90029
  • gabr
    Én nem mondanám, hogy gagyi lenne a SM4.1 és DX10.1 támogatásával... mikor a 8800GT csak SM4.0 és DX10... akkor most melyik is a gagyibb, butább?
  • MaSzKa
    szerintem meg a 8800gt gagyi a Qoumimionda ramjaival együtt

még ha Hynix vagy Samsung lenne rajt

tehát nvidia az jelen pillanatba szarabb fogyasztás/ár/hűtés/minőség szempontjából
  • Gabesz amd64
    "nvidiának egyáltalán van valami gyári halk hűtése egyáltalán?"

ebből mit következtetsz le?
    mert nem azt h az NV-nek van-e uj felsőkategóriának heatpipe-os hütésű VGA-ja

na de mindegy
    azt mit érsz vele,gagyibb akkor is 8800GT-nél
  • MaSzKa
    ok elolvastam
  • BaliBoy
    Megpróbáltam röviden megfogalmazni de nem sikerült. :)) Ezért elküldtem pm-ben mert túl nagy off lett volna. Ha vkit még érdekel az szóljon. :DDD
  • MaSzKa
    ez miben nyilvánul meg?
  • BaliBoy
    Ez hülyeség. Az a helyzet, hogy az RHW-ben is jó árak vannak. Én ott vettem egy 22" moncsit. Ráadásul az 'idegenlény' boltban elég p*raszt eladók vannak...
  • MaSzKa
    ez a szövegtetszik:
    elhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ALIEN Computers üzlete a Király u. 69. alatt található.
    Ha esetleg egy, a Körúthoz közelebb eső számítástechnikai üzletbe (Royal Hardware) nyitnak be tévedésből,
    akkor kérjük ne reklamáljanak, hogy 10-20%-kal magasabb árakat találnak, mint nálunk :)

• MaSzKa
    mikor én reklámoztam 1 hét ban kaptam
  • PLackó
    Szerintem ne pörögj ennyire,eleve te kezdtél el reklámozni..
  • Carlos HUN
    Nah gyerekek jo sokan irtatok pmet mindenkinek elküldtem cimet valszeg hamr elmenek kártyák de érdems majd telefonba aztis megkérdezni mikor tudnak leghamarab hozni ha nincsen valszeg aznap zárásra vagy másnapra tudnak csak nyugtatásul mondom
  • gabr
    ezt most úgy mondtad, mintha nekem bármi közöm lenne az alienhez... az biztos, hogy én sem 66-ért, sem 63-ért nem veszek vidkártyát
  • Carlos HUN
    azta kurva 3 ezerel most átmegyek a alienscomputerbe öcsém nálatok 3 ezerel olcsob de nagy királyok vagytok .........
  • gabr
    aliencomputers.hu

Sapphire Radeon HD3850 (Full)
    256MB GDDR3, TV + Dual DVI + HDMI, PCI-Express
    2 év garancia
    !!! Újdonság !!!
    nettó ár: 41 800 Ft
    bruttó ár: 50 160 Ft

Sapphire Radeon HD3870 (Full)
    512MB GDDR4, TV + Dual DVI + HDMI, PCI-Express
    2 év garancia
    !!! Újdonság !!!
    nettó ár: 52 975 Ft
    bruttó ár: 63 570 Ft
  • Carlos HUN
    8800gt akkoris jobb :DD
  • MaSzKa
    hd3850-et linkeltem és erre tetőled nem 1 sz♠r 8600gt-vártam ellenfélnek
    azért nem mivel te mindig fikázod az ati-t hogy milyen lassú

úgy néz kia a leggyorsabb gyári handtalan kártya az ATi gpu-ból készűl

XD
  • strebacom
    Engem is érdekelne,adj már egy cimet privibe!!!

Köszi!!
  • Gabesz amd64
    de nem passzív akkor már
  • Gabesz amd64
    ki beszélt itt NV-s csúcskártyákról? mert Te biztos nem írtad le,csak azt h Nvidianak nincs heatpipe-os hütése...
  • MaSzKa
    és ?db hd3850 és 70 van?
  • Carlos HUN
    semedig mert pont most tete fel haver uj árlistát és van náluk egy két darab de ezt inkább a boltol kérdezd ha érdekel privibe!
  • gabr
    És hány hétig kell rá várni?
  • Carlos HUN
    Áfával együt vannak az árak sajnálom ez van
  • Solten
    drága
  • Carlos HUN
    SAPPHIRE PCIE Ati Radeon HD3850 256MB GDDR3 TV HTDVI 2 év garancia 52 900 Ft.
    SAPPHIRE PCIE Ati Radeon HD3870 512MB GDDR4 TV HTDVI 2 év garancia 66 900 Ft.

Privibe nálam érdeklödni!
  • MaSzKa
    ja és hogy ne lene értelme már

ha ráraksz 1 olyan ventit amit én vettem a levegőcsapágyas aminek nincs motorhangja és alacsonyfordulaton marhahalk

ha ezt rászereled akkor igencsak jó tuning eredményeket lehet elérni a gyárihoz képest
  • MaSzKa
    és ez szerinted veri a hd3850-et? mert szerintem nem

akkor hogy jobb az nvidia? sehogy

8800GTS GTX vagy 8800GT mutassál!
  • FlyHigh
    jaja, meg a másik, ha már éppen van egy kis szellőzés a házban nagyon sokat esik a hőfokuk. Levettem a ház oldalát, terhelés közben volt 90 fokos, visszaraktam az oldalát, így 70-72 fokos terhelés közben. 2db 8 centis venti van a házamban, amik alacsony fordulatuak, simán visszatudnám hűteni 50 fokra, ha a ház oldalában kialakított részre raknék még egy hűtőt.
  • Gabesz amd64
    asus 8600GTS

Gigabyte
  • Gabesz amd64
    1: hogyne lenne ASus,Gigabyte is csinál
    2: azért csinálnak heatpipe hütéses VGA-t mert vannak fanatikusok akinek csendes gép kell,mert ha Te mint láma raksz rá ventit akkor az már értelmét veszíti h silent
    3: talán olvasgass NV felől is
  • MaSzKa
    ezek-re a heat-pipe-osokra jobb minőségű cuccokat szerelnek ha ráraksz 1 8cm-es ventit marhajól meg lehet tuningolni

nvidiának egyáltalán van valami gyári halk hűtése egyáltalán?
    segítek nincs

ennek 0db a hangja
  • Gabesz amd64
    jah csökkentett MHZ-ü Sapphire HD3850

gratulálok
  • Solten
    Klassz hűtésnek tűnik, de mi a sz@rért kellett visszavenni az órajeleket?? Legfeljebb ha nagyon melegszik, rádob az ember egy ventit...
  • Solten
  • grebber
    Ja de azok áfa nélküli árak azzal 57000 ugy már nem éri meg!
  • grebber
    Tudását nézve ez a hozzávaló ár:

Ati Radeon PCX HD3870 512 MB DDR TV HTCP Gigabyte 47912 FT
  • BaliBoy
    Azért ezt tegyük hozzá gyorsan: "Az órajelek tekintetében csak egy apró változás történt az ATI által javasoltakhoz képest, azonban ezúttal növelés helyett csökkentést alkalmaztak a mérnökök. Vélhetően a passzív megoldás miatt, a memóriák órajelét vissza kellett venni az alap 900-as értékről 830 MHz-re. A mag viszont maradt 670 MHz-en, azaz várhatóan nem lesz számottevő teljesítménykülönbség a referencia kiadásokhoz képest."

És mindez gondolom elég borsos áron. Szóval annyira nem jó.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=15058
  • MaSzKa
    az én HD vga-am