladó, ha nem nézem meg, a vevõ is beszopathat, a szállító is ha ügyes. De lehet szarka a nagykerben is. Naná hogy átnézem mi van a dobozban feladásnál, onnantól kezdve ha hiányzik valami könnyû)/ebb) kiszûrni ki a ludas.
Cserébe megbízható ember kell a csomagolásnál.
Most amit vettem HD6870-et, na azt a dobozt gyári matrica zárta le, magam vágtam fel ott helyben. Node bementem érte ismerõs telephelyére és kezembe adták közvetlenül.
Bár, ezek a szállító cégek, nem a magyar posta kategória.