90029
-
#2076 megnéztem tényleg van nekijje 8800GT-je -
#2075 ez kell nekem :-)HD 3850 512MB
-
Ari18 #2074 Az volt az adatlapodon.Akkor adj egy olyat amire létezik is. -
#2073 most kaptam 1 számomra jó hírt kapok "elméletileg" Radeon-t :-)
lehet lesz még 1-2 db eladó PowerColor 2 év garanciával -
#2072 nem az az emailom:-) -
Ari18 #2071 mail ment...( [email protected]) -
Ari18 #2070 Igen,mivel én bontottam ki.blomba is rajta volt. -
#2069 fényképezd le a saját karidat úgy hogy gyufával rámutatsz akkor elhiszem
de semmi photoshop:É-) -
#2068 Gari nélkül képes voltál megvenni? -
Ari18 #2067 A szövegértéseddel gondok vannak... -
Ari18 #2066 Legalább olvasd el hogy mit írtam.Messze álljon tőlem a vagánykodás. Én csak felvilágosítani akartam azokat akik megbízhatatlannak tartják a PH-t.
© gabr: Remélem tudod,hogy mennyire lesz@rom h te mit hiszel el.ha kell adok egy mobilszámot akitől vettem,ha nekem nem hiszel.Kintről hozta gari nélkül.
-
#2065 gondolkodjatok már egy kicsit!!! talán NV-nél jól tudták h a nanométer csökkentés ekkora telejesítményt hozz. csak ők se olyan hülyék simán meglehetett volna a 8800Gt nem 256bit-esre csinálni hanem jóval nagyobbra is.meg sorolhatnám,de minek csinálták volna jobbra?
h megint olyan User-ek vegyék akik teli vannak pénzel? hát jah azoknak.
és mért van ilyen kevés belőle?
és nem fél év telt el a GTX és a GT közt hanem röpke egy év és az baromi sok idő.. -
#2064 itt jó árak vannak kérdés lehet e kapni -
#2063 apró pofátlansáh lord.hu
sapphire hd3850 256mb 54eFT -
#2062 nah most azt van ha 1db érkezne a jővő hét pénteken az az enyém lenne
PowerColor HD3870 de lehet jó lenne HD3850 512MB PCS is -
#2061 1etértek. A teszterek meg elélveznek 5× a kártyától hogy mekkora király. Azt soha nem emelik ki hogy 150 ezer. -
#2060 Miért is??Mert megint ugyanaz lesz mint a GTX idején?
Kijön a csúcs vga 120 ezer vagy fölötti árért azt kb fél év múlva lesz olyan szintű új szériás VGA olcson mint a GT.
Szánalmas nagyon elfelejthetnék már ezeket a 100ezer fölötti VGA-kaT! -
gabr #2059 "Nvidia to launch GeForce 9 series in February"
Nvidia is ready for its next-generation GPU launch. According to sources at graphics card makers, the company plans to launch its GeForce 9 series GPU after the Lunar New Year in February.
The first chip to rollout of in GeForce 9 family will be the D9E, a high-end product that adopts 65nm manufacturing. The new product will also support DirectX 10.1 and Shader Model 4.1, revealed the sources.
Jól megszívták a 8800GT tulajdok :D -
#2058 nem érne meg enyiért,akkor már valami jobbat kéne hozni,pl itthon euróért vett dolgokat -
shrike7973 #2057 Lehetne nyitni időkapukat... -
#2056 csak addigra már kutyának se fog kelleni:D -
shrike7973 #2055 Ott a bölcs.. -
#2054 Egyszer eljön az az idő is, mikor toronyban fognak állni a raktárok polcain ezek a szarok, amikre most vadászni kell.:D:D:D
Szóval nyugi.:D -
#2053 lassu vagy
:DDD -
#2052 (Y)
ami a legjobban kiderül belőle,az az,hogy a 86gts mennyire sz.r :D
persze az is,hogy jó kis kártya ez a 3850 -
#2051 Hu most aztán nagy vagány vagy országban egy darab nem volt és mégis nekem meg már október 30 adikán megvolt, nem szeretem a gizda gyerekeket akik azthiszik mert elöb megvan nekik ök a királyok szóval csendbe elbujhatsz mert amikor én már itt mutogatam képeket töbieknek 30 adika este boltokban se képse hang nem volt még amcsiban aznap jelent meg eről ennyit..... -
#2050 iponos radeon HD3850 magyar teszt -
gabr #2049 Úgy, hogy kamuzik. -
#2048 és hogy hogy csak 50eft volt? -
Ari18 #2047 Így van, nyugodtan lehet venni a PH-ról: Gianni, Brekk,BandiT ők megbizhatóak. Én a 8800GT-met is a ph-ról szereztem még nov 8.-án.
50.000Ft-ért.Most meg a sok "bolond" rohan 60-70eFt ért venni a boltokba Innot. Az országban alig van belőle nekem meg már lassan 1 hónapja itt csücsül a gépemben az "megbízhatatlan" PH-ról.Dehát mindenki onnan vesz ahonnan akar. -
#2046 OFF vége! Politikai hozzászólásoknak meg főleg!!!
Olcsóbbak lesznek a 3800-asok
Ezek szivatnak. :)) Most megint várhatok. :D -
shrike7973 #2045 -
gabr #2044 Azért nagy a jólét ebben a kurva országban! -
shrike7973 #2043 2005 évvégén regisztrált... asszem mostanság 13 karit adott el.. majd megkeresem azt a vevőt aki megvette a 8800 gts 640 mb os gainwardot előlem :@ -
Inquisitor #2042 Az is valami? A netudki kolléga infója szerint két hete az alternate.de kapott valami párszászezres tételt és pár óra alatt eladták :) -
Inquisitor #2041 Nem tartozik ide, de szorgalmaztunk egy eBay féle megbízhatósági indexet, csak túl bonyolult lenne a megoldása.
Jelenleg van egy téma fentartva annak, hogy fekete ill. pirospontokat adjon valaki a "boltosoknak", azért aki már többezer ezt-azt eladott az valószinüleg nm szab át, a 10 perce regisztrált embereknél azért erre nem venne mérget senki. -
shrike7973 #2040 Hát MaSzKa ülj egész nap gép előtt :S... -
#2039 most érkezett Gianni-hoz 6db és hirdetés nélkül is elvitték 20perc alatt :-(
tegnap BandiT is eladott 6db-ot 2óra latt -
#2038 Brekk-BandiT-Gianni -
#2037 Őt speciel én nem ismerem. De a "partnereink apróhirdetései" rész alatt lévőktől egészen biztosan nyugodtan lehet vásárolni. De egyébként az 'normál' apróhírdetések között is lehet nyugodtan válogatni. Nyáron pl egy olyan sráctól vásároltam aki nem 'kiemelt', mégis a kezembe nyomta a pecsétes gar levelet rajta a bolt logójával (ami egyébként egy elég neves kereskedés).