90029
-
#2716 vistád van? -
barmi #2715 A google találatok explorerrel és az avg szövegének színe is megváltozott loooool -
#2714 -
#2713 Ja, Nekem is ez a gondom (HD3850. 7.12 catalyst), csontra ugyan olyan az üdvözlö képernyőm mint neked.Na akkor megnyugodtam nem hardver hiba. Viszont Firefoxba hibázik a kék betűket pirosan jeleníti meg és ugyan így fordítva. Remélem kijavitják vagy addig használok ezt a sExplorert :) -
#2712 nézd meg mozilla firefoxba is ott állítólag a kék helyett piros a google találata ha kijelölöd -
barmi #2711 Egyébként nem csinál rossz eredményeket szeréntem a hardverhez képest (amit lentebb olvashatsz) a vga ez az üdvözöljük felirat valami driverhiba lehet mert régebbiekkel nem csinált ilyesmit.
3dmark06 1.1.0.0 Ati Catalyst 7.12 Settings és System látható a képen:
-
#2710 én 52ért tok:D -
#2709 hawernak ugyanez a gondja neki HD3850 van
nekem HD3870 és nekem jó de viszont a filmek széleinél néha rózsaszin bsplayerba -
amnesia #2708 -
#2707 nekemis piros decsak egy pillanatig.az uj catalyst ota -
#2706 45-er azonnal megvennem -
amnesia #2705 HIS HD3850 512Mb Iceq3 Turbo bontatlan fóliás állapotban 2 év garanciával eladó. 54k -
barmi #2704 Hi all!
feldobtam ezt az új catalystet (7.12) viszont azóta a win bejelentkezésnél az Üdvözöljük! Szöveg háttérszíne piros lett.
Nem tudom hogy ez valami hiba vagy direkt ilyen a karácsonyi fíling miatt? Valaki találkozott már eme problémával e???
Így néz ki most az üdvözöljük szöveg. -
#2703 Kellemes Ünnepeket Minden ATI/AMD Fannak!
-
barmi #2702 Egy árva szóval sem mondtam hogy ellentéteket szerettem volna írni :) Ez jutott épp eszembe. Ennyi ;) -
shrike7973 #2701 Kedvesnek nem kedvetlen az ellentéte de azért neked is Boldog Karácsonyt. -
barmi #2700 Az tök jó de a kérdésemre még azót sem kaptam választ a sorrendet illetően
Kellemes Karácsonyt Minden kedves és kedvetlen usenek,adminnak,vipnek!!
Peace ;) -
#2699 állítólag halkabb mint a gyári Sapphire HD3870 (pedig ez is nagyon halk) -
#2698 nice... -
#2697 Minek adsz ki ezreket, ha a karin van? -
#2696 64 bit?? (és erre pakolnak 512Mb memót?)
A 128 bitet is el kellene felejteni,nemhogy a kevesebbet.
Bár irodai gépekbe megteszi. -
#2695 Hawer szerzett pár ilyet HIS HD3850 512MB IceQ Turbo
-
#2694 Zerotherm hűtőt ha jól tudom külön is lehet venni -
strebacom #2693 Radeon HD 3470 legfontosabb technikai adatait:
grafikus processzor: RV620, 55 nm, 600 MHz
memória: 256/512 MB GDDR3, 64 bit, 1000 MHz
kimenetek: VGA, DVI, TV
csatlakozó: PCI Express 2.0 x16
-
gabr #2692 Igen, mindig a másik a hülye! -
#2691 oké,nem állok le vitázni egy ilyen újreggel, aki ennyire idióta.
Többiektől bocsi az off(ok)ért! -
gabr #2690 Teljesen felesleges ez az erősködés, ettől már nem leszel okosabb, okoska! -
#2689 a Sapphire az No1 ATI/AMD Manufacture ha nem tudnád ebből is lesz szerintem Tuning verzió Ultimate
de ha tudnék PowerColor PCS 3870-et szólok ha biztosan kell
nekem a gyári hűtés tőkéletes -
#2688 Látom tényleg nagyon átolvastad amit írtam, gratulálok!
Kérdeztem, hogy ez így van-e,de ha szerinted ez szentül meggyőződés akkor az értelmi szinted egy 5 éves gyerek szintjén van.
Legalább ismernéd be,hogy nincs igazad,és akkor nem kéne köpködni egymást,le lehetne zárni ezt a hülyeséget. -
#2687 Idézek figyelj:
"Nem a mistral-nal van az, hogy lehetetlen érvényesíteni a garanciát?"
ez szerintem nem tény akart lenni... ennyi
de nem akarok belszólni, csak nem tetszett a dolog, béke -
gabr #2686 Nem, te nem a véleményed írtad, hanem mint tény írtál le valami baromságot, amiről szentül meg vagy győződve, hogy igaz, ráadásul szóbeszéd alapján! Ki is az idegbeteg? -
#2685 Attol hogy neked még nem volt bajod velük másnak lehetett.
Ne személyeskedj,leírtam a véleményem,te meg mint egy idegbeteg letámadsz.
Nem tudom mit képzelsz magadról,de vegyél vissza az arcodból "okoska" -
#2684 nem teljesen alaptalan. a mistral csinált érdekes dolgokat... -
gabr #2683 Dehogy dolgozom ott, de már sokszor vásároltam ott, és semmi baj nem volt. Engem kicsit irritál az ilyen okoskák alaptalan okoskodása, mint például te. -
#2682 Úgy hallottam régebben,de ha nem így van akkor bocs. De azért nem kéne leoltani.Ott dolgozol, vagy mi? -
gabr #2681 Control centert soha nem telepítünk, helyette van remek ATi Tray Tools, ami töredéke a CC-nek! -
barmi #2680 Egyébként 7.12-es ati driverről van szó -
barmi #2679 Hi
Mindig egyben szoktam telepíteni a catalystet a Display drivert meg a vdm dirvert de most leszedtem ezt a magyar katalystet meg a display drivert meg a vdm drivert külön-külön valaki meg tudná mondani milyen sorrendben tanácsos telepítenem őket? Először display és vdm driver és aztán catalyst vagy először catalyst aztán display és vdm driver? Köszi a figyelmet és a helpet -
gabr #2678 Miért ne lehetne??? Ember, te miről beszélsz? -
#2677 Nem a mistral-nal van az, hogy lehetetlen érvényesíteni a garanciát? akkor inkább nem.