90029
  • czky
    Helyes...
  • Pheel
    Mostantól HD Series 2k nélkül. 3k bezárva.
  • MaSzKa
    max az új vga-k nál lesz kihasználva jobban a szávszélesség
  • Inquisitor
    Jelenlegi árában szerintem nem éri meg. Kb. 1,5x gyorsabb a 2600XT-nél, de annyiba kerül majdnem mint a jelenleg még hiánycikk HD3850-es, ami már 2x gyorsabb ill. néha többször.
  • stuki
    köszi a linket de ugy értem személyes vélemény jobb mint a 2600xtgddr4-es rammal szerelve?? megéri a pénzét-nem ár érték aránya???
  • shrike7973
    http://www.reghardware.co.uk/2007/11/09/sapphire_unwraps_2900_gt/
  • stuki
    hi. mit tudtok a hd 2900 gt 256gddr3-as kártyájárol?
  • strebacom
    Jó ezt megértem, de sebességben ua. pedig tudni a kellene a 8Gb/sec-et fel és le, de nem jelent semmit, nekem ez fontosabb lett volna mint a tápcsati!!!
  • grebber
    Nem felesleges nem kell + tápcsatit használni az olyan alaplapoknál ennyi.:D
  • strebacom
    Akkor ez a PCIe 2.0 megint csak felesleges duma ezekszerint...
  • strebacom
    Na ez nem semmi, megint csak parasztvakítás lesz a dolog!!

"Az AMD azt állítja prezentációiban, hogy már egy kártyát használva is (tehát még csak CrossFire sem kell) 5–15%-os teljesítménynövekedésben lesz részünk a PCIe 2.0-nak köszönhetően. Tesztjeink nem ezt igazolják, ugyanis a PCIe 2.0 javára semmilyen előnyt nem tudtunk kimérni."

Forrás!!
  • stuki
    köszi a választ megfogadom a tanácsod...
  • csgj
    hd2900xt 256 gddr3. Szerintem jobban megéri, hiába kevesebb a ddr. A 2900 képviseli a HD-k csúcsát, és árban is látszik, hogy jobb, mint a 2600...
  • stuki
    sziasztok melyik vga éri meg jobban megvenni? hd2600xt 256 gddr4 vagy hd2900xt 256 gddr3???? légyszi válaszoljatok.
  • daneelolivaw
    ha ez most rám értetted, akkor fordulj fel, Borg!
  • MaSzKa
    inkább az 1.1-es ami alap a programokhoz
    nekem psp videokonvertálóhoz kell
  • grebber
    Prohardveren linkeltek egy tesztet ahol szinte mindehol elveri a 2900XT a 3870-et!Ez a teszt az!
  • Inquisitor
    Hát ismerek egy halom programot ami nem indul el .NEt2.0 nélkül, nem csak a CCC. :) Nem baj ha fentvan ...
  • shrike7973
    Mivan??????????????????????
  • MaSzKa
    lámpája
  • MaSzKa
    én majdnem 1évig használtam Sapphire x1950 Pro-t
    a Rally Masters-en kívűl semilyen játékba nem találkoztam grafikai hibákkal

Rally Masters 2000-es játék ATI kártyákon nem világít az autó lámpálya és nem sárosodik az autó - ennyi az összes hibája :-(
  • davidka003
    Lehet, hogy gyári hibás a kártyád.
    Nekem semmilyen grafikai hiba sincs egyik játékban se.
  • G18XM8
    ATI-s felhasználóktól kérdezem. Másnak is tele van grafikai hibákkal a Crysis (és nem csak ez a játék) vagy az én kártyámmal lesz a probléma? Asus EAH 2600 XT legújabb driverrel. Jó teljesítményt produkál de nem éri meg ha a játékok nvidia-re vannal optimalizálva.
  • NeoMaN
    Biztos látja, de nem értheti.
    :)))
  • Solten
    Murphy törvénye
  • BaliBoy
    Azt is látod mi van elé írva?
  • shrike7973
    Hogy lehet az, hgy aki 123 FPS el tolatja a crysist ilyen lóbaszott kis betükkel ir?
  • Borg
    Meg apuci nem tud IQ-t venni pénzért.
  • desigo
    Mert nem szeretne ilyen dolgokkal foglalkozni,hogy mi miből és,hogyan épül fel.Azt szeretné,hogy működjön gond nélkül. Ennyi...
  • BaliBoy
    Hogy lehet az, hogy akinek van pénze komoly cuccokra, nem ért a géphez?
  • shrike7973
    :S
    Most nézem crysis oké de fable... az izom régi :D
    Ott valami nagy baj van mert 7600 gs + 2,8 celeron + 1 gb ddr1 400mhz en futott totál fullon..
  • shrike7973
    Hmm... ha nagyon nem tudsz semmit windows reinstall talán segít
    Amugy lehet vírus, spyware, azis lehet hogy télleg a windowsod szart be vagy mittomén beszart az ide kábel... :D..
  • daneelolivaw
    üdv!
    hogy fordulhat elő az, hogy néhány játékom rángat (pl crysis,fable)eddig semmi gond nem volt, most meg minden ok nélkül...
  • MaSzKa
    igazából csak a ccc-hez kell
  • Inquisitor
    Mert Vistaban 3.0-ás benne van, igaz van már .NET 3.1 is. :)
  • Inquisitor
    "Fontos a catalyst szoftvert is örökké leszedni ahányszor új display drivert telepítek? Egyáltalán le kell szedni az előzőt?"

- Szerintem? Igen.

"nem lehet rátelepíteni?"

- De. Aztán XP driver cacheből szépen mixel a kettőből egyett és vagy megy vagy nem, vagy X-aktásodik a géped.

"Ati software uninstall utility"

- Nem ér semmit, éppen mint az Xp saját driver eltávolítója :( Drivercleaner vagy Driversweeper a barátod.

"Catalystből is találtam Magyar nyelvüt de ami a drivercsomagogkban van az sohasem Magyar nyelvű"

- Húú, passz. Régen ha International csomagot szedted, akkor magyar Windowson magyar lett. Kivétel ha elötte más nyelvűt feltettél, mert akkor angol vagy más. Mostanában nem figyelem.

Így kéne feltenni:
    Driver és tartózékai leszed. DX9.0C utolsó feltelepít (most 2007 novemberi ugye), .NEt 2.0 letölt (ATI driver oldalán van link ha kell), driverek (Display, Audio) letölt ATI-től, meg ha szükséges akkor az MS HD Audio patch. Link ott van az ATI oldalán. És akkor DX9, .NET, Driver, CCC vagy CP, és végül HD Audio patch majd driver.
  • Borg
    Vistához pl nem kell .net külön.
  • MaSzKa
    feltelepíted a windows-t azt ati.com -ról letöltöd a legújabbat + net framework 2.0-át és kész is
  • csgj
    Na, megoldottam mindent, már okés, csak manuálisan kellett telepíteni az ATI drivert.
  • Solten
    Francokat kell. Anno a problémák kezdetben jelentkeztek, később sima install volt a régi helyett.