90029
  • MaSzKa
    megnéztem tényleg van nekijje 8800GT-je
  • MaSzKa
    ez kell nekem :-)HD 3850 512MB

• Ari18
    Az volt az adatlapodon.Akkor adj egy olyat amire létezik is.
  • MaSzKa
    most kaptam 1 számomra jó hírt kapok "elméletileg" Radeon-t :-)

lehet lesz még 1-2 db eladó PowerColor 2 év garanciával
  • MaSzKa
    nem az az emailom:-)
  • Ari18
    mail ment...( [email protected])
  • Ari18
    Igen,mivel én bontottam ki.blomba is rajta volt.
  • MaSzKa
    fényképezd le a saját karidat úgy hogy gyufával rámutatsz akkor elhiszem

de semmi photoshop:É-)
  • Solten
    Gari nélkül képes voltál megvenni?
  • Ari18
    A szövegértéseddel gondok vannak...
  • Ari18
    Legalább olvasd el hogy mit írtam.Messze álljon tőlem a vagánykodás. Én csak felvilágosítani akartam azokat akik megbízhatatlannak tartják a PH-t.
    © gabr: Remélem tudod,hogy mennyire lesz@rom h te mit hiszel el.ha kell adok egy mobilszámot akitől vettem,ha nekem nem hiszel.Kintről hozta gari nélkül.
  • Gabesz amd64
    gondolkodjatok már egy kicsit!!! talán NV-nél jól tudták h a nanométer csökkentés ekkora telejesítményt hozz. csak ők se olyan hülyék simán meglehetett volna a 8800Gt nem 256bit-esre csinálni hanem jóval nagyobbra is.meg sorolhatnám,de minek csinálták volna jobbra?

h megint olyan User-ek vegyék akik teli vannak pénzel? hát jah azoknak.
    és mért van ilyen kevés belőle?

és nem fél év telt el a GTX és a GT közt hanem röpke egy év és az baromi sok idő..
  • MaSzKa
    itt jó árak vannak kérdés lehet e kapni
  • MaSzKa
    apró pofátlansáh lord.hu

sapphire hd3850 256mb 54eFT
  • MaSzKa
    nah most azt van ha 1db érkezne a jővő hét pénteken az az enyém lenne
    PowerColor HD3870 de lehet jó lenne HD3850 512MB PCS is
  • Solten
    1etértek. A teszterek meg elélveznek 5× a kártyától hogy mekkora király. Azt soha nem emelik ki hogy 150 ezer.
  • grebber
    Miért is??Mert megint ugyanaz lesz mint a GTX idején?
    Kijön a csúcs vga 120 ezer vagy fölötti árért azt kb fél év múlva lesz olyan szintű új szériás VGA olcson mint a GT.
    Szánalmas nagyon elfelejthetnék már ezeket a 100ezer fölötti VGA-kaT!
  • gabr
    "Nvidia to launch GeForce 9 series in February"

Nvidia is ready for its next-generation GPU launch. According to sources at graphics card makers, the company plans to launch its GeForce 9 series GPU after the Lunar New Year in February.

The first chip to rollout of in GeForce 9 family will be the D9E, a high-end product that adopts 65nm manufacturing. The new product will also support DirectX 10.1 and Shader Model 4.1, revealed the sources.

Jól megszívták a 8800GT tulajdok :D
  • bardocz
    nem érne meg enyiért,akkor már valami jobbat kéne hozni,pl itthon euróért vett dolgokat
  • shrike7973
    Lehetne nyitni időkapukat...
  • bardocz
    csak addigra már kutyának se fog kelleni:D
  • shrike7973
    Ott a bölcs..
  • FlyHigh
    Egyszer eljön az az idő is, mikor toronyban fognak állni a raktárok polcain ezek a szarok, amikre most vadászni kell.:D:D:D
    Szóval nyugi.:D
  • Gabesz amd64
    lassu vagy

:DDD
  • ProGabe #2052
    (Y)

ami a legjobban kiderül belőle,az az,hogy a 86gts mennyire sz.r :D
    persze az is,hogy jó kis kártya ez a 3850
  • Carlos HUN
    Hu most aztán nagy vagány vagy országban egy darab nem volt és mégis nekem meg már október 30 adikán megvolt, nem szeretem a gizda gyerekeket akik azthiszik mert elöb megvan nekik ök a királyok szóval csendbe elbujhatsz mert amikor én már itt mutogatam képeket töbieknek 30 adika este boltokban se képse hang nem volt még amcsiban aznap jelent meg eről ennyit.....
  • MaSzKa
    iponos radeon HD3850 magyar teszt
  • gabr
    Úgy, hogy kamuzik.
  • MaSzKa
    és hogy hogy csak 50eft volt?
  • Ari18
    Így van, nyugodtan lehet venni a PH-ról: Gianni, Brekk,BandiT ők megbizhatóak. Én a 8800GT-met is a ph-ról szereztem még nov 8.-án.
    50.000Ft-ért.Most meg a sok "bolond" rohan 60-70eFt ért venni a boltokba Innot. Az országban alig van belőle nekem meg már lassan 1 hónapja itt csücsül a gépemben az "megbízhatatlan" PH-ról.Dehát mindenki onnan vesz ahonnan akar.
  • BaliBoy
    OFF vége! Politikai hozzászólásoknak meg főleg!!!

Olcsóbbak lesznek a 3800-asok

Ezek szivatnak. :)) Most megint várhatok. :D
  • shrike7973
  • gabr
    Azért nagy a jólét ebben a kurva országban!
  • shrike7973
    2005 évvégén regisztrált... asszem mostanság 13 karit adott el.. majd megkeresem azt a vevőt aki megvette a 8800 gts 640 mb os gainwardot előlem :@
  • Inquisitor
    Az is valami? A netudki kolléga infója szerint két hete az alternate.de kapott valami párszászezres tételt és pár óra alatt eladták :)
  • Inquisitor
    Nem tartozik ide, de szorgalmaztunk egy eBay féle megbízhatósági indexet, csak túl bonyolult lenne a megoldása.
    Jelenleg van egy téma fentartva annak, hogy fekete ill. pirospontokat adjon valaki a "boltosoknak", azért aki már többezer ezt-azt eladott az valószinüleg nm szab át, a 10 perce regisztrált embereknél azért erre nem venne mérget senki.
  • shrike7973
    Hát MaSzKa ülj egész nap gép előtt :S...
  • MaSzKa
    most érkezett Gianni-hoz 6db és hirdetés nélkül is elvitték 20perc alatt :-(

tegnap BandiT is eladott 6db-ot 2óra latt
  • MaSzKa
    Brekk-BandiT-Gianni
  • BaliBoy
    Őt speciel én nem ismerem. De a "partnereink apróhirdetései" rész alatt lévőktől egészen biztosan nyugodtan lehet vásárolni. De egyébként az 'normál' apróhírdetések között is lehet nyugodtan válogatni. Nyáron pl egy olyan sráctól vásároltam aki nem 'kiemelt', mégis a kezembe nyomta a pecsétes gar levelet rajta a bolt logójával (ami egyébként egy elég neves kereskedés).